101130

plugg plugg plugg idag, alltid det.
Äe men fett skönt att det är sista November asså, sen en månad kvar då har halva tiden gått... tänk hur fort det har gått...

Säg aldrig "Nej" till en Miss Universe

Jag fick en fråga (fast jag egentligen inte fick en fråga) om hur jag kan låta mej själv vara Miss Universes rövslickare. Ska jag vara helt ärlig så var det frivilligt till en början, allt var på driv. Sen kom den dagen då jag och Miss Universe satt i skolan i en korridor och hon ville att jag skulle gå till hennes skåp och hämta hennes ipod högtalare. Jag tänkte direkt, varför ska jag hämta dom när jag inte kommer att använda dom? Så jag sa bara nä men seriöst gå du. Då såg jag på hennes min "det här är inte okej" men jag brydde mig inte. Sen så sa hon, men gå bara och hämta dom?! Så jag blev lite rädd sådära ni vet... sen började hon slå på saker brevid henne och jag var så rädd att hon skulle slå mej så jag reste mej upp, hon ba "SÄTT DEJ, SÄTT DEJ, RÖR DEJ INTE, GÅ OCH HÄMTA MIN IPOD HÖGTALARE NU ELLER SÅ SKA DU FÅ SE PÅ DRASTISKA ÅTGÄRDER!!!" Jag tänkte att, en gång för alla ska jag stå upp för mej själv. Jag sa "Nej" och sen såg jag hur hon böjde sig ner mot sin fula sko och drog av den och gav mej den värsta minen jag någonsin skådat, sen sa hon.. en chans till! och det rann dräggel för hennes mun och hon drog in snor och hon blev riktigt riktigt läskig. Men jag sa "Nej". Samma dag som jag kom hem och tittade mej i spegel såg jag blåtiror och en sprucken läpp och tre tänder som fattades.. hon hade alltså slagit mej i ansiktet.


här kan ni bevittna händelsen från att jag sa nej sista gången.

i want winter

Har rensat hela min mail, hade 1400 mail typ. Så nu har jag tagit bort så facebook inte mailar mej, fett skönt.
Och vill ni höra en sak, jag vill ha vinter. Inte för snön och det kalla då, eller förresten kanske inte vinter, men höst eller vår. Vill ha jackor, jeans, tjocktröjor och allt sånt utan att svettas. Kommer så ångra när jag läser det här inlägget om ett år och jag sitter och fryser arslet av mej men asså... det är sant. Sen vill jag gå vanlig skola också.. kommer nog inte ångra att jag sagt det här sen för distans suger rakt igenom. Aya, ska söka runt på lite dansvideos på youtube sen ska jag nog sova. Bye.


Jempa as kattiga Juan in danceaction... älskar hur nici ser ut, så söt. Ehm juste, funtar på att lägga upp dansvideosarna från prodktionen även fast dom söööög rakt igenom ni vet koregrafin från kultuskolelärare kan inte sluta bra... men ska jag lägga upp dom?

101129

Hejhej, nu funkar fc igen så nu har jag  ännuuuuu mer att ta igen :( Men nu ska jag jobba fett hårt, sen ikväll om jag jobbar hela dagen så kan jag titta på greys eller någon film, är fett sugen på att se step up 2, eller någon julfilm, ååh jag vill baka lussebullar oxå! Men då måste det vara mörkt ute så man kan låssas att det är snö ute i alla fall. A juste igår kom Truman's hit hade fett kul men jalla, ska äta frukost sen ska jag pluggaaaaaaaaaaaaaa sen hörs vi.

101128 - Första Advent

Och som jag trodde var Step up 3 inte så bra. Varken Andy eller Taylor va med så det var fett tråkigt, Moose va med men det känndes inte som samma glada roliga Moose ni vet. Legacy var med! Ah men i alla fall... Ska ju plugga fett mycket idag om man nu kommer in på First Class, hoppas. Annars blir det väll titta på Grey's hela dan. Och men juste det är ju första advent idag! Åååååh jag vill baka lussebullar och pepparkakor, men asså det känns heeeeeelt fel, för mej äre Juni, Juli. Jul mitt på sommaren lixom? Men jaja, då får man väll lägga in den hära hederliga bilden :)


Step up 3?

peopleeee, jag är hemma nu. har massa bilder som elida tog med systemkameran så om pappa laddar upp dom sen så kan jag lägga ut dom här :) Och min mamma och pappa var ju i Darien nyss, djungeln. Så när jag tittar igenom kameran SÅ HAR DOM EN BILD PÅ EN ORM SOM DOM HADE HUGGIT AV HUVET!!!!!!! ni som känner mej vet ju min fobi för ormar, och asså..näee.. sen jag fråga, och tydligen vare en ganska giftig orm oxå.. uuuh, ormar är h e m s k a. Och just,e jag laddade ner step up 3, och det gick inte att spela upp fett synd... fast jag är inte heller sååå sugen att se den, känns som man kan inte ta step up till en ny nivå om ni fattar, redan dom två senaste filmerna handlar om samma sak, en tjej och en kille som kommer från två olika bakgrunder men som dansar, sen samhället vill inte att dom ska dansa, men dom gör det ändå och sen blir dom kära. Jag vill bara se trean för se koregrafin och det... men ettan och tvåan är fortfarande grymma, riktigt grymma.

den verkar lite b.....


21:05

Hejhej Sitter i el valle istället för att vara hemma och plugga, men kan ändå inte komma in på first class fortfarande så... Men vi är i alla fall härnoch firar pappa, skönt att komma ut lite. Yeee men nu äre 3 veckor kvar till jullov tror jag, skitnice! Det betyder att efter den här veckan som kommer är det bara två o h sen en åååh lovr bäääst. Jaaaaaa men bloggar med dennis ipod så ursäkta stavfel, vi hörs, bjuder på bilder senare ;)

101127

Hejsan, har lite panik typ. Kan fortfarande inte logga in på FC och jag måste göra det. Vi hörs sen nån gång.

Tråkigt

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
Jag kan vara riktigt seriös, som på film ni vet när dom är seriösa.. haah, eeh... Jag lyssnar på Never say never akustisk med Justin Bieber hahahah, ehm.. kommer inte på något mer.
Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
andra ska kunna laga mat, den viktigaste egenskapen. Näe men serri, vad menas med frågan?
Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Dom kalla mej för Färsan på lekis, i lågstadiet kallade några mej Jenni, i sjuan kallade folk mej för Bengan och Bengtsson, i åttan och nian vare bara Jennifer, thank God for that, typ i nian ba nu kommer Färsan.. hahah
Hur var du som barn?
Världens sötaste
Vad tycker du om fildelning?
grymt
Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
haaah nej
Vad kan man leva utan?
myggor helt klart, sen kan man leva utan att vara utan sina vänner
Vilket är viktigast hos en partner?
vad heter det, lojalitet??
Har du funnit Harmoni i ditt liv?
haaaaaaaaaaah harmoni?! QUE?! nejnej, harmoni finner man i himlen
Hur ofta lagar du mat hemma?
jag kan inte steka ägg eller laga nudlar.
Vad skulle du göra med ett friår?
åh, blev ju nästan tårögd när jag läste ordet friår, ååh du. Jag skulle leva livet, sova, resa, kasta ägg på lärare.
Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
måste säga asiaternas mat, kina mat, thai mat, d är det bästa asså...
Hur svarar du i telefonen?
hallå
Hur ser folk dig?
Ingen aning asså... skulle vilja veta det...
Människa som gör dig enbart ledsen?
Alla människor som går under namnet lärare
Människa som gör dig enbart glad?
enbart glad? haaaah enbart. kul
Värsta känslan?
hm.. besvikelse, tänk er att eran mamma har lovat att komma hem med typ, ben & jerrys så man gör i ordning mys, typ tände ljus tar på sej mysigaste kläderna och laddar ner en bra film. Sen kommer mamman hem och har glömt att köpa glassen..
Favorit tv-program?
GREYS!
Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
sova, vara med vännerna, komma hem sova.
När grät du senast?
haah, på nåt greys avsnitt hära, men de räknas ju inte, annars om inte program räknas så vet jag inte... typ, över ett halvår sen...
Är du vidskeplig?
what?
Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
jadu
Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
hahahhahaa NEJ TACK!

