dansen, asså vi är GRYMMA

hejjsan!

har varit och dansat nu, asså jag måste bara säga att vi är BÄST!
jag lääääängtar till nyår då vi ska dansa den hära, kommer vara sååå feett nervös innan vi ska köra den, för det är inte direkt lätta steg kan jag säga. Och vi har kommit på fett bra saker, så ska vi beställa ngn stor hoodie där det ska vara vårat namn på, asså dansteamets namn, men först måste vi ju komma på ngt bra ;)
Sen har vi typ en massa ideér så vi har en massa grejjer så vi kommer vara aktiva i säkert flera år framöver! gaaah ääälskar dans!
I alla fall så äre sista Augusti idag, riktigt sorligt för nu börjar det värsta, hösten och vintern=kaaaallt! Spelar ingen roll vad man gör lixom det kommer alltid vara kallt. :( och det värsta är när det blir vintern så blir man beroende av bussar igen man kan ju inte köra moppen :(
aja, lite bilder från dansen får ni =)


styrka =)


haha ingen är beredd p bilderna, just so you know =)


aa ni får det, äääälskar dansen vi har, är fett grymma.
har en månad på oss att göra klart den hära dansen, sen börjar vi med nästa =)

090831

tjena, har kommit hem från skolan nu och sitter och pluggar med th nu, ska snart dra till dansen så bloggar jag när jag kommer hem, seeya

sov gott

det blir godnatt nu för min del, ska ju upp i tid i morron så bäst jag går och lägger mej nu.
ses imorrn =)


video


hahahha, mina underbara vänner. hahahahha
vi stog och garvade fett mkt sådära, sen..
- aha men då vare inge kul.
-nej.

SLUT hahahahah,




edit: aa det går inte att ladda upp youtube klipp, hjälp mej?
kolla amandas blogg istället, http://mmandi.blogg.se

babyhud

sådärja, är hemma nu.
Har varit fett kul med amanda, garva fett mkt åt olika videos och sånt, hahaha. så gjorde vi ansiktsmask så fick man typ babyhud. ah men bloggar lite senare, ska bjuda på en video från helgen i örebro. Sen i morrn eller nåt så kommer en video på en massa bilder från sommarlovet, nice =)


här får ni en bild, haha =)


at amandas place

har varit hos amanda ett tag nu, vi har precis kollat klart på step up 2 och man blir såååå taggad av filmen. I morrn ska vi dansa med hopedancecrew hahahah neeej, men jag vet inte annars var jag ska säga. aaa men jag längtar för vi är fett bäst, fast mitt knä är fortfarande inte helt bra men det skiter jag i.
yeeee men jag bloggar lite senare ska ladda ner musik, och några dans klipp från step up 2 till ipoden, LATER


haha jag och christine idag, sjuuukt gullig hon är!


090830

tjeeena, sitter här hemma ska bara slänga i mej ngt att äta sen ska jag dra hem till manda, titta på su2.
Och har ni sett på bloggportalen att kissie ligger etta? Bara jag som kommer sluta besöka henne nu?
Hon KAN inte ligga etta, sluta besöka kissie, hennes liv är ändå inte intressant. haha
vi hörs när jag är hos manda =)

I try to reach for you, i can almost feel you, you're nearly here, and then you disappear

näää, jag börjar bli fett trött!
Ska nog gå och lägga mej nu, i morrn blire amanda vi ska typ titta på step up 2.
och till alla mina vänner, ni är bäst!


nattblogg, gamla tider, saknar feett mkt

åh, sitter hära lyssnar på musik helt själv. Nice att bara vara för mej själv fakiskt. Men nu när det är natt typ sitter man och tänker fett mkt på gamla tider. Speciellt sommaren 07, det enda jag lyssnade på var tokio hotel och hela mitt liv handlade om dom typ. Saknar det faktiskt, och Panamá, finns INGENTING jag saknar lika mkt som panama, jag skulle ge allt för att få åka dit igen, allt Inte för vädret och sånt, utan mamálila och papáchencho (mormor och morfar) beba och nini och mina kusiner, och hela feta släkten. För ofta käns det som jag vet inte om jag kommer träffa dom igen, som att dom kan dö när som helst. Men jag vet ju att det inte kommer hända.
Sen våra uppenätter 08, seriöst.. helt seriöst.. saknar allt med dom, vi var lixom the family typ, det är vi nu oxå men det finns folk som fattas typ. Saknar personen, som alltid livade upp stämningen, kom med sina helt retard kommentarer och sina sjuka ideér, sen hände massa saker som jag inte tar upp hära men allt blev helt fel.
Det är ju inte så att jag inte har det bra nu, jag har seriöst väärldens bästa liv, jag har värdens bästa vänner, jag har världens bästa familj, man har hela hope vid sin sida lixom, det käns så skönt. Och när man tittar tillbaka på dom dära gamla tiderna när allt var pefekt, så det är lika perfekt nu oxå, allt förändras och våren 10 kommer jag sakna allt som hände nu, fattar ni? Det är sjukt haha, älskar mitt liv ändå.
nu ska jag inte sitta hära mera, vill nog sova. eller kasnke blir några mer inlägg, får se =)


old times.


holes

hejjsan, har tittat på den dära grejjen om michael jackson fast vi stängde av efter halva för det handla bara om hans hus, och helt ärligt bryr man sej inte :p, det jag ville se var ju hans karriär och han som person, inte hans hus. Så vi satte på filmen, holes. Och den var såå bra, precis så bra som jag kommer ihåg att den va!
Så nu sitter jag och th hära och snackar om allt och ingenting. Så livet känns bara allmänt skönt.
Bloggar innan jag ska sova sen, ses <3

th

nu kommer th, så vi ska titta snart, bloggar seeenare :)

19.17

Kom hem för en timme sen, köpte massa gott att äta och hyrde filmen holes, titta på den för flera år sen och minns bara att jag tyckte den var jätte bra så vi tog den, men först ska vi titta på michael jackson dokumentären. Sitter och lyssnar på alla hans låtar på spotify, och nu lyssnar jag på smooth criminal. gaaaah älskar den låten, den har den dära känslan när man bara vill dra upp byxorna högt över midjan, på med några solglasögon och typ ett hippiband runt pannan, och springa runt med en penna som mick  i rummet och sjunga med! Dessutom påminner den fett mkt om varberg! hahaha, nää men älskar michael jackson, han är fett grym.


long live the king <3


ipod

nu drar jag till centrum, tror jag drar förbi amanda och hämtar mi ipod med.


väärldens bästa!


turn around I'm here, if you want it's me you'll see, doesn't count, far or near, I can hold you when you reach for me

hejjhuu, skulle ha dragit hem till amanda men elida tog min moppe i morse och sa att hon skulle vara tillbaka vid två, men hon har fortfarande inte kommit hem :S
Så jag fick pappas kort så ska jag och dennis sen åka och köpa lite gott att äta och titta på film, och det är en dokumentär om Michael Jackson senare så den ska vi titta på oxå, så kanske th kommer över oxå och joinar oss. haha fick nyss sms av elida för jag hade klagat på att hon inte kom hem.
"D e inte mitt fel. Hade mkt disk! För mkt disk. D va tydligen märstadagen idag :s:@
aaaa fick jobba 3 timmar över, tror du inte jag är irriterad till max lr?!
"
haahaha, man ba chillaa :p aja, hon lär väll komma hem snart. Då drar jag och Dennis och handlar lite.
LATER


Michael Jackson - Billie Jean


han skulle blivit 51 år idag, så grattis.. typ , haha =)


090829

godmorgon, äntligen fick man sova ut! bort med skolan tack!
aja, har sovit gott i alla fall, men drömde att jag hade ångest så i drömmen så kunde jag inte sova och allt var fett hemskt. Så glad att jag vaknade i alla fall haha. Idag blire chill dag, fett sköönt. behöver verkligen bara vila!
aja, ska nog äte frukost duscha och göra mej i ordning. sen bloggar jaglite mera.


