hare så kult i panamaaaa


hahahahhhahaha ni är bäst

fixat internet


heheheh.... fint när man ha dragit ut bilden sådärva? :)

nää men pappa har fixat så vi har trådlöst nu, jag förstår inte vad det va han fixa men jag kan i alla fall sitta vid datan nu utan sladden, jeeppp. Men dom var och fixade elen idag och guess whaaat, d kommer ta fem dagar att få tillbax den. Så vi kommer vara här i några dagar till, men egentligen göre inte så mycket. Eller jo.. man kan inte riktigt plugga här i lugn och ro.. fast äsch, det va aldrig lugn och ro i Ekilla heller såå.. hahah, aah men jag vene om jag ska fortsätta blogga eller om jag ska fortsätta att inte blogga under ett tag eller om jag ska sluta blogga helt..... Vi får se vad jag känner för i morrn ;)

i wish

a om love the way you lie cover:
ärr de du som sjunger????????!!!!! OMG!

HAHAHAHAHAH, NEJ, NEJ, NEJ. vem fråga d? :P hahahah, i wish!
men nej d är inte jag, hahahahah.

kortis

okejj, tänkte bara ge er en snabb uppdatering nuueeee...
har ju vart här hos m&m i några dagar nu... vi har vart ute och shoppat, d va fett kefft med kläder jag skojjar inte. Allt jag hittade va två shorts typ.. och en ring lixom.. aya.
Sen i går drog vi hem till några vi känner här, så vi hade fett kul där borta, deras son är lika gammal som mej så yaaaa, nu har vi någon kompis ;) hahaha. nää men ska hem till han på fredag sen oxå, sååå yeeeee... hmm.
Idag började skolan, det är fortfarande lite krångligt men har i alla fall fått koll på vad jag ska göra i veckan men HUR jag ska göra det är en annan sak. whatever, tänker fortfarande inte blogga varje dag tills det att vi har kommit hem, har vi tur drar vi hem i morrn, har vi otur kommer vi hem om 2 veckor så vi får se när jag börjar blogga igen, men i alla fall... en snabb uppdatering. BYE

bloggpaus

tjaaaaaaaaa, har inte bloggat på hela dagen för elen strulade där hemma så vi va tvugna att flytta hem till Mormor och Morfar tills det att dom har fixat elen igen, vilken kan va om typ en vecka säger mamma, men det här är ju Panama så det skulle inte förvåna mej om det blir två veckor.
Så jag tar en bloggpaus nu, för här hos M&M har dom bara en internetsladd, dom har ju inte trådlöst. Så jag kommer inte palla kriga för den sladden om ni fattar, kanske dyker upp en inlägg lite då och då, eller kanske inte.. vi får se, är i alla fall grymt irriterad för vi börjar skolan på Måndag och på Söndag måste vi lixom "presentera" oss för lärarna, och om man ska turas om om internet kommer vi inte få något gjort, jaja.. får hoppas att det går fort att fixa den dära elen, men så ni vet, tills nästa gång jag bloggar bor jag hos M&M.
Och nu när jag loggade in efter hela dan trodde jag att jag sulle ha liiiite mer nya händelser på fb, jag hade 3... 3?!?! hmmm.. aya, vi hörs väll! :)

dhw

shoooooooooooo
har suttit fett länge vid datan, har gjort allt seriöst.. förutom att blogga :p
men men, ska snart hoppa in i duschen och sen blire dhw, mys haaa? :)
aya, ni i sverige ligger ju ändå och sover nu så atteeeee... men äsch, jalla ska skynda mej nu så jag inte missar :)


6:15, ser ni hur mkt folk d är eller?....

update: HAHAHHAHA, dog av garv när jag såg visningsbilden till videon, hahahaha... d är eminem som kör love the way you lie och not afraid så ni vet, d är ingen film om gingers :) hahahah

dom två bästa


två legender i en låt, fett skön remix.. skojja inte asså.. den här laddas ner till ipoden nu.

100825

idag är det MIN dag! :D Jag vet inte, är så sjukt glad bara, haha. Det första jag gjorde när jag vakna var att springa till poolen med Elida, Christian och Alice, så vi va där i nästan tre timmar och jag solade kanske tio minuter av dom tre timmarna, jag va som en fisk i vattnet asså. Har lärt mej dyka, måste bara finslipas lite, ni vet dyka rakt och så, asså i Sverige var jag största badkrukan, jag kunde bara bada i slutet på sommarn och då vara lixom bara simma lite och sen upp, nu asså... jag behöver ens inte hålla för näsan längre, kan hoppas spiken utan att hålla för näsan! Nä men jag ÄLSKAR poolen asså, kommer VERKLIGEN sakna att bara gå ut till poolen när man vill sen när jag kommer tillbaka till Sverige... men aah, har varit inne ett ganska bra tag men blogga aldrig då, för satt och snacka med både Amanda, Th och Sofia, skönt att "vara" med lite kompisar, hahahah. nää men ska noooog.... göra lite annat på datan nu, vi hörs sen! :)

KISSES

Jag vill blogga, men vad ska jag skriva? Har en såndära fett bloggtorka... och dessutom äre skitfult på min fb, när jag uppdaterar så ståre på min fb, och då äre inte ens min design som bild brevid? Det är en sån hära "start" design typ... d är fett synd.
Sen har jag inga bilder att bjuda på heller, pallar inte lägga in sånna som jag redan har bjudit på heller... Hade jag varit i Sverige hade min dag sett ut såhär: Gått till nya skolan med Th, Ludde och Vicki... kommit hem, varit med typ Th eller Amanda och chillat, sen tagit moppen till dansen och dansa arslet av mej och sen komma hem hur svettig som helst.. men nooop.. I'M IN PANAMA. Asså tro mej det är kul att vara här och jag VILL vara här, Men när jag tänker på hur mycket jag missar i Sverige just nu och första året på gymnasiet så blir man lite.... nojjig, men skulle jag få reda på att vi ska flytta tillbaka skulle jag bli fett besviken, har ju förberett mej mentalt nu på att vara utan mina vänner i ett år, hahah. Nä men guyyyyys, jag ska nog läsa lite gamla inlägg i min blogg, det är SJUKT kul att läsa gamla inlägg :D Och sen så ska jag väll... sova i guess.


sitter här och äter kisses och lyssnar på eminem, kan inte lyssna på annat, så vare i höstas oxå när jag lyssna på Relapse 24. Nu äre Recovery och jag säger till dej d är TUNGA grejjer.

isteeeee


sitter här och dricker mitt halloniste, fett gott :) snart blire film och sen soooova.

sleep...

d va tydligen helt klart inte min dag idag, så jag ska sova en stund och lyssna på musik och hoppas på att vakna på bättre humör. LATER

Going through changes - Eminem



dansjempa hahah

har dansat sööönder nu, eller aa typ, vännerna hemma i Märsta har ju satt i gång med dansgruppen nu så då kör jag oxå hahah, Nää men jag behöver verkligen köpa en helkroppspegel snart, det är jätte jobbigt att dansa och inte kunna se dej själv, du bara går på känsla lixom, men det får funka så länge, håller på att göra en dans till en låt jag inte tänker säga ;) haha nää ni får se helt enkelt bara om jag laddar upp den någon gång, den är ju lååångt ifrån klar, jag får lite smååådamp för det blir aldrig riktigt synkat till musiken men får fixa det......... hhhmmm.... back till dansandet nu.


om ni inte är starka och viga tills att jag har kommit hem blir jag FETT BESVIKEN, hahah

love the way you lie cover




100824

Shooo, va händer? Själv händer ingettttt.
Ska ta nåt att äta snart och det är det mesta som händer nu lixom, haha nää men om 6 dagar börjar min skola, om 7 dagar är det 1 September och då har jag varit här i Panama 2 månader. hmmm...
Jag vet inte riktigt nu om jag tycker det går snabbt eller långsamt, men framåt går det.
Ikväll ska vi säkert titta på Hannah Montana the movie för min lillasyster vill det, så aa. Kanske gör ett till videoinlägg som inte är lika awkward, hahah. nää men vi hörs väll under dan :)


haha ser ni mina naglar? damppppppppp



I SAY BYE

produktionen....


alltså, saknar man eller saknar man? Vi fixa till en sjuktgrymtbra produktion, jag saknar så jag vet inte vad jag ska göra, tanken att vi aldrig ALDRIG mer kommer göra en sån här gör mej HELT GALEN. Den va bäst helt enkelt, den kommer bli skitsvår att slå, för kulturklasserna under oss är ju som dom är, jag skojja , Det blir säkert bra med dom oxå, men asså.................................................... vi va helt enkelt BÄST? Får man va så stolt jag låter som nu? YAAA, efter dom där 2 veckorna med blod, svett och tårar så får man det. Ah men hur som HELSTEEE,
till tjejerna som stal mitt hjärta (hahaha "som stal mitt hjärta"??????????): När jag kommer hem så lär vi ju titta på båda produktionerna, vi kan göra som vi gjorde sist, grilla först, sen titta på produktionen, eller vad säger ni? :), jag saknar er allaaaaaa.. LOVE U GUYS <3


nothing important for you to read.

assååå, jag pallar inte. Jag vill skriva något, jag vill blogga, men vad ska jag skriva? jag är inte direkt den som skriver mina "känslor" i bloggen, typ, "åh allt va så perfekt förut när man va liten och inte hade några problem" hahah jag DÖR AV GARV när jag läser folks bloggar så ofta hittar man den dära repliken att det inte fanns några problem när man var liten, tro mej, vi alla grät mer när vi var små ;) hahah nä men det är fett sorligt när man läser folks bloggar och dom är fett deprimerade typ, man ba, heeeey 2 much information. Vad vill dom att man ska göra lixom? Plinga på deras dörr med saft och bullar? hahah, lixom okejj att skriva nån gång ibland ett sånt dära känsligt inlägg, men just den där repliken om att allt va bättre när man va liten får mej att garva... ah bara så ni vet, hähähähähähähäh.... är jag psykfall number one? YES OFC.

asså jag pallar inte med att bli väckt elva varje morgon, vem blir det på ett sommarlov lixom? bajsa


asååååh, saknar att ha någon att vara psychoooo me varje dag, miss u bro, när jag kommer hem klär vi ut oss till Juan och Javier okokok? :)

2 fast


th kan du förstå att det här var för ett år sen? Över ett år sen... inte jag, det känns som igår, när vi satt där helt random efter skolan och spelade in en skitkonstig video som bara vi garva åt? Det är inte ett år sen, tiden har gått läskigt fort, jag är snart hemma igen.

And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage

 



"Yeah, It's been a ride...
I guess I had to go to that place to get to this one
Now some of you might still be in that place
If you're trying to get out, just follow me
I'll get you there"


Tejpa th



ååh, jag tog ju in allt från mobilen till datan så hittade jag dom här bilderna, och en till när vi har kletat smör i hela th's ansikte men jag pallar inte ladda upp den för d va skitsegt, men i alla fall. D va typ i vintras och Rasmus och Isak kom så th skulle rensa deras hål, hahah åååh vänta.. jag minns när jag skrev d när dom kom jag skrev typ" aah rasmus och isak va här så th skulle rensa deras hål" isak bah.. eh det där kan misstolkas "rensa deras hål" haha nää men theresa hade gjort hål i örat på dom och dom kunde typ inte rensa själva haha, så dom kom i alla fall, sen satt vi på mitt rum och bara va som vanligt, sen fick någon en sjuk idè, vi hittade två fulla tejprullar på mitt rum så vi börja linda in Th i dom, asså d blev sjukt mycket, hon var ju helt fast. Så vi kasta ner henne på marken, hämtade smör och börja mata henne med det, haha aboow jag minns hur mycket hon skrek, sen hämtade vi en stor kökskniv för att riva upp all tejp, men innan det lekte vi lite och la den typ nära hennes ansikte, haha.. barn, lek aldrig med knivar. Vi va bara TVUGNA att skrämma henne lite, så hon börja skrika jag svär hon va fett nära på att börja böla, haha ååh va kul d va. Nu när jag tänker efter saknar jag lite hur allting va i vintras, d va chill ÄVEN fast vi gick i skolan.. ah men här är bilderna i alla fall :)





cookieees


jag sitter på golvet och äter kakor, kul liv

garva inte

 
bara för att jag har bloggat som en rumpa idag...


