efjknrä,hdjfkjhgfd

aaaaah allt d här packandeeeeet, orkar inte, hur gör maaaaaaan, ååh.... bluuuääääääääääääääääääh jag kmr börja gråta, så fort jag blir lite stressad blir jag arg för ingenting. jag vill bara SÄTTA MEJ PÅ FLYGPLANET, KOMA FRAM OCH SOVA I SPANIEN, KOMMA FRAM TILL SVERIGE OCH SOVA............. ååh jag vill sova, man vaknar tidigt på mornarna nu och är upe sent i kvällen, men ska packa alla saker som inte packats nu, sen ska vi dra någonannastanns, och jag MÅSTE köpa hörlurar till resan,aaaaaaaaaaaaaaaaagh papachencho får skjutsa mej till los andes ikväll då... åhååhåhåhååååååååååååååååååååååååå :(

29e Juni 2011

uuuuh hej på er, vi vaknade astidigt i morse för att dom som hämtade möblerna kom, så mamma skjutsade oss nästan direkt till mormor och morfar så vi kunde äta frukost hä och vara här hela dan så det var chill, nu har mormor och morfar alla vår möbler så vardagsrummet ser ut som vårat vardagsrum fast i miniatyr haha.

Så när vi kom hit har jag för det mesta suttit vid datan har laddat ner liiite mer låtar till min ipod. JAG HAR BESLUTSÅNGEST, ska jag åka i mina rosa mjukisbrallor från panama till spanien? Det är bara det att vi kmr fram till Spanien mitt på dan så jag vill inte åka som en lodare till hotellet.... aah, vad ska man göra? Tänker i alla fall inte åka i stora mjukisbyxor. Kanske åker i ett par stretchiga jeans, meh åååååååååååh, vi får se.

Ja men i morrn, hopps hoppas HOPPAS vi hinner shoppa lite, vill köpa lite mer smycken och har inte hunnit köpa så många smycken som jag vill till mina vänner heller, det har varit stressigt.

Och by the way den här keratin treatment vare bääääääääästa jag har gjort! Äntligen fick man duscha håret och det var fortfarande rakt, man måste dock platta för att det ska se fint och stylat ut men DET ÄR RAKT! Fast det kommer bara hålla några månader fast det är värte!

Jaa, det var lite uppdatering, skriver igen i morron OM jag hinner, måste tömma den här datorn oxå ska ge den till min moster :)


haha bara för att det är SÅ TORRT med bilder så bjuder jag på den här som jag tog föööör 4 veckor sen typ, hahah, dålig kvalite, tagen med jennifers skakande ipod, haha, ska gå och lägga mej nu, näst sista natten i panama!


28e Juni 2011

Heeeeeej, sitter här i sängen med Alice brevid mej. Hon är så söt, hon frågade mig om hon skulle få en blogg när hon blev stor, jag ba aa om du vill, hon ba aa och den ska heta alicebeauty! Hahaha, hon är fett söt, och såååå medveten om smink, smycken och kläder.

I alla fall så har jag inte suttit ner en sekund idag, såå stressig, drog till metromall och hjälpte Christian att shoppa, köpte en hoodie och två skjortor till mej själv oxå, och en bodylotion och en bodyspray från victoria secret. Sen kom vi hem så har jag packat, fixat handbagage, jag trooor jag vet vad jag ska ha från Spanien till Sverige, men inte från Panama till Spanien... gaaaaah.
Sen har jag målat lite, det som blev fail förut har fixat och hållt på, packat lite till åååh FY VAD JAG HATAR ATT PACKAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! DET FINNS INGET VÄRRE JAG LOVAR!

Jag läste inlägg från förra året och precis som jag skrev då så skulle jag gääääärna hoppa över den hära packprocessen. Uh.