haha, gamla tider asså! seeya


hemma nu

hejjsan,

drog till hope idag, det var kul som vanligt, träffade massa folk och sånt. Sen så bestämde vi filmkväll hos vicki fast vi kollade aldrig på filmen, satt och snackade om allt och ingenting i stället, jag amanda, vicki, th, ludde & Rasmus & henke.
hade sjukt kul som vanligt med dom dära, alla lika sköna! men hahaha hemvägen så doog jag av garv så jag var tvungen att stänga av moppen och garva, fast jag var så trött så jag kunde inte garva så jag fick typ halvskrika fram ngt konstigt ljud. haha det var först rasmus som hade dragigt upp byxorna så dom var över tröjan så byxorna inte skulle ramla när han sprang, sen när ludde och rasmus gick lite längre fram drog ludde ner rasmus byxor och det så sjuukt kul ut, sen så när vi kom förbi dom så fällde ludde rasmus och allt såh bara såååå kul ut, och så var jag feett trött oxå. haha, men men, i morrn blire nog chill med amanda bara, för hon sover ju här. vi drar säkert hem till henne och tittar på step up 2 eller nåt, men jaja =) vi hörs.
Förresten är min kamera lagad, får den när pappa har tid att åka och hämta den, har längtat asmkt!


dream it, live it.


heelg

hemma från skolan nu, är hos amanda. SÅÅÅ SKÖNT MED HELG!
ikväll blire ju hope med alla sköna, och sååååee. men har inte så mkt att skriva, amanda sover hos mej inatt i alla fall =)
ni får några bilder från idag.


tttääähååå =)


favoriitmoa :D


bjuder på den =)


hatar skolan!

Sådära. vi ses-


090828

sitter hemma hos moa och stina, åt lunch hära.
bloggar när jagkommer heeeem =)

my day, typ

hoppsan, råkade visst göra en dubbelpost på förra inlägget, men har i alla fall varit med Th idag, vi satt först hemma och lekte med youcam haha, sen så ville vi hyra film och titta så vi tog moppen till centrum men halvvägs så dampa backspegeln så vi stannade och fixade den, så th tröck fett hårt så det kändes som att hela bromsen hoppade till, så vi stog fett länge men den ville inte starta, säkert 20 minuter stog vi och försökte kicka igång den och hitta på en masas sätt. Sen så ser man att stödet är ju nere-.- för moppen startar inte om stödet är nere, fett dum.. haha aja vi hyrde take the lead, och jag måste säga att den var SÅ BRA!
ah drog hem vid tio i alla fall och jag måste snart gå och lägga mej, orkar knappt hålla ögonen öppna, skolan tar all min energi.. typ. i morrn blire chilldag i alla fall slutar tio i två och sen kanske jag bara ska vara med amanda, sen blire hope på kvällen och träffa alla vänner! =)


jag och min libanees! :D

MÅSTE SEEEES!


två idioter som har riktig humor!

MÅSTE SEEEES!


två idioter som har riktig humor!

090827

kom hem från skolan för ett tag sen drog hem till th, så har vi bara chillat så som vi brukar =)
har spelat in en riktigt oseriös video haha, meen men, vet inte riktigt vad jag ska skriva.. ni får videon senare, seeya =)


vi gillar dubbehakor =)

alla har en dröm



"bara för att du har en dröm behöver du inte vara bra på det du drömmer om, är passionen där är allt möjligt"
"vad vore man utan en dröm, vad skulle man uppnå?"

libanes foood =)

hejjsan!

har haft en jättebra kväll hemma hos th, käka libanesisk mat som är SÅ GOTT , sen satt vi alla och snackade lite och så, alltid kul! Sen så runt halv tio drog jag hem, typ satte mej hära haha. Jaja, i morrn blire en låång skoldag vet jag, men sen runt ett typ ska vi se på den dära kulturskolans föreställning, bättre än att sitta på lektioner. Sen så tvingar svenskaläraren tillbaka oss så vi ska i alla fall få gå hela dagen.
I morrn tror jag att ajg bara ska vara hemma och vila, har inte varit för mej själv på hela veckan så jag tror det kan behövas faktiskt. Och då blir bloggningen någolunda bra oxå, funderar på en ny design, en riktigt proffsifg som jag kan ha för typ alltid haha. fast då får man ju betala oxå, men men, vi får se hur allt blir =)
men jag säger väll godnatt, kanske skriver ngt mer om jag får ngt att skriva, ska snart gå och sova.


belive, respect, love, risk

090826

heejsan,
har varit i skolan, det var en låång och tråkig dag, men nu är jag på bättre humör, har städat lite hemma, ska fortsätta städa lite, vika ihop lite kläder för å hjälpa mami. Har int så mkt att skriva, förutom att dom dära lärarna har börjat ge läxor. så det blir plugg plugg plugg nu den här terminen och nästa, ååååh får damp. Så ska väll dra fram den dära kemiboken och biologin, spanskan, och allt skit snart..


LATER

Looking out across the morning, the citys heart begins to beat.

två månader sen han dog nu, asså hans musik, är typ magisk. Finns inget bättre!



Michael Jackson - Human nature

goodniiiiight

jag ska nog gå och lägga mej, ska upp i tid så jag hinner dushca oxå så ska jag hinna äta frukost innan jag drar till skolan, har inte gjort det sen vi började. Dax att jag börjar äta ordentligt och regelbundet så jag inte går ner i vikt.
peace.

step up 2

asså heeelt amazing! kolla från 4:30, typ precis vad vi gör och har nu, hoppas vi fortsätter såhära!
Och asså jag måste bara säga att step up 2, är KÄRLEK! är så heeelt inne i den filmen, åååh längtar till jag ser den nästa gång, tror jag ska ta och köpa den, och step up 1 och stomp the yard!


Already gone



I want you to know that it doesn't matter
where we take this road someone's gotta go
And I want you to know, you couldn't have loved me better
But I want you to move on, so I'm already gone

dans i mitt hjärta!

heeeej =)

theresa kom hit idag, vi satt och chillade och snackade fett länge om allt och alla, haha, sen gjorde vi toast och drog till dansen. Och asså hjääälp vad grymma vi är! Man blir bara så pepp efter dansen, jag lovar att vi kommer dansa lika bra som dom i step up 2 snart, våran viljestyrka asså! KULTURSKOLAN IN MY ASS, VÅRT DANCECREW IN MY HEART!<3
hahaha, nää men asså jag blev fett taggad, drog ju även fast knät fortfarande är känsligt men jag orkar inte bry mej, så sträckte jag nacken oxå lite. men asså vi är så grymma, gaaah puss på oss! I morrn blire komma hem efter skolan, ska nog städa, sen ska jag fixa lite saker, och sen blire libanesmat hemma hos th på kvällen med hela husis och en liten hänga kväll, fett nice =) Lite bilder från idag får ni ;)


haha någon random bild på mej =)


haha, jag var fett taggad idag, hoppade runt skrek, fick ideér :)


people =)


jag och vicki in action =)

hemma från skolan

hejjsan, har kommit hem från skolan nu, drog hem till th och käka kinamat och grillat på lunchen, men dagen har varit suuuupertråkig! På svenska lektionen skrev läraren upp alla som kom försent, och det var heela klassen förutom tre stycken... asså har man ngt liv eller? Sen så ska vi se kulturskolans lägerskitgrejjs på torsdag, hatar kulturskolans danser haha asså det är såååå synd! Men men, bättre än att sitta i klassrummet =)
Sen såå fick jag reda på att vi har höstlov typ v 44, sen har vi prao i två veckor direkt efter, fatta vad skönt att slippa vara i skolan på tre veckor?! :D JAG ÄR SÅÅÅ GLAD!
aa men theresa kommer när som helst, så ska vi bara chilla idag, sen så drar jag till dansen på kvällen har läängtat fett mkt, kulkulkul, aah men vi hööörs =)


hah, felicia, alice och cissi idag, ;p


090825

åh orkar inte skolan..
men men, är uppe nu i alla fall, vet inte alls vad jag ska ha på mej, så det kommer sluta med något riktigt enkelt, sen vet jag inte hur jag ska ha håret om jag ska ha keps eller inte, ååh, vill bara hoppa ner i sängen men den har dagen går fort tror jag! Drar hem på lunchen så jag bloggar nog lite då =)

there's somebody out there, somebody somewhere to show you the tenderness you need, somebody to hold you when worries control you, i'd give anything if you only knew it was me

tjeenare!

