video?

funderar på att spela in en videohälsning nu d va ett tag sen.. men vi får se, tror inte längre jagska med till mormor och morfar för dom ska på något barnkalas oxå och d pallar jag verklien inte..

wake up (acoustic) - Coheed and Cambria




2 webcambilder



hejsan på er.
Har inte gjort så mycket hittills. Har typ duschat och sånt, men nu snart tror jag att vi ska till El valle där Mormor och Morfar och dom bor, jag har blivit sjuk typ fett förkyld, ont i halsen och gomen ni vet så egentligen skulle jag stanna hemma men nu ska killarna också stanna hemma och jag orkar inte med dom två just nu när jag är sjuk så jag tror jag åker med istället. Men vi ses :)

ett geniiiii

tjaaaaa, har fått feett med mer inspiration (haha JA jag låter som en tönt) men åååh vill börja med allt det på en gång men jag ska vänta någon vecka så kan jag fixa allting och såeeeee... eh.. YA. Mest ideé jag har nu är videosarna, jag ska inte bara göra videos däär jag hälsar jag berättar hur jag har det hela tiden utan det ska vara lite intressantare saker, men först måste vi köpa en kamera, jag och Elida ska köpa en och dela på den så vi betalar halva var, det kostar typ 100 dollar så det blir halva studiebidraget då i HÖST... uh.. haha men jaa vi hörs måste gå nu ska kanske titta på film med syskonen men vi får se. GOODBYE


SHOO NÖRD

prat prat prat

Okejj har försökt skriva något i en timme nu typ, kommer inte på något, Min hjärna är still och så har jag ingen fantasi och vet inte om jag ska lägga bloggen åt sidan för ett tag. Fast jag lovade Amanda att inte göra det haha, men kanske en, två veckor eller något för det händer ju ingentiiiiing jag blir galen haha. Fast å andra sidan så hände det inte mycket i Sverige heller, va typ med kompisar och det är ända skillnaden. Fast nä, jag kan inte sluta blogga för ett tag. Har bloggat sen jag gick i sjuan.. aboow, har haft två andra bloggar innan den här så jag skulle ändå inte klara att inte skriva på några veckor. Men nej nu pratar jag för mycket, ser ni? det är det här pratet jag vill få bort och in med något annat INRESSANT. Men de kommer sen, sen, sen, sen.
oooh nu kom mamma och pappa hem vi ska äta tacos, yeeei :D


Ska skynda med disken innan mamma och pappa kommer


ltie bilder som mamma tagit


typ nåt matställe i nåt köpcenter










random, pappa och alice, jag, elida, dennis, christian


panama buss :D


morfars taxi :)


och typ, karusell mitt i köpcentret haah,

100730

uuuuuuuuh, har verkligen ingen blogglust just nu, varför vet jag inte... har lixom inget att skriva,
funderar på att sluta skriva nu och sen fortsätta i höst eller något, det är lixom inte mkt som händer just nu känns det som.. uhm, vi får se helt enkelt, för d lär ju vara fett tråkigt att sitta och läsa om jag går till poolen eller inte, kan sova eller inte, vilka filmer jag har titta på och vad jag har gjort hela tiden, och jag pallar inte fixa bloggen nu, har ju lite mer ideér och så men d får bli senare.. så vi får se.

Svårt att somna

Kan inte sova, har legat här i sängen tre timmar nu. Tittade i alla fall på en jätte bra film innan vi gick och la oss, kan skriva vad den hette i morrn för jag kommer inte ihåg just nu. Åh vilken jobbig känsla jag känner nu hur ögonlocken är tunga och mina tummar har redan blivit trötta på att skriva, men så fort jag blundar och ska sova så blir jag pigg igen, får väll hoppas att det är dåligt väder i morrn så jag kan sova länge, okej ska försöka somna nu igen för tionde gången. GODNATT

mys

hejhej :)
drog en sväng till poolen igen, det var lite mer folk där än vad det var innan. Har bränt mej oxå, än känns det ingenting, eller jo lite på näsan men i morgon eller i natt tror jag att det kommer börja göra ont på riktigt. Jag minns inte hur det känns att vara brännd, det var tre år sen jag brände mej sist, för i Sverige bränner man sej ju inte, smörjer inte på någon solskyddsfaktor heller men här.. det spelar ingen roll hur mkt man smörjer på typ hahah, nää men det blir nog bättre om ett tag när mitt pigment vant sej. Jaja, har bara chillat och så sen jag kom in, ska snart titta på film och äta popcorn eller något, men vi hörs :)

bilder

Sådärja, nu har jag fått datan, har ätit och lite sånt och nu är släkten här så ska vara lite social mot dom men först ska jag ladda upp bilderna :)


haha nåt hände med kameran :p


aaaah, d här är liiivet!






den bjuder vi på :)


haha försökte sätta mej på botten och ta kort men flöt upp heela tiden -.-


hahaa






d ser svart ut näre är blött, men d är typ mörkmörkbrunt och d kommer blekar gaanska
rejält..

juste..jag har typ redan blivit röd på näsan.. haha feeett synd, jaja vi hörs!

