31a Maj 2011

Nu äre läskigt, det är sista maj, i morgon äre juni och det är den SISTA månaden jag har kvar i panama.... tiden fick verkligen asfort.
Men men, drog ut och shoppade igår, köpte aaasmånga nagellack, ska köpa mycket mer dom kostar en dollar styck här, alltså 6 kronor typ. Sen köpte jag några färglada toppar ni vet, dom kostar också en dollar här, 7 kronor och vad kostar dom i Sverige lixom, typ 60? och vill du hitta bra nagellack fåru betala typ 80 spänn.. HELT INSANE, jag kommer va fett snål när jag kommer tillbaka till Sverige... sen köpte jag två aaasöta bikinis, 20 dollar var så det var lite dyrare :( vad är det i kronor? 130 spänn styck, hahahha jag sa ju att jag skulle bli snål, och jag kommer få jämföra svenska kronor till dollar för att veta om det är dyrt eller inte sen när jag kommer till sverige, haha, Sverige borde inte ha kronor, dom borde ha dollar, eller åtminstone EU.
Meen aa, sen köpte jag lite smycken, typ 5 par örhängen, 1 dollar styck oxå, amanda jag har börjat köpa smycken till dej nu, du kommer få en BOMB med saker sen :)

Jaoooo, d va inte så mkt mer jag skulle säga, eller juste jag fick MVG i slutbetyg i ESV så det var väll nice. Nu ska jag upp och äta frukost :)

Mac Miller Till Europa

Juuuuuste glömde berätta d viktigaste!
Mac kommer till Europa i höst!!!!! aaaaaah, måste hitta listan på datumen och vilka ställen han ska till, HOPPAS HOPPAS HOPPAS han kmr till Sverige, fett torrt om han inte gör det.
Och om han gör det så måste ja beställa biljetter fort, hoppas nån vill gå med mej, hahah, men jag tror att han kommer va fett mycket större i Sverige till hösten, titta nu lixom hur långt han har kommit sen förra hösten.


27e Maj 2011

Hahah varning för tönt inlägg meeeeeen, min favoritperson på hela twitter (@RealDopeKid) följer mej!!! aaaah, ja retweetar hans tweets heeeela tiden, han är fett tung. Sen så när jag vakna i morse så hade jag en ny follower så ba baaaam vare han, så jag trodde twitter va messed up att den lekte med mej, asså VARFÖR skulle han följa mej, så jag vänta för jag skulle se om den slutade lagga vilken jag trodde den gjorde, sen han va fortfarande på min followers lista, så jag skrev nåt ba aah han följer mej?! sådära, guess what, han rewtweetade det, så d kom på hans twitter sida, ååh blev fett glad!! Ni som har twitter, FÖLJ HAN! och ni som inte har twitter, skaffa!!


här jag ba, whaaaaaaaaaaaat?


och här jag ba NOOOOWAY :DDDD

Haha okej d är inte som att d är eminem som följer mej lr ngt, meen.. RealDopeKid är lixom... THE realdopekid! haha

annars då så har jag gjort slutprovet i matte, d gick sådär, filmat när jag spelat fotboll till idrott, ska skriva en uppsats nu så jag kan checka av lite mer på listan på alla inlämningar jag har innan jag får sommarlov, snaaaart klar!!!


Saaaan Blaaaaas

Dåååååsååå kan berätta lite om san blas.

Det var heeeeeelt awesome! Vi bodde på en ö som har ett "hotell" asså, en liten ö med några rum sådära, en restaurang typ, aah d va ganska chill bara att rummen var fett ruttna, duschen var rutten, toan va sönder hela tiden, det var gaaanska så unket, d va typ väggar av halm.. haha nej men trä fast det var fett tunt så man hörde allt och alla, på båda sidorna hade vi holländare och deras språk hahahahha, låter som ett riktit fantasispråk. Men aa, och DJUUUREEEEEN uuuew, när man skulle sova vare kryp i sängarna, i taket på vägarna och sen vaknade man mitt i natten av att det var krabbor på väggarna hahaha, och dem hade inte fläkt eller ac så man dödades av svett.

Så det var det enda dåliga, men när vi kom dit drog vi till en ö där man badade, aaasnice, palmer, vit sand, blått hav, jag snorklade lite med killarna och pappa också, och åååh kokosnötterna! Vet inte hur många jag har druckit och sen när man har druckit klart ber man dom skära upp den så äter man kokosköttet, sååå gott!!

