Evan Ross


ay caramba chicoooo! Så här ska min framtida man se ut, om han inte gör det är jag så mer än gärna beredd att betala hans operationer =) ahhahha


bilder från helgen

ni får lite bilder från helgen =)


jag efter att vi hade vart på statiol och köpt macka.. rödbetsmacka oxå
hahahahha, jag hatar rödbetsmacka nu! fast d smakar gott =)


amandaaa


jag och amanda och grädde :)


me and amanda


amandas oboy med grädde..


min.. ååh vill ha nuu, ska be mamma köpa i morrn så jag kan ha till
dhw =)


091130

hejjsan.

home from schoooool, va ganska chill ida. Förutom att jag gick reda på att vi har en stor asså när jag säger stor så menar jag S T O R hk inlämmning tills på onsdag -.- jag som trodde allt sånt dära var slut.. jaja, och sen har vi svenska redovisning i morrn! :s...... jaja d går väll som d går..
Anyway så är jag med Th nu som ligger och sover. ska oxå lägga mej och sova sen ska vi plugga lite matte, ska göra matteprovet på onsdag. ååh jag orkar itne jag som trodde allt sånt hära var sluuut! nu ska jag sova, HEJDÅ

aldrig glömmer


finns saker som man aldrig glömmer.. och det finns saker om man
aldrig slutar garva åt.. jag minns den här kvällen, över ett år sen typ, jag garva tills jag dog, sen garva man ännu mer tills man uppstod. asså vi va verkligen bäst!


1 advent

hejjsan..

igår hade jag och amanda väldigt mysigt till en film.. hahahahha låter fel, nejj men vi titta på nån film som va jätte bra. Sen så snacka vi väll bara lite. haha vakna idag runt ett, tittade på filmen igen och så har vi bara haft mysigt hela dan, sitter lixom fortfarande i pyjamas. Vi ska snart kanske dra och handla grädde så vi ska ha till varm choklad medans vi tittar på Gossip girl. efter gossip drar jag nog hem, dushcar och går och lägger mej för i morrn äre skola och en hel vecka framåt.. men just nu känner jag att det inte gör så mkt. Jag har sett världens bästa film som jag kan se varje dag fram tills skolan är slut. Sen äre inte sådära farligt mycket prov och inlämningar. Tror faktiskt att dom hära 3 sista veckorna kan blir rätt chill.. inte kul, men chill.
Ja, och så äre ju första advent oxå, 4 veckor kvar till jul, gaaah längtaaar! jaja, vi ska dra nu snart. vi höörs <3




091128

hejjsan

har inte bloggat någo bra i know.
har bara inte orkat. men igår drog jag i alla fall till hope runt åtta, d va såndära café kväll så  va fett chill, dansa islutet som vanligt. alltid kul =)
fast haha, amanda käka nån himla rödbetsmacka så tappa hon typ rödbetssallad på nån stol, och gissa vem som sätter sig där? jo jag..... så de va nån röd/lila fläck på mitt linne precis vid röva :@ irriterande!!!!!!
jaja, drog i alla fall hem till th efter, jag, amanda, th, ludde, rasmus & henke. titta europe trip eller vad den heter... sen satt vi och och snacka läänge till typ galv fyra så drog rasmus och henke, sen käka vi som var kvar pizza mummaaaah, sen drog vi hem.. sov... så vakna jag och amanda hära runt ett kanske, hon drog vid tre och nu ska jag ta tio i sex bussen hem till henne så ska vi titta film eller något... ja ja ja, vi hörs :)

091127

hejjsan.

har sovit ganska mkt idag.. skööönt. Skickade oxå in en svenska uppsats om en bok kan man säga. Sååå skönt att det är över nu med dom hära uppsatserna, för det är verkligen fett jobbigt!
jaja, sen har jag bara sutitt vid datan. Ska snrt hoppa in i duschen sen ska jag väll klä på mig kläder och det för sen tar vi bussen upp till hope med ludde.
så vi hörs ikväll:)

mulattobee

juste, några tjejer i klassen ville att jag skulle lägga ut en bloggadress till VÄRLDENS BÄSTA BLOGG.
helt ärligt tycker jag att den hära bloggen är sååååå mycket bättre än dessies, kissies, och paows och alla dom dära. Han är gryym! Bryan heter han och är mulatt typ 18 år, fett bästa!
tryck här för å komma till hans blogg!

091126

hejjsan!

allt bra? med mej är allt fin fint! är på ganska så bra humör.
var i alla fall i skolan idag, d var rätt chill dag asså... drog till prima på lunchen och käka kebabrulle med th, sen la vi oss och sov i ett solarium haha. drog direkt till salongen efter skolan så fixade hon och hennes mamma mina naglar, hem fixa sej, fira papi lite.. sen drog vi till balen. det var fett segt och inte alls kul. Eller aa folket var ju såklart kul men musike sög och folk kan ju inte dansa.... hahaha, jaja.
i morron är jag ju i alla fall ledig så ska ta en lååååång sovmorgon! Sen måste jag plugga lite svenska men men. lägger ut bilder på hur jag såg ut ikväll =)


det hade jag, + ett par vita coneverse =)


yeeeaah.


och sådära blev naglarna, d är gelé så jag hoppas dom inte går av
så lätt så jag kan ha dom länge :)

nu ska jag sova eller titta på film, vi hörs =)

