Hejdå jenniferbengtsson.blogg.se

HAHA YEEEEEEEEEES!! nu slutar jag blogga, på riktigt, publicerade ett inlägg om att jag ska sluta blogga när jag kommer hem, sen tänkte jag.. varför????????????? varför inte JUST NU? Och nu äre inte så att jag kommer skriva igen om tre dagar... jag saknade det... för vet ni vad jag gör då? Gör en ny som bara jag kan läsa, såååå GOODBYE, tack alla besökare för att ni, jag vet inte.. d är ni som ska tacka mej som har delat med mitt liv med er? skojja, tack för statistiken?.. eeh, jag kommer hem om 18 veckor, 126 dagar, jag pluggar på dagarna här, går till poolen ibland ska göra det mer, ehhh.... finns inget viktigt ni behöver veta. HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅ :DDDDDDD


23e Februari 2011

Hejhej, började dagen som igår med frukost och två avsnitt av dhw, har bara kvar sen är jag klar med säsong 3. Idag blir det inte så mycket plugg, ska spela en låt på musiken, sen måste jag leta reda på min idrottsbok som elida har slarvat bort, uppgiften är skitenkel men utan boken går det inte. Jaa.. 2 dagar kvar sen äre sportlov, sen äre några veckor så äre påsklov, sen äre sommarlov. Känns som det va igår jag tänkte så, men det va ett år sen.. skitläskigt, men hörrniiiiiiiiiiiiii vi hörs.

2000

Hej på er, dom flesta ska väll upp till skolan nu? Själv ska man snart gå och lägga sej, den är två och jag kan inte sova, sitter och lyssnar på musik, flashback musik... det är bäst. På riktigt musik är som ens tidsmaskin. Nu är jag i 2008, ifall ni ville veta. 2008 va fett härliga tider, 2009 med, 2010 med, 2007 va säkert oxå bra, minns inte så mycket. Haha, nej men 2008... 2009, 2010..., 2000 är fett fint, fina årtal, nej men det låter fint ju två tusen, får mej att tänka på en perfekt julafton, i dont know why... det är roligt att man aldrig har julkänsla på julafton men sen när det är jul igen tror man att man hade julkänslor förra året,... hahaha jag älskar mej själv godnatt :*


22a Februari 2011

Hejhej, började dagen skitbra, åt frukost för typ första gången på år. Så jag åt frukost och tittade på två avsnitt av desperate, måste börja ladda ner säsong 4 nu. Men i alla fall så ska jag plugga på bra idag, ska göra klart 3 uppgifter, sparar alltid dom största till sist, och jag har precis fattat att jag kommer få jobba fett med matte på sportlovet :( Men men, det är bara matte, det går fort, och det är geometri så när man fattar det lär det ju vara lätt, det är fett fult för man hatar matte, men ibland när man fattar då vill man inte sluta och man älskar matte helt plötsligt... tänk om det kunde vara fler av dom stunderna, haha nä men vi hörs senare när jag är klar med allt plugg.


haha promon för dhw säsong 4, haha jag dööööör av garv, fett ful, måste dom leka så mystiska? hahah åhnej

21a Februari 2011

ahmen tja jag har inte bloggat för jag har helt enkelt inte pallat det är inte lätt att göra det när det är så varmt man blir ju trött av varmheten idag har jag pluggat lite men jag försov mej till klockan ett och jag planerar att göra det för resten av veckan då jag inte har så mycket plugg förutom en stor svenskauppgift och komma ikapp med matten idag gjorde jag ett engelskaprov det var väldigt lätt jag lyssnar på okänd musik nämligen oskar linnros ska byta tillbaka till hemmaplan nu då jag känner att jag befinner mej på främmande mark inte lätt inte lätt jag älskar att skriva utan punkter man sparar på mycket energi hejdå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20e Februari 2011

neheeheheeeeeeeej, mitt liv är inte bra, jag ska åka till el valle och jag har inga kläder Men sån tur da att ansiktet och håret är perfekt så det kompenserar, eller inteeeeeee, jag vill byta ut mej själv till en modelle eller nåt, nån som alltid ser bra ut..... Men aya, tur att man bara ska till mormor och morfar da, behöver ju inte se ut som en modell där men jag hatar sånna här dagar pusshej :)

men ah äre redan 20 februari? :O 8 dagar sen äre mars, wohhhhhhhhhooooooo

Fruktsallad & Rootbeer & Desperate Housewives

Har precis ätit fruktsallad och druckit min sista rootbeer och tittat på ett avsnitt av desperate housewives, ska nog titta på några fler, är fett pigg för första gången på länge. I morrn fyller mamalila år så vi ska till el valle och chilla där, ska fira henne senare nästa vecka så att pappa kan vara med.
Åh, jag tittade på Easy A oxå, den va bra men jag fattar inte varför många har den som sin favoritfilm, sååå bra var den inte, den påminde lite om mean girls även fast det inte ens var samma handling. Meneeee, kanske slänger in något mer inlägg senare, och jag vet att ni är säkert FETT TRÖTTA på mina webcam bilder nu, haha det är dom enda bilderna jag bjuder på typ, ska börja ta mer bilder när jag går ut =)
 

 
mweeeeheheheh kommer aldrig sluta med dom här bilderna, den längst ner till vänster va finast :)