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
typ, hoppa fallskärm...
Vart går din drömresa?
Sverige... :p
Vem är ditt drömragg?
"drömragg" hahahahaha
När blir man vuxen?
när man skaffar barn :)
Vill du säga förlåt till någon?
nej
Vem är din hjälte?
finns ingen som tagit bort skolan så än har jag ingen hjälte
Vad tror du på?
Gud
Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
ung och bortskämd, önskar jag var bortskämd. ne skojja, men fett kul bo i ett hus med massa vänner (och det inte går ut på att ha sex), visst
Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Så länge man inte är heeeeeeeemskt ful så lycklig, men ser man ut som typ största psykfallet så tar jag snygg
Vad är lycka?
skratta
Vilka personer beundrar du?
som sagt finns det ingen som tagit bort skolan...
Har du någon dold talang?
många
Har du mobbat någon?
neeejnej
Vilket djur skulle du vilja vara?
fortfarande, en örn
Har du någon fobi?
ormar, uuuuuuh... uuhuhuhuhu
Vad är det pinsammaste du gjort ?
när jag gick i ettan alltså var jag 7 år, då pissa jag på mej på tåget.

Bajs på allt

Hejhej, har pluggat lite idag, gick inge bra. Sen resten jag skulle plugga idag har jag inte kunnat för jag har inte kunnat logga in på first class. Det här kan inte sluta bra, det kommer sluta på komvux. Eller okej, ska inte tänka negativt, men aa... hoppas jag kan logga in i morrn i alla fall. GAAH JAG SKULLE JU GÖRA LABB IDAG JAG VILL INTE LABBA PÅ EN LÖRDAG! Jag va inte arg innan men nu blev jag det bara för jag börja skriva om det. BAJSEEEEE. Hejdå, jag är på bra humör, INTE. Förresten tredje säsongen av grey's är grym.

Saknar att dansa








Ni fattar inte hur sugen jag blir på att dansa när jag ser på massa klipp på youtube, och dom här som jag la ut nu är grymma asså. Dags att jag sätter i gång igen nu, sen när jag kommer till Sverige ska jag börja på riktigt asså... saknar de aaaaasmycket!


my homie


whazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap


hahah söt min när hon spelar trummor visst.

Godmorgon

Hejhej, ska snart börja plugga. Har ganska mkt saker att göra idag asså.
Men men, ska snart ladda upp en video där jag och Th sitter och över på Juan och Javier dialogen, fast vi va ganska så oseriösa då, haha. Ehm jaa.. sen ska jag bara chilla... ååh d är fint väder så ska nog dra till poolen oxå :)

Jag satt och tänkte på julen, det kommer vara utan snö, utan riktig julgran och bara utan Sverige, sen slog det mej. Det kommer vara utan Amanda. Okej, jag vet vi har aldrig firat jul ihop eller någonting. Men hon åker alltid  iväg till Norrland på julen så min jul går också ut på att sakna henne, längta sönder tills hon kommer hem (även fast hon bara är borta några dagar) så vi kan börja med nyår, vara vi. Du vet, jag hatar när du åker till Norrland, man blir såhär ensam.. hatar när du är i Norrland som är typ 3 veckor per år, sen äre jag som åker iväg ett år... tänk om du skulle flytta till Norrland? Jag skulle dö... asså vänta, vad sitter jag här och snackar om Norrland, hahah. Nää men jag tänkte på när jag satt och titta på Grey's, du och jag, vi är som Meredith och Christina. Bästa vänner, berättar allt för varandra och kan vara mer än säker på att det stannar mellan oss. Det är det bästa med dej, jag minns för över ett år sen nu, när vi bara funderade på att flytta men ingen fick veta, Det var bara du som visste, du vet att jag saknar dej varje dag. Grymt mycket... ååh..jag vill bara tillbaka, vara vi. Alltid, alltid alltid kan man räkna med dej. Det har gått 5 månader nu, 7 månader till. Nästan halvvägs, jag längtar tills allt blir som vanligt igen, du och jag varje dag. Minns du på vardagarna vi sov, vakna vid nio av att jag va tvungen att ta bussen hem, haah minns varje gång jag skulle hem, från dej på helgerna jag hade aaasmkt saker på ditt skrivbord, typ mobil, busskort, ipod, hörlurar, lypsyl och massa annat.. va alltid tvungen att stå att plocka såg ut som jag baxa saker, haha. Och sen alltid "Om jag har glömt d skicka på posten" Jag saknar dej, ditt rum, din säng, ditt skrivbord som jag alltid städade. I miss you :(


love you bff ♥


Grattis grattis

åååååh, har precis tittat på grey's, det är så gryyyyyymt. Ni som tittar på det, vill ni veta vem min favorit är? Alex, eller Christina.... eller kanske Meredith, eller Izzie.. aah nån av dom, hahah. I alla fall, har fortfarande lite saker att göra med skolan. Ska vakna tiiidigt tidigt i morrn, jag ska. Och jag SKA klara hela uppgiften. Amen! Haha nee men jalla jag ska. Och jag säger till er när ni är på dåligt humör, titta på ana gina show, jag dör av garv varje gång, speciellt åt Bettan. Så grym så klockren, aaah. Aa men juste nu äre 26 november så det är någons födelsedaag.. Undrar hur gammal han blir.. 43?44? 2010-1967=43 aa okejj.. MEN GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA :D

hitta ingen bild på bara han, eller aa pallade inte leta. Men jalla nu ska jag sova godnatt!


101125

Heej, har inte bloggat för jag har bara inte pallat..
Men igår va vi i alla fall hemma hos Gara och Territ.. vänta hahahhahaah ceepe jag mena Tara och Gerritt, jag skulle kunna sudda ut det där men det är typiskt mej att säga så, en gång på dansen för typ ett år sen jag ba, asså ni vet Mirella och Theresa, jag ba, när kommer Tirella och Meresa? hahah och sen säger jag ofta typ, när jag ska säga datan skakar säger jag skakan datar, eller typ bilen får inte parkera här så säger jag typ parkera får inte bila här, asså fattar ni?... I ALLA FALLLLLL..

Vi va hemma hos dom tittade på första filmen av Sagan om ringen, sen käka vi den godaste maten min mun någonsin smakar, typ. Vi åt Thanksgivin mat, ni vet kalkon och massa annat gott som dom amerikanarne äter, sen kom mamma och pappa och Larryon så snacka vi lite och titta på två tornen ni vet. Japp.

Idag drog jag till poolen, bada och sola, sen har jag pluggat ASABASAKNASAMYCKET. Jag är nästan stolt över mej själv... bara nästan. Nu ska jag titta på sista avsnittet av säsong två i Grey's. Grey's är bästa ever.. ååh, allt jag tänker på är grey's, allt påminner mej om personerna och ååh, det är bäst bara. Haha jag måste dra bye.


tog kort på nåt cp dära... undra vad hennes problem är...