100728

Skulle precis blogga, ladda upp bilder, titta min fb och det så kommer mamma och säger att hon ska ha datan -.- Men bloggar senare då, va i alla fall vid poolen och sola och badade, det är fett nice där, blev brun oxå, tog massa bilder som ni får se sen, kanske drar ut och spelar lite fotboll sen vi får se :)

Godnatt

Hej på er, ligger i sängen just nu ska snart sova, klockan är halv tre på natten här, färgade elidas hår, tro mej när jag säger att det inte är min grej,men det blev helt okej ändå, bara att jag på något sätt råkade färga hennes rygg oxå, 2 bad haha, sen tog hon massa slitet hår på mej så det blev fett lent. Förresten har Dennis redan hittat kompisar så det är ju bra. I morrn ska jag och elida till poolen ganska tidigt typ vid tolv kanske, hoppas det är sol oxå så jag kan sola. Nä men nu ska jag sova godnatt:)<3

varför jag, varför jag, varför inte någon av alla andra? är jag inte lika mycket värd?

varför är det glest i alla mina gamla inlägg men inte dom som jag skriver nu?
VARFOOOOOR?! ;(

test

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test
test test jfbskabjgkagbjka gjsakbgjsdalg gjagkabsjg sgklkdgna gkalgjsangjas fskalfksaöfkjlg tt
jabfjsalkngjs dkglaksd gksnj ejl kvsaf kalsoe fleoej foskjekd donrepfor erorj rorl ddfr iaknlfgt t
aksnfnaögja jskajgbjkag jsbgksakgjsd g sjdkgrkngjedaklg dklggejlwjabgjr ejkgsjlbgkög glreek
 jfgarebgalngkagn galngjlng galgapökengäagåeagewang   akignlsagnka askgnlsangk gsaikgrär
nfklagn galkgn agldkjganrial  gkdlangkaler götknyls akgnlagr gköea-grejjrg jwlWJFWJEKG rgj
jgkan


my hair
Asså heartbreaking när jag platta håret, det har inte blivit långt än och jag orkar inte vänta.
Jag vill ha långt, rakt, fint hår. Men nej Jennifer skulle födas med fult lockigt och sen skulle hon klippa det också så det blev kort. KUL!
Nä jag är fett deprimerad, jag ska se till att få långt hår nu, jag ska inte platta det på hela året, kanske en två gånger, sen ska jag testa alla krämer och sånt för att styla håret och jag ska ha inpackning och massa saker, jag SKA ha fint, långt, lockigt när jag kommer tillbaka till Sverige, och har jag inte det då rakar jag av håret eller något!



alltså har hon uuunderbart eller uuuuuunderbart hår?!

D'Elidas


100728

heej på er, sorry att jag inte bloggade igår men vi flyttade då :)
så jag va här i huset ett tag med dennis och christian, sen följde jag med mamma och pappa till mormor och morfar och hämtade dom sista sakerna, sen handlade vi maaaassa med mat.
Men det är nice att ha något eget ställe att bo på nu. Idag ska jag nog bara vara här och slappa tror jag, kanske följer med dom till affärerna sen men vi får se. Har kommit på lite saker också hur jag ska förbättra bloggen hahah, kunde inte sova för det var sååååå kallt i morse, hade haft på acn hela natten så, aah men i alla fall.
Nu imorse va han som fixade internet här och nu är dom ska fixa ugnen här tror jag, jag vet inte men det hördes som det, men jalla är fett hungrig ska gå och ta något att äta, vi hörs! :)

byeee

har inte gjort någontiiiiing... helt ärligt, dansat lite.. försökt lära dennis att dansa men hahah, och han försökte lräa mej att growla men det gick inte heller så bra. Inte för att jag vill lära mej heller! Blir fett rädd av sånt, usch.
hahah, jag sitter här och hoppas hoppas hoppas på att vi flyttar ikväll, jag vill.. förflytta mej nu haha, har gjort samma sak i tre veckor nu :p,
och förresten den dära videofyme suuuuger, går inte att ladda upp ett skit såå.. aah, vi får se..
yalllaaaaaaa jag drar nu pallar inte sitta mer bye

100726


söt.
haha nee men idag så ska dom fixa dom dära sakerna i huset (säger dom) men d vet jag att dom inte kommer göra, så jag ska väll chilla, ska lära mej den dära dansen oxå :) har snackat med amanda skitlänge oxå, saknar henne! :( Sitter här och äter mamones om man nu stavar d så, feett gott :)
och nu ska jag gå, men vi hööörs! :)

taaack niclas, du räddade min dag typ haahha

de sa detta på sytycd :P det är typ officiella dansdagen i USA den 31 juli och två koreografer från sytycd har gjort en dans man kan lära sig :P ifall du får tråkigt kan du ju gå in här ;)

http://dizzyfeetfoundation.org/

fick den här kommentaren på bloggen av Niclas, SÅ TACK NICLAAAS!
nu vet ni vad jag ska göra resten av dan! :D

onödigt prat... bara :p haha

heej!
är på feeett bra humör, är bara FEETT glad att jag är i Panama, asså ni vet inte hur mycket jag har önskat att bo här i ett år. Och nu idag känner jag bara att jag är sååå glad, asså det är inte många som får bo utomlands i ett år när man är barn, titta jag behöver inte tänka på NÅGOTING, men mina föräldrar hahah, jag förstår inte att dom inte har gått in i väggen... haha, dom har seriöst varit ute och gjort maaaassa ärenden varje dag i tre veckor nu, jag sitter bara hemma, chillar.. längtar till sommaren nu oxå, är redan trött på vinter, hahahah nee men d är vinter här, mamma säger att sommaren är mkt bättre. jaa, men tittade i alla fall på final destination 2, den va oxå fett bra, tvåan och trean är dom bästa så om ni ska se dom så se dom filmerna, eller nej se alla, alla är skitbra! :D haha och nu säger elida, ta med datan till sovrummet sen vi ska titta på prinsessan och grodan.. HAHAH ASSÅ VA?! neeej jag ska sova, dom får titta i vardagsrummet, noway att jag tittar på den, vad äre för film egentligen?
Ochhhhh jag kan inte sluta längta till höst, då lovar jag ju att bloggen ska bli en riiiktig blogg. Jag lovar! kommer bli skitbra! dessutom kommer jag kanske om jag vågar filma oxå när jag dansar och lägga ut på youtube, bara för att jag flyttar utomlands i ett år betyder inte det att jag inte ska dansa, aldriig! Jaaaa, men nu ser jag hur långt det här inlägget är och jag har ingen bild att bjuda på så nu säger hejdå och godnatt! :D

aaah.. suuugen


asså.. ni anar inte hur sugen jag är på att platta håret just nu..
men nej, inte än, ska låta håret vila en vecka till. heheh

