eclipse

Stir of echoshejsan, har precis varit på eclipse. den va bra :)
ska till steninge ikväll igen med dom vanliga typ så d blir chillllll, sen kanske vi drar hem till th och chillar men vi får se. Jag sover i alla fall här i natt :) yes vi hörs!
yeeeee, en bild från åttan :D

100630

hejjsan, är hemma nu tidigt och packar det sista, ikväll flyttar vi ut härifrån.
just nu vill jag bara flytta, fast inte lämna mina vänner :(
d va sjukt kul igår när jag blev överaskad haha, så putta th i mej med kläder, skor, allting, sen bada alla och hade kul och sen drog några till steninge och chillade, typ dom vanliga bara så d va fett kul.
Yes, nu ska jag va hemma först lite och städa och så, sen ska jag, amanda, th, stina och rasmus gå på bio ska se eclipse och jag är mest sugen på att gå på bio för att sitta still i en stol och bara sitta... minns inte när jag sist fick sovmorgon haha, yesyes, ska borsta tänderna nu sen fortsätta göra det sista =)

jag har världens bästa vänner


skulle hem till moa och stina och bada bara, men dom hade fixat överaskningsgrejj :D

100629

hejsan.
hela dan har vi bara lastat alla möbler och sådant som ska ut, men nu drog jag och elida till eurostop, skulle leta bikini, hittade faktiskt en =) Ska iväg till moa och stina och bada nu, det ekar i hela rummet när jag skriver.
vi hörs!

Kort om idag

Skriver bara kort om idag, vid fem skjutsa vi jessica till station, drog till steninge sen. Simon kom oxå hem idag så han va med oss, drog till spökhuset oxå med några personer, det var inte läskigt, men men ska bara säga att jag har världens bästa liv haha, amanda hälsar söt. Vi hörs i morrn!

städaaa

uuuuuuuuuuhhhhhh -.-

ska typ städa hela dan idag, i morrn kommer dom ju och hämtar möblerna, sen ska vi bo nån annan stanns tills vi flyttar så aa... jag pallar inteee, d är den här processen jag gääärna skulle skippa det här just nu.
hejdå -.-

Pocket full of sunhine - Natasha Bedingfield




 do what you want but you're never gonna break me

100627

hejsan!

har itne hunnit blogga idag, men var i alla fall på sjuda först med elida och jessica, kom hem har bara chillat sen tog vi en promenad till ica och köpte chips och läsk och sånt, titta på the ugly truth sen drog jag hem till th och hämta lite kläder och så, i morrn skulle vi till kista men nej nej nu pallar inte min syster -.-
cp, hon vill åka dit på kvällen när jessica har åkt men då ska jag va med mina kompisar men vi får se, kanske drar dit en sväng ändå.
Nu mina kära vänner... haha nej men jag vet inte hur bra bloggningen kommer va nu fram tills att vi fått internet i Panama, på tisdag kommer dom som ska flytta våra möbler, dom kanske ska ta min dator då oxå? Jag vet inte, och jag vill inte lägge ner tid på datan utan den tid jag har kvar vill jag lägga ner på mina vänner.
Men jag ska nog hinna skriva lite varje dag fram tills vi åker, men jag lovar inget!


söta =) hahah

tjaa

HEEEJ BAJS :D

hääärligt

hej på er,
kommer inte blogga så bra nu för jessica, min och elidas barndomsvän kom idag.
Så vi har typ tittat på film och så idag, sen drog jag till th för att hämta kläder och så, ska ju packa allt, men amanda, pontus och rasmus va där och sen kom coco så jag chilla lite med dom en stund, titta på skräckfilm, så har vi alla masserat varandra som apoooor hahaha, cp. jaja, skjutsade hem amanda sen och hämtade kläder därifrån oxå. Ska sova nu, ska tydligen uppv id elva i morrn............ byebye

Michael Jackson


jag vet att det egentligen är den 26 idag men eftersom jag inte gått och lagt mej är det fortfarande den 25. Och idag har det gått ett år, ett helt år?! wow, tiden går fort, kan inte fatta... hans musik är den bästa! ♥


bildbombiiiiii

nu har jag bombat fb med bilder från grönan fast d inte funkade att ladda upp, cp. nu får ni några, men jag pallar inte lägga i många är fett trött




hahah, typ töööntaaar
































the end... haha

grönan idag

heeeeeey

har jag haft världens bästa dag?! :D
yeees, drog in till grönan med amanda, th, coco, pontus, isak, rasmus, manne och hans tjej.
vad där från typ 12 till... halv tio kanske, d va fett kul, åkte allt förutom fritt fall, och insane var helt insane!
yeepa, va hemma vid elva eller tolv vet inte, så skulle vi till steninge och chilla men d blev inte, så nu sitter jag och amanda hära hemma hos henne och chillar, hon ska ha datan nu men ni får bilder efter d.
goodbye :)


shoooo

hej på er! :D
drog till steninge med th, d va först bara vi men sen kom coco, peter, sushila, amanda, emma och manne. Så satt vi där hela dan och chilla bara, har haft sjukt kul. Fram nu mot kvällen vare bara jag, th, coco och manne men sen kom pontus oxå, har inte träffat han på år! Så hämta jag amanda igen oxå så satt vi dära och chilla vid elden. D va feeett härligt, älskar mitt liv!
I morrn blire grönan med typ samma personer jag va med nyss + isak och rasmus. Så d blir chilliiiigt vaaaaaaaaaaaa? ska upp tiiidigt i morrn så ska nog dra mej mot sängen nu, vi höööres!