101124

Godmooooorgoooooooon
Ska snart hem till Tara och Gerritt, ska va där hela dan typ. Aa, men aa... hahah, nää men jag saknar nian fett mkt, Th påminde mej om när jag och hon alltid, alltid, alltid brukade reta upp Johan bara springa fram peta på honom och sen springa iväg. Och tillslut fick han alltid damp, asså haha jag och Th va riktiga förstörare älskade att förstöra för alla.


haha i den här videon sitter Sofia och Cissi och sjunger fett vackert, visst? Men 1.50 så ser man mej, th, felicia, moa som jagar johan. Asså jag minns den här dagen, tillslut fick han damp och tog upp stolen haha. åååååh :(

.............

okejokejokej....vill ni veta? jag hatar skolan, mm.. jag bryr mej inte längre, allt är bra här i Panama, förutom skolan. Jag PALLAR inte med distans. VAD JAG ÄN GÖR får jag ALDRIG ALDRIG ALDRIG högre än ett svagt VG, inte ens Elida får det då är det fel på skolan, visst? Jag fick MVG efter MVG efter MVG i nian, Elida hade oxå skitmånga MVG och här, DET SPELAR INGEN ROLL VAD DU GÖR DU FÅR INTE HÖGRE ÄN G, jag hatar g. Och därför, bryr jag mej inte, vet ni varför jag inte bryr mej? För under alla år i skolan har jag fått lära mej att det spelar ingen roll hur mycket du klagar eller kritiserar, eller ger konstruktiv kritik eller vare heter, det ändras ALDRIG. Dom ändrar inte. Så därför, tänker jag inte bry mej. Låt dom dära g och ig om dom vill komma. Jag tänker inte sitta HELA DAGARNA och plugga, det gör man inte ens i vanlig skola och ÄNDÅ fick jag bättre betyg. Jag orkar inte bry meeeeeeej kan dom inte bara låta mej va???????????!!! Tro mej, om det inte vore för mina föräldrar så hade jag tagit ledigt i några år. Åh ni fattar inte, ni går inte distans, ni jobbar arslet av er och ni får vad ni förtjänar. Inte jag. GISSA VAD JAG SKA GÖRA NU. HEJDÅ


lodar bild, men jag vill bara loda nu, sitta med myskläder, cola och grey's... kan man inte bara va en av dom som skiter i saker på riktigt, får ig efter ig och hoppar av gymnasiet. Jag vill va en av dom.......på riktigt jag vill.. för jag pallar inte få ett betyg som är sämre än vad man förtjänar, då äre bättre att inte få nått alls.


101123

Hejheeeeeeej
Har som vanligt inte mycket att säga, har typ 5 avsnitt kvar på säsong två så ska nog titta klart det idag, jag har laddat ner dhw men när jag titta på de kunde jag inte tänka på nåt annat än grey's så jag får börja med dhw när jag tittat klart säsongen eller tittat klart allt... vilka problem man har asså. Men har lite mer blogginlägg att skriva senare så vi hörs väll :)

From the world's greatest Amanda


Världens bästa Amanda är min Amanda! Hämtade det här på posten idag, en SVENSK tidning var verkligen vad jag behövde, svenska bokstäver på papper som någon annan har gjort... ååh, och sen godiset, känner hon mej eller känner hon mej riktigt bra? du är bäst i love u!


101122

Hejhej, har inte bloggat idag men har inte haft nånting att skriva så vi hörs när jag har något att skriva :)

Pappa kom hem med...


en systemkamera


räddade julen


pappa som håller MARABOU


alla andra skit lypyl över hela världen kan slänga sej i väggen, d här är dom bästa
han tog oxå med sej en tub idomin, mina läppar är räddade!


ja.. sen så ganska mkt mer saker :)


Bäst, Bäst, Bäst

Nu har jag en stooor förståelse för alla som är avundsjuka på mej, jag har världens bästa vänner, det bara är så. Tycker du att dina vänner är världens bästa? you're wrong. Mina är världens bästa, that's it. Tycker du att du kan skratta åt allt med dina vänner? jag och mina vänner skrattar mer, tycker du att du har bra relation med dina vänner? jag och mina vänner har bättre. tycker du at... näe jag skojja, ska inte trappa ner på dina vänner vem du nu än är MEN DU SKA VARA MEDVETEN OM ATT JENNIFER BENGTSSON HAR VÄRLDENS BÄSTA!






101121

Hejhej
Va ju på bion igår, den där jätte ormen skrämde livet ur mej asså. Och fett illuminati, den dära triangel symoblen vem försöker dom lura? Mina syskon ba, men snällaaaaaaa skärp dej, asså är ni blinda, d är en triangel med en rund ring innuti....... hahah nära, meneee. Idag kommer pappa hem så vi ska städa, sen händer inget mer så jag kommer ha jätte mkt tid för att titta på grey's YES!
aa slänger in sam tsuis senaste, just a dream med nelly :)


Bio


Hejsan på er, ska snart på bio med Tara och Gerritt och mina syskon dåra. Ska ju se den dära Harry Potter filmen och jag inte är största fanet av Harry Potter får jag väll njuta av sällskapet istället. Fast vem vet, den kanske är bra? Jaaaa... asså vi hörs väll bara när jag kommer hem då ska jag titta på mer Grey's, sen hoppas jag att dhw har laddat klart oxå... byebye.


101120

Godmorgongodmorgoooooooooon
tog sovmorgon idag och d va feeett skönt, jag va aaaaaaaastrött vid tolv igår så jag somnade, skulle titta på fler greys men jag pallade verkligen inte. Kom oxå på att jag började titta på greys under säsong 2 för jag minns fett mkt vad som hände och så.. eh ja. ska typ, titta på senaste harry potter filmen snart sen ska vi på bio ikväll, mys.

Krokodil staty?

Märkte en rolig sak oxå, djurparken som vi va på idag var vi på för tre år sen...


2007


2010

Man undrar ju, äre en staty dom har eller? Fast d vet man ju att d inte är, såg den matas förut men asså.. stackarn har ju inget liv.


blablabla

Mina ögon svider så det inte är sant, asirriterande.
Mina syskon sitter nere och är inne på andra Harry Potter filmen, inte mycket bättre än ettan var den heller så jag drog upp, sen ska dom skippa trean så Dennis berättar vad som händer på den filmen då kan jag komma ner och lyssna och sen ge fyran en chans. Ah, ska på bio i morrn och se den senaste hp filmen så jag kommer nog mest gå för sällskapet tror jag, om nu inte fyran är bra. Asså grejjen är att dom är så små, det är inte kul att titta på några små 10 åringar som lär sig att trolla lixom.. aya, ska fortsätta titta på grey's, håller på att ladda ner dhw andra säsongen oxå, pallar inte titta på ettan, kommer ändå ihåg allt från ettan så aa.. har gått 0,4% och jag ladda ner den för en halvtimme sen.. underbart.

idag är en sån dag då jag skulle kunna döda för att få åka moppe där på vägen in till kyrkan, eller gå från kyrkan med vännerna ner till donken och bara chilla, eller springa som en idiot från hope till busshållsplatsen.. 8 månader, tjere venner.


Grey's igen

Satt nere och tittade på första Harry Potter filmen med syskonen men fyyyyyyy så dålig, riiiiiiiktigt tråkig asså. Kanske mest för att den är så gammal? Dom ropar ner mej när dom börjar med andra filmen. Hoppas den är lite bättre. Drog i alla fall upp till rummet ska titta på Grey's nu, ligger på säsong 2 nu och är beroende, eller beroende har man vart i några år nu men men... ska fortsätta titta grey's nu. hörs.

101119

Hej, sorry att jag inte har bloggat idag men åkte tidigt i morse till en djurpark med barnhemmet. Det var väll kul, men va riiiiktigt trött. På vägen hem stannade vi och käka pizza och jag svär jag höll på att somna där asså. Är så inte van att gå upp halvåtta, kan inte fatta att jag gick upp halv åtta varje dag för bara ett halvår sen. Kom hem, så vare en man här som fixade internet så nu är det lite snabbare, awesome.


orkar inte rotera och orkar inte ladda upp mer, d är tråkigt att ladda upp bilder asså.

Vilken del av hyllan är bäst?