19e Februari 2011

Hej på er, allt bra? Jag har precis vaknat, eller kanske har varit vaken i en timme och är redan trött, hoppas dhw har laddat klart nu. Fick ladda om den för den förra var avsnitten helt fail efter avsnitt 5 så... Yes, men vädret här idag är nice, 31 grader och sol, lite moln sådära. Men kan inte gå till poolen för det är lördag och då äre alltid någon som har fest där, och poolen precis brevid vårt hus blir aldrig klar. Yes men vi hörs när jag har någonting vettigt att skriva, bye.


Natti

Jag är så trött så det finns inte, det känns som klockan är tre på natten men den är bara elva, skumt. Fast jag har ätit jätte mycket hela dan och nu på kvällen avslutade vi det med hembeställd pizza och film, så det måste vara därför jag är trött, typ. Håller på att somna medans jag skriver, stänger ögonen en stund sen kommer på att jag sitter och skriver, måste verkligen sova, fast ska duscha först, läsa lite bloggar om jag blir pigg efter duschen, och sen läsa lite, ska vara klar på söndag kväll och den är 300 sidor och jag liger på sida 140... tråkig helg med andra ord, sitta och läsa en bok :( Bloggen blir bättre om nån vecka, jag har varit fett trött i flera dagar nu, vill bara sova hela tiden, kanske håller på att bli sjuk? Vi får se, men vi hörs, godnatt♥

Nyåt 08/09, för tre år sen, haha jag där med lilla amanda på ryggen som jag saknar såååååååååå...

18e Februari 2011

Hej på er, har vart helt ledig idag, eller jag ska läsa en bok bara. Jag tror inte jag har läst en bok sen typ, åttan... I nian läste jag aldrig en bok när vi hade det i svenska, jag fråga bara alla andra vad den handlade om så drog man bara egna slutsatser från det. Så nu har jag lite kämpigt att ta mej igenom en 300 sidor lång, tråkig bok. Asså jag har ingenting att säga, hejdå.

 

Life As We Know It

Hejhej, drog till affären med mamma och elida, köpte typ massor till mej själv, vill ni veta? Två iste, tre vanilla rootbeer, sen en back vanlig rootbeer med flaska, sen två paket maränger och sen två ben&jerrys, så köper jag alltid när jag är ute och handlar. Så jag är glad att jag är jag, går inte upp för mycket, jag har varit här i 7 månader, köper sånt dära typ.. minst en gång i veckan, och jag har bara gått upp typ, 3 kg. Så tuuuungt, så jag ska bara fortsätta äta såhär, åååååh jag älskar det här, behöver aldrig ha ångest över att jag äter för mycket.

Nej men jag skulle säga att jag har tittat på Love and other drugs igen, sen nu fram mot kvällen tittade jag på Life as we know it, ååååh, verkligen en film som är en av favoriterna nu! Den va så rolig och fin, jag älskar sånna filmer som man garvar och gråter till. Och jag älskar Katherine Heigl, saknar henne fett mycket i Grey's, det är fett tomt där utan Izzie. Nej men ska gå och ta en rootbeer nu och chilla livet, haha jag är inte fet. Jag lovar!


Och Josh Duhamel är oxå fett snygg, kanske inte lika snygg som Jake Gyllenhaal hahah ;p SE FILMEN!

Love & Other Drugs

Åååh, den här filmen var fett bra. I början var den bara flummig och jag trodde inte det skulle handla om så mycket mer. Men senare mot typ, mitten och slutet så blev den fin och sorlig och man blev tårögd. Men ändå var det en sån film som man garvade åt hur mycket som helst, ååååh jag dog. Hans bror va så klockren! Hahahh, och Jake Gyllenhaal va FETT snygg i filmen. Grym kärleksfilm, se den!


17e Februari 2011

Godmorgon för mej, godeftermiddag för er.
Tog sovmorgon igen och vill bara ligga kvar i sängen hela dan, det regnar ute så det är typ därför, älskar att bara ligga och slappa i sängen när det regnar. Men yeeees, har inte så mycket mer att säga. Sorry att jag inte bloggade mer igår men pallade inte, vet inte om jag kommer palla idag heller, vi får se. Jag vill i alla fall till affären och köpa mer godis och läsk, det är ju torsdag = nästan fredag ;) Får se om mamma ska ut någonstans senare. Vi hööörs<3

16e Februari 2011

Hejhej
Sitter och snackar med Th på msn, det är fett skönt att snacka med henne, det är kul att vi inte har träffats på snart 8 månader men samtalen flyter på ändå.
I alla fall så ska jag plugga fett me matte idag, lämna in lite mer men det är fett chill uppgifter så jag tog sovmorgon idag och vaknade av regnet, asså det finns inget bättre, somna till att månen lyser på ens ansikte och vakna av att regnet smattrar på fönsterrutan... skitskönt.
Men nu så ska jag göraaaaaaa nåt annat, hejdå.