funderar på att lägga mej snart så jag får sova länge, sitter och lyssnar på musik och chillar bara. Har varit med Amanda idag sen kom malin hit oxå så vi va med henne oxå lite, men jag och amanda har haft lika kul som vanligt, har alltid kul med henne! I morron äre skola och sen ska jag kanske vara med Theresa efter skolan, var länge sen man träffa henne käns som vi glidit ifrån varandra nu under sommarlovet, hon var över allt i Sverige så det blev bara att man lixom inte hörde av sej. Så hon smsade mej idag så bestämde vi att vara i morrn, sen följer hon med kanske på dansen som börjar imorrn! ÄNTLIGEN!
Jaja, ska inte sitta hära i tusen år, vill soooova nu, älskar att sova men när man sover går tiden så fort, önskar att jag var morgon människa påskoldagar så det inte skulle vara så jobbigt att gå upp på mornarna, det är feeett jobbigt!
aja, vi hööörs i morrn =)


haha, theresa, isak och Sarah och jag på nyårsfestivalen 08/09,
längar sjukt mkt till nyår 09/10, kommer bli så grymt bra!! :D

David Archuleta - Somebody outhere

makano


visste ni att jag lyssnar sjukt mkt på Makano, han är från panamá,
han är grym. älskar han!

rubrik torka

sitter hära med manda nu, har bara chillat, ska dra och göra nudlar. seeya =)


jag och manda i vintras, länge sen jag körde på inbakad fläta nu..

my style today




det här körde jag på idag, men bytte om till gråa mjukisar efter luncen =)

Jump off - Ray J

nu blir jag tokig!
har försökt ladda upp my style today bilder, men internet på den ena datan laggar!
och det är där jag har bilderna, men men ni får en skitbra låt sålänge.


090824

hejjsan, har kommit hem nu från skolan, helt okej vare där.
drog och handlade coca cola och kakor under mattelektionen så förvånar mej inte om dom ringer hem kom ju försent varje dag den hära veckan, kom försent idag oxå fast det var ths fel , haha.
Meen, nu så ska man vara med amanda, eller hon kommer snart, vi kommer sääkert titta på step up 2 och så. Mamma och pappa firar 18 år bröloppsdag så jag måste vara hemma och passa lillasyster, men det gör inte så mkt.
såå vene hur det blir med bloggning idag, ska ju vara med amanda och hon HATAR när jag sitter vid datan...
Meen nu bjuder jag på lite bilder som är tagna någon gång i mitt liv. med mobilkamera då ;p


th med luddes kepsar på bussen, han buter keps efter sitt humör haha,


jag och alice när jag kom hem, ÄLSKAR HENNE!


min älskade lillasyster, varje gång jag kommer hem från skolan hoppar hon
alltid på mej och säger att hon älskar mej och har saknat mej, finns ingen
bättre än alice!

090823

I'M HOME!

har haft sjukt kul med mina absoluta favoritvänner!
resan var bäst, satt med th, ludde, amanda, rasmus och ludde. Sen satt Dennis och Emma oxå med oss lite.
aja, har i alla fall haft fett kul under helgen, men om man bortser från mitt ben och min arm, haha kunde inte böja benet på typ hela fredagen och hela lördagen, sen blev det bättre på lördagen så typ ramla jag rakt på knäskålen så det blev värre, fast idag är det nästan helt bra. Förutom den stora sårskorpan da, haha.
ah, men i morrn äre skola, har fått byta till a gruppen, vill på ett sätt gå kvar i b gruppen för där går ju typ, moa stina, rebecka och sofia, och man vill ju va i samma grupp som dom. Men om inte th går där med mej så skulle det inte vara lika kul. Så jag och Th går i a gruppen nu...jag vill nästan skjuta mina lärare,
men men, snart borde kamran vara klar, DÅ KAN NI FÖRVÄNTA ER BILDER!! :D
bara jag inte har tappat bort kamera sladden, haha.
jajajajaj, vi ses <3

snart drar jag

sitter hemma hos th, är fett stel eftersom blodet har börjat torka nu så det gör FETT ONT när man böjer på armen eller på benet, haha. Men i alla fal så packar hon just nu och snat ska vi hem till mej och packa, måste byta tröja oxå för min är blodig, jag som skulle resa i den hära, haha aja. bloggar när inna jag drar, får se sen om nici har med sej sin dator så får jag väll antagligen låna den ngn gång och blogga, ska bli ganska skönt, åker ju bort med th, amanda, vicki, ludde och rasmus + alla andra i hope så det blir CHILL :)
seeya


th, stina och jag för läänge sen =)

090821 ; ramla med moppen hahah

hejjsan! hur äre?
jag mår braa, skolan börja tio över åtta de var typ bild helt okej, sen idrott och på lunchen drog vi hem till th och åt girillat, niiice. Och sen haha på vägen hem så åkte vi upp för bollbacken med moppen det är en stor grusbacke, så råka vi åka i en grop så jag bromsa till mej moppen och asså man ska ju inte bromsa på grus om man åker sådära snabbt, så vi ramla hahaha, och det var fett nära skolan och där var värsta killgänget fast th kände dom så det va inte pinsamt, sen så fick vi gå genom hela skolan och man blöddepå armen och på benet, så haltade man och allt haha, så var hon skolsyster inte där så vi tvättade rent lite och sen fick vi gå upp til klassrummet för trappor och allt, fett jobigt -.- aa men så när vi ställde oss dära i dörrpninen KD (våran lärare) hon ba, men gud gå hem! haha så rebecka och sofia hjälpte oss ner bar våra saker och så haha så drog vi hem, th fick köra för jag kan ju inte böja benet. Och nu så ska ju jag och th åka iväg i helgen med hope till örebro, niice ska sitta dära på busen och kan inte böjja benet hahaha. fett fail,

haha när man ramla man försökte såhär garva så stämningen skulle bli bättre men det gick typ inte, vet inte varför var helt tyst bara haha, och moppen kom på foten så foten var helt böjd under moppen så har ont i den oxå -.-
aja, tycker mest det varkul att ramla, alla gör ju det någon gång haha så fick man gå hem oxå, niiice. tur att man inte skadade sej allvarligt bara  =) bloggar mer snart.

min coola pizza penna


drog till eurostop med mamma och elida och amanda, köpte två block till skolan, bara föratt dom var lite snygga haha, och sen en penna som ser ut som en pizza haha, jag vet mobboffer på högnivå men jag kunde inte låta bli, så typiskt mej! sen godis, två guldramar att ha någonstans, och VR och Solo =)
Nu ska vi äta laaaaax :D

090820

hejjsan kom hem från skolan typ vid halv fyra -.- hade vanliga lektioner idag, fett drygt!
Nu sitter jag med Amanda här och har ätit kokosbolssmet, sitter vid datan, snackar chillar =)
Kamrean kommer ta ännu längre tid att laga, eller jag kanske har sagt det? aja, vi hörs lite senare idag.