091125

hejjsan fooook's! hehe, om man kan säga så? äsch.
idag stannade jag hemma från skolan för att göra klart min SO uppsats, var ju inte alls klar och behöve nästan en hel dag på mej för att göra klart så bättre att jag stannade hemma, men mamma blev typ pissed off.gaaaah ibland hatar jag att ha sånna föräldrar som ska vara så noga hela tiden med att man ska till skolan, så hon ba jag ska ringa din lärare och se om det verkligen är sant att du behöver jobba med det där.. man bah. men
"#¤%%&/(=? TRORU JAG STÅR HÄR OCH LJUGER ELLER VAAAAAAAAAAAAAAAAAAD?!?!?!?!?!??!

mm. nu fick ni lite fakta om min mamma......-.-
jaja, skola i morrn i alla fall.. sen ska Th fixa mina naglar efter skolan, eftersom vi inte hann det idag. Sen drar vi hem och fixar oss 2sammans.. haha, eeh. aa. tittade på Greys idag och det är såå sjuukt bra. Assp jag fattar inte hur kär man kan vara i TV serier. jajajaj, ska gå och lägga mig. Får hoppas på att det inte blir lika mkt plugg nästa vecka så jag får någon chans att ta lite bilder och uppdatera min väärdelösa blogg.. juste.. papi fyller år i morrn. 42 år, börjar bli en gubbe.. :( jaja vi hörs.

091124

tjaaaaaa!

jag är fett glad... har precis varit och dansat och nyss titta på dhw! (i looooove it!). Dock har jag kommit efter i pluggandet och kommer komma ännu mer efter eftersom jag ska dra och fixa naglarna direkt efter skolan och sen typ drar jag till Sara ganska direkt... och när jag kommer hem äre greys. fast juste har ju BARA so och svenska under dom hära två dagarna så jag hinner göra klart ändå! GREEEAT!
Idag efter skolan följde Amanda med mej till kista så skulle jag hitta nåt att ha på balen, hitta första bästa lackleggins och så har Elida massa tröjor hära hemma som är lite snyggare än vanliga. såå i'm gonna be cooool as i said.. hehe jag är inte så bra på engelska men whatever. I get my inspiration från typ... Nya bring it on filmen (hahaha) och typ centre stage...  Så d kommer bli nice ;)
ingen klänning här inte, pallar inte sånt. det är okej att ha klänning men. Tar kort i morrn på vad jag kommer ha på kvällen så får ni se. jajajjaja
ska hoppa in nu i duschen så hörs vi i morrn typ inte.. hehe i morrn på kvällen efter Greys!

+ att det är bara en månad kvar till julafton!

091123

hejjsan.

var ganska okejj skoldag idag. Tråkig och lång.. men helt okej.
Nu ska jag plugga spanska, ska sätta mej ute i köket så får mami hjälpa mej lite med uppsatsen och sååå..
ja, är ganska hungrig ska ta nåt att äta snart... ehm. har inte så mkt att säga.
men vi hörs. stay cool ;)


Chris Brown - Dreamer


Asså Chris Brown...han är bäst. Grejjen med han är att man tröttnar aldrig på hans låtar, jag lyssnar fortfarande på with you, no air, superhuman, damage, take you down, Gimmie, mm. Och sen hans nya låtar har ni hört dom eller? Crawl, So Cold, I can transform ya.. asså killen har TALANG!


life is great and I'm happy!

WOHOOOOOOOOOO!!!!!!!!
nu är jag nästan klar med SOn, har bara slutdiskussion kvar d gör jag i morrn eller nåt. ÄNTLIGEN! en stooor börda lyftes från mina axlar nyss hahahaha, nee men har mkt plugg kvar men nu är man färdig nästan med det största. Sköönt. Så jag har pluggat hära exakt hela dan, eller aa sen tre till halv nio så när jag blev klar var jag såå sprallig i benen var bara tvungen att springa runt i huset, skrek och skrattade (är ju hemma själv) hahah, så  kom jag på kladdkaka... kladdkaka. måste baka kladdkaka! Så ställde jag mej och baka kladdkaka som jag ska äta nu och titta på en film!, life is great and I'm happy!

snart klar!

Nu har jag pluggat riktigt länge! exakt hela dan!
Är nääästan klar med Son, har skrivit klart alla rubriker, nu ska jag bara skriva om förintelsen i andra länder ni vet jämföra lite, sen slutsatser och källdiskussion sen är jag klaaar!
Fast jag måste läsa igenom kritirerna och fixa det som jag inte fått med, men helt ärligt tror jag inte att jag når upp till MVG. fast jag tänker nu och jag bryr mej inte längre! Om jag vill gå typ sam sam kommer jag in på vilken skola som helst. Dessutom kan jag fixa allting på våren också, mkt bättre om jag får VG nu för om jag gör bara små små förbättrningar under våren vår jag lätt MVG och det är dom betygen man söker in på..men men, så jag blir nog klar runt åtta nån gång om jag fortsätter konstant nu!yeeees!
då ska jag ta nåt att äta sen titta på en film, och sen ska jag sova direkt! är jätte trött!.
jaja nu ska jag plugga jääääärnet vi hörs!