I morron skjutsas alla möbler och sånt till mormor och morfar, sen så kmr ngn hit som ska städa och då ska väll vi dra till mormor och morfar oxå, så onsdag ska jag se till att jag har packat ner ALLT, fixat handbagage och allting så att jag på torsdag kaaanske hinner shoppa lite.... ååh jag vill, måste in i en vanlig affär och köpa skittles oxå.

Skriver mer i morron :)

4 dagar kvar

HUUUUH, JAG TROR JAG HAR FÅTT TILLBAX BLOGGLUSTEN LITE?! men pallar inte ladda upp bilder och så, ska inte fylla den här datorn med något ska ge den till min moster sen, men d kanske jag redan har sagt?
meeeeeeeeen, aah, det är inte fint väder här, regnar och är molnigt, d är ju regnperiod nu, precis som när vi kom. Så HOPPAS det är fint väder i sverige!

Och juste har glömt att säga att jag har gjort keratin treatment, våran kusin jobbar på nån frisörsalong så han kom hem till oss och gjorde på mej och Elida, så ska se resultatet sen då i morron tror jag. Hoooooppas det blev bra!

Har packat förresten, maaaassa kläder och saker och skor och sånt som jag inte kmr använda förs vi åker, eller Elida packade typ åt mej. Det ända som är tråkigare än att packa är att packa upp hahah. så nu ska vi typ städa som sista dagarna och så, åker hem till mormor och morfar på tisdag eller onsdag och bor där tills fredag.

Det känns helt sjukt att man ska komma hem, HELT SJUKT. Men aaaaaaah fyyyyyy vad nice d kmr bli!

5 dagar kvar

Heeeeeeej, har varit hos mina kusiner hela dan med typ hela släkten, d va chill. Dom bor liiite högre upp så d blev rätt svalt på kvällen det var askönt, och juste jag har tittat vädret och det kommer (om man nu kan lita på vädret) regna när jag kommer hem, hahah.. men menn noooo jag tog precis sönder n knappen d är ingen knapp där längre, aa men jag skriver på fixar d sen.

Joooooo, kom hem, tittar lite prison break, är inne på säsong fyra nu den är bra men inte i närheten av ettan och tvåan.. assååå åååh... saknar alla gamla personer som var med, abruzzi, benjamin, DAVID TWEENER APOLSKIS <333 hahaha, psykot, veronica D.B Cooper, Pope, ååh.. Ska titta på lite gamla avsnitt i morron.


alltså ååh, tweener, how i loved him, ska ladda ner några fler filmer med han

Och jag fattar inte hur ALLA (nästan) tjejer, klagar på killar som snaggar sig, jämför tweener här i videon med snaggat och långt, sen lincoln har snaggat, michael har snaggat, sucre har snaggat, dom ser ju bra ut lixom, sen både nate och luke i one tree hill har saggat typ två gånger och då ser dom sjuuukt mkt syggare ut än när dom har långt hår, det ser fett fräscht ut med snaggat,

en vecka kvar

En vecka kvar. Om exakt en vecka har jag precis landat i Spanien, det enda jag vill ha är hotellfrukosten, hhaha juste förra året när vi åkte hit till panama så landa vi ju i spanien och så subben som körde bussarna från flygplatsen till hotellena var helt GALEN, alltså hjälp, spanjorer asså hahah, asså han var arg, skrek på massa folk i bussen asså SKREEEEEK, och juste, d va en svensk som blev våldtagen och knivhuggen i spanien nyss, helt galet..

