PANAMA<3



<3


toooday

hejhej har gjort lite alltmöjligt idag, solat lite, pluggat lite varit med amanda, kört lite på moppen, och nu efter den här svettiga dagen ska jag duscha, sätta på mej min mjukisdress och plugga lite till en vääldigt skön kopp te. åååh jag längtar.

tror jag ska iväg nu, eller aa snart =)

090530

hejjsan,

är helt slut men vi hade verkligen askul igår haha, När vi kom hem till Th så testade vi att vaxa benen men det funkade inte så vi sket idet, sen så somnade vi, haha kommer inte ihåg vad vi gjorde :p
men men, vaknade vid elva så följde jag med Stina och Moa hem för att hämta min mobil som jag glömde där och hämta fysik boken som jag ska plugga nu, ska plugga G, VG och MVG idag stenhårt så jag slipper plugga i morron.
Och senare ikväll vid fyra ska jag äta på Kina för att Fira Theresa som fyllde 14 igår =)

jaaao  får se om jag blogga ngt mer idag, kanske ska med Elida en sväng och sola, eller hon ska sola inte jag men hon vill inte gå själv typ. Men men, vi får se puss puss =)<3


STOCKHOLM

Har precis varit i stan med Th, Moa & Stina. På vägen dit så tog det en timme och 15 minuter att komma till stan! Skulle köpa ngt litet till skolavslutningen men hitta inte, fast jag hittade en persikofärgad/ljusrosa mjukisdress! :D Moa och Th tog sej en timme i varje affär så jag och Stina blev fett sura och drog till donken haha ;)
Nu ska vi se på Kungfu Panda, VÄRLDENS SKÖNASTE FILM!


jag och stina =)

Ayo Technology - Milow


Produktions bilder

tjeena,

har visat upp den dära sucker produktionen för alla sexor typ och några E klasser, sen en till föreställning för C enheten och MR. Första föreställningen var jag inte alls peppad för publiken var SÄMST! seriöst, men andra gick skitbra.
Men men, nu är det över, den teatern vi har jobbat med i typ ett år är slut, fett synd.

Efter skolan drog jag och Amanda och solade, solade stående, aldrig mer säger jag bara. att ligga ner är mycket skönare och mer avslappnande!
Men men, nu ska jag ladda upp några produktionsbilder och filmen på när vi rappade kanske kommer nån gång ;)



skolbussen typ =)


matsalen =)


TRE VÄRLDENS BÄSTA TÖNTAR!


jag och th, eller Elin & Pattis =)


hahahha när vi förvandlades till töntar ;)


DEN SKÖÖÖÖNASTE! JAG DOOOOG AV GARV!!!


8c be gruppen typ. :D


Rebecka, Th, Jag och Sofia i närbild :p,

peace. haha

produktionen

heeej, har inte bloggat på fett länge :p, men har typ inte haft tid.
Moppen gnisslar FEEETT  mycket måste ju lämna in den så dom fixar den, det är fett irritereande, åkte på Annas moppe idag och det kändes såååå skönt när den inte gnisslade!

Men i alla fall så hade vi våran produktion idag, det gick bra faktiskt. Var ens inte nervös inför den, bara nä jag och Th skulle rappa då var jag lite nervös men det gick hur bra som helst och var bara kul så det kommer nog gå skitbra i morron när vi har två föreställningar till, tror jag?
Men i alla fall så alla i min grupp var ju skitduktiga!
meeeen nu ska jag sova för vi börjar extremt tidigt i morron, tio över åtta.
kill me.

2 bilder hahahah


SOMMAR!


HEEY SEEEXY LADY ;)

I MISS

tjaa

åh, dagen började ju sktibra och jag var jätte glad, nu sitter jag här och surar -.-
är verkligen itne på humör och vill bara sova hela dagen i morron, vill inte vara med på den dära sucker produktionen den suger så myyycket och jag hatar den, alla mina repliker är helt sämst och jag pallar inte med de dära dramat, har lust att bara skita i allt och inte komma men det vore verkligen skit taskigt mot dom som går i min klass, och jag funderar på att inte visa upp våran rapp heller för sist gick det skit dåligt och jag känner på mej att det kommer gå jätte dåligt när vi visar upp oxå. Sen så la moppen av helt plötsligt. Och jag tankade i dag och nu har jag bara en fjärdedel kvar, Peters fel haha :p,

