whatever

heej :)

jooordens bästa Sofia har fixat min header nu! Jag är verkligen jäätte nöjd med den! den vart bäääst! :D
nuså ska jag snart ta bussen hem till Amanda så ska hon jag och vicki myspys.
ehm. sisi, har inte mkt att skriva men vi ska väll försöka ta så många bilder som möjligt oxå så jag har lite bilder att bjuda på sen. SEEYA


hejjagorkarinteroterabilden


100228

Godmorgon :-D Har typ nästan precis vaknat, somnade ganska sent igår, idag ska jag städa rummet asså storstäda verkligen, det är skitskarrigt. Anyway... Ikväll när amanda kommer hem ska jag va med henne och vicki och så sover vi över tror jag, det blir mysigt. Så vi ska köpa massa frukt och smälta choklad :-) men nu snart ska jag hoppa in i duschen. Sen fixa mej lite, pallar inte vara slapp idag. Eller jo mjukisar och så men WHATEVER. Orkar inte skriva mer, sitter på mobilen så det är inte lika skönt som att sitta vid datorn. Så vi ses, peace:-)

goodnight

hejjjjjjj :D

är skittrött.
men i alla fall så kom massa pers hit, så va vi hemma hos mej bara, dom bakade cupcakes sen så satt alla vid matbordet och drack te och det, d va fett mysigt. Sen så drog några så satt bara jag, vicki, elida, nici, gabriel och ludde i elidas rum och snacka lite. dom drog typ precis så jag ska nog sova snart, är skittrött.
Och i morrn kommer mandiiis heem :D känns fett tomt utan storken!
iallafall GOODBYEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 

@ home

at hoooome nu, drog upp till eurostop med elida, käka först på donken sen drog vi runt i affärer lite, sen handlade vi massa chips och läsk och sånt till ikväll, det kommer ett stort gäng hit så ska vi typ titta på melodifestivalen tsm. D blir mysigt, nu vet jag inte vad jag ska göra, städa lite i rummet tror jag. Ska platta håret lite mer ordentligt oxå. BYEBYE


100227

tjaa :)

är glaad idag, för vi har ff nu tills i morrn. VA NICE.
pappa gav elida sitt kort så hon och jag ska nog dra nu snart och handla lite gott och någon mat vi kan äta. Måste bara sätta på mej lite kläder och kanske sminka mej lite så ska vi dra. så byebye, vi hörs :)

godnatt

tjaa :)

har precis kommit hem klockan är tjugo i fyra nu.. va i alla fall på hope d va mysigt, efter d drog jag, th, sara, ludde & henke hem till th. Så har vi suttit hemma hos henne och chillat och snackat, mucho trevligt :)
Srog hem, nu sitter jag här med en chipsskål och läsk, nicebice. Har bestämt att i morrn ska jag äta en stooor och god frukost så jag längtar till i morrn. och jag har SOVMORGON för det är SPORTLOV :D
vi får se vad som händer i morrn. Ska i alla fall sova länge så den som väcker mej har ingen ljus framtid.
NU SKA JAG SOVA.

Taylor Lautner


döööööööööööö, han måste va den snyggaste på jorden

plattat hååååret

hejjsan, nu har man plattar håret färdigt i alla fall, ska bara sminka mej så drar jag till hope sen. niice :)
efter får vi se vad som händer, om jag drar nånstanns eller stannar hemma. Har ganska ont i huvet, men men.
seeyaaa

100226

tjaa :)

sitter hemma nu, va i skolan fick MVG på mitt so prov, ett halvt päng ifrån full pott men ändå, sen det bästa, min lärare skrev att jag var bäst i klassen, hahaha fattaaaaaaa. i alla fall blev gryymt stolt där ett tag men whatever haha. Idag har jag slappat, sovit, tittat på tv och sånt nu ska jag börja göra mej i ordning för hope, typ duscha och sånt, så vi hörs typ innan jag drar. BYE :)


haha, jag th och stina förra fredagen efter att vi hade vart ute på taket
och hämtat feeeett stora istappen :D


och såklart ska jag skryta och ha upp den här bilden! :D

insatt


hahahah titta han i rött FETT INSATT

100225

hejjsan :)

har inte bloggat alls idag, har knappt vart hemma, direkt efter skolan drog jag hem till th, sen kom henke, isak och rasmus. Fast jag drog typ efter en timme skulle på husis med mary, vi hade feett mysigt :D
kom hem runt tio, nu sitter jag och målar naglarna, ska snart sova. I morrn äre fredag YEEES!!!! :d:d:d:d betyder sportlov i en vecka! :D gaaah.
har liite planer, på söndag blire antagligen tjejkväll med bara mej, amanda och vicki, på måndag tror jag ska jag va med Th, Sofia och nici typ ha tjej kväll eller nåt, tisdag, onsdag har jag inget planerat blir typ antingen att bara chilla eller va med kompisarna, torsdag husis tror jag, på fredag blire bio, vene vilken vi ska se men bio i alla fall, sen typ hope på kvällen. jaja nu kan ni mitt liv utantill, och jag ska sova. GODNATT :)