Sen andra dagen drog vi först till en ö där indianer bor, vi känner en familj därifrån så dom visade oss runt, och så coolt, dom bor i små hus som är byggda av, jag vet inte vad dom är byggda av men dom ser ut som hyddor och sen så har dom inge golv utan dem går på sanden inomhus oxå, det bodde maaaassor där. Sen drog vi till en annan ö och badade, den hade ännu blåare vatten, såå härligt!

Åh juste, vi såg typ aaasmånga delfiner oxå, sååå fina, sen har vi sett sjöstjärnor.. hmm, en rocka såg vi oxå, den va typ mörkblå med vita prickar, skitful. Sen massa fiskar och grejjer, aa...  pallar inte skriva så mkt mer lägger in lite bilder jag tog med ipoden, lägger in resten av bilderna med systemkameran och det någon annan dag, nu i helgen ska jag bara fokusera på skolan, sista veckan nu måste in med aaaallt!














26e Maj 2011

Å KEJ.

Kom hem från San Blas för nån timme sen, får se om jag pallar berätta om det senare, är helt slut...


San Blas


Drar till sanblas med familjen, stannar i 3 dagar. Det är många sånna hära öar, bor på en ö där d finns som ett slas hotell sen på dagarna åker man ut till vilken ö man vill, om jag fattat rätt. Rätt så nice men jag håller på att bli förkyld, d gör ont när jag sväljer + att jag måste ta med mej datorn för att plugga.... sista veckan i skolan för mej nu så måste lämna in vissa saker, men d ska bli chill att komma bort för ett tag, om det finns bra internet kanske jag bloggar lite.
Jag ska bli svart.

21a Maj 2011

glömmer bort att blogga här juuuu! men drog i alla fall ut med familjen idag borde ha pluggat men jag har tittat på vampire diaries, jag skojjade bara när jag sa att twilight var bättre, hahaah twilight är säääääämst egentligen... meeeen aa, drog ut med familjen så har några bilder att lägga in sen, gör det i morron. Och jennifer, om du inte pluggar i morrn..... maaan, då kmr d gå dåligt för dej, har en vecka kvar i skolan och den veckan ska vi åka iväg till en ö typ, drar på tisdag. Ska skriva några spanska och svenska uppgifter nu. lägg dej tidigt!


ååhjuste, jag har glömt att visa bild på den nya poolen, den är typ 3 steg från vårat hus, den är aaasnice, den andra är större och djupare, den här är grund sen blir den djupare och djupare fast jag bottnar på det djupaste i den här, d va ett tag sen jag bada i den andra nu, måste se till och göra d...


Rest In Peace♥


M-Bone, rapparen från Cali Swag District, 22 år, helt sjukt att det är 2011 och kändisar blir fortfarande skjutna...
Thanks for teaching the whole world how to dougie and keep doing your thing in heaven
September 17th 1989 - May 16th 2011
Rest in peace♥


New song: Love Lost - Mac Miller


he makes me fall in love with his music all over again

20e Maj 2011

solig dag men jag måste vara inne och plugga, var ändå ute hela dan igår vid poolen och sola. Har inte mkt att säga, blogg.se är whack, vill ni se mer följ mej på twitter eller tumblr  och har ni ingne av dom så skaffa :)

18e Maj 2011


life's sweeeeeet, för jag snackade lite med th att det bara snart är en månad kvar, tänk i morrn äre 19 Maj, efter det är det 20, sen äre bara typ 10 dagar mer så äre Juni.... hjälp!!! OHHH måste börja köpa saker som jag kan ta med mej till några kompisar där hemma, vad ska man köpa egentligen, finns typ samma saker här som i Sverige till samma pris, nästan, förutom smycken. Det får bli massa smycken, nagellack för det kostar bara en dollar.
Och om någon planerar att köpa converse så ska ni bara veta att dom kostar 300 spänn här i Panama, bättre att ni ger mej pengar och köper här så sparar ni typ 400 spänn.
Måste klura ut hur mkt pengar jag kommer ha i sommar oxå.... blääh, tänk om ja kmr va fattig :(

Åååååh juste, tittade på sista avsnittet av oth igår kväll, bästa serien EVER!! Och det blir säsong 9, antagligen den sista... men men ska plugga nu, vi hörs!

