091230

bajs!

idag dansade vi min ffavoritdans, ska lägga ut video snart eller typ i morron, ska sova hos smanda så är här nu.
ska ladda upp videon på yt nu hejdå.

Give in to me - Michael Jackson


har fått mobilen nu

jag har fått min aino nu, jag älskar den! Den är ju typ som vilken mobil som helst.. fast bättre :)
mamma och pappa köpte den med telenor abonemang fast operatörlåst, så jag har satt in mitt comviq kort som egentligen borde vara slut nu?  whatever.. ska köpa kontantkort snart för mitt abonemang går ju ut när somhelst :) fast sen så är ju nu menyn efter telenorgrejjen.. fast nu när jag har tittat på den lite så är den mkt snyggare :) hahaha, jag tkr den är gulligare, jag älskar den.

i alla fall var jag på nyårsfestivalen typ hela dan, vi hade ju kul som vanligt :) dansade inte idag men ska göra det i morrn och på torsdag, men jag pallar inte blogga, vi hörs :)

091229

tjena :D

sitter hära i danssalen, dom andra dansar sin dans för dom ska visa upp ikväll, så jag sitter hära på ths data hon fick i julklapp ;)
kom kom kom ikväll! eeeeeeeeeeeeeeehm... aa, vi har skiitkul! eeeeeeeeeeeeeh.................baaaaaaaaajs


här sitter jag just nu :)


haha när dom gör...ngt  :p

nu ska jag och th pumpa musik alla drog ;)

091228 -nyårsfestivalen

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

jag är slut. eller aa typ, nu ska jag berätta om mitt liv =)
haha,igår efter att jag hade bloggat drog vi hem till ludde, jag amanda, th och rasmus, så va min syrra, sara ida, samira niclas och gabriel där. Tittade på typ lite av en film sen stängde dom av så drog typ alla, så va jag, amanda, th, rasmus, niclas och jonathan kvar och satt och snackade, skrämde upp oss själva feett mkt :p
i alla fall sov hemma hos mej, sen va vi tvungna att åka klockan tolv, skulle dansa så vi dansade rätt så mkt idag, inte lika mkt som igår. Så köpte vi kläder och d, hade faktiskt kul. Så visade vi upp "dansen" asså d va bara en snutt på typ 30 sek som öppnade hela nyår, den va hur grym som helst. Vi satte allt exakt samtidigt. Ska visa er snart filmade med vickis mobil så lägger upp på youtube snart så :) Direkt efter det vare någon låt som vi va tvungna att dansa till oxå, mest hoppa runt hahah så jag trodde helt ärligt att jag skulle spy, man var tvungen att le lixom och hoppa runt och leka att allt var perfekt men jag kände smaken av blod i munnen... ayayay min kondition asså! Whatever, i morrn ska jag upp rätt tidigt, ska typ sitta i receptionen sen ska jag stå i cafét så ska jag kanske öva dans lite, ska inte dansa sen på kvällen det är några andra i dansgruppen som ska dansa en GRYM låt asså, dom är fett grymma! Jaja, ska snart gå och sova måste vara pigg i morrn!

091227

ojojoj, asså jag kommer ha fullt upp!
igår var vi i kista köpte typ inget förutom nyårsklänning:)
i alla fall såg vi Bryan och hans kusin snacka om att jag DOOOOOG, fast vi kom på att det var Bryan sen men asså hans kusin... ay caramba säger jag bara fett kattig! I alla fall sen kom vicki hem till theresa så sov vi dära, vi hade fett kul, sen har jag dansat från tolv idag till halv nio på kvällen, asså det var verkligen fett jobbigt! Kul.. visst, men asså fatta vilka dagar som väntar. Har fullt upp hela tiden. I morrn ska jag dansa från tolv igen sen heeela kvällen tills den börjar då kör vi introdansen. Jag LOVAR att jag ska fixa någon som filmar och sen så ska jag lägga upp alla danser som dansas, det är bara en som jag inte är med på men den filmar jag oxå för jag är ändå med nästan kan man säga hahahaha. whatever. Nu är jag och amanda hemma hos amanda sen ska vi hem till Ludde som fyller femton idag! Vi ska fira han lite, Sen drar vi hem till mej och socer och sen så tolv i morrn igen. kommer hem sen runt tolv/ett på natten så vi får se hur d blir med bloggningen amanda kanske tar med sej sin data då får vi hoppas att det blir bättre med bloggningen, men nu pallar jag inte blogga mer. Vihörs!

