it's like I waited my whole life for this one night, it's gon' be me, you and the dancefloor

hejjsan

är hemma hos amanda nu, äntligen får man göra ngt kul. Och snart kommer alla andra hem oxå!
Nu är manda och tar sina tabletter hahahha så det lär väll ta en kvart.. Sen ska vi ner och tanka moppen och sen till willys ska ska vi hyra step up 1 och 2, och köpa nåt att äta och såånt =)
Och det var skitmånga varberg bilder men jag ska upp med dom ngn gång i alla fall,
jaja vi hööres <3


hahaha, fattar inte att jag lägger upp den här. Men det är inte alltid man
blir bra på bild eller hur? haha, Jag och Henke ;)

Chris Brown - I needed you


älskar den här låten!

090731

hejj

har precis vaknat, fått sms från amanda att hon var i uppsala för typ en halvtimme sen så hon borde vara hemma. Och i morse skulle mamma iväg så jag bad henne lägga lite pengar i köket som jag kunde ta för att tanka moppen så jag kan åka hem till amanda senare, hon sa ja. Men nej, nu när jag vaknat ligger det inga pengar där! IRRITERANDE!
får väll ringa henne snart då. ååååh -.-
jaja, ska bara vara hemm nu i en timme typ, sen ska jag hem till amanda. ÄNTLIGEN!
så då får jag alla varberg bilder idag då, bäst för mej att jag inte glömmer mitt usb minne!
men pallar inte blogga vi hörs!


natti

hääjjsan =)

har precis kommit hem, det var helt okej där borta=)
men men, i morrn kommer amanda hem. Så jag sover halva dagen sen drar jag nog till amanda, skööönt att komma ut lite och vara social igen. Och på söndag kommer ju ett helt gäng hem, såå skööönt så jag dör :p
jaaao, har nt så mkt att säga, längtar bara till sängen lyssna på musik och dröma mej bort från denna hårda värld, haha neej men usch, jag går och lägger mej tidigare och tidigare för varje dag, sen så vaknar jag senare och senare för varje dag. Sova är det jag är bäst på, finns inget bättre än att sova!
men men, innan jag lägger mej ska jag visa vad jag hade på mej idag, inte världens bästa bild men snart kommer min kamera tillbaka!


nu strejkar tanent bordet, det r vissa kbokstver ja inte kan skriva som ni kanske mrkt.
mm. konstit, skriver  i morron, ses

hej jag har ingen rubrik idag haha

tjeena, nu har jag duschat klart, ska bara platta håret och sminka mej och sånt, sen drar vi runt sex =)
I morrn när amanda kmr hem blir det kanske filmkväll med några, hoppas det var verkligen länge sen jag träffade folk över huvud taget haha, bloggar kanske lite innan vi drar, och lite innan jag ska sova, juste pappa håller på att måla om mitt tak eftersom det var helt konstigt, så nu när han har målat halva äre värsta skillnaden, där han har målat är det värsta vitt och där han inte har målat äre gult hahha så äckligt! aja nu blir det fint igen =)


haha snodde den hära bilden från mandas blogg på Ludde och Rasmus,
söta va? hahhaha

090730

tjaa

vaknade nu för några minuter sen, vill egentligen sova mer men jag ska duscha fixa mej, plattahåret och allt sånt skit sen ska jag dra till E.k med nici. Får se om det blir kul. annars dör jag.
Och i morron kommer amanda hem =)
näej, nu spyr jag snart av att jag är så hungrig.
Men tror itne det blir så bra bloggning idag, men vi hööörs ;)

tänk på att jag inte är speciellt seriös, bara lite

ÅHNEJ!
usafolk, förlåt om ni tar illa upp men. KOM INTE HEM!
Insåg nu att det enda dom kommer snacka om är USA och hur underbart allt var, så kommer jag och amanda sitta dära som två retards och bara lida genom allt prat!
Vicki, Ludde, Niclas, Elida.
stanna.. hahahah
eller nej, i början får dom snacka om USA hur mkt dom vill, men sen efter en vecka när det börjar bli tjatigt.
Så fort dom för USA på tal så kommer jag säga.. men i panamá.. och amanda kommer säga, men i thailand.. hahaha
eller hur amanda? TILLSAMMANS SKA VI BESEGRA USA!
hahahahahahhaa ojojoj, jag måste gå och lägga mej innan jag spårar ur totalt.
ta inte illa upp usafolk. älskar er ändå ;)

th is coming home on Sunday! :D

hääääi =)

har tittat på rena rama rolf med mamma och pappa hela kvällen, hahah svennehumor är det bästa som finns asså! Eller en VISS svennehumor, dom gamla, Nya svenska filmer är bara dryga och tråkiga, men Rena rama rolf, Albert och Herbet, Vi hade i alla fall tur med vädret (inte igen, den sög) Sällskapsresan och sånna filmer.. asså in my heart säger jag bara haha. Näej men mitt  allt ringde Th, och kände att jag INTE kunde dissa henne så jag drog ner och snackade med henne, och fy vad skönt det var att höra hennes röst igen! Har saknat henne som jag vet inte vad och nu sa hon att dom kommer hem på Söndag, eller typ Måndag morron. YES!
maa homiie is coming hooome sooooon! :D blev riktigt glad. Och vi börjar redan planera lite av våra liv i nian, haha det är bara en massa crazy saker men har alltid så kul med henne, jag älskar henne, ni vet en bästa vän som man känner igen sej själv med. Hon är lik mej på ALLA sätt, det är kanske därför vi inte kommer överens ibland och det blir som jag ska toffla dej videon hahahaha, äej, gött att hon kommer hem snart säger jag bara. Och sen när vi börjar skolan (inte för att jag längtar, för det gör jag VERKLIGEN INTE!) men då kommer det bli fullt ös säger jag bara.

jaja, blev ett litet hyllningsinlägg till Th ahahahhaahahah, men det förtjänar hon.
min lilla idiuuuut<3


mitt otroligt tragiskt tråkiga liv

eeey, vad hände med statistiken? Den gick fett mkt uppåt förra veckan och nu är den nere på typ 15-20?
och just nu har jag absolut ingenting att göra, inga idér om vad jag kan blogga om, pappa har Tv' och tittar på F1 så det känns helt värdelöst, sitter hära och lyssnar på en massa MJ, men jag har verkligen lust att göra ngt men det är bara i morron kvar, sen kommer Amanda hem. tack och lov.
Fast jag tror jag ska följa med Nici i morron faktiskt, äej, här sitter jag och tjattrar om ingenting, eller mitt riktigt tragiskt tråkiga liv -.-
skriver mer sen när ajg får något lite mer intressant att skriva om.

jag blir aldrig av med min mobil!

hahahahhahaha, fick nyss reda på att jag måste ha min mobil till 1 December, och inte September. Men, jag orkar inte sura över det. Orkar inte bry mej, ett halvår till är väl ändå inte så mkt, och om ett halvår finns säkert en fett ny och bra mobil. Så jag får väl ha de hära ett tag till. Fast den ska in på lagning oxå eftersom skalet har spruckit och är helt böjt så, jaja min lilla mobil får väl stanna ett tag till då. =)
även fast jag hela tiden tjatar på att jag vill ha en ny mobil och att jag hatar den, så älskar jag den ändå. Det är lixom min mobil som alltid finns där, den finns där när jag behöver ringa någon, när någon behöver ringa mej, när jag behöver skriva ett sms till någon, när jag har tråkigt kan jag spela spel, när jag inte har någon kamera är det ändå inte helt omöjligt att fota. Min lilla älskade mobil, hahahaha


min suuucker mobil som jag ändå älskar innerst inne ;)