100823 - nadaaaaa

Asså jag har absolut ingenitng att blogga om så vi hörs nån annan gång ;p

för sorligt



asså hahaha, jag ORKAR INTEEEEEE, VEM ÄR HOOON?! hahahha, åååh, vilken video, hade d inte varit sent på natten hade jag dött av garv. För det första, det är en rihanna konsert, och publiken blir GALEN när Eminem kommer, och sen..... VAD HAR HON PÅ SEJ? Det ser seriöst ut som att hon nyss kommit från psyket och försökt riva av sej kläderna, och sen... hon är sämst live... just på den här videon failar hon inte så mkt men på massa andra d är bara titta runt. Men asså... haha vem är hon? Om jag va Eminem jag hade lagt mej ner på scenen och dött av garv, eller varit fett besviken på henne hon är ju.. speciell, väldigt speciell...

ain't got you






ni är dom två bästa i mitt liv, älskar er ♥

at homeeeee

tjaa på er, har inte kunnat blogga nå bra idag, först va vi vid poolen i någon timme, sen kom vi hem, fixa oss lite så drog vi till en kykra, d fanns lite ungdomar där så d va nice, kanske hittar några vänner där, hahah. Nää men sen drog vi till donken och sen handlade vi och NU är vi hemma, Fast jag och Dennis hann spela in en liten video medans vi väntade på dom andra när dom handlade, så kan väll bjuda på den ;)


aah, jag har inte haft korta naglar sen jag kom hit, dom växer ju skitsnabbt här så aa, men sen igår fick jag flipp och BET av alla, fett äckligt.................. och nu vill jag ha långa igen.. vad d hade med bilden att göra vet jag inte så HEJDÅ.

pool


kom in från poolen för en stund sen, nu ska vi iväg så jag bloggar när jag kommer hem igen, GOODBYE

100822

tjaaaaa, har precis vaknat, ligger i sängen och chillar. Ska snart upp och äta frukost i thinnnnnnk. Ska äta mackor med jordnötssmör och dricka te tror jag. haha i fall ni ville veta ;p
Jepp, men idag äre FETT FINT väder så jag kanske tar en sväng till poolen, vi får se.
Om inte bloggar jag väll på som vanligt, kanske...
och ååh, såg nu när jag gick in på min blogg att amanda hade skrivit, love u so muuuuuuuch <3

/ av din syster



Saknade att blogga eftersom jag väntar på min design, så jennifer jag bloggar på din blogg nu eftersom jag kan ditt lösen.. Du fattar inte hur sjukt mycket jag saknar dej jempa, jag har varit med dej varje dag i typ 10 år, sen ska du vara borta ett helt år? Den här bilden togs i vintras, den här vintern så kommer jag till dej! Eller man får väl hoppas på d bästa.. och om jag kommer, då ska jag vara tuung på spanska! Yaallafall, JAG VILL ATT DU SKA KOMMA HEM SNART, DET HAR GÅTT 7 VECKOR JENNIFER!! kommer ihåg dagen jag fick reda på att dina föräldrar funderade på att flytta, jag vart helt förstörd. Men man tänkte inte på att det var halv år kvar, det där halv året var det snabbaste halv året jag har varit med om, men när jag satt på bussen hem från arlanda när vi hade sagt hejdå till dej, DÅ fattade jag att nu flyttade du.. Haha den dagen kändes det som att tårarna aldrig slutade rinna ;p Jag skiteeri om du trivs i panama, jag vill att du ska hem till ditt hem i sverige ! Du känner mej nästan bättre än vad jag känner mej, du kan mej utantill jempaaa................. IDAG HAR JAG EN RIKTIG JENNIFER-DAG JENNIFER, SÅ VARFÖR ÄR DU INTE HEMMA HOS MEJ?! btw, titta på bilden, folk tror att vi är syskon? tycker inte vi är lika nånstans, hon är lixom latina och jag e thai :p jajaaa....
te amo mi hermana y mi corazon, y te extraño muchoooo


GODMORGON SVERIGE


two v




Bjuder på två videosar, det är inte ofta vi har tråkigt och är trötta, men när vi väl har tråkigt och är trötta sere ut såhär, se bara vad vi tittar på tv lixom, now you know ;)


hon la ut fett lame bilder







hemma

hejhej på er, har precis kommit hem från El valle, var där och firade min kusin som fyllde år, asså d är fett chill att folk fyller år här så ofta för tårtan är feeett god, d är inte såndära äcklig som i sverige det är en GODOOODOOODOO, i alla fall.
Innan det var vi inne på metromall och skulle köpa sängkläder men det gick inte så bra, men men.

Så skönt att komma hem efter en hel dag ute, så fatta det kommer vara att komma hem på riktigt efter ett helt år ute, fett nice. Ah men.. Elida har filmat massor när vi satt i bilen och så har hon tagit lite kort så jag snor väll det och lägger upp här sen, annars kan ni bara göra något annat hejdå är fett död.

I remember - Sista natten



Jag minns speciellt dagen innan jag åkte till Panama, eller aa natten innan, när vi dygnade. Jag, Th, Amanda, Stina, Moa, Isak, Rajje, Simon och Pontus, d va så mysigt oc bara sån härlig stämning typ, vi va ju först i steninge som vanligt och badade och satt vid elden, minns då speciellt hur mycket jag njöt, visste ju att d va sista gången jag skulle vara där på ett år, asså på något sätt. Jag älskar stället, bilden här uppe där jag har skrivit minnen på är en av alla gånger vi har tänt brasan och bara suttit runt den, värmt oss och snackat. Det bästa som finns. Sen drog vi hem till Amanda och tittade på film, och bara satt uppe och snackade, Pontus grillade korv åt oss oxå, hahah. ååh, Det var bara så mysigt. Men jag är ändå inte så ledsen typ, för jag vet att vi ska ha måååånga fler kvällar på Steninge nästa sommar, jag svär vi ska. 
Kan bjuda på en video från den natten, på videon va klockan typ sex på morgonen så alla va slitna, äckliga, trötta och sega, Vi drog ut för att bli pigga ;)


100821

uh, godmorgon... ligger här som en död fisk, skulle in i duschen men Elida va där så får duscha sen, men idag blire nästan ingen bloggning ska till El valle, min kusin fyller år så ska åka dit och fira han. Men jag bloggar i kväll i alla fall, idag har jag en sån dära Sverige dag igen så aa... ska nog ta ut den delen på Amanda eller Th så slipper ni höra allt mitt tjat, vi hörs <3

En halvindier och en halvsvensk


(En bild på min kusin Pria och min syster Alice)

Hej på er, har bara lodat runt här idag. Mormor, Morfar, mina två mostrar och mina två kusiner va här idag, så det var kul att se dom. Men annars så har inget speciellt hänt, inte för att det var så speciellt att dom var här men aa. Nu har jag laddat över ALLA bilder från min mobil så jag har så många bilder jag vill lägga in men jag får behärska mej, haha. Nej men har lite mera minnen att skriva om nu när jag kan ha bilder med. Och nu ska jag titta igenom alla tusen videos jag har haft på mobilen, så jag kommer säkert sitta och ladda upp massor på youtube, asså äre ens kul att titta på mina videos? Jag känner såhär att för mej äre skitkul för det väcker ju minnen och så, men för er.. Det är ju bara en tråkig, meningslös video. Inte för att någon kommer kommentera nu och säga joo d är kul att titta på dina videos, för ingen av er kommenterar ändå aldrig. Men whateveeeeer, ska titta på videosarna nu sen ska jag nog sova, så vi hörs i morrn :)


Fall turn this brave, I spread my wings and be alright, is that where we stand, lovers to friends


Om jag fick vara ett djur skulle jag feeeett vilja va en örn, tänk dej du har inga fiender, du är högst typ, och du kan bara flyga och falla hur du vill, d finns fett många örnar här, ser dom varje dag... asså för en dag skulle jag vilja va en örn. LÄTT

HERSHEY'S


vem behöver Marabou när man har HERSHEY'S?
jag har ätit nästan en och en halv sån här, kommer jag få många finnar nu? :O

ingen förstår hur dåligt jag mår.....


random inlägg och random bild

Mitt liv är BÄST, Jag är LYCKLIGAST, GLADAST, Jag NJUTER, mitt liv är allmänt AWESOME, jag ÄLSKAR mitt liv. skulle egentligen vara ganska svårt att säga om man är hundra mil ifrån sina vänner, men d är inte svårt för en som heter JEMPA, för vet ni varför? JEMPA är glad no matter what, för när JEMPA kommer hem vet hon att hon kommer hem till världens bästa VÄNNER.


arg christian, ful jempa och en halvirriterad kusin

what you didn't know




* Jag suuuger på att öppna mjölkpaket

* Jag hatar att inte ha nagellack på naglarna, men ändå river jag av allting hela tiden

* Jag har dansat sen jag var 8,9 år

* Jag har spelat gitarr

* Jag heter Ebba i mellannamn för min Farmor hette Ebba

* Jag har bloggat sen April 2008, har haft två bloggar innan den här, den första radera jag, den andra hittar ni här

* Dom enda länderna jag har varit i är Norge, Finland, Danmark och Panama, om man inte räknar med USA som vi mellanlanda i och fastna i så vi fick bo på hotell och saker.

* Jag gick ut nian med 270 eller 265 poäng

* Cocacola är det bästa man kan dricka på morgonen, lätt asså

* Jag knäcker mina fingrar åt alla håll och olika delar, från mitten - bakåt, uppåt, höger, vänster och diagonalt, från "botten" samma, och fingertopparna samma. Kan visa i någon video någon gång ni förstår nog inte ;p, Sen knäcker jag tårna fram och åt sidorna

* Jag är typ född vig....