091122

hejjsan! har inte bloggat på hela helgen har inte haft tid.

i fredags så hade jag ju filmkväll med moa stina & th, vi hade feeett kul, tittade på nya bring it on filmen, sen gjorde vi en massa saker haha. Sen drog vi ut en stund mötte Henok. så va vi ute, sen drog alla vi in och typ satt vid datan, snacka och grejjer, sen drog Moa & Stina så tittade Jag, Th & Henok på typ Euro trip... sjuk film d asså. Somnade runt halv fyra...
Lördag så nästan direkt när vi hade vaknat kom Amanda, så fixa vi oss lite sen drog Jag, Amanda, Th, Vicki & Emma och tittade på 2012.. och asså, den var SÅ SJUKT GRYMT BRA!
Alla sa att den var feeeett bra och grejjer så jag hade riktigt höga förväntningar.. men filmen var mycket bättre än jag trodde. Det hände saker exakt hela hela hela tiden! En typsikt Jennifer film det dära!
Jaja, sen runt tolv kom vi hem så sov amanda hära hos mej. och nu äre söndag vilket betyder RÅPLUGGA!
eller aa, ska försöka bli klar med Svenskan och SOn men vi får se hur d blir..
ni får lite bilder från i fredags, så hörs vi.


jag och amanda.


moa och stina


091120

hejjsan..

somnade jätte sent igår kväll men tur var hade jag ju liiite sovmorgon i alla fall..
va på gymnasiemässan idag, d var väll sådära blev lite mer intresserad av olika skolor men allt är så osäkert just nu. Haha, så träffa vi Dessie dära oxå, så först vi ba typ tita på henne lite ni vet sådära, lång var hon i alla fall... haha Så man såg ju henne feett många gånger sen typ precis innan vi skulle gå så träffa vi henne igen, vi ba äsch vi tar en bild, då hamnar vi ju på hennes blogg! hahaha så vi drog fram till henne och bah aah får man ta en bild? hon bah.. eee, nä inte nu.. så gömde hon sej bakom sin kompis och fortsatte mummla på nåt typ att det blev mkt eller nåt, vi ba okej så drog vi. Så feeeg, hon leker feett kaxig i bloggen... jaja, och vad gör hon på en gymnasiemässa, hon har ju hoppat av skolan?! :s.. whatever.
ikväll blire filmkväll med Stina, Moa & Th hemma hos mej. Så ska städa upp lite i rummet.. som det ser ut nu är ju ögonklåda.. hahahah, jaja vi hörs! byye!

spotify, chips, rootbeer. you gotta love it

har pluggat nu ett tag, utan framgång käns det som men jag har fått till ganska mycket!
om jag tar söndag som heldag för plugg så blir jag nog klar med So uppsattsen och boken vi läser i svenska + 6 loggar & 2 diskussionsfrågor, Perfekt! Då kan jag fokusera på Spanska provet till på Tisdag och sen på Svenska rescensionen till på Torsdag. Juste... har ett matteprov oxå. Jaja, d fixar jag nog ändå!
Sen kom mamma och pappa hem med 2 root beer till mej och en pringles burk för jag hade pluggat hela dan typ. niiice, fast ska spara min andra root beer till ikväll, funtar på att se en film, tittade på 8 mile igår, och step up 2 idag. Så vi får se vilke de blir ikväll. jaja vi hörs.


bra musik på spotify, chips, rootbeer. i just love it.

091119

hejjhejj.

har vart hemma idag med. Har tittat på Step up 2 typ och tagigt det lugnt. I morrn äre gymnasiemässa i älvsjö som gäller, drar dit med klassen runt tio i morrn så d blir en liten sovmorgon. niice.
Just nu sitter jag och försöker plugga SO, vilket inte går så bra, det enda jag gör är att sitter och läser igenom kriterierna och mitt arbete. Kan itne skriva mer, vet inte varför men jag kan inte jobba om det inte är riktig press. Visst har jag press nu.. men kan typ bara jobba dagen innan inlämning/provet är. Fast det skulle vara riktigt skönt om jag fick klart hela den hära So grejjen idag. Jag ska nog satsa på det, göra klart den idag. Får sitta i timmar om jag så måste. Får låtsas att jag ska lämna in den i morgon. Då är jag inte lika mkt stressad när jag ska lämna in Svenska recensionen eller vad det heter. Juste.. har spanska prov på tisdag, får hämta boken på måndag. Spanska är rätt så enkelt så är inte så nervös. jajaja, ska nog börja plugga nu.. Önska mig lycka till!


ni får en bild på Alice i Panama :)


Rihanna

asså, minns ni rihanna in old days? haha, asså hur vacker hon var!
titta..


titta, skivomslaget til A girl like me 2005, hon va feeett vacker!!


och skivomslaget till take a bow 2008, hon va forfarande vacker men
lite mera cool.. typ kaxig? fattar ni.


OCH TITTA NU? BRUDEN HAR JU BLIVIT PSYKISKT SJUK!
Chris måste ha fått in ett riktigt hårt slag... nåt hände ju med hjärnan
på henne! Det är är varken coolt, eller vackert. det ser bara sjukt ut.


jaja, vet att ajg sa att jag inte ska blogga. men jag kände för det, har suttit med Matten och Svenskan och försökt plugga.. utan framgång :( aa juste, va hemma från skolan idag oxå..


b a j s a p å s k o l a a a a a a a n

assååå neej, d är sjuukt.

är så trött hela tiden, har SÅ SJUKT MYCKET PLUGG ATT JAG INTE VET VART JAG SKA TAVÄGEN!
har typ feeett många inlämningar, massa prov, en fett stor hk inlämning och det tar livet av mej.
Och d värsta är att när min svenska lärare som oxå är min mentor.. tyvärr. Vet att vi har typ FETT MYCKET! så bokar hon in en hemsk teater som vi ska se på torsdag från klockan fem på kvällen TILL HALV ELVA! TROR HON SERIÖST ATT JAG BAJSAR TID?!!?!?!?! HUR SKA JAG KUNNA PLUGGA?! HON TAR MIN TID FÖR ATT TITTA PÅ EN FEEETT B TEATER SOM INGEN ENS VILL TITTA PÅ! OCH VILL MAN INTE GÅ PÅ DEN, MÅSTE MAN SÖKA LEDIGT!!!! ASSÅ SKJUUUUUUUUUUUUUUUUUT EILLA SKOLAN!