091226

nu snart så ska jag dra till kista med Theresa, hahah tyvärr kan jag inte fota idag har ingen kamera, dålig mobilkamera för min aino har inte kommit än, och hon har oxå dålig mobil, eller hon sa att hon fick en mini iphone i julklapp.. har en sån kamera? haha jaja vi får se :)
Eftersom det är röd dag idag måste jag GÅ  till station för vi ska ta halv tre tåget :(.. inte kul..
men jajajajajja, vi hörs :)

091225

hejsan, vaknade för en stund sen men kom itne upp från sängen förs nu.
idag blire bara slappdag.. har inte så mkt att säga så vi hörs :)

i got the AAAAAAIIINOOOOO


haha, fick min aaaino, inte här nu men snart så! haha dom la lappen i en kartong som tillhörde Nokia n95
(papis mobil), chill, tror dom beställde svart den här gången och utan abonemang, första gången i mitt liv jag har mobil utan abonemang kommer känna mej som ett stort handikapp! Eller kontantkort kanske är bättre? vi får se, fick min parfym som jag ville, SKOOORNA! blev nästan gladare när jag fick skorna än mobilen hahaha, money, smink och lite sååånt. Jag blev jätte nöjd! Har världens bästa föräldrar, nu ska jag och Elida se någon film, vene vilken.. Amanda förbjöd mej att titta på en viss film för hon vill se den med mej...hahaha nej nej, men den hära julen blev jätte lyckad, har världens bästa föräldrar, helt klart!♥


juuuuul

vi har typ precis ätit klart julmaten, mamma och pappa håller på att duka av sen ska vi titta på Kalle Anka, spelade in för vi hann inte till tre haha. Men i alla fall, innan vi åt så plattade vi Dennis hår.

kan ni se vem han liknar? Just den här bilden blev kanske inte så bra,
men om man färgar hans hår svart och han bygger på sig mer muskler?

FELIZ NAVIDAD <3

God jul allihopa!
hoppas ni får en fett bra jul, själv ska jag NJUUUTA av julmaten mmmm.. längtar till Kalle Anka oxå jag svär på min död att när dom slutar visa kalle anka på julen (om d någonsin händer) kommer jag ha en egen inspelad och fortfarande titta varje jul klockan tre, eller fyra eller när d är. hahah ;)
jaja, ha en underbar jul!<3


Manos al aire - Nelly Furtado





Y yo
No tengo armas para enfrentarte
Pongo mis manos, manos al aire
Sólo me importa amarte
En cuerpo y alma como era ayer


dan före dopparedan

hejjsan.

har typ inte gjort så mkt fram tills nu, typ sovit. Juste har slagit in mammas och pappas julklappar oxå.
Snart kommer mamma och pappa hem då ska vi fira Christian och så nu innan ska jag nog duscha och julstäda i mitt rum för d ser ut som 7 svåra år. såå peace


haha ni fr en bild på ludde när han DOG av garv, juste haha har glömt att berätta, haha ni vet att Ludde och Rasmus kastade runt våra mobiler, sen han hade sin egen mobil amanda ba, men kasta din mobil till mej da, han ba nej jag litar inte pådej, jag litar bara på Ludde, så kasta han mobilen till Ludde och den hamnade RAKT I DIPPEN asså vi doooooog av garv, så han fick dip innanför skärmen asså jag dooog. Sen han försökte suga ut dippen från skärmen? hahahaha korkade kompisar man har ibland asså.. hahaha


Esmée Denters - O' holy night


Christian


Min ena lillebror Christian fyller 11 idag, så GRATTIS :D<3


091223

hejsan, träningsvärken försvann nästan, nu har jag bara furktansvärt ont i högra armen :(
jaja idag äre 23 December så d är jul i morron, chill.
Ska typ bara va hemma och städa tror jag, och slå in julklappar. och jag har inte så lust att blogga, men vi hörs


amanda och jag :)

sliten

hemma, trött och arg(!!!!!!!!), bloggar sen

videosar


haha, här kastar Rasmus upp min mobil i lampan, d är typ d som händer,
och sen Amandas min asså! Jag döööööör, sen när hon går fram mot Rasmus
asså hjääälp, hAHAHAHHAHAHA


haha, asså hära i början man hör ludde ba, aaa min mage så rapar han,
asså jag döööör, ni garvar säkert inte för d här är ganska internt, alla
3 videosar är ganska interna :p aa men här ilmar hon typ när dom kastar
runt min mobil :@




haha och d här är den längsta men roligaste för oss i alla fall,
vi hade råkat reta upp Ludde, eller aa mest Amanda... hahaah.