090729

Godmorgon, eller jag vet inte.. men jag har i alla fall precis klivit upp ur sängen och ändå känner jag att jag bara vill krypa ner och sova vidare, men när jag tittade på klockan och det står tjugo i tre kände jag mej tvungen att gå upp, mamma och pappa gillar inte att jag sover så länge, men jag hittar ju ändå inte på något på dagarna nu när alla är bortresta så jag tycker att jag ändå kan få sova. haha
Men men, idag blir väll ytterligare en dag lik alla andra, haha. Ska se sen om jag kan ringa amanda, när man vill garva lite så ska man ringa Amanda helt klart haha, för vi har SÅ många minnen ihop som vi kan sitta och garva åt i åratal haha,
men men, ska nog ta och äta frukost, det blir nog en smoothie, var länge sen om man inte räknar med igår då. Fast får se om mami har lagat någon lunch =)

vi ses<3

måste bara säga innan jag somnar

okej, innan jag lägger mej måste jag bara säga att blondinbella var riktigt söt i brunt =)

natti natti

näej, tror faktiskt att jag ska ta och lägga mej i sängen och lyssna på ipoden nu.
inte för att jag är trött, men för jag har ingenting att göra. Har redan ätit, kollat på TV, och gjort allt vid datorn som man kan göra. Så jag har bara lust att hoppa i säng nu. För då är det en dag närmare fredag, en dag närmare söndag, och en dag närmare då th kommer hem. Fast jag har ju inte dötråkigt här hemma, Dennis finns, han är hur rolig som helst haha.
men men, nu ska jag lägga mej i sängen och sooova =)
vi hörs i morron<3


did you know...

that I love Fergie? :D

hee hee

tjeena ;)

har precis tittat på jackass, asså fy vad man garvar. älskar dom dära killarna såå sköna, fattar inte vart dom får allt ifrån!
juste pappa lämna in min kamera idag. Dom säger att den blir klar tidigast 18 Augusti :o, hahahhaha då HAR hela sommarlovet gått och jag har inte haft min kamera hahaha så misslyckat men jag pallar inte sitta och sura för jag kan ens inte göra något åt det så jag bara garvar haha, Sen när jag får tillbaka den så ska jag vara fett mkt försiktigare med den för pappa undrade vad jag hade gjort med kameran, den var helt repig och förstörd. Men jag menar, om man använder den så mkt som jag har använt den så blir den så. Men batterispärren var borta oxå och så inte undra på att objektivet var helt trasigt, haha.
Men hörrni, på tal om att jackass är så kul.. jag har gått runt och skrattat i DAGAR speciellt när han sjunge hee hee ni vet som Michael gör ;)



kan inte sluta garva, får magkramp hahahahah

now you can't stop me even though you think that if you block me, you've done your thing


Sitter hära med min älskade blåbärssmoothie, :D
ska snart upp till dennis och titta på jackass maraton, skitkul :D
bloggar mera innan jag ska sova <3

every night i rush to my bed, with hopes that maybe I'll get a chance to see you when i close my eyes

hejjsan =)

har inte bloggat alls idag typ, har bara inte orkat. har varit med familjen mest, eller suttit vid datorn. men jag tänker inte på att blogga hela tiden, gjorde lite annat ;)
Sen så gick jag och la mej och sov en halvtimme kanske och så väckte min lillasyster mej och ville titta på lejonkungen, haha. Så nu sitter jag hära med henne och tittar, eller hon tittar, jag sitter vid datorn.
juste, amanda skulle skicka varberg bilderna i söndags, men vi satt dära och det tog så himla lång tid så jag fick damp och kryssade allt tillslut, jag får helt enkelt komma hem till henne på fredag eller lördag med mitt usb minne och ladda över dom, så hitta jag en bild på hennes blogg på mej, henne och fridah. haha så liite kan jag bjuda på ;)


amanda, jag och fridah när vi käkade kebab med Rasmus och Ludde
 typ precis när vi kom fram till varberg, saknar varberg lite faktiskt =)

m

090728

jag stör mej fett mkt!
det står 0 kommentarer, men ändå har jag fått kommentarer, så trycker man där så syns dom!
aja, skulle egentligen varit med nici idag men jag har ont i huvet..
och pappa lämnade nyss in min kamera! äntligen, det var på tiden haha.
men jag orkar inte sitta hära och skriva, är itne på blogghuumör.
ska äääta :D

I'm telling you just watch you mouth, i know your theme what you're about

heejj ;)

har suttit vid datorn nu ett tag. Har kollat på Shan the maan, han är sååå sköön älskar hans humor asså, och allt han säger är feett sant,gaah, har skrattat mkt idag, haha. nä men idag kom pappa och killarna hem, lite kul faktiskt så har man någon mer än mamm att prata med, men jag längtar inte till när jag ska sova, dom kan aldrig hålla tyst, och sen vaknar dom fett tidigt på morgonen. Man kan inte somna i tid och man vaknar waay för tidigt. på grund av dom,
aja, hör att dom spelar Rock band, ska nog gå ner och spela med dom, sen blire nog mys framför TVn som vanligt :D
peace.

slappdag

hejjsan, har nu duschat färdigt, satt först och lodate i soffan med pyjamas hela dagen. men nu har jag rakat benen, gjort hårinpackning, skrubbat fötterna osv. Så nu sitter jag här riktigt naturlig. Tog lite bilder oxå =)
men men, ska inte sitta så länge, mamma behöver hjälp med städning. i'll be there ;)
ay nu ropar hon. vi ses =)


haha, fattar inte att jag lägger upp den hära. men så ser jag ut när man
precis kommit ut från duschen =)


såhär ser man ut när man bara är hemma


eller såhär med hela mjukisdressen på ;)

KRAM<3

Usher - moving mountains


090727

hejsan  jag lever, är nyvaken.. eller har varit vaken i en timme men är fortfarande nyvaken ändå.
jaja. idag blir en dag lika dan som alla andra. Tror att USA folket kommer hem på Lördag eller Söndag, men sen måste dom ha en dag att vila upp sej tror jag för det är ju typ 6 timmars skillnad i tiden dära men men, så om en vecka. EN VECKA -.-
aja, amanda kommer ju hem nu på fredag, jippi! Och nu drog ju Tvillingarna och är borta i tre veckor!
och th borde komma hem snart tkr jag -.-
aja, nu ska jag inte sitta hära och klaga över att alla mina kompisar är utspridda över hela jorden.
jag ska duscha, sen ska jag väll sitta hära en hel dag till kvällen då jag tittar på tv.
åh, jag är trött på det här nu,
äsch ska hoppa in i duschen nu, baaaaaajs<3


en supervacker bild på min favorit th :D

dream sweet


haha, jaja, har fått mej ett gott skratt idag. Nu kan jag sova.
Godnatt på er<3

JAG DÖÖÖR, TH KOM HEEEEEEM!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
jag döööööööööööööööööööööööööööör
hahaha, jag hämtade minneskortet och hittade den hära videon! hahahah jag doooooog
hahahaha, jag kommer ihåg vi var helt craaazy th, vi MÅSTE gå i samma gymnasieklass, det är du som får mina skoldagar att vara roliga.  SPECIELLT NÄR DU HAR DINA PMS UTBROTT PÅ MEJ, I LIKE THEM ALOT!
JAG DÖÖÖÖÖÖR, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
"- JENNIFEEEER, JAG SKA TOFFLA DEJ I ANSIKTEEET!"
"- *BAAANG*BAANG*BOOM*
"- AAH, AAAAAAH, AAAAH"
hahahahhaa, TH KOM HEEEEEEEM HAHAHAHAHA!!

mitt riktiga jag

 
en häxa på taket, sååå mej.


keep on with the force don't stop, don't stop til' you get enough

hejjsan =)

har bara varit hemma idag, kollade på Cinderella man nu för ett tag sen med mamma, vi skärde melon och åt en massa körsbär. trääävligt.
och i morron drar ju Moa & Stina, två till som åker bort. Så nu har jag verkligen bara Nici kvar haha.
KOM HEM ALLIHOPA
a men jag drog aldrig till Theresa för jag har fett ont i mitt huvud, så jag vet inte om jag kan hänga med Nici på tisdag till EK... vi får väll se helt enkelt.
Men i morron kommer pappa och killarna hem, så han ska lämna in min kamera på lagning på tisdag. skööönt.
jaja, i morron blir väl dagen lika dan som alla andra dagar. Börjar känna mej som en ensam varg som bara har sin mamma som sin enda vän. aja, ska nog myysa lite. ååååååh nu fick jag värsta idén. Sätta in minneskortet från min kamera till datorn, kommer ju knappt ihåg vilka bilder jag hade på den. det ska jag göra sen ska jag nog sova.