sen balen SKA VA I AULAN?!?!?!?!?!?!?!?!? seriöst.... ekilla in my big fat full of poo ass!
ja.. jag har för mkt i skolan helt enkelt och blir tvingad att fokusera på det. Så jag tar bloggpaus tills jag bloggar igen haha.. jaja, vi ses

goodnight

hejjsan, vet att jag inte har bloggat så bra idag med många bilder och så men men. har för mkt att göra helt enkelt. plugg plugg plugg. och nu på kvällen har jag duschat, fönat och plattat håret.
och i morrn blire inte heller nån bra uppdatering, ska va i skolan hela dan sen kommer jag hem, plugga plugga plugga dom få timmarna jag är hemma sen drar jag iväg till dansen, sen kommer jag hem, dhw.. sova. haha
jaja, vi ses i morrn!

Si yo fuera un chico - Beyonce (if I where a boy, spanish verision)



tkr ni inte den hära va sjuuukt mkt bättre på spanska?! :D gaa, den e fett
bra på spanska, mkt bättre än engelska, spanska är så sjukt mkt finare än
engelska. ååh, fett fiiiiint! lyssna själva!

091116

tjenatjena.

har vart i skolan för första gånge på tre veckor, snacka om deprimerande!
dessutom har vi fått tillbax våran riktiga danslärare, pain pain pain. hon är så sträng så jag vet inte vad :(
jaja, va på någon drogföreläsning oxå sista lektionen, snubben va fett skön fast vi lyssna på han i sjuan typ så man kännde igen hela hans upplägg och skämt. Men han snacka om godis en gång så jag och Th blev feeeett sugna så vi drog till centrum sen så träffa vi Rasmus precis vid skolan så han följde med oss till Willys sen drog vi hem. Så fick vi reda på att Ludde och Rasmus drar på 2012 IDAG!! vi som hade bestämt att vi skulle se den på lördag med dom.. jaja. då går väll bara vi andra :)
eeh.. ska plugga nu, baaaaj :)

Michael Jackson - Halo


gick inge bra med pluggandet. Fasna på youtube med Michael Jackson ;(


godnatt

jag har upptäckt att jag har MYCKET LÄTTARE att plugga på kvällarna. Nu har jag suttit ett tag med SOn, går ganska bra men det är svåårt. fett svårt man vet inte riktigt vad man ska skriva, och jag vill ju ha MVG så.. men jaja vi får se hur det går. hehhe, fastnar i pluggandet hela tiden, har försökt blogga i en timme nu. så godnatt mer er, jag kommer sitta uppe till elva och plugga. Inte mer för sen ska jag sova!


DÖ PLUGG, DÖ ANDRA VÄRLDSKRIGET, DÖ HITLER, JAG HATAR HISTORIA!
BOOOORIIIING SÅ JAG DÖR!


Chris brown - Crawl



if we crawl, til' we can walk again
then we'll run, until we're strong enough to jump
then we'll fly, until there is no wind.
so let's crawl, crawl, crawl
back to love.


bortslösad söndag

hejjsan,

sitter och tittar på gg, det är väll helt okej.
men typ slut snart, jaja, idag har jag itne gjort något av vad jag sa att jag skulle göra, jag har inte hunnit städarummet, eller pluggat matten, bara läst igenom mitt so arbete... haha
har itne alls mkt att säga så vet ens inte vrf jag bloggar, vi ses.

091115

neeeeeeeeej, i morrn äre skola! jag ger VAD SOM HELST för att inte gå tillbaka till det stället, asså neeeeeeeeeej, jag hatar inte mycket men jag HATAR skolan av heeela mitt hjärta! jag får ont i magen bara jag tänker på skolan, lärarna och allt plugg :(
jaja, vi hade kul igår som vaanligt, sen vid typ halv tre eller nåt gick vi hem, jag, ludde, rasmus & th, men haha th hade klackskor och kjol och grejjor hon hade vart på nån tjejmiddag eller whatever. Så hoon var ju katastrof så vi fick gå i snigelfart för hon hade så ont i fötterna haha, såå d tog feett lång tid att komma hem.. jaja.
idag ska jag storstäda mitt rum som jag fortfarande inte har gjort. Sen ska jag sa om jag hinner med lite SO men framför allt ska jag plugga matte.


tröööött

jaa.... ni vet ju hur d är med helgerna och bloggning.
i dag i alla fall va jag först med Amanda & Vicki, så nu ikväll oxå va vi hos vicki, jag, vicki, amanda, malin, ludde, rasmus. sen drog malin så kom th. vi titta på den dära hannah monatna filmen haha, den va helt okejj.
jaa asså är så sjuuukt trött orkar inte blogga vi hörs i morgon :) <3

091114

hejhej.

sov hemma hos Amanda från igår till idag, d va niice som vanligt :)
och juuuuste igår hände en grejj som jag inte kan skriva häära vad som hände. Men d va typ mest mellan Amanda och en person så vi gick ut så hon ringde och skällde typ ut han och grejjer, jag sa INTE ETT SKIT I TELEFONEN! eller joo, men då pratadejag på spanska så dom fatta ändå inte vad jag sa, och sen så får JAG inte amanda utan JAG får en massa hatsms, och sen en massa sms av personen hon skällde ut , han va typ rädd att jag va arg så tillslut började vi två oxå tjaffsa och allt blev bara bajs.
om ni läser de här så ska ni vet JAG BRYR MEJ INTE ETT SKIT OM VAD NI GÖR! VAD ÄR ERAT PROBLEM?! OM NI SKA VA ARGA SÅ VA ARG PÅ RÄTT PERSON JAG SA INTE TT SKIIIIT TILL ER, D VA AMANDA SOM DAMPA PÅ ER OCH SA MASSA SAKER SÅ SKICKA SMS TILL HENNE!!!!!!!!!!!!

sådära..... hahaha, nää men d är bra mellan den ena personen och mej, men det sista den ena sa va bara, fine, har ändå alltid hatat dej?
jaja, orkar inte prata om d längre, får se hur det blir ikväll..


ge mej sommar istället!