091222 - dan före dan före dopparedan

tjena bloggen.

Nu äre jullov, asså feeett sköööönt!
Inte för att det varar så länge men första terminen är klar nu, bara en till. Blev väll helt okejj nöjd med mina betyg. Va i Aulan först några i åttan körde ljusdansen haha jag minns förra året när jag gick i åttan då körde vi den, asså d va fett fail! Den är fail varje år för i aulan blire ens inte mörkt, men men. Sen vare någon eldtjej dära som tralla runt med sin eld. Sen in i klassrummen, titta på förortsungar en stund med klassen och sen fick vi våra betyg sen drog jag hem till Amanda, runt två ska vi åka och dansa så är jag där hela dan. Chill :)

Bild - G
Biologi - VG
Engelska - VG
Fysik - VG
Geografi - VG
HK - VG
Historia - MVG
Idrott - VG
Kemi - VG
Matte - VG
Spanska - MVG
Musik - MVG
Religion - MVG
Samhällskunskap - VG
Slöjd - VG
Svenska - MVG

hörs!

you got pranked!


HAHAHAH asså CP!! kolla 1:18 d låter som tredje världskriget, tror jag
ramla eller nåt, sen haha, YOU GOT PRANKED!

Turn your lights down low - Bob Marley




asså Bob Marley är ju sjuuukt skön, älskar hans musik, den är så avslappnande, brukar lyssna på han när man känner sådära att man skiter i ALLT, så sätter jag Bob Marley i lurarna så sätter jag mej nånstans och bara gungar med i musiken och garvar åt allt man hatar. I love it.


091221

tjenatjena

vaknade verkligen inte i tid till skolan idag.. kom dit vid halv elva typ sen satt jag och Th och käka kebabrulle. Och sen vare typ innebandy tunering som inte va kul. Så d va riktigt onödigt att ens gå till skolan idag. Efter skolan drog jag och Th hem till henne, så vi gjorde oboy och så käka vi en massa snö asså d va fett gott att äta snö med socker på! Sen sov vi och sen drog vi ut, och nu har jag nästan precis kommit hem.
Och eftersom jag går på den väldigt efterblivna skolan Ekilla så ska vi ha skolavslutning i morrn bittit, så ingen sovmorgon för mej som dom andra flesta får! bajsa.
Jaja, jag och Th har en deal, den som har minst ogiltlig frånvaro får fisa den andra i ansiktet! Hoppas hoppas hoppas att jag har minst frånvaro asså! Juste, fick ALLA rätt på sångprovet, d va bara jag och Cissi som fick de i klassen så då kände man sig feeett bra asså! Whatever, ska göra nåt annat nu,


peace

a milli dance


hmm.. inte dååligt asså, hon i gråa mjukisar var grym :D

Brittany Murphy död

nej nu blev jag ledsen, Brittany Murphy dog typ idag eller nåt, hjärtsillestånd, hon blev bara 32 år. neeeej vad hemskt :( d är hon i 8 mile, och massa andra filmer :(
asså fett synd att dö såå ung!


091220 - fjärde och sista advent

hejjsan :)

hade sjukt kul igår, först kom amanda hem hit, så vi drog till Eurostop för hon skulle köpa nåt på HM så smsa, sen drog vi till willys och sen till vicki för dom smsa att d blev filmkväll, så först vare bara jag, amanda, vicki, ludde & rasmus dära. Och hahah vi hade sjukt kul, har MASSA videosar som jag ska lägga upp på youtube. Jag minns inte varför men dom fick i alla fall fnatt så d slutade med att vi jaga varandra och grejjer. äsch ni får se videosar sen.
Och sen kom Th, Moa och Stina då satt vi väll mest bara och pratade och hade allmänt mysigt. haha. videosar får ni seeenare ;) byye

4 dagar kvar till jul?! :O


jag och amanda igår :)

