29e Juli 2011

hola, sitter och chillar hära har varit med th dom senaste dagarna, chillat, fixade mitt kort så har 300 spänn att leva på i augusti typ.. sen 500 spänn att leva på i september, men jag kommer nog ha bränt alla dom pengarna inom den närmsta veckan ;) hahah
eh hejdå

Dre & Snoop



man tröttnar ju aldrig på låtarna som snoop och dre gjort tillsammans, två av mina favoriter...

27e Juli 2011

Yaaa men tjaaa, har inte gått så bra att blogga varje dag men oye jag försöker.
Igår kom i alla fall Th hem från London så va med henne ett tag sen följde vi med några andra till ek, kom hem, chillade, vaknade nu idag och vid fya drog hon till jobbet så jag drog hem, har chillat lite, ska snart fixa mej lite och sen får vi se vad som händer ikväll. Yep, hejdå

Eminem Flashbacks












Oh, älskar såhära på nätterna när man har tid för att sitta uppe vid datorn, sitter alltid vid youtube då och nu så slutade det med att jag titta på massor av eminems gamla låtar, blev fett.. nostalgisk... eller vare nu heter. Määääään, recovery och hans senaste platta var tunga, men hans gamla låtar, waaow. Minns när man var 12 år och lyssnade på when im gone och var fett stolt för han tog upp sverige i nån rad sådära, haha.. men waaaaaaow asså, önskar han kunde släppa ngn låt som påminnde om hans gamla stil lite... Man klagar ju inte på hur han förändrats han har ju bara förändrats till det bättre, slutade med droger och allt var det var, han har ju varit med om mkt och så, men ååh.. jag vene, får bara fett med flashbacks...


THE MAAAAAN, SNOOP DOGG


asså hela videon visar bara vilken kuuuuuuuuuuuuung snoop dogg är, tung hela videon, men 6.41 tills slutet, ryyyysningar!

VAD ÄR DET FÖR DATUM?

Okej, sååå... idag oooh idag är en dag värd att skriva om, för det är FÖRSTA dagen sen jag kom hem som jag är hemma EXAKT hela dagen. Ååååh, känns rätt skönt att ha haft tid för en själv, for realllll.

Men aa, så idag har jag bara chillat tills jag och Dennis drog till ica och köpte godis och sånt så ladda vi ner shutter island, såg den för typ ett år sen men han hade aldrig sett den, sen så ville mamma och pappa och christian oxå titta så vi hade lite mys, yeeee.. sitter här nu och chillar framför datorn bara, lyssnar på musik, aaah livet är nice!

I morgon drar jag och käkar kina buffè med mandi som åker till norrland sen i typ två veckor ;( noooooooohohohooo, fett tråkigt :( fast sen så kommer Th hem på tisdag så det blir nice, men kommer ändå sakna min mani :( Men det blir FETT GOTT med kina mat och så ska jag äta mkt mer sushi, man tror alltid innan man kommer dit man ba jag ska käka hela stället, ta slut på deras mat typ, sen när man sitter där äter man inte alls så mkt, och tyå tre sushibitar, nejmen ska snart sova så hörs vi tomorrow :)


te quiero mucho mani <3


ska börja igeeeen

JAG SKA BÖRJA BLOGGA VARJE DAG NU, har saknat det rätt mkt faktiskt, men har inte tid för datorn och så och min dator är fortfarande inte fixad, men vem bryr sig.

wizzzzzz


wiz är tung, men lyssna på hans gamla låtar och jämför med nu, man lyssnar ju hellre på hans gamla låtar och mixtapes, right?

21a Juli 2011


Skrev ett jätte långt inlägg men blogg.se sket ner sej........
Men har i alla fall varit hemma hos Elida, dragigt till valsta med amanda, dragit tillbax till elida och lagat tacos med henne amanda och alice, tittat på one tree hill, ätit kladdkaka, dragit till amanda och chillar här. Igår var jag hos Elida oxå med massa andra. AAA
Pappa hitta moppe nycklarna, den startade inte, den ska in på lagning, BYE.

19e Juli 2011

Hejhej känner bara att jag vill blogga lite, för kommer få damp sen i vinter när jag vill läsa om vad jag gjorde på sommarlovet så kommer det inte stå någonting.
Men har i alla fall varit runt hos folk och så, varit hos th mest för hon haft ff, sen hos rasmus lite, var hos ståhls häromdan oxå, hos amanda, aa..
Igår drog jag, Amanda, Th, Stina, Ludde, Sebastian och Dennis till Kallhäll och softade med några, hahah....

