bara för att jag har lika tråkigt som amanda.

Namn: Jennifer

Utseende
Hårfärg: brunett
Ögonfärg: bruna
Piercingar: öronen
Tatueringar: nix
Längd: typ hehehehe. kort
Skostorlek: 38
Långt eller kort hår: långt?
Är du nöjd med ditt utseende?: yes i am

Övrigt
Är du kär i någon: nej haha
Gillar du någon just nu?: Jag gillar alla! :D
Önskar du att du bodde någon annanstans: nej, mitt liv i märsta är bäst!
Tänker du på självmord: haha nej
Dricker du alkohol: nej
Röker du: nej
Vilken parfym använder du: gucci.
Vad är du rädd för: ormar, mardrömmar haha.
Har du stor eller liten säng?: lagom för mej.
Går du i skolan?: yes..
Har du lätt för att skratta?: aaa haha eller mina vänner som har lätt för att vara allmänt cp x)

ANTAL..
Gånger du varit kär: typ.. en halv gång haha
Gånger ditt hjärta brustit: aldrig på grund av en kille i alla flal.
gånger ditt hjärta brustit på grund av dig: que?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: inte vet jag

SENASTE..
Personen du fick mail av: Facebook ....
Personen du fick brev av: jag får aldrig brev.
Personen du fick sms av: Ludde
personen du chattade med: eeh.. amanda säkert
personen som gjorde dig ledsen: vene :p
personen som fick dig att skratta: alice haha.

godnatt

dagens grey's var ju sjuukt bra.. gaaaah älskar den serien verkligen! Och så nästa onsdag börjar Desperate Housewives, åååååh livet känns bra härligt hahaha. I morrn ska jag va med maaandiiii, känns som d var länge sen vi va.. hehehe. nää men på helgerna är vi ju non stop så haha. i allaaa faaall... såå fick jag MVG på so provet, niiice =) Och i morrn får vi kanske veta spanska provet ;)
Och sen på fredag så ska jag nog chilla lite efter skolan.. sen blire upp till hope men innan d så drar jag, nici, th, cissi och moa, kanske alice om hon ska med till donken och käkar där sen drar vi till hope som säkert kommer bli kul =) Lördag, så är jag med jorden bästa personer, ni vet. the crew. hahaha nej men då ska jag, vicki, amanda, th, ludde och rasmus va. eftersom th fyller år på söndagen lilla 14 åringen blir 15 =)
jaja, vi hörs i mooorrn =)

090930

okejj, jag kunde inte hålla fingrarna borta från bloggen, älskar helt enkelt att bara kunna sätta mej ner och skriva om min dag. Även fast jag har mkt att föra varje dag så älskar jag det! Som idag till exempel. Var i skolan, snacka lite med Monica studievägsledaren om gymnasiet, och att hela den grejjen närmar sej får mej att bli SÅ GLAD! Vill bara välja ett gymnasium, komma in på det och lämmna hela ekilla skiten!
Jaja, efter skolan drog jag och Th till Campino och köpte pizzaaaa, så drog vi hem käkade en halva var haha. Ringde runt till lite prao. ska praoa en vecka igen på valvet! :D Och sen en vecka ngn annan stanns, vet itne vart ingen vill typ ta emot oss! :( haha, sen rann tiden iväg så drog vi till haket och städa, lyssna på michael jackson medans så det gick sjukt fort! Sen stannade Th kvar där med alla andra för dom skulle sjunga så jag och Dennis tog bussen hem.. sen när vi var hemma var vi tvungna att ta moppen till Statoil för att köpa olja, men dom hade typ inte den oljan jag ska ha så var vi tvungna att åka ända upp til ok.. -.- jaja, nu är jag hära i alla fall och snart börjar en av mina favorit serier GREY'S ANATOMY! längta så sjuukt mkt så jag dör!
Känns som att livet börjar komma tillbaka haha, ska först hoppa in i duschen och sen ska jag sätta mej och titta på det :D haha, ser ni hur långa inläggen blir, ett inlägg per dag och d blir skitlångt. Men har man ett liv så har man, är ju inte som typ dessie och kissie och dom som hela deras liv kretsar kring bloggen och att vara "kändis" haha, jajajjajaja. Ska inte babbla så mkt mer, men vi hörs, peace.

lite bilder dåra :)


vi ser helt cepe hut men brorsan och jag ;)



pizzan, mee liiike ;)



orkar inte blogga

tjaa..

var på dansen idag. d var kul som vanligt vi kom långt och allt är skitbra! i love it!
aa, känner att jag inte orkar blogga så mkt så jag tror faktiskt jag ska ta en bloggpaus nu. Har så mkt att göra, om d inte är vänner äre plugg, om d inte är plugg äre dans, om d inte är dans äre husis, hope, och massa annat man ska hinna med. Känner att jag bara i morrn efter skolan vill komma hem och sova igenom hela dan. Men kan inte har massor att fixa med min prao och d. Så i morron skulle jag ha stannat kvar efter skolan och gjort matte prov men jag kan inte, orkar inte, har inte tid, vill inte, tänker inte.. Ni vet så fort skolan nämns kommer min "like I care" sida fram typ, jag skjuter upp d dära provet till typ måndag eller nåt. Jaja, får se om jag bloggar i morrn. När vi kommer hem från d där med praoen så ska jag försöka hinna sova sen ska jag till haket vi ska städa där tills på fredag när d är café kväll. Sen ska vi väll bara sitta och prata ett tag. Så FORT jag kommer hem ska jag sova! Nej nu ska jag sova oxå. Godnatt.


nadapada

tjeena =)

tog en lååång dusch efter att jag skrev sist, efter det titta jag på TV och sen sov jag ett tag. Efter det kom Th över så har vi pluggat lite matte. Men har VÄLDIGT mkt kvar så måste plugga i morron oxå -.-
och d är vad jag har gjort, INTRESSANT?

i morrnhar jag sovmorgon i alla fall som tur är. Fast det är bara till kvart i tio, men d är alltid ngt. Skulle egentligen ha haft drama den timmen är SÅÅÅÅ glad att vi slipper det för jag känner att jag hade fått utbrott på dramat, hela gruppen är helt oöverens för vissa personer ångrar sej hit och dit hela tiden, och vi som hyrde film och har slösat två lektioner på den dära filmen för att få insperation så ba ändrar dom sej till värsta KOONSTIGA ideérena, så nians produktion kommer bli sämsta EVER! men men.. kan ju va typ träd i bakrunden eller sten eller nåt så får dom andra skämmas.. dom fattar inte vad dom håller på med.. hahah, jaja. baaaaaj!

090928

tjena, va ju i skolan idag.. d va ganska chill.. hade instrument och dans så aa, och gjorde spanska provet det gick väll sådär.. tror nog att jag får ett VG i alla fall. Men nu så är jag bara så HEMSKT trött. Håller på att somna här, ska hoppa in i duschen en snabbis sen ska jag soooova, sen ska jag träffa Th så pluggar vi matte tsm, sen så kanske jag ska med Malin ut och springa ikväll, fast bara KANSKE. får ju se om jag orkar.