091219

hoola :)

var på julfesten igår och d va fett kul, garvar ju alltid lika mkt när man är med vännerna. Har tänkt på folk som inte har några vänner eller nåt asså när garvar dom? Hur kan man ens leva utan att garva? Jag har ju varit inne nu i två dagar och hade feber när jag var där oxå, inte lika mkt men ändå, Jag stod inte ut med att vara inne och ha tråkigt, man fick lixom abstinens besvär, haha.
jaja, god mat vare i alla fall  haha, Sat med, Amanda, Emma, Ritta, Henok, Th, Ludde, Rasmus, Moa, Johan & Stina :)
Jaja, känner mej friskare idag så ska va med Amanda :)
och juste har glömt att säga vad jag har tänkt på, haha att medans vi är i Panamá så kommer jag köra videobloggar :D, chill va? :) haha skulle aldrig kunna göra det om jag va i Sverige det käns för konstigt, men det känns som att jag faktiskt har en anledning att köra videbloggar när jag är i Panamá, känns som jag har alnledning över huvud taget att blogga när jag är i Panamá, då är ju bloggen mest för mina vänner och släktingar så dom kan läsa och skit vad jag gör. jaja ska göra nåt annat nu, vi hörs :)

091218

godmorgon.

stannade hemma från skolan idag med, vaknade med världens huvudvärk så jag har nog feber idag med :(
hoppas det blir bättre till ikväll ska ju på julfesten, äre inte bättre går jag ändå. För nästa år är jag inte här detbetyder att nästa gång jag är med på hopes julfest är jag 17 år!!?!!?! :o
man ska ha kul medans man är ung, så jag går ändå ;)haha
jaja, ska gå ner och äta något och ta en alvedon och hoppas d blir bättre.
LATER


asså... snyggare kille får man leta lääänge efter...



Michel Jackson REMIXER


Billie Jean


They Don't care about us



Dirty Diana


Black or White

det finns verkligen JÄTTE många remixer med MJs låtar, här har ni några stycken, kan lägga in några mer någona annan gång för jag ÄLSKAR remixer, men favoriterna av alla MJ remixer är nog Billie Jean och Dirty Diana, dom som jag lagt upp hära, lyssna och njuut ;)

Önskelista 2009

vad jag önskar mej i julklapp :)


Sony Eicsson SATIO .... eller


Sony ericsson AINO eller.....


Sony ericsson XPERIA X10.. om jag nu inte får en mobil så vill jag ha
en Ipod touch :)


Skorna ni vet ;)


min parfym  :) hahha, hade den förra året,
så den påminner mej om jul och nyår, och den luktar helt enkelt mej :)

det är inte mkt jag önskar mej ens... haha jaja :)

091217

hejsanhejsan.

har haft feber idag, var jätte dålig nu hela morgonen tills papi kom hem och lagade mat åt mej, då kände jag mej faktiskt bättre så hoppas jag blir riktigt frisk till i morron för då äre julfest med hope, minns julfesten förra året asså sjuukt kul, älskar julfesterna :D
Ska snart gå och sova, sömn hjälper ju jätte mkt när man är sjuk. tror d blir skola i morrn men jag vet inte.
Har sovmorgon till tjugo i tolv så vi får se ;)

och jag vet att min blogg har blivit helt SÄMST. men jag har ju vart sjuk, fullt upp med skolan förra veckan och d, och nu så har min kamera pajjat.. så hoppas jag får en ny mobil i julklapp med bra kamera, fast det är inte säkert eftersom vi åker till Panma snart, så tycker mamma att jag lika gärna kan köpa en mobil där och ha den hära asdåliga (förlåt amanda) mobilen i ett halvår.. haha, nää men jag vene vad jag tycker.. pappa pratade lite om mobiler nu när vi åt för ett tag sen så vi får se vad han tycker. jaja ska sova nu igen, byye :)

sick

hejjsan.

sitter och lyssnar på musik och chillar bara, ska snart vända datan mot sängen så ska jag titta på någon film.
drog hem från skolan idag har verkligen såå ont i mitt huvud, men tror jag har åkt på nån influensa eller ngt, vene..
har ont i halsen, snorar, ont i huvet. har sovit från typ ett till halv sex och är fortfarande jätte trött :(
blir nog inge skola i morrn..så vi får se hur d blir med dansen..
åååååhnej jag orkar inte sitta vid datan mer, HEJDÅ.

