100131

hej
jag har inget att skriva, d gick bra att dansa på mötet.  nu är jag hos amanda. ska senare till nici.
hejdå

kuuöö

hejhej :)

drog hem från amanda vid fyra kanske, va hemma en stund sen drog vi hem till th, va där med henne, amanda, vicki, nici, ludde, rasmus och henke. Hade kul som vanligt :)
i morrn måste jag upp tidigt -.- ska på mötet och dansa black or white, inte alls taggad :p jaja
eeehm.. vi hööörs :) KUUÖÖ

100130

hejsan

sitter hemma hos amanda, ska snart hem och fixa lite saker och sen mot kvällen drar vi hem till antingen th eller nici och tittar på film. Dom vill se den dära illuminati dokumentären på 2.5 timmar lång, vill inte titta på d längre för man blir typ hjärntvättad av den skiten haha. Men vi får se :)
har inte mkt att skriva eller juste, inklägget där det står att amanda är bäst.. d är hon som har skrivit, bara så ni vet:)

100129

tjena :)

jag vet att jag bloggar som ett skatelände men jag har inte tid!
d e synd, i alla fall va i i skolan idag, drog hem till amanda sen så chilla vi hära, sen drog vi till hope, va där.. kom hem vid halv tolv kanske? aa till amanda dåra, ska sova hära. Såå d blir chill, inte så mkt text men här kommer ett gäng bilder från dagen :)



jag, th och sofia


igen :)


th och nici :)



the face of jennifer :)



min absoluta bästa vän!

amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! amanda är bäst! =D I LOVE YOU


hon kan rida elefanter oxå :)) duktig va?

100128

hejjhejj :)

har inte bloggat på hela dan.. inte hunnit bara. Va i skolan heelt okejj. Sen drog jag jag och stina och th hem till th åt lite, sen så drog vi och henke, ludde och isak till mikael elias. skolan va mer chill än vad den va förra gången fatkiskt.. jaja i alla fall sen käka vi kebab på nåt ställe där i sollentuna. Sen drog alla vi hem till mej en stund, hade kul, pratade och sånt bara :) I morrn blire skola, och sen ska jag va med amanda, d känns som d va länge sen jag va med henne :o träffades sist i... tisdags. buhuuu ;( Fast d är ju som vanligt, vi brukar inte träffas så mkt på vardagar, eller joo d gör vi. men vet ni, NU SKA JAG SOVA GODNATT

100127

hellu

idag va jag i skolan, helt okej.
Efter d kom jag hem vilade lite sen drog jag till th och va med henne, henke och rasmus. haha har typ varit varje dag sen typ fredags eller nåt haha. Men i alla fall vi hade kul, sen drog vi fyra till öppet hus på Arlanda gymnasiet, d va väll chill. Bussen hem nu sitter jag och th hära. Ska snart dra och duscha och d, sen ska jag försöka sova tidigt. I morrn äre torsdag blir en lååång dag det betyder mjukisdag, försöker ju ha mjukisar typ en gång i veckan nu bara haha, så i morrn blire mjukisar! eeeeyyyyaaaaaa... inge mer SÅ GOODBYE

Shan da man


så sant asså!

100126

 tjaa :)

har inte hunnit sitta vid datan idag, eller nja, hunnit har jav väll men jag vene äsh.
drog hem vid typ halv ett så träffa vi henke på bussen så jag henke och th drog hem till Th satt där och chillade, och när amanda slutade kom hon sen kom rasmus så vi va där och bara pratade och hade kul haha, sen kom isak oxå. Och jaaa, sen vid sex drog vi till dansen så hade några tagit våran danssal så d dröjde fett länge innan vi kunde börja dansa :( d va synd för jag ville hinna med mkt mer! I alla fall runt halv åtta drog vi till gymnasiet så börja Shan, asså han va ju grym. haha älskar han! har en video sen när han driver om hur svennar dansar och sånt, gryyymt asså! :D
i alla fall nu ska jag sova godnatt! ;)


100125

Hejhej, sitter inne på mobilen hemma hos th, först va vi i skolan, d va ganska chill, vi va helt random idag så hade ganska kul haha, sen efter skolan drog vi till rasmus där va henke och isak så vi chillade bara, bakade haha, sen drog jag och th till th åt lite, sen kom henke och isak och nyss drog isak så nu sitter vi tre kvar här och bara chillar och pratar :-) skriver sen när jag kommer hem<3

hellgrenn.blogg.se

förresten..

amanda har skaffat blogg igen ;) så nu är hon i gång och skriver!
tryck på bilden så kommer ni till hennes blogg!

godnatt

tjaa :)

var hemma hos amanda, vi spelade guitar hero och fia med knuff, hahahah mobboffer!
men d va fett kul, jag vann och amanda blev fett sur :p hehhe...
i alla faaall.. drog hem vid halv tio och nu har jag suttit hära. I morrn äre skola och jag vill verkligen inte!
åååh ohnoooo ;( GODNATT