nici, stina och jag i stan igår haha ;)

sick and tired of school

jag ORKAR inte plugga, jag kan inte ens hälften klockan är halv tio och jag har prov i morron första lektionen, men vet ni. Jag orkar inte! Jag gick ner på mitt rum och spanska boken var öppen dära.. jag ångrade mej så fort jag såg den så jag gick upp till elidas rum och satte mej i hennes mysiga säng med hennes data, jag är så skoltrött som man kan bli, har aldrig varit såhära trött och vi har inte ens börjat typ!
Ni som går i sjuan eller åttan ge aldrig allt. Man kan nästan säga att jag gav allti i åttan, eller jag gjorde ritkigt bra ifrån mej och nu i nian närdet verkligen gäller så bryr jag mej inte. Jag har inte kommit i tid till en enda lektion. Dom flesta lektionerna sitter man bara dära för jag ORKAR inte. Det är sjukt. Man sa alltid på sommarlovet att ja i nian ska jag ge allt det är nu det gälller, men asså.. det är värdelöst jag hatar skolan. Jag vill bara lägga mej under täcket och sova, vakna och solen skiner klockan är typ två. man messar sina kompisar frågar vad som händer idag, drar och badar sen drar vi hem till ngn tittar på film och chillar hela natten, drar hem tidigt på morgonen går och lägge sej. Jag vill bara skolka resten av nian. helt sick, har aldrig varit såhär skoltrött, skulle aldrig ha gjort bra ifrån mej i åttan. aah.. jag är totalt SKOLTRÖTT! 
jaja, ska väll mot min vilja ta upp böckerna hit, läsa igenom allt sen får vi se hur d går. Om jag får G nu skiter jag i.. ser ni? Man bryr sej inte längre...


teatern var fett tråkig

tjaa, var på den dära teatern med klassen och den var riktigt tråkig. handlade om anne frank ni vet såå.. Efter det drog jag stina, nici och th till seven eleven och sen tog vi tåget hem till märsta som var propp fullt!
aja, kan ladda upp bilder senare, sitter på elidas data såå. aa men nu snart ska jag ner på mitt rum plocka i ordning lite sen ska jag plugga, om jag så ska sitta uppe till tolv för att få in allt i hjärnan, sen hoppas jag att min mamma är vaken, hon är ju latino såå. hon kan allt =)
ye ye ye.... later

rösta på mej

är med i en såndära tävlings grejjs, vet egentligen inte varför för jag tar inte min blogg sådär dödligt seriöst.. men vad förlorar man lixom? =) Så rösta på mej på den hära länken

http://www.fannystaaf.se/2009/september/veckans-blogg-deltavling-1.html#comment

inga kläder, måste plugga.. panik

NEJ NU BLIR JAG GALEN!

har säkert sprungit runt i en timme eller nåt och vetinte vad jag ska ha på mej, så nu lutar det mot mjukisar och ngn tröja men jag vet inte vilken och jag får nästan panik för jag blir helt galen, hatar kläder! Varför kan inte alla bara gå runt nakna eller ngt, haha nej inte riktigt men ibland så blir jag verkligen trött på det här!
jaja, nu måste jag verkligen sätta mej ner och plugga plugga plugga. Förstår nästan ingenting men det är bara plugga in de som står så hoppas jag på att det går bra, har alltid fått MVG på mina prov i spanska sen sjuan så det vore feeett synd om jag nu i nian när det gäller skulle få VG haha :p jajajjaajjja, plugga plugga plugga!!


panamaaa city, jag saaaaknaar!

hemma

tjaa, är hemma nu. Ska först hoppa in i duschen sätta på mej kläder och sånt sen ska jag plugga för fullt.
Sen tar vi tåget runt fem in till stan. Hoppas den dära tetaren går fort för jag är seriöst inte ett dugg intresserad
-.- . jaja, ehm.. ja.. hahah hejdå


090927

hejjsan,

vaknade nu hos amanda, ska snart dra mej hemåt och plugga spansksa för sen på kvällen ska jag ju på den dära grejjen med klassen... suuuuck!
jaja, v syns.

Trey Songz - I need a girl


ni vet try songz. Han är inte bara sjuukt snygg, han gör sjuuukt  grymma
låtar oxå!

saknar

tjaa,
har tittat på film med amanda d var fett mysigt, vi tittade på raise your voice ni vet. Har sett den tusen gånger men det är en av dom filmerna som inte är en favorit men som man ändå kan se miljoner gånger. Sen så har jag lyssnat på musik och tittat på en maaaassa bilder från sommaren, och jag D Ö R!
så jag håller på att ladda upp massa bilder från sommaren nu på facebook =) oooch så sover jag hära, sen i morron ska jag va hemma och plugga spanska sen så ska jag på ngn teater med klassen....... kill me.
fast aa, meeen peace =)


db med dom bästa, längtar till sommaren 10 <3



@ amandas place

tjoo :)

sitter hemma hos amanda nu, vi har ju bara varit hemma hos mej och chillat typ sen nu drog vi hem till henne för hon ska passa sin lillasyster så på vägen hit köpte jag en fanta lemon. Ska plugga lite spanska oxå eftersom vi har prov direkt på måndag typ första lektionen och jag har ens inte börjat plugga, sen vet jag att vi har kemi prov, fysik prov, engelska prov snart. + att jag ska göra matteprovet på onsdag.. jobbigt. det betyder att det blir massvis med plugg :(
jajaja.. seeya.


hahaha, jag ,th och amanda sen hanna som snurrar. vi hade FETT kul
den helgen!

090926

hejhej.

vaknade typ tjugo i två fast vi gick upp två, käka frukost och såånt ni vet. jaaaa sen har  viiiiiiiiiiiiiii tittat på tv och sånt.. tråååkigt.. aa fast nu vet jag itne vad jag ska sgäa! VI SES.


jag och th igår på maxiii, dörren var trasig =)

slumdog

tjena tjena,

är jätte pigg och klockan är halv fyra lixom! Men aja, det var kul på hope som vanligt. Sen drog jag och th hem till mej och sov lite och seeen kom en massa folk hit och titta på slumdog. Den var MYCKET bättre när man tittade själv. Nu var det bara svettigt och jobbigt för alla pratade -.-
aja, så drog mary, malin och ludde för ett tag sen som var dom sista personerna så nu ska jag och amanda soooooova =) vi hörs i morrn

my style today


kanske inte världens bästa bild men ni ser i alla fall =)

alltid samma problem...

tjaaaaa ;)

haha, har dushcat färdigt nu och håller på att bestämma kläder.. varför ska det vara så himla svårt?
har bara hunnit sätta på mej ett par leggins så långt har jag kommit... -.-
yees, men jag slänger i alla fall in en dagens innan jag drar, det blir ju med mobilkameran men no importa =)


städat rummet, nu duscha

Sådärja!

Nu har jag städat klart hela rummet, det var på tiden kan jag säga!
aah, men tror jag ska dra till hope om en stund, kan ju vara där upp och chilla, massor åker ju dit tidigare så vrf inte? Fast vi får se, måste ju först duscha, fixa mej och sånt och det tar ju sin lilla tid. Ska städa lite i huset oxå, hjälpa mami ni vet. jaja, vi hörs senare =)


bara ngn bild som elida har på sin dator... =)

jätte onödigt inlägg hahaha sämst

jaaa, har inte börjat städa än..
ska bara klä på mej och sånt tror jag.. eller nej ska gå runt i pyjamas så städar jag rummet. Måste få det gjort ngn gång! eeh. aaa

Empire states of mind - Jay-z ft. Alicia Keys


älskar den hära låten!

090925

hejjsan..

stanna hemma från skolan idag.. skööönt!
Kom på oxå att jag har spanska böckerna i skolan och vi har prov på måndag så th ska ta med mina spanska böcker hem så får jag plugga i morron och på söndag. På söndag kväll så ska vi på ngn teater med klassen..
Så eftersom vi är med skolan på helgen får vi sluta typ efter lunch på torsdag så det är chill :)
aa men känner att jag håller på att bli frisk så ikväll blire hope som vanligt och efter det blire nog filmkväll hemma hos oss. Så det kommer säkert vara massor hära så ska vi titta på slumdog millionaire :D
Och jaa, har inte haft några bilder den senaste veckan men det är för att min kamera sladd är hemma hos amanda, får tillbaka den ikväll såå :)
nuu så ska jag göra en stor god frukost, sen ska jag storstäda mitt rum.. det ser inte bra ut=)





ser helt sick ut...


