Rihanna - Russian Roulette


jag dör! sjukt bra låt!

091031

hejjsan

har afktiskt typ suttit vid datan hela dan, men har inte känt för att blogga bara.
I alla fall så igår var jag, amanda, th, ludde & rasmus. Vi titta på någon konstig "skräck" film.. den var mer thriller, rädd blev man i alla fall inte. Så vi var fett besvikna och satte på white chicks. bästa filmen asså! haha
jaja, drog hem till mej med amanda, sov. Sen vakna vi runt tre, men sitter fortfarande och känner mej som nyvaken. Jaja, senare ikväll ska kanske Stina, Moa och Th komma så ska vi se film och d.
vi ses.

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, fick väääääärsta suuget att dansa! men jag är för lat hehe.

091030

hejjsan

har suttit ett tag vid datan men palla inte skriva. vaknade runt ett typ.
så idag ska jag nog bara chilla, sen drar jag till hope när jag får lust typ. Jag vet att bloggen har typ varit sämst dom här senaste dagarna. men men, pallar ju inte blogga hela tiden.
i alla fall så igår drog jag, th och amanda till centrum och hyrde film, hyrde någon skräck typ som hette rec. Sen drog vi hem till Th så kom Ludde och Rasmus, Så titta vi på American History x som Ludde hade med sej, den va fett bra! Sen satte vi på rec, den var ju... konstigt, trodde den skulle vara läskigare. Sen satt vi bara och prata så drog jag hem runt.. två?.. tre? jag vene, men då när jag kom hem satte jag på en film och kolla på brorsan. Så jag kom inte i säng igår förs vid fem!
Jaja, efter hope ska vi hem till ngn och titta på antagligen Barnhemmet, titta ju på den för snart ett år sen!

ye ye ye, vi syns senare ska äta frukost nu =)

ingen rubrik

sitter hära och knarkar musik, jag och amanda drog hem till mej titta på dhw och d, sen drog hon.snart äre filmkväll så vi ska snart dra till th dom vanliga typ. chill
pallar inte blogga byyyye

091029

hejjsan.

pallade inte lägga in alla bilder igår, d va så segt. Så jag och amanda va uppe och bara snackade typ.. jaja.
Somnade, och sen så vaknade vi runt ett typ. har ätit frukost och d nu är hon och duschar.
Får se vad som händer nu, vet i alla fall att vi ska dra hem till mej senare och titta på DHW som vi missade i tisdags.


en ful, galen random bild från tisdags =)

blablidadå

hejjsan..

sitter hemma hos amanda. Drog in till stan och gick runt lite med henne, sen åt vi och sen vare bio. Asså filmen var så sjuuukt bra, man rös fett mkt, blev tårögd fett mkt, och lalala. gaaaaa han är feeeett bäst.
Sen drog jag och typ, vicki, th och malin till Sara bakade cupcakes och d. Sen tog jag bussen till Amanda men jag missa att gå av vid buregatan så jag fick gå från Vringen hem till henne -.- jaja, nu sitter jag här. ska slänga in alla från när vi åt kräftor, när vi va hos vicki och lite från idag i nästa inlägg.


köpte den här tröjan oxå som typ är slut överallt nu sa dom, hehehe

091028

hejjsan,

har itne så mkt tid att blogga är jätte stressad. Ska ta tjugo över ett bussen till station för jag ska in till stan med amanda lite tidager för hon ska shoppa. Så jag har typ precis gått upp ur sängen. och nu ska jag hinna dusha klä på mej och en massa skit, men jaja jag hinner!
igår titta vi på 8 mile, jag, vicki, th, amanda, theresa, ludde, rasmus och malin. Så jag kom typ hem vid två? och var fett trött så d va sängen direkt.
jaja, hinner inte blogga. ni får bilder från idag när jag kommer hem ikväll =)

glad jennifer

hejjsan, har dansat HELA dan. Så även om jag inte var på humör i morse blev jag ju d när vi dansade såklart, gjorde klart hela introdansen den är sååå grym haha. sen sååå.. ja, sen så kom mattias och pratade med oss om allt som hade hänt.. ni vet inte vad som hänt. Fick lite damp då och då men nu när alla har pratat ut så käns det mycket bättre och jag är på jääätte bra humör! Så sen blire filmkväll hos vicki med dom vanliga.
Men innan d ska vi äta kräftooor :D gaaah jag är på såå bra humör, har lite träningsvärk men det gör ingenting ;)
nu ska jag fortsätta vara glad, hejdå :D

091027

kollade på 8 mile igår och jag tvekar såååå mkt på om jag har sett en bättre film. Den var nästan till och med bättre än step up 2! haha.
jaja niclas tjatar på att jag ska vara och dansa klockan tolv. jag säger att jag kan komma vid ett men han ger sej inte. Så tolv får det bli -.- villinte, har inte inte lust att dansa idag, varför vet jag inte men ibland finns energin ibland inte. Jaja nu ska jag sluta babbla måste skynda mej annars kommer niclas dampa -.-
hejdå.

8 mile

va iväg och dansade med mirella och niclas, gjorde en bit på introdansen den kommer bli grym!
I morrn ska vi dit igen vid tolv(!!) och dansa introdansen, sen lite senare ska vi göra lite på michael jackson och på kvällen skulle d va dans som vanligt så skulle vi prata oxå lite om vad som hänt typ... men tyvärr så ska jag äta kräftor med famlijen och th's familj! :D D va fett länge sen jag åt kräftor så d är på tiden nu.
jaja, ska titta på 8 mile snart med brorsan =)


Michael Jackson medley


är det inte GRYYYYYMT?! :O kan man va mer talangfull?

dansa

sak dansa med niclas och mirella nu, så vi hörs senare =)

091026

hejjsan..

har inte orkat blogga men nu vill jag skriva lite.
Skulle kanske blivit dans idag men Niclas har inte skrivit något så jag antar att det inte blir :(
jaja, så jag ska "fixa" mej snart, typ tvätta ansiktet, borsta tänderna och sånt ni vet. Sen ska jag ta ngt att äta och sen tror jag att jag ska titta på you got served. Denv erkar sjuuuukt bra!
Sitter just nu och tittar på en massa klipp på Kenny wormald han dansar feeeeeett gryyymt! :o

eller nu smsa niclas.. kanske blir dans i alla fall? vi får se, jaja, later


tankar om "balen"