Stina i skolan =)

godnatt

hejjsan, har suttit och tittat igenom hela min gamla blogg, ni kan läsa den här, hade en innan det oxå men raderade den, vilket jag ångrar fett mkt nu. Så jag har egentligen bloggat i ett och ett halvt år. haha.
I alla fall så ska jag ta nåt litet att äta sen ska jag hoppa snabbt in i duschen och sen tror jag att jag ska sova, jag älskar att sova. Längtar! Men grejjen är att när man sover så går det fett fort så hör man mobilen ringa igen klockan sju men man ligger kvar i 45 minuter. ååååh hatar skolan. fast jag ska nog inte skriva så mkt om den längre, jag menar det har bara gått tre dagar och det är det enda jag klagar på. Inge mer! Jag hatar skolan och nu vet alla det =)
Men godnatt bloggen, vi hörs i morron, ska antagligen va med amanda =)


asgammal bild men bjuder på den =)

sommaren 09, take me back


sommaren kom tillbaka<3
inte bara fina vädret, utan hela känslan. Utan skolan, utan alla skolbekymmer, lärarna, tidiga mornarna, och jag saknar alla dagar som vi hade med mina underbar vänner, summer 09, come back.

i will be strong on my own, i will see through the rain, i will find my way, i will keep on traveling this road, til i'm finally reach my dream.

somnade typ efter att jag hade suttit vid datan, skönt att sova och huvudvärken gick bort. Bu såhär mot kvällen tänker jag göra kokosbollsmet med banan i.Och jag känner mej lite nere nu när jag hörde hur bra Elida har på sitt gymnasium. Fick mej att längta ännu mer efter att gå ut ekilla skiten, men jag har ett HELT år kvar. Åttan gick fett fort, men samtidigt jätte sakta. Men men, det är bara att bita ihop och sen köra hårt och jag tror faktiskt jag kommer välja samma som Elida, haha, fast vi får se, Ska ju börja välja gymnasium nu den här terminen, FETT NICE!

ah men nu så ska jag bara slappa i morrn tror jag att jag ska vara med ngn kompis, om jag kommer överens med mamma för har bråkat med henne..stupid.
aja vi hörs senare <3


sitter och lyssnar på Beyonce, hon är fett grym<3

David Archuleta - Your eyes don't lie


nice låt, men har tröttnat på den hära stilen lite nu, så nu byter jag låt till ngn tung hip hop eller riktig RnB,
Missy Elliot fåre bli, hon är bäst!

kissie, hahahahahahha


asså tänker tjejen alls? Om hon ska redigera sina bilder så gör det på ett mer normalt sätt! Man ser här hu hon strävar efter Dessie. Hon har försökt göra sej smalare och kobent. Stupid, hon redigerar sina ben HELA tiden. Sprutar in saker i läpparna, lägger in silikon i pattarna, använder 99%löshår, sminkar sej som om hon aldrig sätt smink förut, dessutom redigerar hon alla bilder i facet, har sett några bilder oredigerade hon har fett me akne så jag förstår henne, men allt annat? get a life

from the bottom of my heart, I HATE SCHOOL!

asså hjälp, jag saknar sommaren redan. Vet ni vad som väntar nu? Hösten och Vintern, sen våren. Jag vill verkligen inte för dom årstiderna betyder kallt och skola. Jag vill bara spola tillbaka tiden med mina vänner när vi var någon gång och badade, eller när vi grillde på DB. Eller nåt sånt, jag vill aldrig tillbaka till skolan. Fick reda på att vi kommer gå från 08.10 till 15.30 varje dag förutom fredagar. Helt sjukt, dessutom ska man ha tid med dansen, kompisar, plugga och det kanske viktigaste, att ha tid för sej själv oxå. siiiiiick. ah men idag ska jag bara va hemma, typ lägga mej och sova nu för jag är fett trött, hatar skolan. Tänk i morron vid den här tiden kommer jag sitta i skolan.. och hela året framöver. Hatar ekilla, sämre och sämre för varje år. Och det är precis som förra året, går upp tjugo i åtta, fixar mej fort, drar tio över åtta och kommer försent. JAG ORKAR INTE , det känns lixom som jag inte vet vad jag ska göra.
Jag vill ge allt men jag ska inte, och
Jag ska ge allt men jag vill inte, fattar ni?

äej, ska aldrig sätta min fot på en skola när jag tagigt studenten!


BJ & SU2


B&J och Step up 2, somnade under filmen haha, att gå upp tidigt och va i skolan tar på engergin!
Ska börja röra mej hemåt snart =)


hemma hos amanda hellgren

hejjsan, sitter hemma hos Amanda och hon tjatar på att jag ska gå ifrån datan, -.-
i alla fall så var skoldagen fett tråkig och man ville bara därifrån, så nu ska manv ara där i ett år till...
aja, drar väll hem senare ikväl. nu ska vi chilla =)

12.47




Sitter hära hemma hos Stina och Moa med, Nici, Cissi, Sofie, Th, Sofia, Rebecka, Anne-Louise, chillar lite. Snart ska vi tillbaka till skolan. Bloggar mer när jag kommer hem =)

090818

hejjsan

kom hem från skolan för en timme sen typ, bara rast i en timme. Men vi drog hem till mej och gjorde omelett, eller Stina moa och th gjorde, jag äter inte ägg.
Så nu så ska vi gå i grupper och visa skolan för sjuorna, boooooring.
efter skolan ska jag va med amanda. vi hööörs


Th och Stina för länge sen =)

godnatt typ

tjena, har varit upptagen hela dagen typ, först så var th hära efter skolan sen drog hon hem och vi drog till Ikea och Malin hängde på och köpte lite saker till rummet, fotar sen. blev riktigt fint. Sen sååå kom vi hem, städade upp i rummet och Malin och Elida började inreda lite, sen drog vi alla upp till Elidas rum och målade klart, så jag ska få en hundrig till för det. aaow sen kom th tillbaka så chilla vi bara typ, och nu drog hon igen.
aah men ska typ lägga mej i sängen snart får se om jag lyckas somna, tror det ska gå bra eftersom man gick upp tidigt i morse =)

vi ses.

090817

hej.

kom försent till skolan idag, typ tjugo minuter innan vi slutade ;p och så fick vi reda på att jag och Th inte hamnade i samma grupp, vi har gått i samma grupp i två år så sa vi till lärarna att vi vill va i samma grupp dom ba, vi hade ingen aning om att ni var kompisar.. DAMP! Den enda jag hänger med i skolan är th och stina och moa! vad tänker dom med?!
helt sick! sen ska vi i morrn gå rundtur med nya sjuorna.. vill verkligen inte att skolan ska börja!
Aja, ska snart till ikea och köpa alla saker, får se om jag kan köpa en säng.. ses


är aldrig seriös på bilder, kanske ni märkt hahaha

fattar inte att det är skola i morrn

hejjsan!

har varit igång hela dagen typ, och snart ska jag sova, har feett ont i halsen så jag håller på att bli sjuk tror jag, perfekt sådär till skolan som är i morron, vet verkligen inte om jag kommer klara att gå upp tidigt. Vet inte hur allt ska gå, hoppas päronen inte blir sura ifall man kommer försent bara, för jag tvivlar på att jag kommer komma i tid.. men ska försöka!
efter skolan drar jag nog till ikea med pappa och elida så ska vi köpa sängen och alla detaljer till rummet sen äre bara att börja inreda, niiice!

vi hörs i morrn om jag fortfarande lever. hejdå.

hemma hos stina

hejjsan

sitter hemma hos stina nu, var hemma hos ludde, sen så skjutsade jag hem amanda en liten bit och sen skulle jag hem men då mötte jag stina och th på vägen så jag hängde på dom hem till Stina, och här var ju Moa oxå så vi fyra ska dra till valvet snart och chilla lite. I morrn äre skola klockan tio.. vet verkligen inte hur jag ska komma upp... sick!
aja, vi ska snart till bussen, vi hööörs <3

090816

hey i'm alive!

nu ska jag amanda och theresa dra till Ludde och titta film, sen vid fem eller nåt drar jag med th till valvet,
chill. men hinner inte blogga. seeya