IPODEN

hejjsan...
kunde inte sova för jag hade inga batterier på min ipod.. så nu har jag suttit hära och laddat min ipod och några nya låtar så ska snart gå och lägga mej och somna till musik som jag alltid gör.
Så godnatt på riktigt nu, bloggar i morron ska va hemma från skolan, Elida med så det blir itne så tråkigt förstår inte hur barn som inte har några syskon överlever, Jag har 4 syskon och skulle aldrig byta ut dom mot ngt annat, då skulle min vardag bli SÅ TRÅKIG OCH ENSAM! =)


Min ena bror Dennis =)


och min ena syster Elida =)

godnatt


did you know something about....

..min killsmak?
tänkte visa er min killsmak.. mörkyade, bruna ögon, muskler, fina läppar, tatueringar men inte för många...
måste jag säga ngt mer än Trey Songz då?










är fett svag för tatueringar på bröstet, för killar dåra... med bröstmuskler.
så perfekt!


Lady Gaga - Paparazzi acoustisc


finns det ngn artist jag har RIKTIGT svårt för är det Lady Gaga, tkr hon är lite.. vrickad.
Men paparazzi akustisk är riktigt skön och bra, hennes röst här är oxå sköön, hes sådära.


slumdog millionaire

sitter hära brevid elida i soffan nu, har tittat påslumdog millionaire idag och den var SJUKT BRA!
jaaa, har inte så mkt att skriva känns det som... har ju bara varit hemma och chillat ni vet. Så jag skriver nräö jag får ngt att skriva om.

peace.


bsra en fin liten bild., haha

090924

tjenatjena..

stanna hemma från skolan idag, klarar inte av det.. mår typ likadant som jag gjorde igår så vi får se om jag stannar hemma i morron oxå. Men men, Elida är i alla fall hemma som tur är så slipper jag vara själv det är så tråkigt. Så hon och jag ska titta på slumdog millioner eller hur den stavas.. alla säger att den är asbra och jag har inte sett den än så vi ska se den nu. Ska bara borsta tänderna, tvätta ansiktet och äte ngt.
Vi höörs senare idag :)


sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk :(

hejjsan.

plugga idag lite med Th, det gick väll sådära eftersom det var matte vi pluggade, Så vi drog till Sara på kvällen och fick lite hjälp dära med hela repitionspappret. Så titta vi på She's the man oxå, sen kom jag och th hem så plugga vi lite till. Jag kan nog det mesta men är FÖR osäker på mej själv inom matten eftersom det alltid har varit mitt svagaste ämne som nu i åttan blev bra men jag känner att jag håller på att krasha igen typ. Sen så känns det som att jag har åkt på en influensa eller ganska stark förkylning... Snorar exakt hela tiden, halsen blir värre och värre för varje dag. Öronen är helt igen täppta och mitt huvud håller på att sprängas snart och är allmänt trött i kroppen hela tiden. Så mamma kommer snart hem från jobbet så ska hon se "hur sjuk jag är" om jag får stanna hemma i morron, Men känner på mej att hon okmmer säga nej eftersom jag itne har feber förmodligen. Sån är min mamma... tycker att om JAG känner att JAG inte klarar av skolan så borde JAG få stanna hemma.. men men.
Ska ju till tandläkaren oxå i morron, hade velat gå dit så fort som möjligt så jag får det överstökat... kommer säkert ha flera tusen hål -.- Har redan haft ett antal stycken, ni vill verkligen inte veta hur många.. det är FÖR många kan jag säga... Jaja, nu ska jag plugga vidare på matten och vänta på mamma, sen ska jag sova och hoppas på att jag är bättre i morron än vad jag är idag! Godnatt.


såhär känner jag mej! Ska göra en kopp te nu och plugga lite till
sen SOOOVA!

090923

hejj, har vart i skolan idag. ingeen bra skoldag hatar dramat vi ska göra nu så produktionen kommer bli SÄÄÄMST! Är hellre ett träd bakom deras ideér om ÖB och systembolaget inte inte vet jag. Skiter ändå i dramat för det väger bara in i svenska betyget typ fett lite. Kan nog få MVG i svenska i alla fall tror jag. Jaja, När jag och th kom hem fixa vi moppen så nu känner jag mej inte så handikappad längre! :D
Ooooch nu sitter vi och ska plugga matte, om primfaktoroer, tre i kvadrat, phytaris sats, hyponannsabalbalblalaaa, jaa ni vill inte börja nian -.-
Nu ska vi fortsätta plugga vi sés bye


min vän är lite tung.. hehehehhehe

D to the A to the N to the C to the E.. hehe

yoyoyo, wazzup? ;)

själv har man precis pluggat klart lite. Drog till dansen runt halv fyra och var dära med amanda och lite senare kom Nici, så våra ideér flööödade och vi fick till rätt bra koregrafi. Så när dom andra kom så visa vi allt, ändrade på lite saker, la till lite saker, fixade och grejjade. Så snart är dansen klar då börjar vi med nästa. Det hära kommer bli så sjukt grymt bra! Jag dööör. Men nu som vanligt känner jag hur träningsverken börjar komma.. jobbigt, men jag får väll bara vänja mej för ett tag framöver. Nu så ska jag hoppa in i duschen och duscha av allt svett, för jag svär om det är någonstanns jag svettas så äre på dansträningarna! Sen så ska jag sitta hära lite och titta på lite americas best dancecrew klipp to get some insperation =) Sen blire SOVA.
Har förresten pluggat lite med th när vi kom hem från dansen. Om jag sätter allt nu kan jag lätt få ett MVG, får jag MVG sen när vi jobbar om andra världkriget oxå har jag nog fixat mitt MVG i historia. Sen har jag MVG i religion sen åttan... så behöver jag bara fixa samhälle och geografin så har jag MVG i alla SO ämnen, niiice. Tycker ändå att SO är rätt okejj, om jag lixom fick välja mellan att ha SO eller NO så väljer jag lätt SO!
jajaja, ska duscha nu så hörs vi i morrooon efter skoolan ;)


090922

jaahejj.

vene inte riktigt vad jag ska skriva, är mer förkyld än jag var igår men jag ska ändå åka och dansa idag! Jag pallar inte sitta hemma för en liten förkylning. I morrn äre skola så vi har prov oxå.. så ska bara titta igenom böckerna och får ta med mej mina anteckningar till dansen. Sen på torsdag har vi matteprov.. så jag ska nog plugga allt på onsdag efter skolan.
men jag har inte så mkt att skriva om så seeyaa


bara någon bild på maandi och mej... hahaha

i just can't get enough,


jag dör....typ

belive in the dream you see when you're a sleep.

heej. Drog till kista och har varit dära hela dan. Åt på freddys kebab och så chilla vi lite dära. Sen börja bion och filmenvar asbra och feeettrolig. Jag dog av garv vissa gånger och ändå var den sådära romantisk fast på ett annat sätt typ.. haha den var i alla fall jätte bra! :D
Så jag är på bra humör typ haha, fast förkyld är jag fortfarande.. :(
I morrn så ska jag och amanda antagligen dansa hela dan, det blir chill.. Fast egentligen behöver jag plugga men jag får väll ta med pluggböckerna upp dit och plugga medans jag dansar, det kanske fastnar bättre då? Får väll testa. aa, tog lite bilder idag oxå men amanda har min kamerasladd hemma hos henne så jag får den i morrn hoppas jag =) Men nu ska jag göra lite te så ska jag sitta hära framför datan och dryga mej.. vi ses =)


jag dog av garv.