justeja...
kom på att nästan direkt när vi kommer tillbaka till skolan kommer det vara bal, det är ju d varje år på ekilla sen äre en annan speciell för niorna andra terminen..
men det är typ en vecka efter vi kommit tillbaka eller ngt, åhnej jag orkar inte. Eller visst det kommer säkert bli skitkul.. när dom sätter på "bra" musik.. eller dom sätter typ på house och sånt men bättre än den dära foxtrot grejjen vals och skit som är i början. Så nu kommer alla börja tänka på klänningar och skor och jag sätter mitt liv på att alla kommer komma med svarta tajta klänningar och rött läppstift. Jag har lust att bara komma med jeans eller leggins och någon tröja så jag kan dansa sen. Så jag kan flippa och köra min grejj. Det kan man inte med en obekväm klänning och klackar..Folk tror seriöst att det är en BAL, det kan jag säga att det inte är. Först står man bara dära och hänger när den dryga gubben som bara dansar vals försöker få alla och dansa, efter nio när han drar sätts det på house typ så alla bara står och hoppar så ser man några syndbarn som försöker vara sexiga och dansa som misslyckas totalt. Jag vill bara skjuta undan alla, bilda ringen så visar och dansa på riktigt, riva sönder allas klänningar för dom tror seriöst att killarna tittar mer på dem om dom kommer stöööööörsta uppklädnaden..
Det är därför, asså jag vill hitta något BRA dansställe men man måste typ vara 18+ på allt allt allt, sen finns UH som fixar nåt ibland. men SNÄLLA lixom. jag vill ha nåt ställe där folk som KAN dansa och ÄLSKAR att dansa drar till. Där man inte behöver komma uppkläd som drottningen honsjälv.
Sluta klä upp er så fort ni ska ut någonstans, sluta ta allt så seriöst, lär er dansa och njut av livet sverige!


ser det ut som folk har klätt upp sej så mkt här eller?

film igen

hejjsan.

ska snart titta på film med brorsan, blir säkert centre stage den är ju så sjuuukt bra!
Och Cissi smsade mej att Stomp the yard kommer ut med en tvåa nästa år!! Då ska vi se den på bio helt klart!
åååh kan d bli bättre, har hört att step up kommer ut med en trea kanske oxå, så ska jag gå på BOunce sista föreställning oxå.. nästa år då. längtar till 2010!
i alla fall i morrn vet jag inte alls vad jag ska göra, så har redan laddat ner lite filmer jag ska se i morrn. 8 mile & you got served. 8 mile är den dära filmen med eminem, och jag ÄLSKAR eminem. Och you got served är en dansfilm med en massa b-boys haha ;)
så jaa, men vi hörs i morrn, nu ska jag se på film med brorsan.


me right now ;)  LATER

091025

hejjsan.

vaknade idag vid typ tio, trodde klockan var elva haha. fast man vred ju bak en timme. aa men har bara vart med amanda hela morgonen och hon drog nyss, så jag sitter hära och funderar på vad jag ska göra. Tror jag ska ladda ner någon film som jag kan se på... yesyes, nolifer som jag är. Vill egentligen dra iväg och dansa men men, kan dansa här själv i mitt rum haha. Jaja, vi ses.


du bara mååste älska filmen!


centre stage - turn it up

hejjsan.

amanda kom hem till mej så baka vi kladdkaka och sen titta vi på Centre Stage - turn it up
DEN VAR SJUUUKT BRA
åååh, asså jag älskar dansfilmer verkligen, och den filmen när dom blandar balett och typ hip hop, jag ÄLSKAR det, och sen aah, den var i alla fall sjuukt bra!
Och nu i natt så blire vintertid =( vintern är verkligen här, asså jag vill inte. Visst det är fint med snö när man är inomhus, men så fort man går ut så känner man hur kylan verkligen biter på en. Jag vill bara att det ska bli jul sen nyårsfestivalen, sen får gäääärna sommaren komma. men men, nu har jag verkligen såååån huvudvärk, jag döööör. Så jag ska sova snart och hoppas det blir bättre i morrn =) peace


Michael Jackson - This is it


bara jag som tycker att låten är underbar?

chilldag

känner att jag håller på att bli sjuk! Precis såhär till höstlovet och allt!, vill inte va sjuk =(
men jag ska i alla fall bara chilla idag som sagt.
Sen så ska kanske amanda komma hit så tittar vi på blog awards, fast det sänds bara i en halvtimme fett synd haha. Men jag håller på att ladda ner Center Stage oxå, Cissi sa att den filmen va jätte bra och så är ju Columbus Short med i den filmen så... den kan ju INTE VA dålig, så äre en dans film oxå som gör hela grejjen bättre =)
jaja, vi hööööreeees ;)<3


091024

tjena tjena =)

idag ska jag bara ta det lugnt och chilla, i need that!
Och i morrn så ska jag och Amanda dra till stan och hämta ut biljetterna, jag lääängtar fett mkt!
men jag inte nt mkt att säga, vi hörs =)<3
förresten äre bara 2 månader kvar till jul :D
och d är bara 2 månader och några dagar kvar tills nyårsfestivalen... måste jobba på med danserna nu om dom ska hinna bli klara!

bilder, sen GODNATT!

Sådära, va hos th ett tag men blev FÖR trött.
Ska bara skriva lite sen ska jag gå och lägga mej,har bestämt mej för att inte vara sur. Men.. äsch jag vet inte.
Ni får lite bilder från idag bara sen ska jag sova =)


jag idag... sliiiiiiiiiiiten haha


jag och amanda =)




amanda, jag, th


ludde och dennis


och ludde haha.

Godnatt nu, vi hörs i morrn. ska antagligen till stan och hämta ut biljetter för MJ! :D Ska ju se den på bio på onsdag med några stycken. Längtar! Sen kanske det blir fame oxå på söndag eller måndag.. om mina föräldrar betalar dåra =)


jag blir galen snart.

känner att jag vill skriva allt, allt allt allt allt ALLT
jag vill bara ta några personer trycka upp dom mot väggen och skrika på dem, slå dem.. berätta för dom VARFÖR JAG DANSAR. Dom tror jag dansar för att några randompersoner gillar att titta på när andra dansar, seriöst? Dom tror jag dansar för andra personer.. den enda jag dansar för är mej själv, det är för att jag älskar att dansa för att JAG vill dansa för att JAG vill utvecklas för att det är MIN MIN MIN MIN PASSION!
Jag vill bara säga hejdå till alla dansare jag dansar med just nu, köpa den dära hålan dra dit och dansa när jag vill. Men först ska vi nog reda upp det här. vi får se vad som händer sen.. aa ni kanske inte fattar. Inte meningen heller. Nu ska jag hem till Th och titta på film.

hos amanda

hejhej =)

har inte kunnat blogga.. för.. ja vet inte.
Men jag kom till skolan idag så hade vi håltimme första lektionen!! Fick fett damp kunde haft sovmorgon. Så jag drog hem till Nici så skrev jag en engelskauppsats som jag hade glömt att skriva på. Skrev om hur mkt jag hatar skolan så det gick jätte fort. Även fast jag kanske bara får G på den nu hahaha.
Jaja, sen så hade vi fysikprov, satt där i över en timme och höll på.. tror jag kanske får VG, hoppas det i  alla fall =)
Sen drog jag hem till Amanda, så träffa jag Alex som skulle till gymnasiet så vi gick en bit tillsammans så slapp jag gå själv det är så tråkigt.
Så har jag varit hemma hos Amanda, vi har gjort lite allt möjligt. Snart ska vi till hoooope =)


haha innan jag platta håret...aa fast där är inte affrot fixat.
Om jag skulle fixa det skulle d se fett ballt ut!

091023

Buenas Dias!