091113

JAG HAR TAAANDVÄRK!

var i alla fall på praoen idag, och hos tandläkaren. Och nu har jag jäääätte mkt tandvärk, ska gå och ta en alvedon och se om d hjälper. bloggar itne så mkt idag. HEDÅ

Beyonce EMA


har säkert tittat på den hära varje dag, asså Beyonce är grym!
En av mina favorit artister!

pluggpluggpluggplugg jag dööör

hejjsan.

har inte bloggat så mkt idag. har itne haft lust helt enkelt.
planerna nu ikväll är att först plugga matte från sju eller något till typ jag är klar, sen blire duschen sen ska jag göra lite mera på Son. och innan jag somnar ska jag läsa lite ur en förintelse bok och så ska jag läas ur boken vi läser i svenskan som är sååå pervers. -.-
lika bra att sätta igång och plugga NU


jag vet skitsuddig bild, men vicki, nici, jag och frida på dansen i tisdags

i miss you :(

du vet att vi saknar dej, hur kunde allt bara rinna ut i sanden? asså jag vene.. jag saknar dej fett mkt. Vet inte ens varför jag sitter och skriver sånt hära på bloggen ;p
Men d är typ ett år sen allt hände, asså hur kunde d bli så fel. Jag vet vilken hääääxa som kom emellan oss, hon är snäll men på ett sätt har jag lust att döda henne varje dag, om hon inte hade funnits hade det aldrig blivit så här. Asså FATTA VAD KUL VI HADE HAFT PÅ SOMMARLOVET! Och jag minns en dag för inte så länge sen blev typ tvingad att dissa dej, asså jag minns hur ont det gjorde. Om jag kunde spola tillbax tiden hade jag absolut inte gjort så. Asså jag minns hur kuul vi hade, hur jag D O G av garv varje gång vi va. Hur kan man gå från så bra vänner till knappt ett hej varje gång vi går förbi varandra. Ibland stannar vi och pratar, men det käns som att vi inte känner varandra längre. Alla, asså ALLA säger att du har förändrats feeeett mycket. Jag och typ några till tror inte alls på det. Vi vet att du är samma person, så kom tillbaka, snälla?
du ska veta att jag lever fortfarande på dina skämt som du sa för över ett år sen, kan sitta och tänka på dem och sen dö av garv. asså hahahha du är bäst, spelar ingen roll om jag känner dej längre eller inte. Jag dör fortfarande av garv ;)

"No I don't belive you when you say don't come around here anymore,
I won't remind you, You said we wouldn't be apart, No I don't belive you
when you say you don't need me  us anymore. So don't protend not love
me us at all"




091112

hemma.. har inte så mkt att säga. är jätte trött. vi hörs

hata historia!

jag B A J S A R på historia!! varför kan vi inte får skriva om något som är nutid nåt som faktiskt kanske intresserar oss? Varför kan man inte få skriva en uppsats om Michael Jackson? Alla skulle få så mycket bättre betyg. Det här är pain pain pain! jag hatar historia. Allt är så komplicerat och svårt :( nu ska jag sitta hära ett tag för jag vill börja på den och inte stressa dagarna innan.. jag d ö r.


 för att få MVG måste man skriva mkt om sina egna åsikter, jag har
inga åsikter om det som hände för 120 år sen! Låt oss skriva om
Michael Jackson i stället!

hemma nu

tjena.

Somnade hos th, så jag har sovit men är fortfarande trött fattar inte vad som är felet -.-
whatever skulle precis börja plugga på son men asså jag pallar verkligen inte. Har läst 34 sidor i den dära äckliga boken som jag ska ha läst ut till på tisdag! den suger. Så har jag massor med matte jag måste bli klar med om jag vill ha VG på provet. Det här kan inte sluta bra. Och nu kom min lillasyster och vill att jag ska gå upp för hon är rädd att vara där uppe själv. hinner inte plugga då..ooops.. hehe får väll göra d sen.
Halv sju ska jag följa med Th till tandläkaren men d verkar som familjen har lämnat Alice här med mej utan att säga nåt :s... jaja, vi hööörs :)

utelåst -.-'

hejhej.  slutade klockan ett, var fett chill på praoen idag. Fick laga mat ;)
jaja, sitter hemma hos th för jag e utelååst :( inte kul för jag som har mkt att göra hemma. men ska nog ta och sova hära en stund då, har med mej matteböckern så kan börja på d efter. jaja är super trött nu ska jag sova :)


liiten th, söt hon va? :) hahaha

091111

tjena tjena!

idag blire prao som vanligt. Sen ska jag direkt hem, städa lite i rummet kanske. Sen ska jag plugga so. Sen får vi se om jag drar hem till Sara ikväll, har ju som sagt jätte mkt plugg och måste få klart d :(


hemma

hejjsan.

nu är jag hemma. har inte riktigt träningsverk utan jag har ont i knäskålarna.. säkert pajjat dom så som jag håller på -.-
jaja, vi gjorde ganska mkt på Michael Jackson, måste träna in dom stegen så dom fastnar..
har inte mkt att säga. inga bilder att ge, vill bara sova =)