090921

halååååå

tog en hyffsat lång sovmorgon i alla fall.  Men både mamma, alice, pappa och christian är hemma så dom hörs över hela huset -.-
Aa, men sen skicka nici sms och då vaknade jag på riktigt. Så nu sitter jag hära. Ska snart hoppa in i duschen för halv två tar vi tåget till kista, vissa ville shoppa, vissa ska äta på foodcourt och så. Jag är helt totalt pank så jag får tigga lite av mamma och pappa, önska mej lycka till eller nåt!

men aja, måste dra nu. När jag kommer hem från bion så får ni bilder och så oxå =) sees.
funderar på att göra om designen snart. Har haft den hära sen sommarlovet. Men jag är ändå nöjd med den hära för dne är lixom enkel och bra. Men vi får se.. för jag vill ha ngt kanske lite mer mot mörkgråa eller svarta hållet. Ni vet det börjar bli höst och vinter och så. Men jajajajaj vi hörs

sista inlägget för idag

heej...

pluggade konstant tills amanda kom hem till mej, så jag har nog pluggat klart för SOn, har lite grejjer att fråga th om bara sen tror jag att jag får åtminstone ett VG. Så när amanda kom hade VMA precis börjat var ju repris, så vi bakade en kladdkaka och satte oss och tittade, sen så somnade vi typ i mitt rum sen har vi bara flummat och varit typ. men vi hade kul som vanligt. I morrn så ska jag ta en feeett lång sovmorgon. Sen så blir bio med tjejerna. Och sen på tisdag så ska jag och amanda dansa hela dan kanske. Om dansrummet inte är bokat dåra. Så är vi redan där när alla andra kommer klockan sex =)
Känner att jag håller på att bli förkyld. Jag ORKAR inte det... Det gör ont ni vet i gomen typ och uppåt och ända in i näsan typ. Så jag ska ta ett glas varmmjölk med honung snart. Det hjälper faktiskt =)
jajaja, tror jag ska sova nu, s¨å vi hörs i morrn =)

090920

hejhej,

vene vad jag ska skirva riktigt, meeen. Idag ska jag plugga SO och Matte, satsar på MVG på son, VG på matten. Men vi får se hur det går, har so på onsdag matte på torsdag. Direkt efter studiedagarna -.-
aa men i morrn blire bio med typ, amanda, vicki, th, nici tror jag, vi ska titta på the ugly truth. Den verkar fett bra ;)
jaaao, lite senare kommer amanda hit så ska vi chilla bara tror jag. Så jag ska ta nåt att äta och sen sätta igång med plugget =) vi hörs lite senare ;)


video


en liten random video vi gjorde haha

BILDBOMB

då börjar vi, haha. Hela min dag i bilder =)


morgontrötta varelser :)


driv


jag och amanda lite senare redo att gå från norrbacka till valsta....


hehehehhe


shoortiiee haha


turistamanda, haha


random bild på mej


jag och amanda


igen ;)


sen hämta vi upp vicki på vägen =)


jag och vicki


vicki och hennes feett snygga väska haha ;)


sen satte vi oss på tåget mot kista =)


amandaa ;)


amandas chai latte


haha vicki


och amanda =)


vicki vid maaten ;)


haha vi försökte ta fina bilder men lyckades inte så bra hahah


jjaa, ni ser ju själva hahaha


hahaha


vicki i provhytten ;)


amanda och hennes fiiina kläder ;)


vi tre haha


igen hahaha


jag och amanda inne på hm ;)


amanda och hennes mössa ;)


mee too ;)


haha jag när jag pratar eller nåt. påväg hem dåra


tss :p


vickiii


amandaaa


vi tre typ


ja och amanda kramashhaha


amanda på tåget hem ;)


sista bilden nura!

LATER

nooo bloggning

yeee, har inte bloggar mkt idag. Men drog till kista med amanda och vicki, baara för vi var sugna på mat haha, Så vi tog först en chailatte, sen åt vi asianfoood, sen en stoor milkshake på donken, så töntade vi oss i affärer, ska se om vi kan lägga upp videon sen. Så idag har jag verkligen tagigt MÅNGA bilder så ni ska få en klassisk bildbomb sen =)
Sååee vi hööörs ;)

my style igåååååår

såhära såg jag ut igår på hope där vi hade skiiiiitkul ;)
fast i skolan hade jag mjukisar och så haha :p


090919

hejhej

har inte bloggat på hela dan igår, för jag palla inte istta vid datan typ och man hinner inte nu på helgen, så ni vet ju hur jag brukar blogga på helgerna, inte bra :p
aja, vi hörs

090917

ni vill inte veta vad som hände mej idag!

JAG OCH TH VAR TVUNGNA ATT RULLA MOPPEN HELA VÄGEN HEM!!!!!!!!!!!

vi va på skolan skulle ner till connys för th skulle fråga massa saker om sitt körkortsgrejjs. Så startar inte moppen! Så Johan och Jesper stanna kvar och försökte hjälpa oss men nej, det funka inte. Så vi fick damp, skrek, la oss på marken, grät.. nästan haha. Så vi rulla ner den till connys men han Per var inte där så vi fick ingen hjälp. Japp, så det var bara att rulla den hem... och nu efter en timme att vi slutat är vi hemma.

jag återkommer när jag har lugnat ner mej, roa er med att titta på bilderna så länge, kan säga att jag leed.


th rullar moppen.


och så jag.. haha


jag igen.


th, jaa... snart kommer amanda.

goodniightiish

såååådeerja, har gjort klart spanskan nu. Ska hoppa i säng och sova för natten.
I morrn äre vanliga lektioner, typ Spanska, so, svenska och sånt skit. Slutar kvart i tre så vi hörs väll ngn gång runt där. peace




I don't wanna fall alone, so will you catch me and save me?





So i find myself right here
'Bout to lean over the edge
in your arms I have no fear
There is no safer place
then here in your embrace
So catch me if I fall.


life's a game but it's not fair, i break the rules so i don't care, so i keep doing my own thing, walking tall against the rain


sitter hära och chillar lite, ska göra spanskan nu =)


090916

tjenatjena

sitter och lyssnar på musik och chillar bara, kom typ en halvtimmes försent på den dära föreläsningen bara för moppen inte starta.. haha. Sen så har vi haft skoljoggen oxå såååå onödig men det var den sista skoljoggen i mitt liv. tack och lov!
Sen drog jag hem till th och chillade dära ett tag sen så kom jag hem nu och ska passa min lillasyster. Så nu sitter jag här och gör ingenting, men tro mej jag behövde det. Bara vara hemma. Så kom jag på att jag har spanska läxa, men det är inte så svårt. Ska typ skriva ett vykortsbrevgrejjs på spanska så behöver inte anstränga mej så mkt. jaja, later.

hemma från dansen

hejjsan, har precis kommit hem från dansen, gjorde en hel vers och det hära kommer bli sååå grymt.
jag älskar våran dans, seriöst bäst! längtar asmkt tills vi ska visa upp den på nyår, vi är grymma!
Ska i alla fall snart hoppa in i duschen, har ju sovmorgon i morgon men måste dra lite tidigare för det är så att min moppe har typ pajjat, eller jag låna ut den till två kompisar så tanka dom den och tröck in tanken åt fel håll och verkligen kämpade in den så nu sitter den fast sådär och det går inte att öppna och tanka den. Tur har ju Elida en moppe jag kan ta, men vene hur mkt bensin som finns i den och har noll kronor på mitt kort. Så om vi tar den så måste vi tanka och yo no tengo dinero. Jaja, så har vi den dära föreläsningen. Tur att jag har världens bästa låtar på min ipod och step up 2. Tror jag ska ladda ner lite Americas best dancecrew klipp oxå så kan jag sitta och titta på under den dära grejjen. Sen har vi skoljoggen....
jajajajajjaa, ska hoppa in i duschen nu sen ska jag sova. så godnatt :)

Ken Ring - Nu måste vi dra


åh, jag är helt såld på den här låten!
gillar vanligtvis inte svensk hip hop men den hära var så skööön, älskar den!