vi höörs =)<3

en massa bilder från sjuan ;D

hahaha, nus itter jag hära och tänker på en massa gamla minnen.
Kom och tänka på när jag började sjuan och vilka jag hängde med då. Ja, jag kan säga att det inte var Th, Moa & Stina i alla fall. hängde med typ, felicia, anne-louise, Sofia, Rebecka, Linn och Nicole tror jag. Och sen så började någon av dom tjejerna kalla oss för typ vad vare nu, fantastic seven hahahaha. så jag ba eeh. hehehe och började hänga med Th typ. hahaha fett retard man var när man gick i sjuan asså. Man är ju kompis med dom dära fortfarande men inte lika nära. Men ska jag vara ärlig vare lika bra att jag blev kompis med Th, hon är precis som jag. Vi hör i hop helt enkelt ;)
så nu kom jag på att jag ahr en massa bilder från sjuan på mitt USB minne,
ni ska få några bilder, men garva inte haha, inte mitt fel att jag såg ut som jag gjorde ;)


en massa tjejor från klassen =)


haha typ, Nicole, Felicia, A-L, Sofia, Jag och Linn =)


Nici, jag och Sofia haha


Sofia, Nici och Jag. vi var ju typ värsta trion? ;p


havlklassen.


haha kommer ihåg den här lektionen! :D


några av tjejerna jag hängde med  =)


haha jag,


haha, på bilden någon gång


nici, Jag, Moa och Sofia =)


Jag och A-L =)



Sofia och Nici när vi låste in oss på toan så ingen skulle fråga om dom fick
smaka godis hahaha


sen började jag umgås med jordens roligaste personer  hahaha


och vi gjorde fett knäppa saker, kommer ni ihåg när det börja ryka fett
mkt ur en sån så vi blev fett rädda hahahahahahaha


och vi ramla mitt i backen så vi fick gå hem?


och vi råkade kopiera ut typ 200 papper?


och vi hade sönder skolan toalett så det blev en liten översvämning nästan
hahaha.


ojojoj, tiden i sjuan gick fett fort. hahaha hade fett kuuul ju. Saknar sjuan lite faktiskt.
jaja, nu ska amanda skicka varberg bilderna :D:D:D

090726

vaknade klockan tolv idag av att min lillasyster kom in och väckte mej -.-
sen kunde jag inte somna om så nu sitter jag hära, ska strax äta frukost sen hoppar jag in i duschen i think.
Kanske skulle vara med Theresa idag, men vi får se.
ååååh, vill bara lägga mej och sova till klockan tre som förut, mkt skönare att sova ut. Nu är jag fett morgongrinig.
aah, har inget att srkiva.
vi hörs senare idag. Ska bara loda idag =)

stalin's tomb won't let me be, on and on and on it came, wish the rain would just let me.

har varit med nici och moa, vi var ute ett tag och bara satt och snackade och chillade, sen så drog vi in och jag började baka en kladdkaka, och nu drog dom för Nici ska jobba i morron =)
men mysigt hade vi. Sen idag pratade jag med Amanda, asså fyy hon får mej alltid att garva, längtar tills på fredag när hon kommer hem, har alltid roligast med henne. Vad hade Varberg varit utan henne asså, hon är verkligen min lillasyster, jag kan bli riktigt pissed off på henne och hon på mej, men vi älskar varandra ändå,  och jag skulle aldig någonsin snacka skit om henne, det gör man bara inte om sina syskon. DU ÄR MIN PRUTT DARLING :D
Nu ska jag läsa en godnatt saga för min syrra sen ska jag och mamma sitta framför tven med kladdkakan :D


kooom heeem =(<3 (nej jag är inte seriös på bilden haha)

ska vara med nici

hejjhopp =)

har ätit, flintasteeeee ååh vad gott det var. Så har jag suttit och snackat sjuukt länge med mamma. älskar henne, har seriöst aldrig träffat någon som är så god som min mamma. Hennes hjärta är det finaste, hon måste ha lärt sej mkt från panama och från mormor.

i alla fall så direkt när mamma gick så ringde nici och undra ifall vi inte ska hitta på nåt. Så jaaa :D
Hon kommer hit så kanske vi drar till Henke och Rasmus, eller så ringer vi Stina och Moa eller ngt. får se, tänker i alla fall inte bara sitta här hemma och ha tråkigt =)

skriver mera ikväll, ses =)<3


mami <3

ingen rubrik

Första gången nu sen jag kom hem från Varberg som jag sätter på mej ordentliga klder (typ) hittade mina jeansleggins som jag totalt hade glömt bort, så på med dom och ett linne. även fast jag bara ska vara hemma idag, eller det vet jag ju inte, killarna har inte hört av sej.
Jag är liite sugen på att börja med dagens outfit lite då och då, men vi får se..
och just nu är jag närpå ett nytt besöksrekord, även fast hela dagen ens inte har gått. =D

jaja. kanske bloggar lite mera senare =) puss


en jätte gammal bild på mej, från typ början av sjuan =)

090725

hejjsan =)

vaknade vid halv ett idag, lite tidigt tkr jag.. men men, idag blir det en vanlig slappdag. Så kanske det blir film med Henke och Rasmus ikväll, för nici dissar oss för sitt jobb , hon är snäll ändå.
men men, eller så kanske jag bara blir hemma med mamma ikväll igen? äsch, har ingen aning. Får se.
Jag saknar dej amanda, kom hem nu, sätt dej på bussen och kom heeeeeem  ;(
aja, ring mej när du kan. du fattar väll att jag är ganska uttråkad.
aaaej, nu ska jag äta, är feeett hungig!

in my anguish and my pain, through my joy and my sorrow, in the promise of antoher tomorrow, i'll never let you part, for your always in my heart


en månad sen nu, en hel månad</3
good night my angel, time to close your eyes


ain't no sunshine when she's gone, and this house just ain't home, anytime she goes away


ta och kom hem någon gång da th, jag saknar oss. :(<3

maybe now michael, they will leave you alone?

när ska dom lämna honom ifred?!
Jag sitter hära och tittar på TV, så ska dom räkna upp alla droger och knark och inte vet jag vad dom säger att Michael använde, men hur ska dom veta?! Dom säger så mkt skit som säkert ens inte är sant, sen så börjar det snackas om att han hade en hemlig son. Och det skrevs en massa skit om hans dotter efter att hon höll sitt tal, typ "sanningen bakom paris tårar" och en massa saker.
HA LITE RESPEKT FÖR EN DÖD MÄNNISKA!
Jag hatar media, dom ska alltid förvärra allt och dom visar ingen respekt alls. Det enda dom skriver om är nedtryckande saker, det kan aldrig vara någonting fint för att hedra Michael, dom fortsätter att skriva en massa skit.
jag vill bara ta alla mediamänniskor och strypa dom och typ, elda dom. eller nåt. 
jag trodde verkligen att dom skulle låta han vara nu när han dött, men nej. inte ens det.
jag skäms för mänskligheten. 


besökare!

maaaeeen :D

man ser verkligen hur besökarna går uppåt, när jag kom hem från varberg så hade jag 2-5 besökare(det sjönk rejält)
nu så undrar man vilka nolifers som går in och läser min blogg haha, och än är ju dagen inte slut ;)

filmkväll med mamma ikväll

hejjsan =)

har bara suttit här inne hela dagen, suttit vid datorn och vart med mamma haha, sen drog vi till affären och köpte frukt så vi ska ha det ikväll och titta på film. Men henke och rasmus tjatar att jag ska komma över och kolla film med dom men nu har mamma köpt å allt till oss två så då stannar jag hemma =)
har inte ens mkt att skriva och sånt, men nu vet ni att jag lever.


hahah typ vad jag har dreglat över hela dagen + en massa andra brown sugar ;)

Bow wow ft. Soulja boy - Marco polo


asså man får ju inte nog. droglåt!

smile

that's the time you must keep on trying smile,
what's the use of crying
You'll find that life it's still worthwhile
if you just smile...