100124

heeeeey :)

vaknade runt elva, men somnade om och vaknade nu jag vet inte.. halv två kanske? ingen aning
i alla fall, så idag ska jag hem till amanda och chilla bara.
Ska fixa mej nu och äta sen tar jag bussen till henne..
asså ofta klockan är halv tre redan? :o sjuuukt! dagen är snart slut och sen äre skola :o heeemskt.
jaja, vi hörs när jag kommer hem till amanda :)

Jason Derulo - Fairytale


grym låt asså!

my day

Eftersom att d är 24 Januari nu är d bara 11 månader kvar till nästa julafton! Tiden går fort ju ;) haha aa tänkte bara säga d.

jaja, drog vid tio i åtta eller nåt till centrum med th, kom hem till henne så kom ludde sen, och sen så vare helt knas med rasmus, isak och henke, men tillslut kom dom med, tittade på filmen typ gone in 60 seconds, sen drog dom tre typ direkt. Så åt jag th och ludde, snackade lite och sen nyss drog vi.
intressant va :)
nä men jag har inte så mkt att säga.. är ganska trött :( men vi ses <3

Why is it so easy for you to blame, I'm only human we're all the same


hejhej
har duschat och så nu, men rummet är fortfarande jätte stökigt, ska kanske vara med Th, Rasmus och Ludde lite senare. Bara vi har ingenstans att vara... antingen hos mej eller ludde, men d är ens inte säkert att nån av oss får, hårt livet kan va ibland asså!
jaja, ska väll börja platta håret, klä på mej vettiga kläder och så, sitter ju i omatchande pyjamaser typ :)
later


3 bilder :)


yeee


jag och mandis


heheheheheheheehheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh


100123

hejhej :)

skrev aldrig igår men va i alla fall sen iskolan sen åkte jag hem till amanda och sen drog vi till hope så va vi dära och chillade, efter d stack jag, amanda, rasmus och ludde och hyrde film sen drog vi hem till Th, tittade på 1408.. den va väll helt okej, lite skum men.. aja.
Sen satt vi bara och snackade länge och hade fett mysigt, drog hem vid halv fyra kanske, så sov amanda hära hos mej i natt. Vi vaknade feeett tidigt! eller jag vaknade runt halv tolv :o, på en lördag?! helt sjuuukt!
jaja, idag ska jag nog bara ta d lugnt, slappa, chilla, titta på film, och sånt. Måste storstäda mitt rum oxå, d är seriöst en enda svinstia.
Jag och Amanda tog massa kort igår så dom kommer oxå upp snart, funkar inte att ladda över dom från kameran nu, fattar inte varför men amanda får väll åka hem och ladda över dom och skicka dom till mej sen och då så laddar jag över dom här :)

peace.

give me what i want, just for one second


inga tidiga mornar, inga bekymmer, inge stress, inget som är kallt,
inga läxor, inga dåliga dagar, inget mörker. ge mej sommar


even when my world is falling down, i still wear a smile, lucky me

hejhej

har vart ganska chill i skolan, på lunchen käka vi kebab sen drog vi direkt till kulturm och tittade på åttornas föreställning. Så grym! Jag garva lika mkt om inte mer, jag LÄNGTAR tills vi ska visa upp våran, asså d kommer bli så AWESOME! När man såg åttornas asså jag blir bara så taggad på att ställa sej på scenen och köra!
ehm jaa, sen drog vi tillbax så fick man skäll från lärarna att man va en dålig publik :s... hon har problem seriöst.
i alla faaaaall, drog hem och nu är första dagen på länge som jag bara sitter hemma och CHILLAR.
länge sen asså, och i morrn äre fredag :D
jaja, ska fortsätta chilla nu, får se om jag bloggar nå mer ;)


tjejorna på kebabstället :)


cissi och th :D

100121

Hejsan, sitter och väntar på att åka till skolan, klockan är ganska mkt så Kommer nog komma lite sent, aja idag ska jag bara slappa fett skönt! Fast jag kanske ska följa med th så öppet hus på något gymnasium så söder haha, jaja ska dra vi hörs:-)<3

100120

tjena :D

har inte varit hemma förns nu typ. va och simmade med klassen, jätte skönt att ha d överstökat! fast sak typ simma en gång till den här terminen, om jag fatta rätt :p
men men, jag och th stannade jätte länge i bastun åååh d va sååå skönt!
så när vi kom ut hade alla dragit typ haha, men så drog vi hem.. han bara vara hemma i typ tio min för sen drog vi till rasmus föreställning som han hade med sin klass, måste säga att dom var riktigt duktiga.. kanske inte första pjäsen, den va sådära. Men den andra var riktig kickass asså! så rolig!
fast den slår aldrig våran.. våran kommer bli bäst ;) hahaha
i alla fall så gick jag, th, vicki, nici, ludde och rasmus hem sen. och nu sitter jag här.. skittrött!
så jag ska gå och sova, vi hörs i morrn!