La reina's del av hyllan, smyckeskrin, parfym, solglasögon


min del av hyllan, cola, m&ms, skittles, nåt mer snack, sen har jag en choklad i kylen som väntar, vill du va min vän eller elidas vän? :)


Enäggstvillingarna

Hejhejjjjj
sitter hemma hos mormor och morfar nu. Gör typ ingenting, kanske ska plugga lite eller så tittar jag på någre grey's avsnitt. vi får se. Asså jag är så sjukt hungrig min mage gör ont, aaaaaaaaaaaaaaaahhhh hahahaha, nooowaaaay. Mina kära vänner Moa och Stina har fått reda på att dom är enäggstvillingar IDAG! efter 16 år, asså baaaahh, vad konstigt... aah.. man har gått runt och vetat att dem har varit tvåäggstvillingar sen nu så ba baaaaaaaam, aa ni är roliga, grattis! eller säger man så?? saknar er i alla fall!


la reina med slav #2


den finaste clownen på den planet


vädret va inte så fint men gräset var grönt i alla fall, är erat det?

Dagens outfit???????


neee bara nån mobbad cepe


03:20 pm

Tittar på ana gina show just nu, grym. Men ska typ klä på mig lite sen drar vi till mormor och morfar, yeeeei.
Amanda sa att jag måste ta mer bilder så kameran får väll hänga med då, men ska typ plugga medans jag är där också för jag är inte riktigt klar asså. Sen när jag kommer hem ska jag titta på grey's antagligen, igår kväll tittade jag på fyra avsnitt så jag har tre kvar sen är jag klar med säsong ett, awesomeee. Ettan är lite tråkig faktiskt, längtar tills mer saker händer, det vet man ju kommer göra, som typ... aah men precis. hahah, byeeeeeeeeeeee


101118

Hej på er.
Ska plugga naturkunskap typ hela dagen idag, har gjort klart allt annat förutom det så aa.
Men ofta det redan är torsdag liksom, tycker dagarna går fett fort här. Men eeh.. vi hörs :)


Firebomb - Rihanna


Är det bara jag som har nån slags hat-kärlek till Rihanna?


Köp


Den här tröjan, en vanlig enkel t-shirt.. this is sooo me, jeans och t-shirt, innan hade jag den dära t-shirten med spets på axeln ni vet, gaah... jag hatar att vara fin, varför vara fin när man kan va ful lixom? :)


och den här, liite onödig att ha här i Panama men jag kunde inte låta bli och man ska ju blicka frammåt visst? haha, gick på 40 dollar, den hade säkert vart billigare i Sverige, men ack så skön, ack ack.. låter som kvack visst..


skulle kunna säga att oxå har köpt ett par fina skor, men nejpa.. d här är elidas, fast klacken är verkligen inte sådär liten som den ser ut.... okej den är inte världens längsta heller men aa... ååh vill ha höst nästan...

aah d är sååååå inte jag att visa vad jag har köpt...

I miss my moppelito

Nämen tjaaa, borde man inte skriva shaa istället? Lixom.. tja?
aa men aa, drog till albrook, zara, den bästa (och dyraste) affären i Panama, eller dyraste och dyraste men den är dyrare än dom andra affärena där du kan få en t-shirt för 4,5 dollar lixom, den är ju dyr för det är importerat från USA, eller äre från europa? hmm.. aah men i alla fall, hittade två tröjor, visar dom sen :)
Sen drog vi på youthsak och snackade lite och så. Sen drog vi till on the run tror jag det heter och käka... aah kom hem nu vid tio. Och jag har saknat min moppe mer än något annat idag.. jag har sagt det förut men jag ska ALDRIG ALDRIG ALDRIG sälja den, eller joo. När jag har köpt bil typ, när man är 20 lixom. Kommer vara 20 år och köra runt på min blåa snygga moppe, that's it. Alltid när jag kör själv sitter jag och pratar med min moppe, det var heartbreaking när jag berättade för han att jag skulle flytta och va tvungen att lämna han, jag vet att han grät för oljeknappen började lysa rött.. haaha nee fast..joo. Ah men vi barn ska med Gerritt och Tara och se nya harry potter filmen på lördag, kanske. Så jag måste ladda ner alla filmer nu, har aldrig sett en harry potter film så det är väll dax nu.. eller? vi får se. Aya ska i alla fall titta på Grey's ni, ni fattar inte hur vacker Meredith var i första säsongen, hon va fett sött, alla va så små, lilla Alex, och Christina och Izzie, åååh.. aah men bye :)


hey mi bebiii moppelito jag är snart hemma ♥


Pajjasbild


försökte mej på en dagens outfit bild, gick inte så bra och min arm ser rolig ut.. ah men whatever.
Ska dra till albrook for some shoppiiiing, eller aah, ska typ bara in på Zara och köpa tröjor, kanske ett par jeans oxå vi får se. Seeya later ;)

Grey's

Tjaaa alla, vet ni vad jag ska göra? Titta på grey's från säsong 1. Nice va, nu kommer jag ha nåt att titta på varje kväll, sen när jag har tittat klart på alla avsnitt inom grey's börjar jag på dhw, sen kanske någon annan serie.. inte gossip girl, titta på det förut men sluta jag typ somna under varje avsnitt... aah men igår innan jag skulle sova tittade jag på gammla videosar så hitta jag en video från efter att vi hade sett avatar, typ.. jag, amanda,th,vicki,rasmus och ludde. Så vi satt på donken och rasmus hade blandat ihop någon äääääääääcklig röra, så vi tvinga han att käka den.. åååh asså jag minns det dära.... hahahah han va ju fett nojjig först, ska jag äta eller inte lixom. Sen amanda ba i bakrunden hör man, "Fruntimmer" ahahhah jag doog så lik hennes pappa, hahah. aah men juste, grey's vare vaa, i morrn shoppaaa!


04:46 pm

Tjaa. Känner bara för att skriva så då gör jag väll det. Är sååå glad för att det har vart sol idag, asså på riktigt det gjorde min dag. Fast nu måste jag bara plugga lite till, ska göra klart historie uppgiften och göra om den dära grejen jag fick ig på sen är jag klar för idag. Eller kanske gör lite matte om jag hinner också. Och juste, jag har fasnat för Nelly nu, asså inte Nelly Furtado utan för riktiga Nelly. Först dör trippin in da club när den kom ut, sen Just a dream, nu lyssna jag på det albumet... fett grymt



It's not how you hit the ground, it's how fast you get back up and go

 
(Go - Nelly ft. Talib Kweli & Ali)


webb bilder

Har precis kommit in från poolen. Är så glad att det äntligen blev sol, asså sol är lycka, värme är lycka.
Kom in för en stund sen, satte mej ute på altanen tog kort med webben asså.. webben blr handkapp näre är sol.



'






japp, sol och värme förstör bilderna...


101116

hejsan, nu ska jag börja med plugget. Det är sol här ute hoppas det håller i sej tills typ ett då drar jag och badar och solar, ååh tänk vad härligt att bli brun igen. Aah men pluggaaa, bye

Breaking News

Hejsan, har pluggat idag... aah, ett tag blev det sol!!!!!!! har inte sett den sen typ.. förra onsdagen, så det kändes som sommar igen, hoppas det är sol i morrn då drar jag till poolen och sen får ni bilder, kan ni ge er på. Hahah, nääe, men juste guuys, ni vet Michael Jackson ska släppa nytt album, eller asså inte Michael då men ni fattar, "Michael" kommer den heta den släpps i December, om jag fatta rätt kommer det finnas några låtar som man aldrig hört, ååååååååååh jag  L Ä N G T A R. På hemsidan har det redan kommit upp en låt som kommer vara med men den är gammal, det är Hold my hand ni vet den med Akon, fast den här va lite bättre verision, http://breakingnews.michaeljackson.com/ där kan ni höra den låten. Aah, asså ni vet jag skrev om han fett mycket förut, det är inte det att jag har slutat lyssna på han, verkligen inte, lyssnar fortfarande nästan varje kväll innan jag ska lägga mej hahah,men jag skrev om han typ... varje dag så jag tänkte äääh kan inte hålla på så här längre, hahah. Men skulle jag få välja att lyssna på en artist under hela livet tills jag dör hade jag inte ens behövt tänka, Michael Jackson är den bästa and that's it.