Ester Dean feat. Chris Brown - Love Suicide


asbra låt!

i miss you




100725

hej på eerrrrrrrrrrr
hade det varit som planerat hade jag varit i det nya huset idag, antagligen badat eller något men ickeee, jag sitter hemma hos mormor och morfar nu som vanligt. Men men, det är ändå ganska bra för att nu kommer jag inte vara utan internet i en vecka, bara några dagar. Vi flyttar i morrn eller på tisdag, men jag säger onsdag, torsdag eller fredag. Åh igår tittade jag och Dennis på Final destiantion 3, den va den bästa! har fortfarande inte sett tvåan ska se den ikväll, men hittills va 3an den bästa, asså Final destiantion filmerna är bäääst, man blir fett paranoid (?) efter dom filmerna, haha nee men dom är asbra! Precis min filmsmak! :D
YA, nu ska jag låta någon annan sitta vid datan, vi hörs :)

känn min smärta


!"#¤%&/(=?!"


såhär arg är jag + knytnäven där nere..........
Elida kommer hem och säger att vi flyttar måndag, tisdag nästa vecka, FÖR ATT SPISE FUNKADE INTE, UGNEN FUNKADE INTE, FLÄKTEN FUNKADE OCH D VA NÅGOT MED TVÄTTMASKINERNA!
Men jag tror helt seriöst inte att vi kommer flytta nästa vecka någon gång, jag tror VI KOMMER FLYTTA 1 JULI 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

byebye

haha pallar inte skriva så HEJDÅ, fast vi kanske inte ens flyttar ikväll.. jag vet inte mamma pappa och elida har inte kommit hem än och klockan är nio på kvällen, sååeeee. vi får se, men om allt går som det ska flyttar vi ikväll!

såderjaaaa

abooow... jag börjar få ont i halsen. Vill inte bli sjuk nu när vi kommer ha pool och allting -.-
men yaaaa.... har packat resväskan nu och städat lite på rummet, mamma, pappa och elida har inte kommit hem än, undrar vad dom gör som tar hela dan.
Kommer bli fett besviken om dom säger att vi kommer flytta i morrn i stället, orkar inte med en natt till i samma rum som mina andra tre syskon! (egentligen inte i samma rum som elida heller, men vad ska man göra?)
aah nu kom dom hem, så då lär vi flytta snart!
aya, vi hörs snart.. och om inte hörs vi om 5-7 dar, såå see ya! :)

fooort

heej.. hinner inte skriva mkt för min bror har damp på mej nu.... börjar bli skit irriterad vill bara.... ääh
aah, men jag skriver sen.. skriver lite sen en sista gång för en vecka. meeehh.. bye!

film på huset


diii house, och juste den avbröts mitt i men jag hann ändå visa allt :)

100723

heeeeeii :D

har inte varit hemma på hela dan idag, drog typ vid elva i morse med mamma och pappa så har vi typ fixat med el, internet, tv kanaler, telefeon och allting. Sen har vi köpt sängar och varit i huset lite oxå, tog emot sofforna oxå som kom gaah så sköna soffor! Så när jag, elida och christian var där själva så filma jag huset oxå lite snabbt med mobilkameran så ni får veta liiite hur d ser ut inne, sen kan jag filma med en riktig kamera när vi har fixat med alla möbler och allt är klart.
Meeen i morrn flyttar vi! åååh så skönt! fast vi har fortfarande ingen bil och vi kommer itne ha internet på en vecka när vi flyttar dit... heheh.... men vi får se hure blir.


öööööh.... ni får en bild på sofforna haha, fast vi ska flytta upp den minsta soffan och sätta tv där.
nice, längtar tills jag sitter där när det är mörkt, så ska d va levande ljus så sitter jag där med datan och typ popcorn eller något och har precis kommit in från poolen... aah :D

heheheheheheheheh

tjaaaaaa

klockan är tidigt på morgonen i sverige här är den bara elva på kvällen men ska nog ändå gå och lägga mej snart. Dom hittade sängaaaar, gissa vem som är glaaad, soffor oxå, så dom ska köpa sängarna i morrn, kanske följer kanske med för att kommer ut lite men vi får se.... heheheehh.... jallaaaaa ska sova nu typ, haha trodde inte någon skulle va inne på fb nu när jag logga in så är simon inne, sex på morgonen?! Men han hade suttit uppe och fixat med musikgrejjs, den va skitbra! aaaaah men i alla fall, vi hörs i morrn!