är uppe feeett tidigt... bara för jag ville tvinga mej upp ur sängen nu för sista gången på en hel vecka, tänkte om att ju fortare jag går upp ju fortare får jag klart det här med "sängen är så skön jag vill inte gå upp" känslan, så nu ska jag snart gå och fixa mej, så hörs vi senare idag =)<3


sista inlägget nu!


livet.. typ

haha, har inte bloggat så mkt idag.
men direkt efter att jag kom hem från skolan typ så pluggade jag lite. sen kom th över så pluggade vi tillsammans och nu sitter allt men jag är ändå inte alls säker på om provet kommer gå bra. men men, allt behöver itne gå bra hela tiden :)
Eller aa, vi pluggade kanske en haltimmer eller en timme, sen har vi snackat om massor.
Vi snackade om dansen.. hur vi ska göra när vi blir stora, hur vi vill ha d nu. Jag har funderat massor. Vill inte bara dansa inom hope, även fast vi är sjukt grymma och så men det känns som att alla som dansar inom hope har inte den passionen som vissa andra har därför blir allt inte sådär bra det kunde ha blivit, Och sen är jag en sån som jag vill inte ha en "danslärare" jag vill ha "gänget" vårat "dancecrew" vi gör allt tillsammans, så aldrig i livet att jag sätter in mej själv på någon dansskola or something. Så vi börjra drömma oss bort.. köpa någon rutten håla, göra om till en "dansstudio" typ, byter golv, lägger in speglar. Sen kan vi som har passionen dansa vart vi vill, när vi vill. Och inte bara inom hope och bara visa upp inom hope, jag och th har större drömmar.. Tro mej. Säger inte riktigt våra drömmar ni får helt enkelt se om något år eller så =) Och appropå dans så vare någon random kanal som filmade oss när vi dansade någon gång i maj på scen. Så d var på TV för en stund sen. Fast det är itne många som har den kanalen + att den dansen inte var så jätte bra men men.
Sen börja vi snacka om hur allt kommer va när vi blir stora, det är KLART att vi kommer hålla kontakten, kan tänka mej när vi, jag, th, amanda, vicki, ludde & rasmus är typ 30 och istället för typ filmkvällar och sånt vi har nu där vi bara hänger så kommer vi typ ha våra män och fruar och typ grilla på sommrarna och våra barn och hela allt... ohno.det är snart! jag vill inte bli vuxen! om några år är vi arton, sen tjugo, sen tjugofem, sen trettio! ay caramba! jaja, nu sitter jag hära och kvällspratar. haha, i morrn äre bara några lektioner sen drar jag antagligen hem till amanda efter skolan så vi hörs dära! =) det blir godnatt för min del!

bombar med lite bilder på oss, TÄNK ALLA OSS NÄR VI ÄR 30!!!











 









hahaha, när alla vi blir 30...då kommer jag sakna dom här tiderna såååå mycket!






Michael Jackson - This is it



någon mer än jag som läängtar?


home from schoooooool

hejjsan, sitter här hemma nu. Ska fixa nåt att äta sen måste jag sätta igång och verklign rååplugga, ska tvinga th över hit så kan hon hjälpa mej. jag är ju helt lost näre gäller fysik. jaja, har inte så mkt att skriva nu. va i skolan d var ju helt okej bara en dag kvar nu! JAG DÖÖÖÖR!


091022

godmorgon, sitter hära oh äter fukost, typ för första gången sen skolan börja som jag är uppe i tid ens, fast bara för att jag var uppe i tid har jag slöat mej jätte mkt, måste skynda mej nu min buss går om tjugo minuter. Såå vi hörs när jag är hemma från skolan =)


ohno


godnatt inlägg

greys var grymt idag som vanligt!
i morrn blire skola för min del, har inte gått till skolan på två dagar så det är dags nu. Sket i att göra svenska uppgiften. Min svenskalärare är ens inte i skolan den här veckan. förresten är det hära mitt 500 ande inlägg, niiicee ;). ska snart ta och sova...
meeen... äsch jag vet inte.





godnatt nu fina läsare =)<3


greys

har pluggat lite.. eller nej jag skulle läsa svenska boken, läste knappt en halvsida innan jag fick damp. SÅ OTROLIG TRÅKIG HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR SKA JAG KUNNA TA IGENOM MEJ HELA DEN DÄRA BOKEN?
Funderar på att inte läsa den alls, men i slutet ska man ju alltid skriva sånna hära grejjer om boken, då komemr jag sitta dära med ett IG, ååh vad jobbigt =(  jaja, nu äre snart greys så jag ska göra en kopp te och titta med syrran, plugget får vänta!


estoy estudiando fisica



har VG i fysik, men tro inte att det är lätt för det, fysik har alltid varit ett av mina svagaste ämnen, fysik och matte. måste alltid plugga järnet ifall jag vill ha VG i fysik. Minns i åttan när jag pluggade fysik, satt uppe nästan halva natten, fick VG. jag kan plugga en fem tio minuter till spanskaprov och få MVG. fast det är ju inte så konstigt men ändå.. haha nu ska jag lägga undan fysiken så får Th hjälpa mej med det i morrn, nu ska jag läsa i svenska boken -.- kill me


plugga plugga plugga plugga -.-

har precis kommit från skolan nu. Va lite konstigt att dra dit när alla andra va påväg därifrån. Fast provet gick jätte bra, hoppas på MVG men jag vet att läraren vi har i biologi är lite... konstig om jag ska formulera mej på ett snällt sätt, haha. Så jag tror att jag får VG även fast jag vet att jag är värd MVG ;)
i alla fall sitter jag hära nu och bara chillar. Men ska börja plugga snart. Sånt som måste göras.. =(
jaja vi hörs.
haha satt och gjorde mej till en svennefjortis på picnik.


haha. misslyckad färgning, fula ögon, misslyckad sminkning + bajs
i ansiktet =)


orginalet, kanske ska byta image? haha


091021

hejjsan.

sitter här hemma idag igen men ska ändå iväg till skolan vid halvfyra på läxläsning, har ett prov som måste göras. För jag gör det hellre nu inna höstlovet och prao i två veckor än att skjuta upp det så man måste plugga om. Så ska jag hämta en bok som jag måste läsa ut 150 sidor till i morron + 3 läsloggar och en diskussionsfråga, så har jag fysikprov till på fredag.. jaja får hålla ut dom här två sista dagarna i skolan sen äre frihet i 3 VECKOR!
och efter det äre bara 5, eller 4 ½ vecka kvar i skolan så har vi jullov! :D Sen äre bara en termin kvar på ekilla sen äre sommarlov, och efter det gymnasiet. Sen äre bara 3 år kvar så har jag gjort klart hela skolan, YEES!
jaja, ska äta frukost nu, vi hööörs :)

pms kärring

hejjsan..