101115

Hej, ny vecka alltså efter den här veckan är det 4 veckor kvar tills jullov.
Det är en ganska chill vecka i skolan tror jag... eller aa förutom en jobbig sak, måste göra om lite på min natuskunskapsuppgift... ig asså.. hehehh.. aa men.. är på så gryyyyymt shopping humör, vill till albrook mall för dom har Zara, och zara är ju den enda affären här med europeiskt mode, dom har massa skinnjackor och grejjer... aah fast jag ska ju inte köpa
det, men typ linnen, shorts och sånt... vill åka idag, nuuuuuuuuuuuuuu... sen ikväll ska jag titta på ung och bortskämd, älskar daniel paris "jag skrubbar inte toaletter och golv, det ända jag skrubbar är mitt ansikte" haha bästa, aah men jalla bye.

Bara för att inlägget ska ha någon bild och inte va så tråkig precis som alla andra inlägg... :)


Elida aka. La reina

Hej idag är ingen bra dag, för jag har lockigt hår och inga kläder och ska ut. Och hör och häpna, skoja.. vem säger så? Men lyssna... Elida aka. La reina är heeeeeeeeeeeeeelt sanslös, varje dag, dagarna i ända spelar hon hög musik man säger, sänk, stäng av.. gör hon? nej. Igår, satt jag i soffan lyssna på musik, hon skriker STÄNG AV, JAG STÄNGER ALLTID AV NÄR NI SÄGER ÅT MEJ. asså.. d va årets skämt jag svär, idag fick jag agera slav, städa toaletten, för det är ju bara jag som stökar ner där, det är jag som lägger allt damm på spegel, handfatet, det kommer absolut inte naturligt, nej nej, det måste vara nån, det måste vara jennifer... hon skulle städa rummet, har hon gjort d? nejpa... hon sitter där nere i köket har höög musik så jag som sitter instängd på mitt rum på övervåningen hör. Inget illa menat, hon är snäll, hon brukar platta mitt hår, noppa mina ögonbryn och sånt som jag tycker är tråkigt.. men jag längtar tills hon har flyttat ut.......... heheh.... he. För när jag är trött på familjen kan jag sova hos henna några dagar, när jag är trött på henne kan jag bara sova hemma några dagar. När jag är trött på alla kan jag bo hos Amanda några dagar, det är det livet går ut på, bli trött på personer, flytta runt...
(nu hoppas jag ni gamlingar (vuxna) fattar att jag skämtaaaaaar, vuxna är gaaaaanska så tröga på att höra skillnad på ironi och seriöst..hehehhhhhhhhhhhhhhhhh..............) bye


man ser att hon sitter och smider onda planer hur hon ska göra mitt liv till någonting hemskt, bara för att jag va söt och inte hon...

101114

Hejhej

Jag drömde världens bästa dröm i natt. Jag va i Märsta, ALLT va som vanligt. Det var typ några dagar innan nyår så vi va och fixade och hjälpte till massor, sjukt kul. Och man va med alla sina vänner och allt ååh. Jag drog hem, la mej och sov. Så jag sov lixom i drömen fattar ni, jag drömde i drömmen. Sen så vaknade jag i drömmen, utan att öppna ögonen, för om jag öppna ögonen så visste jag ju att jag skulle se rummet här i Panama. Men sen så öppna jag ögonen SÅ VARE INTE RUMMET I PANAMA, DE VA MITT RUM! Fattar ni hur lycklig jag va, för det kändes så verkligt. Jag va hemma på riktigt asså.... sen jag smsa Amanda fort, SMSA som jag inte har gjort på år, typ Vad ska vi gör idag, så hon svara, filmkväll? GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, lycka. Va en dag till där, allt va som vanligt, åkte hem och sov, samma sak, ville inte öppna ögonen när man vakna. Men sen så öppna jag ögonen, och då va jag här i Panama för då hade jag vaknat på riktigt... blev fett chockad, trodde helt seriöst att jag va hemma, det var typ när jag vakna "Vart är jag?!, Vem tog mej hit?!" haha. Sen kom jag på... aja, har fortfarande lite plugg att göra så vi hörs senare :)

Deja Vu


Jag säger bara en sak, SE DEN. Den var på riktigt tusen gånger bättre än Taken... åååh jag vill oxå ha sån Deja Vu känsla som dom har i filmen, gaaaaah fett cool. Världens bästa film, nummer ett på listan... åååååååååååh. SE DEN!


Jag älskar våran huvdstad asså...


"om jag gått vilse i dimman är det här jag ser klart"


Snow...


Jag minns inte hur kallt snö egentligen är. Eller det känns som jag vet hur kallt det är men inte hur det känns, som att det var i ett annat liv jag hade snö typ... Men idag saknar jag Märsta så sjukt mycket så jag skulle lätt ta snön om jag var tvungen, men den där växthuseffekten måste ge sina effekter snart så sweidiland blir varmt asso...Panama i mitt hjärta säger jag bara, tack Gud för det finns land som slipper snö!

Ni gjorde min dag


miss universe


en stalker från thailand


miss universe


thailändaren, asså hahaha jag doooooog av garv, that's my thai!

101113

Godmorgon, har fortfarande plugg, ska bli klar med allt idag. nu på förmiddan helst, men vi får se hure går med det. ehh..aa, har inget att säga typ.

!"#¤%&/()=!"#¤%&

Asså jag pallar ju snart inte levaaaaaaa, allt det här måste jag göra innan nån dag så det blir nåt av detta liv....

* Förnya min garderob, alllllllllllllt måste köpar in nytt och MYCKET. Shorts, jeans, t-shirts, linnen, långärmade, converse, reebok,vanliga sommarskor, underkläder, smycken, smink. gaaaaaaaah

* Göra något ÅT MITT HÅÅÅÅÅÅÅR. Jag blir på riktigt deprimerad av att ha lockigt hår, det ÄR SÅ ONICE, d är fult, värdelöst, jobbigt, äckligt, gaaaaaaaaaaaaah.........

* Lära mej att sminka ordentligt, jag lägger på lite foundation, solpuder mascara and that's it. Man vill ju känna sej fin någon gång.. gaaah..

* Lära mej att hålla rent.... Det håller ju aldrig efter att man har städat ALDRIG JAG SÄGER DEJ!

* Blogga, jag vet inte hur många gånger jag säger aah men nu skare bli nåt av d här, d här är jordens sämsta blogg i världshistorian, den dagen jag kommer hem till Sverige äre över för den här bloggen, sssspikat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* Göra sånt jag säger, "nu ska jag titta film" tiden går, "nu ska jag plugga" tiden går, "nu ska jag göra det" tiden går, "nu ska jag skriva till den personen" tiden går... TIDEN GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR ALLTID

*Sluta skriva för man blir ju allvarligt deprimerad, måste ta tag i livet känns det som... fast gaaaaaaaaaah...


i nian måste jag ha haft aggressions problem, jag va asur på plugget och va riktigt riktigt nära på att bränna upp något viktigt pluggpapper där jag hade suttit och skrivit, jag hann behärska mej själv som tur va.... aah
hela listan är pågrund av att jag har lockigt hår just nu, har jag lockigt hår är ALLTING dåligt, ni som har rakt hår, permanenta ALDRIG ALDRIG ALDRIG lockigt, åååh jag minns när jag va liten och va på cirkus så vare en blind mamma som hade en son som ramlade, och stackars mamman visste inte vart hennes son va, hon bara sprang runt där med sin käpp.... aah, appropå bananer asså. nu ska jag sova.

Narnia times


tjaaa på er, har pluggat lite idag men asså det gick skitsegt. Skriver om Gustav Wasa, fett dryg. Aa men sitter just nu och tittar på Narna med familjen, narnia är fett bra manneeeen. Kul fredag, hade jag varit i Sverige hade jag fått damp, sitter hemma en fredagskväll, who does that? Men nu är det bara skönt för det finns inget att man borde göra.. mmm nice asså, kommer typ vara psykist störd när jag kommer tillbaka, kommer bara sitta hemma, aldrig gå utanför dörren, typ aldrig duscha, byta kläder, borsta tänderna... hahah, ne men bye.