hehehehhehehehehehehehehhehehe


saknar att dansa


just some talk

assååå, jag saknar mitt hår, när jag hade långt hår och plattade det varje dag, är trött på att ha det hära affrot nu. Har ju lovat mej själv att inte platta det i panama... fast kommer göra det typ en gång i månaden så att Elida kan klippa bort allt slitet... vill ha långt lockigt hår när jag kommer tillbaka till Sverige, för asså kort lockigt hår är det fuulaste som finns, och jag har kort lockigt hår.. men aya, det växer ju, kan inte se om det har växt mycket nu dom här ter veckorna när jag har lockigt.. så någon gång nästa vecka ska jag platta och se hur långt det har växt sen får elida ta lite slitet samtidigt...
hoppas vi har flyttat då, vi skulle ju egentligen flytta idag men ni vet ju hur dom är. a men I ALLA FAAAAALL, snackade lite med theresa på msn, saknar henneee! :(
känner att det är dags för en ny videohälsning oxå, ska försöka fixa en!
yes, vi hörs!

amanda hellgren tränger sej aldrig


just at home



sitter hära och chillar som vanligt dåra. Alice och Christian har 39 graders feber.
mamma, pappa och elida är och köper möbler, som dom har gjort 3 dagar i rad nu men dom kommer aldrig hem med något. Kunde följa med, men det måste nog vara det tråkigaste som finns att handla möbler. usch höll på att dö av tråkighet när jag följde med dom förut, enda anledningen till att jag skulle kunna följa med är för att vi äter ute då och det är fett gott.. men nää, pallar inte springa runt i 50 olika möbelaffärer i hundra år för att få en god mat, hahah. vi hörs!
och i knoooow att det stavas always, så gåre när man fixar saker fort utan att bry sej hahah :)

100722

alltså min statistik är som berg och dalbanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
men i alla fall, så skulle jag bara titta fb fort sen skulle jag duscha.. men nu webbar jag med th :)
myys, och jag saknar amanda som är på kretaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, asså jag saknar att webba med henne heheh, d är så jag umgås med mina kompisar ;)
men nu ska jag snart duscha, goodbye :)

hejhej hemsk mycket hej

hejsaaaan
sitter och talkar med miss universe på msn, alltid när vi pratar så snackar vi minnen asså jag ska göra ett inlägg sen med massa med minnen från högstadiet, asså bästa tiden seriöst!
men i alla fall så poängen med det här inlägget är att jag och alice gjorde en liten videohälsning men asså youtube är fett efter så jag har gjort ett konto på videofyme ni vet som typ alla har, hoppas det är bättre dåra... så ni får den videohälsningen någon annan dag. I ALLA FALL.
goodbyes

music :D


loggade in på thbhs spotify och tittade vad hon hade för musik, så nu har jag ny lista, några gamla låtar som påminner om något och några nya grymma hon hade, asså.. äre någon som har STÖKIGASTE spotfy äre th, den dära listan med massa olika egna spelistor är huundra meter lång, så heter hennes listor fett konstiga namn, typ "h" "bajs" "då", men hon är ju som hon är, hennes användranamn på spotfy är ätmittbajs.se hahah
men th, tack för att du har bra musiksmak hahah ♥


100721

haha jag vet att bilden där nere är feett keff men WHATEVER :D
hallåååå, jag är fett sugen på att skaffa systemkamera, asså FETT SUGEN. Jag har alltid varit fett nojjig mot folk som har det, har alltid tyckt men snälla köp en digitalkamera och va glad, har tyckt att systemkamera är för dom som faktiskt vill fota inte bara köpa för att få fina kort, men nu vill jag ha en, sjukt mycket. Det är nog mest för att jag vill kunna ta bra foton och filma bra till mina vänner i Sverige. Men vi får se hur de blir med det, kanske kan önska mej en i julklapp hahah.
I alla fall... i morrn säger dom att huset ska vara klart att flytta in i, vi får se. Dom är i alla fall och tittar sängar och möbler idag asså jag hoppass verkligen att dom hittar, annars vet jag inte vad jag gör, vill bara få ett eget rum, eller kommer dela med Elida men vill ha ett lite mer eget rum, är trött på att bo i samma rum som Dennis och Christian nu, har gjort det i tre veckor nu. Och juste det är bara 49 veckor kvar tills jag kommer hem, Om en vecka har det gått en månad då är det bara 11 kvar, om alla månade går såhär fort... då äre inte långt kvar.
har dessutom kommit på lite "material" till bloggen, eller asså bättre inlägg och sådär, vill ju kunna ge er bästa inblicken på livet här i Panama, men dom inläggen kommer senare, det är sommarlov nu och alla ni är säkert ute och badar varje dag, sitter ute på kvällarna med era vänner och chillar, kommer hem sent på natten så ni har inte tid, som jag gjorde när jag bodde i Sverige, åh saknar. hahah, själv så samlar jag på mycket material nu på sommaren och sen blir det bra här i bloggen, hoppas jag, så efter sommarn blire SOOOPERBRA :D
jag ska chilla och leva livet nu på sommaren, sen äre skola och sånt men det går säkert bra.. och vad sitter jag och babblar om egentligen?! gaah, HEJDÅ hahaha ;)

I made it acoustic - Kevin Rudolf




godnattttttt

okejj, säger godnatt nu, klockan är bara åtta här i panama men ska kanske titta på film sen med brosorna eller någoooooot, men piss och bajjs :)


älskar covers

bara jag som brukar sitta i timmar vid youtube och söka på covers på massa bra låtar? Jag älskar att göra det för ibland hittar man sånna som är bättre än själva låten, i alla fall, hitta en tjej som var skit grym, hon har gjort en cover på airplanes =)


100720

hejhej =)

idag är en dag precis som dom andra dagarna... haha, nä men jag ska nog bara sitta hemma och chilla idag. Skulle ha följt med mamma och pappa och titta på möbler i morse men jag pallade inte, så ska bara chilla med min brorrrrrrrrrr.. tror jag. Hoppas dom hittar sängar nu så kan vi flytta in snart. Nu säger dom att vi kan flytta in på torsdag.. men dueee det tror jag så mycket jag vill på. haha nej men ska jag vara ärlig tror jag inte torsdag, dom lovar ju massa dagar hela tiden men håller ingenting. men byeee :)


dennis när vi satt och spela kort.