The man we all love


17e Maj 2011


Jag har BRIST på bilder, men har inte mkt att säga... sover fett dåligt om nätterna, har aldrig förstått mej på folk med sömnproblem men nu fattar jag, det GÅR inte att sova, hur ska man göra för att inte vakna varje halvtimme? Är i alla fall på asdåligt humör, lite deppig, lite arg, lite irriterad, såre blir när man inte sover... så ska nog sätta på lite mac miller så skare bli bättre vaaaa, aya, byebye...


16 Maj 2011

haha blogg.se är INTE roligt längre, inte facebook heller, har typ helt gått över till twitter och tumblr, okej inte helt, men det är roligare... kanske för d är nytt för mej, men men. Hit äre ändå man går tillbaka och tittar vad man gjorde för ett år sen i detalj.
Men men, har fortfarande inte mkt att säga, ska ta fb paus nu fram tills sommarlovet. Måste se till att inte hamna efter. maaaaaaan har inte alls mkt att säga, vampire diaries är lite bättre nu, efter 11 avsnitt börjar det ÄNTLIGEN hända något. I morrn äre säsongsfinal av one tree hill! åååh...

45 dagar kvar!

Det spöregnar här, och ska snart sova, huuuur skönt? :D
aaah måste gå och sova nu innan det försvinner, i morrn blire skola, ska försöka göra upp planering för dom här två sista veckorna så jag inte hamnar efter i något och behöver jobba lite över sommarlovet oxå.. sommarlov, låter sjuuukt, trodde aldrig att det här året skulle gå så fort. Men nu ska jag inte sitta och överanalysera om hur året har varit och hur fort det är gått, IMA PREPARE TO HANG OUT WITH THE CRAZY PEOPLE I LOVE, 45 dagar kvar åååååh!
juste, har fixat min tumblr lite, får se när jag och om jag kommer igång med den påriktigt, http://djenniferr.tumblr.com
there u go. by the way, fick fyra timmar mer nu på spotify.... :s

favourite music atm





15e Maj 2011

Värdelös dag, på riktigt. Har inte gjort nånting. Bara suttit vid datan, men lika bra att jag vilar upp mej har fett me plugg nästa vecka och det är näst sista veckan, bara den här och nästa vecka kvar i skolan! YES!!

Men det jag skulle säga är att blogg.se har blivit såå dåligt! Jag till exemepl senaste bogginlägget skulle upp igår, det kom upp idag och så äre fett ofta.  Och spotify ljuger, mina 10 timmar gick ut för typ 2 veckor sen och sen har jag inte använt spotify, skulle köpa premium men ska köpa det senare istället så jag kan lyssna på planet, men i alla fall, nu hade jag 4 mer timmar.... aya jag klagar inte, har saknat mina spellistor!


brist på liv

Okejokej jag är fett sämst på att blogga, men finns inte mkt att blogga om nu för tiden. Det är 46 dagar kvar tills jag åker hem, och förutom att blogga om att jag snart åker hem och om hur mycket jag längtar, eller att jag har ganska mycket plugg, så finns det inte så mycket mer... Har skaffat tumblr, känns bättre, det är ju nästan som blogg fast mindre text, mer bilder, som om jag tar bilder. Nääe men aa.. vi får se inte för att jag använder den än, måste bara pimpa den lite.

Men men idag har jag väll tillexempel badat och solat, bara allmänt chillat, tittat oth, skrivit en kort uppsats, tittat vampire diaries. Elida, asså hahaha... hon TVINGAR mej att se, på riktit, jag har inget val typ, och jag trodde att det skulle vara fett bra för alla som ser blir ju typ beroende och skit, men hahahhah.... twilight är bättre alternativ om man vill se vampyr skit, men ska ge hela säsong 1 en chans.... känns som jag redan har sagt det här?

Aaaaah nu för tiden får jag deja vu känslor hela tiden om exakt allt... it's sick. Äeee men är fett trött, bye <3





2 bilder från i onsdags hos släkten, vrf ser huvet så stort ut näre är närbilder??? huh???


14e Maj 2011


Vaknade vid elva, drog direkt till poolen, drog till den nybyggda som är precis utanför vårat hus, fett chill! Kom in, åt.. och så har Elida tvingat mej att titta på vampire diaries, så har sett fem avsnitt nu. Så bra är det inte faktiskt, i alla fall inte hittills. Men Paul Wesley eller vad han nu heter i serierna är aaaaaaaaaaassnygg!!! åååhhhh, det är typ därför jag tittar.. hahah, men aya, ska se lite one tree hill sen måste jag börja plugga. BYE!