hello

hejhej :)

skulle dra in till stan eller ngt med th och hämta ut biljetter och typ sätta oss och äta jordgubbar ngn stanns eller ngt, men nu blir d inte så. Så jag kanske bara blir hemma och lodar eller ngt, vi får se :)

godmorgon! :D

okejj, det syns verkligen på statistiken att det är fint väder.
Var i alla fall på Astrid Lindgrens i morse, är inte smittad :D
så nu när jag kom hem så har jag solat bara typ, fast solade inte så länge det är fett hemskt att sola om man inte kan bada, annars man svettas bara -.-
men ska ut snart, haha min lillasyster på 6 år såg mej när jag kom in och hon ba, vad brun du är! säg vad jag ska göra om jag ska bli så som du, jag är så ljus! haha så nu ligger hon ute och solar, sööt ;p haha
jaja, ska nog ut igen, fast ska skölja mej med kallt vatten först, sen ska jag ta en lång dusch, i morrn blire grönan! :D

goodnight


pallar inte ladda upp bilderna så om ni är vän med mej på fb så får ni se bilder där i sånna fall, i morrn ska jag till astrid lindgrens tidigt på morgonen så ska sova nu, typ första natten jag sover själv på länge känns det som! Men vi hörs!

steninge

heej på er.

har varit på steninge hela dagen nu, badade oxå lite d va fett skönt i vattnen oc solat och blivit lite brunare igen.
va där med massa pers men på slutet vare typ bara jag, th, amanda, stina, coco och manne.
ehm.. ajuste! på vägen dit pajja min moppe så vi fick rulla den och ställa den på parkeringen, så nyss när vi skulle åka igen så fixade th den! th! tekniska theresa! haha, jag blev fett glad, nu sitter jag hemma hos amanda, är feett trött ska nog hem snart och sova........... jajaj vi hörs!

fint väääder!

tjaa

hann aldrig blogga igår, men det var oxå en såndära perfekt sommardag, drog först till db med th, amanda och Stina, sen hämtade vi Imad och Coco oxå, badade lite och, grillade, lyssnade på musik och bara chilla, sen vid åtta eller ngt drog vi till steninge och va där med Peter oh några. så jaaaa d va fettchill, drog hem till th sen på kvällen med henne, amanda, stina och så kom rasmus och isak så titta vi på skräck. Sen drog vi tjejer ut på promenad ock klättra på tak haha, kom hem sov...
idag ska vi till steninge och jag ska bli bruuun, så det blir inte alls bra bloggning idag heller men vi hörs!

Airplanes - B.oB. ft. Hayley Williams


th

th är här nu och vi ska titta på film eller ngt och mysa, i morrn drar vi till db... kommer nog inte bada men d ska bli sol =)

cold

ni kanske ser hur frusen jag va? medans Moa och Amanda ser helt chill ut, orka... hahah nee ;)

JAG BADADE

hejhej.

JA! jag badade, först tvekade jag lite sen tog jag bara av mej kläderna och hoppade i.
och jag ångrar det, det var så kallt och man blev bara helt äcklig och frös hela tiden från att jag hoppade i vattnet tills att jag kom hem och sprang in i duschen, men hemvägen var ju värst, jag lovar det kändes som att köra genom en snöstorm eller ngt, ååååååååh d va hemskt, och min lilla moppelito la av två gånger, stackarn pallar inte så mkt mer =( nej men vi hade i alla fall mysigt :)
kom hem typ halv elva, nu kanske jag och elida ska titta på en film eller något, är sugen på något gott oxå.....
jalleballe vi ses!

ska bada

hej på er!
har bara chillat hela dagen typ, ska snart dra och bada med amanda, moa och emma.
Vi drar till sjudagårdsbadet men jag vet inte om jag kommer bada..... vi får se, jag är typ jordens största badkruka, nej JAG SKA BADA. kanske.
vi får se haha, annars blir det bara mys där med tjejerna nu så d blir härligt, vi hörs när jag kommer hem!

jennifer och th fixar naglar

haha minns, ni att jag sa att jag skulle lägga ut en video för jätte länge sen när th fixade mina naglar?
det har bara dlrig blivit av men nu hörrni!

minijenni :)


tagigt sprutan nu

tjaaa,

är hemma nu och har inte gått och lagt mej, Amanda och Elida sover fortfarande så här sitter jag och ha ingenting att göra. Funderar på att göra en stor frukost men nä jag är för lat, om det är tillräckligt fint väder kan jag dra ut och sola en stund. Idag kanske jag och Elida skulle iväg och köpa lite sista kläder inför Panama, som typ bikini, ett par jeans och lite såntdära. Men vi får se hur det blir med det helt enkelt..
yeeeeeeee, vi hörs! :)