091110

hejjsan. Är jätte trött så jag tror jag kommer falla ihop, efter paroen idag så stack jag hem till Theresa och hämtade mina mjukisar som jaghade glömt hos henne. Sen så tog jag bussen hem till Amanda.. sitter hära nu ska snart gå och lgäga mej i hnnes säng för jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen men kan inte sova för d är dans snart. Fett chill. jaja, skriver mer sen när jag kommer hem runt nio sådära. LATER


th :D


mee =)

sony ericsson satio


en sån här mobil ska jag ha, får den när mitt abonemang går ut typ den 1 december.
Men jag funderar på att beställa den hära på ett abonemang och sen vid sidan om ha ett kontantkort så betalar jag av mobilen i abonemanget och sen använder jag bara kontantkortet och fyller på 75 kronor ni vet men smsar gratis, chill va? mkt billigare. jaja, den hära ska jag ha i alla fall 12 megapixlar och skit, den verkar fett bra. Måste ringa mitt abonemang snart så dom inte förlänger d automatiskt eller vad dom nu gör.


pluggat!

hejjsan

pluggade halva grön kurs och lite från blå kurs sen fasnade jag och pallade inte mer. Får plugga mer i morrn =)
ska ta nåt att äta sen tror jag att jag ska titta på step up 2 =)

Forever - Drake, Kanye West, Lil' wayne, Eminem


knarklåt just nu, favoritdelen i låten är självklart i slutet när Eminem kör sin rap.
han är på sååå mkt högre nivå än kanye west, lil' wayne och alla andra sånna dära.
fast dom är oxå bra, fett bra!


091109

hejjsan...

vaknade runt fyra, trodde d va mitt i natten för d redan hade blivit mörkt haha. Så jag tog en duch ganska direkt för jag kände mej fett äcklig haha, sen satte jag mej hära. har fortfarande massa plugg att göra och så SKA jag städa mitt rum, så som d ser ut asså hjälp haha.
jaja, lika bra jag sätter igång med matten nu direkt =)

I try to reach for you, i can almost feel you, You're nearly here, And then you disappear

hejjsan.

har suttit i säkert en timme och försökt blogga men har alltid hittat en massa annat att göra på datan. sad sad sad.
jaja, idag har jag mest bara slappat, Hade behövt göra en massa grejjer som städa rummet, plugga.. eh ah. men det gick ju inte bra. Får göra det i morrn ska försöka lära mej prioritera rätt, innan jag sätter på datan i morrn ska jag ha städat rummet och gjort hela G nivån i SO och gjort ut hela blå kurs + halva grön kurs i matte........ eller inte hahaha, men d är i alla fall vad jag ska göra i morrn plus att jag ska S T O R S T Ä D A rummet sen ska jag ta en riktigt låååååång dusch.
jajaja, saknar mamálila och papáchencho feeett mkt, mormor och morfar för er som inte fattar d. Har kallat dom d sen jag va små, har aldrig sagt abuelo eller abuela låter så opersonligt. För i Latinamerika eller aa i alla fall I panamá så har typ ALLA ett smeknamn min mamma heter ju inte Vicky egentligen hon heter nåt fint som ni inte kan uttala :) haha


papáchencho & mamálila <3

091108

jag är helt död, efter jag har skrivit d hära inlägget ska jag gå och sova.
Men igår så var jag, amanda, th, mirella och ludde och vicki hemma hos vicki, vi titta på the hot chick. glömde kameran hemma.. så d va vad jag gjorde igår. haha, idag är jag bara FÖÖÖÖR trött. Ska sitta barnvakt och ngåra barn senare ikväll tror jag så jag måste sova nu annars kommer jag däcka när dom är hära. jaja ni får lite bilder som vanligt :)


jag framför amanda bakom igår.


jag idag

peace


MJ <3



han var, han är och kommer alltid att vara den bästa, no matter what <3



091107

hejjsan, jätte sämst bloggning jag vet. Men igår så palla vi inte dra till sollentuna så jag och th drog och hyrde kniven i hjärtat sen drog vi till theresa och titta så vi sov dära, sen nu idag drog jag hem till amanda vi ska snart kanske dra och göra nåt med vicki eller nåt vi får se =)
lite bilder


th


haha jag



jag och th


haha jag


en normal bild :)

091106

hejjsan,
har sovmorgon idag fett skönt. Slutar typ.. fyra tror jag, drar hem packar och byter om typ sen drar jag till sollentuna och sen ska jag sova hos Theresa :)
slänger in vad jag har på mej oxå :)


vad jag har på mej idaaaag ;)

my day.

jaja, min dag dåra. var på praoen helt okej. Sen drog jag till dansen direkt var själv där ett tag sen kom malin och typ titta på haha, sen kom nici & vicki och sen kom resten. Fixade lite på Michael Jackson, kom lite längre men har fortfarande massor att göra.. Jaja, d går bra =) sen när jag kom hem slängde jag i mej nåt att äta och typ direkt efter kom Th så då fixade vi i ordning för EMA och nu har vi precis tittat klart =)
seeya<3


haha, ser ut som en riktig retard but that's who i am ;)
jag, nici och vicki :)

Tom Kaulitz... mmmmhhm

EMA äägde! :D
och ni vet att jag var besatt av Tokio Hotel förut, måste säga att dom var grymma! Och Tom var lika snygg som vanligt, asså hjääälp. Blir knäsvag för han! Han slår alla just nu.. alla!


ser ni? han är PERFECTO!