101112

hejhej.

Har sparat dom två största uppgifterna till sist så dom kommer jag få sitta med hela dan. Ska snart ära frukost sen ska jag plugga fett mycket, ska ladda ner en film jag kan se ikväll. Asså jag vill bara ligga och loda och sova hela dan, får bli i morrrn. jalla vi hörs

Bajs på tiden

Ah men tja, har inte varit bra bloggning idag. Men har gjort det plugg jag planerade att göra idag så det va bra. Nu ska jag sova, ååh finns det något bättre att sova? Om jag fick välja att hälsa på Sverige eller sova i en månad skulle jag välja att sova i en månad. Skoja, men asså... tänk att nu äre bara fem veckor kvar tills jullovet typ, sen så går tiden fett fort sen är jag hemma i vardagen, jag vet inte om jag vill eller inte, vardagen... fett synd. Om mamma och pappa flyttar hit igen kommer jag lätt att typ bo här i tre månader med dom, Panama för min del är verkligen inte över. Bo här 3 månader varje år när man är runt 20 vore nice va. Men jalla ska sova nu, det är morgon hos er så ha en niceeeeeeeeeeeeeee skoldag och en goooood fredagskväll.
Jag och Elida på planet från Sverige, minns hur många tankar man hade i huvet då, typ tänk näre är November och man har bott här nästan halva tiden, allt kändes så långt bort men titta, nu äre November lixom... De där va igår, det va i Juli... asså bajs på tiden, den går för fort. Och jag ser bajs ut på bilden för jag hade dygnat dära..


garv dag

hejhej idag har vart en riiiiiiiiiiktigt bra dag, först har jag pluggat lite, d gick ganska bra. Men ska fortsätta hela kvällen, sen har jag webbat med tth, dog av garv när hon berätta en sak... så episk, haha hej ludde replik. Han säger alltid episk... ehaaa, men sen såå satt vi och snacka skiiiiit mycket om minnen typ och asså produktionen snacka vi oxå om... om det finns en tid jag fick spola tillbax till så äre den. Sen så har jag tittat på Ana gina show och har D Ö T T av garv, så klooooooooooooockren asså. Ska snart titta på kenza tyra show men den är inte lika rolig :p.... aah men, sen så läste jag nyss en kommentar från amanda på onödiga inlägget skiten, hon ba, hahahaha jennifer du är så fuul! fast jag håller med dej på allt. asså hahahah vem äre som är ful egentligen??? först du säger jag är ful för jag tycker så, sen så tycker du lika dant, hahahaha amanda är cp, ah hon har förresten skickat ett paket till mej men det kan bara pappa hämta ut och han kommer inte förs om typ en vecka, baaaaaajsarååååååå... vad tror dom att hon skickar? knark eller? aah, men ska göra nåt annat nu, hejsvejs.

101111

Hejbajs

Sitter här i sängen och pluggar, går gaaaaaanska så bra men det är svårt. Gymnasiet är inte kul asså. Nian va fett enkel egentligen, saknar nian, min klass och allt. Och har lyssnat sönder på Stockholm i mitt hjärta med Petter, nu saknar jag Sverige, fast inte snön då. Men typ höst är mysigt, sommar är bäst och våren är oxå bra. Tänk vad mysigt att bara kunna sätta sej på tåget till stan med sina kompisar. Gå på bio, äta på kungshallen, springa runt på olika affärer, se alla emos vid plattan.. haha, näe men Stockhom är så sjuuuuuuuukt fint, världens finaste stad på både vintern och sommaren.. men tillbax till pluggandet.

Klassiska videoklipp

Det bästa bästa bästa som finns är roliga youtube klipp, sen finns det dom som man kan titta på hur många gånger som helst och alltid garva lika mycket, dom här har man sett för över ett år sen, vissa för över två år sen och man garvar fortfarande lika mycket, jag minns hur jag och Th alltid gick runt i skolan och sa alla repliker i dem här videosarna, tider asså, men här kommer mina favoriter, gaah jag har garvat så mycket nu när jag har gjort det här inlägget. Tack Gud för youtube asså! hahah

Fruktsoppa


Pajja glajjerna (bästa)


Axel p12 ( oxå bästa)


How to be a gangster (finns oxå andra verisioner som how to be a nerd, a emo och sånt, nerd verisionen är oxå fett klockren!)


Nakenlekar


Nedräkning tills jag kommer hem

                                                   

heheheh

What's wrong with me? Nyss jag hade ingen blogglust men nu har jag. Irriterande det där. Men i morgon kan jag inte lova att det blir bra bloggning, har tusen saker att göra så ska upp vid åtta. Men kanske gör lite saker nu oxå innan jag går och lägger mig. Ska rensa garderoben, på riktigt, slänga sånt jag inte använder, slänga typ allt i tvätten haha. Sen kanse tvätta håret... eller jag gör det i morrn efter att jag har badat, har simmning på idrotten som jag måste göra i morrn. Men ska skriva några inlägg innan jag somnar :)


saknar sommaren 10 så det är sjukt, kan inte fatta att om en månad vare ett halvår sen.


ökenblogg

Ässo jag har tappat bloggsuget helt. Men vill ni veta vad jag hade på mej idag? Jo, en fin svart t-shirt med jeans shorts, axelremsväska, converse, vad hade ni på er? Täckbyxor och dunjacka? hehehe, nee men kom ju hem från Darien, sen kom släkten hit till oss en stund. Dom drog hem, vi drog till Larryons basketmatch men stackarna förlorade, men dom är grymma. Asså jag dör av tråkighet när man tittar på typ handboll, innebandy och sånt men basket, det är fett kul att titta på. Ah, drog och handlade sen, köpte b&j som jag ska ha ikväll till dhw. Sen så ska jag plugga, sova tidigt ikväll ska jag göra oxå, ska upp runt åtta i morrn för att hinna ikapp med plugg... asså inga bilder, inga videos ingenting men så äre. Har världens bloggtorka så bye.

101110

hooooooola

har äntligen kommit hem, åååh påväg hem stanna vi vid en FETT FIN flod typ... d rann vatten, så vare stenar och det var fett fint, hade inget batteri på kameran så får ta kort och så nästa gång vi åker dit. Men aah, skulle plugga i bilen men jag titta på film. Så ska plugga nu sen kanske vi ska på Larryons match. Så bäst att jag börjar nu. Och äre redan tionde november? tiden går fett fort asså...

101109

Har egentligen inget att berätta, åker hem ikväll antagligen. D va skönt att sova här...
men aa, jag som älskar att åka bil får åka bil i fyra timmar :D men måste kanske plugga lite på vägen oxå.
Vet att jag inte kommer få ett svar men va är "kl" som tog åt sej på "onödiga saker jag stör mej på"? :p hahah, aah men vi hörs när jag kommer hem. bye.


101108

hej på er. Är här i Darien nu, skiiiitdåligt inernet så bilder kan ni glömma. Vi får se om jag uppdaterar här men annars drar jag hem på tisdag eller onsdag, så d blir som vanlgit då istället.

Dygnis

Ångrar att jag dygna, varför skulle jag göra det för? Kunde jag inte bara lägga mej i vanlig tid? Nu mår jag illa, allt jag vill är att sova men skulle ändå behöve gå upp då inom två timmar.. kanske äre värt d ändå, att sova asså. hmm... får se. Innan måste jag i alla fall duscha, kommer somna i duschen. Packa skolböcker, ladda ner musik till ipoden och hundra olika saker, verkar inte som det blir att sova ändå va. Får sova i bilen, men vi ska förbi price smart oxå...................... gaaaaaaaaah jag säger alltid efter jag har dygnat: Aldrig mer igen.
Nu säger jag på riktigt och jag lovar, ALDRIG MER IGEN. Jag har att dygna, det är ens inte nödvändigt, heeelt onödigt att bara sitta uppe BARA FÖR ATT när man kan göra det mest värdefulla på jorden. SOVA!






under natten, vem är jag? vet inte. men nu ska jag duscha.