Månen

Jag skulle försöka sova men sen kunde jag inte, vet ni varför? Månen lyser rakt in på mej, hela mitt täcke är ljust och när jag blundar äre oxå ljust, så här ligger jag och tittar på månen, den är fett fin, finare än solen. Äre inte coolt att vi tittar på en och samma måne? Jag tycker det är fett coolt, men nej nu ska jag lägga undan ipoden och försöka sova, måste hämta min ögonlapp om det här ska funka, natti<3

Kladdkaka?

Den här dagen va fett bortslösad. Har bara suttit inne, skickade in två uppsatser så det var nice. Sen så drog mamma och Alice till ett tivoli och Elida och Christian drog och shoppade och pappa är i Colombia om jag fatta rätt. Så jag och Dennis har varit ensamma ett tag, det är fett skönt och jag sitter här och överväger om jag ska baka kladdkaka eller inte... för jag vet hemligheten för att då den så som på cafèn, ni vet sådära "kompakt" och kladdig.... och det är för gott.. ah ska gå och baka kladdkaka och lyssna på musik så blir det! :) pussssss

HAHAHAHHA ÅHNEJ DENNIS RAMLA NYSS I TRAPPAN JAG DÖR, NI SOM KÄNNER MEJ VET HUR SKADEGLAD JAG ÄR, ÅHNEJ ÅHNEJ HEJDÅ JAG DÖR

 


Bieber & Breezy



Har ni hört deras låt tillsammans? Den var faktiskt bra, sådära skön att lyssna på. Om jag fatta rätt så ska dom släppa en till låt tillsammans som ska vara på F.A.M.E. Men tänk att Chris Brown va ju typ 16 när han börja, och nu är Justin snart 17, Aboooow, snart är Justin också i 20 års åldern. Jag med då ju :O Neeej.... abeey. Jag vill inte bli stor! Men men, låten, ni måste lyssna. Trodde inte att Justin Bieber och Chris Brown skulle passa tillsammans när jag hörde att dom hade gjort en låt, men de passa fett bra ju. Men här har ni låten =)


15e Februari 2011

Hej på er.
Asså haha, vill ens inte blogga nu, har ingenting att säga men det känns som man måste skriva ett vanligt inläg varje dag. Har redan skrivit och skickat in en uppsats och nu ska jag göra en till i historia sen är jag typ klar för dagen. Kanske följer med Elida och shoppar, har ju ändå 30 dollar lixom... haha ingenting. Måste köpa ett par skor, kanske köper ett par vanliga svarta och vita keds.
Ja men vi hööööörs :)

Love The Way You Lie Part 2/I Need A Doctor @ Grammy Awards


Asså, omg. Jag fattar inte, hur kan man va så grym? Visst har Rihanna blivit bättre live, och Eminem asså... Om ni inte pallar titta på hela så spola i alla fall tlls 3.20 då börjar dom med i need a doctor, den va bäst under hela grammys, seriöst. Och är det bara jag som tycker Dr.Dre var bättre live? Ah men det va grymt i alla fall. 5.37 till 5.42... jag dör, vad hetere... fett mkt.. inlevelse, asså... fattar ni? titta bara för jag dööööör

Och jag tycker det är så gulligt att först uppträde Usher och Justin Bieber tillsammans, och där är Usher mentor, dom är världens sötaste team jag skojjar inte, sen uppträde Dr.Dre och Eminem tillsammans oxå och där är Dr.Dre mentor.

14e Februari 2011

Åh glad alla hjärtans dag! :)
Klockan är elva och jag har redan hunnit ha engelska och svenska, nu ska jag köra lite matte sen blir det skicka in försenade uppgifter, lite i musik och idrott bara.
Jo men, har inte så mycket att säga, kände bara för att typ.. skriva något?
Vi hörs senare idag :)

Grammy Awards

Grammy awards va väll helt okej. Eminem var tung när han körde love the way you lie part 2 med Rihanna, men det bästa va såklart eminem när han körde i need a doctor... fy vad tungt det var, blev nästan tårögd, skoja. Men rysningar var det asså, han är den bästa av dom bästa av dom bästa! Lägger upp den här sen när den kommer ut på youtube. Och haha, när Justn Bieber körde never say never så ramlade en stackars dansare när han skulle volta från typ 2 meters höjd, det var så synd. Nej men vad jag skulle säga är att det hela tiden vann massa randoms över sånna som är bra på riktigt. Till exempel det största, album of the year i slutet så vann några.. jag minns inte vad dom hette men det började på s, dom vann över Eminem, Lady Gaga, Katy Perry och nån mer, helt stört. Men nu ska jag skicka in en uppgift och i morgon börjar jag med schemat på riktigt!


tungt.