3 filmer jag måste se


Precious


Dear John


The last song

BUENAS NOCHES

haaalllåååå.

fick massage av amanda, feett skönt asså :D
i alla fall, kom hem har typ bara duschat, rakade benen oxå, asså d va sjuuukt länge sen, d va skooog på benen, inte en vanlig pisskog i sverige asså d var afrikas största djungel - PÅ MINA BEN, siiick.
i morrn blire vanlig skola, ska försöka plugga så mkt som möjligt till spanska provet på spanska lekitonen, har ju prov måndagen direkt efter sportlovet, betyder att jag måste plugga på sportlovet ;(i'm soo heartbroken...
i alla fall, efter skolan ska jag bara hem, ska försöka hinna med att städa rummet, plugga mer spanska, eeh, duscha och platta håret. Men ska ta tio i sex bussen eller tjugo över fem bussen till husisen, i think.
men men, vi hörs väll nu ska jag SOOOOVA :D
juste, Sofia ska fixa min design oxå.. måste bara först hitta någon bild och någon snygg idé för design... vi får se.
jaja byebye


hehe..., vilka loosers vi va i sjuan, minns d som d va igår!
sofia, jag och nici :D


100224

hejhååå

idag va jag i skolan. skittråkigt som vanligt, men direkt efter drog jag till amanda, och jag gick. Så på vägen när man kommer ut från den dära lilla tunneln så kommer man så man har gymnasiet framför sej fast på typ 100 meter, nää men 50 jag vene, men jag skiter i att gå på gångvägen för d tar så lång tid så jag genar över hela ängen typ midgårdsvallend va typ 50 meter snö och d tog tuuusen år, snacka mo att jag hade två isbitar till fötter när jag var framme, asså d gjorde skiiiitont, amanda var tvungen att komma ut med sina uggs och ge dom till mej så jag kunde gå, Sverige är inte bra för min hälsa asså...
whatever, så här hemma hos amanda har vi bara chillat, tar nog bussen hem om någon timme som vanligt, så hörs vi ikväll :)<3 BYE


jag vet att ni har sett bilden förut, men den är nice :D

just because


100223

hejhej :D

va i skolan idag, helt okej, nu är det bara 3 dagar kvar till sportlov! :D
jaja, idag ska jag plugga massa biologi. Satsar ju på VG men tvivlar feeett mkt om jag kommer få d. Vi har ju en väldigt speciell biologi lärare, tyvärr asså...
men men, amanda kommer över, sen så drar vi upp och dansar ikväll, länge sen känns d som. Komma hem.. sova, sen skola igen :(  wellwell, vi ses

Better on the other side



tittade nyss på this is it. han är grym, d känns inte som att han är död, verkligen inte. Fortfarande overkligt.


Taio Cruz - Best girl


yeeeeeee

hejsan.

har ingen lust att blogga eller någonting, blev typ ingen plugga biologi, 2 bad 4 me.
i morrn blire vanligt skittråkig skoldag.. slutar 2 i alla fall, något positivt.
och bäst för SL att bussarna går som dom ska. Jag längtar, längtar, längtar till sportlovet, så jag GÅR SÖNDER.
d finns inga OOOOORD, vill bort från skolskiten, efter sportlovet äre bara 4 veckor, sen äre påsklov, sen äre 8 veckor sen blire SOMMARLOOV, så är jag här en månad sen drar jag till panamaaaaaaaaaaaaaaaaaa. precis vad jag behöver, ett varmt land!
Medans ni kommer gå runt bleka med långkallingar, dubbelsockor, vinterskor, tjocktröjor, tjocka dunjackor och ändå frysa arslet av er kommer jag gå runt bruuuun i jeansshorts, linne, lårsmycke, converese... om d inte blir för varmt, annars går man barfota, medans ni går upp tidigt för att gå till en äcklig skola med äckliga tider, lärare, lokaler med försenade bussar och tåg och irriterande människor, kommer ha sovmorgon, sitte och göra skolan vid en dator i sängen med kuddar och täcken och frukost, ta paus när jag vill, sluta när jag vill.
Jag kommer ha varmt och härligt i ett år, jag längtar faktiskt.


vill tillbaka

100222

hejhej.

va i skolan ida.. boring som vanligt men aja. drog hem till th efter och gjorde banan med choklad haha, nu ska hon plugga franska, så jag drog hem, ska sova lite, sen ska jag plugga lite biologi. Sen kanske vi ska vara igen och titta på film. chill, har ganska ont i huvet så jag pallar inte skriva värsta. vi hörs :)

nyårsbilderna


me and nici :D










jag, alice & stina :D








hehehe. (EJ BEREDD)


och dom här bilderna är från själva nyår, därför vi är uppklädda :)
rasmus, amanda, jag och ludde :)











nicebice, d va alla bilder och jag hade väärldens bästa nyår, vill tillbaka!