Du tror att du är en sån lustekurre

Har säkert berättat den här historian tusen gånger förut men jag säger igen för jag kom på det igen. jag minns när jag och Amanda skulle dygna en natt själva hemma hos henne. Asså vi verkligen STORBRÅKADE då. Eller asså storbråkade som bara bästisar kan göra, ni fattar. Vi blev fett sura på varandra, vi slåddes.. slogs? Sen bytte vi varandras lösen på bdb. Haha sen vi diskutera fett villt ba men du ska alltid vara sån, du ska alltid göra det, jag pallar inte med dej lalal ni vet. Asså vi va skitsura på varandra men Amanda va mest sur, sen när vi satt och diskuterade hon ba, asså helt seriöst, hon va heeeeeeeeelt seriös, hon skulle typ langa största dissen så hon ba: Du tror att du är en sån lustekurre. Jag ba WHAAAAAAT?!?!?! LUSTEKURRE, sen doooog vi av garv, hahah och sen va vi vänner resten av natten.. asså lustekurre? jag fattar om man säger det på driv, men hon var 100 % seriös.. omg, jag dog av garv.


jag älskar den här bilden, ååh... jag saknar dej ♥

dygna

shooooo, vet ni. Jag ska dygna. Jag ska dygna och plugga lite så jag blir nästan ledig på måndag.... men jag dygnar för jag har sjukt mycket att göra... typ, packa.. heheh, ehm duscha typ och så. Drar till djungeln i morrn bitti, måste ladda kameran oxå, men vi hörs under natten :)

EMA

Har webbat med Th idag, länge sen man webba med henne asså, men d va kuuuul vaaaa. Aaa d vare. Så har jag tittat på EMA, minns förra året när jag och Th titta hemma hos mej vi hade meloner, godis, chips och allt.. åå d va mysigt, nu satt jag bara här själv + d e ljust ute oxå, så d pajjar ju stämningen, men aja. Nu ska jag göra klart lite plugg, har 40 min på innan deadline nu så d är lite bråttom... så hörs vi :)


101107

Jag mår så sjukt illa d är inte saaaaaaant, känns som jag ska spy. Asså åååhå, aa men.. ska göra lite skola sen ska jag titta på EMA, jag hoppas djuuupt innerligt att det inte är dubbat, ååh om d är dubbat så får jag d a m p. Men först måste jag göra lite skola, men jag vill inte logga in på first class, ååh jag vill inte läsa mina mail från lärarna, jag vill inte, vill inte, vill inte.

Onödiga saker jag stör mej på.. heheh

Asså stör mej på fett många småsaker, eller stör mej och stör mej.. garvar mera, men typ.... ett exempel, när man läser bloggar eller på facebook typ: "Ring mej när du ser det här" "Ring mej fort" "Ring mej, ring mej, ring mej, ring mej" jag får daaaaamp, RING SJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLV!!!!!!!!!!! Asså äre så svårt att ta upp sin egen mobil och ringa? måse man skriva på sin blogg eller facebook, sen VÄNTA i hundra år på att andra personen ska se det och sen ringa? asså va? Sen typ, när folk snackar skit bakom nåns rygg, sen är med den personen, det är på riktigt FETT lågt, man kan ju bara tänka sej sen hur mycket skit den personen snackar om dej fast man inte vet. Sen tjejer som skriver till huuuuundra andra tjejer ba: åååh du är min älskling, du är den bästa, jag dör för dej, jag kommer alltid att älska dej och blablabla, inte bara till typ, två, tre, fyra, nära tjej kompisar utan till ALLA, undrar lixom hur mkt sanning det ligger i att dom tjejjerna dör för varandra? Eller sånna som har syskon på fb, asså tuuuuuuuuusen olika personer där, fattar ni? jag skriver som ett cp, men asså dom har angett alla sina kompisar, och alla dom någonsin har träffat som sina syskon. Sen g, asså typ som i ge, eller get, eller gjort, asså vem har bestämt att just några ord ska uttalas j men stavas med g, och andra ord ska stavas med g och utallas med g som gå, gång... mycket enklare att bara je, jet, jort. VARFÖR ALLA DESSA SAKER?


VARFÖR SER MIN NÄSA SÅ STOR UT??????????


när jag va liten va min största dröm att få små läppar, på riktigt, för elida mobbade mej för hon tyckte jag hade "fläskläppar" stackars mej, vi satt hemma hos en vän och åt middag med hela hennes familj, jag va kanske... 8, så sitter Elida och babblar om mina "fläskläppar" så jag drog in läpparna, asså gjorde dom mindre för jag skämdes så mycket, sen så säger hon högt och pekar på mej, "Titta som nu drar hon in läpparna för hon skäms" stackars mej satt där helt tårögd och önskade att jag kom från usa, för jag trodde alla från usa hade små läppar.. men d e ju typ så? varför jag säger det här vet jag inte, nu är inlägget för långt och ointressant hejsveeejs

video från vintras


fett skum video, amanda, jag, rasmus och ludde påväg till vicki för typ ett år sen.. Amanda är ju helt störd, hahah

101106

shoo, sorry att jag inte har bloggat men asså. Det är ens inte kul ju, ah men idag har jag inte gjort någonting, inte ens pluggat, typiskt th att göra allt i sista sekunden, som nu har smittat av sej till mej, hahah. Nää men jag har faktiskt skrivit en hel uppsats till henne förut om Picasso.. heheh, den latmaskeeeen! Jag knackade på hennes dörr, ni vet ville titta på dhw tillsammans eller något, hon bah om du inte skriver min uppsats om Picasso ska jag berätta för alla att du tänder på kycklingar, jag blev helt skakis och ba "visst ersmajonäs" haha nee men typ. Så ska sitta inne hela dan. På måndag drar jag, elida, mamma och alice till djungeln i tre dagar, pappa är ju i Sverige så killarna ska bo hos Larryon. Hoppas det blir skönt där borta, bara att skolan börjar... asså man pallar junteeee. Känner mej som största spec barn typ "Hej jag klarar inte av riktig skola så jag måste gå distans"
A fast juste vi titta på grown ups och beställde hem pizzza, den va helt okej, rolig sådära.


man this is goooood, asså äter skimycket sån här mat här i panama, kommer rulla fram på flygplatsen i sommar till mina vänner sen, inte springa, rulla.

Asbra dag

Hej, som sagt pallar jag inte blogga så mycket just nu, men har i alla fall haft en miket bra dag idag. Började med att jag skulle plugga, gjorde jag det? noooop. Vi drog till ett mall, med mååånga affärer, hade inte mkt tid så hann inte gå i så många men jag fick med mej hem två tröjor, som jag var fett stort behov av. Sen kom vi hem, fixade oss, så drog vi till Gerritt och Tara, det var... fusion (motsvarande hope, om motsvarande ens är ett ord men ni fattar) så vi tjejer drog till bio, lyx bio typ, stooooora stolar som man kunde luta sej ner så låg ner under hela filmen aaasnice, sen drog vi hem till dem igen så satt vi där och titta när killarna spela tv-spel, sen när alla hade gått vare bara jag, mina syskon, akash, gerritt och tara kvar, så kom mamma oxå så vi satt och snacka läänge om olika språk och så, hade fett kul faktiskt. Är hemma nu, ska snart sova.. för i morrn hörrni. då blire däremot plugg... har typ ångest, vill inte logga in på first class, börjar typ svettas och skaka när jag ska öppna brevlådan och läsa mail från lärarna.. haha inte riktigt men jag HATAR det. aahmen jallaaaaaaaa, vi hörs när vi hörs, för det är ett under att jag skrev det hära inlägget. BYE.