13e Maj 2011

2 dagar till, så äre exakt en och en halv månad kvar, det är inte mycket!! IIIIIIIH!!! 47 dagar kvar, kan inte sluta längta. Men jag ser nästan mest fram emot att åka flyplan, jag älskar det, fast har börjat få liiite flyplansskräck nu... men ääh, maten är oftast god, man kan sitta och bara chilla i TIMMAR, kommer titta på one tree hill, lyssna på musik, iiih bara några veckor kvar! snart kan man räkna veckorna på en hand, wow... nyss vare december 2009 och jag längtade redan till sommaren 2011... time goes by so fast!

Jaja, har precis tittat klart senaste avsnittet av dhw, d är så kefft nu... Det händer inget nytt, Carlos och Bree bråkar för det som hände i säsong 1, Paul och Felicia är med pågrund av saker som hände i säsong 1... och det är det ända som händer, inenting nytt bara massa tråkigt från säsong 1.
Har kommit ifatt oth nu, 8 säsonger har jag tittat på på typ 1 månad. Bästa serien, vill inte vänta en hel vecka på att nåt nytt ska komma, och nästa avsnitt är säsongsfinal så då måste man vänta till typ september OM dom gör säsong 9. Hoppas dom gör och hoppas Lucas och Peyton kommer tillbaka, i alla fall för nåt avsnitt.
Haha så, ska inte snacka mer om serier...

Nu blir plugg, ska skriva en uppsats om kalla kriget, göra fyra spanska uppgifter och ett matteprov idag!
2 veckor kvar i skolan sen sommarlov! Ligger på skolvecka 32 efter den här veckan då äre 32, 33 och två dagar av vecka 34, AWEEEESOMEEEEE!


slänger bara in en bild som amanda skickade på mitt, vackra, underbara, absolut bääästa hem!!!!!


12e Maj 2011

Jag är 17 :DDDDDDD (jag är som ett barn jag vet) men det är fett kul, alla säger att 17 är tråkigt och värdelöst att fylla, men heeeey, INGET nummer är tråkigt att fylla.
Ja... tog ledigt från plugget igår, har alltid velat göra det när man gick i vanlig skola så ääääntligen har jag tagit ledigt från plugget på min födelsedag! hahah, men det betyder att jag har dubbelt så mkt att göra idag... blää.... bye.

11e Maj 2011


Ojdå, har inte hunnit blogga idag. Men har i alla haft en riktigt bra födelsedag! Är 17 nu, yaaay! Blev väckt av familjen sen har vi varit hos mormor och morfar och firat. Tog några bilder med kameran med minneskortet pajjade... jaja ska sova alldeles strax, typ nu. Vi hörs i morrn :)


10e Maj 2011

Åh yes, är nästan helt bra i ryggen nu. Då är det min sista dag som 16, det är läskigt. Känns som att jag nyss fyllde 16 ju, som dom tårta mej på dansen hahaha, baaaaaaaaaaaajs att jag råkade radera mitt youtubekonto, jag hade filmen där ju :( Men aah d va fett kul, förutom att dom misslyckades så hååååårt och va tvugna att jaga mej med tårtan och när jag kasta mej på golvet för att ta skydd så la dom tårtan under mitt ansikte, så d va fusk... hahah
Men jempa ska upp nu, asså mina morgon inlägg suger, inga bilder, inget intressant att säga... Kanske ska sluta blogga på morgonen.
Aaaaaaaaaah juste, d suer att jag kommer få mina grattis 7 timmar före, alltså kommer jag få dom typ vid 5 på eftermiddan, äääääääh vi hörs :)

Håller det kort


Inge plugg, plattat håret, tittat one tree hill, strömavbrott, solsidan m familjen, nu somna till wiz i lurarna...


9e Maj 2011

Igår vare nåt fel med blogg.se, kunde inte skriva nånting, men jaja, det verkar funka idag i alla fall.
Då äre måndag ska plugga aaaaaaaaaaasmkt, så bloggar lite senare, bye.