hemma

hejhej :)

va hemma hos amanda till typ sju, så drog vi hem till mej, sen drog vi till th så va vi där med th, isak, rasmus och henke, hade skitkul som vanligt.
i morrn äre skola som gäller, sad but true
har biologi prov på onsdag, gaaah. måste plugga, vill ha vg på det! får se hur d blir med det.
och vet ni, nyårsbilderna som tog med den dära braiga kameran har kommit, så jag lägger upp dom i ett inlägg snart, och amanda håller på att ladda upp i like me dansen som jag lovade att lägga upp men aldrig gjorde det, niice va? :D Så snart är dom uppe, vi hörs!

Linje 123 kapad


under natten tittade jag och amanda på den är flimen, asså den var så sjuukt grymt bra!
det handlar om typ några som kapar ett tåg, sen dom kräver fett mkt pengar inom en timme annars skjuter dom passagerarna för varje minut som går över. Den är jääätte spännande, se den!


100221

hejhej :)

igår va jag ju hos amanda, så kom vicki, så vi va ett tag. Drog till valsta och köpte massa gott.
Sen kom Isak, rasmus och henke så va bara vi ett tag och efter nån timme kom Th, sara och emma.
hade kul som vanligt :) sov här som vanligt, nu vet vi inte vad vi ska hitta på idag.... får se, kanske bar blir ni vet man ligger hemma och degar :( jaja vi får se.
Peace


me and amanda :)


heeenrik haha


stört


när alla drog gjorde jag och amanda d här i ugnen, feett gott :D

BAAAJS

S T Ö R DDDDDDDDDDDDDD


hejeehjjejejhjejh

amanda är störd bara så ni vet.
i alla fall tog bussen hem till amanda helt döda, träffade killarna på bussen oxå.
eeeh, jaaaa. kom hem till amanda käka tacopaj och ni kan hela mitt liv.
eeh........ satte oss i sängen med ett varsitt täcke och kudde som har blommor på sej, och amanda drack te.
hahahah, okejj driver,, ska itne skriva så detaljerat.
ikväll kommer vicki hit oxå så ska vi väll mysa, dom andra kanske oxå kommer får väll se :)
men vi ses. hejdå


100220

hejsan.

har precis vaknat haha.
men igår så drog vi till hope, d va väll chill, efter d drog jag, amanda och vicki hem till th. Så kom Ludde oxå efter ett tag, så va vi hemma hos henne till typ fyra tror jag.. jag vene, aa men vi hade i alla fall mysigt, satt och snackade fett mkt om allt.
Sen drog jag och amanda hem till mej och sooov, så nu har vi vaknat, ska väll typ äta eller ngt jag vet inte, sen ska vi nog dra hem till amanda.
vi hörs :)

100219



hahaha, fick den här dikten från Sofia, Cissi och Alice i klassen... rörd man blir ;) hahah, neej.
men dom skickade en bild oxå som ni får se sen, dom har forskat lite om man säger så hahah, gör d senare :)
i alla fall så va jag i skolan idag, sen efter drog jag och th och stina hem till th, snart kommer rasmus, isak och henke så chillar vi nog lite innan hope :)


You're my sunday - Jessica Simpson


when you're down, don't be afraid to pray out loud

hejhej :)

va hemma hos amanda, vi gjorde massor och har haft kul som vanligt, bakat scones, ätit thaiwook :D, gett henne massage, pratat, dansat osv. yessssss.
kom hem vid tio, i morrn bire skola hela dan, bild, idrott, fysik, so & engelska. usch jag blir bara deprimerad. fast d är fedag i morrn! D blir jag sjuuuuukt glad över!
blir hope som vanligt och sen blire säkert filmkväll med dom bästa, ska göra en back in days i morrn haha.
jaa, sitter och lyssnar på Jessica simpson, country.. hur man nu stavar d. Det är sjuukt skönt att lyssna på, man känner sej lycklig hahaha.
i alla fall... ska jag nog sova nu, klockan är halv tolv aboooo.
PEACE


här får ni en bild på min thaaiunge :D

hemma


hejhej,
va i skolan och gjorde provet, gick ganska bra hoppas på mvg!
svenskan va inställd så vi fick sluta tidigare, nu ska jag snart hem till amanda vi ska baka scones :D
jaja, vi hörs när jag kommer hem till amanda :)


100218

hejsan :)

är inte sjuk längre men jag skippade dom tre första lektionerna idag...
orkade verkligen inte fast jag hade lite ont i huvet i morse, men jaja ska dra till skolan nu snart, ska ta tjugo över bussen. tror att klassen har lunch då :p
så är jag där på matten, so och svenskan sen drar jag till amanda så vi hörs när jag kommitnhem till henne .