101105

Mooorsnig

Ligger här i sängen som vanligt, ska snar gå ner och se om det finns något till frukost men jag mår fett illa asså... aah, men sen ska jag göra lite plugg, har skjutit upp det hela veckan så nu måste jag göra det... jag har en sån dära period då man inte pallar blogga så ni får ursäkta ershögheteeeeeeeeer

Love The Way You Lie Part 2


Den va bra visst? Den bästa biten kommer 3.13 då eminem börjar, haha det är bara för man gillar Rihannas röst som den låter här, men det fula är att man vet att om dom någonsin skulle göra den här live skulle hon låta som en kråka, men annars ären bra visst? :)

101104

Känns som jag alltid bloggar från dennis ipod... Men har inte hunnit sitta vid datan idag så jao, drog i morse till los pueblos skulle försöka hitta något mer att akicka med till amanda och th men hitta typ INGENTING. Aa... Drog hwm sen och typ direkt drog vi till flygplatsen för att lämna av pappa som ska va i sverige i två och eb halv vecka, jag är fett avubdsjuk vill oxå. Sen ska ha åka dit igen i april. Men aa, sen drog vi till gerritt och tara så nu är vi vär ska typ äta härnoch så. Killlarna ska sova här, men vi hörs när jag kommer hem. :)

hemma nu

men tjaa, nu är jag hemma.
Fick en liten hjärtattack för jag trodde att jag hade missat dhw, men ickeee. Det börjar ju tio här, fett bra :)
Men jaa.. i morrn åker pappa till Sverige så får se, hoppas hoppas hoppas jag hinner åka och köpa saker till mina kompisar!!! Om jag inte hinner, så lovar jag att jag köper MYCKET MER saker och skickar på posen till er så det kommer lagom till jul, jag är jätte lessen om jag inte kommer hinna, vet ens inte om det är öppet. Så tjejer, om jag inte hinner så lovar jag att köpa mer till jul och skicka på posten. Men i alla fall... dagen har varit trevlig, mycket,mycket,mycket trevvvvvlig. Min kamera la av precis när alla skolor började marschera och det var d som va bäst... men men... ska kanske klippa ihop alla små klipp så det blir en video istället för många som är 30 sek var. Men aa...




blåsigt..

101103

Hejsan allaaaa har inte bloggat på hela dan för vi drig runt åtta och tittade på alla som marcherade, dom firar nationaldagen stoooort här, har videos och bilder att bjuda på men får se om jag pallar ladda upp dom. Sen drog vi till fridays med trumans och sen till typ vattnet... Haha nee men aa eeee sen drog vi hem till dom har spelat lite basket och nu ska vi se film. Sitter på dennis ipod så kan inte ladda upp bilder. Aah men ska nog titta på filmen nu, ska se gladiator :D Ps. Amanda ramla på fyrishov idag!!!!!!!!!!

Tiden går läskigt fort

I arkivet  21 December 2009

"tjenatjena

vaknade verkligen inte i tid till skolan idag.. kom dit vid halv elva typ sen satt jag och Th och käka kebabrulle. Och sen vare typ innebandy tunering som inte va kul. Så d va riktigt onödigt att ens gå till skolan idag. Efter skolan drog jag och Th hem till henne, så vi gjorde oboy och så käka vi en massa snö asså d va fett gott att äta snö med socker på! Sen sov vi och sen drog vi ut, och nu har jag nästan precis kommit hem.
Och eftersom jag går på den väldigt efterblivna skolan Ekilla så ska vi ha skolavslutning i morrn bittit, så ingen sovmorgon för mej som dom andra flesta får! bajsa.
Jaja, jag och Th har en deal, den som har minst ogiltlig frånvaro får fisa den andra i ansiktet! Hoppas hoppas hoppas att jag har minst frånvaro asså! Juste, fick ALLA rätt på sångprovet, d va bara jag och Cissi som fick de i klassen så då kände man sig feeett bra asså! Whatever, ska göra nåt annat nu,"


satt och läste i arkivet och på riktigt, det där var inte för ett år sen.. det var för 2 månader sen känns det som.. läskigt asså.. men men ska upp sju i morrn, nationaldagen här i panama så ska dra och titta på massa saker kan ta kort får ni se, godnatt :)

viiidddeeeooo



Mitt hår har växt




tänk hur långt d blivit på 4 ½ månad, d va liiite längre än axlarna när jag klippte av allt slitet, men titta nu, och längre kommere bli, fast jag måste klippa topparna oxå så d inte blir lika slitet :)


101102

Godmorgon på errrrr,
Har precis vaknat, ska hoppa in i duschen, ta på mej kläder och såntdära... som jag inte gjorde igår, gick runt med pyjamas hela dagen som världens största noooooollaaaa, haha vem säger så? typ vilken nolla, haha nolla.. du är en nolla :) näee, men.. vi är hemma själva hela dagen i dag med, som vanligt typ :p
Och inte äre sol här idag så då pallar man inte gå till poolen, vem vill göra det när det är moln? Ahhh men, ska nog titta på en film typ deja vu, eller så tittar jag på adulhood igen.. heheheh. näee, men vi hööörs väll :)

Adulthood

Adulthood va bääääääääääst, eller okej jag kanske överdriver lite. Eller asså den va grym, enligt mej. Den gjorde kidulthood bra, lixom.. kidulthood va bara början, den typ slutade mitt i känndes det som när man såg den här, och grejjen va den att den som man typ hatade i kidulthood va den man "hejjade" på i adulthood. Ah men den va gryyyym, jag säger bara se den. Men se kidulthood först.



skälet till varför brittisk engelska helt plötsligt låter bra.. hahah

Kidulthood


har precis tittat på den här filmen, hade verkligen inte höga förväntningar på den, vet ens inte varför jag tittade på den från första början trodde det skulle vara en riktig b film, men den va helt okej, finns bättre finns sämre. Så nu måste jag ladda ner adulthood, det är ju tvåan typ så aa.. ska nog titta på 8 mile medans jag laddar ner den :)


Marabou




dennis har en väldigt, väldigt, väldigt fin vän som bryr sej om honom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

101101

Heeeej. Har varit vaken väldigt länge men har inte haft något att blogga om. Skulle dra till poolen men är man lat om man inte pallar gå dom dära tre min

novembeeeer :D

YES, äntligen äre första november. Jag har nog aldrig i mitt liv varit glad över att det har blivit november. Men nu är jag, för det är bara 8 månader kvar tills jag kommer hem igen, tänk hur fort går inte en månad, då är det snart 7 månader kvar, sen 6. Då har jag bott här halva tiden och det är bara halva kvar då, och då kanske Amanda och Th kommer, det finns ju lite hopp kvar.... hahah, men annars så för exakt ett år sen fick vi höstlov, sen praoade jag och Th i kyrkan, jordens största latmaskar? JA, men det var så sjuuukt chill, va lediga på måndagar, gjorde typ ingenting..hehehehehe... nää men d va fett chill. Tänk ett år sen... jag kan känna lukten från november 2009. ABOOOOW det betyder att om två veckor var det EXAKT ett år sen vi bestämde oss för att flytta.. okej nu går tiden läskigt fort hejdå.

haha en rutten bild från den tiden på en matte lektion, deprimarde? typ.. kan inte ens dra till med ett leènde på bilden, hahah.

Hej åsna

Heeeeeej på er.... Drog till panama kanalen tyyyyp stog vid ett stängsel och titta heheh. Sen drog Vi till kyrkan och nu är vi hela familjen hemma hos larryon. Sitter och tittar på brave heart just nu. Grym film fast inte såååå gryn för jag måste tänka på en sån här film, är fortfarande helt tagen av taken hahah, ska nog titta på den när jag kommer hem.... Ehhhhhhm japp pallar inte skriva mer för det är på dennis ipod och jag ska aldrig skaffa en iphobe, vem pallar skriva på dräet här sättet det ska vara så man kan trycka på knapparna ah men tjaaaaarååååå :)

RSS 2.0