13e Februari 2011

Då va man fattig igen, har betalat tillbaka allting till mamma. Men men, nu ska jag börja spara pengar så jag är rik på sommarlovet.
Men men, har typ inte gjort så mycket idag hittills, har typ duschat.. aa ikväll ska jag stanna hemma och titta på grammys. Men åååh, jag pallar inte vara fattig, jag har bara 200 spänn typ, aah d är typ 30 dollar nånting. Det suger, men men, om typ två veckor får man nytt studiebidrag, men då ska jag lägga undan halva och för andra halvan ska jag köpa present till amanda. Haha får vänta till Mars, men det är snart, visst ;)


Jag Ska Börja Om

Alltså nu är jag seriös! Jag säger varje vecka, i helgen ska jag ta tag i mitt liv. Sen satt och snacka med Amada i tele så jag ba "i helgen ska jag ta tag i mitt liv" hon ba "Det är lördag?" Hahaha.
Nej men nu är det på riktigt! På måndag börjar mitt nya liv.

Jag ska gå upp tidigt varje dag förutom helger, jag ska lägga mej tidigt, typ elva.
Jag ska klippa mej, sen ska jag inte platta det så att det är långt när jag kommer hem.
Jag ska köpa bättre b-vitaminer.
Jag ska börja powerwalka, styrketräna, stretcha och dansa.
Jag ska lägga undan hälften av alla pengar varje månad.
Jag ska göra bra ifrån mej i skolan.
Jag ska skriva upp vad jag behöver köpa innan jag kommer hem till Sverige, och BARA köpa det, inget onödigt får jag köpa!
Jag ska tvinga Elida att ge mej en sminkkurs.
Jag ska bli bättre på att blogga.
Jag ska inte deppa för att jag är här, jag ska istället se fram emot att komma hem, men ta vara på tiden här
, åh måste åka till släkten i El valle snart, d va länge sen! :(
Jag ska hålla mitt rum rent.
Jag ska höra av mej mer än till bara tre personer, heheh....

Så om jag kommer på något mer så ska jag skriva det, sen någon vecka innan jag åker hem ska jag se hur mycket jag har gjort, asså nu blir det ändring! Ska njuta nu på söndag av att vara fri, jag hatar att leva ett planerat liv där man måste göra saker, men nu börjar det gå över gränsen asså... hahaha, vi hööööööööörs! Jag har 19 veckor på mej!


12e Februari 2011

Heeeej, idag är jag Elida och Dennis hemma själva. Fett skönt, så jag ska plugga på sen blire bara att chilla typ. Har inte så mycket mer att säga, vi hörs väll under dan. Men titta på det här klippet, jag dööööööör!


Tungt väger mycket random

Hejhej, tror ni det blev plugg? Nej följde med mamma och lämna någonting, sen drog vi till arrocha och sen till super99 och handla mat. Tog så många timmar som det är från 2 till 7, orkar inte räkna. Ååååh, jag hitta haribo godis, blev fett lycklig! Så nu ska jag skriva lite grann på uppsatsen sen ska jag bädda ner mej framför Desperata hemmafruar och äta mitt godis och dricka rootbeer :)
Sitter och tittar på Elida, det ser ut som hon skriver en bok på sin blogg... hahaha hon är så tung, jag rörde henne sådära på axeln hon såg ut som ett psykfall och ba SLÄPP MEJ JAG KLARAR INTE AV FYSISK KONTAKT. Jag dog.... Hon beter sej sådära, divigt ni vet, så hela dan idag har hon fått mej att garva fast hon bara beter sej helt "normalt", åååh det är såå kul, jag döööööör. Hennes miner, sättet hon beter sej på, pratar på, går på, jag börjar nästa gråta av lycka att det finns någon som bringar skratt i min vardag här. Hahah, så tuuuuuuung!!


haha jag döööööör, sätter kameran på självutlösare och sätter sej skräddare på golvet, hahahah

11e Februari 2011

Men tjaaaa, haha jag börja titta på solsidan igår kväll vid typ elva, nu i morse har jag tittat ut hela säsong 1. Den är fett rolig, fast lite dryg ibland. Fredde är min favorit, hhaha så klockren.
Men idag blir det plugg i alla fall, ska skriva en uppsats hoppas det går fort. Men först ska jag titta på nya greys avsnittet, och äntligen har dhw laddat klart. Och det var inte på spanska! Det var till och med svensk text! Ska väll mysa framför det ikväll och i helgen =)

Albrook Igen

Hejsan, va lite överallt idag. Först på los pueblos och någon mekaniker som fixat våran gamla bil, sen hem och sen till albrook igen. Hittade ingenting men det var ändå rätt trevligt, bjöd mamma på mat och la yuca är bääst, åt där igår och idag åt jag där igen, fett gott!