bye :)

sovgott

hejjhopp.

har pluggat konstant i tre och en halv timme så nu hoppas jag verkligen att jag kan allting... satsar ju på MVG här.
i morrn blire skola som vanligt, vill inte. Folk säger att man blir uttråkad när man bara sitter hemma på skoldagarna, d har inte jag. Älskar att vara hemma, bara titta på tv, sova, sitta vid datan, chilla. gaaah fett nice! längtar till sommaren, eller i alla fall tills jag flyttar!
Jaja, eh nu äre bara två skoldagar och en vecka sen har vi sportlovet, jag LÄNGTAAAAAAAAAAR
d kommer bli ganska chill för dom flesta ska typ bort, så kommer bara chilla ååh, va SKÖNT!
yesyes, nu ska jag försöka ligga i sängen och sova klockan elva, vi får se hure går med d :)
byebye :)

gamla bilder

bäbisbilder på mej och elida :D


jag och elida :)


elida och jag fortfarande, sööötaste!


hahah


lite äldre där :)


HAAHAHAH kolla elidas solbränna, SNYGGT!


jag, mamálila (mormor) och elida :)


jag, mamalila, papachencho och elida :)


jag och elida :)


söööt <3


och så en sista bild på mej och elida, haha titta elida..... :p




my love for you will never change, i will never change

hejhej.

har inte gjort så mkt mer, har försökt att plugga men d har itne gått så bra så har tagit en paus haha, blir nog inte att dra iväg till sara ikväll, stannade ju hemma från skolan och måste dessutom plugga.
Så d blir en stooor pluggkväll, ska känna att jag kan allt innan jag kan gå och lägga mej... sorligt. Men jag måste ha mvg på d här provet, får jag mvg på provet är man säker på att man får mvg i slutbetyg :)
but whatever.. i morrn ska jag till skolan, efter d ska jag va med amanda. Just so you know :)


jag just nu, helt utan smink sååååå aa :) hahah

100217

Hej:-) Skriver från mobilen just nu, va i skolan i morse och gjorde matte prov som gick skitbra, drog hem direkt efter det så jag var ens inte i skolan i en timme, här hemma har jag bara chillat, tittat på tv och sovit, nu ska jag äta efter det tror jag att jag ska platta håret och sen plugga eller så gör jag tvärt om, vi får se. Men vi hörs senare när jag orkar sätta på datorn :-)<3

matteprov i morrn ;(

nu skiter jag i matten.
jag går till skolan i morrn, gör matten sen drar jag hem tror jag, eller d beror på.
och nu får matteprovet gå precis som d vill. jag skiter i, jag pallar inte bry mej längre, stöööööörd skolskit jag HATAR skolan, asså ni förstår inte. deprimerad varje gång jag går in dit, GAAAAAAAAAAH
vill seriöst ta någon och döda någon ni FÖRSTÅR inte hur arg jag är över att jag går i ekilla.. NI FÖRSTÅR INTE.
dom är sjuka seriöst, vet inte någon skola som har så mkt prov som ekilla, jaja, ska gå och lägga mej nu, eftersom jag är sjuk måste jag sova mkt, och jag har så tråkigt så jag kan lika gärna sova så GODNATT


life is hard

jag har några alternativ.

antingen går jag på dansen idag och går till skolan i morrn som en vanlig skoldag och gör matteprovet.
eller så går jag inte på dansen idag och går ändå till skolan i morrn men bara på mattelektionen
eller så går jag inte på dansen idag och så skiter jag i matteprovet och gör d på läxläsning på måndag.

livet är hårt.

owl city - fireflies


skön låt!

100216

hejhej :)

hemma idag oxå, mår bättre men men.
blir bara stressad av hur mkt plugg jag egentligen har, jag har matteprov i morrn sen har jag so prov på torsdag och mina so saker ligger i skolan, så jag har bara onsdag på mej att plugga so.. synd.
Och matten går ju inte bra för den delen heller, hoppas jag får sitta i samma rum som sofia så kan man hjälpa varandra haha.
Men anywaaay, min syrra väckte mej tidigt typ vid tio så jag va tvungen att gå upp och göra frukost åt henne -.-
Så jag gick oxå upp, ska plugga lite matte så jag har d mesta klart, sen om jag mår bättre ikväll så går jag på dansen och så får th hjälpa mej med d svåra på matten. I morrn blire skola som vanligt, vill inte :(
men jaja, ska plugga nu, BYYE


sitter på elidas data så ni får en snygg bild å henne :) titta hennes ögon!

sick today

hejsan.

min bror har spytt, själv mår man illa så det blev ingen skola för min del, får se hur d blir i morrn, mår fortfarande illa. Inte lika mkt. Vågar inte äta heller är rädd för att spy, har seriöst inte spytt på fem år, hoppas hoppas hoppas att jag inte spyr nu. Får se hur d blir med skolan för min del, d vore bra för har matte prov på onsdag och so prov på torsdag. Fast jag ska nog ta och sova vidare nu.. eller nej förresten måste plugga.. matte :(
vi ses <3

old times



































































varför saknar man alltid gamla tider? vad man än gör?
jag har världens bästa liv..vill inte låta deprimerad för d är jag verkligen inte haha, men jag saknar gamla tider feeett mkt.


sofia här har du bilderna :)




helgen

hejhej.

helt otrligt jaghar inte suttit vid datan på typ hela helgen :s
jaja, så då börjar jag väll berätta om dagarna om jag minns haha.