Och idaaaaaag, kom amanda hem till mej, sen sa vi hejdå till Th som drar till London i morgn :((((((
sen CYKLADE vi hem till amanda, skiiiiitjobbigt, och såååå... kom Moa och Sofie hit så har vi bara snackat och så, skitmysigt :)

I morgon ska jag nog vara hemma, har fortfarande inte packat upp allting, ska nog storstäda i rummet oxå, försöka hitta nycklarna till moppen oxå, och vara med min lillasyster lite, sen kommer jag nog sova hos Elida, kanske blir första dagen i morgon som jag inte är med någon kompis sen jag kom hit, hahaha men sånna dagar behövs ;)

Men ska sova nu här hos Amanda, ska se på film, vi hörs :)

18e Juli 2011

okej känner att jag MÅSTE skriva nu, kommer få panik sen när jag i sitter i vinter och vill läsa om vad jag gjorde på sommarlovet så kommer det inte stå någonting ;(

Men dagarna som gått... har jag väll, jag vet inte, man vaknar sent, drar hem till någon och chillar på kvällen/natten typ, har varit hemma hos th mest för hon har haft ff, och så var vi hos rasmus här om dan och igår var vi hos Ståhls, så aa..

Idag så var jag hemma hos Amanda på dan, chillade, tittade lite prison break, asså ja allmänt chillade. Lagade mat, och åååååh vi hade typ världens dåligaste dag, i alla fall jag. Men aa sen mot kvällen drog vi till kallhäll med Stina, Th, Ludde, Sebastian och Dennis typ, och så Klara och några andra, chillade där. Kom hem nu vid tolv typ. Yeeeees, lägger upp lite bilder men ni som har mej på fb har väll antagligen redan sett dom ;)


när vi va hos rasmus bakade vi scones och hade mysbelys, haha :D

när vi var påväg hem från ståhls till amanda, vi GICK.... :(


när vi chillade hos amanda hela dan, aaah älskar hennes säng! och ååh, mina naglar är hemska! ska fixa dom snart.

10e Juli 2011

okeeej, sen jag blogga senastttttttt har jag väll varit hos th typ varje kväll med massa människor, det vanliga ni vet men det är fett soft.
Igår så va nästan hela hope hos henne, d va oxå chill.. fast innan d va vi på valvet och grejjer, yeeeeez.

Sov där så imorse drog hon och jag till kinan och käka buffè, fett gott. Drog hem, vila lite och så, sen skulle hon jobba så jag tänkte vara hemma och chilla bara, sätta upp stationära datan i mitt rum och allt ni vet, så har jag kvar lösenordet från förra året, NOWAAAAY att jag kommer ihåg... suger :( 
Så blev fett sur och hämtade mammas laptop och sitter med den här, är fett trött så ska snart sova lite. Men vi hörs, det gör vi, ska säkert till th ikväll igen, aaah skönt att vara ensam faktiskt, har varit ensam knappt två gånger, haha, men vi hörsssssssssss


Gästbloggar

hej det är rasmus som bloggar här :)

nu har våran efterlängtade jennifer kommit hem från panama efter 1 år :D och jag och alla andra är väldigt glad över de.
nu när hon är hemma känns det som hon aldrig drog för man berättar minnen om mär hon var hemma och det känns som det hände nyss.
menmen idag drog vi till stina och moa och badade lite, det var kul jaja men efter de drog jag till isak och jennifer och th hem.
sen mötte vi upp dom på donken upppe i arlandastad och käkade mat såklart.
men efter det hängde jag och isak med hem till th och chillade lite som vanligt men det är kul :) sen drog jag och sen när jag kom tillbaka så dansade th och jennifer till beyonce, dom var sådär ganska bra men behöver träna lite och jajaajjaja pallar inte är inte van att skriva såhär men aaaaa det är våran dag typ men jajaaj orkar inte :'( vet inte mmen
här är våran egna jempa

7e juli 2011

Hallååååååååå :D

Drog ju till grönan i onsdags, åkte FRITT FAAAAAAALLL, trodde aldrig jag skulle åka, var typ ledsen på morgonen för att dom tvingade mej att åka hahahah. Nej men det var aaaasnice, kommer åka flera gånger sen nästa år. Det enda som fattas att åka nu är tilt, men äh...

Igår dåååå såå, har jag varit hemma och packat upp kläder och städat lite i rummet och sånt, Th var här oxå då. Sen drog jag och Amanda till våfflan och käka glass och sen så drog vi hem till henne en snabbis, och seeeen drog vi ut med hennes cykel som jag skulle cykla hem på men rasmus kom och hämta mej och skjutsa hem mej istället, han kör som en galning, men hade säkert ramlat flera gånger med cykeln ändå så, hahah.

Kom hem, la mej, har inge internet hemma så jag låg bara i sängen och smsa och lyssna på musik, sen märkte jag att jag kan gå in på Th's internet så den sitter jag på nu vid datorn, fett sooooft :D Fast inte vid min dator då den funkar inte än :( inte min moppe heller :((((( måste slösa pengar på sånna dära buss remsor och åka buss, men det är chill med buss.

Ikväll chillar vi hos Th, och nu innan det ska jag bara vara hemma, har inte varit själv sen söndags, och det känns helt overkligt att sova hemma, sov hemma för första gången i natt, på ett sätt känns det som jag aldrig åkt, på ett sätt känns det som WOOOOOHAAAAA, SÅHÄR FORT? och på ett annat sätt känns det som det tog tusen år att komma hem, så vene hur det känns riktigt hahaha, men jag är SÅ GLAD att vara hemma igen!