va och dansade, men jag fick utbrott 2 GÅNGER.
Först på dramateamet/mattias... sen på niclas och några till så det slutade med att jag åkte hem och bestämde mej för att sluta på dansen och snipp snapp snut så va danskarriärsdrömmen slut..
okej inte riktigt haha, men jag blev verkligen JÄTTE ARG.. vill skriva allt i bloggen men det vore inte schysst på några personer, och jag är ju så snäll... om jag inte får en ursäkt nästa gång så kommer jag börja fundera på om jag kanske möjligtvis slutar hehe.. näe, eller jag vene men jag blev verkligen jätte arg. så nu vet ni det.
Dessutom har jag ont i magen, pms pms pms kanske hahaa. nä nu ska jag sova. plugga lite biologi först, får se om jag drar till skolan i morrn.. har riktigt ont i magen.. hehe...


dance it

tjena tjena, sitter hära och pluggar biologi, fick svaren och frågorna till G. Men jag vill ha mer än G och då måste man typ läsa hela kapitlet och memorera allt för man vet inte vilka frågor man får. Helt sick, men d löser sej. Ska plugga lite till sen ska jag duscha en snabbis och efter det blire bussen upp till dansen. så jag får skynda skynda skynda. får plugga på bussen oxå då fast det är faktiskt där jag pluggar bäst! funderar på om man ska ta en busstur varje gång man ska plugga så allt fastnar. haha, jajaja. vi hörs om jag skriver ngt innan jag drar, annars så hörs vi innan jag ska soova :)


cp biologi


&"/"%¤&#"% !&"/:@+/%¤#"


Dans och desperate housewives

mår ju lite bättre nu än i morse..såå jag tror att jag drar till dansen ikväll. och efter det så äre jordens bästa serie, DESPERATE HOUSEWIVEEES haha, seriöst den utklassar alla andra serier så hårt. aa förutom grey's. Dom två ligger näästan på samma nivå, men DHW in my heart asså! haha.. jaja nu ska jag ta fram biologin och sen ska jag göra lite i spanskan. vi ses :)


091020

hejjsan.

är hemma från skolan idag för jag är sjuk typ. Så hade vi ju ändå inga vikiga lektioner idag.
Vaknade för typ en timma sen, Så elida som oxå är sjuk idag gjorde pannkakor åt mej henne och christian som oxå är hemma idag. Gott vad det.
Och vet ni, Elida har fått lunginflammation, Christian har ögoninflammation, Dennis har svinkoppor, Alice har streptococcer eller hur man skriver d. Vad kommer jag få då? fett wierd.. haha
jaja, här får ni en bild från i fredags :)


ludde, nici, retardo, th och amanda. =)

ljus och mörk

tjena tjena!

nu sitter jag på min data, pappa har fixat internet niiice, fast ljudet funkar inte... han ska fixa det någon annan dag. Jag vill ha ljud nu så man kan lyssna på musik och sånt.
yeyeye...
Och hahha, tittade på lite bilder från när jag och elida var små, hon va värsta svennebarnet med blåa ögon, blont hår och ljus hy, jag var värsta mulatt barnet med mörkt hår, mörka ögon och mörk hy. man kan ju nästan tro att vi hade olika mammor eller nåt. appropå d så har jag och mamma snackat jätte mkt om att flytta till panama, så får typ vi barn hemskolning där i ett år. Sen flyttar vi tillbax till Sverige, d skulle vara sjuuuuky nice asså och jag skulle inte banga! fast jag tror inte d skulle hända, har ju hela mitt liv här. men det skulle vara kul, grymt kul! Snar kommer mormor och morfar oxå! ay caramba, tengo que empezar a hablar español. haha ser ni hur sämst min spanska är.................. hehehehe, jajajaj. byyye




 haha ser ni, jag är den bruna =)

bluuuääääh...

hejsan..

jag somnade och har typ precis vaknat.. d va skönt att sova men nu känner jag mej jätte äcklig!
btw så pallar jag inte börja på biologin idag, pluggar in de i morron. aa men har inte så mkt att skriva, för jag har inget att skriva.. men aa, ee, nää... eller bajsa.
känner mej helt cp idag..

091019

hejjsan :)

då var måndagen avklarad i skolan. I morrn kan d nästan inte räknas som skoldag... eller jo, men ändå vi ha drama på morgonen först, sen så ska vi vara på arlandagymnasiet hela dan tills vi kommer tillbax till skolan och har bara hk. Så fett chill :)
Faast.. har ganska mkt plugg den här veckan så jag måste börja på biologin idag..
och ni som går i min klass och läser det här : KAN NÅGON SKICKA INSTUDERINGSFRÅGORNA PÅ BIOLOGIN?, SMSA MEJ!

nu ska jag nog gå ner och sova, ska be pappa fixa internet på min data oxåå. sååe, vi hös :)

rubrik torka

hejjsan.

kom hem vid nio typ, och gossip girl SÖÖÖÖG idag! Det var sjukt tråkigt och ingenting hände!
jajaja, fick nyss reda på från min lillebror att min andra lillebror har lånat ut kläder som är mina tills hans kompisar i rotebro!! Sitter hära och laddar upp för ett utbrott.. ska snart gå ner och skälla ut honom. Hur kan han låna ut saker som ens inte är hans? Bäst att han får tillbax dom i morrn för annars blir jag gaaaalen!!!
jaja, ska bara ta en dusch sen blire sängen direkt, är hur trött som helst. sooov gott :)<3

hehe, talar ut lite om min kärlek till dans.. heheheh

sådärja, kom hem till amanda typ tjugo isex.
har i alla fall börjat på introdansen nu, den kommer bli sjuuuuuukt crazy. sen äre typ bara 4, 5 stycken som ska dansa den. Typ jag, niclas, vicki, amanda och så en till.. fast det kanske bara blir vi 4. jaja det kommer bli såååå gryyymt bra. gaaa är så taggad, och ännu mera taggad på michael jackson dansen, vi ska ju dansa till  balck or white. Så det är massor som kommer vara med på den dansen, både svarta, vita och sånna som jag haha, den dansen kommer bli såååå... Cooooool. Längtar till när vi står på scen och dansar, har gjort det ända sen jag var liten och man känner sej fett hemma. Dom sekundrarna innan man ställer sej på scen och är nervös så man bara vill riva ut magen och tarmarna och allt, och sen när man dansar, man tänker inte på någonting man bara gör som kroppen säger att man ska göra, sen efter när man har dansat man känner så bra, glad, och bäst. Och nu när jag är med i 3 danser. Är sååå glad för hope, där jag får göra det jag lever för! Vart hade jag annars dansat, kulturskolan? NOWAY!
Här är ett klipp från senaste cafékvällen vi hade, TROR att det är det igen nu på fredag, men jag är inte helt säker. det kanske var nästa? jaja, KOM DÅ I ALLA FALL =)




intro daaansen

ändrade planer!

niclas ringde och fråga om vi inte ska börja på intro dansen idag! :D
jag är fett peppad! den kommer bli gryymt bäääst! :D

ingen fame idag.

hejhej.

ska ta tio i två bussen hem till amanda tror jag. Så ska vi nog titta på step up filmerna. Skulle egentligen gått och tittat på fame med vårt "dancecrew" haha och några till men ingen ville förutom jag niclas och amanda... -.-
boring swediipeople.  Så jag och amanda tröstar oss med jordens bästa dansfilmer ;)
Sen ikväll börjar GG oxå :D jag har inte längtat lika mkt till GG som jag längtade till DHW och GA, men den serien är kul den med ;)haha, jaja. Ska fixa mej lite till seeeen sååååe drar jag, vi hörs innan jag drar :)<3

bruna eller blåa ögon?

visste ni att jag faller mer för bruna ögon? Jag tycker inte att blåa ögon är fula, men jag tycker att bruna ögon är waaaay mycket finare. Det känns som att bruna ögon säger sååå mycket mer än blåa. Vad tycker ni?