I remember - Min födelsedag



Jag hade seriöst världens bästa födelsedag de här året, jag fyllde år en tisdag så de va skola, så när jag och Th kom till skolan försent som vanligt, vi kom in i klassrummet och dom alla skriker grattis direkt, och sjöng oxå om jag minns rätt, jag saknar alla tjejer jätte mycket! Men de va inte de jag skulle säga, sen vare dans på kvällen som vanligt och Th och Amanda betedde sej liiite konstigt, sen kommer dom med en tårta som såg ut som stryk, hahah nää men den va väll charmig, haha och typ failar totalt när dom ska tårta mej, så jag kom på dom, men tillslut lyckades dom tårta mej ändå. Och Fredag samma vecka tog dom mej till lasergame, men jag visste inte ett skit så dom hade lagt ögonbindel på mej ända från Karlberg tills att vi kom in till själva lasergame grejjen, de va så sjukt kul och absolut ingenting jag kommer glömma lätt, sen drog vi hem till Th och käka pizza och bara va, älskar mina vänner dom är seriöst BÄST! När jag kommer tillbaka är jag skyldig att planera Th's och Amandas födelsedag, och d ska jag göra! Här får ni en video från när dom tårta mej, så sööööta! älskar er!


fotboll


tycker ni jag ska satsa på fotbollen istället för dans? har ju ett år på mej att bli proffs nu... ska tänka på saken, dans har ju blivit ganska utjatat nu och det skulle va kul att pröva på något nytt, hahah eller inte(!!!!!!) jag spelar fotboll som ett cp och skulle aldrig kunna leva utan dans så hahah, 2 baaad, jag kan aldrig bli fotbollsproffs ;(

bara en video


bara en såndär helt vanlig meningslös video där jag och amanda bränner upp en spindel

Sapotes


jag fick en kommentar för ganska länge sen där han undrade vad Sapote är för något, jag och mitt sega arsel svarar inte förs nu, hahah. Nä men d är en frukt, en gooood frukt, den påminner lite om sharonfrukt, den på bilden jag äter är miiini, den kan vara allt ifrån såhär liten till STOR, hahah. Men vet ni? Senare, när jag fått min kamera så ska jag göra som typ "favoriter i panama" asså inte riktigt, men typ. Tar kort på något gott ni aldrig smakat och sen skriver lite. Låterebra? Så får ni veta lite mer vad jag äter här nere :)

100820

GODMORGON PÅ EEEEEEER

Har typ precis vaknat, chattar med Th men ska snart iväg och äta lite frukost.
Sen kommer kanske mina mostrar och min mormor så d blir vääälleee funny, eller något jag vet inte.
vi hörs under dagen i alla fall :)

nattyyy

Fett satsare jag är, 9 inlägg?????? hahah.
Nää men titta i alla fall på björnbröder 2 med Alice, sen har jag bara suttit här vid datorn i flera timmar, gjort mer inlägg och såntdära. Ska ta lite cola och så, sen ska jag sova. Ahjuste Pappa drog till Costa Rica idag, i fall ni ville veta lixom ;) hahah, nää men nu blire godnatt för mej så hörs vi 2 morrow :)

Min dator






ah, tänkte att ni ville se min data kanske, har ju lagt upp hur den ser ut men här är mina egna bilder, fett söt va? Är heeelt fäst vid den nu, min nya bebis, min dator hemme kan slänga sej i väggen, nej jag skojja. Fick dåligt samvete nu, jag älskar min data hemma OCH den här! hahah

Christian bloggar


shoo min bror har skaffat blogg igen! han är nog liiite seriösare än alla andra gånger han har gjort blogg, men men, men lätt att ni ska läsa den, visst? som vanligt, klicka på bilden för att komma till bloggen ;)

Är jag konstig eller har jag sinne för mat?




asså mm mm mm, det här är så gott jag fattar inte! Typ min favoritmat efter pizza, kebab, hamburgare, tacos och korv med bröd. Jag älskar mat, det enda jag INTE äter är ägg jag lovar jag spyr, sen kan jag tvinga i mej makaroner men annars äter jag allt typ. Och det här är ju bara FÖÖR gott, om ni inte har testat äta det här, TESTA. Det är skitenkelt, värm upp bönorna och stek bacon!


Långfredagen


d här är verkligen en natt jag seeent kommer glömma, fy vad kul vi hade. Först family guy maraton och sen dygna vi. Bilderna är bara från början av natten för dom är tagna med niclas kamera, men ååh. sen när alla förutom jag och amanda gick ut på taket, när jag råka kasta en sko på lampan så den pajja, när isak kasta mobilen på th's ansikte, "jag är måånen" "JENNIFER VI SKA DRAAA NUU", när isak fick flipp och mosa banan i ansiktet ååh, fick jag spola tillbax tiden till en speciell natt skulle d lätt vara den här, jag saknar er så sjukt mycket ♥


hallonsmak


Har precis druckti upp mitt iste som är så gott för d är hallonsmak, så Elida håller på att ta d slitna nu äntligen, sen ikväll ska jag titta på björnbröder 2 med Alice. Va på affären innan och köpte massa mys! :D


I remember - sova hos mandi videos



nu när jag ändå har babblat om hur mkt jag gillar att sova hos amanda kan ni få några videos, dom två sista är typ två dagar innan jag skulle åka så va lite smådeppig då hahah, men åh saknar d så mycket att gå och lägga sej mitt i natten och hela historian jag tog upp i inlägget innan, saknar såå mycket ni kan inte fatta!
Men d blev inte så mycket text så ni får tre korta och för er meninslösa videos ;)




Namn på K

Okejj nu ska jag tråka ut er med ett skittråkigt inlägg, MEN, jag har fasnat för massa namn på k. Tycker d är skiiiiitfint, så mina barn ska heta antingen Kiana, Kiara eller Kindra för tjejer, Dom finaste är Kiara och Kindra. Och killnamn, Kenai, d är mitt favoritnamn på killnamn, asså d utalas Kìnai typ. Och sen Karim och Kristian och Kahdir, Kalei, Kruise, Kain,  ååh, asså listan kan göras låååååång, som ni märkt nu är jag väldigt fäst vid unika namn och namn som börjar på k. Skulle aldrig kunna döpa mitt barn till något vikinganamn (hahaha) men typ, Åke, Rolf, eller typ Viktor, Patrik, Oskar eller sånna namn, d ska vara annorlunda och unikt och fint och betyda något fint oxå, hoppas jag får många pojkar för d finns så sjuuukt fina pojknamn, ååh. Ah men nu så har jag tråkat ut er tillräckligt :)

haha, bjuder på en bild där jag börja garva precis när jag skulle ta den, aa.. bara så ni vet asså :)

att sova hos amanda


bilden säger allt; komma hem sent, ta på sej pyjamas/myskläder, äta tacos (oftast) sen göra te, sitta och mysa och vara varm efter en kall moppetur hem, och bara sitta och prata och flumma om allt, och sen kanske sitta lite vid datan och sen sova. Jag saknar nästan amandas lägenhet mer än vad jag saknar henne, hahah eller inte, men nästan. Men ååh, jag saknar verkligen d här, d känns så konstigt för jag kan inte sätta fingret på EXAKT vad d är jag saknar med den här bilden, men amanda du förstår, själva känslan lixom, att vara med amanda sent på kvällen med myskläder och bara va, jag lovar att ni kommer hitta mej när jag är 40 år sovandes hemma hos amanda, d bästa jag vet är att sova hemma hos henne, d känns så hemma, hahaha d där lätt fett gay, men nej hon är min bästavan and that's it! i promise! hahah åååh. amanda FÅR JAG SOVA HOS DEEEEEEEEJ?

100819

MORSNINGKORSNING, eller inte.. typ. Godmorgon haha.
The plaaans of today ärrrrrr att Elida ska ta d slitna, hon gjorde aldrig det igår, sen ska jag äta, sova, sitta vid datan, titta på tv. Kul med lite ändring va! haha nää men d blir d samma gamla vanliga, nä men idag har jag en såndär fett sämst bloggdag, pallar inte skriva någonting, men tur att jag gjorde massa inlägg igår då :)
Nu ska jag äta frukost/lunch, asså fy vad jag är sugen på snabbmat nu, typ donken, popeyes, KFC, eller vad som helst. När jag börjar får mitt studiebidrag ska jag utnyttja hemkörningen dom har på alla sånna hära snabbmatsrestauranger. mmmmm


Christians framtida jobb


hahah min syrra hade lagt upp den här på sin blogg, d är min brorsa Christian som städar i kallingar och mammas tofflor, VARFÖR SÅ FUL? hahah

dygna is the thing 2 do....

Sådärja, nu har jag fixat massa inlägg men dom lägger jag upp några i taget under några dagar, va verkligen på blogghumör idag asså hahah.
Och en grejj jag tänkte på. VEM ÄR DUM OCH GÅR OCH LÄGGER SEJ TIDIGT FÖR ATT GÅ UPP I TID FÖRSTA DAN TILL SKOLAN? Man ska dygnaaaaaaaaaaaa, d är skitbra!!!!!
jag ska göra d när jag börjar tvåan efter varje lov, och efter varje lov när jag går i trean, jag svär hade jag gått vanlig skola nu hade jag gjort d, visst th? vi hade LÄTT gjort d! D hade varit en så tyyypisk th och jennifer sak att göra, jag kan inte förstå att du kommer gå i ett år utan mej och jag ett år utan dej, och att inte träffa dej varje dag är helt sick, vem pallaaaaaaaaaaaaaaaaaaar, inte jag i alla fall :(
Jaja, vi hörs i morrn hörrrrrrni :)

Björnbröder

Har precis tittat på björnbröder med Alice, feeeett härlig film!
Klockan är halv elva här på kvällen asså, så Elida ska ta topparna snart tror jag sen kanske jag ska sova eller något, jag vet inte..D är sååå tråkigt att sitte vid datan nu för d är ju natt i Sverige så ingen är inne, men men, kanske kan göra massa inlägg och spara i utkast och sen publicera när jag har bloggtorka? såååå blire ;)

hårplaner (som ni säkert hört tusen gånger nu haha)

Tittat bilderna nedanför? Visst hare växt liiiite i alla fall. Saknar att ha rakt hår varje dag, fast å andra sidan äre fett mycket bättre att jag hare lockigt här, så det får bli friskt. Jag hade ju typ dödat hela mitt hår. Snart ska Elida ta lite slitna toppar, ska låta håret växa nu i ett halvår, ska sköta det fett bra! Och en gång i månaden platta och ta dom små små vita topparna ni vet, men sen i sommar (vinter för er) så ska jag till en frisör och göra en ordentlig klippning och få bort ALLT slitet, för nu sist varje så mycket slitet och föratt håret inte skulle bli så kort tog hon inte allt slitet. Och sen efter d så fortsätter jag att inte platta, bara en gång i månaden. Och sen innan jag gör Brazilian Blowout ska jag göra ordentlig klippning igen. För sen ska jag aldrig mer döda håret som jag gjort dom senaste tre år, tänk er. Jag har plattat håret i stort sett varje dag sen sjuan. Inte bra, inte bra alls


hår1








Take a minute

Sååå, nu har Elida plattat mitt hår, och d har växt! Ska ta bilder sen om jag får låna Christians mobil och ta med (har ju fortfarande ingen kamera) Joo, men nu blev jag sådär glad och livet känns bäst, men är ändå fett besviken på några hemma i Sverige, men men.. hoppas d blir bättre, i alla fall tills jag kommer hem, när jag kommer hem har jag ju sagt tusen gånger att jag vill att allt ska vara som vanligt. Men allting ändras i guess, haha näää men pallar inte tänka på d nu, för jag är glad egentligen, samma, vanliga, gamla Jempa ;)


fönar håret


Sitter just nu och får mitt hår fönat, hoppas d är längre än sist jag plattade, annars kommer jag bli fett deprimerad som jag blev sist, =)

I remember - toaletten



jag bytte bild, men haha jag är inte pro än på att redigera så d här får väll duga :)
men i alla fall, asså d här som jag ska berätta nu har jag säkert berättat fleeeera gånger, men d är ett sånt minne jag aldrig aldrig aldrig kommer glömma. Det var i sjuan när jag, Th och Moa alltid va hela tiden. Och vi va nere på fh. Så om jag minns rätt så jagade jag moa med en penna och skulle rita på henne, och Th stog inne på toaletten och fixade sej typ, så moa springer in till toaletten där th är och jag kommer efter och typ hoppar på dom nästan, och på något sätt stängdes dörren och så bråttades alla vi tre där inne, jag lovar er att taoletten va liiten, så vi råkade släcka lampan oxå. Och på något konstigt sätt har vi råkat haft sönder tolatten, porslinet där asså typ, haha. aah men så råkar någon trycka på spolknappen och upp fooooorsar d vatten och vi alla tre spraaaang ut och asså d va som ett vattenfall, d bara fooooorsade. Vi stängde dörren och ba, nä men d slutar säkert snart. Vi går dit och tittar och det rinner vatten utanför dörren skiiiitmkt, hahah. Vi drog till en lärare och ba: eehm.. toan är sönder, hahah. Dom fick aldrig veta att d va vi som hade sönder den. Men hela klassen fatta direkt att d va vi, hahah.