If we ever meet again - Timbaland ft. Katy Perry


100621

hejhej :)

sitter vid en gammal fett trög dator där texten kommer upp tjugo minuter senare än vad man skrivit. Men det får gå ändå. Är uppe såhär tidigt för jag ska ta tbc sprutan igen, vill inte ta den. Den gjorde verkligen sjukt ont, fast det kanske inte gör lika ont den här gången för nu vet jag hur det känns, när jag tog den första gången trodde jag att de tinte skulle kännas alls. Kommer nog sova i bilen för jag är sjukt trött ni förstår inte!
Men vi hörs när jag kommer hem, ska förska att inte sova när jag kommer hem så jag inte vänder på dygnet sådär som jag redan har gjort, byebye!


haha, hitta gamla bilder här oxå, th du minns kläderna! hahaha och alla andra oxå.

godnatt ♥


kladdkaka

okejj, den här dagen blev inte så tråkig i alla fall, nu håller vi på att baka kladdkaka och vi har varit ute en stund oxå, ni får bilder sen, vi hörs!

någon?!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH, CPCPCPCPCPPCPCPCPPCCPCPC
jag hataaaaaaaaar den här dagen av hela mitt hjärta! cpcpcpcpcpcpcpcpcpc, kan inte ni bara ta och komma hem?!
jag vill ha tillbaka lite av sommaren 09, bara lite... för då hade jag i alla fall något att göra VARJE dag!

video


en video sofia gjorde om oss i klassen, den va fett fin :)<3

boring

har baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaara segat idag, asså bara......
vi har precis klätt på oss och dra hem till mej, tror inte mkt händer idag asså, vises

vaknade nog liite försent idag

vaknade klockan fyra av att amanda väckte mej, undra hur länge jag skulle sova om jag inte blev väckt... konstigt jag som sov typ hela dan igår, sen nu hela dan idag.
Jaja, kommer nog ändå vara uppe i stort sett hela natten tror jag så det känns inte riktigt som att jag har slösat bort en dag. Japp japp, ska äta nu hejdå!


titanic


har precis tittat klart på titnaic med amanda, drog till henne runt tolv, så åt vi kött, doppade bananer och jordgubbar i choklad.. som vanligt typ haha, nee men d va jätte mysigt, ska sova nu tror jag. Fast jag är inte trött för jag har ju typ sovit hela dagen, det är det enda jag har gjort typ ;p jajajajajajja vi hörs i morrn :)

en bild, tusen minnen


just some talk

hejhej, har suttit och fixat lite i mina album på fb, gjort ett sommar och raderat några bilder och sånt, innan vi åker måste jag köpa ett nytt usb minne så ska jag organisera ALLA bilder jag har på min dator så jag får med mej allt ner till Panama. Japp... idag så har jag sorterat alla kläder, lagt i högar sånt som jag inte ska ha med till panama, sånt jag ska ha med, sånt jag ska slänga, och kompisars kläder typ. yeeeee...
d va skiiittråkigt jag lovar. Får damp av att bara sitta inne så vi får se om ngt händer ikväll, hoppas, haha.
och jag saknar mitt hår, när jag drar igenom med fingrarna och det tar slut känns det så onaturligt! heeemsk känsla :( jaja, färdigpratat!

klippt nu

hej på er, har klippt mig nu, det är ganska kort faktiskt men fick ändå inte bort allt slitet, men men, ska vänta tills det växer lite sen ska jag toppa igen och försöka hålla håret fräscht, i panama ska jag ju inte platta det så det är ju bra :) ikväll ska jag bara bara bara slappa, behöver verkligen det. ska ta ngt att äta, seeya :)


haircut

har sovit frams till nu, vill egentligen sova mer men måste åka och klippa mej, ska sova mer när jag kommer hem. Ska sova hela dagen jag hatar den här dagen, hejdå.

jag älskar er

nu har jag sagt hejdå till dom alla, typ. Asså jag skojjar inte det var hemskt, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva jag är inte den som gråter och skriver sorliga inlägg om att jag har gråtit och att allt är så hemskt, så jag säger inte så mkt mer än att det här var nästan det svåraste jag gjort i hela mitt liv, jag vet att det kommer bli svårare när jag säger hejdå till Amanda och Th, usch vill inte ens tänka. Men asså hjälp... när dom satt på bussen och vi satt på marken och alla satt där och vinkade, folk grät och man bara satt där och visste att det här är sista gången jag ser dom på ett år. Och sen när dom åkte, för mej kom tårarna när jag såg vicki på bussen sitta där och vinka, jag lovar det kändes som film, jag har växt upp med henne, hon var den första jag lärde känna här i märsta, älskar henne, och så ska vi inte ses på ett år, och alla andra oxå såklart det är så hemskt,... asså nej jag vill inte tänka på det, om nån av er någonsin läser det här så ska ni veta att jag älskar er jätte mycket, och tack för alla år med er! Men jag kommer tillbaka!
jag och vicki ;(<3
jag och lina :(<3
jag och malin =(<3
jag och niclas ;(<3
jag och sara :(<3
jag och ludde :(<3


Ska jag döda amanda och elida?