Nu sitter jag och tittar på solsidan, det är väll helt okej, ligger bara på fjärde avsnittet så har väll inte riktigt kommit in i det. Men barn, skojja. Men vad vill ni att jag ska blogga om? Mer Panama? Känns som jag hade mkt mer läsare när jag bloggade mer om Panama... Fast.. d finns ärligt talat inte så mycket att säga längre. Kanske slänger in något inlägg då och då, men det ska bli mer dans och musik sooooooon! Kanske blir när jag kommer hem till och med, om jag inte lägger ner bloggen då, får see men puuuuuuuss så länge!


och så vare d där med roteraaaaa

Tionde Februari 2011

Ohno, jag börjar få massa spam kommentarer igen, feeeeett jobbigt. Men i alla fall, vet ni? Jag drömde fett hemsk mardröm, jag va nere i köket helt själv på natten och släkte och tände lampan typ. Sen så titta jag ut i fönstret så typ 30 meter bort står det en tjej på en balkong, tittar raaakt in i mina ögon och typ ler, asså hon såg ut som Samara i the ring. Jag sprang upp till mamma och sen så plinga det på dörren, så jag gick ner och öppna, så stog hon där! Jag blev helt paralyserad, försökte springa ni vet men man ligger typ bara på marken och rullar, haha skiiitläskigt så vakna jag mitt i natten och våga inte somna om.

Men whatever, haha, ska åka ut idag igen. Ska nog inte shoppa, men vi får se. Är på fett bra humör idag så det är härligt. Även fast jag har lockigt hår.. skumt. Ska gå och fixa det nu sen hörs vi ikväll :)


eeeeeeh.... okej, jag hatar min kamera.

Justin Timberlake

Okej, jag har alltid gillat Justin Timberlake, jag minns när jag fick min första ipod, den va rosa och hade skitliten skärm, minns ni dom? Jag tror jag gick i feman eller sexan och dom ända låtarna jag hade där var massa låtar med Justin Timberlake och high school musical låtar, fast jag hade ens aldrig sett hsm då. Det var bara för mina kompisar lyssnade på dom, haha. Men i alla fall.

Tänkte säga, att ni som letar efter en true artist, lyssna på Justin. Jag dör för hans låtar, dom är FETT SKÖNA att lyssna på. Sen älskar jag när han dansar, gillar hans stil för den är lite inspererad av Michael Jackson men ändå ser man liksom, att det är Justin Timberlake. Och att han dansar i kostym är fett snyggt. Hela han är snygg. Så har laddat ner massa låtar med han nu och lyssnar sönder dom igen. Han måste komma ut med något nytt snart! Det senaste nya han gjorde, vad var det? Typ 4 minutes med Madonna? Eller? I alla fall måste han komma ut med ett nytt album snart!


Koregrafin i den här videon är tuuung, och det roliga är att det är på den dära victoria secrets skiten ni vet. Och det ser så kul ut när modellerna leker och typ "dansar" eller vad dom gör, och sen ser man tjejerna som dansar med Justin, haha tusen gånger finare ;p


Det här är så tungt när han dansar där i början, jag vet inte varför men att han har kostym på sej gör allting fett mycket bättre, ååh. Jag vet inte hur många gånger jag har tittat på den här!


Och Cry Me A River, favoritlåt genom tiderna. Men den här videon, jag DÖÖÖÖÖR måste han va så snyyyygg?!?? Och hur pallar han dansa och sjunga samtidigt hela tiden? Och slutet, ååh, så grymt när han går över till att beatboxa!

Häääärlig Dag :D

Åh hej, den här dagen va bra! Drog till albrook med mamma, pappa, elida och alice. Tänkte inte shoppa, drog mest bara dit för att äta, som jag alltid gör.. haha, nee men ååh, åt fett gott, pomfrit, friterade skaldjur, och kött, kyckling och korv på samma tallrik, med fett goda såser, aaaasgott och om man blev mätt. Sen följde jag med Elida till några affärer och nu har jag hittat en favorit affär, fyyyyy vad underbara kläder dom hade, ska shoppa där nästa månad när jag får mer pengar! Sen drog vi in till Zara, så grymt att jag kan köpa skor och jacka där sen innan jag drar hem. Sen köpte vi mys på super99, sen drog vi hem. Ah, men det bästa är, att jag vet inte hur jag lyckades, men jag lämnade in 4 uppgifter i morse. Det betyder att jag har en uppgift kvar och lite matte bara :D


3 tröjor rikare =)

Nionde Februari 2011

Hejhej
Det var jordbävning i natt, skakade till lite bara och så lät det som åska, haha. Fett kul, fast tänk om det blir värre sen nån gång? Typ som Haiti nummer 2, eller som i Chile? Hoppas inte!
Idag blir det i alla fall något fett ovanligt, plugg blire, fyyyyyyyyyy vad jag HATAR pluggggggg :( Ååååh, igår bakade vi en fett god kladdkaka så ska baka den igen, längtarrrr. Nej men eeh.. vi hörs bye.