nån vecka senare hitta vi toan utanför skolan, hahah

100818

Hejsan på eeeeer, vakade vid tolv och tog upp datan direkt ville snacka med th om hur skolan va, hahah.
Men så va Amanda och Stina där så vi satt och snackade i nån timme, ååh d kändes så skönt som att jag "va" med dom, så jag kan typ säga att jag har varit med dom, hahah. Nää men så har jag ätit frukost nyss, ska hoppa in i duschen och sen ska jag föna och platta håret och så ska Elida ta d slitna. Så ska ta några bilder oxå, för jag plattar och d en gång i månaden, så ska se hur långt d växer och sen i slutet kan jag sätta i hop en bild av varje månad? YEAAAH.
Ah men vi hörs väll! :)

Godmorgon/Godnatt

Har inte ens gått och lagt mej än, och nu är det typ mitt på dan i sverige eller något.
Men snacka i alla fall med th innan hon skulle till skolan, och jag är så arg att vi inte börjar nu i ettan tillsammans, d va ju det vi skulle. Men jag orkar inte prata om d nu.
Har tittat på p.s i love you igen, den är så fin, så jag har bölat sönder lite haha.
I morrn får vi se hur d blir med bloggningen. Vi hörs ikväll för er, nu ska jag sova :)


KEBAB

vi hittade ett kebab ställe!
När vi åkte från italienska restaurangen ser vi ett litet "hus" och en stor skylt utanför där d stod KEBAB, abeeey. Jag blev fett glad och läääääängtar ihjäl mej tills vi går dit, hoppas d smakar som i Sverige annars blir jag fett besviken, och d bästa är om d finns kebabrulle, d åt jag och th fett ofta i skolan, jag minns en gång när vi satt på bussen till skolan så ba, nä jag är sugen på kebab, så vi drog och köpte kebab och satte oss i korridoren och åt upp den. Och en annan gång när vi hade varit och köpt kebab eller pizza jag minns inte, så satte vi oss i matsalen sen och "dukade" upp allting, kebaben, salladena, servetter, colan, haha så kommer lärarna och skicka ut oss, asså KEBAB


the room in sweden

assåååå mitt rum! i know, inte världens vackraste men d är mitt rum - sviinstiaaaa, alltid stökigt nästan, och hela sommarlovet och varje helg ligger extra sängen brevid där , och allt är en enda röra, så typiiskt mitt rum, men d ha sin charm eller hur? :D fast sista månaderna innan jag åkte vara inte lika stökigt som d brukar, men ååh jag saknar mitt rum, något att ha privat, här delar jag ju med elida. Vill ha någonstanns där man kan va heelt ensam förutom toan lixom :( och tanken att d sover någon i mitt rum just nu gör mej gaaaalen



Ring ring


alltså d här är ju en feeett me klassiker

skolböcker

shoooo, kom hem för ngn timme sen. D va god mat och roligt folk så vare skönt att komma ut lite, sitter ju hemma typ every daaaaay. ah men d har varit allmänt tråkigt här på bloggen idag, inga bilder (inte för att d brukar va d men men). Asså ååååh, ni fattar inte hur mkt jag längtar tills jag får min kamera, i oktober, vad äre. En och en halv månad kvar? d går fort :) när jag fåren äre bara 9 månader kvar tills jag kommer hem.. abow, 9 månader är skiitlite! Snart är jag hemma, åhnej nu fick jag panik känsla, måste ta vara på tiden här nu asså...
och juste, vi fick våra skolböcker idag, d va jätte mycket och en bok va en av selma lagerlöf, och jag fick panik. den enda vi jobbade om i åttan så fick fett med flashbacks och nu vill jag INTE att skolan ska börja....


haha d blir små bilder m webcamen ;)


ska iväg

Okejj, jag hinner inte alls blogga som jag sa, har ätit bara och nu har jag fixat mej och ska iväg till en italiensk restaurang med Elida, Mamma och Pappa och några av deras vänner, så d blir säkert gott haha.
Men vi hörs när jag kommer hem :)

100817

tjaaa, såg att d va blå himmel i morse när jag vaknade så jag sprang bara direkt till poolen med Elida och Christian, så vi va där och sola och bada i någon timme, kom in för en stund sen. Ska typ, äta snart. Jaooo, men ikväll innan jag somnar ska jag titta på film, så tills dess ska jag nog bara chilla ni vet. Åh jag är helt kär i min dator, men jag bloggar senare idag, ska slänga in ett i remember inlägg oxå :)

två veckor till

Jag fattar inte riktigt att jag sitter uppe och ska snart gå och sova medans några i Sverige redan ska till skolan? Det känns så overkligt, speciellt när jag fick reda på att jag börjar om cirka två veckor, den 30 Augusti. Asså lyckaaa, jag behöver inte vända på dygnet än, och den hära lilla ångest känslan försvann direkt. Åh, jag chilla ett bra tag till.
Och jag har precis laddat ner picasa d är därför jag har suttit och gjort några collage, haha jag ska bli prooo på d där, är fett lame nu haha.
Nej, men ska läsa lite bloggar nu och så, sen blire väll godnatt och ses i morrn :)

vem sa att jag saknar sverige?


Grown Ups


asså äre här en film jag måste se? JAAAAAA

till idioterna som skrev i th's blogg

haha mina störda vänner, amanda, rajje och coco skrev till mej på th's blogg så jag känner att jag måste svara på samma sätt här i bloggen så ;)

Såååå raaajjjeeeee, om du inte har glömt bort mej, vrf svarar du aldrig då? Skriv ett långt mejl till mej, annars tror jag dej inte. Vad vi gör? Vill du verkligen veta? :D VI LEVER LIVEEEEEEET, VI SOVER LÄNGE, VI BADAR, BADAR OCH BADAR, BLIR BRUNA, BRUNA OCH BRUNA, VI ÄTER OSS FETA PÅ CHIPS OCH DRICKER OSS FETARE PÅ COLA. och aah... hahah, men d är skiiiiiiiiiiiiiiitchillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll, hahah du, d regnar nog mer i sverige än vad d gör här, okejj kanske inte men typ haha. d regnar inte såååå mkt, YOOOO låtsas att du hör min röst nu okejj? VAD FUUUL DU ÄÄR!! faktiskt, så saknar jag inte sverige, bara dej och alla andra men sverige är ÄCKLIGT RENT :) hahah, jalla bye. skriv ett mail på fb när du läser d här okeeeeeeeeejjjjjj? och svara på frågan jag frågade i mailet, va inte seg!
Och till coco, hahaha jag har ett ord till dej och d är STÖÖÖÖÖRD, vart får du allt ifrån? :Ö, har hittat massa videos där du låter som en riiiiktig peddo, hahah ska ladda upp dom nån gång :D
Och para mi amanda, hahaha OOOM dom är fula, hhahah varför så fuuuul?!?!? SKIIIIITFUUUUL, hahaha knas, ASKNAAAAAAAAAS! hahhaa internt, i miss you my loveeeee!



-'-

and to the rest of the world, God gave you shoes to fit you, so put 'em on and wear 'em. Be yourself man, be proud of who you are, even if it sounds corny, don't ever let anyone tell you you ain't beautiful

nya datorn

hejsan på er!
bloggar från min nya dator nu, sjuuukt nice är den.

Men i alla fall, drog ut och spelade fotboll med syskonen och sen drog jag, dennis & christian och badade, läänge. Ååh asså jag är sååå lycklig att jag är här i panama, inga problem, lever livet, har d bra, behöver inte tänka på så mycket, inte kallt! ååh, i'm sooooooo happy!
Även fast jag hade skiiitlite besökare, haha, cp. Men men, ska ladda ner typ spotify, itunes, och sånt dära nödvändigt. Får se om jag laddar ner msn eller bara använder mej av skype, eller nej d blir nog msn. Har efterblivna vänner som fortfarande lever på 2002 talet, haha fast jag är oxå lika efterbliven och loggar in varje gång. Men whatever, slänger in en bild på datan :D


här är den, d är en liten netbook tror jag d heter, så söööt  :) men men, see ya LATER

fotboll

har varit iväg och köpt en data nu, men hinner inte skriva så mkt ska ut och spela fotboll och sen ska vi bada :)

100816


haha nolifer jag veet, meen, nu snart ska vi åka och köpa datorer, fett taggad vill ha min nu.
så d blir inte mkt uppdatering förs jag kommer hem, och när jag kommer hem har jag ingen aning om så... GOODBYEEEEE

00:04 - panama tid

Har bara segat hela kvällen, tittade på freaky friday, åt hambugare, titta på dhw och sen grey's. Så aa, har bara chillat, i morrn följer jag nog med mamma och pappa till metromall och köper datorerna, yeei i'm sooo happy, fast jag saknar min bebeeeee där hemma (min stationära), den är bäst! Men men,när jag kommer hem kommer jag ha både den här vi ska köpa i morrn och min andra bebis så d är ju nice, eller jag hoppas i alla fall att jag får ha min andra stationära. Ah men ska försöka skaffa en vit data, d är chill.
Börjar bli trött nu så ska snart sova men kommer säkert va uppe ett bra tag till, som vanligt. Och jagtycker d har gått så sjuuukt stört fort, nyss va jag i steninge varje kväll med mina vänner och trodde aldrig att dagen då jag skulle flytta skulle komma, jag tänkte heller aldrig på skolan,att den skulle börja. Så d känns jääätte overkligt att skolan redan ska börja snart. Jaja, ska nog njuta av dom sista sommarlovsdagarna, även fast d kommer vara som ett sommarlov för mej hela året, eftersom d är som sommar (fast d är vinter här i panama just nu ;p) och jag kan lägga upp skoltiderna lite hur jag vill.
Men näpaaa, nu blev d för mkt babbel hära så jag skriver i morrn. SEEYA


tider asså


finns d något jag saknar så mkt som d här?


knäpp syster





haha, alice fick damp och ville sitta vid datan, jag ba men du får fixa mitt hår, så satt hon här skitlänge och döda mitt hår i gelé, haha söt.

panama bilder tagna med 2 megapixel mobil kamera







miss universe bloggar


en av dom bästa jag känner (miss universe) har börjat blogga igen! Vi får se hur länge d håller den här gången!
förhoppningsvis hela året eftersom hon bloggar mest för min skull, i alla fall. Läs den! :) (klicka på bilden för att komma dit)

data idag kanske :)

heejsan på er :)
nu sitter jag, elida och alice hemma själva. Mamma, Pappa, Dennis och Christian drog iväg för att titta på datorer igen, hoppas dom kommer hem med något för då kan bloggningen bli hyffsat bra, och ännu bättre om d finns webb på den så kan jag göra lite videos oxå.. eller försöka i alla fall jag suger på sånt.
Ikväll har jag lovat Alice att titta på björnbröder med henne, så ska väll göra d sen när d har blivit mörkt, sen blire dhw och greys.
Och justeee, ni skulle hört blixten.. asså, jag flög upp i taket och sprang och gömde mej i soffan, blev så sjuuukt rädd. hahah, och varje gång d lös till i hela himlen höll jag för öronen för sen kom åskan/oskan?
ja men i alla faaaall... skulle bara uppdatera ;)

I remember - första skoldagen i nian



haha, här har jag ingen video utan bara ett fett roligt minne.
Den dagen vi började nian, ni vet när man har upprop och sånt skit när man bara är i skolan kanske en timme?
Ja, den dagen försov vi oss, jag och th asså. Så när man vakna vare bara att slänga på sej första bästa, mjukisar, linne, typ borsta tänderna sen ut till moppen och köra till skolan. Det roliga va att vi kom typ en kvart innan vi slutade. Men inte nog med d hade vi bytt klassrum utan att vi visste, så vi sprang till vårat klassrum men d va fel, och så sprang vi runt i korridoren och letade i massa klassrum, hahah så sorligt. Och när vi väl hittade klassrumet så fick vi reda på att vi inte va i samma grupp, th dampade, haha asså åååh, tider...