Meeeeen när jag kommer hem ska jag kyssa marken, min dator, MOPPEN, mitt rum, min säng. ja.tack.hej


Prison Break

Aaaah jag DÖR, varför tittade inte jag på prison break näre gick på TV? Eller egentlige äre bättre att titta såhär, men ändå. Om jag har sagt att någon annan serie är bäst så har jag bara skojjat, på riktigt. Man fattar inte hur bra Prison Break är förs man har sett det, det slår ALLA serier, grey's anatomy, desperate housewives (dom två serierna är bara två skämt nu, enda andledningen till att jag tittar är för att jag har följt dom sen säsong 1) pretty little liars, vampire diaries, one tree hill, ASSÅ DEN SLÅR ALLA. Det är galet.. helt, galet... man har ju tittat på det innan någon gång ibland näre var på tv men man var aldrig insatt.. aaaaah, jag kommer gråta mycket när jag tittar på sista avsnittet asså...
Men nu ska jag se senaste avsnittet av pretty little liars sen blire sista avsnittet av säsong två på prison break, asså jag har tittat klart på hela säsong två på två dagar, det är sjukt. Och om du inte tycker att Wentworth Miller är snyyyggaste ever är du sjuk.


bluöööööööh

jag är jätte lessen för man måste vara 18 för att gå på mac miller konserten när han kmr till sverige i september, aaaaah.... nalens stupid rules :(
men jag SKA dit, måste hitta ett sätt bara... vrf va han tvungen att spela JUST på nalen? varför nte ngnannastans med en annan lägre åldersgräns, det här suger. aah, tänkte att jag är skyldig er en förklaring för inlägget tidigare. bloggar nåååååååååån annan dag, OOOH OM NÅN VET OM NALEN CHECKAR LEG ELLER INTE, LET ME KNOW!!!

;((((((((((((( x100000

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"#¤%&/()=?)(/&%¤#"!½"#¤%&/()=?åpöoiltujr;yemthngbafVDSASFEQG#y"¤ujku;:ioö =pä?`8a%yahrebERH&%I/&()==)(/&%¤#"EWRTYU/)(O/&%TRGDFGSMK//O&LEYW&RTY/U&("#¤R%&/(/&%½!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH IIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMPIIIIIIIIISEEEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"#¤%&/(=?=(/&%¤##¤%&/()=)(/&%¤#""&"/(¤/&¤//&%¤#/&#/)=(/&¤"¤#¤#"#%¤#&¤/&%#/%¤&#¤FNAQOEBGNUJAÖFBNGJABNGTUREIÖJANGEÖITGOJAÖHETGHAÄÅGUIU5IA4GEUGNBÅAQÅÄQI45Uäiuerngraeäåirbnguiååhn

14e Juni 2011

Haha varför sänks inte statistiken fastän jag inte ens bloggar typ längre? Skumt. Att ni fortfarande håller kvar här, hahah. Tror att jag gör såhär att jag kommer inte blogga under sommaren, sen kommer jag skapa en ny blogg senare till man börjar skolan. Men ska i alla fall fortsätta blogga tills vi flyttar hem i alla fall. Så ni kan titta in här lite då och då.

I ALLA FAAAAALL, det här inlägget skriver jag bara för ATT EN VISS PERSON NÄSTAN BÖRJAR GRÅTA FÖR ATT JAG INTE SKRIVER, DU VET VEM DU ÄR :) hahah...
Nej men, aa... vad ska man skriva då, DET ÄR 2 VECKOR KVAR. Helt sjukt men kan inte vänta, ska börja sortera kläder, vad ska jag ta med mej till Sverige och vad ska jag lämna här. Sen om typ en vecka flyttar vi hem till mormor och morfar och bor där sista veckan, ohno... kommer verkligen sakna deras hus, ÄLSKAR att vara där... ååh :( men kommer verkligen INTE sakna vårat hus här, det är nice och så men äee, minkvägen's hus är dom bästa! Asså ååååååååh jag kan inte väääänta hösten, och vintern, VARA MED PÅ KORT!!!!!! hahha, bli taggad på bilder på facebook, DANSEN, MOPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN! ÅÅÅÅÅH, 2 veckor och 1 dag kvar.

Jag lääääängtar tills vi ska åka flygplan, jag älskar att åka flygplan, är liiite rädd för jag tänker alltid tänk om man dör. Men äääh, åååååh... sen sova i spanien en natt det blir asnice, hotellfrukost, och så har vi en hel dag i spanien så ska ut då och titta lite, sist var vi bara där sent på kvällen så vi drog bara ut och åt. Men åååh.