Tonight - Fm Static


"and every night i miss you i can just look up, and know the stars are holding you, holding you, holding you tonight"


godnatt

mamma och pappa kom precis från huset, tror ni att dom hade lagt ny gräsmatta, städat, målat väggen och fixat en spricka som finns i väggen? nej... ååh jag börjar bli feeett irriterad.. men ska typ kanske åka och titta sängar i morrn.. hoppas! men nu ska vi titta på farsan och efter det ska vi sova så.. godnatt.

bilder från sverige :)

jag lägger in lite bilder som amanda gav till mej på ett usb på flygplatsen, bara för att jag saaaaknar mina vänner så mycket så får ni oxå några bilder som ni inte sett =)




















































okey, nu ska mina syskon ha datan så d här blev sista bilden, saknar er alla sjuukt mkt <3

100719

hej people.

händer i sveriiigeeE?
här händer inte mkt.. har typ.. ätit haha,
nä men chillar bara, i morrn (säger dom i alla fall) att huset ska vara klart för att flytta in, men vi får se...
har dessutom inte fått bilen än för det är problem problem.. så mkt problem d ska va..
orkar inte, vill flytta NU. Starta livet på riktigt, vakna, gå till poolen, gå hem och sova. Fast juste, det är fortfarande regnperiod hahah, men varmt äre. Annars är man väll och spelar fotboll med lillebrorsan på fotbollsplanen.. jag vet inte men det känns som att jag kommer ha mer att göra där. men först måste vi köpa sängar oxå och det har vi inte heller gjort än. Men i alla fall, vi tittade bara på en Final destination film så jag antar att vi kommer titta på den andra ikväll, istället lekte vi med dennis och christian pistolet som skjuter ärtor typ ni vet, haha sjuuuukt kul tills pappa kom in och sa att vi skulle va tysta hahah.
men whatever, ni får lite bilder =)


dennis igår när vi väntade på mamma och pappa


jag och elida när vi skulle ha mys hahah.

GRATTIS SOFIA! :D


oooooch eftersom klockan är efter tolv i Sverige så äre ingen vanlig dag, för sofia fyller ååååår:D
16 nu! Saknar dej jätte mycket, önskar jag kunde vara hemma och gratta dej, men ha väärldens bästa dag nu!
 miss you and love you ♥

100718

heej :D

har itne skrivit på hela dan.. för det första sov jag till tre och då är klockan redan nio hos er i Sverige så ;p
men satt bara hemma och slappade tills vi åkte till los andes, typ shoppingcenter här nära.
Så va vi där hela familjen förutom elida, åh det kändes sååå skönt, det kändes som att man var utomlands, inte konstigt för vi är ju utomlands men jag känner mej så hemma här i huset hos mormor och morfar och med släkten och allt så har inte tänkt på att jag är i ett annat land, men nu när vi gick ute på kvällen, d va mörkt, men ändå ljust för det är ju proppat med bilar och taxis vart vi än gick, musik todo el tiempo, d va fortfarande varmt så gick man där i shorts. galet sköönt faktiskt, ååh längtar tills det är vinter i sverige då ska jag ta EXTRA mycket bilder när jag badar och går runt i shorts. Haha och här brevid hörde vi massa fågelkvitter från en palm, yees d va gröna undulater, okejj jag är FAKTISKT utomlands haha.
men nu ska jag inte skriva så mkt mer, vi barn ska ha final destination maraton. Har köpt massa mys från el rey, typ ica fast här i panama, och typ det enda svenska dom har här är "Absolut vodka" hahah hittade sen jag ba aaah ett svenskt ord! :D 
hahah, nej men jalla nu ska jag gå, ni får bilder i morrn eller något kanske :D

hojaldres


sitter heeer och keeeekar hojaldres (ohaldres)

Sin nombre


tittade på den här igår natt, den va feett bra men sööööög i slutet. men see den ändå, handlar om typ ett gäng och så händer det lite saker ;)

100717


tjaaaaaaaaaaaaaa, känner att jag har inte bjudit på många bilder så titta på den här, inte så fin fin den är ganska chill fast jag tycker det inte ändå.. jag vet inte hahah neeeeeeeeee.
men vaknade två idag, orkar inte att man ska vända på dygnet här i panama oxå, okejj i sverige för då kunde man va med kompisar på natten men vem ska jag vara med på natten här, och vart?
hahah neej men sen så åt vi lunch ganska direkt oooooooooch, sen spelade jag, elida och dennis dam ute på bakgården (?) nu sitter jag heeer.. mamma och pappa är och köper bil tror jag, och håller på med banken mera...
snart flyttar vi! :D

my day

uh. just nu är jag arg -.-
men jag ska skriva ändå lite, vi drog till albrook, ett feeett stort shoppingcenter så vi gick runt ett tag dära och dom har lite finare kläder än förra året men d är ganska dyrt, eller asså inte dyrare än i sverige men dom kläderna som kommer från europa är nääästan samma pris... hm... i alla fall, sen åt vi hela familjen på subway, min familj på sju pers, sen mina två mostrar, två kusiner, mormor, morfar och mina kusiners pappa. asmånga så vi hann äta upp våra saker innan dom andra ens hade fått sin, dom va fett sega på att göra dom dära mackorna.. fast d va gott. Så kom hem för ett tag sen så spela jag elida dennis och christian tecknet. Ska snart titta på en film, sin nomre heter den. Crippe sa att jag skulle se den, den handlar om saaker jag orkar inte berätta allt men den verkar feeett bra :) sååå jallaaa ska sätta på den nu vi hörs!
juste elida filmade lite när vi satt i bilen, lägger upp det i morrn eller nåt :) byyee