I'm a space bound rocketship, and your hearts the moon, and i'm aiming right at you




en gång galen, alltid galen




godmooorgoon

idag blir en dag som alla andra dagar, tv, äta, data, sova. Ska snart gå och äta frukost och yaaa, ser ni? har noditcho att skriva så hejdå:)

tröttis jempis och finis kiwis

people, en fett trött jempa ska sova nu. Tror d här blir sista natten som jag blir uppe sent, ska försöka lägga mej tidigt nu för att vänja mej att gå upp i normal tid och göra skola och d. Dom flesta av mina vänner tror inte att jag kommer klara att ha den dära självdiciplinen, tro mej, d kommer gå sååå mycket bättre för mej än att sitta i ett klassrum fuullt med vänner man hellre sitter och snackar m, inte roligare men bättre för min framtid (bakom kassan på ica maxi typ) hahah, ehm ja.. ville bara säga att d kommer gå huuur bra som helst.
och varför ville jag säga d,jag vetinte så hejdååååååå


hittade bild på min fina kiiwiiiiiiiiiiii ♥

100814

Trodde jag skulle hinna blogga något idag men jag hann inte,vaknade vid tio och drog iväg och tittade på datorer. Vi ska ju få egna laptops nu när skolan börjar snart. Jag vill helst ha en såndära liten data som Nici har men vi får se. Sen vid tolv drog vi till några vänner till mamma och pappa som är från usa fast som här bott här i några år, så hade dom bjudit massa av sina vänner så d va väll kul, sen åkte vi runt lite och tittade på saker typ.
Så kom inte hem förs nu typ vid nio på kvällen och jag är såååå trött, längtar bara till sängen.
Vi hörs i morrn.

ah men tja

hahahaha, sitter och läser gamla inlägg i th's blogg och garvar åt typ varannat inlägg, asså jag SAKNAR gamla tider och jag blir helt insane av att jag inte kan spola tillbaka tiden.

"Ni undrar varför jag är uppe såhär tidigt, och det undrar faktiskt jag me.. Inatt så sov jag typ 40 min! hääärligt. Medans Jennifer sov som en stock. När jag väl somnade vid halv 7 på morgonen så väcks jag 40 min senare av att jennfer drar av mig täcket och nästan skriker :
- DET FINNS INGE TOA PAPPER !
Så tvingade hon mig att gå ner och hämta för att hon vågade inte gå på toa därnere.. -.- hon är sååå irriterande ibland. "

när jag läste d här kände jag mej sååååå älskad, hahahah

hasta mañana

jag har typ inte bloggat alls idag, jag sa ju d igår. Men i morrn ska jag försöka att ta lite bilder, vi kanske drar till mormor och morfar i morrn tror jag.
Så kanske tar typ bilder vad jag har på mej, lite på när vi är där jag vet inte min hjärna är fett keff.
Sitter och webbar med miss universe men ska dra snarteeee kanskeeee, vi höörs i morrn.


I remember - amanda på mornarna



ååh.. den här videon säger hur dom flesta av mina mornar har sett ut sen typ, 11, 12 år tillbaka.
Amanda/thepainintheass gör mej på riktigt pissed off nästan varje morgon vi sover över, hon vaknar alltid tidigare än mej så när jag vaknar, bara den dära fula minen hon ger mej ibland kan förstöra min dag, hahah nej men jag är en riktig häxa på morgonen och när amanda sitter och tjatar på att vi ska äta frukost och verkligen VILL att jag ska få damp haha, d är ändå härligt för d slutar nästan alltid med att jag skrattar/gråter för att jag har fått nog, haha. åh jag saknar henne och hennes UNDERBARA morgonhumör medans mitt humör är.. cp. hahah, hon kan verkligen få mej arg. Men nu tro inte att jag blir arg på henne på riktigt, d är bara den dära "argheten" man kan få på sina närmsta vänner, haha d är inte seriöst. Även fast vi nästan slagit SÖNDER varandra, hahahaha amanda minns duuu?! abeey d här måste jag berätta, av någon anledning fick vi damp på varandra. Så vi började slåss, sen fick jag ett riktigt bra grepp och ströp henne fett länge, hahaha hon blev nästan blå och fick panik, sen så släppte jag och vände mej om och sket i henne, så kommer hon från sin mammas rum med en bok tjockare än alla harry potter böcker tsm, och slår den i mitt bakhuve så jag ramlar.. men vi blev vänner ganska direkt :) hahah nee nu har jag delat med mej för mkt.



just på den här videon hade vi varit hemma hos pontus till fem på morgonen typ och tittat på skräck, så kom vi hem klockan sex och ska sova, klockan ett på dagen sen väcker hon mej, jag fick mitt utbrott på henne precis innan hon börja filma och sen efter som ni kanske märket, ååh.. jag saknar :(

too late for the other side, caught in a chase 25 to life




byebye

kom precis in från poolen, har lust att titta på film eller ngt, har skitont i huvet och jag saknar mina vänner nu för mkt. Så antingen sova eller film nu. I morrn tror jag inte att jag pallar blogga så ingen bloggning i morrn... bye


uhöööh..

Jag har bara suttit hemma idag, inne alltså.
Har inte gjort någonting, i vanliga fall brukar jag ju duscha, fixa håret, sminka mej, äta... asså följa rutinerna man har fixat. Men idag krascha dom haha, har gått runt i en stooor t-shirt och bara varit, d enda jag har gjort är att tvätta ansiktet och ätit. uuh, så har jag nu suttit lite och tittat på p.s i love you, så ja, jag är på ett speciellt humör idag. Vill hem nu till mina vänner. I morrn hare gått 6 veckor. Men men jag ska nog gå och börja fixa mej snart.
Och Stina, ja d är th's armband jag har på mej, hon gav mej den dagen innan jag åkte. haha d låter så romantiskt! Typ, "hejdå, men du.. glöm mej, inte *tar av sej sitt armband och sätter den på jennifer*" hahaha åh..
jaja... har inte det dära blogghumöret heller som jag haft d senaste dagarna... så vi hörs när vi hörs, nu ska jag hem till amanda, hon jag och th ska titta på film och bara chilla, kanske drar ut lite oxå.. in my dreams. jag ska duscha.

I remember - tisdagaaaar




haha ttthhhh, just på videon var den dagen du ramlade, asså... jag garva skiiitlänge åt det, och tyckte så synd om dej att du blivit lerig och allt så jag bytte kläder med dej, haha stackars dej asså! haha, men d va inte d, utan alla dagar som vi åkt upp till dansen nästan direkt efter skolan, gått och köpt något på donken, väntat på killarna som oxå skulle komma upp tidigt, så har vi bara varit dära och chillat sönder, pluggat ibland oxå. Och sen dansat, och efter dansen när vi kom hem var vi helt DÖDA och HUNGRIGA, åt mat skiitfort och sen titta vi på dhw. Åh, saknar sånna dagar när man har något att göra!


en video från en typiskt sån dag :)

100812

ah men tjaa, skitsämst med besökarna idag -.-
så jag har ingen lust att blogga, haha men men. Idag regnar d, och jag är inte badsugen så jag ska nog ladda ner någon film eller bara mysa. Känner inte att jag vill sitta vid datan så mkt heller så aa..
och d är fett drygt när man får kommentarer som är anonyma så man vet inte vart man ska svara så jag gör sådär näre är anonymnt. yeeees,men vi hörs. Och ni är fett dåliga på att kommentera -.-

.....

gick du i kulturklassen i ekilla ? :)

- Ja tyvärr gjorde jag d.

godnatt

uöh, känner mej som en död fisk,va i poolen och badade ett braaa tag fast d va läskigt för d va mörkt, asså kooolsvart. ehmyaa, har inte så mkt att berätta när jag ska bara berätta vad jag har gjort om dagarna för jag badar ju bara, i morrn då... d blir nog bara bad i morrn oxå. Ah men jag brände mej idag oxå på näsan, fett lyckat, jag tvätta ansiktet nyss d gjorde skitont. D va molnigt så jag ba ingen sol ingen solskydd. fett fel.
Jaa,men ska hämta ipoden så ska jag kaaanske ladda ner ny musik annars ska jag bara lyssna tills jag somar, är jättetrött för d tar ju fett mkt på krafterna att bada.

pooltime



hejhej, har precis kommit från poolen,åh d va sååå skönt. Älskar den där poolen!
Vi tog massa bilder men jag orkar inte ladda upp dom här, så titta min fb istället :)
Ska vara hemma ett tag nu och chilla sen drar jag nog ut till poolen igen.


I remember - ff helger



okejj, något jag inte kommer glömma är alla ff helger vi har haft. Vi hade ff seriöst nästan varje helg, d va sjuuukt nice. Även fast jag kanske inte fick så mycket utav det eftersom Elida ALLTID drog hem hela hope och va på övervåningen och LÄT. Och jag fick vara på nedervåningen med mina vänner, men d var kul. Fanns ingen tid dom behövde gå hem, ingen tid vi va tvungan att vara tysta och vi kunde göra vad vi ville. Och en speciell natt var när Isak fick damp och mosade banan i ansiktet?! asså hahaha så störd.


här är en video när amanda "leker" lite med dom där uppe, haha hon är fett lättroad

100811

Godmorgoooon! :)

har märkt att klockan tolv varje morgon äre Americas next top model, gamla avsnitt så nu har jag ett braaa skäl att gå upp tolv varje morgon :D
Nä men, planerna idag är badaaaa, d är sol ute så ska hinna bli brun oxå hoppas jag. Ah men jag slänger in en remember som jag har sparat som utkast innan jag drar. Och nu när jag loggade in vare dubbelt så många besökare än jag förväntat mej, sooopeeer!
haha nä men BYE

vad jag har gjort idag




hahah, nä men väntar på att dennis ska komma hem, ska vi dra å badaaaaaaaa

ni vill inte veta hur mentala vi har blivit


I remember - 9c



okejj, d blir väldigt mycket "alla gånger" nu, men d är bara för att jag har massa videos att bjuda på haha, men sen om ett tag lovar jag att ta ett litet mer specifikt minne. Där något faktiskt hände, men. Eftersom jag saknar min klass så sjukt mycket att det inte är sant. Förstår inte att jag faktiskt kommer tappa kontakten med minst hälften av dom och att jag ska gå med andra folk i skolan, alltså inget kommer slå 9c 2010.
Vi kom så nära varandra, vi va seriöst som en enda stor familj, var några som var lite konstiga men nästan alla var typ som syskon. Och varje tjejkväll vi har haft med klassen, vi var ju typ 20 tjejer och 5 killar eller något sånt. Och egentligen, d va sjukt nice. Visst tråkigt att vi inte hade så många killar i klassen men vi tjejer var alla som systrar typ, ååh saknar så mycket att komma in tidigt på morgonen och sen se hela sin klass där. Ingenting var pinsamt, man kunde göra vad som helst. Och varje gång vi va påväg till kultuskolan stannade vi alla tjejer och käkade kebab på prima. Åh vad jag saknar! När jag kommer hem får vi ta någon dag och typ bada, eller sätta oss i sätunaparken eller något och bara snacka, jag kommer ha så mycket att berätta och ni kommer säkert ha ännu mer att berätta till mej nu när vi börjar i olika gymnasium och så, ni vet vilka ni är ;)


haha "nej, min mamma blir arg då". Och d där i slutet när jag säger att sist fick jag jätte mkt skit, ja. jag filmade när skolan brann och min lärare fick flipp, ringde hem och grejjer, och sen hade hon ett tal varje klassråd om hur viktigt det är att fråga varje person man filmar om man får lägga upp på youtube..  haha minnen asså

Brazilian Blowout

Okejj, jag har varit fett nojig över mitt hår dom senaste veckorna, ska börja äta tabletter så jag ska sluta vara så deprimerad. haha eller inte, ska leta efter b vitaminer så d växer fortare.
I alla fall, jag kommer mest göra Brazilian blowout för att få håret rakt, men när man gör det så försvinner det frissiga i håret och d blir glansigt. D blir typ som ens drömhår, haha. Men det bästa är att det förstör inte håret, så som när man permanentar håret, jag har gjort det två gånger och jag säger till dej, aldrig mer!
det man gör i Brazilian blowout är att lägga in kreatin i håret, och det är typ det som vårat hår mest består av, som när man är liten så äre typ mest kreatin men d försvinner med åren. Sen så sitter det i i typ 4 månader.