Michael Jackson - This is it


my style today


rosa kofta från bik bok
blåa killah jeans =)

090915

hejjsan.

Slutade för en timma sen, för hklärarn var sjuk, fett chill :D
Det är bara lite dåligt att vi har haft typ en eller två hk lektioner och nu så är hon sjuk dom två sista gångerna innan provet så vi har inte fått någon information men de går säkert bra ändå =)
Jaja, ska inte klaga är fett glad att vi fick sluta tidigare! I morrn blire sovmorgon till typ tio i nio, inte så länge men bättre än inget, sen slutar vi lite tidigare beroende på hur fort jag går skoljoggen. Och idag är veckans höjpunkt.. daaanceee ;) Ska försöka komma en bit till på dansen idag, i think we need to hurry.. och på måndag tisdag äre ju studiedag så det blir bio på måndag sen så kanske jag och några till drar upp och dansar lite tidigare på tisdag om vi inte har ngt annat för oss.  jaja, ska inte babbla så mkt. seeya ;)


my twiiniis ;) haha


th idaa ;)


haha jag och annelouise på debatten idag, vi vann ;) haha

sweet dreams

jag vill så gärna ha höstlov.
en egen lägenhet som är mysig full av kuddar och filtar.
jag vill att det ska regna ute så jag kan sitta i min lägenhet och titta på desperate housewives med en Ben&Jerrys glass. Jag vill ha myskläder på mej, och mobilen framme och smsa med vänner, men ändå vara helt själv och slappa. LÄNGTAR till höstlov och egen lägenhet.
Tillbaka till verkligheten så sitter jag i mitt rum ÖVERSVÄMMAT med kläder, saker på skrivbordet. inte mysigt alls, så för att komma någolunda nära mina drömmar ska jag lägga mej i sängen titta på step up 2 sen lyssna på musik och sen sova. länge, funtar på att skippa första lektionen i morron... får se.

my life is OVER

åh =(

nu när jag kom hem från th så märkte jag att min snuttefilt (jag jag sover med det, min moster sydde en till mej från panamá som jag har varit fäst vid sen liten) att den var MISSFÄRGAD! helt blå/lila/svart.
Samma sekund som jag såg det kände jag att jag lika gärna kan ta självmord. Som om allt handlade om mej och mitt lillatäcke som jag kallar den.
Så jag gick upp till mamma och frågade vad som hade hänt, hon bah aa och några av dina kläder blev oxå missfärgade, ja bah men hallå? jag bryr mej inte, hur får man bort den här missfärgningen från mitt lillatäcke?!!
Hon bah, aa men klorin blablabla, så hon får väll köpa det eller lämna in mitt lillatäcke ngn stanns, för annars blir jag tokig och tar självmord. Ngn som vet hur man får bort en HEL missfärgning?

nej, nu ska jag ta reda på vilken idiot som färgade mitt lillatäcke!


this video made my day


den här videon har helt seriöst gjort min dag.
hör ni när alla andra börjar sjunga? Så kommer Rasmus in efter flera år och sjunger sin egen kanon.
Sen i slutet när han ska göra padatatatatdaaaa ni vet så låter det som en tupp.
Jag tror det är Rasmus i alla fall men jag dör helt seriöst. hahahahahahah


090914

hejjsan

sitter hemma hos th och chillar, har varit hära sen vi slutade skolan. Skulle egentligen ha pluggat matte och så men vi har inte gjort det... aa får bli ngn annan gång.
nu kom hon ut från toan, hon har bajsat ni vet =)
haha vi hörs.

you can copy my style and image, but not my passion

sådärja, har duschat klart nu, sköööönt måste jag säga, känner men fräsch igen.
ska ladda ner lite låtar på ipoden, ifall ni vill se klipp där mina vänner pratar med helium och bilder från helgen gå in på amanda blogg här.
ska ta och sova nu vi hörs i morron efter skolan.

sämst bloggning

tjaa,

har inte alls varit bra bloggning i helgen men jag bryr mej inte så mkt ;p
haha, glömde wberätta en grejj sist jag blogga, men när jag hämtade amanda hemma hos Rasmus i lördags på kvällen så kom jag med moppen så först så "bråka" jag med rasmus och ludde dära sådär typ, aa vi har pizza och läsk och allt ni får inte komma sådära, haha så skulle jag åka ifrån dom ni vet sådära bitchigt typ. så starta inte moppen, hahahah. feett kul så vi stog dära fett länge men den startade inte, sen fick vi i gång den, så jag och amanda drog så åkte vi på gräset och det var typ dagg ute så vi ramla med moppen hahahaha, fast jag ställde mej upp direkt så det hände inget, men amanda har aldrig ramlat med moppen så hon gled typ fett långt hahaha, så vi DOOOG av garv hahahaahah, aa.
I alla fall hemma hos amanda titta vi på film och sånt typ, chilla bara. Sen så övade vi på lite danssteg oxå, ska övas mer på tisdag =)
jaja, ska duscha nu vi hörs innan jag lägger mej =)

090913

hejjsan,
har inte bloggat för jag har inte direkt ngt att blogga om, har bara lodat hemma hos amanda.
en rikitg slappdag typ. i morrn äre skola och jag vill såååå inte.
Jag längtar ihjäl mej till gymnasiet.

mitt och amandas tal


haha, mitt och amandas såå planerade tal till vicki med helium ;)
imorrn laddar jag upp videon på ludde när han håller sitt tal och när vi sjunger för henne =)


090912

hahhaha säämst uppdatering.

men men, drog till vicki efter hope och då var en massa människor där, och sen när dom hade gått så drog jag, amanda, th, emma, theresa, ludde och rasmsu och hämtade heliumet som vi köpte och så drog alla in sen sprang vi till vicki och sjöng för henne, sen så höll vi tal oxå med helium röst haha, sååå kul ska ladda upp videosarna på youtube sen. Så somnade alla runt två, så vakna vi vid tio typ.sjuukt tidigt. Så hade vi frukost utomhus, aa sen pallar jag inte berätta vad vi har gjort idag, men vi hade kul i alla fall =)
ni får lite bilder senare, pallar inte blogga nu typ.
ajuste ärhemma hos amanda sover hära i natt =)

my style today


det hära körde jag på idag, th's tröja, mina favorit jeans haha. Elidas
converese. Fast i skolan hade jag ett par gråa mjukisar =)

Sådära, fattar itne att jag bloggar, måste skynda mej och packa sen drar vi till hope.
bloggar i morron, byyye<3

grattis victoria! <3


grattis vicki! 15 år nu, älskarej<3


090911

tjena

har vart i skolan idag, det var helt okejj. Tråkigt som vanligt men vad ska man göra.
Så efter skolan så drog jag amanda, th ludde och rasmus och köpte den dära grejjen. Vi hade sjukt kul på kista, asså tro mej man har aldrig tråkigt när man är med dom hära! Så hade Ludde fått sin iphone så ÄNTLIGEN kan man få tag på han -.-
aa, meen. nu istället får massa text får ni massa bilder istället för jag har fått tillbax min kaaameraa! :D
Men det blir inte så mkt bloggning resten av helgen. Först sover jag hos vicki sen hos amanda, så vi får se =)


haha stina och th ;)


moa å jag =)


th och jag =)


haha, driv bild på manda i kista


ludde som dör av garv och lite av min arm :p


mina väänner som är BÄST!


idol

tjena, sitter och tittar på idooool. egentligen äre inte så kul, gillade idol förra året. Men nu söker det bara in en massa person som inte vet hur man ser snygg ut, haha.
Men men, har inte s mkt annat för mej s sitter och tittar, i morrn blire mot min vilja... skola. hatar skolan, fast det lär bli ganska chill, först typ bild sen ska vi på den dära föreläsningen sen lunch, sen vet jag inte. Slutar i alla fall tio i två då drar vi till station. woops måste fråga mami om lite pengar först.
aja, sees.