Freedom - Akon


älskar låten, drogade den fett mkt förut. Men asså sommaren 09 har verkligen varit freedom.
och när jag lyssnar på den hära låten får man fett mkt panama känsla. sommaren 07 & 09 är precis vad den här låten är. ÄLSKA<3

sommaren 09 in my heart

hejjsan =)

inte världens bästa bloggning men men, var hemma först hela dagen med Amanda, deprimerade för skolan började och för alla va sura på varann igår, eller mest jag hon och ludde som var sura på varandra men skitsamma, ringde ju till han sen på kvällen men jag var fortfarande fett pissed off... haha, aa sen så fråga vi vicki om hon ville göra nåt med oss för jag hade ingen lust att dra på the voice haha, så vi drog hem till vicki och var dära och chillade och sen kom Rasmus och Ludde, så det kändes feeett skönt att vi kunde prata med varandra utan att bråka haha, så nu är allt fett bra igen ;)
I alla fall, så är det hära sista natten nu som vi va på sommarlovet, det va sista natten som jag och amanda kom hem sent och gjorde nachos på sommarlovet, sista natten som alla vi bara kunde vara sitta, chilla, sista natten på sommaren, i morron är sista SISTA, dagen i frihet. Sen är det ett år kvar. ett heeeelt år...
har ändå haft världens bästa sommaren, eller ingen slår 07 panama.
men asså titta, jag har fett måånga minnen. Alla kvällar /nätter vi har varit uppe och snackat, sen tåget ner till varberg. Och när vi var på våfflan med lina och malin haha, och sen när vi bada fett mkt, sen kommer jag ihåg db med alla, och hur jag sov hela dagarna när alla var i usa, sen när vi badade i soöregnet, varje gång vi gått på bio,  åh. bästa sommaren, näe jag är feeett deprimerad nu hahaha. aja... pallar inte blogga mer hejjdå.


haha bjuder på den bara för jag är som jag är =)

090815

hejjsan,

vaknade runt typ ett hära, har bara chillat sen dess med Amanda. Som sitter och pruttar...
jag är fortfarande sur, inte på ngn men på allt typ haha. så jag vill inte blogga nu,

damp damp damp damp damp damp damp damp damp

var hos vicki, snackar inte om dethaha, det blev typ dampigt. så alla drog hem, men nu har jag ringt alla och det är okej, men jag är fortfarande sur men det går över ;p
aaaaah hur kan man göra en så liten sak till en så stor DAAAAAAAAAAAAAAAMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i alla fall så vet jag inte hur det blir i morron, killarna ville att vi skulle följa med till stan och sen kanske dra till the voice, men vi får se. vet inte om jag pallar så ju sova ut nu dom hära sista dagarna innan skolan börjar. nej jag vill inte blogga. hejdå

drar till vicki

tjeena

sitter heamm hos amanda nu, hon ska bara packa sen ska vi dra till vicki där hon, th, ludde, rasmus och victor väntar. Jaa victor är här i Märsta, fett kuul :D
Jaja, vi ska väll ha kul som vanligt ;) hinner inte blogga mera, vi hörs =)<3


bjuder den, början avsommarlovet ..

hemma nu

hejjsan, sitter hemma hos amanda nu och chillar, var i väsby med Amanda, Malin och Emma. det var chill, fikade på waynesl, så nyss kom vi hem typ. har inte så mkt att skriva men jag lär skirva innan vi drar. man känner sej fett luffare nu utan moppen för jag har ingen bensin och pallar inte tanka, aja nu sk aamanda blogga vi hörs =)<3                                           

090814

godmorgon,
är uppe hyffsat tidigt bara för att th sov hära, haha.
nä men filmen var bra igår, gillar action men den kunde ha varit bättre.. aa men sen så drog typ alla hem till sej men vi 81or, asså vi som tar 81 bussen hem träffade henke på bussen så vi drog hem till han och hade filmkväll, så det va jag, th, henke, ludde och rasmus. Tittade på hot rod, fett skön film hahaha helt random haha.
Sen drog jag och th hem och sov hära. Och idag blire väsby med amanda, hon ska köpa en blå adidas tröja, niice va?
Sen så drar vi till hope i think, och efter det blire ngt hos Ludde. Så det blir inge mkt bloggning idag heller tror jag, äääsh, tror jag vill ha frukost nu. vi höörs =)<3


yeea, brunett ska det va, RIIIGHT? ;)

snart drar jag

Nu är jag klar men hela gänget har redan åkt haha, jag och Th ska upp till pappas jobb och hämta lite pengar, seen kan vi ka undrar om vi kommer hinna till bion haha, men men. hinner ju blogga lite för jag ska ta tjugo över bussen.
Men här kommer hur jag ser ut idag =)


Vanligt blått linne.
Jeansleggins, såå sköna.
gamla trasiga skor.
th's coola keps haha ;)
kör väldigt slappt, all the time.

Bio

godmorgon.

fick tvinga mej upp såhär tidigt för att vi ska på bio klockan fyra, eller den går vid sju men alla ska åka vid fyra. Så jag måste börja duscha och hela skiten, haha. aja blir inte mkt bloggning alls idag då. Måste skyyynda!


Channing Tatum är ju med i filmen, så den måste bli bra
haha

dessie får tårta på sej.. haha



haha, hitta dom hära på Sofies blogg, lite kul att man kunde se men måste faktiskt säga att hon bettede (?) sej ganska moget sen, när hon ba, "tänker inte bråka, men vad håller du på med, äru dum i huvet?"
om ngn hade kastat tårta på mej, vet inte vad jag hade gjort, hade gått fram och typ spottat på den som gjorde det och sen slagit ner den, skulle helt förlora kontrollen haha.

möblerna

justeja, jag köpte ju nya möbler i måndags, inte allt då ska nog åka iväg på lördag eller nåt och köpa typ sängen. eller det kanske blir senare får se helt enkelt=)
men jag har fotat allt (fortfarande med mobilkameran) såå det blir dom vita möblerna, guld detaljer, typ ramar, spegel, kuddar, sånt. och sen en stor grön växt i ngt hörn =)
och jag har inte möblerat rummet, dom bara står där medans jag väntar på att köpa in allt annat =)


eneklt skrivbord och fett skön skriborsstol =)


fett sköönt stol att bara sitta i, kanske lite onödigt men jag älskar den =)


och en liten hylla, i vissa hyllor ska jag ha små guldramar med mina egna
foton i, lite guldramar på skribordet oxå och sånt, sen ska jag ha några stora
på väggarna, och en stor vid sängen på panama, nice va? =)

kom precis hem

hejjsan,

kom precis hem från Sara, det var fett mysigt dära, så nu sitter jag här vid datan äter vattenmelon och bara chillar, i morrn blire bio, men jag kom precis på att jag inte har några pengar haha, får väll tigga av mamma och pappa eller så får jag låna av elida.. hoppas jag. Jaja, har inte så mkt att skriva, kommer nog blogga lite mer senare nu när jag sitter hära själv haha, ni får en my style today bild oxå =) inte så speciellt men skitskönt.


tagen i min brorsas rum med mobilkamera hahha, snaart kommer min kamera
tillbaka, men i alla fall så blev det Elidas NY tröja och ett par vanliga jeans =)

090812

Sitter hära hemma hos Amanda nu, somnade runt typ tre men jag har inte sovit så bra i natt vet inte arför, vaknade lixom hela tiden. Så nu klockan ett vaknade vi, ska väll hem senare för bensinen i moppen räcker typ ens inte hem hahah, får bara hoppas att jag slippe rulla hem den sista biten haha. aa sen får vi se om jag kan ta mej till Sara, ska se med Malin om hon går eller åker buss ;)
jaao men tänkte bara säga att jag lever typ, drar hem lite senare så blire slappdag idag, 4 dagar kvar på sommarlovet. uuusch, fattar inte hur jag ska klara det hära. Så äre ett helt år kvar till sommarlovet igen....


har varit en fett bäst sommar med världens bästa vänner,
synd bara att den tog slut så fort..