men nu ska jag inte sitta och tjura, efter att jag skrev inlägget drog jag och Th och valde färg till mitt rum, blev någon moccagräddsbrun färg haha, sen så drog vi till Stina och Moa och stekte på deras bakgård, men jag ville bli brunare så vi drog till brunos, kände mej inte alls brunare! hatar solen, man blir ju aldrig brun!!!!!! :@ ska sitta och steka med Amanda i morron! Men i alla fall så åkte vi till sätunaparken och fortsatte steka, sen kom typ en massa killar och så åkte vi till ekillas fotbollsplan och hängde lite, sen drog jag hem för jag pallade inte vara kvar, det var bara sååå tråkigt. Saknar verkligen våra gamla uppenätter med Vicki, Amanda, Theresa, Ludde, Isak & Rasmus, när vi hade SÅ KUL! asså det var riktigt obeskrivligt kul, höll på att pissa på mej varje gång, kommer aldrig glömma Jesper & Jonny eller vad det var och sen typ the ring vi brukade kolla på, sen när vi drog ut mitt i natten och tände på fyverkerier och vi hade fett mkt energidricka så man blev fett kissnödig, och vi körde typ jag har aldrig och åååh, vi hade fett kul verkligen, nu vet jag inte vad som har hänt men alla förändras, den saken är säker.....

oj, det blev ett lite annorlunga inlägg, sorry. pallar inte skriva mer nu, ska sova.

090525

tjeena,

vet att min blogg har varit RIKTIGT boring på sistone, men äsch jag hade väldigt mycket att göra då, nu har jag bara dans en gång i veckan, skööönt. Sen så har jag bara ett fysik prov typ så det är inte alls mycket plugg heller!
Idag då, så tappade jag bort mitt bankkort, tur att jag hann tanka moppen precis innan jag tappade det!, Moppen har börjat gnissla jätte mycket, mobilen är halft pajj nu, det gick skitdåligt när jag och Th testa rappa låten.. men vet ni? Jag är sååå glad ändå! Varför vet jag inte men jag är riktigt glad idag!
Det kanske är för att vi fick sluta klockan ett? :D
Så jag och Th tänkte dra till Valvet men sen så pallade vi inte, det var fett länge sen vi va där, men fick värsta dissen sist hahahhaha. neeeeeej men nu ska jag hitta på nåt :p

Juste, min kamera är helt pajjad så inga bilder på ett tag :p
oooou nu fick jag sms av Th att hon är klar, vi ska nog dra hem till Moa och Stina om dom vill =)

lite nytt men säämst

Sådärja, gjorde en ny header som jag kan ha sålänge, och tog en ny bakgrund, yeeeaa ;)

blööööö

har haft ASROLIGT  hela den här helgen, och danserna har gått riktigt bra och åker moppe nu fram och tebax till Amanda, mej och connection, men iv har haft fett kul i alla fall, har inte garvat så mkt i hela mitt liv känns det som :D.
Och snart kommer min design, måste snacka med Sofia först =)


baaaaaaaaaaaajs =)

FIS FIS FIS!

hahahha, har haft SJUKT KUL  idag, hahahaha aaaaay.
vi har gjort lite allt möjligt men sen när alla drog hem från amanda så har jag och vickioch hon haft skitkul Jag kom på att en stor hejjarklack kvinnor står och skriker PRUTTA PRUTTA PRUTTA medans dom biffiga männen står och skriker FIS FIS FIS, hahahahahahhahaha jag har garvat åt det i ååååååår, vissa växer aldig upp vettni ;)
näej men ska dra och dansa klockan HALV TOLV i morron för den dära dansdramegrejjsen, är riktigt pissed off på det dära och det känns som att jag kommer få utbrott tusen gånger där eller så kommer jag sätta mej i ett hörn och sura, jag ska vara dära uppe från klockan halv tolv till klockan sju föratt öva på den dära grejjen som jag är med i tre sekunder, sjukt att dom inte kan organisera lite mera rättvist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FIS FIS FIS FIS FIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:(

090517

ojojojojojojoj vad grymma dom va igår asså!
hahaha, vi hade fett kul drog in till stan och letade efter vasagatan så när vi hittade dansens hus drog vi och käkade kebab men dom var fett sega på servera så vi hann äta i fem minuter innan klockan blev sju och allt skulle börja,
men dansarna var GRYMMA! tro mej det här behöve jag se efter alla kulturskolanföreställningar jag har varit på. Tack gode Gud att alla inte dansar som kulturskolan. hahah nej men mina vänner som dansar där är ju duktiga men själva koregrafin eller hur man stavar det suger..
men i alla fall, dom var klara vi typ elva så vi kom hem halv tolv. Jag var fett trött och ville bara sova men då hade Elida en massa kompisar här som satt i soffan som nu är min sovplats eftersom dom renoverar, där satt dom och kollade på Eurovision song contest, är inte insatt i det där men grattis norge i alla fall ;)
Och juste, var och solade igår med Elida var feeettt bruun så jag vågade nästan inte gå ut från rummet hahahha, men sen gick det bort lite -.-

idag ska jag snart åka iväg och dansa kommer nog hem runt fyra då måste jag plugga mer , sees ;)