          

kanske inte dom bästa bilderna men ni fattar :)


091018

godmorgon

sovit gott? d har jag :)
gick upp ur sängen för inte så länge sen. Så jag ska fixa frukost och sen sätta på mej kläder och d, sen ska jag va med amanda, får se om hon kommer hit eller om jag drar till henne, har inte riktigt bestämt det än. Jaja vi höörs :)

27 dresses

tjentjena

det blev att titta på 27 dresses, filmen är ju faktiskt helt okej =)
behövde verkligen en sån hära lördag, där jag bara är för mej själv och chillar. funtar på om jag ska se en till film eller omj ag bara ska sitta vid datan resten av kvällen. hm.. jaja vi får se, nu ska jag ner och ta ngt att äta , vi hörs :)<3



nu:

 ska jag hämta något gott att äta och dricka sen sätter jag mej i soffan och tittar på film, =)

skitsnack..

Jag kom på något jag kan skriva om, kanske inte sådära jätte kul men det är ngt jag har tänkt på ganska länge nu för tiden. Och det är skitsnack.
Eller mer hur falska alla egentligen är, eller inte alla, men dom flesa. Ganska många jag känner faktiskt. okej vanligt vis brukar jag inte gilla att skriva sånna hära seriösa grejjer i bloggen, för jag vet inte vilka som läser. Men nu gör jag det.
Jag  HATAR folk säger typ, åhnej jag hatar den personen, hon är så jobbig så konstig, hon är så falsk och lalala Och sen så är med den personen ändå. Asså vem är det som är falsk egentligen då?
Vanligtvis gillar jag inte att snacka skit, försöker att undvika det så mycket som möjligt, men klart man faller för det någon gång lixom. Men jag är väldigt noga med att inta snacka skit om mina vänner och dom som jag hänger med. Finns det något jag vill att de ska ändra på eller något jag tycker är jobbigt med dom så tar jag upp det med dom och ingen annan. Det är därför jag har jätte problem med folk som pratar med mej och säger hur störig och tråkig, och äcklig en person är, och nästa sekund så ser man sin kompis gå till den den har snackat skit om, och säger typ - HEEEEEJ ÄLSLIING! och hela tiden på sms typ jag älskar dej lalala.
Ja, nu har jag skrivit av mej lite som jag har tänkt på länge.... så om ni vill snacka skit om någon av era kompisar gör det inte till mej. För hur ska jag kunna lita på den personen då att den inte går och snackar skit om mej till sina andra kompisar? tänk på det.


jag och världens bästa vän! :)<3

slappdag, behövdes verkligen!

nej hörrni, det här är första lördagen på länge som jag bara är för mej själv, vilket är VÄLDIGT skönt att bara vara med mej själv och slappna av för en gångs skull. Sitter hära och lyssnar på musik.
Ska nog gå ner och göra en kopp te så kan jag sitter hära bara, sen så ikväll ska jag noogtitta på honey och ät chips, dricka cola och sånt dära ni vet. fett skönt!
såå nu när jag inte gör så mkt har jag inte så mkt och blogga om och dom dagarna som jag gör jätte mkt hinner jag inte blogga haha, nää men ska väll komma på något att blogga om... snart hehe ;)


saknar nyår SÅÅÅ MYCKET! sitter och läser i min gamla blogg om hur
förra nyår var, säger bara att den hä nyår kommer bli 10000 gånger
bättre!

Michael Jackson - Wanna be startin' somethin'


äre bara jag som itne kan sitta still? ;)

091017

hejjsan =)

hade kul igår som vanligt, dog till hope och hade kul. Efter det drog jag, amanda, th ludde och rasmus hem till nici. Vi tittade på någon konstig film men stängde av efter halva så satt vi bara och pratade, hade sjukt kul, och hahaha det är SÅÅ kul att göra ludde arg/irriterad, an börja snacka om mikrobiologi som ajg och amanda inte visste vad det var så vi frågade flera gånger och till slut fick han damp, gissa om vi dooooog av garv? haha
haha har lite bilder oxå fast dom är nere på min data och nu sitter jag på mammas data.
Och juste, igår fick vi höra låten som är intro för hela nyår så vi ska fixa en dans till den så första kvällen så dansar vi den på scen, dom andra kvällarna så komme dom ha filmat oss på lite olika ställen, plattan, märsta centrum och sånt så kommer det vara uppe på storskärmarna så vi slipper dansa flera gånger varje kväll. Det här kommer bli så gryyymt bra, så nu måste vi komma på en fett bra koregrafi till det, sen en feeett braaa koregrafi till michael jackson dansen ååååh jag läääängtaaaar! :D:DD

jaja, ni får lite bilder senare idag :)

hemma

hejjsan.

var och badade med klassen, d gick bra. hoppas vi nte behöver bada ngt mer andra terminen. sen tog vi bussen hem och jag känner att jag mår JÄTTE ILLA...
ska duscha snart sen ska jag sova lite och hoppas d går över sen blire hope ikväll som vanligt.
bloggar mer senare, vi höörs =)<3


bara för att han är en av jordens snyggaste person =)

091016

hejhej, sitter hära hemma hos stina och moa, fast stina är inte här ;p
är här med moa, nici, sophie, a-l och johan. Dom sitter nere och spelar guitar hero -.-
så jag sitter hära, har haft bild i skolan och nu vare en timme kvar tills bussen skulle gå, vi ska ju bada  :@
haha både jag och th glömde handduk, fett misslyckat! jaja, ska bara simma dom dära metrarna, klädsim, sen drar jag hem tror jag, jaja, vi hörs när jag kommer hem, baaaaj ;:)


dans citat

"Great dancers are not great because of their technique. They are great because of their passion."

"Why walk when you can dance?"

"While I dance I cannot judge. I cannot hate; I cannot separate myself from life. I can only be joyful or whole. This is why I dance"

"I don't want people who want to dance, I want people who have to dance."

"Dance is the song of the body."

