hallååååå

Eh, på min nya blogg har jag hälften så lite läsare som jag brukade ha, och på den här fastän jag inte bloggar, har jag fortfarande lika många... varför? :p

http://jennibengtsson.blogg.se

21 Augusti 2011 - byter blogg

Tjaaaaa, nu byter jag blogg, det är nästan samma adress bara att istället för jennifer blir det jenni... hahah
Men jag vet inte om jag kommer blogga där eller gå tillbaka, vi får se :)
Så gå in här så kommer du dit :)

20e Augusti 2011

Tjaaa människor!
Sitter och bloggar på min dator, ÄNTLIGEN. Pappa fixa den idag och så städa han här på skrivbordet och runt så det är fräscht!
Men yaaahallå, jag ska fixa en ny blogg istället. Lämnar det gamla bakom mej, haha skojja inte riktigt, men den här känns såååå gammal har haft den här sen slutet av åttan lixom, sen 2009. Så det blir bra med nytt, ska titta på one tree hill nu med alice på min nya dator, och aah idag var jag hemma hos amanda om ni ville veta, tjaaaaaarå


vaaaaa?

Heeej människor, så drog och dansade idag fast vi pratade mest typ. Det var skönt så vi alla är på samma sida när det gäller dansen lixom, sen lärde vi oss refrängen på en låt och det kommer bli tungt. Känns sjukt att jag sitter och bloggar om dansen!!! Förra året i Panama läste jag ju vad dom andra skrev lixom... ååh, känns lite 2009, ÅH JAG ÄR SÅ SJUKT INNE PÅ 2009.. ååh, kan skriva ett sånt inlägg sen, asså ååh. typ ångest :( ahahha
Aa men sen så tagga vi hem till mej, jag och Th asså, drog till ica köpte ingridienser till cupcakes så baka vi hemma hos mej så kom Ludde och Rasmus oxå, så satt vi på mitt köksgolv och åt cupcakes och drack te, hahaha fett fattigt vi har ju fortfarande inte köksbord än. Men det var feeettmysigt. Sen drog vi hem till Th och titta på film och så, sen vare bara jag och Th kvar så har vi snaaaaaaackaaaaaaaaaaaaaaaaat typ, si, yes, ja.
hahahaha bjuder på en awkward bild från i somras, någon vecka efter att jag hade kommit hem bara, good times ;) haha skojja, d är fortfarande good times.. typ något sånt, ja..tack hej ;)

18e Augusti 2011

Heeej allihopa...

Sitter hos amanda nu har precis ätit frukost, ska snart ta moppen hem och hämta lite grejjer sen drar vi vidare och ska dansaaaaa äntligen :D
Yeeepa, ikväll ska jag nog bara chilla, tare lugnt, eller vi får se vad som händer :)

17e Augusti 2011

Hej på errrrr

Idag gjorde jag verkligen INGENTING. Sov fett länge till typ två, okej det var inte så länge. Sen va jag på fett dåligt humör och dampade så jag gick och la mej igen vid fem för att sova bort det, vaknade vid åtta. Tog moppen till Amanda sen vid kvällen, nu sitter jag här och softar, hon tittar på fotboll, själv är man inte så inne så sitter vid datorn istället.
Hallå fyra dagar kvar tills man måste gå upp tidigt igen, och plugga... fast liiite kul blire väll, ny klass och grejjer ni vet. Th säger att att klassen är bra så man litar väll på henne, wohaaaaaaaaa kom på att jag ska gå i samma klass som th igen, iiiiiih :D
Asså högstadiet<3333333 EKILLA<3333 Man har någon slags hatkärlek till ekilla, men alla MINNEEEEEEEENNNN!!! Det finns inget minne som man får ångest för sådär ååååhnoooooo, utan alla minnen från ekilla är sådära TA MEJ TILLBAAAAAKAAAA ni vet. Eller jo, ett minne har jagångest för, eller det kanske itne är ett minne det är mer en grejj vi gjorde hela nian, ångrar mej rätt mycket... men jaja palla nojja, ska gå till amanda nu och se fotboll ;)


haha bjuder på en gammal bild från 2008 tror jag.. tänk vad länge sen :((

Chachi

Såååå, jag satt vid youtube och tittade på videos, hittade några på henne, tyckte hon var grym, fick reda på att hon va femton. Då blev hon ännu grymmare.

16e Augusti 2011

tjaaaa människor!

Igår drog vi på bio, jag, th, amanda, emma, rasmus, ludde sen va niclas och samira på samma bio så det var soft, vi tittade på soruce code. Den va tuuung, och Jake Gyllenhaal var tung som vanligt!