Hej,Ligger här mellan elida och amanda och försöker sova men asså dom är störda på riktigt, pallar inte. Ska tss tidigt i morrn, ska vinka av alla som ska till bulgarien typ klockan tio eller något, sen vid två ska jag åka och klippa mej skönt att bli av med allt dött hår men mitt lilla stackars hår :'( Jaja, ska försöka sova nu, vi får se vad som händer sen i morrn men kommer nog blogga i alla fall, jalla godnatt cp<3

cp

tjaa,
glömde säga oxå attjag sitter hemma hos t,h men ska dra nu vart vet jag inte hejdå.

pontus låten hahaha


haha d är här typ största sommarlåten nu, pontus spelar den hela tiden, och california gurls, så aa skullle bara dela med mej av den här sommarlåten, den är bäst jag skojjar inte!

seegardag

tjaa :)
har typ suttit vid datorn och sovit fram tills nu, men skönt har det varit!
är på mkt mkt mkt bättre humör nu än vad jag va i morse, ska klä på mig men jag har inga kläder, seriöst får daaaamp. Men aa, vi får väll se till att hitta något här! Ska snart börja packa alla mina kläder förresten.
Whatever, måste skynda påå nu, ska ju till hope för sista gången på ett år tror jag? Jag känner mej inte deppig just nu för jag tänker hela tiden, jag kommer tillbaka ;)
yayaya, ska nog dra mej mot garderoben nudå, vi höööööööööööörs! :)
aaaaw that was naghty! (internt)

Without you - Chris Brown

asså chris brown... han dööööödar, älskar den här låten!

Godmorgon

ska åka och ta sprutorna nu, har bara slängt på mig mjukiskläder, ska sova när jag kommer hem igen, vi hörs! :)

alla hejdå, alla vi ses

hejhej :)
har precis kommit hem från amanda, d va jäte skönt att bara ligga i sängen och prata.
Och vet ni, idag sa jag mitt första hejdå, d va till simon så nu kommer jag inte se han på ett år, men i morrn eller aa asså natten till lördag.. jag längtar INTE. Jag ska säga hejdå till dom personerna som jag seriöst har växt upp med, ska säga hejdå till hela hope typ, dom ska till bulgarien och sånt. Jag hatar hejdå. Men det är inte hejdå.. det är vi ses. vi ses. Jag tittade nyss i mitt arkiv och vad jag gjorde för nästan exakt ett år sen, då va vi på db med niclas, ludde, vicki, nici och alla dom där vi hängde med förra sommaren. Ett år? Det känns inte som det, så jag längtar aaasmycket till sommaren 11, då kan man hänga med sina vänner utan att känna att tiden är begränsad. Och jag hoppas att det här året går fort, fort, fort, fort. jag hopppas, hoppas, hoppas.
Men hörrni... jag ska upp tidigt i morrn och ska ta sprutorna så måste sova nu, godnatt ♥

drar till amanda

hej, skjutsa precis hem amanda, trodde jag ville vara hemma själv och vila, men nej. nu drar jag hem till amanda igen. byebye!

hemma

tjaa :)
sitter här med th och moa, va först på husis och åt pizza i sätunaarken, sen drog jag och hämtade amanda och drog till steninge och va där med, th, simon, pontus, coco, peter och  hans tjej. Japjapp, satt dära och chillade.
Sen runt tio så drog vi till Sofia och ssa hej typ och hämtade mitt usb minne, yee vi väntar på amanda ska snart titta på grey's. vi ses! :)

when i get older, i will be stronger




snabbt inlägg

hejhej, har varit och skjutsat th, ska dra till husisen om en timme typ. Ska försöka att leka superheero ikväll och va på husisen till åtta, om dom är kvar i steninge drar jag dit en sväng och sen runt nio, tio kanske jag drar till filmkvällen och bara säger hej eller ngt, sen ska vi hem och titta på grey's, kan inte vääntaaa! :o
yes, vi hörs väll!

pictures from yesterday

brasan :)
haha moa förstör hela bilden, trodde det var en rumpa först :p
moa och amanda :)
mee and moois :)
th och simon :)
amanda och pontus :)
haha typ likadana bilder hela tiden, men pallar inte lägga ut mer, ska köra th til da centrum nu, pusspuss

nada klippning! :D

yeeeeees, ska inte till frisören idag. det blir i morrn istället, men nu ville jag plötsligt bara klippa av det..
hopas jag får låångt fint lockigt i panama så slipper jag platta sen när jag kommer tillbaka. hoppas hoppas hoppas :)