"I do not try to dance better than anyone else. I only try to dance better than myself."

jaa, d var några stycken bra citat som jag hittade, nu ska jag ner och storstäda mitt rum!

it's too high to get over, too low to get under, you're stuck in the middle, and the pain is thunder

sådär, har fixat ngt mer... svart... haha, men som sagt bara tillfälligt :)
men nån dag ska jag fixa en dansdansdansdansdansig design, eller haha, blir säkert en header där jag typ dansar eller nåt... får se. ska jobba på d.
och vill ni veta vad? I dag när mamma och pappa kom hem så ropa pappa på mej, jag tänkte typ bara på att han skulle skälla ut mej för för hög mobilräkning eller ngt, men han fråga om jag ville ha hans dator?! jag ba, whaaat?
han har en ny stationär, ni vet flatscreen, snabb, grym. sen har han en bärbar, ny, snabb, grym. haha, så han kände att han inte var av behov av sin stationära så om nån dag när han orkar flytta den står den på mitt rum! gooodiee haa?!
bloggar sen, later =)



gammal bild på mej och theresa, saknar oss!<3


ny design på g.

tjena tjena.

håller på med en tillfällig design som jag kan ha sålänge.. senare ska jag fixa en lite mera "dansig" design, eftersom d betyder jätte mkt för mej, älskar dans, glömmer bort allt annar då, alla problem, bekymmer, skola läxor, allt som borde kännas sådära jobbigt känns så lätt när man dansar. 
Men nu håller jag alltså på mej en tillfällig header =)

091015

hejhej

har precis slutat skolan, d va inte så jätte jobbig dag faktiskt. Men i morrn äre bild på morronen sen äre bad sen slutar vi.. hoppas d dära badet går fort. Orkar inte med det. Sen äre hope på kvällen som vanligt.
har inte mkt att skriva ska ba vara hemma idag och chilla, behöver det =)

the sun will shine like never before, one day i will be reade to go, see the world behind my wall

ååh.. i morrn äre en helt vanlig dag, börja tidigt och sluta sent =(
har läxor som inte är gjorda som ska va inne i morrn, skjuter upp det. glömde nycklarna till skolan idag så jag kunde ändå inte hämta boken ur skolan. på fredag äre bad med klassen och jag HATAR DET.
nu ska jag vänta tills mamma kommer hem så får hon hjälpa mej med det sista på spanskan sen ska jag sova. vi hörs i morrn.


panama

















jag skulle ge allt jag har, och allt jag någonsin kommer att få för att få flytta till panama, minst ett år.


091014

tjentjena.

hade ju sovmorgon i morse och d var SÅÅÅ SKÖÖÖNT =)
slutade en timme tidigare oxå, när jag kom hem så satte jag mej vid tvn och sånt sen kom amanda hem till mej och nu ligger hon och sover i min säng, som vanligt. Alltid när hon är här så sover hon i min säng...
haha. Tror jag ska byta design på bloggen nu snart, d är dax asså, har haft såhära sen sommarn, man börjar ju tröttna lite. Ska be min syrra fixa ngt snyggt hon är jätte duktig på allt som har med design och inredning och göra. Så har hon och hennes kompis som går på mikael elias startat en blogg om typ livet där... eller nåt...?
http://lifeatmetg.blogg.se dom har typ sjukt mkt läsare för att bara ha bloggat i knappt en vecka!

jaja, vi hörs =)

091013

tjuuue =)

dagen började ju INTE bra, vaknade av att amanda smsar mej klockan sju att d är snö ute, jag ba SAAAY WHAAAT?!?!?!?!?!?! sprang upp och tittade... d snöade, ringde th och väckte henne och hon vart lika chockad/ledsen/självmordbenägen.... haha, aa drog till skolan hade alla tråkiga lektioner.. hade ett stort svåååårt prov i hk.. chansade på allt men d är säkert att jag fick G i alla fall så vi får se hur d går... jaja. Oooooch seeeeeen såååå drog jag och th hem till mej, käka lite och så. satte på oss mjukisar och d man dansar i, drog till kyrkan och va där med ludde och dennis lite innan, sen klockan se x började vi dansa och jag måste bara säga GMKEJGNAJBNGJALSMLFÖALSIGPÖAWEGMOPAÖDMKGÖMALSFÖMS,OPNGKAMGLÖAS
VI ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GRYMMAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!
vi har vääääärsta grand finaaaale i slutet av dansen, och vi hann göra klart hela, spelade in lite. Så nu måste vi bara finslipa lite sen kanske vi ska hälpa andra gruppen för dom har inte kommit riktigt lika långt sen börjar vi på michael jackson dansen sen blire intro dansen för nyår, jag längtaaar feeettt mkt! d är sjuuukt!
Så spelade mamma in dhw åt oss så när vi kom hem titta vi på d och nu så dör jag av trötthet, ska bara ta och duscha av all svett hehehehe, sen så ska jag SOVA. Har sovmogon till tio i tio, niiicie =) inge biologi prov heller som egentligen var inplanerat, så chill, inga mer prov den här veckan! love it!

Efter skolan i morrn kanske jag drar till amanda eller så kmr hon hit, så jagvene med bloggning i morron men ni får lite bilder från idag som någon tog :)


dennis som leker cool. hahaa ne duktigt.


ludde som leker cool.. haha ne driver. fick vääärsta chocken först jag
ba HÄNGER DOM I TAKET? när jag såg bilderna, hehe. och nu kommer ludde
bli jätte arg om han ser att jag har lagt upp bilden.. hopppas han inte läsaer =)


och så själklart en bild på ma homie th =)


y mi otra amiga niciii :D haha

nu ska jag NJUTA och titta på dansen, vi spelade ju in hela på min kamera, en blire  duschen och sängen HÖÖRS I MORGON :D




091012

sådär, har slutat skolan. hade utvecklings samtal idag, d gick väll sådära, helt okejj.
i alla faaaallll så ska jag till th nu och plugga hk, har ju prov i morrn -.-
men men, har ni hört låten this is it med Michael Jackson som släpptes idag... sjuukt grym han är, kan slänga in den senare ikväll =)

ska plugga nu ses.

godnatt

tjaaaaa...

sitter hära och gör ingenting, kom precis ut ur duschen såå..
aa, va hemma hos amanda idag oxå, vi kolla på dhw och ga, men vi somna haha s vi sov fett länge sen gjorde vi kokosbolls smet, så drog jag hem vid nio tiden. chilla lite, duschade och nu sitter jag hääära =)
ska alldeles strax gå och lägga mej så d inte blir allt för svårt att ta sej upp i morrn, för nu när jag tar bussen så kan jag inte komma för sent. Innan när vi tog moppen kom jag och th sent varje dag tills min lärare DAMPADE... men d är väll inte henns prolbem om jag kommer sent? Så nu när vi börjat ta bussen tror hon säkert att vi sköter att komma i tid för att vi tog åt oss av hennes skitsnack. SYND, för d gjorde jag verkligen inte, hade bara lust att fortsätta komma sent på hennes lektioner men det är för kallt att åka moppe :(
jajajaja, ska sova nu vi hörs i morrn =)


091011

tjena =)

sitter hemma nu, har tittat på idol reprisen och måste säga att den här årets idol SUGER! dom alla sjunger som sju svåra år...
i alla fall så ska jag snart dra till amanda tror jag, har vart hemma hos henne hela helgen men jag har inge bättre för mej så :) blöööö, skriver senare. hejdå.