In The End, We Will Remember Not The Words Of Our Enemies, But The Silence Of Our Friends

Hej på er, det var en riktigt dålig dag idag. Pluggade inte ens, så dålig va den att jag inte ens hade orken att plugga. Haha men den blev fett mycket bättre sen när jag snackade med Th, känndes som jag fick ut lite agression där så det va skönt! Tack gode gud för msn nu när man inte kan träffas på riktigt asså.
Men sen så drog jag och bakade med Elida och Alice, vi bakar kladdkaka och Elida har i olja :S. Får se hur god den blir.




Jag och min fina vän under våra unga dar på Ekilla för 3 år sen (?), haha nej men det fula här va att dagen innan hade Th mobbat mej för jag hade långkallingar under byxorna, så den här dagen skulle jag dra ner hennes byxor, tror ni inte hon har långkallingar då? hahah

Jamie Woon

Va inne på lite olika musikbloggar så var det en som hade lagt upp massa låtar med Jamie Woon, och han va feeeeeett grym. Älskar hans röst, och hans låtar är fett sköna att lyssna på när man bara chillar. Så lyssna, lyssna, lyssna! Han är grym på riktigt!








Åttonde Februari 2011

Hej på er, har verkligen ingenting att säga... Det är bara 20 veckor tills jag åker hem, det är inte såååå mycket va? Jag har 14 skolveckir kvar och om 13 veckor fyller jag 17. Jag vill inte bli 17 :( jag fick åldersnojja när jag skulle fylla 16, det är hemskt att veta att man kommer bli vuxen nån gång. Men men ska äta frukost nu sen ska jag plugga, blir säkert film ikväll också :)

Eminems 2 Commercials För Superbowl


För Brisk

För Chrysler

Sjunde Februari 2011

Hejhej, hur tror ni det gick att följa schemat, det sket sig. Vaknade nu tjugo i tolv. Men men får väll göra sakerna ändå och sluta senare bara. Sitter på min ipod nu för jag ligger fortfarande i sängen, kommer nog ligga här ett tag till.. Ah men bye.

Bilder, Bilder, Bilder

Okej, kom ihåg att det är ipod bilder så det är inte alls bra kvalite :)


he..he.. påväg till bussen


dom tre fula påväg till bussen


la reina


=)


haha ser fett torrt ut


fint.. eller? åååh jag får damp på sånna som är intresserade av blommor och typ fåglar, på riktigt.. asså haha dom typ dampar loss och ar party "ååh det är en flysarisklyralisptybalis, det är den mest efterlysta blomman" eller vänta.. heter olyst, överlyst... åååh... vad hetere när man inte får plocka blommorna? blomlyst.. obelyst? otändlyst.. NEJ NU DAMPAR JAG LOOOOSSS


chrissi och jag


på volvo bussarna, sverige känslaaa!


Haha, Jag och Malachi, världens sötaste!

Superbowl

Hejhej, superbowl va ganska kul fakiskt, speciellt efter halva när dom hade typ.. halftimeshow, black eyed peas och usher var sjukt grymma faktiskt. Och Christina Aguilera sjöng fel när hon sjöng national sången. Fett fail, och en gång sprang en spelare in i en kameraman så han ramla, haha... Nää men det var fett trevligt =)

Hallå, jag har tänkt på en sak. När det har gått några dagar och man lyssnar på blandad musik typ, men sen när man går tillbaka till "favoriten" asså.. man känner sej fett hemma, visst? Testa det nån gång, lyssna inte på eran favorit på typ, 2 dagar. Sen när ni går tillbaka till eran favorit, man känner sej fett hemma. Aa, jag sitter och lyssnar på Eminem nu och... aa, hemma säger jag bara.

I alla fall, jag har ju inte följt mitt schema för skola som jag gjorde för hundra år sen, typ i September, men nu ska jag följa det, börjar i morron, så börjar nio i morrn, måste gå och sova nu. Men jag vill inte än för min ipod har inga batterier och jag vill bara sitta och lyssna på musik ett tag, blir nog så.. Och dhw har gått till 70% nu! :D Men jag börjar bli orolig för det står inte Desperate Housewives, det står Mujeres desperadas, så jag PALLAR INTE om jag har laddat ner den dubbat på spanska.. får hoppas på bästa.

Men JUSTE!! jag tog bilder med min ipod idag! :DDD åååh jag har bilder att bjuda på, nästa inlägg! :)


haha neej va hemsk, nu pallar jag inte radera och ladda upp en ny, ni ska ändå få bilder i nästa inlägg :)

Sjätte Februari 2011


Heeeej, sitter här och chillar bara, ska snart gå ut och ta bussen hem till Tara och Gerritt. När jag säger gå ut och ta bussen saknar jag Sverige fett mycket. Men haha i alla fall, hemma hos dom ska det typ vara massa pers dom ska titta på superbowl, amerikansk fotboll, så aa... vi hörs väll när jag kommer hem. LATEEEER