maaaat

hejjsan

skjutsade th till hennes dans och sen drog jag och dennis och köpte hamburgare och sånt så han håller på att laga det nu, ska snart dra och hjälpa honom med grönsakerna och så.  I morrn drar jag, rasmus, ludde, amanda och th till kista efter skolan och ska köpa en liten hemlig grejj, nus ka jag häjlpa dennis med maten, vi hörs.

ont i huvet =(

hejjsan

har mest suttit vid datan...och nu fick jag jätte ont i huvet, vet inte om det är för att jag har suttit för mkt vid datan, ska ta en alvedon sen ska jag lägga mej och sova för ja gmåste vara frisk i morron. Vicki fyller ju femton lixom, annars tänker jag komma i alla fall, tänker inte låta lite huvudvärk missa hela min fredag ;)
Tror inte att vi har några läxor till i morrn så jag kan bara chilla idag. Och igår fick jag reda på att mamálila och papáchencho (mormor och morfar) ska komma till Sverige till Jul och vara här i typ tre månader. Jag längtar så sjuuuuuuuukt mkt! Jag träffar ju inte dom så jätte mkt eftersom dom bor i panama men ändå har man typ bättre kontakt med dom i panama än vad man har med släkten i sverige.. stört. Längtar jätte mkt tills dom ska komma för jag minns att när vi lämnade flygplatsen i Panamá sommaren 2007 så var jag jätte rädd att det var sista gången jag skulle få träffa dom.  
aa men har itne så mkt att skriva.. peace.


min vackra lillasyster alice<3


090910

hejjsan,

stanna hemma idag igen, när jag vaknade så gjorde min rygg jätte ont så jag pallade inte ens gå upp. Så jag somna om och vaknade nu och då är ryggsmärtan nästan borta, istället har jag jääääätte ont i låren sen vi shakade hahahahha, och så har jag jätte ont i armarna upp till skulderbladen om dom heter så.
Så här går jag hemma och ser ut som en robot eller nåt. åååh innan jag gick och la mej igår så gav elida mej massage, och jag har aldrig känt ngt skönare. Ni vet när man är RIKTIGT bajsnödig och sätter sej och skiter? Den känslan, hahahahaha nee driver men det var feeett skööönt.
aa, men ska nog äta ngt nu sen ska jag kanske plocka ihop lite på mitt rum om min kropp klarar av det. Sen lär jag väll sitta hära hela dan. I mooorn blire skola, så ska vi på ngn föreläsning istället för idrotten, tur att man har ipoden dåra men fullproppat av step up 2. 
Sen blire hope på kvällen och efter det drar typ hela hope hem till vicki som fyller år. niiiice =)

sååee vihööörs =)


vackra dagar när man glömmer borsta ögonbrynet hahahah.
känner mej oseriös idag som bjuder på fula bilder, skämtar om sej
själv och bajs.. en typisk jennifer haha



idol eller marley och jag?

sådärja, har gjort klart min insändare, det gick fort för jag skrev om hur dålig skolmaten var så det gick på säkert tre minuter, ska bara renskriva på datan så ären klar, ska göra spanskan innan jag lägger mej oxå.
så nu har mami gjort pastasallad så ska vi sätta oss och äta och titta på idol lite senare eller marley och jag.
Får se hur det blir.
hahah har snackat med ludde om en grejj på msn, fick han att berätta hans "hemliga grejj" FÖR 2 TIOR, hahahhaha fast det är bara för han samlar på tior men ändå, tjugo spänn lixom haha.
aja, ska äta nu, vi ses <3

dags för plugg nu

älskar låten i inlägget nedanför.

hittils har jag bara slappat hemma.
har chattat med amanda och ludde och elida, smsat med rasmus, pratade lite med th som kom förbi... smsat lite med Stina.. så jag känner mej lite socialt handikappad idag, haha.
Fast det har varit skönt att bara vara hemma och vila. Idag är ju 090909, så igår bestämde vi att vi skulle skrika klckan nio, Th och Stina sprang runt över hela skolan, Rasmsu fick skäll, för amanda hände inget, ludde blev utkastad från lektionen om jag fattade rätt, medans jag låg och sov. haha.
aah, men har fortfarande inte pluggat. Ska göra det nu, ska bara ladda ner lite mer låtar till ipoden sen så ska jag börja och göra klart på det dära arbetet! hatar plugg, jag menar, vi går ju i skolan för att vi ska lära oss saker där. Livet utanför skolan borde vara frivilligt till max så man kan göra annat, dom tror seriöst att allt handlar om skolan. Mina drömmar handlar om så mkt mer än skolan.


taget för nästan exakt ett år sen.


when you got big dreams don't fall to the way side, reach for the sky




When you got big dreams
Don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
When you got big dreams
Keep your eyes on the prize don't fall to the way side
When you got big dreams
Don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
When you got big dreams
Keep your eyes on the prize don't fall to the way side reach for the sky

When you got big dreams don't fall to the way side reach for the sky



090909

hejjsan, hann inte blogga igår.
Körde ganska hårt på dansen så vart feett svettig, men vi har kommit på massa mer steg nu och tror verkligen att den hära kommer bli hur bra som helst, Fast vi delade upp oss så ena gruppen gör en dans och min grupp gör DMX dansen, Så det blev jag, theresa, amanda, mirella, nici & niclas. Och i andra gruppen blev vicki, th, hanna, elin, bella, emma. typ. Så gör vi två olika slags danser så det här kommer bli hur bra som helst! :D
Men vi hann inte dansa lika mkt som vi skulle ha gjort för alex fyllde ju arton igår så alla sprang ner till haket där han va och spelade med musikproduktionen och sjöng för honom, så bar vi upp honom så satt alla och käkade pizza och umgicks, så det var ju mysigt =)
Och jag, th och Ludde har bestämt oss för att gå mikael elias på gymnasiet. Så ska vi övertala vicki, eller aa klart man ska bestämma själv men om vicki vill såå klart hon ska gå där! Och Stina kanske skulle gå där, så FATTA vad kul vi skulle ha varje dag på gymnasiet?! Asså jag längtar fett mkt! Nian är seriöst det mest värdelösa året och tråkigaste! aa, men i alla fall så är jag hemma idag från skolan för jag har jätte ont i ryggen. Skönt, känns som en liten lilllördag bara att jag måste plugga -.- har ett ganska så stort arbete i svenska som ska vara in i morron och jag har ens inte börjat.. jaja, nu ska jag inte sitta hära och babbla så mkt, ska vila ryggen lite sen sätter jag igång med pluggandet.



jag och homie igår innan dansen =)
later.