100617

hejhej :)
drog till steninge igår med amanda, th, moa, isak, rasmus, pontus och simon. Det var fett mysigt och sitta där vid brasan, th, moa och pontus badade oxå. cpn, fast d var faktiskt ganska varmt i vattnet men ändå ;)
Sen vid två drog vi till statoil och käka korv haha sen drog vi hem till mej så va ludde med oss här oxå titta på step up så yeeee d va mysigt, sen vid fyra drog jag, th och amanda hem till amanda och sov där. Vakna vid två idag, ska till frisören och klippa mej, jag vill veeeeerkligen inte.. jag lovar att hon kommer klippa aaaskort som elida fick förut....
Och ikväll går jag antingen på husis, drar till steninge, eller går på filmkväll med några tjejer.... husis blir det i alla fall, efteråt får vi se. Japp, ni får bilder från igår senare idag när amanda har skickat dom, ska hoppa in i duschen nu, goodbye

at th's plaaaaace



hejhej, sitter hemma hos th nu, christians lag vann med typ 10-0 någon sånt dära yeeee, skjutsa hem han och så drog jag amanda och th till eller prima och åt pizzzzaaaa så kom pontus och simon förbi en stund oxå. Körde hem hit till th nu så sitter vi här och moa kom nyss, eeehm yees, kvällens planer är att dra till steninge ska va massa folk där tydligen så aa, sen kanske jag, th, simon och pontus drar till spökhuset oxå, vi får se.
JAPP!! VI SEEEEEEEEES!


ska på christians fotbollsmatch nu, sees!



tog inte sprutorna

tjaa :)

åkte iväg men tog aldrig sprutorna för dom hade för få? Så d va bara dennis, chrisitan och alice som fick ta. Ska ta på fredag istället, sen åt vi donken och nu är vi hemma, ska städa lite för dom som ska hyra huset när vi drar ska komma ikväll och typ hälsa på. Sen får vi se vad som händer, nu ska jag fortsätta städa. seeyaa! :D


videon


haha videon är lite dryg, men det är så vi är ;) haha, yesman. nu ska jag iväg och ta
sprutorna!

vill dröja ut tiden för jag pallar inte fixa mej.. haha

Namn: Jennifer

Utseende
Hårfärg: brunett
Ögonfärg: bruna
Piercingar: öronen
Tatueringar: nix
Längd: 1, 60 nåt
Skostorlek: 38
Långt eller kort hår: långt, men ska klippa mej snart :O ;(
Är du nöjd med ditt utseende?: yes i am

Övrigt
Är du kär i någon: nej haha
Gillar du någon just nu?: Jag gillar alla! :D
Önskar du att du bodde någon annanstans: nejnej
Tänker du på självmord: haha nej
Dricker du alkohol: nej
Röker du: nej
Vilken parfym använder du: lite olika
Vad är du rädd för: ormar, mardrömmar haha.
Har du stor eller liten säng?: lagom för mej.
Går du i skolan?: nej det är sommarlov :D
Har du lätt för att skratta?: jaa

ANTAL..
Gånger du varit kär: typ.. ingen gång :p
Gånger ditt hjärta brustit: aldrig på grund av en kille i alla flal.
gånger ditt hjärta brustit på grund av dig: va?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: fattar inte :p

SENASTE..
Personen du fick mail av: zamzar
Personen du fick brev av: jag får aldrig brev.
Personen du fick sms av: amanda
Personen du kramade: ehhhhm.. pontus
personen du chattade med: inte kmr jag ihåg :p
personen som gjorde dig ledsen: ingen aning
personen som fick dig att skratta: isak igårkväll säkert :p


100616

hej på er,
videouppladdningen avbröts igår så jag gick och la mej, men testar nu oxå.
Är uppe såhär tidigt för ska ta dom dära sprutorna, jag pallar inte -.- vill bara lägga mej i min säng och sova, men hoppas det går fort nu då för sen vill jag hem och sola, eller sova.. vi får se haha, jamen vi hörs!

vill sova

asså jag lääääääääängtar tills jag ska få krypa ner i min varma sköna fina säng med tjocka täcken och kuddar och sätta på ipoden men massa nya härliga låtar och bara få drömma, fatta vad skönt. men nej nej jag ska vänta i 16 minuter på att den dära fula videon ska upp, för eran skull! bajsa

bilder

haha cpbarn, nä men den där gungan har jag och amanda många minnen
med, så därför var vi tvungna att stanna och ta kort :)
pallar inte rotera
typ mycket mer än hälften av bilderna är totaaaaalllyyy goone, så VA NÖJD ÄNDÅ or i will fart you in your face.
håller på att ladda upp videon oxå, den är lite speciell

streetdance 3d

heeej :D
ser ni min nya design? Sofia har fixat den och jag skojjar inte, hon är feeeett bäst!
i alla fall, så idag va vi först hemma, chillade lite och sånt. Sen drog vi till bio med th, pontus, simon och coco. Kollade på streetdance 3d, den va faktiskt bra med 3d effekterna söööög. yeyeyeyeye, kom hem vid tolv någon gång så va moppen hemma! Min ääälskade moppe så jag och mandi tog en liten åktur, när vi kom hem igen så kom rasmus och isak så va dom här ett tag. Skjutsade hem amanda och balbalblalbal.
nu orkar jag inte skriva mer om det. I morgon ska jag upp tidigt för klockan ett ska vi åka med familjen och ta sprutor inför Panama, jag har aldrig varit rädd för sprutor men nu vill jag inte ta efter att jag tog tbc sprutan för den gjorde skiiiiit ont. Ska ta den igen om typ en vecka, jag vill inte ;(
whatever, ni får lite bilder i nästa inlägg från när vi drog hem från Pontus igår :)
byebye :)

cp

det är något fult cp som loggat in på min blogg tror jag i alla fall, och ändrat lite i designen_?!!??!++1+!?! asså vaaa? ser ni de svarta och att det är stora bokstäver i inläggetn. JAG PALLAR INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Amanda äter päron