8e Maj 2011

Aaaaooooooch min ryyyyyygg, jag kan inte anstränga mig, då gör det feeeeeeeeeett ont i ryggen, jag kan inte lyfta händerna då gör det ont i ryggen, jag kan inte böja mej då gör det ont i ryggen, jag kan inte spänna en enda muskel utan att det ska göra ont i ryggen, att komma upp från sängen tog fett lång tid och jag tänker nog inte gå upp igen på ett tag, jag orkar inteeeee :( varför jag?

Okej nu vare en timme sen jag skrev det där så ska försöka ta mej upp nu... :(

7e Maj 2011

Idag var ingen bra dag, har för mycket på huvudet och jag har inte gjort någonting förutom att titta på one tree hill... är ett avsnitt kvar på säsong 7 sen börjar jag med 8 som är den som dom är på nu, fast dom, har typ 2 avsnitt kvar på den men ändå... nooooo, då måste jag vänta fett länge tills dom börjar med 9, fett tråkigt. Och Elida försöker få mej att börja titta på Vampire Diaries, ska jag? jag vill inte, för pallar inte bli besatt av en sån serie, men asså, hmm...

Men ååh juste, pappa visade mej tiderna och sånt för planet, så såhär äre vi åker härifrån 1 juli 19.20 landar i Spanien 12.00 på dan den 2 juli, åker från spanien 10.00 3 juli, så vi har en heeeel dag i spanien! Sen landar vi på arlanda 3 juli 14.00 svensk tid, kan det bli mer perfekt? Jag har en hel dag kvar i Panama som sista dagen, behöver inte åka mitt i dan, i början av dan utan vi åker på kvällen, sjuuukt bra, sen en heeel dag i spanien och vi åker inte allt för tidigt, tio är typ perfekt. Och sen kommer vi till sverige mitt på dan, alltså har jag en hel dag, kväll och natt när jag kommer hem, AWESOME! 54 dagar kvar (tills första juli) men egentligen 53 för det är kväll för mej :D


Apaaaaa

Den här apan till ac kyler inte ner rummet så jag dör av värmhet och denhär apan till hand kliar, varför? Och den här apan till sömn kommer aldrig, och den här apan till blogg.se kunde inte lägga upp bilder? Varför??? och den här apan till liv har FETT TRÅKIGT. För jag vill sova, men kan inte så är bara uppe och stirrar.. aaaah gå apa, kom nu när du är i sömnform

Lite Bilder
















Bilderna är tagna med min ipod, pappa tog med systemkameran men glömde minneskortet hemma, haha :)


6e Maj 2011


Glömde lägga upp bilder igår, gör det senare istället.
Idag är en sån dag som jag vill titta på oth och sova hela dan, men tyvärr. Har skola, plus vi måste städa för vi ska ha gäster ikväll. bluööööööööööööh, men jag kommer nog inte plugga mkt idag, bara skicka in lite stuff sådära som man redan gjort sen gör jag nog andra delen i engelska nationella ikväll när alla har gått och lagt sig. Men nu vet ni det, nu ska jag sova lite till sen måste jag upp och ta tag i livet, haha. Bye.


hemma...




Tjaaaa, har varit hemma ett bra tag nu, det var fett chill vid stranden, fyyyy vad jag älskar havet! Kom hem vid sex eller sju på kvällen i alla fall, har typ... tittat på oth, duschat, ätit... aah har inte gjort nånting :) Kan slänga upp lite mer bilder i nästa inlägg =)

5e Maj 2011

Vamos a la playaaaaaa, fick vakna ganska tidigt och nu kör vi en heldag vid stranden, asså fyyyyy d kommer svida att åka härifrån, alla stränder :( kmr förhoppningsvis ha massa bilder sen, ååh kommer åka typ en timme i bilen oxå för man måste ut från city, i loooooooove långa bilresor man kan lyssna på fett mkt musik.
Byebyebeybyebye

4e Maj 2011

Det är helt awesome att vakna tidigt! Nu ska jag sätta mej ner med lite matte tror jag, tror jag hade provet förra veckan så jag måste göra det nu fort.... ehm, yess.... som vanligt har jag inte mer att säga, i morrn drar vi antagligen till stranden yaaaay. Vi hörs sen :)

Ima die with my thumb held high


Idag har varit typ världens bästa dag, vaknade hyffsat tidigt, drog till poolen, kom hem, åt pappas grillade hamburgare, diskat, ska plugga lite, sen har jag laddat net one tree hill säsong 1 igen för Alice vill börja om från början haha, den tönten är besatt av one tree hill och hon är sju år, u just gotta love her.
En grej jag tänkt på, är det bara jag som är trött på allas deppiga statusar på fb? Typ  eeh "smärtan du lämnade efter dej i mitt hjärta" hahahah eller något i den stilen eller typ sånna hära statusar som är waaaaaaaay to complicated för nån att förstå, varför kan inte alla bara chilla lite, thumbs up hallååååå?