EMA

hejj, nu är jag hemma. Snart kommer Th över så har vi laddat upp med godis, läsk, chips + melon. måste vara lite nyttiga :)
kommer precis från dansen.. jaja vi hörs!





sent inlägg

hejjsan, hoppade in i duschen. Så nu har jag dushcat håret, skön känsla ska ni veta! haha
men men, i morrn blire prao, sen direkt efter ska jag dansa, så om jag får tid där emellan ska jag plugga oxå så jag ska ha med mej matte böckerna. Så d blir en såndära dag där jag ens inte hinner komma hem d e fett sad för jag hinner inte hälsa på min lillasyster, hon är min ögonsten, älskar henne! saknar henne alltid fett mkt när jag är borta eller så.
Jaja, på kvällen blire EMA! :D så jag och Th ska ladda upp med godis och chips och läsk, eller hon föreslog frukt idag. Men vem säger att man inte kan ha båda? ;)
fast vårat ända lilla problem är att båda är totalpanka.. då menar jag att vi inte har ett endaste öre.
Elida är skyldig pappa pengar & samtidigt är hon skyldig mej pengar och jag måste få dem pengarna för att betala Th och Amanda som jag är skyldig pengar, För th är skyldig min mamma pengar, och hon har inte råd förs hon har fått pengarna från mej... svårt d där. Men jag lyckas alltid samla ihop pengar. Ska försöka fixa d så fort som möjligt! jajaja whatever, väntar på att håret ska torka d e därför jag fortfarande är uppe :p

inlägget skulle upp igår!

vet att bloggen har blivit lite tråkig, ska lova att ta bilder idag!


arg

hejjsan.

sov bara, pluggade ingenting fast jag skulle ha pluggat massor så jag kommer få jätte stressigt och behöva plugga hela söndagen, hela måndagen, sen på tisdag äre dans, sen kanske jag kommer behöva plugga hela onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. om jag ska ha någon som helst chans över huvud taget att klara mej i skolan fram tills jul. gaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!! JAG HATAR SKOLAN!
nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen sen ska jag sova. vi hörs!

091104

hejjsan.

är jätte irriterad. så jag ska inte skriva så mycket för då kanske jag skriver för mkt om sånt jag inte ska skriva om haha. men var i alla fall hos tandläkaren idag.
va förbi i skolan oxå och hämta massa plugg som måste göras. men jag har ingen lust!
ska sova nu när jag blir irriterad blir jag trött. så aa, vises

peach halves

sitter hära VRÅLHUNGRIG!
har ju inte alls ätit mkt idag, bara en meny på donken och en marabou grejjs.. så nu sitter jag hära och äter persika halvor, hela familjen sover så vill inte väcka dom genom att börja laga mat.
och i morrn ska jag till tandläkaren.. igen haha.
jaja, ska sova nu. Så jag får lite sömn i natt. fick ju inte det igår för jag kunde verkligen itne sova. så va vaken till typ fyra.. jaja vi hörs tomorrow!


091103

hejjsan!

har inte alls hunnit sätta mej vid datan idag.
stannade kvar och dansade efter praoen. Var nere i haket med Amanda, Emma, Ludde och sen kom Dennis. dansade, stretchade och så, sen klockan sex började vi dans aoch nu har jag vääärldens träningsvärk i låren, skinkorna hahaha, ryggen, armarna. jaa så gåre när man tränar på en massa stunts haha. jaja bilder får ni!


malin & th idag på lunchen =)


jag bara ÄLSKAR DOM HÄRA! köp inte sånna, ska få sånna snart...
haha.


sen satt vi på maxi i hundra år och läste ut gunnies rekord bok 2010.


jaa... hehe


bara jag som älskar den här?

peace

godnatt på riktigt

vid gör jag fortfarande uppe?
har seriöst problem.. sitter uppe och snackar med th och vi har precis har hittat våran drömkille..ni får aldrig veta vem han är... haha jora.
men men, sen så ska vi dra till Rinkeby för vi har kommit på... eller aa, Christopher flyttade aldrig in i huset breve för snygga killar existerar inte i Märsta, sen vet man ju att det inte finns alls många svenska killar i Rinkeby så vi ska dit nån dag och spana in nya homies.
och nu sitter jag och babblar.. ska försöka IGEN att gå och sova, den hära gången är jag lite tröttare. =)

är SÅ GLAD för mina panamanska drag + hår, haha

vad gör jag fortfarande uppe?!..

... jag är för trött för att ta ett enda steg till sängen.. 2 bad 4 me hehe, kommer vara döende i morrn.
tänk om man kunde se vacker ut medans man sov, kan man öva på d?
jag ser ju ut som att jag inte har sovit på sju svåra år.. hehehehe ay caramba känner att jag håller på att spåra ut snart. måste sova.

yo tengo mi propio estilo

hmm. vetni jag sitter hära och funderar helt seriöst på om jag ska komma på skolans så kallade bal med bara typ, leggins och nån lite "finare" pösigare tröja.. jag menar jag tänker INTE komma med någon klänning som är värsta avancerade.. d kanske ni redan har listat ut, helst vill jag bara komma med mjukisar, eller baggy, sneakers, magtröjja hahaa, ne me typ linne eller nån stor tjocktröja, keps. och sen dansa dansa dansa.
Vet ni? Det blir nog leggins sen får jag fixa nån lite snyggare tröja eller nåt, sen K A N S K E klackar, men då kommer jag ha ett par connverse eller mina sneakers i väskan. haha


jag menar, come on?! vem klär upp sej för att vara i ekillas idrottshall?
jag bryr mej inte om vad ni andra gör.. jag har min egen stil.