FULLT UPP!

hahahaha, har inte kunnat skriva på RIKTIGT LÄNGE!
har haft en massa plugg och dans, har varit riktigt stressad, hade en stor SO uppgift att lämna in ett utkast på en novell i svenska och så ska jag skriva en uppsats eller vad man säger om en bok som skulle vara inlämnad i julas och lämnar jag inte in den påverkas mitt betyg -.- Sen så har vi spanska prov på tisdag + vääldigt mkt dans som jag måste träna in, säkert ska jag öva söndag,måndag, tisdag och torsdag men jag vet inte.
Och idag så ska jag och Th åka in till stan och kolla på nåt dancebattle grejjs det blir väll najs men hon svarar inte på mina sms hon kanske sover.
ÄSch skitsamma, har tagigt moppekortet nu, fick köra med två helt konstiga tjejjer, tack och lov att det inte varade så länge. Men nu måste jag vänta på att vägverket ska skicka en räkning så ska pappa betala, sen ska dom trycka kortet och sen skicka hem den, kan ju ta någon vecka -.-

äej nu pallar jag inte skriva mer, men vi hörs väll när vi hörs =)

AFROMAN - GHETTO LIFE


tjuu

hejjsan, har chillat fett mkt idag, drog för ett tag sen till affären med mamma, köpte en godispåse med en massa lakris och frysta hallon, honungsmelon, riskakor och en massa annat gott så ska jag mysa ikväll.
Men jag har hunnit med att städa upp på mitt rum lite grann, sen så har jag hunnit skriva halva novellen som ska vara inlämnad som utkast på tisdag. Och jag funderar på att kolla lite på so uppsatsen typ om Kroatien. Det är fett svårt hittar ingen fakta om Kroatien så kommer få sitta och råplugga på Onsdag men jag ska hinna med att dra till connys oxå -.-
asså maj månad är verkligen fullt upp!

tio saker du inte vill veta

1. Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2. Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.

3. En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4. Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5. Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6. Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7. Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

8. Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

9. Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

10. Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

Hela fredagen

tjeena

har vaknat nu och käkat gröt till frukost, haha.
neej men jag tänkte berätta om min dag igår, känndes som jag hann göra en massaa saker!
Först vare skola, sovmorgon till halv tio det var skönt, så vanliga tråkiga lektioner. Efter skolan så skulle jag Th & Moa dra till connys så jag kunde sitta där lite men dom hade typt stängt så vi bestämde oss för att dra till valvet på en gång så att dagen inte skulle bli så stressig. Så jag, Moa, Th & Stina drog dit satt där en stund kanske någon timme sen smsade Elida mej och sa att hon har kört hem min moppe, så vi tog bussen hem och hann köra en stund men jag var tvungen att fixa en massa saker för jag skulle direkt upp till hope och öva för dansen som vi dansade på utmaning.
Sen drog jag upp dit Ludde satt oxå på bussen så åkte med han. Och seeen såååå såg vi alla band och hahaha när dom var på scen och skulle öva så vare ett band ni vet SCREMO eller hur man stavar dom heter typ dark forest of north eller nåt sånt dära töntigt, så jag öppnar dörren in till stora scenen så hör jag hur han skriker som jag vet inte vad, fick panik så börja jag skrika det kom tårar i ögonen ni vet så kutar jag och Theresa ut där ifrån och rakt in i ett par killar som börjar garva, haha men har aldrig varit med om nåt sånt äckligt, usch sök upp dom på youtube dom finns säkert där SKIT DÅLIGA! Sen vare ett Africa band som var ASGRYMMA! ääääälskar odm men jurryn valde inte dom till final utan dom valde dom dära äckliga scremo och några till, så då drog halva publiken. Sen var vi kvar där ett tag och vi tog kvart över elva bussen hem hur trött som helst.