Asså typ alla som har gjort det här har blivit sjukt nöjda, har tittat runt på folks olika bloggar som har gjort det, tittar på olika hårforum osv. Det verkar sjukt nice och jag ska lätt testa. Det kostar typ 2000 skulle jag gissa på, på deras hemsida som du hittar här står d från 1500. Och jag tror nästan d är värt d!






100810

Godmorgon!

Gick och la mej vid två men var ändå fett trött när jag vaknade halv ett, men nu har jag börjat få panik ifall jag skulle sova bort en dag så jag tvinga mej upp. Så konstigt, för i Sverige brydde jag mej inte om tiden, jag sov tills jag ville gå upp. Men men, jag ska dra mej till poolen snart tror jag... måste lära mej dyka d är skiiitläskigt! :O
ja men vi höööörs under daaaaaaaaaan!

natti

hejjsan,

drog till poolen och bara badade hela tiden,vi var själva för d mesta. Så d va sjuuukt nice, så badade konstant i två timmar och nu sprääänger huvet. Aya, kom in igen vid sju och tog en snabb dusch sen nu tittar jag på teen choice award, men d är fett irriterande för d är översättning på spanska. Men men,då lär jag ju mej i alla fall.
Jaja, men ni hör nog inte mer från mej idag så godnatt :)

Not like the movies - Katy Perry


boring day

shooooo, idag har jag bara chillat, typ suttit vid datan, tittat på tv och sånt ni vet. Nu äre fett soligt så jag tror nästan jag ska ta en tripp till poolen, sen ska jag titta på tv eller ngt. Jaja vi hörs!


I remember - kvällarna med vännerna



alla gånger vi har varit alla. haha låter knäppt men varje gång jag, amanda, th, rasmus, isak och ludde va. Sen har mycket förändrats tycker jag men i alla fall. Knäppa vänner asså! Har egentligen så många videos och minnen jag vill bjuda på, fast för er kanske det inte är värsta minnena jag kommer ta upp, d är mer sånt som betyder mycker för mej. Men typ, varje gång vi har varit tills mitt i natten, så vi har behövt vara tysta, bita sönder tungan så vi inte skulle dö av garv, skrika ssshhh på varandra, gå och äta. Eller asså bara dom gånger vi bara har VARIT. Asså man har inte alltid behövt hitta på något speciellt, man kan lixom.. bara va.
Ni får två videosar, en är lite länger den andra är lite kortare, jag ÄLSKAR när Th och Ludde öppnar Amandas kyl och den är full av billys pizza och bom ba, Nääee?! haha, Och sen när Ludde filmar och viskar; Rasmus är söt när han står upp... hahaha så stööörd! Och isaks garv, man hör fett tydligt när det är han som garvar!
Okejj, förlåt nu ni som inte vill att jag ska lägga upp den här *host* Ludde, Isak och Rasmus...
Men jag är på andra sidan jorden så låt mej... haha.






rip min ipod

asså typ rip min ipod, ni vill inte veta vad som har hänt.



Bilder 09/10


jag hade en av mina bästa sommrar




haha, the moppecrew typ.




asså jag älskar den här bilden






varberg, amanda du vet precis vad jag tänker nu...






skolan börja, jag och th va på riktigt trötta då... haha just den här bilden minns jag att vi satt på matten sen ba, äh jag är så sugen på kakor och läsk, vad gjorde vi? jo vi tog moppen till willys direkt och köpte, kom tillbax till matten och jobbade i lugn och ro.. haha minnen asså! ska skriva sen ett inlägg om min och ths lilla skolgång :) haha


dom här två var nog lika trötta som jag och th... hhah


vem orkade ta på sej jeans och en fin tröja och sminka sej till skolan?
ja, inte vi i alla fall.. haha




vi körde igång med dansen igen


haha den här dagen... vi gick från mej till vicki, från vicki till amanda,
från amanda till vicki, från vicki till station!!!!!! haha





























d blev vinter, och jag tyckte att jag hade världens bästa liv...


shan atci
























fick reda på att jag skulle flytta

jag hade en sjukt kul nyår :)


skolan börja igen




suedeee, latina, libanes






jag lerde kenne denne filur och alle andre i fine klasskamrater mycket bättre på vårterminen!









hon fick mej att garva.. MKT


en av dom bästa känslorna som finns!




vi gjorde en så sjukt grymt bra produktion, ååh jag saknar så mkt.. beey.. vi kom verkligen nära varandra då, alla... till och med dom jag verkligen inteeeee gillade blev vi fett nära med. Och Juan och Javier... abow saknar fett mkt.


jag fyllde sexton. Mjo.. nu bjuder jag inte på mer för d mesta efter ligger ju uppe på bloggen.

Jaaaa, vad säger ni då? Ganska stor förändring sen sjuan till nian... saknar nian mest nu, trodde jag aldrig. haha, men som sagteeeeee ska jag fixa ett inlägg om min och th's skolgång, haha ni kommer säkert tro att vi va största problembarn men jag lovar vi va inte d! Vi fick fett bra betyg, och d fanns folk waaaay mkt värre än oss. Varnar bara i förväg, men när d inlägget kommer upp vet jag inte, vi får se :)

Sam Tsui

Saaaaam Tsuuuiii... är inte så känd, han gör typ (asgrymma) videos och lägger upp på youtube, jag minns jag tittade på han för typ ett år sen på hans videos på youtube och tyckte han va grym, och sen när han la ut den hära Michael Jackson medlyn, asså gryyyym! Men sen så har jag typ glömt bort han, och igår när jag chatta med Simon, skickade han en länk till mej så vare saaaaaaaaaaam! :D
ååh, asså han är sjukt bra.




100809

Är helt död idag. Är jätte trött och vill gå och sova men ska nog hålla mej vaken så jag kan lägga mej tidigt igen. Snart börjar ju skolan, även fast jag inte kommer behöva gå upp lika tidigt som er så kommer jag få gå upp vid nio, tio varje dag typ. Eller inte varje dag men ni fattar. yallabye

Godmorgon Sverige

tjaa :D

klockan är fyra på natten här, och elva på morgonen hos er i Sverige, haha ni har precis gått upp typ, själv ska jag sova. Sa ju att det inte skulle bli en sen natt men det blev det. Fast det gör inget, jag kommer vakna tidigt ändå i morrn. Vaknar ju vid tolv varje dag av mej själv, d är fett konstigt i sverige jag vakna alltid vid två, tre, ibland fyra.. haha amanda du minns vad.
Men nu jag vaknar alltid av mej själv fett tidigt, men men men men.
I morrn för mej och idag för er kommer jag bada och sen ska jag titta på tv typ, går ett program jag vill se. Ska försöka dröja ut tiden vid poolen så dagen går fort. Och lite bilder ska jag försöka att taaaaaaaaa. Men men, har suttit och gjort massa inlägg och sparat som utkast så jag kan lägga in dom när jag har riktig bloggtorka, good ha? :D Men nej, nu ska jag sova. GODNATT

bloggpaus? yeah right

haha och jag som skulle ta en bloggpaus... hur bra gick d!
nä men nu känns det liiite mer som att jag har kommit igång. Ska i alla fall snart gå och lägga mej och hoppas på bra väder i morrn, i sånna fall går jag och badar direkt, har inte badat på hundra år känns d som. Aya nu ska mamma ha datan seeyaa later, aligator ;)


shoo sliten

Love the way you lie - musikvideo

jag ÄLSKAR musikvideos, kan sitta i timmar och titta på MTV bara för att se musikvideos. Varför? Jag vet inte, jag bara gör d. Tittar hellre på musikvideos än på program. Och nu har jag fått en riiiiktig favorit!
Ni vet love the way you lie med Eminem och Rihanna? Den musikvideon! asså gryyym, älskar själva storyn typ, och d är grymt att d handlar om ett annat par, asså i vanliga fall skulle d ju ha varit Eminem och Rihanna som själva musikvideon handlade om. Men nu äre ett randompar och sen ser man dom ibland när hon sjunger och han rappar. Jag vet inte men den va sjukt bra! Längtar tills den visas på MTV. Och jag har alltid tyckt att Rihanna är en psykisk störd brud och har typ hatat henne, men här var hon fett grym!



asså eminem.... gaaah.. dör för han

I remember




oooookeeej, d här blir första inlägget hära och d blir dedikerat (?) till Amanda, haha.
Men minns en av ALLA våra dagar då vi inte har gjort någonting, och verkligen försökt få något att göra, som en helg när jag hade ff så va du och jag hemma hos mej och vi väntade på att Isak och Rasmus skulle komma, det var dagen efter vi hade dygnat tror jag. Men i alla fall, så vi GICK till ica sätuna men d va stängt trodde vi,så vi gick runt där ett tag tills vi fatta att d inte va stängt, minns du? Sen vi köpte lite saker så vi kunde ha som mys sen, sen bar vi på dom dära tunga kassarna på vägen hem och d va mörkt och fett jobbigt, så vi satte oss på brunos och värmde oss, sen ringer Isak som är helt psykos och säger att dom inte pallar vara, så drar han hela sin psykooooooos histora, hahaha han blev helt stööörd efter att ha dygnat. Så hade vi gått hela vägen och burit på saker och hela skiten för ingenting. Irriterande, haha.


på vägen till ica, ursäkta rapen i början men vi hade aldrig tänkt lägga ut den här, HAHA

varför vill jag helt plötsligt blogga?

varför får man alltid bloggsug när man sagt att man vill ta en bloggpaus?
Jag förstår inte,direkt efter att jag hade publicerat inlägget fick jag massor med ideér,eller massor och massor men några,men jag väntar fortfarande på min kamera så allt kommer inte än. MEEEEEN en kom jag på att göra en ny kategori,eller den kommer ligga under Panama kategorin men den kommer heta "I remember" Så då kommer jag lägga in någon speciell video och berätta typ, eller bara ta upp en händelse eller sådär typ, låter det bra? :)

Var i alla fall i Los Pueblos med familjen,vi åt på popeyes och det va bladlöss i Elidas hamburgare,hon ba "Jag gillar bladlöss"........... haha I alla fall, sen gick vi runt i en affär,hitta faktiskt ganska mkt snyggt. Så handla jag lite mat med mamma och d. Nu är jag i alla fall hemma, blir inte så sen kväll för mej är rätt trött.

bloggpausissss

okej, jag vet att min blogg är verkligen skiiitråkig just nu, men jag har absolut INGENTING roligt att skriva, eller bilder och sånt. Så det blir en bloggpaus tills vidare.. Hur länge vet jag inte kan vara tills skolan börjar kanske... eller tills jag får en kamera haha. Så jaa... först ska jag slänga in massa bilder från nian men sen blire inge mer för jag har tröttnat på att skriva om ingenting nu.

100808

hejhej.