091214

jag vet att jag bloggar fett säääämst.
men min kamera har pajjaaat :( så d e inge kul itne för att jag brukade lägga in bilder annars men....
haha jaja, idag kom ajg hem sov, sen drog jag till dansen. d va väll chill, min hals gör inte ont längre men jag har blivit snorig istället, fast hellre snorig än ont i halsen, jaja whatever......
Just nu har jag tänt ljus, och dragit upp persiernerna så jag ser snön utomhus, lyssnar på julmusik. asså d e fett mysigt! Ska göra såhära varje kväll nu för så hära kommer jag inte kunna göra i Panamá, där finns d inte snö ju..
men nu håller jag på att somna, ska ba hoppa in i duschen sen soooova. godnatt :)

091214

hejjsan,

har vart hemma ett tag, eller a va i skolan d va väll helt okejj, inte så jobbiga lektioner.
drog hem, tog bussen till centrum och träffade snubben som säljer biljetter till Shan the man, så nu har vi biljetterna! :D längtaaaar!
Vi sitter ganska bra oxå ;) haha, köpte lite saker så jag och th ska ha mys nu, jag har ju SJUKT FRUKTANSVÄRT ONT I HALSEN! så ska bara va hemma ikväll, dricka te, äta gröt och äta kakor + den hära nya maraboun ni vet vinter marabou, den smaka ju sjukt gott! smakade jul! :D
Så nu ska jag tända ljus så ska jag gå och fixa gröten och så ska vi titta på Public Enemies ;)


arg

nää, d tar över fem min att ladda upp en bild, och min kamera har precis pajjat.
minneskortshållaren har pajjat helt så man kan inte sätta in något minneskort över huvudtaget.. nu ska jag se film.

091213

hejjsan.

var hemma hos th igår hela kvällen, först drog hon och jag till coop och köpte saker till kvällen, vi gick i snön det var jätte mysigt! När vi kom hem kom vicki, ludde, henke & rasmus och sen kom amanda. VI baka pepparkakor och sen satte vi oss på ths rum med lussebullar, julmust och pepparkakor haha. Sen drog vi ut en stund och sen in igen fixade chokladdricka... säger man så? haha med grädde. och tittade på Grinchen, d va fett mysigt, va kvar sen en stund drog hem vid ett för jag var fett trött. Idag har jag pluggat lite, när jag var klar så städade jag på rummet, tände jus som luktar vanilj, choklad, och jul :D
Så här är det julstämmning på hög nivå! Sitter på Elidas skoldata så kan itne ladda upp bilderna från igår så ni får dem senare. Om ni inte checkar min facebook :)

nu ska jag läsa bloggar och sitta inne på facebook, bye :)<3

tröööött

bloggar mer i morrn, ska försöka hinna i alla fall, blir en RIKTIG pluggdag i morrn..tyvärr, men jag är ändå lycklig. Sista pluggdagen för 2009, hoppas jag i alla fall! Nu ska jag sova fick inte så mkt sömn igår så jag är jätte trött.

bildboooomb

tjena tjena :)

somnade direkt efter att jag skrev inlägget tidigare idag och sen vakna jag runt sex. bara att klä på sig och fixa sej sen drog jag till hope. De va kul dansa som vanligt efteråt.
Och seeen tog jag, vicki, amanda, th, ludde, rasmus & henke bussen till vicki så köpte vi chirrebirre ;) haha
drog vidare till vicki satte oss dära och hade sjukt kul.  pallar inte berätta lägger upp alla bilder istället ;)
drog hem för en stund sen med amanda, th och killarna.. nu är jag hemma med amanda hon sover hära som vanligt. Och i morrn så blire baka lussebullar och pepparkakor hemma hos th med allihopa, ni vet amanda, ludde, rasmus, vicki & henke. Sen på kvällen tittar vi på julfimer, niiice ;)
men vi hörs.


amanda och th.


amanda och jag.


vickiii :)


haha











haha vi hade sjukt kul med den här.



ludde och amanda


haha





haha


haha, jag vet att mitt hår ser jätte roligt ut, ser ut som att jag har fått
en elstöt! ;)




haha cp


henke käka bajs :)

091211

tjenatjena :)

har vart i skolan idag, var väll helt okej. Eller aa tog en egen sovmorgon till typ tio så vare någon teater skit i början. Sen rulla väll dagen på som vanligt. Hemma nu har käkat billys pizza och tittat på en massa humor.. alfadji, Sean Banan, Shan the man, Benjamin hahaha, asså jag dör.
Nu ska jag ta och sova ett tag sen blire plugga lite HK. ääe nu öär jag så trött att jag svimmar. byee

091210

hejjsan.