3e Maj 2011

Heeeeyy, jag somnade om, två gånger, först vid sju, sen vid åtta, sen vid nio.. d va tre. Vaknade för en stund sen ska snart ner och äta frukost sen blir det plugga exakt hela dagen jennifer!!! inga ursäkter oke?
Annars då, vi ska till stranden på torsdag ÄNTLIGEN! Stranden och jag, vi är ett, vågorna och jag vi är ett, hahaha jag hatar när folk säger så, med den är jag ett.. hahah nej men jag ÄLSKAR havet, alla pooler och sånna skämt är ingenting jämfört med stranden, i havet man åker upp och ner till sidan och man måste kämpa så att inte vågorna ska ta dej och det är fett kul, i en pool så flyter du still bara.
I alla fall, ska upp nu, byeee


Lodardag


Hejhej, gjorde nästan allt jag skulle göra idag. Ska upp tidigt i morgon oxå så... hinner göra en del då. Idag då, drog jag, mamma och elida och alice till multiplaza. Elida skulle köpa något så vi hängde på. Kom hem på kvällen och fyyyy vad trött jag var, somnade vid åtta vaknade vid tio så jag kan inte sova nu. Fast ska göra det ändå.
Eminem har förresten twittrat vad EPn ska heta nu, så checka hans twitter om ni vill veta. Undrar när den kommer ut, och det var ju hundra år sen dom började filma för Space Bound videon, när kommer den ut?
Vill ni veta vilket mening som har klistrat sig i mitt huvud, Used to not be allowed in the building but now we on the rooftop, ni kan resten av låten
PUSS♥


2a Maj 2011

Heeej på er, vaknade vid sju, hade slängt in ipoden längst in och högst upp i garderboen så jag skulle få hoppas medans jag skulle stänga av alarmet, blev fett pigg men jag gick och la mej igen ändå, hade fett svårt att somna om men vid typ halv nio va jag uppe igen, har redan lämnat in en svenska och en musik uppgift, och nu i veckan har jag inge svenska, samhäll, historia, eller engelska, förutom ett till i nationella som jag tror att jag gör ikväll. Så det blir att köra mer musik, matte, spanska och idrott... åhååhåhåhåååååhh...

Och jag har panik på spotify typ, ahhah dom har ju ändrat nu och den dära tidslinjen blir jag stressad av, det står nu att jag har 8h och 44 min kvar, blä. Och tror ni inte att jag laddade ner one tree hill säsong 7 igår eller? Jag vill typ slå mig själv... nej men nu ska jag hoppa in i duschen och sen blire mera plugg, gooo jenni gooooo


ni får en gammal bild på mej och sofia för typ.. över ett år sen, i miss you!


1a Maj 2011

Maj är världens bästa månad för det är min födelsedaaaaaaaaaag snart. Fast jag är fett irriterad nu, feeeeeeeeeeeeett irriterad. Så hejdå

1a Maj 2011

Maj är världens bästa månad för det är min födelsedaaaaaaaaaag snart. Fast jag är fett irriterad nu, feeeeeeeeeeeeett irriterad. Så hejdå

10:38

Då har man tittat klart på one tree hill säsong 6, alla säger att nu börjar dom dåliga säsongerna... Men one tree hill är på riktigt bääääästa serien, den slår dhw och greys såååååå håååårt. Säsong 4 och ungefär hälften av säsong 6 är dom bästa säsongerna ever. Ska nog ladda ner säsong fyra så jag kan se på planet sen påväg hem. Nu blir det inte att ladda ner säsong 7 på ett tag, ska ta tag i skolan först på riktigt. När jag har gjort det kan jag ladda ner sjuan.

I alla fall så ska jag snart ner till köket och sätta mej och köra nationella i engelska a. Får se hur det går, sen ska jag titta på dom två senaste avsnitten av dhw och sen blire väll sova eller något. Men vi hörs :)

RSS 2.0