Aa, asså det blir asmkt text, förlåt, och det handlar om samma sak som dom två senaste men ååh jag är så taggad, att ett år gick såhär fort? gaaaaah... har laddat ner prison break så ska titta på det nu. Ska titta om jag har ngn bild att lägga upp, så byeeeeeeeee nu


där haru en (rättså) nytagen bild ;) skriver inommmmmmmmmm typ 4 dagar, ska försöka komma ihåg, kanske skriver i morrn :)

TAGGAD

Förlåååååååt att jag inte har bloggat, jag glömmer hela tiden! Jag ska försöka blogga fram tills vi flyttar i alla fall, sen blire nog byebye... men inte mkt som händer, har inte ens börjat packa än. Det är 20 dagar kvar hallå!!!! jag är snart hemma, det här är HELT SJUKT. Tänk när jag kommer där på arlanda, aaaah, jag kmr kyssa marken... hahah men ändå känns det lite sorligt, jag vill bo utomlands igen i ett år eller två, kanske usa, eller ngt annat land i europa tänk vad nice... Fast inte med familjen den här gången, utan med nån kompis, d hade varit aaasnice, vene om d kmr hända, annars flyttar jag själv haha.. neej men det ska verkligen bli aaaaaaaaaaasnice att komma till sverige, sova i MIN säng, i MITT rum, i MITT hus, på MIN gata, och i AMANDAS säng i AMANDAS lägenhet på HENNES gata, och sova i TH'S soffa i HENNES rum på VÅRAN gata..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.... SIIIIIIIIIICK i morrn äre bara 19 dagar kvar... Asså tills jag åker, sen får man plussa på 2 dagar till för jag är en dag i spanien..
Undra vad jag ska ha på mej när jag landar.. hmm, och måste börja rensa ipoden oxå, hahah.. ääe men fyy, jag älskar Sverige, äre något jag har lärt mej här i Panama så äre att Sverige är ett GRYYYYMT LAND, och ni kan räkna med att jag inte kmr vara deppig näre är vinter, ååååh jag LYCKLIG jag kmr vara näre är snö, d är så fint, och hösten är så mysig, och jag kmr få gå i vanlig skola, LIVET ÄR FÖR BRA FÖR ATT FOKUSERA PÅ DOM DÅLIGA SAKERNA! tackar Gud för varje dag! 20 dagar kvar.... åååh d här året gick FORT... näre var november, december känndes det som en eeeevighet kvar, titta nu vare december för ett halvår sen, craaaaazyyy, aaah I LOVE LIFE!!


haha en knäpp bild med oss barn minus chrissi och sen catalina :) ser ni föresten hur lång dennis är? :) när vi flytta hit var han typ lika lång som mej, några centimeter längre bara, kan slänga in en bildbomd med bilder från sanblas och från andra ställen nån dag eftersom jag bloggat så dåligt

MEN VILL NI HÖRA FRÅN MEJ DAGLIGEN SÅ HIT ME UP ON TWITTER :)

5e Juni 2011

MAAAAAAAAAAAN jag har ju en blogg oxå... hade helt glömt bort... men aa.. jag vill ju blogga varför ska jag glömma :( liksom sista månaden nu men aa..
Catalina är i alla fall här, en vän till mamma och aa, familjen, hon skjutsade oss barn till flygplatsen minns jag när vi skulle flytta och hjäälp, det känns som att det var i en annan livstid. Och åååå, hon tog med sej kaviar!! är det något sverige ska vara stolt över äre kaviar, haha, och riskakor tog hon med oxå, och godissnören, så aa. vi har väll shoppat några dagar här och så.. yeeeman, 24 dagar kvar tills jag drar, tiden gick fort... jag minns när det var 24 dar kvar tills jag skulle dra.


RSS 2.0