har inte ens vart hemma mkt idag så har inte ritkigt hunnit blogga.
Var i skolan åkte skridskor haha, så tråkigt.. men men, gjorde oxå mitt sista prov 2009 ;) känns sköönt. fast så har jag en stoooor Hk uppgifts skit som ska in senas på måndag... tror jag ska börja med den i morrn efter skolan sen så kör jag på lördag eftermiddag och ungefär hela söndagen. Borde hinna då.
i alla fall så idag efter skolan kom papi och hämtade mej så va hemma några minuter innan jag drog hem till amanda och var med henne och theresa en stund, sen drog vi tre på th's uppvisning ni vet med kulturskolan.  Ni vet precis vad jag tycker om kulturskolans koregrafi men när Th dansade den koregrafin såg det feett bra ut! Dom andra såg ut som sju svåra år...... Men ja, th är väll bättre på att dansa än dom flesta andra på Kulturskolan haha. I alla fall så va jag hemma hos amanda en stund efter och nu är jag hemma. Ska nog ta och sova alldeles strax. Det var riktigt länge sen jag somnade i tid så det skulle vara sköönt!
så BYYYE.
Juuuste, Shan the man kommer till Märsta oxå! Ska beställa biljetter i morrn. chiiiill!

091209

dagen var fullspäckad!
var bla. på mikael elias öppet hus... tror inte d blir de gymnasiumet, kanske i ettan när jag ändå går distans så byter jag till tvåan när jag kommer tillbaka. vi får se... nu ska jag kasta mej i min älsklings famn (sängens madrass + kuddar + täcket) ;) haha.

Let me sign - Robert Pattinson...



asså... okejj helt ärligt. Han är bra skådespelare och han är väll snygg i filmerna, eller aa. De är nog mera hans personlighet i filmerna som kompenserar hans utseénde haha, sen annars ser han ju inte så bra ut.. men nåt som jag FÖÖÖÖLL FÖR!.. hans röst.. asså jag älskar sånna röster.. lyssna själva.


091208

hejjsan..

har bara vart i skolan idag, d va ganska chill. Kom till skolan hade håltimme till halv elva då vi tittade a cinderella story hemma hos nici, d va fett mysigt. Sen vid halv elva drog vi tillbaka till klassrummet var där i typ en kvart och tittade någon andra världskriget film sen drog vi hem till Stina & Moa och började inte förren halv ett, sen hade vi bara spanska och HK, fett chill! Drog hem till th och pluggade Musik, d va fett lätt! I morrn blire öppet hus i mikael elias med typ, vicki, malin, nici, th, ludde & henok. Hinner inte blogga mer, måste fortsätta plugga!
juste, såg ni dhw?! asså hjääälp. längtar till nästa säsong. Det är den sista jag ser, sen missar jag två säsonger när jag är i Panamá... jobbigt :( hahaha, fast vad ska man göra? ;)

Reggae Dancehall


hon va grym!


inga ord, bara en bild


091207

tjena :)

idag fick jag gå upp tidigt, eller aa skulle till tandläkaren men dom var försenade med en halvtimme för de va nån snubbe där som tog lång tid på sej -.-,
dom lagade mitt hål  och dom fick spruta in en massa bedövningskit för den här tanden gjorde ONT.
Så när jag var klar där och skulle hem var jag som en levande zoombie, vet inte om det va rpå grund av bedövning, för att jag hade T A N D V Ä R K, eller för att jag var trött. Men jag var helt yr och grejjer så jag tog bussen hem och gick och la mej igen och sov fram tills... två kanske. Då gick jag upp och nu sitter jaf här med VÄRLDENS TANDVÄRK.. :(
jaja, ska ta nåt att äta sen hörs vi :)

Panamá

okejj, jag vet inte riktigt hur jag ska skriva det, jag vet att många från min klass läser min blogg så ni får väll antagligen på det hära genom bloggen nu eller genom Nici eller Th i morrn för jag tror inte jag skulle komma, inte för att jag sak berätta det hära utan för jag ska till min favorit person i hela världen - tandläkaren! Och efter det kommer jag ha så ont i tanden som vanligt, men vi får se, kanske ska dit i alla fall. whatever.
nu till det vikitga,

Jag ska flytta till Panamá! Jag och hela min familj flyttar ner till Panamá om ett halvår, så runt slutet på Juni och början på Juli drar vi ner dit. Så Sommaren 2010 flyttar vi men vi kommer tillbaka efter ett år, så sommaren 2011 kommer vi tillbaka. Så vi ska bo dära i ett år, jag kommer få distansundervisning då så jag inte behöver gå om ett år. Annars hade jag aldrig åkt haha.
Så vi håller på att titta på Mikael Elias kan fixa undervisning till mej och Elida så hoppar jag bara in i klassen till tvåan och elida går tillbaka till sin gamla klass i trean. Om inte Mikael Elias kan fixa allt det hära så finns det två skolor i Stan som fixar det så då går jag hos dom i ettan, sen får vi se vilken skola jag går i i tvåan.