Smile by Michael Jackson

090724

hejjsan

vaknade i tid idag, runt halv ett. Men det blir bara en slappdag. Vi skulle ha filmkväll men Lina har åkt iväg och Nici jobbar så.. då får väll jag bara vara hemma med mami och mysa. Men det är nästan lika bra =)
åh när jag var hos Stina och Moa så plockade jag några bär som dom har, och då så fick jag en massa myggbett som var stooooora och klia fett mkt, men nu så gör det bara jätte ont. Det lixom svider. gaaah jag blir galen på myggor! Vad är dom till för egentligen?
jaja, ska gå och ta en dusch nu. hoppas det slutar svida.


vill bara döda alla myggor! ååååh

beat me hate me you can never break me, will me thrill me, you can never kill me

hejjsan

har chillat hela dagen idag, det var riktigt skönt. Samma blir väll hela veckan haha. Nej men ska se till att ha en filmkväll med alla som inte drog till Usa i alla fall, både Rasmus och Henke tjatar sååå. får väll bara snacka med Nici =)
men men, mamma gjorde ohaldres(svensk stavning) det är bröd som dom mamalila gör i panama. sååååå goott! gaaah jag dööör. Det med té.. mmmmmmmmmm
i alla fall, jag har inte så mkt att skriva... i morron drar killarna och ska bara vara borta i tre dagar -.-
vill att dom ska vara borta mkt längre men men, och pappa hann inte lämna in min kamera idag, så han ska göra det när han kommer hem.. vill ju ha den så fort som möjligt. Hela sommarlovet har redan gått och jag har typ ens inte brytt mej.. haha, men nu får man abstinens.
jajajaja, nu svettas jag ihjäl här uppe, ska nog gå ner till mitt rum och svalka mej lite, äta glass och lyssna på musik sen ska jag sova. Så vi hörs i morron när jag vaknar =)
peace.



Dansen


Framifrån äre Niclas, Jag nici. Och raden som börjar efter oss äre
Victoria, Ellen och Fridah. =)
+ min masken blev SÄÄÄÄMST hahhaa :p

BILDBOMB!

Nu kommer Nicis varberg bilder :D


jag var heelt galen i dom där ringarna ;)


Vicki =)


heelt nyvakna


Saraa :D


Lina och Cissi :)


Vicki och Henke =)


Rasmus, Ludde, Henke och Vicki =)


jag var som vanligt på med min pose ;)


Emma =)


Ludde, Amanda och drooogade jag ;)


Heidi, sara, Sara & Mary =)


en massa folk =)


Jag och Amanda med min pose, haha ääälska x)


Ludde och Sara =)


Amanda, jag och Rasmus. (jag alltid lika galen/glad ut på alla foton:p)


i told ya ;)


Ludde, Jag och Rasmus


Ludde och Mary


frukosten sista dagen,=)


men jag var ju alltid lika glad hahahha


Niclas med hahahha

Nu orkar jga inte ladda upp mer bilder, så det var en riktigt bildbomb :D

090723

Hejjsan =)

vaknade för typ 45 minuter sen, det var skönt att sova ut och idag ska jag ändå bara ligga hemma så då kan man ju sova hur länge som helst =)
Jaja, det var jätte mysigt hemma hos Nici igår, jag satt mest vid datan när dom tittade på So you think you can dance. Sen satt vi och pratade och kollade igenom en massa gamla bilder. Så fick jag alla hennes Varberg bilder och en video när vi dansar som ska upp på youtube, så jag lägger in videon och bilderna lite senare idag.
Ikväll blire nog kolla på någon film med mamma, så det blir mys.
Men nu ska jag äta frukost/lunch/middag?

peace.

bilder från stinas kamera

förlåt moa och stina om jag tar lång tid på mej, men jag vill lägga upp bilderna haha ;)


jag och favorit nici :D


cykelgänget haha


tjejerna =)


Nici och jag


jag och moa

haha vi rqamla ;)

bilder från mobben



hah, stina cykla breve medans jag åkta moppe, det slutade med att
hon höll i moppen medans jag körde, ganska praktiskt ;)


i love my moppe<3


jag, i sätunaparken =)


Nu drar jag först till Stina och Moa, sen till Nici. Ses ikväll<3

sätunaparken med tvillingarna och nici

hejjsan =)

var lite trött i morse. Idag har jag varit med Stina, Moa och Nici. Vi har haft jäätte mysigt, först drog vi till willys och köpte typ chips och cola. Sen satte vi oss på sätuna parken och varit dära och chillat hela dagen. Nu drog alla hem för att äta typ eller nåt sen ska vi till Nici och titta på So you think you can dance ;)
Så att såå mkt bloggning blir det inte, men ni får bilder från dagen i morron och kanske Nicis varbergs bilder oxå ;)

vi ses <3

ingen blogglust, typ?

NEJ NU HAR JAG SUTTIT I EN TIMME OCH FÖRSÖKT KOMMA PÅ NÅT ATT SKRIVA!
HEJDÅ!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA


LÅT MEJ GARVA OCH DÖ! DET HÄR VAR NOG DET SÄMSTA JAG HAR HÖRT!
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA, HUR KAN MAN?!?!?!?!??1


så jag blev tvungen att lyssna på det här, annars hade jag dött, ingen kan
göra som michael jackson! INGEN

I'll reach out my hand to you, I'll have faith in all you do, just call my name, and I'll be there

tjuuu alla =)

idag har jag bara slappat, skitskööööönt! Har kollat på Amercias best dancecrew och smsat hela dan.
i morron ska jag vara med Moa, Stina & Nici. Om det blir dåligt väder är vi väll inne och kollar film eller nåt sånt, men det blir mysigt. Länge sen man träffade tvillingarna =O

jeheeppp, nu ska jag kolla på Paris new BFF... i brist på annat att göra ;)


typ " hej jag har jätte tråkigt för alla mina kompisar är i USA, Libanon och
Norrland!"

 

godmorgon, typ

hejjsan =)

gick upp idag klockan tolv och tog en dusch och fixade mej och sånt, så klockan ett var jag klar. Men jag ska bara vara hemma idag och slappa och sen blire grill kväll här.
Idag drog ju alla till USA så när jag vakna hade jag fått  sms av Vicki, Elida, Ludde och Niclas. haha elida väckte ens inte mej innan hon drog, hon skrev bara i smset: Hejdå :) hahahahahha, så synd, aja, hoppas dom har kul nu, speciellt Ludde som har fått för sej att han är adopterad från USA, så ha det kul i ditt "hemland".... hahaha.
aja, ska äta lunchis nu =)

vi hörs ;)


buenas noches

tjena =)

det funkade inte alls att skicka bilderna, när jag fick reda på att Amanda var i huddik, trodde hon var i ljusdal. Där hennes farmor och farfar bor är ju största landstället så jag bara garva och sa att hon kan skicka när hon kommer till ljusdal. Får hoppas att det går bättre då.  Nu äre så att i morron drar Elida till USA, det kommer väll vara skönt hahaha. Och Pappa, Dennis och Christian drar antagligen på Torsdag till hellefors och fiskar, vilket betyder att det bara är jag mamma och Alice hemma  :D SÅ SKÖNT! Då ska jag verkligen bara slappa och ta hand om mej själv!
Men jag kommer sakna alla mina vänner fett mkt!, Dom ända som kommer vara här är nici, henke, rasmus, lina. typ. fett lite, haha. Och Stina och Moa oxå! :D Måste höra när dom ska iväg på konfirmations grejj i tre veckor! ;( asså tre veckor, det är väll ändå fett för mkt!
Skulle tittat film med mamma men jag vene, hon ringde till panama och snacka fett länge, så jag satte mej hära. Nu pallar jag inte titta film. Ska ta nåt att äta sen vill jag bara lyssna på musik.

tänker inte skriva mer nu. godnatt =)

hatar att man inte kan skicka bilder på ett normalt sätt!

shuuue ;)

har bara slappat exakt hela dagen, suttit vid datorn, tittat TV, plockat kösbär haha, umgåts med familjen.
Och nu är det såhär att det är fett med problem att få bilderna från Amanda, jag vet inte varför men allt cepar sej hela tiden och jag får snart damp och slår sönder något. Snart blir jag riktigt tokig.
Nu sitter jag och pratar med amand aoch det är 400 bilder som ska skickas och man kan bara skicka fem i taget annars blire för segt. Så vi lär få sitta hära till klockan tolv om jag ska ha alla....
aja. skriver mer senare,

baaajjs =)

i need you thååååååååååååå

i brist på annat att göra och eftersom jag saknar th såååååå himla mycket ;( 

35 frågor om din bästa kompis.

weelll tar th!