Fredag: drog till hope så dansade vi lite innan och sen börja d så dansade vi på mötet d gick fett bra, efter hope drog vi till rasmus fast vi va inte där så länge, vi drog ut ett tag och sen drog jag hem till th så sov vi där.
Lördag: När vi vaknade ringde vi Isak. rasmus och henke så kom dom till oss så gjorde vi amerikanska pannkakor så kom Stina och Sara och åt med oss oxå, d va feett gott. Sen drog jag till stan med amanda så va vi där ett tag tills resten kom så tittade vi på bio, d va jag, amanda, th, stina, moa, isak, rasmus, henke, emma, vicki, malin, nici, sara, lina & niclas. tror d va alla. Tittade på Valentines day, den va väll bra. Sen drog vi hem till nici och sen drog jag och amanda hem till henne och sov där.

och idag när vi vaknade typ drog vi till kista med hennes famlij och åt där, sen gick vi runt i affärer lite, efter d drog vi hem till henne och va där, så vid nio kom jag hem, nu ska jag bara chilla och så. duscha ska jag oxå göra. jaja d va min helg, nu ska jag göra massa annat :)


alice, chistisan och dennis nyss :)

100212

hej,

pallar egentligen inte sitta vid datan, vill sova men jag bloggar ändå.
Va i skolan idag, helt okej. efter d drog jag bara hem och satte mej vid datan.
Ska ta tio i fyra bussen upp till hope ska öva dans med th, amanda kanske hänger på oxå. Ska ju dansa ikväll,
i alla fall, bloggar nog inge mer och ni vet alla hur dåålig bloggning jag har på helger så förvänta er inget. Vi hörs :)

una chica loca, muy loca

stört, jag känner mig helt random just nu, sitter själv här, lyssnar på bob marley, pratar med mej själv, drar fula skämt, garvar lika fult åt dom. ibland känner jag mej helt mental....


una chica loca

tigerbalsam


STÖRDA

100211

ehm jaa.. sitter här och funderar på vad jag ska skriva men jag kan väll berätta vad jag har gjort idag.
Va i skolan hade nationella som gick ganska bra, inte så svårt som jag trodde. Nu äre bara engelska, matte och någon no ämne kvar. Jaja, skolan idag var ju helt okej, jag och th flippade lite sen och la i tigerbalsam i ögonen, jag svär tog typ halva burken, stöört. I alla fall efter skolan dro jag th och stina hem till mej så kom theresa hit. Sen drog vi till th så kom isak, henke och rasmus så va vi där ett tag, sen drog killarna, och sen drog jag th och theresa till isak så var henke där.
aa ni får ett litet videoklipp sen på när jag och th tar tigebalsam i klassrummet.
BYE

100210

HEJHEJ

va i skolan idag, d va väll precis som vanligt. Fast jag tog lite sovmorgon till halv tio, nice :)
I alla fall, efter skolan va jag och th hos mej sen drog vi hem till henke och va med han, isak & rasmus. Vi hade väll kul, sen drog jag, th, henke & isak till willys och så köpte jag och th lite saker inför nationella i morrn som kommer gå SKIT.
Men men, sen bussen hem så sitter jag hära, ska försöka gå att lägga mej tidigt ikväll måste ju vara pigg i morrn när vi börjar med nationella... ayayay.
I alla fall, ska gå till köket och ta ett glas mjölk och SORRY för min hemska uppdatering.


en bild på mej som ludde tagit med sin iphone, GRYMMA BILDER!

hemma

ÄNTLIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

har försökt logga in i evigheter!
äntligen, hur bra d går att ladda upp d här inlägget är en annan sak...
i alla fall, amanda kom hem till mej, maserade henne läänge. Typ efter d drog vi till dansen, asså d va feeeett chill, har inte dansat på huuur länge som helst så d kändes såååå skönt, man kände sej lixom hemma igen. Vi körde balett som vanligt i början. Sen övade vi på Lord give me a sign, ska visa upp den nu på fredag igen så BE THERE :) ,Efter d kom vi med nya ideér till en ny dans som kommer bli grymt bra, gaaah. Vi utvecklas fett mkt!
Och mandi lärde sej en cool sak oxå på niclas, grymma vi är asså! :D
I alla fall, när jag kom hem drog jag direeekt och värmde mat och skit, satte mej hära nu.
Nu ska jag stretcha mkt, sen ska jag in i duschen sen soooova :)


haha massaaaage, amanda ser vettskrämd ut!