10 grymt bra låtar!

hejhalååå :), nu funkade d, så här har ni grymma låtar, min musiksmak. d får ni leva m ;), men den är ju grym!


Usher ft. Justin Timberlake - If I want to


Chris Brown - Lucky me


Paramore - We are broken


Rakim & Ken Y ft. Makano - Te amo [official remix]


Ne-yo - Easy


Omarion - Icebox


Lee Carr - Breathe (lyssna texten, skiiiitfin)


Eloy ft. Zion y lenox - Vamonos


R.kelly - burn it up


El medico ft. Rigo - Miss fatty, cubaton/reggaeton


G A L E N

nu funkade internet på min data så har slängt in några låtar... MEN SÅ SLUTAR YOUTUBE FUNKA :@ GAAAAAAH. VISA NÅÅÅD! hahahha, nää men... jag blir galen galen galen -.-

kommer sakna

jag vet att jag kommer sakna mycket när jag drar till panama, men finns d en grejj jag kommer sakna så d gör ont är d dansen, visst kommer jag dansa och sånt dära typ själv när man känner för d, men att dansa med vännerna och utvecklas är d bästa som finns!










bilderna är från idag :)

daaaansen

hejjsan,

nu funkar inte min data där nere och jag skulle slänga ihop ett musikinlägg med en massa grym, härlig musik men får väll göra d i morrn om inte internet börjar funka på den innan jag går och lägger mej.
I alla fall, drog till dansen idag och helt ärligt måste jag säga att d här var bäääst!
D är så att vi Claduia, eller om hon stavas med K, jag vet inte i alla fall, en tjej som vi känner nu som kommer från Polen (hon har bott i Sverige i typ 2 år), hon har gått på balett i sex år.. d betyder att hon är GRYM. haha, nämen hon gick på typ Polens bästa balettskola eller något sånt, hon är i alla fall sjuuuuukt duktig, och hon lär oss nu grunder och en massa saker, så vi kommer bli jätte viga och ha grunder för allt, kunna mera stilar och vi bllir helt enkelt mkt bättre! Asså så grymt!, hon är feett duktig, Sen har vi övat på en massa gamla danser, typ, Crazy som sugeeer, hurricane, plumb, skillet, tobeymac(?), och dom nya danserna fräschade vi upp oxå för vi ska filma dom så vi har som ett "arkiv" så vi kan gå tillbaka och titta ifall vi vill köra en dans som vi glömt bort, så vi gjorde give me a sign, like me, introdansen oxå.. d är ganska många danser vi har..:)

jaja nu ska jag inte babbla på, hoppas mitt internet funkar nere så jag kan göra musikinlägget :)

100119

TJAAAAAAAA

har vart i skolan, cpcpccp.. har börjat öva inför nationella och jag kommer faila så håååårt!
i alla fall, så drog jag hem till th sen och försökte kopiera biljetterna till rasmus teatergrejjs haha-.- asså, varför har dom biljetter?! som om d skulle komma så d fyller hela kulturum lixom? whatever....
amanda kom hem till mej för nån timme sen, och snart ska vi dra iväg och dansa, så vi höööörs :)<3

buenas noches

godnatt nudå, vi hörs i morrn :)<3


ADIDASSKOR


är bara tvungen att säga att d här är jordens snyggaste skor, adidasskor är väärldens snyggaste. älskar dom, i alla färger. När jag blir stor ska jag ha en samling på bara massa adidas, haha eller inte. Men dom är grymt bekväma att dansa i oxå ;)
dom rosa är th's, svarta är vickis och dom guldiga är mina :)


GRATTIS NICI :D


lite sent jag vet men....
GRATTIS NICI :D, 16 år nu! du är grym!


100118

eh.. tjaa..

jag vet att min blogg är SKITTRÅKIG!
men jag har precis kommit hem från Sara, d är alltid lika skönt att vara där! och.. i morrn är jag ledig tänkte jag säga d är jag inte alls. Efter skolan ska jag va med amanda, sen ska vi dra iväg och dansa, och jag är fett taggad på d nu. känns som att vi inte har dansat på skiiiitlänge, fast vi dödade ju oss på nyår för att vi dansa så mkt, men d var kul! Nästa nyår är inte jag här så jag längtar till nyår 11/12.. fatta vad grymma danser vi kommer ha då! ;) och dom kommer vara fett grymma 10/11 då, är ju med i värdens bästa dancecrew hahah.
nää i alla fall, förs på onsdag blir jag ledig.. Då ska jag BARA chilla, sköööönt :)
och, nu ska jag bajsa all skit jag har ätit idag :)



100117

tjena :)

idaaag... eh, så passa jag barnen, sen efter det drog typ jag amanda, ludde, elida och samira till donken, bara va lite typ. Sen drog jag och amanda hem.. så har vi bara varit hemma hos amanda nu, chillat lite. Ska kanske se film snart oxå. Och i morrn äre skola ;(
jag pallar verkligen inte... hatar hatar hatar skolan. åååh nu blev jag bara deprimerad, jag vill ha sommarlov!