Hejhej, har precis kommit hem från pontus, va först hemma hos vicki sen drog jag amanda och th till pontus så va simon där oxå, vi chilla och sen titta vi på film och hade mysigit haha, tog bussen till station och sen gick vi hem, det va fett skönt att gå tidigt på morgonen du ser folk som går till jobbet medans du ska hem och sova haha, spelade In en liten video oxå som jag kan lägga ut i morrn, men nu ska vi försöka sova, godnatt:-)<3

AW

tjaaaaaaaaaaa, sitter hemma hos vicki och chilaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrraernheicnjfkabgvdyuvkCX,ÅDWYMGVNH ABGKMwöter7o9o909o

100614

hejhej
jag vet jag är säämst på att blogga nu, men va i alla fall hos th igår. Och när amanda och vicki drog så hade vi fett kul haha, pallar inte skriva vad vi gjorde och kan inte lägga ut bilder heller men hahah stööörda. YA.
nu ska jag till vicki och va där med typ henne, amanda, th, rasmus och isak. Sen får vi se vad som händaaaaa, byebye :)

hos th

hejhej :)

sitter här hemma hos th med henne, victoria, amanda, theresa, simon och pontus. Har precis tittat på en film men vi stängde av efter halva, nu mår jag verkligen feeeett illa.. vill hem och lägga mej och sova men vi frå se.. byeybe

100613

hejjsan på er!

drog upp fett tidigt typ runt sju, det var jätte svårt att komma upp ur sängen för det kändes som man skulle till skolan, men vi drog i allafall till steninge och va där med, moa, stina, th, pontus och simon. Alla badade förutom jag och amanda, ni känner mej, jag badar inte om det inte är fint väder, om jag skulle bada utan att det är fint väder har jag fått flipp bara... haha, nä men sen så tände killarna brasan dom är helt galna säger jag bara, så satt vi där och myyyyyyste typ. Och någon pain in the ass gubbe från sigtuna hem kom oxå, störd...
Sen vid elva kom jag och amanda hem, och gjorde frukost. Banan med choklad och så grillade vi korv, jag livar vi var helt störda. Så vi gick och sov sen och vaknade inte förs nu.
JAPP JAPP HEJDÅ

sweet dreams

tjennaaaaaa :D

drog hem till th och skulle ha spa men vi palla inte haha, sen drog vi hem till amanda och va där med dom vanliga. Titta på film och myyyyste bara haha, sen drog vi tjejer hem till pontus och va med han och simon, d va chill chill. Kom hem för en stund sen. Amanda envisades med att gå till märsta dal som är lika långt som att gå hem till henne från pontus, hon vågade itne gå hem, men hon vågade gå till en busshållsplats som är lika lång väg?! asåååååå.... haha jaja. I morrn vid typ sju eller något på morgonen drar vi samma pers och badaaar, eller jag vet itne om jag ska bada vi får se men jag och amanda hänger nog på ändå och tittar på.. haha, jaja godnattiiiis :D


lodaaareee


klockan är fyra och jag sitter fortfarande här... amanda ringde vi kanske ska ha spakväll, men vi får se.

100612

tjaa, har varit vaken ganska länge nu, typ sen tolv. Har växlat lite mellan datorn och TVn och det är det ända som har hänt är i mitt liv idag, haha nej men det har varit skönt är sjukt trött så jag ska snart ner och sova lite till. Ikväll får vi se vad som händer om jag pallar göra något eller inte. Annars kanske jag tittar på film med brorsan för han dissade mej igår.. haha, nej men jag har laddat ner remember me och det är typ världens bästa film så jappjapp. Vi hörs!


haha jag och mami för ett ganska långt tag sen.. haha :)


i will always return

19 dagar kvar, asså... nej, nyss var det ett halvår liksom?
jag har inte vågat räkna dagarna innan men nu när jag räknade dom så trodde jag att det i alla fall skulle vara 30 eller något sånt, men 19?! Hallå snart bor jag i Panama. Snart är inte Sverige hemma, eller jo asså det kommer alltid vara hemma och jag kommer ju komma tillbaka, men när jag är i panama och säger typ, "jag ska hem nu" så kommer det inte vara här i Sverige, men på ett sätt jag vill ändå bort härifrån. Pallar inte Sverige mer känns det som... vädret, människorna.. det känns som att jag kommer sakna många men det kommer nog vara jobbigast att vara från amanda, jag har helt ärligt varit med henne nästan varje dag i... 11 eller 12 år.
även fast jag tröttnat på Sverige lite vill jag ha mer tid här, tills augusti i alla fall, 19 dagar är för lite, alldeles för lite. Om en vecka kommer jag ha sagt hejdå till nästan hela hope, om 18 dagar kommer jag ha sagt hejdå till mina andra vänner. Det är för tidigt att säga hejdå, alldeles för tidigt.