100209

hejhej :)

kom hem vid två så d va chill, gjorde nationella och d känns som d gick ganska bra. Fast d värsta är inte över än har fortfarande ganska mkt kvar :(
jaja, kom hem så har jag tittat klart på centre stage, nu så väntar jag på amanda som ska komma så ska hon få sin massage. Sen tror jag att vi drar till dansen, jag längtar verkligen! har inte dansat på åååååååår känns d som!
jaja SEEYA

100208

hejhej.

har vart i skolan idag, va väll som alla andra dagar.
ikväll var meningen att jag skulle hem till Daniela men mamma och pappa ska iväg på restaurang eller ngt med några andra så ska passa deras barn, får lite pengar och d behöver jag verkligen. Har stor pengabrist!
Jaja, i morrn efter skolan kommer amanda hem till mej så hon ska få massage i mitt städade rum, ska tända ljus, sätta på lugn musik och massera henne i en timme hahah, Så ska fixa en spotify lista till d. Just nu sitter jag och tittar på film, centre stage. Sen ska jag plugga lite till nationella i svenska och lite matte =)
ses

som lyckligast

åh..
jag tittade igenom alla sommarbilder och alla bilder från varberg, och seriöst d finns typ inte en enda bild där jag inte ler eller skrattar!
Jag hade seriöst bästa sommaren, jag va med vännerna varje dag typ, sen så sov jag och amanda över heela tiden och d va heelt seriöst jag, amanda och moppen. D va vi mot världen, hur många mil åkte vi inte på min moppe egentligen? D känns som att det kommer bli svårt att få en lika bra sommar. Men jag längtar ändå lite.. jag åker ju iväg i sommar.
Februari och Mars får gå hur fort som helst, men jag vill att April och Maj ska gå saaakta, sen vill jag att tiden ska gå fort i panama, eller medans vi är där vill jag att d ska gå långsamt för d kommer bli hur kul som helst men när jag kommer tillbaka vill jag att d ska kännas som att jag aldrig var i Panama.
Jag saknar sommaren, och jag vet inte när nästa gång blir som jag kommer vara en heel sommar i Sverige igen, d kanske tilloch med blir sommaren 2012.
men nu ska jag sova och drömma mej bort om sommaren, ses<3


lyckligast

100207

hejhej :)

idag så drog vi till mötet och efter det drog jag, amanda och ludde hem till amanda och chillade, spelade sims typ hahah, sen drog vi till vicki där d va massa folk, pallar inte räkna upp alla, men th, nici, isak, rasmus och henke va där i alla fall, så vi tittade på någon skittråkig film sen va vi kvar i hennes källare och chillade, sen drog jag och amanda hem till mej och d va min dag.
Ser ni hur boooring min blogg blir på helgerna. haha
i alla fall, den här veckan blir mer eller mindre en plugg vecka, har ett matteprov och 2 nationella prov och så ska jag skriva någon uppsats om solenergi och en maassa skit.
men slänger in lite bilder från i lördags som Sofia la upp på sin blogg :)


everybody


hihihihihihiih


yeeaaaah, ser ni mitt rivmärke i pannan? hothothot

hemma för andra gången idag

hejsan.

är hemma nu, drog hem till stina och moa på kvällen va där med th, sofia, moa, stina,nici, alice, johan, henke, isak & rasmus. d va fett chill, drog hem sen vid ett med th,henke, isak och rasmus, nu är jag och th hemma hos mej ska sova nu typ är ganska trött. GODNATT


vrf finns inte sånna hära i märsta?

at home

hejhej, VARFÖR LA JAG UT BILDEN PÅ BAJASET? JAG BLIR ÄCKLAD VARJE GÅNG JAG GÅR IN PÅ BLOGGEN NU!
hahaha, i alla fall va hemma hos amanda och chillade nu kom ajg hem för en stund sen ska hoppa in i duschen fort och sen drar jag och th till moa och stina, får se vilka som är där men jag tror d skulle va några från klassen så kanske jag och th tar med oss våra kompisar oxå. Och tydligen började melodifestivalen ikväll, hoppas vi inte ska titta på d för jag pallar inte! I sånna fall vill jag bara se Darin, han ska typ sjunga ikväll.. blablabla whatever nu ska jag duscha, BYE

bajsbajsbajs

vet ni vad jag tänker på?
hur många människor som egentligen sitter och bajsar just nu?
d sitter folk och bajsar i sverige, usa, panama, argentinga, chile, kina, japan, thailand, norge, ryssland, tyskland, italien osv....... vart hamnar allt bajs egentligen? d måste vara flera ton ju!
heheheh...


bajs måste va den finaste skapelsen<33333333333
(JA JAG ÄR FORTFARANDE I KISS OCH BAJS ÅLDERN)