ååh jag minns d här! D va typ slutet på sommaren 07,
jag hade precis kommit hem från Panama, amanda hade precis kommit
hem från Turiket, Vicki hade precis kommit hem från USA, åååh, minnen asså!

DJ Earworm - United state of pop 2009


gaaalet stööört

WOOOOOOOOOOOOH....

jag trodde att vi skulle DÖ.

i alla fall... drog hem till vicki så va vi där typ, jag, amanda, vicki, th, henke, rasmus och isak. vi hade kul som vanligt. drog hem vid typ kanske.. halv tolv? haha, så på hemvägen asså aaboooooow, vi gick ju med killarna, så den lilla biten som jag och th går själva så hände allt, asså jag höll helt seriöst på att skita på mej. gaaaaah, åååååh, dööööööööööööö, vi va fett nära på att börja grina, pallar inte berätta allt som hände här, d va sjuukt, asså man såg hela sitt liv passera och jag trodde jag skulle dö, på riktigt. i alla fall, i morrn ska jag passa barnen, sen ska jag hem till amanda och titta på film, så e aa.. bajsa, och tjejer, gå ALDRIG hem själva säger jag er! aldriig nånsin!

100116

tjaaaa everybody!

somnade ganska tidigt igår.. typ vid två eller nåt, vakna vid halv ett kanske? jag vet inte.
sen har vi bara lodat här hemma hos amanda, ska snart fixa mej. Ska dra hem till vicki i think ;)
ehn.. yesyes, pallar inte skriva mer men vi ses:)


moooi

100115

heejheeej.

hade en ganska chill skoldag idag, drog till skolan vid halv tolv, satt på nån lektion sådära sen på engelskan drog jag och th till stan, så vi va i sklolan från halv tolv till ett, onödigt.. men ändå, när vi drog till stan käka vi på  pizza hut(?), grymt gott i alla fall, sen drog vi och gjorde lite saker. Kom hem fixade mej lite drog till hope, hade skitkul som vanligt. Och det här är seriöst första fredagen som vi inte är efter :o, hahaha eller d va nåt hmma hos Ludde men d va massor som skulle dit och vi pallade inte. Men får se vad som händer i morrn :)
Nu sitter jag hemma hos Amanda, har precis käkat chiiinafood, eeeh. nu orkar jag inte skriva mer vi hööööööres.


amanda and mee


amanda lindade in rasmus hand i bandage.. för han är sjuuuk i huvet :)




bilder



vackra cecilia hahaha ;)


moatoa :)


niiici :D


suede, libanes och latina.


100114

tjaaaaaaaa.

stiter hemma nu, amanda är här. Vi ska baaaraa chilla typ, ee .. aa, pallar inte blogga haha :p

my day

tjaa,

va hos sara, d va mysigt. Nu är jag vrålhungrig d känns som d va länge sen jag åt riktig mat :(
eller egentligen inte, käka ju kebabpizza när jag kom hem idag men jag vill ha typ ris och kyckling eller nåt.. jaja.
i morrn blire skola, och pulka åkning.. cp asså. Kommer frysa tills jag dör.
vilken klass i nian åker seriöst pulka med skolan?! Vi har inte gjort det under hela sjuan eller åttan så jag fattar inte varför vi ska göra det nu.
whateveeeeeeeeeeeeer.... ska se om jag kan ta något att äta utan att väcka hela familjen :)
jaja, ska sova nu, upp tidigt i morrn som vanligt, men tuuur är att jag har sovmorgon på fredag till typ tio, men ska se om jag kan fixa ngt så jag kan skippa gympalektionen... mami kanske går med på? hon vet ju hur mkt jag hatar kyla :) jaja, i morron kommer amanda hit efter skolan såå d är planerna, ganska chill, vi höööörs :)

100113

hejhej.

sitter hemma hos th nu och gör ingenting, ska fixa spanska läxan snart bara.
sen runt sex ´drar vi till sara tror jag, sova när jag kommer hem, intressant?

100112

hejhej.

kom till skolan i morse och vi hade fått våra skoltröjor, helt okej såg dom ut.
dagen rulla på som vanligt, inte kul direkt men men.
kom hem platta håret haha, sen drog jag och Th till Amanda så va vi där och chilla sen åkte vi till dansen men vi pratade mest bara där... drog hem till Th sov lite haha, sen kom jag hem hit och aa..
känns som en ganska värdelös dag och även fast jag kanske inte gjort så jätte mkt, och jag är feett trött nu, kan knappt hålla ögonen öppna.
Ska nog sova nu, vi hörs i morrn.


hahah amanda och jag.. cp ansikte asså! hahaha

Kan inte sova

Hej, här sitter jag tolv på natten och kan verkligen inte sova, är hur pigg som helst,dessutom är jag fett hungrig oxå. Måste gå upp och ta ngt att äta, bajsa, jag som ville lägga mig tidigt så jag slipper vara så trött i morrn när jag vaknar. Men nej nej. -.-

haru pajja glajjerna va?


asså hahahah, ni ANAR inte hur kul d här är, först när man såg den varen inte så kul, men för varje gång jag tittar på den garvar jag bara mer, asså HUMOR!