th och jag i fredags eller ngt =)

honey

tjaa, har tittat på honey precis, älsaaar verkligen den filmen! Får rysningar av den.
om ni inte har sett den se den, man blir såhära feeett lycklig, eller i alla fall om ens passion är dans ;)
d är vad hon jobbar med i filmen som jag oxå vill när jag blir stor, dansa med barn och ungdomar ni vet. Inte sådära som kulturskolan där barn går för dom haringe bättre för sej och dom vill intebli tjocka och måste röra på sej.. typ 40 minuter per vecka bara. hehehe no no no, jag vill skapa ngt eget som är EXPLOSIVE!


forgive me - Group 1 Crew


Lord though I walk through the valley of the shadow of death
I'm not scared cause You're holding my breath
I only fear that I don't have enough time left
To tell the world that there's no time left




chill lördag

hejjsan..

har vart vaken ett tag nu med amanda, har bara drygat och chillat nivet. Blir inge kräftor ikväll för pappa var tvungen att gö nåt med  jobbet så det blir ngn annan kväll =)
och ahhaha, igår när vi gick från donken några stycken så hade jag köpt en cola som jag skulle kasta på Rasmus som gick med sina kryckor, så jag lyfter upp hela muggen över mej ni vet när man ska kasta man tar sats, så ALL COLA häller jag ut över hela mej, rasmus dooooog av garv, jag skrek och sprang, hahahaha så jag hade cola över håret, i kläderna och överallt! haha, nää men så jag ska nog stanna hära med amanda ska hjälpa henne städa hennes rum för d är KAOS. Sen får vi se vad vi hittar på =) sees<3


saknar sommaren såååå mkt! inge plugg, inga tidiga mornar, inga
äckliga lärare som ringer hem 24/7.

ghetto ... fast oseriöst haha

haha, igår rappa jag och th i hörsalen våran låt, fast inte seriöst dåra och hade inga instrument heller, haha dessutom har vi glömt bort tredje versen hahahah. nä men när vi spelat in den i den dära "studion" så får ni höra hela och d =) Och så klart är retardorasmus i bakrunden haha.


091010

godmorgon.

har typ precis vaknat här, sov ju hos amanda.. hon ligger och sover fortfarande, jag är hungrig. hehe
aa, men ska nog va hära ett tag, senare ikväll ska min familj äta kräftor med th's familj. så d blir nice, ääälskar kräftor. men men men men men men... hörs sen.

091009

hehehe.... jag och min bloggning asså...
näe men drog och lagade hålet idag, och d va inte så farligt faktiskt. Ganska kul med bedögningen och d haha, sen så drog jag hem och typ fixa mej liiite sen drog jag och th till hope och va där med dennis och ludde, sen börja allt folk komma så va vi där, sen drog vi hem till vicki och bara snacka som vanligt,jag, amanda, th, vicki såklart, lina, nici, ludde & rasmus. hade kul som vanligt. sen gick vi hem och så tog jag oh amanda moppen hem till mej och d va min otroligt intressanta fredag...


091008

tjena tjena..

va i skolan idag hade kemi prov.. fick väll helt ok får nog VG i alla fall =)
I morrn har vi engelska prov, har pluggat fett mkt nu. I alla fall så var jag hos tandläkaren idag hade 4 HÅÅÅL. HAHAHAHHAHA typiskt mej, ni vill inte veta hur många hål jag har haft, från och med nu ska jag bli MYCKET noggrannare med tandborstningn. även fast jag lixom borstar tänderna och d. men aja hahaha, så ska dit i morrn och laga lite efter skolan, sen ska jag dit den 4 november oxå för att laga. chill att jag missar skolan i alla fall. Eller i morrn äre direkt efter skolan så jag missar inget -.-
aa efter d åkte jag och mamma runt i märsta och gjorde lite saker.. handlade, va på hennes jobb och hämta saker, skjutsa alice på hennes dans och sånt så jag kom inte hem förrens vid sex haha. Då satte jag mej vid datan en snabbis, åt och drog till th, fick hjälp med engelskan och kom hem för en halvtimme sen eller nåt och nu pluggar jag jääärnet, jag SKA ha VG på det här provet, har inte fått G på ett enda prov den här terminen så de vore ju synd haha :p
 ja ja ja.. måste plugga vidare sen ska jag duscha sen ska jag SOOOOVA.


kan inte lägga in bilder så ni får en video från i tisdags på dansen, haha
lärde mej att hoppa och göra masken då, eller aa d var andra försöket så
kunde inte riktigt hoppa då, men jaja. loove ya =)

d är sjuuukt


har ingen tid till någonting känns d som, eller jag MÅSTE  hatid till allt förutom mig själv.
plugg plugg plugg plugg, dans, dans, dans, dans, hope, hope, hope, hope, vänner vänner vänner vänner.
Har ingentid att bara plocka i ordning på rummet eller gå pch lägga mej itid eller sova direkt efter skolan. d är SJUKT. har sååååå mkt plugg så asså nää.. d är nte sant. Nu när klockan är halv tolv sitter jag fortfarande med plugg.. en litet spanskaförhör men ändå, har precis pluggat hela dan för kemi provet i morrn. och kemi är inte min starkaste sida om man säger så.. sen sågjorde jag matte prov idag.. fast jag skippade ngn lektion nu i morse för jag kände att jag verkligen inte kunde gå upp ur sängen. Så mamma skjutsade mej till skolan runt tio i stället. I morrn har jag kemi prov, fredag engelska prov, tisdag hk prov, sen har jag fysik prov den veckan, veckan efter har jag biologiprov och ngt annat säkert oxå, + en massa läxor! längtar till höstlovet sen prao två veckor direkt efter det. jag och th kommer förmodligen praoa uppe i kyrkan för INGEN I HELA ÄCKLIGA SVERIGE VILL TA EMOT OSS. Vi fick ju prao på valvet men... vi ahr redan praoat dära och jag pallar inte igen. så aa.
men aa ni vet att jaginte har bloggat på ett tag och jag vet inte när jag bloggar igen, för skolan tar över. i morron ska jag hem och plugga sen ska jag sova och vara för mej själv, fredag ska jag hem direkt efter skolan sova och bara ta hand om mej själv igen, lördag ska jag vara med amanda... såå.. ja.
i hörs nu ska jag plugga!

godnatt bloggen

tjaa,

har plattar håret och hela skiten nu. ska itne sova än..
i morrn blire ingen bra uppdatering, inte för d brukar va det annars heller men jag har faktiskt ett LIV.
ska dra upp till dansen direkt efter skolan i morrn, plugga lite och dansa. Så inge bloggning antagligen.
jajajaj, ska sluta sitta vid datan nu sees=)


bjuder på en GAMMAL GAMMAL GAMMAL GAMMAL GAMMAL bild.
den är från typ sexan/sjuan