it's not about what you got, it's what you make of what you got.

nu sitter jag hemma hos amanda, vi åt i alla fall på kina, skitgott, så lärde th mej äta sushi men ja var fett nära på att spotta ut ändå, det var inte gott alls. kanske ätbart, men nej inget för mej. Sen skjutsade jag hem henne för hon skulle hjälpa sin mamma med nåt sen drog vi till vicki. Jag, vicki, Amanda, Ludde, Rasmus och Malin, sen drog Malin och Ludde å spela trummor typ fett länge då hade vi feeett kul haha, sen kom dom tillbaka och vi hade nästan ännu roligare. Bara sitter och chillar med sina vänner gaaa finns inge bättre!
aja, nu kanske jag och amanda ska se på i taket lyser stjärnorna. =)
seees <3

heeey that's me, hahahaha

chinafood

uuuh, uppe såhär tidigt bara för vi ska till kina, vill hellre bara gå och lägga mej, hur ska jag kunna vända tillbaka dygnet?
jaja, får hoppas det blir kul nu då, och lär mej äta sushi hahaa, men jag måste skynda mej vi skulle träffas klockan ett så vi hörs =)


ser ens inte gott ut...

mitt i natten

ska snart gå och sova, har nte varit på blogghumör, hände en grej men nu är allt som vanligt.
I morrn ska jag käka kina, ska testa sushi. med typ vicki, amanda, malin, ludde och rasmus. blir väll kul. ska testa sushi, th kanske hänger på oxå. men nu ska jag sova så jag kommer upp i morron måste ju hinna till bufeén som stänger typ klockan 2.
godnatt homies


090810

åh hej, har inte skrivit på hjela dagen för pappa kom och väckte mej klockan ett och sa att vi skulle åka snart till IKEA så jag hoppa in i duschen och medans jag står där så han ba nu åker vi, så hade han satt på sej skorna och allt. jag ba men hallå... så jag fick stressa sen åt vi på max och sen in till ikea som jag hatar, dom hade INGENTING ASSÅ DOM TÄNKER VERKLIGEN MED ARMHÅLAN! GAAAAAH haaaataaa ikeaaaaaa och allt annat som har med inredninig att göra! men hittade lite grann, så får se nu hur rummet blir.. ska åka iväg och köpa säng och sånt snart, och detaljer då måste Elida följa med för hon har verkligen öga för design, ja bättre än mej i alla fall. haha
näe men sen så drog vi hem med liite saker, är ändå rätt så nöjd med det vi köpte men behövs mer.
ajaaaaa, pallar inte skriva, vill faktiskt gå ner och sova på mitt rum.
om exakt en vecka så har jag varit första dagen i skolan....nejnejnejnejnejnejnejnej

funderar på om jag ska hem nu eller sova här...

sitter hos amanda nu, funderar på om jag ska sova över hära eller om jag ska skjutsa hem emma och vicki och sen åka hem och sova, för dom två ligger nämligen och sover :p, vi var ute en stund och bara gick lite, tills en bil började följa efter oss så kuta hem hahaha, sen satte vi oss på balkongen och snackade i timmar, snackade först om typ nutid, vad som händer nu, sen snacka vi om förut när vi var små hur allt var då, sen kom vi in på ALLT ANNAT, typ evigheten haha, mend et var riktigt skönt att bara sitta mitt i natten på balkonngen och snacka om allt. sånt är livet.
bilder kommer i morron men först ska jag åka och handla möbler till mitt rum :D
seeeeeya

hos amanda


sitter hemma hos amanda, här får ni en gammal video ;)

090809

godmorgon,

vaknade klockan två för amanda tvinga upp mej, hon skrev sms att måste ha gått upp innan halvtre haha,
så nu sitter jag hära och skriver ett snabbt linlägg, ska dra till Amanda idag, ska va med vicki och emma så det blir en liten tjejkväll typ haha, Men men, läste lite i boken och den var sjukt bra faktiskt... tänker inte bli en såndära boknörd nu men ska nog läsa ut den om jag lyckas,
Hela familjen är iväg och badar men jag palla inte hänga med, sitter hära och lyssnar på smile, fett bra start på dagen i promise. men jag bloggar lite mera senare,
seeya ;)

Michael Jackson - Smile


den hära har suttit på min hjäran nu väldigt länge, texten är så tung och jag bara älskar den här låten,
man sätter på den, så ler man. jag lovar att allt käns mkt bättre då. try it! haha
aa va bara tvungen att lägga in den innan jag somnar =)

sov gott, hörs i morron

nej vet ni, jag har fått ngt allvarligt ryck!
jag har inte läst en bok på över två år (om man inte räknar med dom man läser i skolan som man blir dödstvingade till att läsa) Och nu så ska jag sätta mej på mitt rum och läsa räcker det om jag älskar dej som jag låna av th för ett år sen..
ni vet ett ryck anfall, lär läsa två sidor sen somnar jag. aja skriver i morron så det blir godnatt bloggen, later.

två fula ungar i början av sjuan, gamla tider asså.


hur kom det sej egentligen att det blev vi två? haha
vi var så fula på den tiden så ödet förde oss samman säkert.
jennifer & th.  sen sjuan. feeett många minnen vi har homie! har spenderat varje dag med dej inne på tredje året,
SE TILL NU ATT NIAN BLIR MINST LIKA ROLIG SOM VI HADE I SJUAN OCH ÅTTAN OKEJ?

alla bloggar jag läser, intressant va?

okej nu såhär på natten så får ni veta vilket liv jag egentligen har, ska skriva upp alla bloggar jag läser, just for fun!

http://kenzas.se
http://paow.se
http://desireenilsson.blogg.se
http://kissies.se
http://gaybloggen.se
http://falsksanning.blogg.se
http://nbitchie.blogg.se

http://crankie.blogg.se
http://sttina.blogg.se
http://theresaskaf.blogg.se
http://ahellgren.blogg.se
http://sofiafiischer.blogg.se
http://bbbecks.blogg.se

http://bjjork.blogg.se
http://emwaah.blogg.se
http://jessicabostrom.blogg.se
http://fannystaaf.blogg.se


ah typ, nästan pinsamt vilket liv jag har, och ändå tycker jag inte att jag gör ngnting när jag sitter vid datorn, haha

sju sanningar om mej

♥ Jag var fett såld för Tokio Hotel i typ sexan och sjuan, inte så att jag ångrar det precis för jag hade sjuuukt roligt den tiden, men skulle inte göra om det.för jag var verkligen besatt!

♥ Jag kan bara inte gråta inför andra människor, asså det kommer aldrig några tårar när jag är bland folk. Don't know why..

♥ Jag sover med en snuttefilt, som min moste sydde till mej, har haft den sen jag föddes och skulle helt seriöst inte byta ut den mot något i världen. haha mina töntiga sidor kommer fram lite såhär på natten.

♥ Jag är extra känslig för myggbett, svullnar upp och det kliar som asså det går inte att beskriva känslan, känns som någon häller kokande vatten + att det kliar något extremt, fast jag har lärt mej leva med det. Så brukar inte klaga så mkt.

♥ Jag har aldrig ramlat med en moppe, eller bara lite halvt när vi åkte från db, men det var inte så att vi ramlade precis.

♥ Jag är väldigt hemlighetsfull, tror inte ngn gissar det. Men jag har många "hemligheter" för alla, det är inte så att det är hemlisar, utan jag har bara inte berättat saker lixom.