100716

heej.

den dära videon som jag och dennis filmade här utanför gick inte att ladda upp på yt, varför vet jag inte..
men vi kanske filmar med min mobil någon gång istället.
just nu verkar det som vi flyttar in till huset på tisdag, men jag vet inte.. det här är typ landet som säger en tid, dag, vecka men menar en annan.. hahah.
Men men, ska inte klaga för det är mysigt att bo här oxå med släkten! :)
fast idag har jag en sån dära sverigedag, eller inte sverige dag men typ.. vänner dag, vill vara med alla som jag bruka hänga med ni vet vilka dom är. vill va med dom på steninge eller norbackaskolan eller var som helst... saknar dom jätte mkt :( snackade ju med amanda simon och pontus på msn igår, och nu sitter jag och pratar med th åååh jag saknar alla jätte mkt, och stina skrev till mej på fb jag saknar henne och moa såå mkt! :( och rajje och isak.. åååh :( hahaha neeej men nu låter det som jag sitter här bakom datan och planerar på ett självmord. Det är fett nice här faktiskt! det enda som är fett onice är att dela rum med mina syskon som är G R I S A R, eller i alla fall dennis och christian ni vill inte veta.. Om alla killar är lika ofräsha som dom kommer jag aldrig gifta mej ahhaha, nej men aah.... vi HÖRS!

grattis dennis


grattis dennis! även fast jag tycker du är heeelt lost som hellre firar din födelsedag på subway istället för tårta och sånt... men men.. grattis i alla fall hahah :)

guess whaaat


jag har fått kontakt med folk från swedilandet!

100715

har ignen lust att blogga idag, har ändå inget att säga :p
vi flyttar in i hsuet i morrn men vi har inga sängar där så kommer sova här några nätter till, så nu vet ni det. och i morrn fyller dennis år, så nu vet ni det oxå.. då blire fieeesta med piñata! :D längtaar
byebyeee :)

100714

jaaaduuu, här sitter jag och har inte bloggat på hela dagen för jag har typ inte haft datan alls.
men har ändå inte haft mkt att blogga om eftersom absolut ingenting har hänt idag, absolut NADA.
jag vet itne ens vad jag har gjort idag, typ ätit.. sen satt jag i sängen och lyssnade på musik en stund.. typ.
ska snart gå och zappa på tvn och hoppas på att jag hittar en bra film som går. Har börjat vänja mej vid tvn här i panama, i början jag ba vad äre här för konstigt skit? sen nu det är ganska nice ändå haha.
Och vet ni? eller jag kanske redan har sagt det här men när jag kommer hem till sverige igen, antingen samma dag eller dagen efter ska vi på grönan.. och jag ska åka tilt! Har lovat mina kompisar det, och uuöööhhhhhh, jag är redan rädd hahahh.. joooo men ååh vad tråkig min blogg har blivit, men jag lovar att det blir bättre när vi flyttar till huset, eller i alla fall om vi får trådlöst internet då ska jag blogga om roligare saker än bara vad vi gör om dagarna, och då kan jag ta bilder på "vardagen" fattar ni? jalalalalallalalal nu ska jag inte babbla mer, ska läsa lite bloggar och så typ.. fast det är aldrig någon från svennelandet som uppdaterar -.- men BAJS PÅ ER  :)




ska JAG åka tilt? :D

videohälsning 2


d tog 2 dagar att ladda upp den här men nu har ni den, nu ska jag bara börja kämpa med att ladda upp d vi filmade utanför... önska mej lycka till :(
och juste, sorry att jag kliar mej i armhålan hela tiden men d kliade ju så vad ska man göra? hahahah

hmmm

okejj, jag satt här för att vänta på att den skulle laddas klart nu de här vi filmade, vi gjorde en snabb videohälsning och sen filmade vi här ute fast det avbröts mitt i för vi hade inge mer minne i minneskortet :p
men eehm, det är 120 minuter kvar till den är uppe haha så jag pallar inte vänta, men men..
följde med mamma och pappa och tittade på huset en gång till, åååh jag längtar tills vi flyttar in!
och dm håller på att bygga en till pool feett nära vårat hus :D
och jag och elida ska dela rum, hon vill ha dubbelsäng och jag vill ha vanlig säng...................................................................... -.-
men jag ska dra nu, ni får videon i morrn eller någt. byebye :)

100713


haha känns som jag bara laddar upp samma bilder hela tiden men det blir bättre sen när vi får eget hus, då blir bloggningen och bilder och allting mkt bättre :)
idag blire bara slapp hemma, ska snart äta. men nu ska jag och dennis filma utanför lite, amanda ville se hur det ser ut i ghettot hära.. hahaha nej men ska dra, vi hörs!