American History X

Har tittat på American History x med killarna, lika grym som när man såg den första gången. Böla sönder i slutet typ. Men, ååh jag råkade skära mej i fingret idag, det började blöda fett mycket och nu har jag ett stort jack i fingret, det gör ont och jag kan inte böja fingret för då börjar det blöda igen.
Men i alla fall så ska jag sova nu, godnatt<3


ni som inte sett filmen måste se den, den är typ en 4a av 5a film :)

18:33


Hejhej, hade verkligen jätte tråkigt. Har inte haft så tråkigt sen.... jag har nog aldrig haft så tråkigt. Så jag satte på Shutter Island, den va tuuuung. Skitgrym film för allt kom som en chock i slutet, även fast jag visste slutet redan, haha. Men den va tung. Sen skulle jag baka med Alice men vi hade inge smör eller margarin och nu har jag sådära tråkigt igen så jag ska sova en stund. Kul liv, jag vet.

5e Februari 2009 Och 2010


saknar 2010 asså...

Femte Februari 2011

Hej på er, ligger fortfarande i sängen så bloggar från min ipod. Ska typ öyssna på musik snart och halvsova lite sen ska jag upp, vill baka kladdkaka idag, är fett sugen på. Ska skicka in en musik uppgift oxå. Jaa, har inte så mycket mer att säga, slänger säkert in något blogginlägg vi får se. Bye :)

Nicki Minaj - Missy Elliott


Okej måste säga att Nicki Minaj inte va så överskattad ändå. Hon gör ganska nice musik, men hon slår inte Missy Elliott, haha. Missy Elliott är typ.. one of a kind. Hahah, kan sitta och lyssna på hennes musik i timmar ibland. Och det är verkligen dans musik när man bara vill flippa. Hon borde verkligen komma ut med någonting nytt, visst? Det var fett länge sen hon kom med ett album, det var typ 2005, hon har bara släppt några låtar sådära, fast hon är ju typ 40. Mitt favorit album med henne är lätt Da Real World från 1999, old school typ, hahah. Nee men hon gjorde låtar med Eminem, Beyonce, Lil'Kim och Aaliyah =) Men vad jag skulle säga med det här inlägget var att jag inte tycker att Nicki Minaj är överskattad längre.. eller joo lite... vissa låtar är kassa, vissa låtar låter som alla andra, vissa är grymma!


den här låten va fett skön till exempel, har lyssnat på den i 300 år nu. Älskar att lyssna sönder låtar så länge dom är bra =)

4 Februari 2011

Goooodmorgon
Asså jag stör mig på sånna som ALLTID skriver på facebook, varje måndag, ny vecka nya möjligheter... asså va. Det är bara en ny vecka, inte ett nytt liv. Men men, det är fint att folk är positiva...
Idag blir det samma som igår, alltså inget speciellt. Eller ikväll skulle vi egentligen till Tara och Gerritt, men mamma och pappa är bortresta så då måste vi ta bussen för mormor har inte körkort. Och bussen... jag pallar inte ta buss fram och tillbaka, och har inte pengar till det heller. Men vi får se.
Åååh, igår innan jag gick och la mig så rensade jag ipoden, tog bort massa onödig musik, la dit massa ny, satt i typ två timmar och fixade. Sen när klockan var fett sent och jag va fett trött, så stängde jag av datan, skulle somna till musik, så hade jag glömt att synka ipoden. Feeett irriterande.
Och Miss Universe, ja, jag menade lättroad i förra inlägget, hahah...


5 Månader, 20 Veckor, 146 Dagar

Jag skriver inte så mycket om hur det är här egentligen, jag borde skriva mer så jag kan titta tillbaka och komma ihåg.
Förut i typ, oktober, november sådära. Då var det inte så farligt med hemlängtan, det var mera "Vad kul det kommer bli när jag kommer hem" och man saknade några personer. Nu, mina kära läsare, nu är det illa. Haha nej men nu längtar jag hem varje dag. Tänker alltid, nästa gång jag sitter på ett flygplan är jag påväg till Sverige, eller, tänk när jag kan säga "På onsdag är jag hemma."
Och saknaden efter vissa personer har blivit tusen gånger större, medans jag inte saknar några andra längre alls.

Men det är ändå bra här i Panama, alltså, bra och bra... Det är varmt, jag har min släkt, kläder är lite billigare här. Fast sånna saker spelar inte så stor roll längre, förutom släkten då da.
För varje, varje dag tänker jag på Sverige, vad skulle jag ha gjort nu, vem skulle jag ha varit med, hur kul jag hade haft och så vidare. Och jag tänker alltid på den dagen jag kommer komma hem, eller på flygplanet.
Alltså tänk när vi kommer där vid arlanda och ser alla vänner stå där. Kommer inte ens kunna prata, kommer vara nån blandning mellan skratt och gråt typ, haha.

Och jag har blivit en tönt, ni vet när man skriver "Jag dog av garv" egentligen så brukar man inte ens garva högt, man garvar typ inombords, typ till filmer och så ni vet. Men jag har lärt mig att garva nu för vad som helst, kan läsa en mening som Th skriver på sin blogg som inte ens är rolig och jag dör.. asså garvar högt, länge.. haha, jaa jag har bivit självroad heter det!