1 Vad heter han/hon? Theresa Skaf


2 Hur gammal är han/hon? 14, :Ö


3 När träffades ni sist? Dan innan hon drog till Libanon


4 Vad har han/hon för hårfärg? Brunt


5 Brukar han/hon färga håret? näe, hon har slingat en gång tror jag =)


6 Vilka färger har han/hon haft? Ja, den hon har.


7 Vad har han/hon för parfym? Den dära lila flaskan, vet inte vad den heter. Men skiiitgod!


8 Är han/hon galen? galen? mer än galen.


9 Vad är ert första minne? Vene. haha


10 Har ni många minnen ihop? Asså SKITMÅNGA


11 Var bor han/hon? Brevid mej =)


12 Har ni varit utomlands tillsammans? niix


13 Är du avundsjuk på honom/henne? neeeej :p


14 Vad heter hans/hennes syskon? Antonia och Elias


15 När träffades ni första gången?  När vi skulle besöka våran nya klass till sjuan


16 Hur träffades ni? hamnade i samma klass


17 Vad går han/hon för sporter? ingen, men om dans räknas så.


18 Vad kan han/hon göra på helgerna? det hon har lust med. skitkonstig fråga.


19 Har han/hon fräknar? pyttelite, knappt så det syns. Men dom finns.


20 Har ni kollat film nångång? jaa.


21 Har ni bråkat nån gång? haha, jaaa fast aldrig lixom seriöst. utan det är mest. på driv eller att man irriterear sej på varandra
för en sekund :p


22 Har ni skrattat tills ni gråtit? jaa, skojjaru eller. Kommer fortfarande ihåg den gången... du vet vad jag menar th. *dregeel* *piiiss*


23 Har du sett honom/henne gråta? jepp


24 Vad gjorde du då? slog ner henne och tog fram gitarren och sjöng big girls don't cry. nej haha, satte mej brevid och trösta tills hon började garva ;)


25 Har du sett honom/henne vara riktigt arg? hahahaha aa


26 Har han/hon sett dig gråta? vene :p, är inte riktigt den personen som gråter inför ngn :p


27 Har han/hon svikit dig någon gång? nix, varför skulle jag då kalla henne min bästa vän?


28 Har ni pratat i telefon nångång?  jaaa


29 vad skulle du göra om han/hon dog? jag vet inte... skulle aldrig hända.


30 Kommer ni vara kompisar om 10år? jaaa, vi sitter alltid och fantiserar hur det är när vi är 80 bast!


31 Vad är det bästa med honom/henne? att hon är precis som mej, på pricken.


32 Vad skulle du vilja att han/hon ändrade på? inget, för då skulle hon inte va min th!


33 Skulle du ge honom/henne pengar om du vann 1miljon? jaaa


34 Hur ser hans/hennes klädstil ut?  hippie!!! ;)


35 älskar du henne?  MUSCHISMO!<33



alla mobilbilder


bilderna blir helt i o ordning, men LEV MED DET!


Vicki och Malin, älskar den hära bilden <3


Ludde och Rasmus var ett par ;)


haha jag och Amanda när vi sov ;)


några tjejjor ;)


haha jag och Lina på tågresan ner =)


henke =)


Vicki och Henke =)


haha ludde när han spela flöjt ;)


några personer ;)


Vicki, emma, amanda, jag , rasmus, fridah och viktor ;)


en liten bild när vi dansa, tror jag ska lägga ut videon på youtube.


jag och amanda när vi ska hem =)


igen


Jag, Elida och Niclas =)


otra vez


varberg...

det var dom flesta bilderna, nu ska amanda bara skicka dom andra när hon kommer fram, och det är väääldigt många bilder så det får gå i olika omgångar. Sen har nici nåra stycken oxå. Så kommer jag sno några från facebook =)

but they told me, a man should be faithful and walk when not able, and fight til' the end but i'm only human

hejjsan.

skönt att vakna upp i sin egen säng och sitt eget rum!
har ätit frukost och sånt bara och klockan är redan halv tre. Det blir en lodar dag idag =)
Amanda skulle skicka alla bilder nu när hon satt i bilen påväg till Norrland, men jag ville ha dom igår för jag visste att det inte skulle funka att skicka dom när hon satt i bilen.. och precis som jag trodde.. Hon blir åksjuk och kan inte skicka. Inte hennes fel men jag är fett irriterad. Aja, då får ni nöja er med alla mobilbilder så länge.

dom kommer i ett annat inlägg =)


borta bra men hemma bäst!

ja, äntligen hemma!

älskar verkligen hemma, nu kan jag sova hur gott som helst i min egna säng, toalett, dusch, kök, familjen, TV, data. ALLT!  Det var faktiskt kul i Varberg och jag måste faktiskt säga att deras kebab var den godaste jag har smakat! Och det var riktigt nice, drog och badade nästan varje dag med kompisarna, och bara hängde med dom. Vi dansade oxå två kvällar. Så åt vi på thai oxå smakade sushi. Trodde det skulle va äckligare.. men det var fortfarande inte ätbart. aja, vi hade i alla fall skitkul. Istället för att berätta allting så får ni allt på bilder. mkt roligare, mkt bättre.  Rasmus tog ju typ 10 00000000 bilder med amanda kamera, så har nici oxå tagigt massor och jaa.

Men nu när man är hemma så drar, Vicki, Ludde, Niclas & Sarah till Usa i tio dagar.. Och Amanda drar till Norrland i tio dagar och på Torsdag drar Malin nån stans i Sverige i tio dagar.. Så jag blir i stort sett själv i två veckor -.-
men men, det kan man behöva. Lina, Nici, Stina & Moa är ju här =)
jaja, nu pallar jag inte skriva mera. Men nu vet ni att jag överlevde Varberg i alla fall.


jag och amanda =) alla andra bilder kommer i morron =)

home sweet home!

HEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMAAAAAA!


draaaaar nuuuuuu

hejjsan =)

är uppe såhära tidigt, gick upp vid tio och mådde så illa för att jag inte har gått upp så tidigt på hela sommarlovet, undrar hur det blir i Varberg när vi ska käka frukost klockan åtta?! kommer spy varje morgon.. haha näej det går nog bra ;)
Nu ska jag bara packa det sista och städa lite i rummet, käka en stoor och god frukost sen drar vi. kommer sakna hemma feett mkt, hahaha. Men familjen drar ner till Varberg på onsdag till pappas kusin så behöver jag mer pengar eller om jag har glömt nåt äre bara smsa ;)

nu hinner jag inte sitta här, ska åka om en timme ungefär! Men vi får se om det blir något enstaka inlägg, annars kommer bloggen ligga still till på söndag kväll=)

 
kommer sakna min moppe, bebe<3 hahaha

varberg nästa, hemma på söndag

neej nu orkar jag inte hålla mej borta från datan längre!

så under dagarnaaa, har jag varit med amanda faktiskt, vi i dansgruppen träffades för att dansa sen har vi inte gjort så mkt mer. Eller jag och Amanda laddade ner en massa låtar, det var typ 300 400 hundra som vi kan ha nu till varberg! ;)
aja, har packat för fullt oxå. Hoppas verkligen jag får med mej allt nu! Kommer dö annars.
Aja, det blir kul att dra ner till Varberg med alla sina vänner, men vi får se hur det blir sen efter några dagar, kommer få fett hemlängtan, bli trött på allt och alla och sakna moppen och min säng....
men men, det blir säkert kul. Så får man tänka ;)
och vetni? ;o jag har fått ett myggbett tror jag på min arm, så det är en knöl som är JÄÄÄTTESTOOOR! och kliar gör det oxå. Fast jag har varit såhära extra känslig mot bett sen jag var liten. Vill inte veta vad som händer om jag blir stucken av en geting.

aja, pallar inte sitta mera och blogga, bloggar mer i morron, sen blir nästa på söndag eller nåt om jag inte snor Rasmus toutch, eller stavas det touch?  äsch. =)





i miaa yaa maaa' hooomiee <3
come home, i'll be waiting for yooouu.