100712

ååh, d va aldrig jackass igår... heartbreaking ;( hahah neej, tittade på i'm legend istället, fast dubbat på spanska :p men men, förstod ändå ganska mtk och den filmen är såå bra =D
idag följde jag med mamma och pappa och skulle öppna postkonto eller vad det heter.. men d funka inte så vi titta på massa möbler istället. assååå åååååh, d va fett många ställen och mååååånga möbler... abeey... sverige känns fett fattigt jämfört med panamas affärer :p
men jalla, ska gå, vi hörs i morrn :)

hos mormor och morfar


yallaaa nu har ni videon på huset hos mormor och morfar, inte världens bästa film, filmar utanför och d i morrn, nu ska jag titta på jackass! jag älskar jackass!! :D:D:D:D:D

i love you


om vi tre har en sak gemensamt är det att vi blir precis lika vackra på bild, jag saknar och älskar er två mest, ni ska veta det ♥


100711



här sitter jag, så vacker...så vacker....
haha neeeeejmen idag blir väll dagen lika dan som igår, bara sitta hemma och slappa, vi flyttar in till huset på torsdag! åååh jag längtar så mkt ni fattar inte, att ha sovit i samma rum som elida, dennis och christian i en vecka börjar jag bli G A L E N.
Men men, jag tog datan i från christian så nu ska han väll få tillbax den, vi hörs!

neveeeer never neveeeeer



mina vänner är ALDRIG inne på fb samtidigt som jag, ALDRIG. typ en gång om dagen är en inne.
Och stina är ju i malta nu, moa är heller aldrig inne, isak är aldrig inne han heller typ jobbar eller något, och rasmus är i egypten... det facebook är mitt sätt att umgås med mina vänner nu en tid framåt. hahah

100710

ojj.. woow, sen när höjdes mina besökare lixom? :p
haha, jaja, idag händer inte mkt, mamma och pappa sak åka och titta bil igen.
så det blir bara en vanlig slappdag, det regnar och jag har på mej jeans :O det känns liite svalare faktiskt idag, läängtar tills vi flyttar nu asså!
jaja, ska äta skriver snart :)

100708

hejpå er!

chattar med både amanda och pontus på fb så jag skriver bara sanbbt!
följde med mamma och pappa idag och tittade på ett hus, asså det var THE HOUSE!
det var ganska stort, asså inte som i sverige då, men tillräckligt stort, d är ett område som är bevakat, asså det är med bommar så äre vakter där som ser vlka som går in dit och så, sen när man kommer in man kommer typ in i en helt annat värld, en fin ny värld haha, så i mitten av området finns en fett fin pool som är för alla som bor där, och så finns fotbollsplan och allting, ååh det är så bra!!!!
ska filma allt när vi flyttar dit ni kommer bli fett avundsjuka jag svär!


hittade en liten bild från google på modellen av huset, haha, men TYP sådär ser husen ut, så tänk er ett litet område sådära, d är fett nice. men ska dra nu vi hörs! :) <3

i miss...

















jag saknar er sååå mkt + dom två som aldirg kom till flygplatsen dåra, haha.
önskar att jag va på steninge med er vid brasan, ett år kvar <3

100708

hej på er :)

här är klockan tio i två just nu, har duschat och allt sånt och precis ätit en doro om man stavar de så :)
igår följde jag med mamma och pappa och tittade på ett hus, fast vi tittade aldrig så vi hade åkt hela vägen i onödan haha, men vi drog och tittade på en bil i alla fall i ett fett fint område :)
kom hem och va fett trött så gick och la mej typ direkt, idag ska jag bara slappa, får se om jag följer med och tittar på något hus idag, annars blire väll bara slappa som vanligt, det är fett mkt sol här just nu.
Och alltiiiiid när jag sitter vid datan ska mina syskon oxå sitta här :@ jag blir galeeeeen...
men aya... ska göra.. nåt annat vi hörs!


haha meeee right now.... d va fett dålig webb på den här datan...

vad äre för datum idag?

ååh jag har precis webbat med amanda lite, eller hennes webb och ljud var pajj.. men mitt funkade så hon hörde mej och jag pratade med henne, ååh d kändes så härligt!
vaknade för ett tag sen, följde aldrig med och titta på lägenheten men ajg hoppas den va fin så vi tar den!
ska snart äta, mormor har lagat mat till oss som vanligt. Dom ända rutinerna vi har här är mat, 3 gånger om dan och sen någon frukt eler något emellan, men haha det är så när man har en mormor som lagar.. har ju inte haft det på hur många år som helst!
I alla fall, jag saknar sverige enormt, men jag hoppas det blir lättare och lättare för varje dag, det känns som det i alla fall, har börjat accepetera lite att vi sak bo här nu. Men mina vänner, abow.. den saknaden kommer aldirg någonsin vänja mej vid. Ska äta nu! vi hörs!

100707

HEEEJ!!

allt bra eller?! vad händer i Sverige? äre fint väder? tell meeeeeeee
här äre molnigt, ibland är solen framme men det är lika varmt för det... fett varmt... jag avlider snart.
Vi barn gör inte så mkt här i Panama, chillar bara. Mamma och Pappa gör saker hela tiden, fixar med banken, lägenheter och bilar. I mrorn ska jag och Elida följa med och titta på en lägenhet, hoppas den är fin så vi bara säga den tar vi och sen tar vi vårat pick pack och flyttar in där. men vi får se.
Mina kompisar är aldrig inne på datan samtidigt som jag känns det som, vi mailar bara på fb typ, vill veta vad dom gör exakt just nu, men dom har väll antagligen tittat på film och sitter bara och chillar hemma hos någon, jag önskar jag var med dom nu :( men ska itne sitta så mkt mer just nu, vi hörs i morrn tror jag! <3


en liten bild elida tog någon dag här "hemma" ;)