100611

tjena,

har varit hemma hela dagen, vaknade typ vid två så har jag städat rummet lite och sen såå har jag bara chillat här med amanda, ska snart till hope men ajg vet inte om jag kommer vara där nå länge ska typ hem sen och titta på film med brorsan eller något, vi får se :)


när jag och amanda gick hem igår :)

hemmaaaaaaaaaaa

hejhej :)

måste bara säga att hillsong var gryyyyymt! Efter det så drog jag amanda och th hem och så kom rasmus, isak, simon och jocke, så drog vi till norrbacka och chillade och hade roligt, kom hem nu vid fyra och är ganska så trött så ska sova lite. Men vi hörs i morrn :D

drar snart



tjaa :), har fixat mej och så tar halv sex bussen in till stan med th, efter vet jag inte vad som händer, jag tror att jag bara har lust att vara hemma och chilla själv. Men vi får se, ha d bra!


gooodmooorniiiingggggggg

tjaaaaaaaaaaaaaaaa :)

drog till linn igår vid... sex kanske? Så vi åt grillat och satt ute och mös lite, sen titta vi på produktionen från åttan och nian, asså hahahah vad oseriösa vi va i åttan, eeh ja, sen drog jag moa och th till rasmus och skulle hämta en sak seeeeeeeeg va han jag skojjar inte. Joopaaa, sen drog vi tre till norrbackaskolan och chillade så kom Simon och jocke, och pontus kom oxå efter ett tag, vi hade feett mysigt, mysigt, mysigt. Så satt vi där från tolv typ till kvart i fem då kom jag och th hem, så titta vi på greys, asså typ bäääästa avsnittet jag skojjar inte :D
HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Love the way you lie - Eminem ft. Rihanna


Godmorgon :)

tjaaaaaaaaaaaaa,

har precis vaknat här hemma hos amanda och käkat donken till frukost typ, fett nice :D
men aa, igår när vi hade somnat så kommer isak & rasmus och våldgästar oss -.-, så vi tog bussen till station och sen hem igen haha, sen efter ett tag drog vi till våfflan och åt glass i hink  d va feeett mysigt, sen drog vi hem till amanda och mös typ bara haha, yees, idag ska jag hem till linn så ska vi va där några tjejer från klassen så ska vi titta på produktionen från åttan och nian oxå så d blir feett mysigt :) ni får lite bilder från igår och sånt sen nu ska jag göra något annat, haha vi ses :)
åhjuste, det är någon ful brud som åker runt på en likadan moppe som mej, exakt likadan, färgen allt ni vet. Jag är fett irriterad hahah


haha yeee :)

säämst bloggning

tjenaaa ;)

drog till norrbacka igår och chillade lite sen drog vi hem till amanda och ludde hängde på då, så va vi där under natten somnade någon gång runt fyra, vakna vid sex igen, somna om, vakna vid elva så det har itne varit så mycket sömn, så på morgonen sen drog alla vi till moa och badade där. Kom hem för ett tag sen har bara typ duschat och fixat håret och så, ska sova lite är jätte trött. ni får bilder och sånt sen, goodbye :)


hemma hos th




heeej, sitter hemma hos th med idioterna, amanda, th, moa, isak & rasmus, va nyss i sätunaparken oxå, och hemma hos amanda, och hemma hos th tidigare idag.. jaaaaaaaa, hejdååååå


100607

hejhej

vaknada ganska tidigt idag  då drog jag, th, amanda och moa till kinan och käkaaaaa, d va gott som vanligt nu sitter vi hemma hos th och chillar vi får se om vi hittar på något idag. ehm. yes. bye.

nattiiis

tja :)

th kom hit för ett tag sen, nu ska vi sova. Det ska vara dåligt väder i morrn men vi får se vad som händer, godnatt :)<3


klassen på balen :)


bilder från igår


























jaaa, nu pallar jag inte ladda upp mer, vi hörs :)

at home

hejjsan alla :)

amanda kom hem till mej och sen drog vi och dansade, haha asså d va fett kul men ändå inte för vi faila typ sönder, haha... så när vi hade dansat klart så drog vi och bytte om och asså hjäääälp vad vi garvade asså, hade det varit förra året hade vi varit fett sura över att vi faila men nu vi dog bara av garv, haha. Så efter det drog jag, amanda och rasmus till moa och stina, hahah och på vägen dit så sprang det en asiat förbi som spran asroligt så jag fråga amanda vare det där din bror eller, så hon putta mej så jag tappa balansen och ramlade på asfalten haha så jag fick damp och skulle kasta in henne i busken men fick aldrig riktigt in henne så kommer rasmus och puttar in oss båda, haha asså ååå d va aaaskul :D, haha när vi kom fram vare fett dåligt väder men vi badade ändå en stund och th kom oxå sen. Så har vi bara varit där hos dom och nu kom jag hem och ska vila tror jag, bara tare chill. Det är sommarlov och sånt men jag är så sjuukt trött har fett mkt att tänka på nu asså, stört. japp, tråkigt inlägg utan bilder och så men jag kan nog ladda upp lite bilder från igår tror jag :)