Th & jag på bussen


jag och moa på valvet =)


Th & Stina på valvet... (geeks) hahaha


jag och min ÄLSKADE moppe, (snodde bilderna från Stinas blogg)

tröööööött

är skittrött så jag säger inte så mkt,

meeen moppen har kommit! aaaaassnygg!
och sen säger jag bara en till sak, AFRIKA UNITEZ eller vad dom hette!

hemma idag

tjuuuu,

idag mår jag mycket bättre, fram mot kvällen fick jag skiiiitont igen så jag palla inte gå till skolan idag, men jag klarar av att gå i morron i alla fall, det är ju orientering och Th får inte gå själv, då lär jag aldrig mer träffa henne. Hon i skogen? ajajajaj. Så jag är på i morrn i alla fall, Om min moppe kommer idag så kanske jag lyckas övertala pappa att få köra den fastän jag inte har tagigt kortet än. Men vi får se, annars tar vi bussen =)
Funderar på om jag ska dra till connys och börja ida, men jag tror nt jag kommer göra det, får sitta där så länge jag kan i morron sen en stund på fredan innan vi drar te valvet och sen hela lördagen och på söndag ska jag dansa, undrar när jag ska göra uppkörningen :S
Har dessutom en hel uppsats om Kroatien att göra som ska vara inlämnad nästa vecka!
fuullt upp...
Till Th för jag pallar inte smsa.: Th följ med ner till connys efter skolan så frågar vi om du kan ta körkortet fastän du fyller år fjärde?
greys ikväll oxå lr?

aoooow, är fett sugen på en blåbärs smoothie, hmm. ska nog gå ner och fixa det nu.

seeya. peace

Sjuk -.-

hej blogen,
sitter hemma men borde egentligen vara i skolan och ha hk, dom ska tydligen göra wook eller vad det heter, fett fuskigt!
Jao, varför sitter jag hemma dåra? Jo, jar har RIKTIGT ont i magen, kan knappt resa mej. Det var värre under natten då jag inte ens kunde sova, Alice är hemma med mej så jag får inte så tråkigt i alla fall, hon är bäst!
Hon märker när man är sjuk så då hjälper hon en att hämta saker man vill ha och hon ber inte själv mkt om hjälp, det enda hon bad mej om var att sätta på duschkranen. Så söt!
Men det som är ännu mer dåligt med det här är att jag kan inte gå till connys idag, och jag som måste få det dära körkortet klart så fort som möjligt, har verkligen jätte mkt nu under maj, det är moppen, dansen & skolan.

nej nu orkar jag inte skriva mer, men vi ses :)

MOPPE

tjena tjena,

helt okejj skoldag idag, bättre blev den när pappa kom och hämtade mej och Th s drog vi till connys så pappa skrev på papper och det så jag drar dit i morron efter skolan och börjar med kurserna. Efter det så drog vi vidare till powerbike men jag hitta ingen moppe som jag ville ha så vi drog till wheels corner eller vad det heter och där stog cataratas (som moppen ska heta, haha) såååå snygg, blå precis som jag ville, och det är en väldigt speciell blå på moppe, antingen älskar man den eller så hatar man den, för mej är den himmelriket!
Kom hem nyss och ska snart iväg och dansa, sen när jag kommer hem kanske jag bloggar lite, vi får se.

men vi ses =)


inte min moppe på bilden, men det är så den kommer se ut :D

Morgon

hejhej =)

har haft en riktigt lugn morgon, fett skönt!
Nu skulle vi ta bussen tio i men det regnade och jag hade ingen lust att gå ut och ställa mej i regnet och förstöra håret, det blir ju lockigt då. Så mamma skjutsar mej, min syrra & Th. =)
men men, kanske skir

lite kort sådära ;)

Har typ nyss kollat klart på GG och lekt lite haha, men vi ska typ spela kort och sen ska jag ta bussen som går tjugo över. Glömde mitt pluskort hemma så jag måste betala med mobilen och det är fett dyrt -.-
men här kommer några bilder i alla fall =)


haha vårat käk i gårkväll när jag och Vicki & Amanda hade filmkväll :D


the real me, (ja, jag blåste upp näsborrarna hahah)


090503

tjuuu ;)

Första inlägget dåra. Har haft den hära blogge rätt länge men jag skulle vänta tills jag hade fått riktiga designen till den som Sofia ska göra men jag har inte pallat vänta så får ha den hära designen tills den kommer men den kommer snart hoppas jag.
Men men, har varit med Amanda hela dagen vi har haft fett kul like always, Vi drog ner till tivolit och köpte sockervadd och sen vidare till willys och köpte en varsin b&j som vi ska ha till Gossip Girl =)
vi hörs =)<3

Because i got high


RSS 2.0