Idag vakna jag fett sent, fett ovärt. Men drog i alla fall med Th till Sara, det var asnice bara satt där och snacka i några timmar sen drog vi vidare till Moa så kom Rasmus dit oxå, softa lite där. Drog hem vid tolv och nu snart ska jag sova.

Jag har dansabsitnens nu.. gaaah. Undrar om d blir nån dans i morrn.. hoppas.
eeeh, hejdå.

15e Augusti 2011

Tjaaaaaaa
Sitter hära och bara chillar, vaknade rätt sent idag så jag sitter fortfarande i pyjamas, hahah.
Men idag blire bio med några, soft. Ska se den dära med Jake Gyllenhaal, är filmen dålig spelar det ingen roll, får ju sitta och titta på Jake gyllenhaal för ngn timme... hahah
Tänkte bara på vädret, det har inte varit soligt i en hel vecka den här sommaren för mej. Eftersom jag kom i början på Juli, fett kefft oyeeee. Men ska börja fixa mej nu så jag inte missar tåget senare, byeee

snoooooop kung


hahaha jag vene hur många gånger jag tittade på det här klippet varje dag när jag var i panama, asså snoop dogg är G! Wiz oxå, men jag älskar hur snoop bara sitter och softar vid datorn bara, hahahah tuung, och wiz är tung oxå.

14e Augusti 2011

Hejhej :)

Idag har jag inte gjort mycket, har haft one tree hill marathon med Dennis haha, så jag har börjat om på säsong 1 för tredje gången och det är fortfarande lika bra, aah...

Ja men igår så va jag manda och soffta hos henne, sen kom rasmus och isak så va vi bara där och chilla, yeeeeez...
Och det är exakt en vecka kvar till skolan börjar FETT SOOOOFT... skojja :( jag vill ha sommarlov för alltid, fast ändå FETT NICE, för om någon vet hur fort ett år går så är det jag, så det här året kommer nog gå rätt fort, sen är det bara ett år kvar... SEN BÖRJAR LIVET!!!!!!! fast man vill ändå inte sluta skolan, men ändå man kan inte stoppa tiden så vad ska man göra, kommer bli aaaaaasnice, men pallar inte flippa nu och skriva största framtidsinlägget, så jag slänger in en skön låt byeeeeeeeeee. Och när skolan börjar kan jag nog börja blogga  på riktigt - igen ;)


12e Augusti 2011

tjaaa, soooooft ska börja blogga mer typ, så säger jag alltid...
Men idag vet jag inte, jag hämta th från jobbet kom hem näästan fick åka tillbaka för hon glömde nycklarna, sen skulle vi till seb så vi tog bussen och fick åka tillbaka för hon glömde en anna grej hemma, haha...

Jaa men jsute idag vare hejdå till seb :( hade fett trevligt och sådära hemma hos honom med massa pers, han drar till usa i fyra år typ :( palla lixom... okej skojja, FETT kul för honom!
Så det var fett tråkigt att säga hejdå och det, sen drog jag, niclas, vanessa, nelly och emma vidare hem till th och softa lite där, dom är heeeeelt störda haha jag älskar dom!

Så jaaeee, soft. ååh har några bilder att lägga in :D



Natalia och jag :)


hahahha titta coffe, fett söt :)


Victoria och jag :)


och så dennis och sebastian :)


9e Augusti 2011

Men tjaaa, har inte bloggat på fett länge jag vet. Men har bara softat runt lite här och där, ute och inne, borta och hemma, på natten på dagen.. ni vet hahaha.
Men jaa, moppen funkar nu! Körde moppe i regnet så har nu blivit SJUK. Fett drygt, har fett ont i halsen och så börjar man bli snorig och det, och i morgon ska vi ha kräftskiva, fyyyyy vad drygt om jag är sjukare i morgon, eller lika sjuk som idag. Sist jag var sjuk, var exakt för ett år sen i Panama... aya. Så ska bara stanna hemma idag och inte prata, ligga i sängen, dricka te och dricka varm mjölk med honung, käka halstabletter, och ha en halsduk runt halsen.

Okej jag skrev d sen publicerade jag aldrig, men va i alla fall hemma sen käka vi grillat sen drog jag till coop och hämta thbh sen drog vi hem till henne och softa.
I mooooorrn drar jag på kräftskiva med massa härliga människor, kan slänga in bilder och så på fb sen, säkert några stycken hära om jag pallar.


Jag och min älskadeeeeeeee

RSS 2.0