Ill be there to protect you, with an unselfish love that respects you

tjeena ;)

har varit hemma hos Nici hela kvällen, det var hon jag, Vicki, Amanda, Natalie, Henke & Rasmus. Vi hade skitkul. Kollat på michael Jackson, kom på en massa skiiitcoola grejjer till dansen vi går på. Seriöst kan bara säga att nu 2009(även fast halva har gått) ska det bli ändring på den hära lilla dansgruppen.  Aa, men va till Nici till typ tjugo i två, tog moppen hem till Amanda så jag sover hära inatt =) Vi ska ladda ner EN MASSA musik nu till Varberg, så kom med förslag nu!
aah men det hära lär bli sista inlägget tre dagar framåt, skriver igen på Tisdag, sen åker jag till vaaarberg..
även fast jag inte är så taggad


mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


090710

heejj ;)

har lodat runt lite idag, drog till kina och käka med amanda, sen drog vi till eurostop och lodade feett mkt, vi gick runt, sen drog vi till maxi tittade på filmer, cd skivor, ska kööpa!  Dom hade typ Beyonce, Eminem, och tre med MJ. haha, sen en massa filmer vill jag oxå ha. Men men, sen satte vi oss ner nån stanns där och pratade. Sen köpte vi jordgubbar och satte oss på en bänk och nu klockan fem drog jag hem =)
Ikväll drar jag hem till Nici, det blir väll med samma gamla personer.

Justeja, har glömt att säga att jag drar till Varberg på tisdag och kommer hem på lördag eller söndag, vet inte riktigt. Det blir säkert kul hoppas jag.
aja, vi hörs när jag kommer hem från Nici med lite bilder oxå =)<3

baaaajjs

Bow wow


snyggare person får man leta efter... ;)

dröm skor eller vad?

 
vem vill INTE  ha sånna hära skor?!!! :O
gryyyyyyyyymt snygga och feeeeett praktiska!
kan man sätta in en CD och dansa sej fram på gatan här i Märsta.
well well, dröömskor, fast dom kan väll ändå inte vara så bekväma?

jag vill moonwalka som michael

hejjsan =)

har precis kollat klart på filmen som vi såg, det blev An american dream ändå, haha kommer nog aldrig få nog av den filmen. Sen kände jag att jag var tvungen att göra en Michael Jackson kategori, mitt lilla egna sätt att hylla han haha.
Efter filmen tittade vi lite av dangerous turnén, och då blev min brorsa Christian fast i moonwalk haha, så nu har han stått hära brevid och tränat och tränat, jag kan ju moonwalk hyffsat bra, eller man vet lixom tekniken. JAG ÄR ABSOLUT INTE SOM MICHAEL JACKSON! vem är det egentligen? ;)
Så fråga Christian hur jag lärde mej, men jag kom på att det är nåt jag alltid kunnat, sen jag var liten, kommer ihåg när man såg han första gången så blev jag väll fast kanske och testade... och det gick, så nu om jag vill göra som han måste jag väll bara finslipa hahahahha.


jag i framtiden! eller inte...

heal the world, make it a better place, for you and for me and the entire human race

hejjsan!

ska bara skriva jätte snabbt, har bara chillat hela dagen sen så frågade jag mamma om vi kunde åka och köpa nåt att äta och hyra en film, så vi drog och köpte melon, frukter från panama, eller costa rica då men det är ju samma som vi åt i panamda :p, sen så kollade vi på Bolt hela familjen, vi var tvunga att titta på Svenska för Alices skull, men den var ändå helt okej.
Nu ska jag mamma & Elida äta B&J och titta på någon film, vill se samma jag såg igår, ni vet typ Jacksons an american dream. Skiitbra film verkligen. Men det vill inte mamma -.-

I morron blire antagligen kina med amanda, ska testa lite sushi då eftersom det är bufé haha, sen kanske det blir Eurostop, men först måste jag prata med mamma så jag kan låna lite pengar =)

aja, nu ska brorsan ha datan. Vi ses



Heal the world med Michael Jackson, acapella. Sååååååå fiint! jag dör.
lyssna på alla hans andra låtar acapella oxå, asså det är sjukt fint!<3

ångest inför skolan

ohno

om 40 dagar,börjar skolan igen! uuuuuuh, neeeeej. Jag kommer aldrig orka med mina lärares röster, eller vakna tidigt på mårnarna för att gå till skolan. I början av åttan vaknade jag i hyffsad tid, ni vet typ sju, fixade sej, tog lite kort på morgonen haha, hade lite tid över, tog bussen till skolan. Men nu den senaste tiden i åttan började jag vakna en kvart innan bussen gick, tog på mej kläder och borstade tänderna, tog med mej lite mascara till skolan typ. Vissa dagar skippade jag dom första lektionerna och tog sovmorgon, Dagen innan skolavslutningdagen tog jag en lång sovmorgon kommer jag ihåg. Så skööönt haha,  Gick ändå ut med hyffsat bra betyg, 4 MVG, 7 VG, och 4 G, tror jag.
undrar hur det kommer bli i nian, för jag känner just nu att jag skiter fullständigt i skolan, kanske för att det är sommarlov, men men, vi får se hur det blir. vill hellre gå om åttan för det var inge svårt alls!

men jag kommer aldrig palla nian



090709

hejjsan :)

idag blir en vanlig slappdag, länge sen jag var hemma själv utan en enda kompis på hela dan. ååååh så sköööönt!
och idag ska jag fråga pappa när vi kan lämna in min kamera för jag känner att bloggen börjar bli fett tråkig nu när jag inte kan bjuda på mina egna bilder typ, om man inte vill ta med mobilkameran men HAHA -.-
aa, men jag ska fråga mamma sen om hon vill dra till affären med mej och köpa lite mys saker, så vill jag hyra en film oxå. 
I morrn blire Eurostop med Amanda, jag vet fett B dra till Eurostop men jag pallar inte dra till typ väsby, kista eller stan. Så då ligger eurostop nära och bra och man kan bara ta moppen dit, wohooo.
aja, nu ska jag fortsätta chilla framför TVn, seeya =)

stolta sverige :D

hahahhaa!

Såg ni att Perez Hilton lade upp samma videoinlägg som jag, ni vet när Bounce dansar i Stockolm till Michael, cool att dom fick med sej så många dansare måste jag säga.
Men men, lite cool att Perez lägger upp det dära på sin blogg. Och kolla kommentarerna oxå,

några av mina favorit kommentarer:

"I love Sweden. And not just because of this, but this is also very cool.
I love when people do things like this. Not very original, but VERY entertaining."

"why do they always do these things in other countries and not in like... LOS ANGELES??"