091005

tjaaa..
som sagt hinner jag inte blogga så mkt.. meen efter skolan drog jag och th till willys och köpte cola och jordnötsringar så drog vi hem och pluggade matte direkt. Sen vid halv sju drog hon så fixa jag massa saker och nyss satte jag mej hära bara för att skriva ett litet inlägg. Sen ska jag hoppa in i duschen, föna och platta håret.. så tråkigt -.- allt för att jag inte ska se mobbad ut på skolfotot som vi ska ta i morrn. haha nej men jag tänker inte fixa mej nå mkt, bara ha vanligt hår, jeans, converse, ooooch typ ett linne eller ngt =) funderade på att ha affro ett tag faktiskt men d får vi vänta me till gymnasiet för då kan man ju "börja om" ni fattar då kan jag bli the affrokid or something.
Och i slutet av oktober eller i början av november kommer mamálila och papáchencho! :Dlääängtar sååå mkt!
Nej nu sa mamma att vi ska äta så jag bloggar typ innan ajg ska sova eller nåt, seeeyaa

AY CARAMBA

d här är bara sjuuuuukt!

känns som jag inte har sovit på ett år eller ngt!! har aldir varit såhära efter en uppenatt oh nu äre fett mkt vrre än d va tidigare idag. kanske dags att sova för natten?
ska ladda över lite blder på mitt usb sen ska jag sova. jag oc th sköt upp matteprovet till på tisdag eller onsdag om ci nte får på tisdag. för i det här tillstånden kan jag inte plugga matte!
nej, nu klarra jag inhe mer. GODNATT!!!

CPCPCPCPCPCPCPCPCPCPCP


bildbomb - bowlingen


vicki på bowlingbanan :D


stina och rasmus


moooa :D


ludde


fuuuula bowlingskor


födelsedagsbarnet och jaaag ;)


jag och min vanliga pose haha


på bowlingbanan


ludde och jag och våra fula miner hahaha


stiiiina :)


hahah moa


hahahaha fina th ;)


stina ;)


moa igen ahhaha


th :p


stina ;)


jag och ludde


thhhhhh


stina, ajg och vicki


människor.. haha

aa d va bowling bilderna, laddar upp resten av bilderna ikväll =)




091004

heeeeej

itne så bra bloggning här nu.. men jag är heeeelt snurrig så om jag skriver lite fel så förstår ni varför snart. Meen vi börja dagen igår så drog jag, th, moa, stina, vicki, ludde och rasmus in till väsby och bowlade. D var sjuuukt kuul jag lovar, fattar itne att vi altdi har så kuuul. Så vi bowla från typ halv sju till halv nio. Sen drog vi hem till th och då hade hennes familj typ dukat upp ett bord med grönsaker, dipp, ljus, choklad och sånt och så var dom borta så d var riktigt mysigt! Vi satte och direkt och pratade om allt och inget och framförallt GARVADE! hahahahahahah jag vet itne allt vad vi garvade åt! Sen gjorde vi cupcakes, d var inte så kul att äta dom, d roliga var ju att glasyerarbalblabla dom..sen drog vi uppp till th's rum och så var vi vakna hela natten och pratade, dansade till MJ, stina lärde os Beat it dansen hahahaha, och så pratade vi, skrattade, kollade på 17 again. och jaa,hade allmänt kul hela natten. Så runt sex blev vi bara FÖR trötta och eftersom ludde och rasmus inte ville hålla tyst så alla andra kunde sova så drog jag och amanda hem till mej och sov typ två timmar sen drog vi till kyrkan och träffa alla igen.. såå här sitter jag heeelt drogad..  mår illa, är yr, fått FÖÖÖR lite sömn, så kännmer man sej helt svag... heheheh, aaaa men sen så fåt ni NÅGRA BILDBOOOOMBER, haha nee men vi tog FEEETT många bilder så dom kommer snart, ska abra ladda min kamera.

Nu ska jag se 17 again med mamma och brorsan sen så ska jag plugga matte med th. seeeya =)


091003

tjenaa

nu är jag vaken. Idag ska vi antagligen bowla typ... men vi får se. Sen blire att va hos th hela natte, funny!
men aa, ska ta en dusch äta och så sen snackar jag med alla andra. ye ye ye vi hörs =)


jag och th på scen dansa till MJ, that was soooo siiiick! :D haha

lite random..


yoyoyo wazzup maa homiees? having a good time?? ;)
är man latiiiinaaa så är man.. håret var till och med blött, love it!
känns som att gå runt med en stor fet kudde på huvet!
Nu ska jag sova.. hehehe


my style today


eeeeeeey....

hemma nu

åååh, d va så galet kuul idag!

drog först till donken med Th, Cissi och Nici och Moa, goott, sen drog vi till hope och chillade och träffa alla, d var lite segt i början men efter ett tag kom vi i gång. Satt och chillade, snackade, lyssnade på musik, flummade, och jaa ni vet. Och sen så bad vi dem sätta på michael jackson.. WOOOHOOOOO! Vilket flipp man fick asså, alla bilda ringen och jag gick in och ÄGDE.. haha neej men vi alla dansade fett mkt till mj och sen massa andra danslåtar, de va grymt kul så min hals va helt slutefter man hade skrikit till låtarna och dansat järnet! jaja, nu får ni lite bilder som togs =)


nici och th på donken =)


cissi och moa :D


en massa pers :)


hahahah,


jag och amandahehheeh


dom två asså... hahaha

jag och maandii


th och nici hahaha


otra vez


haha den dära sms grejjen spårade väll ut kanske? lite internt.. :p


cp asså, hahaha

jaja, vi ses.





inge prao

JAG BLIR GAAAAALEEEEEEEEEEN!!!!!!!!

jag och th har ringt runt till HELA SVERIGES affärer, typ. Men INGEN vill ta emot oss! Ingen!!!!!
vet verkligen inte vart vi ska praoa nu, helt SICK! jag dööööör.
har ingen lust att platta håret längre, blev fett irriterad! ska dra till hope tidigt stället. Sen blire donken med moa cissi th och nici. niiice =)

jaja vi hörs-


tell me i'm not on my own, tell me i won't be alone, tell me what i'm feelins isn't some mistakes

tjaaaaa...

äntligen skriver jag lite.. haha, nee men vi sluta klockan tolv idag så jag och th drog hem och sov till klockan tre då vi börja leta prao och jag blir G A L E N! på sveriges affärer, alla säger nej. Såå vi har ringt runt till seriöst HEL kista och till lite på arlanda men ickee. Så vi vet fortfarande itne vart vi ska praoa andra första veckan, andra veckan blir ju på valvet.
Sen drog jag hem till Amanda och chillade som vanligt, vi hade kul. Och nu är jag här hemma..
Borde egentligen plugga engelska men jag vet inte vad läxan var.. Och snart har vi ju kemi prov i veckan, hatar kemi. 

I morgon är planerna ju att gå till skolan såklart. Efter det måste jag hem och städa, duscha och platta håret. Är sugen på att ha rakt nu så aa, sen ska jag städa mitt rum oxå. Och sen så äre café kväll på hope, så kanske vi skulle tidigare för att gå på donken med några om dom fortfarande ska med =)
ye ye ye, ska hoppa in i duschen nu, ta ngt att äta sen tror jag att jag ska sova tidigt för en gångs skull!

Vi hörs.


haha kan inte låta bli att ladda upp den hära supervackra bilden på
amanda, och en glimt av facebook nörden himself =)

rubrik: David archuleta - you can

RSS 2.0