Jag har vetat det hära sen början av November, fick reda på det under praoveckorna men har inte fått säga något för det skulle va hemligt på grund av en massa anledningar. Idag så berättade mamma och pappa för alla och det var väll blandade känslor haha, så jag träffade alla vänner dåra, d va många som grät, vicki, malin, theresa, th grät oxå när hon fick reda på det. haha, fatta att jag ska leva utan alla dom i ETT ÅR!
Det är det som bekymrar mej mest, annars har jag inga problem, ska få bo i ett varmt land, jag kommer bli BRUUN, det finns snygga killar hhaaha, jag kommer bo nära min släkt vilket är såå skönt! Jag går i skolan FAST HEMMA FATTA VAD SOFT!  Sen finns det några nackdelar, jag missar vickis sweet sixteen hahaha, hon är ju amerikan så hon kommer fira stort :( Sen kommer jag sakna mina vänner så asså det kommer göra såå ont! Men det känns skönt att veta att jag kommer ju tillbaka. Asså jag är så taggad nu så jag vill att tiden ska gå fett fort, men jag vill oxå att den ska gå saaakta så jag hinner spendera mycket tid med mina vänner.

Jaja, det var väll det jag ville berätta. Får se om jag kommer till skolan i morrn. men nu ska jag sova i alla fall, vi hörs <3


det känns som att det är på riktigt nu, och det känns bra.


091205 - BILDBOMB

hejjsan, hade jätte kul igår med tjejerna.
var hemma hos nici, jag stina och Sofia drog och köpte pizza så köpte dom andra godis läsk och sånt. Så titta vi på idol, har inte följt den här säsongen med Erik var ju GRYM! Speciellt när han sjöng den hära iron maden eller hur det stavas, oooooh. sen titta vi lite på 17 again, och sen så prata vi bara och spelade twister hahahah. Och vid ett drog moa, stina & cissi så jag, th, felicia, Sofia och alice sov dära. kom hem vid ett så har varit hemma ett tag. Vi tog verkligen feett många bilder, ska lägga upp dom flesta :)
here we go.


Stina och Sofia


Stina, Sofia & felicia


pizzaaa


haha, moa går på en diet ;) hahaha


moa & felicia


människor, haha


jag vet att jag ser ut som jordens största freak ;)


nici, stina & sofia


jag, cissi, moa :)


Stina och jag :)


..igen ;)


jag och Sofia ;)


haha igen, jag ser helt cp ut :p


haha, th och jag ;)


igen. ;) haha driver på bilden bara så ni vet ;)


nici sminkade th ;p


medans vi andra mobboffer körde twister ;) hahaha


och hahahahhahah th ville sminka moa, hon hade typ aldrig sminkat
med ögonskugga... hahahahahhaah


twisteeeer.


haha, the röva of cissi :)


sofiaa ;)


th ville våffla sofias hår :)


hahahah, ser ut som jag ska lägga världens mök och Sofia vill lyssna
hahahah


felicia, och nici :)


där th, alice och jag sov :)


felicia & nici :)


och så avslutar vi bildbomben med en bild på Sofia ;)


091204

hejjsna.

har precis kommit hem från skolan, d va fett chill idag. Fick reda på att jag fick MVG på mitt so arbete om andra världskriget, asså fatta vilken lättnad det var! Jag kommer ihåg hur frustrerad jag var för jag visste att jag inte alls skulle få ett MVG. Men se det fick jag :D, ett MVG- då, men det är fortfarande ett MVG ;) Så nu blire MVG i slutbetyg för Hitoria, känns så skönt!
Nu så ska jag faktiskt sova, är jätte trött som vanligt efter skolan. Sen ikväll drar jag och köper pizza med th och stina. Sen drar vi hem till Nici där ska vi va med nici, alice, cissi, sofia & Felicia, stina, moa, jag och th. tror d va alla. Ska ha typ en tjejlväll, titta på film, äta pizaaaaaaaaaaaaaa, godis, läsk och sånt :) sen får vi se om jag sover där eller om jag drar hem. Ska oxå lägga kameran på laddning nu så får ni massa bilder i morrn på lördag. vi hörs :)<3

091203

hejjsanhejjsan.

sitter hemma hos Amanda, d e fett skönt för jag har inte plugg att tänka på tills i morrn eller tills på fredag.
kom hem till amanda, åt, gjorde nåt, sen gick vi och la oss och nu ska vi baka kladdkaka. och amanda vill sitta vid datan nu... byye.