eminem

 Eminem - Loose yourself
 Eminem - Beautiful
 Eminem - Deja vu
 Eminem - Must be the ganja
 Eminem - Bagpipes from Baghdad
 Eminem - 3 am
 Eminem - Mockingbird
 Eminem - When I'm gone


step up 1

ska se på Step up 1 nu me Elida sen blire sängen  =)


091102

hejjsan.

leedig idag, fett skönt. Så jag hadehöstlov liite längre än alla andra! :) Sen äre ju prao i två veckor d är HUR CHILL SOM HELST! Fast måste ändå förbi skolan nån da och hämta matteböckerna -.-
Sen ska man ju börja på SO arbetet, kommer säkert få tid på praoen typ en timma eller nåt om dan att plugga i fall jag känner för d, så slipper jag göra så mkt när jag är hemma.  Och i morse när jag vak´na för jag var så kissnödig så jag höll på att skita på mej så när jag skulle gå tillbax och lägga mej igen så la jag handen på kudden först så vricka jag hela handen, men sen när jag vakna gör d inte ont i den utan d gör ont i nacken i stället! ;(
jaja d går väll över =) Ska ta nåt att äta sen ska jag nog titta på nån film eller nåt, vi får se :)


niclas som inte är så vig haha, och vicki när vi dansa nån dag ;)

i must travel alone, ain't gon' follow the footsteps I'm making my own, only way that i know how to escape from this 8 mile road

tänkte skriva ett inlägg om dans, eftersom jag verkligen älskar att dansa.
Jag har dansat så länge jag kan minnas, eller aa. Eller typ sen jag var sju, eller åtta, eller ngt sånt. Men passionen har inte alltid funnits där, den kom typ när jag började sjuan. Då kände jag verkligen vad vore jag utan dans, så jag dansade en gång i veckan som vanligt men jag vet inte jag vågade inte riktigt satsa om ni fattar vad jag menar. Ibland så orkade jag inte komma, var det något steg jag hade svårt med sket jag i d, även fast jag älskade att dansa. I åttan blev det ändring på riktigt för då kände jag verkligen på riktigt att det är min passion. Och nu i nian har jag satsat allt, på dansträningarna ger jag 110% oftast. Om jag har mkt plugg så skiter jag det, för om jag inte dansar hur ska jag orka plugga? Nu får dansen mej på humör, när jag är glad dansar jag, när jag är ledsen dansar jag, när jag är arg dansar jag, när jag är stressad dansar jag. De får mej att sluta tänka på allt annat som rör sej kring livet, den får mej att sluta tänka på skolan, plugg, om jag är argeller irriterad går det oftast bort bara jag dansar, Så nu funtar man ju på om man ska välja typ Sam estet och inrikting på dans. Men då måste man kunna balett och sånt skit för att komma någonstans inom dansvärlden och de är fett mobbat. För det första är balett D Ö T R Å K I G T, visst d kanske är fint och så men inte riktigt min grejj, visst vill jag lära mej vissa balett steg för att d e snyggt att blanda med andra stilar, men men.
Inom dans är jag oxå en sån som absolut inte vill att någon ska komma och säga nu ska ni göra den här koregrafi och gör såhär och såhär. De e därför d e så bra att jag dansar just i hope, för vi är ett gäng bre vänner som alla älskar att dansa, vi har ignen vuxen som kommer och säger gör så här, så när jag blir stor, om jag fortfarande bor i märsta så ska jag fixa nåt grymt danställe för ungdomar som älskar att dansa. För jag önskar att det fanns i Märsta nu, här finns bara kulturskolan och det stället räknas ens inte. ye.. ville bara skriva av mej. jag dör för dans, jag lever för dans, och jag dansar för att leva.


Briana Evigan & Kenny Wormald är dom bästa jag ser upp till inom dansen.


091101

tjena.

somnade seent igår. Och pappa väckte mej tidigt runt tio eller nåt för jag skulle gå upp och lägga mej i deras säng i fall Alice vaknade så hon itne skulle bli rädd eller ngt, för mamma och pappa skulle bort. Så jag har suttit och tittat på Tv sen klockan tolv för Alice vaknade då. Och nu sitter jag hära nolifer as i am.
Nu är mamma hära och ska laga maaat, sen så ska nog jag och Th upp och dansa, sen ska jag kanske till Amanda eller hon kommer till mej, vi får se. Men jag kommer inte blogga så mkt mer. byye


mår aldrig så bra som jag gör när jag dansar


dabengan.blogg.se

juste, min lillebror har börjat blogga. hahaha han är bara 11, eller aa han fyller 11 snart så tror inte han kommer blogga så mkt men haha.
klicka här för att komma till hans blogg.


8 mile & step up 2

blev inte att vara med th, stina och moa för jag fick jääätte ont i huvet :(
synd synd. men vad ska man göra.
Så jag har suttit och tittat på 8 mile, jag dör för den filmen dessutom är ju eminem typ.. whiiite sugar haha.
Och eftersom att jag sov länge idag, och sen så såv jag från sju eller nåt sånt till tio så är jag inte alls trött så jag tror att jag ska sätta på step up 2 för d va rätt länge sen jag såg den nu. Jaja, vi får hoppas på att jag blir bättre på att blogga nu när prao veckorna går i gång, fast måste ändå plugga vääldigt mycket. har en stor inlämmningsuppgift i So, måste få MVG på den om jag vill ha MVG i historia så...
Sen har vi matteprov direkt efter att vi kommer tillbaka. Måste få VG på d, och jag har inte ens öppnat matteboken på lektionerna + att jag glömde matten i skolan, får nog åka förbi där nån dag och hämta boken..
jajaja, ska ta nåt att äta nu =)


trailern till 8 mile, har ni inte sett den. se den!

RSS 2.0