100111

tjaaa :D

va i skolan idag, hände typ inget speciellt. drog hem så nu har jag städat hela rummet och d är fett fint. Skulle över till th och titta film men jag vene om vi hinner nu :p, måste plugga lite oxå.
jaja få smsa henne senare, annars så aa... äeh. jag vene hahaha.
men vi hörs!

pics

jag vet att vi ser ut som SKATELÄNDEN (hahahha) på alla foton, men jag skyller på att jag har dansat exakt hela dagen och sen så har jag danskläderna på mej till introdansen:p




hahahahahaha!


yeaa, vi gjorde en nyare verision av vårat skivomslag när vi var mindre, haha
aa vi hade en skiva, måste hitta dom bilderna till "skivomslaget"! vi va fett små!


hahahah, titta mina läppar! fett smååå! skulle aldrig klara av att ha så små läppar!
då äre okej att spruta in en massa skit i dom!


jag, amanda och theresa :D


jag och theresa :D


hahaha cp


yeaaah


vi tre igen :)


och så theresa och amanda :)

lägger ut alla andra när dom har blivit skickade till mej, dom lär ju komma den här veckan i alla fall :)


hemma

hejjsan..
måste bara säga att jag STÖR mej på att när man pratar med släkten på fb typ på den hära chaten, dom från panama så dom typ frågar en fråga så tar man sej lång tid på att svara, asså jag är ju inte så bra på spanska haha, så loggar dom ut precis innan man ska skicka -.- hahahah, i alla fall.

hola homies!

jag tog en lång dusch och smörjde in mej med massa skit så nu är jag FETT FRÄSH, FRÄSCH? i alla fall, sen drog jag hem till th, käka libanesfood, alltid lika gott och seeeen kom Rasmus, Henke och Isak över så satt vi och chillade, titta på klipp på youtube, sen drev vi med några på msn så satt vi bara och snacka, drog hem vid halv tio. har fått bilderna som togs på nyår, ellr inte alla, knappt ens hälften men jag lägger ut dom sen i alla fall.
I morrn äre skola och sen börjar den hära plugg perioden då gå jag alltid ner i djup depression. Och förresten så ska dom komma och fota huset, ska ju sälja d snart, flytta till nån lägenhet någon månad innan vi drar till panama. noot nice, tänker seriöst skjuta den som vill köpa d här huset, d är mitt hem! :(
visst äre kul att flytta till panama, men tanken att bo i en lägenhet i Sverige får mej att må illa!
i alla fall så ska jag försöka gå och lägga mej tidigt ikväll, måste hinna upp i tid i morrn!

bilder

nu har jag tagigt en sköööööön dusch.
snart ska jag dra över till th och chilla, men först ska jag bara lägga ut liite bilder från fredags ;:)



me.


th :)


jag undrar vad jag sa på den där biilden...


hehehehehehehe.


th och rasmus


haha ludde.. med ths tröha på sej.. som gör något konstigt på bilden. haha


rasmus och th :)

inte så mkt mer :)

100110

tjaa,

har inte vaknat precis, var uppe vid tolv, sen gick jag och la mej, sen va jag uppe vid ett, sen gick jag och la mej sen så vaknade jag nyss. Ska kanske dra iväg till Theresa och titta på film hemma hos henne eller ngt. och hah jag vet att min blogg är fett laaam, har inga bilder eller ingenting men jag ska lägga upp en massa bilder från helgen snart. Men nus ak jag duscha och d, vi hörs :)

bajsbajsbajsbajskisskisskiss :)

hejjsan.

när jag drog tidigare idag drog jag hem till eurells, för dom hade fixat en överasskningsfest till Elida, som är typ en låtas arton års fest eftersom hon är i panama när hon fyller arton. D va kul i alla fall, sen drog jag, th, isak, henke och rasmus hem till rasmus. d va fett mysigt.
jaja, sorry att jag inte bloggat mkt, men nu när skolan och d har börjat så vet ju ni hur min bloggning är på helgerna haha, d är då man inte har tid för datan och d. Eller aa, på helgerna är d vissa som HAR tid med datan, ni vet sånna som är nolifers och inte har några kompisar :p, tur är inte jag en av dom :)
hahaha, jaja vi hörs i morrn när jag vaknar!