100205

tjaa :)

har inte kunnat blogga idag typ, drog till skolan typ halv tio satt på någon skiiittråkig föreställning, käka kebab med tvillingarna, th & sofia d va fett chill, drog på lektioner efter skolan städa jag rummet, sen drog jag till th så va vi med moa, henke, isak & rasmus. Drog till hope sen d va fett chill d me, sen drog jag, th,amanda, ludde, rasmus, isak & henke hem till th d va oxå chill. så nu har ni hört min dag nu ska jag sova! nu är jag hemma hos amanda så ska vi sova.
GODNAAAAAAAAAAATT


hahah saaknar!

godnatt

nej hörrni!
nu är klockan elva :o
vi får se om jag lycks somna, godnatt vi hörs i morrn när jag kommer hem från skolan <3

old times


woooooow!
fatta vilken gammal bild, vilken klass kan vi ha gått i här? Femman kanske fyran, ingen aning,
T,A,J,E,V. d va seriöst vi! Från när vi va små har vi hållit ihop tills typ jag och vicki börja sjuan, efter d är vi inte aaaalls lika tajta, vi va typ familj minns jag. Jag och Theresa va gifta och Amanda, emma och vicki va våra barn. Nu har vi alla typ gått olika vägar, skaffat andra vänner osv. D är inte så att vi inte är vänner för d är vi! Dom är fortfarande några av mina närmsta, men vi har lixom olika liv. Den enda jag fortfarande är lika tajt med är amanda. Asså jag sakner tiderna, minns ni hur många danser vi har från när vi va små? På bilden ska vi precis upp på scen och dansa. Och minns ni hur d kändes som hela världen var emot oss? Ni vet vad jag menar.
wow asså... hahahah, saknar gamla tider!


beslutsångest

bajsa :( har haft tråkigt typ..
när jag är stressad och har för mkt att göra eller helt enkelt inte har tid för mej själv så klagar jag på att jag aldrig har tid för mej själv eller att göra något viktigt, Men så fort jag får tid för mej själv så klagar jag på att det blir tråkigt. Kan d aldrig vara lagom?
Nää men jag börjar bli trött faktiskt, ska till skolan tidigt i morrn.
Dessutom har jag en riktigt fet beslutsångest över vad jag ska välja för linje på gymnasiet, om jag ska gå samsam eller sam ekonomi? Jag ska ha bestämt mej väldigt snart, för pappa måste snacka med det dära gymnasiet jag ska få distans undervisning av.
åååååh, jag orkar inte. nu ska jag ta nåt att äta sen ska jag försöka somna tidigt,
bye

hemma

hejhej :)

sitter hemma och lyssnar på musik just nu, blev aldrig att dra hem till Daniela för hon har blivit sjuk, så jag skulle hänga på lite folk och träna men jag är ju förkyld så det blev inget :( Så nu sitter jag bara här hemma och ruttnar.
Men i morrn blire som tur är hope, men innan d ska jag va med some people typ dom vanliga, och efter d drar vi antagligen hem till isak och firar han lite för han fyllde ju år i går. Men på hpe är de café kväll med alla hjärtans dag tema...fast d är väll alla hjärtans dag den 14? hehe, bad taajming  haha, men d blir nog kul ändå, lördag blire filmkväll med några från klassen tror jag, söndag blir chill och plugg dag tror jag.
Nej men vi hööörs :)


haha såhär såg man ut i morse :)

ska strax dra till skolan

hejhej :)

har hunnit fixa mej och sånt nu, så snart drar jag iväg till skolan :(
efter skolan hinner jag komma hem, ska typ städa rummet för vi har visning på huset, som tur är ska vi bara hyra ut huset så när vi kommer tillbaka är det här jag ska bo, precis som jag ville! I alla fall, sen tar jag tio i fem bussen till station så drar vi sen och köper något jag vet inte, sen drar vi hem till Daniela.
Jaja måste skynda på nu ska ta tio i två bussen till skolan så vi hörs när jag kommer hem eller ngt.
LATER


känner mej som ny :)

100204

tjaa :)

vaknade halv elva av att alice väckte mej. Så drog upp då och gjorde frukost. Nej men nu ska jag sätta i gång och platta håret. Asså jag önskar fett mtk att jag hade rakt hår, eller åtminstone lite rakare lockar så man kan ha utsläptt utan att det ser ut som att det är en enda stor bulle.
Jaja, ska dra till skolan snart, vill inte ;(
Nej men nu måste jag sätta fart om jag ska hinna till svenskan, vi hörs <3