"That's it, I'm moving to Stockholm. Free healthcare, secular government, hot chicks, awesome MJ tributes, and amazing cheese. "

"stocholm is one of the coolest cities in the world... I didn't expect anything less... IT WAS BRILLIANT!! GOTTA LOVE THE SWEDES!! "

"It was a breathtaking video. What a great way to honor the King of Pop. It was just beautiful. MJ brought people together everywhere in this world. =) " 

aa, ni kan ju kolla själva ;) proud to be swedish now, hah?

stockholm hyllar michael


SVERIGE ÄR BÄST IBLAND ASSÅ!
YO ME AMO SUECIA, Haha

nää men vi skulle egentligen gå och se dom med Sara, meeen jag vet inte varför vi inte gjorde det:p



bad day, sånt händer när man inte sover bra

hejjsan!

har suttit hära ett ta goch kollat på gamla bilder, saknar gamla tider asså!
i alla fall så skulle jag egentligen titta på over her dead body med mamma, ni vet den filmen Eva Longoria är med i, men då frågade hon om brorsorna oxå ville kolla, och jag har bråkat med dom hela dagen så jag hade ingen lust att titta då, så jag sitter hellre hära. Fast jag överväger nu att gå upp faktiskt, men näej.
jahaaja, då sitter man hära och tråkar och tittar igenom gamla bilder och smsar med amanda, lyssnar på musik och chillar. Ska fixa lite med mitt USB  minne lite, ni vet sortera och sånt, ladda ner alla nya bilder.
Kanske bjuder på några gamla oxå. vi ses =)<3

Michael i can see your halo, pray it won't fade away, pray your music won't fade away

tjena =)

har precis varit och hämtat moppen nu, den gnisslar inte längre och bromsen tar! :D
och snart ska den in igen på 100 mils service. jag har bara haft i typ en och en halv månad och har redan kört drygt 100 mil... haha, aja, har ju bara varit hemma idag och slappat. Har mest suttit vid datan och kollat michael jackson,  kollade flera tusen gånger när Marlon höll sitt tal, börja nästan storböla haha, sen när hans dotter Paris pratade oxå. Så hemskt, förstog inte riktigt att han var död fram tills i dag, kollade på klippen flera tusen gånger, om och om igen. Sen tittade jag tuuusen gånger när Beyonce sjunger halo låten till han "Michael I can see your halo, I pray it won't fade away"
så grymt. Fast sen när man tittade på hans musikvideor och eller när han spela live, blev han lika levande igen.
det kommer ta feeett lång tid för mej att fatta att han verkligen är borta.

han hade sån fin familj






vila i frid, michael joseph jackson <3

090708

hejjsan.

känner att jag är uppe tidigt idag!
vaknade först hemma hos amanda klockan nio och drog hem för vi skulle lämna moppen klockan tio, så vi gjorde det och jag gick och la mej och gick upp för en stund sen. Amanda ville att jag skulle komma tebax till dom men jag palla inte, är skit trött vill bara vara hemma idag fast jag ville dra till Eurostop oxå, se om man kan hitta nåt snabbt. Men men, klockan fyra drar vi och hämtar moppen igen och runt sex drar jag till Sara.

Sitter hära och kollar på vad heter den nura, michael jacksons dangerous tour.
såg ni när hans dotter höll sitt tal igår, heartbreaking asså...
aja, vet inte riktigt mer vad jag ska säga, är helt slut.


ooooohnoooo! jag kom på en sak


hos aaaaamandaaaaaa

tjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

sitter hära vid amandas dator, dom andra sitter och kollar på en fyra timmars lång film, jag ba heejdååå =)
sitter hellre vid datan då :p,
men men, jag och amanda cyklade till coop, träffade pappa, li och zara dära. Vi köpte fruuuukt, på vägen hem ramla vi i en taggbuske. sen har jag, amanda, rasmus & ludde spelat massa sms. laddat ner kändisar och sånt medans dom andra tittade på So you think you can dance. oooch jaa. ikväll är jag allmänt flummig.
nä nu ska jag göra nåt annat. sseeeeeesssssssss

no food, no happy jennifer

var lite sur i morse, vet inte varför men jag ville sova mer och det fick jag inte haha, men nu har jag duschat ska bara städa i ordning lite i mitt rum för mamma blir helt galen, hela min garderob ligger på golvet seriöst. aa sen drar jag hem till Amanda, vi kommer nog sitta och kolla på Michael Jackson idag. Hade helst velat sitta själv med typ Amanda eller mamma och kollat, men nu ska ju hela gänget vara dära. Det blir säkert kul men inte alls samma stämning som när man skulle sitta själv. aja, har dålig dag idag. NÄ NU VET JAG VARFÖR!
har ju inte ätit på hela dagen!!!!!!!! jag har ju sovit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1  hahahaahahahha
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTT
JAG BEHÖVER MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

nu ska jag äta, sen ska jag städa rummet sen drar jag till Amanda, sover där ikväll.
hejj.,

halva dan bortkastad, michael begravs

uh, jag vaknade halv tre idag.
nu ska jag duschastäda rummet sen drar jag till amanda.

missa inte michael idag, det är hans begravning och han går på TV feeettt mkt, åh. han är borta på riktigt...

halva dan bortkastad, michael begravs

uh, jag vaknade halv tre idag.
nu ska jag duschastäda rummet sen drar jag till amanda.

missa inte michael idag, det är hans begravning och han går på TV feeettt mkt, åh. han är borta på riktigt...

hemma

hejj,

kom hem från Vicki för typ en timme sen, dom dissade resident evil och hyra matrix istället, så jag somnade i början av filmen och vaknade i slutet. Sen gick dom upp och kollade på Mommas boys men jag amanda och rasmus stannade kvar där nere och käka körsbär :p, och sen drog alla hem. Är skiiittrött verkligen eftersom man inte kunde sova ut, vaknade ju åtta!
Så jag ska snart gå och lägga mej sen ska jag ta en riktigt låååååång sovmorgon!

Och sen drar jag hem till Amanda och chillar med henne och sen runt sex kommer typ samma personer som jag var med idag hem till henne så ska vi vara där under natten för hon har lägenheten för sej själv, chill.
aja, ska kolla lite mer på internet sen tar jag nåt att äta och sen till säääääängs =)

Beyonce hyllar Michael



älskar beyonce,

090706

heeeej :D

känner att jag är uppe i tid idag, eller aa.
Var ju hos vicki på filmkväll igår med henne, mej, amanda, lina, sarah, nici, ludde, niclas, rasmus, henke tror det var alla :p men vi kollade på dagboken haha och jag blev fett pissed off men det försvann sen. Så var vi vakna och satt och snackade och flumma ni vet och runt fyra gick jag och Amanda och la oss, somnade runt fem för dom andra höll på att spela en massa musik i rummet utanför. Sen vart det tyst runt sju för dom drog till coop hahahaha.
Men runt åtta vaknade jag igen så har vi bråttats och tro det eller inte men vi körde viskleken vid frukost bordet hahahaha.
Och sen juste, har garvat så jag döööööööööött idag! Både Ludde & Rasmus är ju i målbråttet hehe, (stavning?) så har dom suttit och spelat zoombie spel så dom skriker som två små tjejer hahahahaa, SKITKUL

Så nu runt ett drog alla hem till sej för att äta, duscha och sånt och sen tillbaka till Vicki på filmkväll igen, då ska vi se mina favorit filmer Resident Evil. Ääääälskar Action filmer! Fast ettan av RE är inte så bra men dom andra är skitbra. ååååh jag dör. hahaa, har inte sovit så mkt så kommer däcka fett tidigt ikväll -.-

ajaa, ska ta nåt att äta sen ska jag hoppa in i duschen sen tillbax till Vickiiiiiiiiiiiii :D

Michael Jackson - Dirty Diana


DROG LÅT DROG LÅT DROG LÅT DROG LÅT DROG LÅT DROG LÅT DROG LÅT

hej hopp i lingonskogen

hejjsan!

sitter hemma nu, har precis kommit ut ur duschen. det var sååå härligt att duscha ;)
det blir filmkväll hos Vicki, vet inte vilka som ska komma men jag gissar på vicki såklart, jag, amanda, lina, ludde, niclas, henke, sarah och samira, nici. typ vet inte :p
i alla fall så sover jag där. Moppens olja är ju typ helt värdelöst den läcker så fort man sätter in ny så jag vågar inte köra den, så jag får gå, eller så lånar jag Stinas cykel haha :p åhnej, cykel! kom på nu hur knäppt det måste se ut med mej på en cykel helt seriöst cyklande till victoria. Bara för det kommer det åka 30 00000000 moppar förbi mej -.-
CATARATAS KOM TILLBAKAAAAAAA! hahaha

090705

Hejjsan =)

gick upp klockan två och åt frukost, skönt att sova ut men jag hade gärna sovit lite längre :p
idag vill jag dra till eurostop och se om dom har bikinin, men jag vet inte om jag pallar. Det blir filmkväll ikväll kanske, hos vicki. Måste bara få svar från alla först.