090908

hejjsan

slutade kvart över ett idag, men har suttit och hjälpt nici med en lite hemlig grejj.
ska snart till theresa med th, sen drar vi på dansen, ska plugga lite SO oxå, sen på kvällen ska jag börja med svenskan. Så det blir inte mkt bloggning idag. Vi ses =)

goodnight

godnatt för min del då.
vi syns i morrn.

ma hooomie


har alltid så kul med dej, du och jag tills vi är 93 år och ligger inne på
ålderdomshem!


verme (caribbean mix)


but they told me, a man should be faithful and walk when not able, and fight til' the end but i'm only human



så fint, så jag dör.
och jag älskar speciellt texten
"but they told me a man should
be faithful, and walk when not
able, and fight til' the end,
but i'm only human"

090907

hejjsan

har inte bloggat idag, direkt efter skolan så drog jag hem till th, vi pluggade lite, satt och snackade om lite allt möjligt haha. Sen så skjutsade jag henne till hennes dans, och nu sitter jag hära och läser lite olika bloggar, lyssnar på musik och pluggar. Sen när th's dans är slut ska hon väll plugga lite och sen ska vi baka bullar som vi kan äta på i morron, för vi ska titta klart på take the lead på draman, fett chill!
aa, i morrn så ska kanske jag dra hem till theresa efter skolan, sen drar vi på dansen på kvällen, th kanske är med oxå ska fråga om hon vill och kan =)
aa bloggar lite senare, vi hörs.

summer09 in my heart, take me back, i'll do anything, i'll do everything.


sitter hära och tänker på sommaren 09, det var den bästa någonsin.
Sommaren 10, kommer bli minst lika bra. Mina fantastiska vänner säger jag bara, dom som jag spenderade i stort sett varje dag med, saaaaknaaar. vill inte haaaa hööösten och vintern. jag vill ha sommarlov så man kan vara varje dag, hela dan, hela natten. Jag saknar det, att hela tiden ha vännerna omkring sej.
aja, ska vara glad att just jag av alla fick världens bästa sommar, nu har man ngt att längta efter i alla fall<3


bara för att jag har bloggar feett dåligt idag

Någon som:
någon som förstår dig: eh, vene
någon som du saknar: släkten från panamá
något som du längtar efter: nästa helg. höstlovet, jullovet, sportlovet, påsklovet, sommarlovet, gymnasiet.
någon som du hatar: typ ingen.

Vem:
vem kramade dig senast: amanda
vem pussade dig senast: haha alice
vem ringde dig senast: mamma
vem ringde du senast: amanda
vem var hemma hos dig senast: amanda
vem var du hemma hos senast: vicki

Har du:
har du några kärleksproblem: nix
har du ätit något idag: Jaa
har du pratat med någon idag: aa
har du gråtit idag: nejj
har du skrattat idag: hahajaa

Jag:
är singel: jaa
saknar någon just nu: Ja
är rädd för att bli övergiven: kanske lite,
svär ofta: ne
sjunger i duschen: nej,
är en morgonperson: aldrig i livet
skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: ja, funderar på att ha täcke och kudde i skåpet nu ivinter ....
är kär i kärleken: Eh?
skrattar åt mina egna skämt: ha aaa
vill ha barn: när jag blir stor ja

Har du:
glasögon/linser: Nej
piercingar: typ öronen
syskon: a
jobb: Nej
rymt hemifrån: njäa
färgat håret:ngra gånger
bra självförtroende: ja, i stort sett.
sagt "jag älskar dig" till någon: a
varit kär: nej
gjort något olagligt: mm
somnat i skolan:a
brutit ett ben: nej
sett en fallande stjärna och önskat mig något: mm
smugit ut utan lov: a
ljugit om var jag är för mina föräldrar: ne
sovit en hel dag: mm
somnat gråtande: har hänt för länge sen

Brukar du:
titta dej själv i spegeln: aa
ha ångest: nej
drömma mardrömmar: händer väll
klä dig i svart: inte helt svart
hata folk:nej
lita på folk: nej, har riktigt svårt att lita på folk.

Sista personen som:
sov i din säng: jag och amanda
fick dig att gråta: ehm, kmr inte ihåg
som du garvade åt: ludde och rasmsus hahahah


it's automatic everywhere in your letter, a lie that makes me bleed, it's automatic when you say things get better, but they never.

feett dålig bloggning idag, men jag har i alla fall sovit i tre timmar typ. Funderar på att lägga mej igen och sova för natten men först måste jag äta ngt, vene varför men jag är jääätte trött.
Så jag ska äta lite, sen tror jag att jag ska sova, håller på att däcka ihop hära, har säkert sovit för lite under veckan.. men vi hörs i morgon.


innan jag somnade tittade jag igenom min bdb, hittade den hära bilden
på mej och nici från sjuan, haha.

trött

har ingen lust att blogga idag, vene varför.
Men men, i morrn äre skola och sen slappbara, på tisdag äre dans igen.
men jag är jätte trött, ska göra lite kokosbollsmet så kan jag sitta hära vid datan eller titta på tv. håller på att bli sjuk, tror min syrra har smittat mej.

090906

sitter här hemma med amanda, har ingen lust att blogga nu.
hörs senare =)

it's time to start living the life you've imagined

måste bara säga att jag är sååååå lycklig, har sjuuukt fantastiska vänner!
Varje gång vi är garvar jag sönder, och känslan efter när man kommer hem att allt är bra.. den är bäst!
älskar mina vänner mest på hela jorden, vad skulle jag göra utan dom?

såå, haha, i alla fall så drog ju jag och th och köpte lite saker, köpte ett par mjukisar och två tjocktröjor och ett par skor som jag kan dansa i.
Sen så fick jag sms av vicki så vi drog hem till henne där var hon och theresa och efter ett tag kom Ludde och Rasmus, vi satt och snackade och hade lika kul. Dom är sjuka mina vänner asså! haha
Så vi satt dära och snackade om allt möjligt, allt från seriöst till oseriöst.
Sen så gick jag och th hem och Ludde och Rasmus cyklade brevid, hahaha sååå sjuuukt kuuuuul på vägarna hem, dör av garv varje gång. Så nu så sitter jag hära och gör ingenting, tror jag ska sova snart.
upptadetar mer i morgon, vi hörs =)


nu drar vi


kör på det hära idag, nu drar vi till kiiista =)


kista eller stinsen?

drar snart till kista eller till stinsen med th, pallade inte dra till stan så det blir en egen dag med homie istället =)
amanda drog nyss hem. Så jag håller på att fixa mej nu, så ska jag storstäda rummet oxå. Jaja, vi hörs innan jag drar, ska försöka slänga in en my style today oxå.


Jonny och Jesper.... hahha kommer ni ihåg?


Automatic




hahahhaa, måste garva liiite... såg den hära för några dagar sen fattar itne att jag lägger in den på min blogg nu, lyssnade ju feeeett mkt på tokio hotel typ, sexan och sjuan. Jag var helt såld på dom. Sen tröttnade man på alla deras låtar och förs nu kommer dom med ett nytt album.. låten är ganska bra, men.. jag vene. Känns lite konstigt efter alla deras andra låtar som sitter i bakhuvet man kan alla texter och allt.. lite wierd.
Äsch vad sitter jag och säger? Tokio hotel är fett bra!  bara att jag inte längre lyssnar på dom. Lyssnar hellre på hip hop, RnB. aja, undrar om jag kommer falla för dom igen när hela nya albumet kommer ut....tror inte det.
Men måste säga att Tom är FEEEETT SNYYYGG! Om det ändå fanns några killar i Märsta som såg ut som han.... hahahaha

090905

hejjsan alla,
drog till hope igår hängde mest med ludde, rasmus, vicki och th, hade väll kul som vanligt :)
Sen drog vi hem jag och th, så kom amanda. Så skulle vi gå hem till Rasmus men det var fett läskigt haha, först kom en bil så th skrämde mej och amanda så vi blev fett rädda hoppade över stängsel och landade på grus så jag fick fett mkt grus i byxorna sen så hoppade th oxå över så sprack hennes byxor hahaha, så vi drog hem igen. Så bad vi Rasmus och Ludde komma och möta oss men dom svarade aldrig på mobilen för dom hade gått och gömt sej vid skogen där vi gick förbi så dom kunde skrämma oss haha, men vi var för rädda att gå själva så vi drog tillbaka igen. Sen så ringde vi Rasmsu för typ sista gången DÅ svarade han och sa att han och vicki var typ vid mitt hus, så vi gick ut så gick vi med dom tills vi kom till den dära skogen så hoppar Ludde fram och skrämmer oss så jag och amanda ramla och th skrek fett mkt, hahahha såååå dååliga!
Sen drog vi hem till Rasmsu tittade på the passion. Men amanda och Th somnade och typ efter halva drog Vicki och Ludde hem, så det var bara jag och Rasmus som titta typ sen när filmen var slut väckte vi th och amanda, så drog vi tjejer hem till mej och sov :p, men vi hade i alla fall kul och jag känner att jag börjar berätta för mkt och för detaljerat haha, men men.
Idag så hade jag och Th tänkt att följa med Ludde och Malin in till stan, fast vi vet inte riktigt, vi vill bara in på topstreetwear. Sen så föredrar jag faktiskt kista eller stinsen. Men vi får väll se hur vi gör.