Gick och la mej vid 5 på natten, tittade på 8 mile, den påminner så sjuukt mycket om hösten 09, åh saknaar!
men i alla fall,så när jag vakna idag titta jag på klockan och den visa fem, jag ba WHAAT?! Så jag sprang upp och då kom jag på att d va svensk tid -.- Så egentligen varen tolv,men men..ska snart äta frukost och sen ska jag duscha. Det regnar här så det blir att vara inne hela dagen :(

b vitamin

ah men eftersom jag har blivit största hårfreaket nu på senaste tiden så kommer d bli väldigt mkt om hår, allt jag tänker på är hår hår hår, hårpodukter, vad jag ska göra för att styla håret, få d växa fort, få d vara fräscht. men bara lockigt hår. Och inte färga för d vet ni alla hur sämst jag är på haha, nää men vad skulle jag säga nu, ah men precis!
haha nej, men jag ska leta efter en affär som säljer b-vitaminer, tror d va b12, fast d kanske inte spelar någon roll? ah men d får i alla fall håret att växa fort. Då kommer jag ha skitlångt och sen när jag gör brazilian blowout kommer d bli fett långt, fint och fräsht! läntar, men aa mer om håret någon annan gång. Men varför skrev jag d här? abey jag är fortfarande cp, från och med i morgon ska jag bli normal igen. Okej!

hemma

är skiiitirriterad, vi skulle titta på film för fett länge sen men eftersom mamma och pappa skulle skypa med varandra skiiitlänge kan vi inte titta förs nu och klockan är halv två på natten. Ärligt, vi skulle ju titta........ aya.
Kommer nog titta ändå för nu har jag suttit uppe fett länge och väntat.
Men men, d va chill hemma hos mormor och morfar, åt tårta igen. Så åt vi grillat oxå, sen satt vi mest och chillade medans dom andra spela bingo haha. men ööööh, förlåt att jag var cpfall för nån dag sen och idag när jag skriver är jag arg och blablabla... måste skärpa mej nu när jag har fått mkt fler läsare innan d va inte lika många som läste så d spela ingen roll vad men skrev men nu göre... eller inteeeeeeeeee
en normal bild för en gångs skull :)

hos mormor och morfar

drog aldrig och badade men men, sitter hemma hos mormor och morfar nu i alla fall, hörs när jag kommer heeeeeeeem

mitt hår back in days


asså om jag saknar mitt hår! ser ni det var långt och fint och jag plattade d.
asså när jag kommer till Sverige ska jag spara lite pengar sen SKA jag testa Brazilian blowout, kan skriva lite mer om d sen. Alla med lockit hår borde testa d asså.

100807

sitter uppe nu,som vanligt med mamma och alice och dom andra sover. Jag som, som vanligt vill bada, men vi har väll hela dagen på oss egentligen så.. Fast nej juste, vi kanske skulle till el valle och fira min moster igen,eller bara vi då i familjen skulle äta tårta men jag vene om jag pallar följa med. Jag vill följa med men jag måste få bada innan. Och Elida lovade att vi skulle bada idag men hon sover,ååh. nej jag går och väcker dom när jag har skrivit klart. Men aa,nu vet ni dagens planer ändå så,BYE

the green mile


sitter och tittar på the green mile,jag förstår den inte riktigt men den är bra..d ären!

tog den här från cissi

Du heter: Jennifer

Smeknamn: Jempa,Jennkan.(hahaha,inte seriöst dåra;)

Låt som när du är ledsen sörjer till: hahaha,sörjer till en låt haha, nä jag vet inte, sätter väll på ipoden och lyssnar

Beroende av: d mesta antar jag.. haha

Vad tror folk om dig? d får man väll fråga "folket"

Stämmer det? jo men exakt!

Vad får du oftast komplimanger för? typ mitt hår fast dom vet ju inte hur d ser ut påriktigt, och sen vet jag inte.

Hur imponerar man på dig? GENTLEMAN!!!!!! hahah killar som bara tänker på sej själv är bajs

Brukar du skratta för dig själv? hahahajaa,speciellt nu när jag bor här

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: aftonbladet från amanda

Har du haft sex idag? nej

Hur svarar du i mobilen? hallå

Vem ringde du senast? d minns jag inte

Vad sa den du senast pratade med i telefonen? öh... senast jag pratade i telefon vad samma dag som jag åkte till panamaoch d va typ nici eller niclas jag pratade med sist så vi sa väll hejdå nåt typ..hahah

Antal timmar sömn inatt: 9typ....

Sov du ensam? nej delar ju rum med elida

Brukar du komma i tid? nej hahah

Hur känner du dig nu? rastlös

Vanligaste färg på dina kläder? olika

Vad tycker du om fötter? äckliga,förutom ths

Vad saknar du? Märsta

Hade du en bra kväll igår? kan man väll säga

Favorit dryck på morgonen? te

När brukar du oftast gå och lägga dig? två,tre

Är du blyg? nej

Sysslar du med någon idrott? dans

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? hahah,i mina drömmar men inte i verkligeheten :p

Har du spytt offentligt? tror inte d.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag? vene

Är du nöjd med ditt liv? ja såklart

Är du bortskämd? nej

Vad gör du i morgon? antagligen badar vid poolen

Vad är det värsta du vet? falska personer

Har du bra vänner och äkta vänskap? JA!!

Vad är det finaste du fått? mina vänner

En speciell dag du minns: dagen jag åkte från Sverige kanske

Du samlar på: inget

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Amanda

När grät du senast:typ när jag lämna sverige,fast sen tillfilmer men d räknas inte

Vad skulle du göra om du vann en miljon: aboow.. shoppasöndeeeeeeeeer, åka till sverige en gång i månaden,

Vill du gifta dig: ooojaa!

Vill du ha barn: jaaa

Är du musikalisk?: haha nej

Vad dricker du helst när du är törstig: läsk <33333333333 haha

Bor dina föräldrar tillsammans: yes

Har du någon gång gråtit dej till sömns: tror inte d.

Biter du på naglarna: nixx


webbar med amanda


gissa vaddd jag göraaa, webbar med amanda nu, webbade med th tidigare idag när jag precis hade vaknat så stackarn fick ingen fin syn, eller hon sa att jag va vacker så jag litade på henne........
ehm yaaaa, ska titta på green mile sen med elida men jag undrar om den inte redan har börjat?... hmm..
yaaalaafall, sjukt bra med läsarna! Nu fick jag 2 känslor, hahaha. en blogglust feeling och en "jag vill till amanda, th och resten i sverige"
ah men tjaaara!!

nada pool

WONDERFUUUL!
gick till poolen och skulle bada så hade någon familj reserverat för att ha barnkalas... feett irriterande.
så vi gick tillbaka hem och så har jag lodat vid tvn. Och amanda skulle va inne nu ikväll och webba med mej men hon har inte loggat in. Så jag sitter väll här och väntar en stund...

Bilder från 08/09

okejj, från d här året kan jag lägga in liiite fler bilder, inte riktigt lika pinsamt haha.
Men här gick jag i åttan hela året, såååååå hereee wee gooo :)







































































































nu får d räcka, haha. pallar inte skriva text under varje bild så ni som varit med på bilderna förstår bilderna, och dom här är heller inte i ordning :)

100806

ehm.. ber om ursäkt från igår, hahah eller inte. va bara lite flummig typ ;)
men nu är jag utvilad! typ, vill egentligen sova mer men efter 11:37 så är det helt omöjligt!
dessutom var jag bombad på fb idag! :D fast d vara bara för att jag bombade alla andra först :p hahah, men jaa, ville dra till poolen idag men det regnar ju :( så d blir bara innedag idag.
Men vi höörs väll! :)

godnatt

okej nu är jag inte lika störd längre, lovar.hahah
sitter och tittar på snakes on a plane, störd film är den asså. fett synd... jajajja ska typ sova nu men lär nog vakna 11:37 (panamansk tid) som jag gjort dom här senaste dagarna, godnatt :)

"världens rikaste man är han som kom på internet"


Brazilian blowout


JAG KÄNNER HALLELUJA KÖREN SJUNGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DET HÄR KOMMER VA MIN RÄDDNING NÄR JAG KOMMER TILL SVERIGEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag förstår inte poängen med det här inlägget men läs

och bara för att ska jag berätta att jag och Dennis spelade in en video som blev fail, så nu kan ni feeeeeeeeetglömma videos från mej tills jag har fått kameran och kan göra videos själv, vilket kommer bli i oktober,oooooooom jag längtar ♥.........
eh yaaa. och jag brukar alltid ha mail när jag loggar in på fb, idag hade jag INGA?! inte ens från Th och Amanda som jag pratar med varje dag, känner mej lite glömd, inte av th och amanda för er skriver jag med varje dag ( - 5 augusti dåra)........... haha nej men varför hör ingen annan av sej? typ: äre kult i panama? eller har du hängt i några lijaner? eller har en ödla bitit dej? eller saknar du swediland? eller haru bajsat? eller NÅGONTING, ni vet man håller inte kontakten automatiskt OCH så kommenterar ingen bloggen heller.. asså vaaaaaaaaaaaa? jag kan sluta blogga och då kommer ni inte få veta någonting i stort sett vad som händer panama och om jag följer med mamma och pappa till djungeln eller något, för jag räknar med att Elida kommer sluta blogga inom 2, 3 månader för hon är ingen satsare hon är lazygirl.  så om ni kanske skulle börja höra av er lite mer eller kommentera lite mer skulle d kanske vara lite kuligare (haha) okej asså VEM ÄR JAGGGGGGGGG VAD SKA D BLI AV MEJ? hhahaha fett oseriöst inlägg för vem är jag att säga till er ni ska skriva till mej, men d är sant I'M ALIVEE asså va. åhnej jag vill sudda allt nu och skriva typ: "jag åkte aldrig till metromall för jag var trött så jag har varit hemma med dennis hela dan, nu ska jag duscha! :)" men hahah jag har blivit mentaal, en och en halvmånad utan någon kompis blir man såhär, sällskapssjuuuuk eller facebook sjuk, asså ååh... jag förstår inte ens vad jag skriver men ha d så kult på restaurangen!


mitt hååååååår

asså what's wrong with my hair?!
jag ska ta en bild när jag har låtit det självtorka och jag inte haft någonting i det, ni ska få se och förs då kommer ni förstå hur mycket damp jag har över d. Och det spelar ingen roll vilken produkt jag har i håret det blir ändå stort och fult och jag blir argggggggggggg. Jag vill ha långt rakt hår så man kan göra något med det, men tyvärr fick jag min morfars hår som knappt kan kallas hår det är bara något... annat helt enkelt och jag får daaaaaaaaaamp, varför kunde jag inte få min mormors?! VARFÖR?! asså ni förstår inte, ni GÖR inte d.
MEN jag har sökt runt på internet efter hårproduker som är för lockar så jag hittade lite, så nästa gång jag åker ut ska jag leta efter dom sen ska jag prova massa olika saker TILLS jag hittar d, hör ni TILLS jag hittar d. D måste ju finnas något där ute för mitt hår annars känner jag mej verkligen värdelös haha, nej men och om jag inte hittar "the thing" för håret då kan jag lova er alla att jag kommer gå till en frisör och be henne trolla d rakt och långt. THAT'S IT


you're not alone....

Shane Dawson


asså hahahha jag ääääälskar hans humor,

metromall

Som ni ser har jag varit vid poolen hela dagen, nu ska resten av familjen åka till metromall,funderar på om jag ska med och det blir nog så! GOODBYE


my day




bilder 07/08

Japp, ska ladda upp bilder från 07, 08, då jag gick i sjuan. Men dom är inte i ordning, men ni märker säkert vilka som är tidiga sjuan bilder och sena sjuan bilder, jag förändrades gaanska mkt då hehe.... åhnej vad pinsamt men here we go!

haha jag i klassrummet i sjuan då vi va nere på fh :o






haha så smååå, titta amanda vad kort, nu är hon längst :o














kommer aldrig glömma






HAHAH




haha jag skäms för att lägga in den här, men titta vem som va feeett längst?!








haha VAAAA?!