100109

godmorgon!

vaknade vid fyra och gick upp ioch åt fruuuuuuuukooooooost.
e aa, så nu ska jag och amanda och th snart ta tio i sex bussen, skriver när jag kommer hooome i natt eller ikväll eller ngt :)

amandaaa

amanda está dormiendo en mi cama........ quiero dormir tambien.

hahah jag har inge liv... ska sova nu byye

sääämst

TJENATJENA.

va hemma hos amanda ju, tittade på film och typ sov och åt hahaha, nä sen drog vi till hope d va kul som vanligt, sen drog vi hem till th, jag amanda, th, rasmus och ludde. kul som vanligt. blöööööh

100108

hejsan

sitter hemma hos amanda nu, ska titta på film sen blire hope, pallar inte blogga nu, vi hörs

GRATTIS ELIDA!


GRATTIS ELIDA! 17 ÅR NU!
ett år till sen äru 18 :o


my style today


d va länge sen jag körde my style bild, men jag har ändå aldrig något intresant på mej, alltid mmjukisar och en tröja typ, haha men men.
som ni ser, svarta mjukisar,
brun tröja,
vitt linne,
mina tuuunga skooor, haha


bilder

lite bilder  :)


haha jag och christian på våran egen uppenatt typ hahaha


yeeea så coola vi är!


haahha jag ser ut som ett riktigt fatass och christian blir skrämd av
blixten, men den bjuder vi på!


och här satt nördarna som fortfarande har lov


haha min och chrstians mysige frukost, runt typ sex i morse.


haha drivbild på gyympan.


var tvungna att dra till FH och ta kort, så ni får oxå se d :)


trööööööööööött

tjena.

dygnade ju som ni vet, d va ju på ett sätt bra för då vare inte så att man behövde tvinga sej upp ur sängen men nu mår jag jätte illa :(
inte bra inte bra.. jaja efter skolan så drog jag, th och nici och käka kina med min syrra och några till som fira henne lite, d va nice. Åt sushi och d va faktiskt ganska gott nu. Direkt när jag kom hem gick jag och la mej, vaknade av att elidas kompiar, eller ja, mina kompisar med men dom kom i alla fall in i mitt rum och börja prata med mej.. -.- hahaha nära, men dom sa att jag hade pratat i sömnen om ngn ananaspaj? hahaha
i alla fall gick jag upp då och nu sitter jag här svimfärdig typ, ska nog gå och lägga mej för kvällen snart...

och hela internet är JÄÄÄTTE segt på att ladda upp bilder nu på bloggen :@ jag som har en massa bilder att ladda upp, jaja får fixa d nån annan gång, bye.

100107

Godmorgon, Idag fyller elida 17 skriver ett grattis inlägg sen, har ju bloggat från mobilen hela natten, nu sitter jag och christian uppe och har precis ätit fett mysig frukost med ljus och allt, vi satt hela natten efter att vi varit hos elida i christians rum och snackade, nu ska vi fixa oss för skolan vi har lång tid på oss:-)

Vill sova nu

Tjena, har fortfarande inte somnat, har suttit med syskonen i elidas rum, och jag har beslutsångest om jag ska hallå mej vaken eller inte, känner att jag börjar bli lite trött men att om jag somnar nu kommer jag inte ens i mina drömmar kunna vakna i tid. Hoppas verkligen att skolan går fort i morrn och direkt när jag kommer hem ska jag sova,sova,sova,sova. Bäst jag slutar tänka på sova innan jag själv somnar, vi ses, peace<3

Dygna eller inte?

Problem, jag kan inte sova, asså hur jag än gör så sommar jag inte, och det blir inte bättre av att elida och dennis fortfarande har lov och sitter uppe och tittar på film och äter chips! Jag och christian springer till varandra hela tiden och klagar på att vi inte kan sova, sigtuna kommun mår inte bra asså, sverige mår inte bra, är det konstigt om jag längtar till panama? Just nu vill jag bara dit, koppla av i ett varmt land i ett år...härligt. Funderar på att dygna just nu, kommer ändå aldrig kunna sova och om jag sommar kommer jag inte komma upp i morrn, jag vet, jag dygnar och så sover jag på lektionerna:-D så blir det!

100106

Hejsan, har typ slösat bort hela dan, har legat i sängen typ exakt hela tiden. Eller ja vi gick upp och åt oxå. Men runt sex drar jag och th till sara, sen får vi se när jag kommer hem. D är ju skola i morrn :-(

100105

hejsanhejsan.

sitter hemma hos mej nu, vaknade idag klockan typ halv tre men gick upp vid halv fyra så d va bara göra sej i ordning för vi skulle på bio, se avatar. Tog fem tåget med Amanda, Th, vicki, rasmus och ludde. Kom typ precis i tid till bion, filmen va grym. Men inte så grym som alla sa :p, man har ju sett bättre lixom men den var ändå bra!
Efter det gick vi och satte oss på donken ett tag, käkade lite och sånt. Sen hemåt och hem till vicki, va inte där så länge :p drog hem vid typ ett, och så va amanda och th hära hos mej nu, vi satt mest och snackade och sen nu fasnade jag framför datan, Th sover och amanda gör nåt annat :p, ska nog ta fram extra sängen och lägga mej nu. Annars kommer jag vakna alldeles för sent i morrn.
Yaya, ska bädda extra sängen nu så jag kan sova, i morrn är absolut sista dagen på jullovet.