Tror jag ska gå ner igen och vara lite social med amanda och th =)
ses.

ni får ingen bild idag haha, orkar inte .

and the whole world has to answer right now, just to tell you once again, whos bad? i'm bad!


snart drar jag till hope i think, niice:)


vad ska man skriva som rubrik nu för tiden?

tjena, sitter hära nu och lyssnar på lejonkungenlåtar haha, nolifer.
Th stack iväg för att fixa en grejj sen kmr hon tillbaka så kanske vi är med Rasmus och Ludde innan hope men det är ba kanske. Annars sitter vi väll och lodar fram tills dess.Eller så drar vi upp tidigare till hope och lodar där med alla olika. aja, i morrn äre min ÄÄÄÄLSKADE lördag! Och så läängtar jag jätte mkt tills mitt kamerabatteri kommer! oooch nu så sitter jag hära i mys kläder så jag tror ska börja fixa mej lite, men vi höööörs=)

hemma

tjena sitter hära nu, har legat i sängen ett tag och vilat. Nu ska jag och th ta ngt att äta sen vill jag sova haha, senare på kvällen blire hope och träffa alla igen. fett kul =) seeaya later.

090904

hejjsan, sitter hemma hos th nu, drog direkt efter gympan. åt kinamat här hos henne =)
har seriöst bara suttit i matsalen två gånger sen vi började, fett chill.
yes, men vi börjar om typ fem minuter så vi måste dra oss tillbaka till skolan , har bara två lektioner kvar slutar klockan ett. vi hörs när jag kommer hem =)

godnatt nu

jag som skulle lagt mej tidigt i kväll, jaja. Kan i alla fall ta fem minuters sovmorgon för jag har redan bestämt vad jag ska ha på mej. Nu ska jag smörja in mej med bodylotion sen ska jag lägga mej i sängen och titta på massa dansklipp från step up 2 på ipoden, sen får vi se när jag somnar =)
vi hörs i morrn.


kan inte sluta rysa när jag ser det här dansklippet...

some talk.

hejjsan!

nu är jag hemma, ska bara duscha sen ska jag nog sova. För vill komma upp i tid i morgon.
Och i morrn får man träffa alla bääästa homies oxå, och så blire helg och så slipper vi sista lektionen, niiice!
Såå, jag ska nog bara hem och loda efter, tror jag ska städa lite i rummet och bara chilla. Sen blire ju hope på kvällen och efter det vet jag inte vad som händer. Men vi märker väll =)
aja, men ska hoppa in i duschen nu vi hörs =)

vad jag köpte, typ

köpte två MJ tshirtar från gina
och sen två par jeansleggins från vero moda

090903

hejjsan, sitter hära nu hos amanda, har inte kunnat blogga idag för direkt när jag kom från skolan så drog vi och handlade lite, och nu typ sitter vi hära. Men jag köpte liite kläder bara visar dom sen.
Th va inte i skolan idag men jag hade lika kul ändå typ =)
Juste, så får i lite bilder från helgen i örebro oxå nu, för jag pallar inte blogga bloggar när jag kommer hem =)


some people =)


ma homie and i ;) coooola


hermana y yo =)


vicki, fett vacker!


hahahaha luddis! hahahaha


hahaha, vilken humor.. haha


malin =)


jag och th =)


hahahahahahha


da creew you know ;)


ludde igen ;p


haha, jag, hanna som snurrar, sen th och mandi :p

aa det var några bilder bara =)




i'm by your side, just for a little while, we'll make it if we try.

hejhej, sitter hära nu och har fortfarande inte pluggat spanska...
måste verkligen börja lära mej att prioritera plugg, annars kommer det inte gå bra alls. Vill inte förlora mina MVG you know.. men men, var i alla fall mysigt som vanligt hos sara.
I morrn ska jag till ma littlesister mandi efter solan. nice det med, känns som det var länge sen vi var och bara va typ själva. Senast var i Söndags som vi bara hängde, träffade henne i måndags för å plocka upp henne på dansen bara. Så det kändes lite konstigt för vi var typ dag ut och dag in på sommarlovet haha, jaja.
Sen såååå längtar jag till på fredag, träffa alla galna vänner och heeeelgen vill jag ha, vill sova FEETT LÄNGE på lördag. ååh jag längtar haha!
aja, vi hörs i morrn typ seeyaa


asgamal bild, men whatever. har ju FORTFARANDE ingen kamera.
siba in my ass.

090902

hejjsan.

Skolan gick ganska så fort och än har vi inte fått sååå mkt läxor i alla fall, men nu har jag spanska till i morron så jag måste göra den.Snart ska jag och Th dra hem till Sara, ska först lämna en film på boxx som jag hyrde för typ 4 veckor sen.... hahah aa men men, juste mitt batteri till min kamera som dom slarvade bort, mamma var där igår, dom sa först ska dom skicka ett brev till den dära verkstaden så dom kan skicka batteriet till Siba, så Siba kan skicka hem den till mej. Snacka om irritereande?!
aja, ska dra snart. Bloggar lite mer när jag kommer hem =)


liite wierd bild, men känner att jag måste bjuda lite haha =)
peace.


vet ens inte vrf jag skrev det här inlägget

är fett irriterad för den dära videora som man konverterar så man kan lägga in filmer på sin ipod har cepat precis hela dan. Men nu funkar det förhoppningsvis hela vägen! Och nu känner jag hur träningsverken börjar komma tillbaka, men på ngt sätt vill man lixom ha den där ngn dag efter man har dansat för det betyder ju typ att man har jobbat hårt och gjort sitt bästa? Så det är ändå lite nice, och just nu är mamma och kräver tillbaka mitt batteri, hoppas verkligen dom har det dära batteriet där för annars vet jag inte vad jag gör.
bloggar senare, hejdå =)


hemma

hejjsan!

va en fett chill dag i skolan, först hade vi drama så alla satt med sitt godis och sin läsk och tittade på take the lead, så ska vi fortsätta titta nästa lektion, i åttan tittade vi ju på mean girls för att få insperation. Så rulla dagen på och så sa min lärare att hon skulle ta ett snack med dom som hade kommit EXTREMT mkt försent, och det var bara jag och th, så sa hon att vi hade kommit försent 5 gånger förra veckan? hahaha jag kom försent på alla lektioner, och vaddå 5 är mkt? hahaha
aja, sen på hkn så satt vi dära hela lektionen och hade teori, så i slutet kliade det i hela kroppen för man hade suttit still så länge... aah, men nu sitter jag bara hära, väntar på att mamma ska komma hem med min kamera. Fick ju den igår men då så hade dom tagigt ut kamerabatteriet, hatar siba.
men då får ni lite mer och bättre bilder, NICE
seeya

090901

tja bloggen! Första September!

börjar tjugo över åtta idag, så jag har några minuter på mej att blogga.
Sov feett bra inatt jämfört med andra natten då jag knappt sov ngt alls, idag ska vi titta på film på draman, så alla har tagigt med sej godis, cola osv. Så om alla har kan inte Karin säga ngt, smart va? ;)
men jag tror jag ska göra lite annat nu, vi hörsnär jag kommer hem!


RSS 2.0