Kan inte sova

Hejhej, ligger i sängen och kan inte sova så jag bloggar från mobilen :-) Tror jag ska gå och lägga mig i elidas rum, kanske sover bättre där och hon sover ändå inte hemma ikväll, hon är ledig i morrn och på fredag:-( juste i morrn efter skolan ska jag nog plugga lite sen om jag mår bättre drar jag till daniela på kvällen och chillar :-) men nu ska jag försöka sova, godnatt<3

some talk

tjaa :D

th har börjat blogga igen, hon hade en gratisdesign och jag som var så trött på min fixa oxå någon gratis design från den här adressen. Chill, ska be någon göra en bra design åt mej snart. måste bara ta lite nya bilder. Men så länge får den hära gratisdesignen duga :)
Jaja, blir att stanna hemma i morrn (tror jag) ska sätta klockan på sju så får vi se. Annars kommer jag till svenskan som är sista lektionen. Och i morrn lovar jag att plugga, platta håret och städa mitt rum.
okej, kanske inte plugga och städa mitt rum. Men att platta håret, det enda jag gjorde idag som jag sa att jag skulle göra idag var att duscha ;p... illa.
WHATEVER, GOODBYE


d här är det enda positiva med vintern! (amanda har SYTT braxerna! hehe)

Legacy & Kathryn


jag gillar inte SYTYCD pågrund av några andledningar, men legacy och kathryn är grymma! och den här dansen var gryym!


100203

asså d e fett synd att man ska få många besökare när man bloggar som sämst!
Idag är jag hemma från skolan igen, mår mkt bättre men vi får se om det blir skola i morrn.. om jag stannar hemma från skolan så drar jag ändå dit senare på dagen för att gå på svenskan, för nationella i svenska kommer inte alls gå bra för mej så måste nog va på den lektionen, d är ju sista innan vi börjar med nationella.. HEMSKT
jaja, idag så ska jag försöka hinna med att duscha, föna och platta håret om jag nu orkar, städa rummet, om jag nu orkar, eh.. aa, plugga matte oxå. Så får vi se om jag drar till sara ikväll.
och juste måste komma ihåg att gratta isak som fyller 16 idag, så GRATTIS :D
haha

 

minns ni?! :D typ sommaren 08, vi titta på film en hel natt, sen på dagen
efter va vi helt galna, typ sjöng på amandas balkong och grejjer! saknar..

bluuuääääääööö

okej...

min blogg SUGER rakt igenom...
jag tar nästan aldrig vardagliga bilder, tar aldrig bilder på vad jag har på mej längre, skriver aldrig något roligt,
skriver bara om vad jag gjort under dagen.. hehehehehe JAG HAR INGET LIV, KAN NÅGON GE MEJ SITT LIV!
SKA NOG TA ATT PLUGGA NU.. OJ SKRIVER MED CAPS PÅ. ORKAR INTE SUDDA OCH SKRIVA OM... VAD TRÅKIGT!

100202

hejhej

drog hem från skolan, va mest där för på svenskan så förbereder vi ganska mkt inför nationella, har typ feber och grejjer kände mej hög typ hahah, jaja. ska snart sova lite får se om d blir bättre, får se sen om jag drar till dansen ikväll... men jag tror inte d :( bajsaaaaaaaaaaaa ;(


sitter på elidas data så ni får en bild på henne från i somras..
ååh, tänk att det bara kommer sommar för mej i ett år snart! jag längtar!


lite bilder från olika dagar


från i lördags när vi va hos th :)


th, rasmus och jag.


vicki, ludde och rasmus


rasmus, jag, amanda och ludde.


HAHAHA, jag skulle se lycklig ut, såg ut som ett SKATELÄNDE hahaha


jag och amanda :)


och d här är när vi va hos nici.


th, nici, amanda och jag :)


amanda, jag och rasmus


isak och hans kompis ;) hahaha


och så sushi från idag :)


100201

tjaa :)

vaknade idag utvilad fett sköönt, sen runt två drog jag och amanda till kinarestaurang, mötte upp vicki så käkade vi tre dära, d va feeett gott :) Sen drog vi till bussen och skulle hem till amanda så träffa vi ludde så han hängde på hem till amanda. Så när vi va hemma hos amanda hjälpte han mej med matten, så nu har jag blivit ett riktigt snille! hahaha, sen efter ett tag kom rasmus och th, så vi spelade sims 3 hahahah, alla gjorde varsin gubbe som förställer en själv haha.  så nu vid åtta drog jag och th hem, måste fortsätta plugga nu tills tio typ, sen får d gå som d går. Ni får ett inlägg med bilder senare när jag pluggat färdigt :)

stöööört

HEJJHEJJ

drog till centrum och mötte upp rasmus, isak, henke och th och nici. köpte lite saker sen drog vi hem till nici, tittade på the perfect man haha, sen satt vi och snackade till halv ett typ. Drog hem och hahahah asså måste bara säga en grejj att killarna är SJUKA, dom kasta sej i snön feett mkt, helt stöööört! aja. nu sitter jag och amanda hemma hos mejj, vi ska ta nåt att äta och sen ska vi sätta på 2012 och typ somna till den tror jag :)
så godnatt<3

RSS 2.0