LÅT VÅRTERMINEN GÅ FORT!


ge mej sommar, eller åtminstone vår så man kan börja åka moppe!

Svårt att somna

Hejsan, har fortfarande inte somnat, gick och la mej vid halv fyra kanske och kan verkligen inte sova, hatar det. I morrn blire avatar med vännerna, Alla säger att filmen är grym men jag har ändå inte så höga förväntningar. Innan det ska jag vara med amanda oxå. Så vi hörs i morrn, ska försöka sova nu:-) godnatt<3

tankar...

Nu är klockan tre på natten, ska snart gå och lägga mej men jag känner för att skriva av mej lite.
D va länge sen man skrev av sej på riktigt, d är kanske inte riktigt min grejj, men de jag går runt och tänker på verkligen jätte mkt är hur grymt bra underbart bäst 2009 har varit, asså när jag tittar igenom min bdb eller läser min gamla blogg och i arkivet på den här bloggen, asså jag tvivlar verkligen på att 2010 kommer bli lika grymt som 2009, för d som gjorde 2009 så bra var mina vänner. Utan mina vänner asså fatta var kasst hela livet hade varit. Alla nätter som vi satt uppe och bara snackade och snackade och snackade, alla filmer vi sett, hur många mil på mopparna vi har åkt, asså jag är fet lycklig. Och varför jag tvivlar på 2010 är för att jag flyttar ju till Panama, och där kommer inte mina vänner finnas, inte mina närmsta i alla fall och d är dom som får mej att vara så lycklig, vänner finns överallt men jag kan ens inte flytande spanska.. illa hahahah. Nä men asså den enda nackdelen med att flytta nu är att mina vänner inte finns där. Visst kommer jag prata med dom heela tiden på skype och fb, dom kommer väll antagligen läsa min blogg jag kommer läsa deras bloggar, men asså internet och telefon och skit är inte samma sak, inte som att se varandra i verkligheten och bara chilla.
Visst vill jag flytta ändå, alla säger hela tiden bara fatta hur mkt du kommer missa när du är borta i ett år, helt ärligt. Nej d är inte mkt som händer här i Sverige, d ända är att jag förlorar ett år med mina vänner. Men jag missar mer av mej själv om jag inte åker, asså fatta vilken upplevelse att bo borta i ett år, i ett varmt land. Th kommer ju och hälsar på! Äsch, 2010 kommer bli grymt ändå! halva 2010 bor jag i ett kallt Sverige med världens bästa vänner, halva 2010 bor jag i ett vaaarmt Panama med min släkt, d är väll nice. Sen halva 2011 är jag i panama sen kommer jag hem.. Nåt jag oxå längtar till är dagen då jag kommer hem från panama, asså fatta vilken känsla, när vännerna står där och väntar på en så kommer man där så ser man dom, asså hjälp fatta vilken känsla, kommer skrika över hela arlanda hur mkt jag har saknat dom, så kommer man springa till dom och krama sönder alla, kommer skratta av lycka, gråta av glädje.
Nä men 2010 kommer bli grymt hur d än blir, vart jag än under 2010, d spelar ingen roll om jag är i Panama eller i Sverige så står vännerna lika nära ens hjärta ändå. Eller hur? :)


Trötter

Hejsan, ligger i min säng och ska ta och sova, är ju helt slut från inatt, när dennis kommer hem tror jag att jag ska se film med honom, så lika bra att ja sover nu, tror jag ska lägga mej tidigt ikväll, måste börja vända tillbaka dygnet. Fast om man dygnar från tisdag till onsdag och går och lägger sej tidigt på onsdag kväll för man ändå är så slut så har man allt fixat på bara en natt:-) chill, tror jag gör så:-) men ska sova nu, vi hörs:-)<3

nyårsbilder del 2


jag och vicki fixa oss till introdansen


stina, cissi & moa


haha jag när vi va ute och sköt raketer


people


tjejjor


haha när en massa människor gick upp på scenen och dansade på
12 slaget.


nu börjar amandas bilder, ajag och vicki första dagen när vi skulle
dansa introdansen




moa, jag, cissi och stina på nyår


vicki och jag, första dagen.


th och amanda


hahahah amanda...


haha jag och amanda var inte beredda.


igen ahah


haha och aldrig lyckades vi...


moa, jag, cissi och stina igen.


igeeen.


hahaha


jag och amanda


amanda och elin


hahaha cp jag


mirella, fridah och amanda


jag och amanda


igen


jag, amanda, vicki och malin


ludde


tolvslaget


dance dance dance


efter att vi sköt raketer så drog vi in och dansa mer, jag amanda,och
moa på bilden.


och efter hela festivalen såg vårat dansrum ut som kaos!
vårat dansrum var verkligen vårat hem!