ääääääsch är för trött för att blogga HEJDÅ!


jag och amanda på sjudagårdsbadet för några dar sen =)


alla kläder

hejjhejj =)

har varit hemma hos Amanda ganska länge nu, vi har bara chillat och suttit vid datan, spelade lite sims oxå. Lina och Vicki drog typ tolv och jag ska sova hära =)
aja, ni ska få se vad jag köpte:


tröjan från gina, jeansen med, fast ska sy igen hålet lite grann =)


en ruuuusa, gillar inte rosa men nått sånt plagg måste man ju ha ;)




myströja, den är ganska så tajt så HEJ LÖKAR, hehehehehe


och typ ett grått baslinne, köpte ett vitt oxå men pallar inte visa ;p


GE MEJ MEEEER!


090704 , shoppat

hejjsan!

har nästan precis kommit hem till Amanda, vi fyra tjejer drog till kista runt ett. Åt först thai mat, skit gott. Sen gick vi runt i en massa affärer, köpte för 1000 kr typ är rätt nöjd men det känns som jag behöver mer, önskar jag hade ett jobb eller känade pengar på att blogga!
När jag kommer hem tar jag kort på allt jag köpte, det var en massa tröjor och ett par jeans, nu behöver jag typ ett par sommarskor, shorts, bikini =)

Nu sitter alla hära hemma i Amandas lägenhet, ÄLSKAR HENNES LÄGENHET, DOM FÅR ALDRIG FLYTTA! i sånna fall flyttar jag till den hära lägenhten när jag blir stor haha, dom gör toast så ska vi äta ;)
aja, ska joina tjejerna nu, vi hörs =)<3

no one like him

You can't believe it, you can't concieve it
And you can't touch me, 'cause I'm untouchable
And I know you hate it, and you can't take it
You'll never break me, 'cause I'm unbreakable

But, if
Youre thinkin
About my baby
It dont matter if youre
Black or white

All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us

Hold me (show me)
Lay your head lowly (lowly)
Softly then boldly (yeah-ah)
Carry me there (I'm only human)
Lead me (hold me)
Love me and feed me (yeah yeah yeah)
Kiss me and free me (yeah-ah)
I will feel blessed (I'm only human)

I used to dream
I used to glance beyond the stars
Now I don't know where we are
Although I know we've drifted far

Before you judge me, try hard to love me,
Look within your heart then ask,
Have you seen my Childhood?

Just the other night
I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms
I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
Then forever can begin

I'm Starting With The Man In
The Mirror
I'm Asking Him To Change
His Ways
And No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place

tro mej, ingen har så betydelse fylla låtar som Michael Jackson.
har tagigt massa bitar från olika låtar, allt är så bra.


iii loooooove yaaa hooooooomiiiiiiiee

Sådärja, nu har jag sagt hejdå till Th ;(
haha det var svårare än jag trodde, först var vi hemma hos henne och chillade lite, sen gick vi ut och snackade med Henke & Ludde i typ en halvtimme för hon och henke ville säga hejdå typ, sen så drog vi till mej hon tog lite saker som var hennes som jag hade hemma hos mej, Sen drog vi och mamma över till henne så sa våra mammor hejdå och vi samtidigt, haha vi kramades typ flera gånger haha sen en high five emellan åt och skämtade bort lite, men nu insåg jag hur mkt jag kommer sakna henne! ;(  min favorit ghettobarn! hahahaha
i love ya my beautiful ghettogangsta' twin <3

har sååå sjukt många minnen med dej, youtube säger jag bara.












































alla minnen th! dö inte nu i libanon, maaaa hooomiiiee :D<3
te amo, muuuchismo!

varit hos vicki och nu mot th =)

hejjsan! :D

har varit hos Vicki hela dagen i hennes källare, Niclas & Ludde kom så vi bråttades lite hehe, sen så har vi väll pratat och lite sånt, vi tjejer pallade inte göra ngt :p
Men det var ju mysigt.
Längtar till i morron, hoppas VERKLIGEN  att bikinin jag vill ha finns där, annars kommer jag få daaaaamp!
men aja, juste, fick sms från th för ett tag sen att jg ska komma över nu, men jag glömde hahahahha, så nu måste jag dra dit, har fett ont i huvet och vill bara ligga hemma men hon drar ju i morron, aja vi ses =)<3

090703

godmorgon :)

bara vi fyra som vaknade av ovädret? haha, det var fett hemskt, hoppade till varje gång sen så vaknade vi till och satte oss och pratade typ lite. och sen när det slutade så gick vi och sov igen. Vaknade runt klockan ett typ åt frukost och sånt =)
Nu ska Niclas och Ludde komma hit så ska vi bara chilla hela dan så får jag se om det blir hope ikväll, måste se till att träffa Th oxå hon drar ju till Libanon i morron och kommer tillbaka till skolan börjar typ :(
aja, i morrn blire shopping med tjejorna :D

seeya =)


mitt i natten, typ

riiight now =)


me and amanda =)


v & a =)


alla fyra ;)


iiiigeeen =)

i morrn ska vi vara med alla igen, Ludde vill dra och bada fast det ska blixtra så vi får se hur vi gör. haha ;)

hos victoria

hejjsan

idag drog jag till vicki runt halv fyra kanske så satt vi och undrade vad vil skulle göra. Så vi drog till våfflan och köpte glass och satt dära vid bryggan och åt den. Sen drog vi till Sjudagårdsbadet och badade lite, typ ett snabbt kvällsdopp =)
Så nu sitter vi hära i hennes källare och ska titta på picture this, jag vicki, lina och amanda ;)

seeya ;)

090702

hah man ser verkligen hur statistiken sjunker nu när man inte skriver så mkt och det är så fint väder :p

men igår var jag ju och badade, det var verkligen skitvarmt i vattnet, 25 grader, ville vara i och bada hela tiden så jag sket typ i att sola. Sen på kvällen drog vi till Sara och atte oss på en brygga och pratade lite, det var fett nice.
Och fram mot nio så vare filmkväll hos Lina, det var Hon, jag, vicki, Amanda, Th, Malin, Nici, Ludde, Niclas & Rasmus.
fast Malin och Nici drog typ direkt. Men vi andra stannade kvar och kollade på världens bästa film, vet inte vad den hette men den var skitbra. Sen satt vi och snackade och vid två drog vi hem =)

Mina planer idag är att vara med Amanda och Vicki. Så jag drar till dom vid tre om jag hinner. Så sover jag dära=)

vi hörs <3


mee love ;)<3

090701

hejjsan!

måste skriva ett skitsnabbt inlägg lite snabbt, igår var jag med Amanda, sen drog jag och Lina, amanda och malin till våfflan. Bilder kommer =) Vi hade jätte mysigt, sen kom ludde hem till Lina så var vi dära hela kvällen =)
Idag drog jag Amanda, vicki och Lina till sjudagårdsbadet och har badat hela dagen, vi hade jääättekul. Så nu klockan sex ska jag vara hos Sara och innan det ska jag ta en snabbdusch! Efter att jag har varit hos Sara drar jag på filmkväll med alla vanliga så kommer jag hem någon gång mitt i natten eller på morgonen. Så förvänta er inte att jag kommer blogga.

nej nu måste jag duscha om jag ska hinna åka.
vi hörs =)

RSS 2.0