100606

tjaaaa
ska hoppa in i duschen nu fort sen kommer nog amanda hit så ska vi väll göra nåt kanske sola, sen drar vi till kyrkan och ska dansa och efter det så får vi se vad som händer, d är ju rätt fint väder och det ska typ vara dåligt resten av veckan såå.. aa ;)



Save him - Justin Nozuka




för trött

hejhej,

va hemma hos moa och stina och bada, eller jag hade inte tänkt bada först men blev iputtad med kläderna på så ja då vare bara att bada =)
drog hem till amanda sen, och sen vidare till rasmusså har vi chillat dära hela kvällen, är jätte trött så jag pallar inte skriva men vi hörs i morrn.


till moa och stina

okej jag hinner tyvärr inte ladda upp bilder, ska till moa och stina och bada med några. lateeer

love my life


tjaaa, va på hope igår d va fett kul mot slutet, drog hem vid halv tolv med amanda, åt lite sen gick vi över till th och va med henne, moa, stina, simon, rasmus och isak. Och hallåååå, vilken stööööörd kväll hahaha, vi hade hur sjukt kul som helst! Kom hem vid tre och sov, så jaa, första dan på sommarlovet blev riktigt lyckad. Nu ska jag typ... göra något annat så får ni lite bilder från igår senare, vi hörs :)


lite bilder påväg till balen från igår
















ja resten får ni när jag har fått dom :)

nu äre slut, 9c ♥


(sofias bild)
jag kommer sakna er så sjuuuukt mycket, lova att vi inte tappar kontakten, loooova! ♥

heheheheheh

mwaha, kände bara för att byte design för ett tag, har den här som sofia gjorde till mej på skojj ni vet, men kommer nog snart byta tillbaka igen, yeeaaah godnatt :)

bajs är gott

hejhej :)

va på balen och d va väll helt ok, d va roligare att va hemma och fixa sig haha, men aa. Drog hem vid typ elva d blev ganska dött där borta så vi drog, nu är jag hemma undrar om jag ska dushca i morn bitti eller nu.. bi får se, i morrn äre skolavslutning och efter d drar vi och käkar kina några stycken, är sjuuukt sugen på sushi nu så d blir nice =) ya! ni får massa blder i morrn från skanske, balen om någon har lagt upp dem och kanske från kinan, d är bara så drygt nu att jag inte har min egen kamera, fett drygt. men aa vi hörs i morrn, när d är sommarlov! d är sjuukt...


yaa, tack, heej!

drar nu

nu sitter jag hos nici,ska åka snart såå yaaaaa :D

håret klart

hejhejh

elida har fixat mitt hår nu så snart tar jag och th bussen till nici och sen därifrån åker vi taxi till balen med tjejerna i klassen, så d blir nice ska se om jag hinner ladda upp skansen bilderna innan vi drar!






yeee d här tog alldeles för lång tid så ni får skansen bilderna i morrn eller ngt!

100603 - sista dagen på ekillaskolan!

YES! Nu var sista dagen på ekilla slut, drog dit vid nio och slutade tio typ så d va fett nice, rensade skåpet oxå,fick våra brev som vi skrev till oss själva i sjuan, åttan och nian... hahah, jaa... kom hem nu har jag solat men blev så rastlös så jag gick in hit i stället men ska snart ut igen. Sen ska jag duscha sen fixar elida mitt hår och sen runt tre fyra drar jag och th till nici så ska hon sminka oss och sånt till balen ikväll :) såå jaa, vi hörs =)

 
sofias bild från skansen :)

Skaka Rumpa - Sean Banan


äre bara jag som tkr att den här låten är asbra? haha, stitter och knarkar den! :D

100602

hejhej, ledsen att jag bloggar som en kossa.
men va i all fall i steninge i dag med våran enhet, d va väll chill att sola och så, va kvar där till fem ungefär med typ th, stina, moa, dina, sandra, denise, rasmus, amanda, ritta, sen kom simon, coco & peter oxå fast då drog jag och moa hem till henne och så kom amanda och ritta så bada vi i hennes pool och d va bra mkt varmare än d va i steninge usch, jag sola bara, inte bada där i steninge d va så kallt! yes, så nu har man blivit liiite brunare, jag tkr inte jag blev såå mkt brunare men jag har lite rand i alla fall, d e nice =)
Nu så är amanda här hemma hos mej men hon sover, jag ska nog oxå lägga mig och sova en stund är jätte trött, sen kmr th och ska fixa klart mina naglar, yes, bilder får ni sen nån gång :)

FÖRSTA JUNI HALLÅÅ

hejhej :)

jätte ledsen att jag inte bloggat tidigare idag, men jag va i alla fall på skansen med klassen ni får bilder från det i morrn :),  sen efter det drog jag th, moa, stina, sofia & nici och shoppade, jag skulle leta efter bal klänning men jag hittade ingen tyväääärrr, sen drog jag och th hem till rasmus och gratta han. Drog hem till th och det var typ vädens bästa dhw avsnitt, och nu sitter hon och fixar min naglar, ska snart hem och sova men vi har spelat in en " jennifer och th fixar naglar" video, haha. så ni får den i morrn! :)

RSS 2.0