♥ Jag föredrar nyttigt framför onyttigt, inte för att jag är rädd att gå upp i vikt utan för jag tycker det är waaay mkt godare, jag älskar lixom sallader, finns inget bättre och jag föredrar frukt framför godis, sen är saken inte så att jag inte äter onyttigt för det är sjukt gott det med, och när jag äter nyttigt som frukt och sånt så äter jag tills jag verkligen känner att jag sprängs, det vet ju amanda och vicki haha, Så saken är den att jag har bara bra ämnesomsättning. =)

Det var sju stycken, peace.

skola om åtta dagar, inget att se fram emot!

precis kollat klart på filmen, vill sitta och gråta till den, men det går inte haha.
i alla fall så har jag haft liiiite smått ångest över mobilen, hahahaha men nu gick det över lixom, come on! Det är bara en mobil som har dött, vad hade hänt i fall en människa hade dött lixom, och den mobilen jag har nu,är ju typ bäst, knapparna lixom älskar dom! thanx mandie!
i alla fall så drar jag till amanda i morrn, gissa vad vi ska göra? TITTA PÅ STEP UP 2! love it!
appropå step up 2, så blev jag helt kär i en keps Andie hade, en helt vanlig keps fast me graffiti på, fett nice. Ska paya typ rasmus eller ludde så får dom graffa mina kläder, mina kepsar, mina väskor, mina skor, mitt rum, mobilen hhahahaha nää. Men det skulle va nice med en keps som va graffad, eller hur? och typ en ryggsäck. äsch känner att man börjar tänka lite för mkt wannabe men WHATEVER.
till vad jag tänkte skriva egentligen, SKOLAN BÖRJAR OM ÅTTA DAGAR!
kanske därför jag haft lite smått ångest ibland, seriöst. skolan är som död för mej, jag har alltid skötit skolan rätt bra, är väll vg elev, men när det inte gäller betyg så skiter jag i saker totalt. på temaveckan var jag och th verkligen NO CARE bara för vi trodde det inte påverkade betygen, antingen stack vi ifrån grejjerna eller så kom vi försent eller så satt vi bara där och gjorde ingenting. Så i nian, eftersom det är väldigt mkt avgörande saker som ska göra, man ska välja gymnasium, så man måse göra sitt bästa för betygen, och nationella. så jag måste ge 100 % i nian, men jag kommer aldrig palla, noway. det mådar inte gott.... hahahahha, aja får väll se fram emot mitt sista år på EKILLA SKITEN! TÄNKER FIRA NÄR JAG GÅR UT NIAN, BÖRJA ALDRIG PÅ EKILLA, MAN ÅNGRAR SEJ HÅRT.


hela skolan står i lågor, hoppas hela skiten brinner ner!
måste säga att dethär nog var den lyckligaste dagen i mitt liv, jag menar vem har aldrig sagt att man hoppas att skolan brinner ner? Okej, om ngn vuxen läser min blogg tänker dom säkert att jag är en omogen tonåring som inte fattar att ngn kunde dödats eller hur mkt pengar som gick åt. well ingen dog så allt gick bra, och skolan blev fattig? tro mej, det har den alltid varit =)!

hahaha kul för dej osm läste allt, ville bara skriva av mej. fick radera massor mer text för det blev för mkt, men jag skriver mer snart för jag är fett bloggsugen inatt =)

did you know...

att jag är halv latino, från Panama? ;)
skulle ge VAD SOM HELST för att åka dit igen. ska lätt bo där minst ett år efter jag fyllt arton, and that's it!


flight 93

shuuu hur äre?

jag mår bra, förutom lite huvudvärk, så jag har varit hemma hela dagen och bara varit.. skulle ju egentligen dragit till hanna som fyller 18, men det blev inte. för jag har fett ont i huvet och vill bara vara hemma och vila upp mej. Så jag och brorsan drog till willys och köpte chips och godis som vi kan ha så ska vi titta på flight 93 eftersom vi har den hemma, såg nu på ngn filmkväll som va, den var verkligen skitbra!
lite sorlig, panik känsla lixom. och det som gör det hela så hemskt är ju att man vet att det hände på riktigt, det handlar ju om 11 September fast flygplanet som skulle in i vita huset fast dom lyckades inte.aja, ska väll snart ta och se den eftersom jag inte har nåt annat att göra, i morrn blire amanda. får se vad som händer på kvällen =)


skitbra film, rekomenderar den!


090808

jag är vaken och lever, =)
skriver mer senare idag, för jag ska nog bara vara hemma och chilla, huvudvärk you know...

if you smile trough your fear and sorrow, smile and maby tomorrow, you'll find that life is still worthwile

haha, ser ni så fort alla kom tillbaka har jag inga bilder i bloggen och typ max 2 inlägg om dagen. men men
Va nyss på hope och min mobil DAMPADE och den var ju typ halvt sönder, den hade ramlat i bitar för varje gång jag tappade den så lossnade något så tillslut var den verkligen i bitar typ, så dampa lite kasta den i väggen för den vägra sätta på sej. och nu så skulle man ens inte få den lagad om man lämna in den hahaha, fast asså den mobilen sög verkligen, hatar den nu, hatar allt! Så då rädda amanda mej så har hennes gamla mobil, nu ska jag bara berätta för mamma som kommer bokstavligen döda mej, fast asså jag har ju ändå betalat hela äckelmobilen själv för jag har abonemang som jag betalar själv, mina saker och jag gör precis vad jag vill!
ajaja, sen blev det filmkväll hemma hos Ludde men jag palla inte dra dit,vill bara vara nere i mitt täcke hela dagen i morron, lyssna på musik och inte gå någonstans, bara sova ut och tänka lixom, äsch känner mej fett och arg och jag vet inte, tror jag ska blanda i hop en kokosbollssmet md bananer i och sen ska jag lägga mej ner och lyssna på Michael Jackson, och drömma mej bort ;)

aja här är bilderna från idag som jag och amanda tog i badet.


ha, drivbild.


amanda, drivbild med.

skriver mer i morron, hoppas jag är på bättre humör då, ska ju på 18års fest men vi får se hur det blir med det....

sämsta vädret, hatar svenneväder

hahahha, hatar svenska vädret seriöst!
Det var fett fint på morgonen och nu senare mot eftermiddagen blev det fett fult, men vi vill ebada ändå och när vi kom fram så började det spöregna men haha, vi hoppa i ändå och badade och sen när vi kom upp så var allas grejjer genomböta!
Och vickis mobil hade fått vatten in i skärmen och den sattes inte på, stackarn.
Så hennes pappa kom och hämtade oss så satt vi där feeett böta i bilen hahaha, men men.
Jag och Amanda tog ett varmt bad, sen tvättade vi håret och sånt. Nu ska jag hem och platta det för jag vill ha kepsen. men men sen vid åtta träffar man alla på hope igen, kul kul. och sen kanske det blir att vi är efter, får se =)
men nu ska jag nog hem och skynda mej, peace.

090807

hejjsan

säger ju att det itne alls blir lika mkt bloggning nu när alla är tillbaka, Så igår var vi hemma hos Vicki typ jag, hon, ludde, rasmus, henke,sarah, lina, sen kom Amanda och Nici oxå och ahhahaha, sen runt typ två så drog amanda jag och killarna hem, dom hade cyklar och vi tävla med dom på moppen SÅ RAMLAR LUDDE AHAHHAHAHAHAHAHA FY VAD JAG GARVA JAG DOOOOG! 2 GÅNGER! HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA NÄR HAN SKYLLE STYLA! HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA jag somnade med vääärsta leendet för jag tänkte bara på bilden när han ramla, asså bäääästa! hahaha men idag så ska jag och amanda göra lite business sen ska vi dra till munkholmen med Rasmus och Ludde ;)
sen blire hope på kvällen oxå för det var fett länge sen,
aja seeya

090806

tjena =)

man bloggar inte lika mkt nu när jag har ett liv igen haha, men idag så skulle jag till valvet med th, men hon har inte hört av sej. Och jag vill åka så snart som möjligt för en massa annat folk skulle på bio ikväll och jag kanske hänger på dära så jag slipper sitta hemma,

men men, nu har dennis lagat mat åt mej fett snäll. ses<3

something i love!

ooopsi
jag lånade ut min moppe till Elida för hon skulle jobba och hennes hade ingen bensin, så undrar bara när hon kommer hem. För jag ska dra till Sara om en timma och träffa alla tjejor, det var länge sen känns det som.
Och Elida svarar inte på sms heller, antagligen för hon jobbar. men men, annars får väll jag och th komma lite senare,


jag ÄLSKAR min moppe, färgen är det bästa. Ser ni en sån hära moppe kan
ni vara säkra på att det är min!;)

090805

hejjsan

vaknade exakt halvtre av att brorsan kom in, såå hur trött jag än var, var det bara atta gå upp. Så nu sitter jag hära, väntar på att tyra banks show ska börja. Så ska jag äta nåt, och bara chilla hela dagen. Får se om alla andra hittar på nåt men då lär dom ju se harry potter, för dom hade harry potter marton igår så dom ringde inte mej eller amanda, eller vicki, eller ludde för dom vet att vi hatar harry potter, men man kan ju ändå höra av sej lixom? haha nää men vi får se,
I går så var jag ju med Amanda och Vicki, var drog runt lite i valsta, sen titta vi på step up 2 hemma hos amanda och lite sånt vi hade jätte mysigt och kul
haha drog hem runt två på natten =)

men nu kan jag inte skriva mer, vi hörs!