3 videos =)


haha den h'r blev fail så vi gjorde en ny :p


hahahär är den vi gjorde om men den blev oxå fail :p


här filma elida oss när vi bada,


100705

okej sååå dålig bloggnign behöver det inte va, d va inte internet som va segt det var datorn, så nu sitter jag på pappas dator men man måste koppla massa sladdar och grejjer för att få internet så de tkommer inte vara bra bloggning heller :p
igår var vi i alla fall ute och shoppade lite, köpte skor, flipflops och en tröja, fast det kanske jag sa i förra inlägget? affärerna är i alla flal störda, så sjukt stora och sjukt mkt folk, och i affärerna har dom jätte mtk ac, så när man går ut därifrån får man största värmevågen.... aa det är sjuuukt varmt i panama! man är klibbig hela tiden typ, längtar till att dushca hela tiden!
Idag ska vi bara slappa tror jag, mamma och pappa är och fixar med banken och grejjer, ska titta på film sen med mina syskon som för ett år framåt måste vara mina kompisar :( saaaaad
elida tjatar hela tiden nu på datorn så måste gå snart, ska försöka filma huset och göra en videohälsning med dennis, sen ska jag filma trafiken oxå! ni måste se det är stört! hahaha
men jallalalballlaaa vi höröööörs!


dalig bloggning en tid framåt

framm i panama, kom fram igar kvall, kommer inte skriva sa mkt nu typ en manad frammat, kanske nagon gong i veckan men vi har ett jatte segt internet sa nar vi far snabbt sa blir det battre! Det ar varmt har kan jag lova, jobbigt att man bara kan ha shorts och linne, har varit och kopt flifops haha, hatar flip flops men nu bor vi faktiskt i panama :p, kopte ett par vanliga skor oxa, yees. nu pallar jag inte skriva sa mkt mer, vi hors kanske nagon gong mer nasta vecka. byebye

nattis

hej på er,
sitter här på hotellrummet nu, har amandas sovtröjja på mej den luktar henne, och så har jag på mej ths armband jag fick av henne, eller jag tar aldrig av mej den men ändå. Allt påminner mej om Sverige nu, allt! Vi tog en promend till Burger King för ett tag sen, jämförde allt med Sverige, och jag hatar inte alls Spanien, det är ändå ganska okej här. Men längtar till Panama nu, vill träffa mina mostrar och min momor och morfar, saknar dom fett mkt, och även fast jag kommer sakna mina kompisar JÄTTE MYCKET så vill jag ändå träffa mormor och morfar, lära mej flytande spanska och allt, men ett år utan mina vänner... abeey. Vi får se hur d går, kommer få psykbryt en vacker dag.. men nej d ska nog gå bra haha kommer ju ha kontakt med dom på skype, facebook och sånt, och ett år går fort.
Men nej, nu ska jag sova ska upp vid nio i morrn, för att hinna med flyget till Panamá, vi hörs antagligen när jag är där. Och vi får se om deras internet är långsamt eller snabbt, kan tänka mej att det är feeeett långsamt, jaja ska sova nu, vi kanske hörs i morrn innan jag åker, bara kanske! :)


i spanien

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

sitter på hotellrummet nu i spanien, hatar spanien vill till panama nu, åker härifrån i morrn klockan elva typ på morronen sen väntar en 15 timmar lång resa till panama.
d va inte kul att säga hejdå till alla och simon och pontus somnade så dom kom aldig till arlanada haha faail, men aa, tänkte jag blogga lite så ni vet att jag lever lixom. Vi hörs :)<3

the last

hej på er!

vaknade hemma hos th idag vid tolv, så fick sova lite längre än vad jag gjort dom senaste gångerna, drog och fixade lite "hemma" eller vad man ska säga, drog dit där min familj bor nu under dom här dagarna.
I alla fall så drog jag till amanda sen så kom th hit så gjorde vi amerikanska pannkakor och chillade, sen åkte jag och th till steninge och kolla ved, hem till th hon skulle packa badkläder ller nåt sånt, vänta utanför och titta på huset, gaaah sooo saaad, såg en annan bil vid parkeringen där, så kom hela familjen som flyttat in dit från huset och satte sig i bilen och körde iväg... d bor någon annan i mitt hus :@
haha nej men nu ska jag sluta va barnslig, drog till amanda sen i alla fall... nu är jag här, men ska snart "hem" igen, ska ställa in moppen ikväll, min lilla moppelito :(
Sen mina damer och herrar drar vi vanliga till steninge och chillar, sen drar vi in till amanda och är här hela natten,  sista natten nu. Sen åker jag i morrn vid tolv eller ngt till arlanda, kanske ett jag vet inte, vi får se.
Så det här blir mitt sista blogginlägg i Sverige, sadsadsad, nästa gång jag skriver är jag i Panamá...
ni får ha d så bra så vet jag inte om det är dagar, eller veckor tills jag skriver igen men vi hörs i alla fall, för jag kommer blogga i Panamá såklart! :)
Så japp, nu ska jag ha kul med vännerna för sista gången på ett år.
VI HÖRS :)<3


steninge

hejsan alla, är feett trött eftersom jag gick upp så tidigt idag.. men skit i det! :D
drog i alla fall till steninge med amanda, th, simon, coco, isak och bajje. Vi hade mysigt som vanligt fast det blåste fett mkt, badade oxå ;)
I morrn.... får vi se vad som händer på dagen, drar dit där familjen är och säger hej och packar mitt handbagage och det så det är klart, sen ska vi till steninge på kvällen som vanligt en sista gång nu innan jag drar och sen dygnar vi hemma hos amanda, så jag längtar till i morrn men ändå inte.. Och nu är jag hemma hos Th, det känndes fett konstigt att titta på mitt hus och veta att det inte var min familj som var där inne... men men, jag kommer ju tillbaka! Nu får ni lite bilder hära från min överaskningsgrejj ni vet, dom flesta bilder är Sofies =)
jalla, nu ska jag sova, vi hörs i morrn! :)

RSS 2.0