Hej

Hej alla! Bloggar från mobilen nu! Har fixat simkort och sånt så kan äntligen smsa, men dom senaste dagarna har jag bara varit med dom vanliga lite överallt, hos amanda hos bajje hos th va hos isabell en stund oxå och så har jag varit med gamla klassen hos linn och tittat på produktionen, nu är klockan typ sex på morgonen och jag vaknade av mej själv, ska upp snart för th ska iväg vid tjugo över sju så då tar jag bussen hem till amanda sen där ifrån drar vi till grönan med dom vanliga :-) th kommer vakna om fem minuter så kan lika gärna gå upp, bye :-)

HEMMA

Jag är hemmaaaaaaaaaaa nuuu, åååååh ni skulle varit med på flygplatsen, när vi kom vare typ 50 pers på flygplatsen med en stor välkomstskylt och det lääät dom skrek aaaaah, och jag skulle inte börja gråta men när Th och Amanda sprang fram så ba buhuuuuhuhuuuuuuuuu hahaha nee men åååh, sen var dom tvugna att hämta vakter för det blev fett mkt folk och grejjer jag vet inte haha, sen drog vi till donken, jag, amanda, th, moa, stina, theresa, isak, rasmus, simon och pontus, jag tror det var alla. Sen tog vi bussen hem till Amanda så kom Peter också, sen drog vi hem till Åbergs där massa människor var, sen drog vi tillbaka till Amanda och dygnade, jag somnade typ vid sju på morgonen? Haha, sen vid tre på dagen vaknade jag av att Amanda och Th och Stina höll på att laga amrikanska pannkakor, åååh det var fett gott sen drog jag till huset där alla resväskor var så oackade jag om mitt handbagage, så nu är vi hos moa och stina, vi får se vad som händer ikväll... Såååå nu vet ni att jag lever och har bloggat, kmr nog sluta blogga vi får se. Men vi hörs i  alla fall nån dag. byebyeeeeee och by the way sitter jag på Stinas mac, aaaaaaaah jag vill ha en mac, heeeelt underbar!!

I SPANIEN

heeeeeej, nu är vi i Spanien, fyyyy vad Spanien är fult hahaha jag dööör, eller Madrid är i alla fall fult, typ.. öken med björkar eller vad det heter, trodde de fanns palmer i Spanien? Det kanske finns? Men itne här i alla fall, Panama är finare än Spanien! hahaha, men hela mitt dygn är helt MESSED UP.
För mej är det fortfarande fredag, åkte ju flygplan i typ 13 timmar, sov inte en blund typ. Eller jo en gång vaknade jag av att jag dreglade hahahahah fett pinsamt tänk om ngn såg, så ja jag sov kanske en timme, och nu är klockan 9 på¨morgonen för mej men den är typ fyra här i Spanien?

Sitter i alla fall på hotell rummet, ska snart duscha och allting, har samma kläder från i fredags... äre ens lördag?
Men jag kommer i alla fall HEM I MORGON!!!!!!!!!!!!! det va sjuuuuuuuuuuuuuuuukt jobbigt att lämna släkten, men nu när jag är i spanien så vill jag bara till sverige sverige sverige, åååååh... fast jag vill ha vinter, sommarkläder är tråkiga nu. aaaah men åååh, hem i morgon!

14.00 på arlanda, undrar vilken terminal hahah, men oooooooomg d är fortfarande overkligt! Ska gå nu och fixa mej lite, är astrött, och ååh flygplansmaten var asgod, rensade all, salladen, själva maten, tårtan, kexen med ko ost och brödet och sen kaffe, sen mackor och sen en till macka och en bulle och choklad. Man måste ju passa på, vet ju inte när jag äter flygplansmat igen hahah.

och åh, om ngn av er har skickat "sms" till min ipod, textme lr pinchat kan jag inte se det, finns ingen wifi nånstanns i Spanien, inte i sverige heller för den delen, i panama finns d nästan överallt...





heeelt slut, men d är aaaaaasnice att flyga över atlanten...

MEN SKA GÅ NU OCH FIXA MEJ LITE BYEEEEEEEEEEEEE

30e Juni 2011

Hej på er, det här kaaaan vara sista blogginlägget från Panama, ska snart gå och sova ska upp sjuuukt tidigt i morgon, papachencho ska skjutsa mej elida och min moster till los andes så ska dom föna och platta håret sen ska vi snabbt in på el costo köpa lite mer stuff, sen kmr vi hem till el valle igen, sen vid tolv åker vi till versalles (vårat tomma hus) och hämtar alla resväskor, det är typ 11 stycken tror jag. Sen drar vi till flyplatsen runt två eller tre tror jag, planet går inte förs 19.20 men i vår familj det är ALLTID något som går fel så vi ska vara ute i god tid. Längtar tills jag sitter på flygplanet och ännu mer tills jag kan vila ut i Spanien, men fyyyyyyyy, vill inte lämna släkten här :(
Så ska sova nu, klockan är 2, ska upp om typ 4 eller 5 timmar aaaah, haha hejdå!! Och om det här är sista inlägget så SES VI I SVERIGE!!


RSS 2.0