100104

hejjsan.

igår var en riktig bad day fram tills kvällen.. haha jag och amanda var ju helt siick!
och jag fick typ 1000 sms hit och dit och smsade med allt och alla tillslut blev jag så galen så jag hade lust att slänga mobilen i väggen.. ayayay.
i alla fall så drog vi hem till Ludde sen vi skulle ha saw maraton men d slutade med att vi inte satte på en enda film vi satt bara och snackade, och asså den här natten kommer jag minnas tills jag dör asså.
Jag har seriöst jordens bästas vänner ever ever ever...
i alla fall idag ska jag bara slappa, ska försöka få mej att må bra igen, vi gick och la oss hemma hos han vid åtta tiden kanske, men sen drog jag amanda och rasmus hem.
och nu mår jag PISS.
har druckit energi dricka och varit uppe hela natten så det känns fett konstigt, och asså jag ska aldrig mer dricka energi dricka, efter att tag känns det som att någon sticker knivar i din mage typ, så d va skönt när jag kom hem.

nu håller jag på att ladda ner jakten på lycka, kände bara sånt sug efter att se den, d va länge sen och jag älskar den filmen. Så ska jag ladda upp mer nyårsbilder oxå.
jaja vi hörs :)


bajs


vicki


theresa.


Good girl's go bad - Cobra Starship ft. Leighton Meester


!"#¤%&/=

SKATELÄNDE!

Mitt i natten

Hejsan, är hemma hos amanda nu, dom kom och hämtade mej så åkte vi och handlade frukt och d, sen kom vi hem hit, meningen var att vicki oxå skulle va me men så blev d inte. I alla fall så tittade jag och amanda på film och sen har vi bara flummat tills typ nu, hon slockna nu. I morrn ska jag försöka ta mej upp, ska åka till stan och hämta ut biljetter, vi ska på bio och se avatar på tisdag ju:-) nä men nu tror jag att jag ska lyssna på musik på mina trådlösa hörlurar:-) den har mobilen är bäst! Bloggar från den nu, men jaja vi hörs! Godnatt:-)<3

Lord give me a sign dansen


här är lord give me a sign dansen, det är jag, theresa, mirella, nici, niclas och amanda :)
jag är den i gråa adidas byxor och rosa tröjja, kommentera oxå vad ni tyckte :D

Nyårsbilder del 1

(bilderna är inte i dag ordning, bara så ni vet)
dom hära första bilderna är från nicis kamera :)


haha, d här va typ första dagen :)


haha mirella och hanna dansar


haha, jag, och så ser man ths snygga röva dära!


hahah vicki och theresa :)


coooola fridah :D


när dom öva sin dans, asså den va feett skön!


amanda när hon spelade någon slags brat :)


stina och jag :)


stina jag, och så ser man bajsmus där :)


haha ser ni hur tröjan verkligen lyser?


d hära va nyårsafton, jag och amandaaa ;)

nu cpar bloggen så massa bilder försvann, laddar upp mera senare


100102

hahahha, jag har inget liv.

har varit hemma hos th hela dagen, sov till klockan tre typ sen låg vi i sängen till säkert fem gick upp och åt la oss i sängen igen, och nu kom jag hem, ska snart till amanda tror jag med vicki.. om d inte blir ändrade planer? tror inte d. men vi får se. Ska börja ladda upp bilder nu från nyår, d är många tro mej!

introdansen


introdanse, niclas och mirella längst bak.
jag och vicki längst fram. lägger upp dom andra danserna sen.

äntligen uppe

heej!

sådärja, nu har jag ätnligen tagit mej upp ur sängen!
Låg där och halvsov och smsade med några bajskorvar :), i alla fall igår var sjukt kul, även om det var mkt roligare förra året. Men jag vet att jag inte hade haft roligare någonannanstans. Det var i alla fall fett bäst igår! Fick fira med vännerna. Det finns massa bilder så jag ska lägga upp dem snart, sen vare ett ställe man kunde gå till och bli fotad på typ på riktigt, med stystemkamera och grejjs ni vet, så där har vi massa bilder och sen nu sista dagen när man ahde finkläder och d täntke jag, amanda, ludde rasmus och vicki gå och bli fotade men vicki var för upptagen så d va bara jag amanda, rasmus och ludde :(, men jaja lägger upp alla bilder och sånt. Ska ladda upp introdansen på youtube nu, amanda ska ladda upp give me a sign dansen sen och skicka alla bilder så då får ni dom. :) vi hörs!
juste, jag ska göra en årsresume, 2009 är verkligen ett år att komma ihåg!

100101

Hejhej, bloggar från mobilen nu, den har wi-fi, trevligt. Jag hade jätte kul igår, fatta att det är 2010 nu! Ska berätta allt sen när jag sitter vid en dator, bilder och videos får ni oxå:-) nu ska jag sova vidare, är rätt trött. Peace

RSS 2.0