090804

hejj, hade verkligen ingen lust att blogga igår men men.
Jag hjälpte Elida att måla i hennes rum, får 200 spänn för det. niice, och sen så kom homie hem igår!
typ det enda som hände.

Idag då ska jag dra till Amanda och Vicki senare, för amanda ska iväg till Skara några dar, så vi lär typ titta på step up 2. haha. Har verkligen knarkat den filmen.
aja, vi hörs någon gång när blogglusten kommer tillbaka, har ingen lust att sitta och skriva

nada nada nada

inget inlägg idag, orkat inte


skola om 15 dagar.

haha, hitta den hära på rebeckas blogg, så jag gjorde den i brist på annat att göra =)

under läsåret har du ..

gråtit i skolan ?  niix, eller jo av skratt!
haft sex i skolan ? nejj
blivigt nerslagen ? hahhaha, kanske ngn gång av th ;)
blivigt utstängd från ett klassrum ? jag tror inte jag blev det iår, skitbra! ;)
blivigt avstängd ? nej
skolkat mer än 3 ggr ? njää, eller det beror på hur man ser det...
gått ut från en lektion för att träffa en kompis ? jepp.
åkt hem från skolan pga sjukdom ? aa
åkt hem från skolan pga annan anledning ? nä
spytt i skolan ?  nejj
fått byxorna nerdragna ? hahahaha nä,
puttat någon ? yes
blivigt puttad ? jepp
blivigt utskrattad ? hahaha aa fast på ett bra sätt ;)
blivigt förbannad & lämnat klassrummet ? nä, då stoppar jag i lurarna på högsta volym
slått ner någon ? yes
slått ner någon under lektionstid ? hahaha aa
Underkänd på fler än 3 prov?  nejj
klarat alla prov ? aa typ
skrattat så mkt att du kissade på dig ? nix
haft vattenkrig i skolans område ? nä
kommit försent fler än 3 ggr ? ppssf, aa
kommit försent med flit ? aa
smsat under lektionstid ? men ja?
blivigt tagen på bargärning när du smsade ? aa
 ringt till någon under lektionstid ? aa
svarat på ett samtal under lektionstid ? ja
blivigt kär i någon i samma klass som du ? HAHAHAHHA NEJ!
kramat någon i skolan ?  jess
kysst någon i skolan ? nejj
glömt nycklen till skåpet ? nej, det går inte. för då kan man inte låsa =)
glömt dina böcker hemma? jepp
satt eld på något / någon ? nja
gjort inbrott i skolan ?  haha nej
stuligt något som tillhörde skolan ? kanske,.
saknat skolan under loven ? ABSOLUT, DET ENDA JAG TÄNKER PÅ!
längat till skolavslutningen ? skojjaru eller?


americas best dance crew

hejjsan =)

sov inte så gott inatt, Amanda snarkade och pruttade som en gamal man i sömnen och sen så var jag säker på att det var ngn som hade gått in i huset och sen ut igen, och sen smsade Niclas och Elida typ halv åtta på morgonen att det var hemma. Sen så kom Elida hem halv nio och pratade högt med mamma, sen kom hon in medans jag sov och gav mej ett jättefint halsband, och sen somnade jag om. Och då klockan halv elva hade Christian kompisar här så dom var uppe och sprang och skrek, och jag fick till slut damp. Men dom blev inte tysta för det. Så jag sov INTE gott i natt. Även fast jag är glad att dom är hemma igen, men men, eftersom jag inte fick sova så mkt har jag inte varit så glad idag ;p
aja, ska nog ta nåt att äta sen för jag börjar bli hungrig men har suttit och tittat på americas best dance crew hela för middagen, älskar programet!
skriver mer senare, peace.


utklassar "So you think you can dance" SÅ HÅRT!

step up 2 the streets

tjena tjena ;)

nu har jag precis duschat sköönt ;)
men vi kom hem till mej runt tio och så har vi dansat, fett stolt ;)
den är lite snyggare, lite snabbare och lite bättre helt enkelt, så vi får se hur vi fortsätter på den.
äääe pallar inte blogga, tror jag ska gå och göra lite te och sen sätter vi på step up 2 och somnar till den i think.
Och om några timmar kommer hälften av Usa barnen hem ;D

yeye, see ya ;)


jag och amanda inom en snaaar framtid ;) hahahahaha

nu drar vi hem till mej

tjena =)

sitter hära hemma hos Amanda, vi har gjort lite allt möjligt. Så har vi lärt oss några danssteg, så snart ska vi hem och öva nu medans vi fortfarande har lust.
Har fått alla varberg bilder nu och så tog minnet slut på min USB! asirriterande så jag var tvungen att radera en massa videos, men som tur var har jag dom flesta videorna uppe på YT=)

jaja nu drar vi hem till mej tror jag, juste i morron 07:30 landar Elida Ludde och Niclas tror jag, Och sen runt två på eftermiddagen landar Vicki och några till, äntligen kommer alla hem, Och i morrn kommer Th hem oxå! :D Eller aa, typ tidigt på måndag morgon, men hon åker i morgon i alla fall, Nu börjar mitt liv igen ;)


haha, amanda och jag i ringarna i varberg haha ;)

i miss ya


jag saknar er!
OCH VARFÖR SITTER NI MED LEGGINS IDIOTAS!

090801

heejj =)

vaknade någon gång runt halv ett idag, hyffsat tidigt. eller aa, det kändes som att vara uppe klockan sex på morgonen så jag måste verkligen snart börja vända tillbaka dygnet, får väll börja liite smått typ en vecka innan. Två veckor kvar till skolan börjar, mitt sista år på ekilla. fy vad sköööönt! Sen börjar man gymnasiet och tre år går fort, sen börjar livet hörni!

men men, ska i alla fall tita på step up 2 igen tror vi, om vi inte hittar på ngt annat att göra.
Har verkligen flummat halva natten, åååh vad kul vi hade och jag var lite extra crazy efter att ha isolerat mej från världen i två veckor, haha. men vi hörs, skriver mer sen =)


jag och amanda ;)

it's not where you're from, it's how you dance!

har kollat klart nu på step up 1 och 2, så har jag ätit fett mkt haha
gaaa vad jag längtar efter att kunna dansstegen som dom gör mne haha, då äre väll bara å börja öva ;) hahhaa
nej men nu längtar jag liite mer att alla ska komma hem men oxå liite mindre, i won't tell ya why ;)
ääej, men nu så ska vi väll bara sitta och prata lite tror jag. mysa sådära
Och juste, nu fyller ju Stina & Moa år, eller aa. egentligen i morron för jag har ju inte sovit än men det är ändå 1 augusti efter klockan tolv, no matter what så GRATTIS!

I LOVE YAAA :D<3

RSS 2.0