Och tiden, den går så långsam så det inte är sant, jag vill spola fram till maj. Men när man tänker tillbaka har det ändå gått fort. Tänk att jag har bott här hela Juli, Augusti, September, Oktober, November, Decemer, Januari och nu Februari. Oj, jag är snart hemma.. åååååh! ♥


22.35


Varför så snygg? Jag vet inte.
Nä men, tjaaaaaaaaaaaa, va händer? Jag längtar hem till Sverige just nu, kommer bli så tungt när jag kommer hem. Kommer inte vara hemma en enda dag, vara ute, chilla, sova borta,kommer bli bästa sommaren. Och det är snart, kan inte sluta räknaaaaa... kommer bli så gryyyymt.

Men tillbaka till verkligheten, jag har inte gjort någonting idag. Chillat, gått runt, suttit vid datan, skulle se film men palla inte, asså när börjar greys? Pallar inte vänta.. Och dhw har bara laddat ner 51%, fett tråkigt. Men ska gå ner och ta ett stort glas cola, sen ska jag ta nåt att äta, sen ska jag se på film. Juste, Alpha dog va fett sorlig. Inte såndära grym film, men den va sorlig. Baserad på verklighet så man mådde fett dåligt efteråt, som på boys dont cry, hahaha fyyyy vad sjukt deprimerad jag va efteråt.. aah men hejdå.

3 Februari 2011

Haha jag har problem, när jag skulle skriva datumet tänkte jag att nu ska jag börja skriva annorlunda, jag tittade på datumet nere i hörnet på datan där det stod 02/03/2011 och då skriver jag bara typ 110203, men nu när jag skulle skriva som jag gjorde i rubriken tog det 2 minuter att komma på vilket datum det va. Fett synd.

Idag blir det i alla fall inte poolenm, det blir plugga matte, myyycket matte... sen lite musik, sen är jag ledig. Åh jag somnade fett sent igår, typ vid fyra. Det va hemskt jag kunde inte sova, jag hatar sånna nätter när man bara ligger och vet inte vart man ska ta vägen. Sen va allt bara fel igår för vet ni, jag tittade på världens sämsta film, Marley and me. Asså den va så dålig, jag tog mej igenom hela filmen ändå, åååååååååååhhh sämsta filmen, se den inte, handlar om några som gifter sej, skaffar en hund, skaffar tre barn, har lite bråk, kommer över det, flyttar, barnen växer upp, hunden växer, sen dör hunden. Thats it... jag som satt och väntade på någonting, aa sen tittade jag på halva alpha dog, ska titta klart idag. Ja nu vet ni. Hejdå.

"Anytime You're afraid To Try something New, Just Remember, Amateurs Built The Ark, Professionals Built The Titanic"


Bring It Down Take It Low Then Make It Go



18:08



Okej, elida ska göra en ny header, bara så ni vet. Har i alla fall pluggat färdigt för idag och nu är jag sådära äckligt rastlös. Så jag sminkade mig och fixade håret och tog på mig kläder och så, nu ska jag leta efter kamera sladden också, vi har ju inte använt kameran sen pappa köpte systemkameran..

Och juste! Alice kan simma nu! Och hon är grym på engelska, för några veckor sen när vi satt och lyssnade på only girl med Rihanna, alice ba, varför vill hon va den enda tjejen i världen? Haha, sen lyssna vi på någon låt där dom sa baby, hon ba, varför måste dom alltid säga baby när dom menar älskling, kan dom inte säga hunny? hahah söt.

110202

Hejhej, Elida fixade designen igår, men jag vet inte om det är headern jag ska ha. Hon sa något om att hon kanske gör en ny idag eller nåt, jag vet inte.
Men idag blir det i alla fall plugg för jag pluggade inte så mycket igår, sen i morgon blir det matte och på fredag kan jag säkert vara ledig.

Och förresten, igår släppter I Need A Doctor med Dr.Dre, Eminem och Skylar Grey officielt, så jag ska ladda ner den låten nu i bättre verision än vad jag har, längtar tills hela Dr.Dre's nya album kommer ut, kommer vara feeett tuungt, hoppas jag... hahah.


110201

Kom precis in från poolen, solade och så, ganska så chill. Lyssnar på Nicki Minaj och hon är fett överskattad.. sååå grym är hon inte. Fast jag är inte så för kvinnliga rappare heller. Men idag blir det lite plugg, har inte så mycket den här veckan, har redan kommit ikapp, har bara idrott och spanska idag, chiiiill... ska be elida fixa tillfällig design så jag kan börja blogga som vanligt igen. OCH DAG ÄRE FEBRUARI, nu äre exakt 5 månader kvar :D


igår när jag låg och möööös framför greys, är förresten ikapp nu så jag måste börja titta på desperate housewives nu :(

RSS 2.0