En massa jullåtar!

Aly & AJ - Joy to the world


Dean Martin - Let it snow


Jackson 5 - Little drummer boy


Mariah Carey - All I want for christmas is you


Susan Boyle - Silent night


Jill Johnson - Christmas in you


Ashley Tisdale - Last Christmas


Disney - We wish you a merry christmas

godnatt

hejjsan.

sitter och lyssnar på julmusik med Jackson 5, feett mysigt asså! Längtar fett mkt till julen!
jaja, kom hem idag. fixade i ordning lite på rummet sen drog jag till Sara, d va mysigt. Och nu är jag hemma och kan omöjligt hitta mina loggar! :O Det betyder att jag kanske måste fixa 6 nya loggar och 2 nya diskussionsfrågor och jag ORKAR INTE! Ska se om dem ligger i skolan i morrn.. hoppas hoppas hoppas!
ska sova nu vi hörs.

Britney Spears - My only wish this year





är inte det här typ världens bäsat jullåt? har lyssnat på den hära låten nästan varje jul.. julkänslor asså!


091202

tjena.. vet att bloggen är tråkig och utan bilder men asså min kamera är ju helt cp så pallar aldrig ta bilder.
Gjorde i alla fall två prov idag, blir väll VG på båda.
Jaja är här hemma och chillar.. ska snart dra till Sara.
Har ni märkt att det är IIISKAALLT! asså jag tror jag dör, varför går inte människor i ide? :(
jag pallar inte ha såhär kallt, jag har fett känsliga öron så nu värker mina öron till max.... jaja är hungrig, trött, och allvarligt deprimerad. hahaha neeej d är jag inte, är bara trött och hungrig men jag har lovat mej själv att sluta sova på dagarna för då somnar jag inte på kvällarna, somnar typ runt 2 eller 3 varje kväll för att jag sover efter skolan. Så då pallar jag inte gå upp tidigt på morgonen.. jaja,
sitter och lyssnar på julmusik fett mysigt! =)
vi ses.


091201

jadu.... hinner inte med och blogga så mkt trodde att allt plugg var över men tydligen inte. Kommer aldrig komma ifrån det här.
Har ett matte prov, ett biologi prov och en S T O R inlämning i HK tills i morrn. haha NOWAY att jag hinner med d asså. Har gjort lite på biologin så d får gå som d går, dessutom är läraren nästan döv så man kan ju fråga varandra. Matten dåå... för läsa igenom alla dom dära förklarar rutorna sen får jag jobba JÄRNET på matten i morron så ska jag göra den på läxläsning. Sen får vi se hur lång tid d tar för mej.. sen hem direkt ska verkligen försöka att städa mitt rum, sen runt sex drar jag hem till Sara, sen hem vid nio Grey's. Förs dåå kan jag plugga. Då ska jag bara fixa lite Svenska och kanske försöka börja på HKn..
Juste har glömt att berätta.. fick MVG på mitt spanskaprov, precis som jag trodde haha. Nici sa att jag hade alla rätt, typ 41/41. Nice, man känner sej feett grym då! Men inte lika grym när jag ska göra dom hära två proven i morrn och d kommer inte gå bra asså...

whatever så har vi beställt klasströjjor och byxor, eller aa hon betäller på fredag. Det blir svart båda två för mej, hade ändå inte tänkt använda båda samtidigt så d slipper se ut som en overall.
På arslet skare stå Juicy.... Th är Tasty, och jag är Juicy.. men jag börjar ångra mej nu... skulle ha dancer från början på arslet men d va några stycken i min klass som redan skulle ha d och dom dansar på kulturskolan...vill ju inte förknippas med kulturskolan, hahaha nää men jag ville ha nåt eget.. men nu vill jag så gärna ändå ha dancer.. ska fråga Linn om man kan byta.. ajaj hon kommer inte bli glad. Och på tröjan skare stå Latina. och nu märker jag att jag har skrivit waaay to much, måste plugga. byye.

RSS 2.0