åååh minns ni?


panama 07


hahaha abeey....


pssf.. nej nu räcker det med bilder från sjuan, vill inte ladda upp mer skäms ju ihjääääl...
nästa gång laddar jag upp mer bilder från sommarlovet från sjuan till åttan och sen typ hela åttan :)

100805

assågaaaaah, d är fett fint väder och jag vill gå och bada men alla ligger och sover fortfarande och klockan är typ ett snart?! kan dom inte vaknaaa, för vi skulle till ett mall sen kanske. Japp men jag har inte så mkt att skriva förutom att jag känner mej ganska frisk nu =) d är fett skönt, men jag sitter här i pyjamas så jag ska upp och fixa mej lite,vi hörs!

blablablablbalbalblalbalbla


i looooove min morfar,haha han köpte massa frukt till oss som vi skulle ta med oss hem, åååh, massa sapotes, apelsiner och passionsfrukt och sen en skiiitstor ananas. Sen ville han inte att vi skulle köra hem, han ville att vi skulle sova där för han är rädd för tjuvar ska kasta sten på bilen och sen typ ta den eller något haha, han är bäst.
jaja, ska kanske titta på film eller något annars ska jag väll lägga mej snart. eeeeeeeeeeeehhhhhhhhh, jag känner mej fett seriös....... men d är bara för att jag inte har varit med kompisar på länge, tro mej man blir S E R I Ö S. kommer säkert va feett kall när jag kommer tillbaka haha, neee... intealls, kanske kommer vara normal närvi kommer tillbaka.... men vaaa? nu ska jag va tyst HEJHEJ

100804


hejhej =) stannade upp igår och tittade på Valentine's day, ååh den är så rolig hahah, men men. Idag ska jag till el valle som jag sa igår, ska fira min moster som fyller år.. eeeeeh yaaaaaa. inte så mkt mer händer, jag känner mej lite bättre den dära ooonda halsonten kom aldrig tror jag, för jag håller på att bli frisk, fast den kanske kommer sen? jag vet inte?.. ah men bara så ni vet kategorierna ska sitta där nere asså nedanför headern, Sofia är inte klart än d är d :) ayaaaaaaaaa måste dra nu skriver sen. th vi måste rulla aina kommer.

sämst


(panama city) Idag va ingen bra bloggdag alls, ledsen för det och jag säger till er det kommer vara dåligt nu ett tag framöver. Men i promise att det första jag gör när jag får mitt studiebidrag kommer jag köpa en kamera. Kan ju i stort sett inte göra något utan det och min mobilkamera ska vi inte prata om. Det är ju inte så kul att låna bilder från google, som den här till exempel och utöver det bjuder jag bara på bilder på mej själv tagna med webben. äsch.hejdå.

rubriktorka

har precis kommit hem från affären, köpte massa gott och nu ska vi äta tortillas! :D
jaaa, men i morrn blire inte alls bra bloggning min moster fyller år så vi ska fira henne,yeeeeeeee goodbye

.......

skulle kanske följa med till affären är tvugen att köpa halstabletter och jag är sugen på godis eller ngt,men om Elida följer med följer inte jag med, är trött på att hon ska leka drottning hela tiden.......-.-
så nu vet ni d.

hahahah, tittade gamla videos


... hittade den hära videon med mej och th, grym


och den här, haha jag älskar att amanda blundar så ba BRANDY! så hon ba.. va? hahah bäästaaa, amanda minnsdu?

100803

hej på er :)

har inte bloggat alls idag för jag har inte haft datan, eller jo en stund in morse men då hann jag inte helt enkeeeeeelt, ser att Sofia har fixat lite på kategorierna, vet inte om hon är klar än :p
ehm, ya. Pappa åkte till Colombia idag..... och jag har bara slappat, och så har jag inget intressant att skriva så vi hörs när jag har något att skriva om!

02:20

Jag borde gå och lägga mej om jag inte vill sova bort hela dagen i morrn. Men jag sitter här nere och tittar på Oprah, d handlade om fyra killar som nästan dog av svält för deras mamma var ett riktigt cp. stackarna.
Så nu äre en tjej som hade en tumör i halva ansiktet beey såg fett scary ut..  Men ska snart gå och sova så hörs vi i morrn eller ja kväll för er :)

headers genom tiderna :)


Den här var min första som jag hade i sjuan, då jag va ett litet Tokio Hotel freak, ååh jag va tvungen att gå låååååångt bak i min bdb för att hitta den så hitta jag en massa bilder som jag måste bjuda på, men det här var i alla fall min första, bloggen hette jenneu.blogg.se men den radeade jag och jag ångraaaar det!



haha skitful gjort i paint som jag hade när jag inte brydde mej om att blogga, det här var i mitten tills slutet av åttan typ, haha ååh vad ful får ångest. Så hade jag massa olika sånna här där jag bara bytte bild ibland så jag palla inte lägga in alla.


Sen när jag tog tag i bloggandet igen gjorde Sofia den här till mej, den hade jag sommaren från åttan till nian och så hade jag den i ett halvår typ till vintras...


och när jag hade haft den i ett halvår tröttnade jag lite så jag gjorde en till skitful i paint, haha.... nästan pinsamt.



sen gjorde Sofia den här i till mej, så jag hade den i någon månad från Mars, fett fin bara att vissa bilder är lite ruttna sådära gamla och så som man har tröttnat på, haha.


Sen gjorde Sofia den här på driv till mej för att härma Fanny Staaf, haha. Men eftersom jag tröttnade på bilderna jag hade i min förra header eller tyckte dom blev fula så jag bytte till den hära ett tag i maj:)


och sen den här jag hade nyss från början av Juni, tycker den va helt underbar, älskar Ain't gon'... texten dära så det är därför jag har den i den jag har nu oxå.


och nu har jag den här som är helt wonderful och den kommer jag ha ett bra tag kan jag lova! :)


mår bättre :)

Jag mår mycket bättre :D
har fortfarande lite ont i huvet men halsen är bara liiite tjock, så har jag ingenting att göra så jag tänkte lägga upp alla olika headers jag har haft sen jag började blogga tills den jag har nu, såååå here i gooo..

mår bajs

okej,har typ inte bloggat alls idag, men har fått feber.. -.-
åh orkar inte, har sovit jätte länge och ska snart gå och sova mer, så vi hörs.

uuuuh

är sjukt... någonting, det end ajag har gjort idag är att sitta vid datan, nu är klockan fyra på eftermiddagen och jag känner som att halsen kväver mej typ, den är helt tjock och måste anstränga mej för att svälja.. asså ååh.. jag som ville badaaaaaaaaaaaaaaaaa.. och så har jag INGEN blogglust men det gör ingenting för igår bloggade jag fett mkt, så hejdå..

100802


hahaha störd bild men whatever, är helt nyvaken behövde inte gå upp vid åtta i alla fall räckte med elva :)
nu är alla mina syskon ute och badar och mamma och pappa är och handlar så här sitter jag och tycker att livet suger och jag har inte hunnit säga till mamma och pappa att köpa halstabletter heller... men när hon har städat klart i köket ska jag äta frukost och d, fast innan ska jag nog ta och duscha, det är sjuuuuukt varmt idag.
oooch justee ser ni min nya design?! skiiiiiiitnsygg! :D TACK SOFIA!
och lite senare ska hon fixa kategorierna där uppe sådära, åååh är såå glad :)

p.s i love you

Hej, har precis tittat på p.s i love you, asså jag har sett den många gånger men inte bölat så mycket som jag gjorde nu, haha, ska titta på den själv nästa gång. Klockan är tre här och jag borde sova för i morrn klockan åtta kommer en städare hit som ska städa hela huset så när hon ska städa mitt rum måste jag vakna, jaja känner just nu att det är inte världens största problem att vakna fast man är trött så jag är vaken ett tag till och lyssnar på musik. Godnatt:)<3

Thbh,Miss Universe,Theresa Skaf mest känd som Th (haha)


alltså thbh, det finns ett ord för oss två och det är B Ä S T. Jag är öööööverlycklig att jag började i kulturklass eller att du blev min granne annars hade jag aldrig lärt känna dej såhär bra, beeeeey th vi har sjukt många minnen, youtube är ju bara ett av dom. Fett dumt om vi inte skulle gå i samma gymnasium, seriöst då skulle jag hoppa av. miss uuuu ♥

elida och frukost = dundudundun

Elida är ett äckel när d gäller frukost, okejj kanske inte andra videon, men första, vad är det lixom?!
och första videon i slutet ser ni min mördarblick åt hennes fuuuula äggmacka.. uch..




Beautiful disaster - Jon McLaughlin




sjuk och arg

Gick och la mej en stund, ville inte vakna... orkar inte ha ont. Det ska alltid vara samma sak när jag är förkyld, först får jag ont i gomen och när jag sväljer i 2 dagar, sen har jag JÄTTE ONT i halsen i 3,4 dagar, sen blir jag snorig i 3,4 dagar och sen blir jag frisk. Och när jag säger jätte ont i halsen, asså jag menar verkligen en känsla som inte kan beskrivas, det gör så sjuuuuukt ont. Och att jag vet att jag kommer vakna med den känslan i morrn gör inte saken bättre. dessutom är jag allmänt pissed off idag, jag vill var, frisk och glad men jag är sjuk och arg... tror jag ska titta på filmen själv ikväll, d är mycket mysigare när man är sjuk. Uh... :(


i miss you

Elida bloggar


(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

tröött


alltså ååh, ni vet inte hur mycket jag önskar att jag var frisk nu. Jag har så tråkigt och jag vill va med Amanda och Th idag känner jag. När man är med någon av dom två du behöver inte anstränga dej till någonting, jag kan vara hur äcklig, tråkig, sur, trött, glad, korkad, cp, irriterande jag vill. Åh... men jaja, har tagigt något kort och så har jag förklarat för Sofia hur jag vill ha den så ska hon fixa den i morgon. Jaa, ikväll ska vi titta på P.s i love you, eller jag ska titta på den så får den som vill vara med mej, haha. Ska göra lite te nu tror jag för halsen, orkar inte vara sjuk jag vill bada, men som sagt så hatar jag att duscha när jag är sjuk det är bara för att jag hatar vatten över huvudtaget när jag är sjuk. Hatar att tvätta ansiktet, borsta tänderna, dricka vatten, så jag kan absolut inte bada... sorligt nog... :(. Chao

cp


här är videon (d blir bättre kvalité sen) haha, det är sånna här dagar jag saknar mest, när du är heeelt cp med någon, inte själv.. haha

100801

jag har jäätte mkt lust att gå och bada nu asså, en det regnar och jag är sjuk så :(
ah.. sitter här och väntar på att min cappuccino ska bli lite kallare.. sen ska jag dricka upp den, gå och ducha, göra i ordning mej. Btw jag hatar att duscha när jag är sjuk, det är det VÄRSTA jag vet. Ah men sen ska jag försöka ta lite bilder och sånt och försöka komma på hur designen ska se ut sen ska jag prata med min, vackra, underbara, älskade vän Sofia, hahaha.
Yaaaa, men håller på att ladda upp en video som jag och amanda spelade in i slutet på våren typ så ska visa er sen hur konstiga vi är :)
yallaaa bye :)

majsbröd


mamalila har skickat massa goda saker till mej, åååh vad jag blev glad. Det är massa panamanskt grejjs, det jag har på bilen är masbröd fettgott äre! Så har dom skicka sapotes och en gejj som ligger i ett blad typ, åååh så gott. Ska skriva ett inlägg någon gång om mina favorit frukter här och favoritmat osv. Dom säger att jag är mer Panamansk än vad jag är Svensk för jag äter ALLT ;)

titanic


ah, det blev ingen video, spelade in någr stycken men det är fett pinsamt att titta på sej själv sen hahah, så det där med videos får vänta ett tag. Annars spelar jag in på brorsan snart eller något, då är det inte lika skämmigt haha, nu sitter jag och Elida och titta på titanic haha, den går på TV. Men tror inte jag hinner med så mkt mer bloggning idag, eller natt för er så det spelar ändå ingen roll. I morrn ska jag försöka ta lite nya bilder till bloggen med Elida. Men vi får se. LATER

Världens bästa tvillingar


Grattis på er! Önskar jag va i Sverige och kunde fira er. Jag älskar er och ha världens bästa dag!
Att jag saknar er jätte mycket behöver jag ens inte skriva för det vet ni redan! ♥

RSS 2.0