30e April 2011

Yeeeeeeeeeeeeeees, sista april dåra, maj i morgon och då är det exakt åtta veckor till 1 juli då vi (antagligen) hoppar på planet, mellanlandar en natt i spanien och kommer hem nån dag efter det. Önskar vi kunde stanna i spanien lite längre än bara en natt, typ 3,4 dagar. Det hade varit nice...
Ååååh, asså 2 månader, det är inte mycket, det är som januari och februari och det gick fett fort ju, känns som det var hundra år sen det var januari.
Men åååh, när jag kommer till Sverige måste jag fixa nytt id kort och nytt bankkort, vad tooooooooorrt, kmr gå runt där med typ cash bara, bläääääääääh... Men ska upp nu, vi hörssssss

när pappa kom hem från sverige för någon vecka sen.. hahah

3 Repeat Låtar Med: Slum Village




Snabb uppdatering

Dennis låter som pappa ibland
Jag har precis diskat och har träningsvärk i armarna
Jag ser hemsk ut just nu
Facebook är sämst
I min ipod hittar du världens bästa musik
Mina hörlurar har pajjat
Jag är arg på mej själv
Jag vill bli boxare
Jag har så mycket dans inspiration
Jag tog upp en flygmyra med pincetten och klippte av dens huvud och tittade om kroppen levde kvar.
Slum village är för tillfället mina favoriter
Favoritplattan för tillfället är Detroit Deli (A Taste Of Detroit) med Slum village såklart
Efter att ha skrivit det här har jag ännu mer träningsvärk i armarna
Jag fyller 17 om 1 vecka, 4 dagar och 11 timmar
Jag får sommarlov om 4 veckor, 3 dagar och 23 timmar
Jag åker hem om 8 veckor, 5 dagar och 23 timmar
Nu ska jag plugga klart

29e April 2011

iiiiiiih blev klar med min stooooooora historie uppsats, FINALLY! Har typ 3 uppsatser kvar och dom är bara små sen är jag klar med historiekursen, funtar på att göra dom tre nästa vecka, men äeeh.. pallar inte.
But it doesn't feel better tho... har fortfarande svenska och musik + två prov och det är fredag i morgon, JENNIFEEEEEEEEEEERRRRRRRRR!!!!!!!
uuuuh, jag är så trött jag håller på att somna, tittate på senaste avsnittet av grey's, blev typ trött av det. Är van vid one tree hill nu, har två stycken dhw att se. Asså det suger att följa dhw och ga efter USA, för dom har pauser hela tiden, man blir ju fett otaggad ju. 8 veckor, 6 dagar, 21 timmar och 30 minuter...


Fun is 4 everyone: volume 4


28e April 2011

Heeeeeeeeey, blir vanlig pluggdag så hejdå!

Blabla - inlägg

Okej är lite stolt och lite besviken på mej, men mest är jag chill med mej.
Jag är stolt för jag pluggade lite, skrev klart min mutliga grej i svenska, skrev halva uppsatsen i historia, åh jag märkte världens bästa grejj, jag KAN inte lyssna på rap medans jag pluggar, det går bara inte för jag vill så gärna hänga med i texterna hahah, men sen jag testade med lite wiz i lurarna, woooow funka perfekt, hans sound ÄR pluggsound, chillsound, sleepwound, awakesound, allsound, for real. När rolling papers kom ut var jag liiiite besviken, bara lite, men nu är den fett bra för jag har äntligen hittat musik att plugga till!

Sen är jag besviken för jag reseta mitt lösen på fb så jag är inne på fb nu, men amanda ska ändra igen så får jag tillbax det på lördag, jenny u can do this, u can do this.... Har börjat twittra lite mer nu men twitter är ju inte alls som fb... Sen är jag lite mer besviken på mej själv att jag har ätit en munk och flera brownies och druckit läsk istället för att dricka vatten... När ska jag lära mej?

haha oftast när jag inte har någon bild lägger jag upp en låt, but hey, im fine with that. Ni måste lyssna på den här låten, seriöst. Ni. Måste. Lyssna.

Be original, be different, be the one that stands up and shuts this system


God is love, then Hatin' is Satan This anti-patience has got me sittin here waitin For the day when it's ok to love When black men won't pretend they're thugs When teachers and doctors are treated like celebrities You could get a job even if you got a felony Check out my melody, let's live in harmony We're in this together, no man has a conomy No man is an island, immune to the violence This rap race is no place to raise a child in What's wrong with smiling? What's wrong with peace? What's wrong is squashing people before they label you deceased? Swallow your pride before you choke on your issues I know you got family and folks that'll miss you So don't misuse this gift you've been given This life's but a dream, you're blessed to be livin

Murs, you're such a dope rapper♥


aldrig. mer. tennis.

Livet utan facebook suger, för nu har jag fett mycket tid åt skolan och det är fett tråkigt och fett deprimerande. Har för mycket i skolan nu, vill ni veta vad. Ett matteprov som jag inte vet vad det handlar om, en uppsats i historia om nazister, en muntlig redovisning i svenska om massmedia, två musik uppgifter, nationella prov i engelska, sen en forskningslogg som jag ska göra i svenska. Asså jag orkar inte, det här ska vara klart till fredag fast jag skjuter upp det till på söndag så får det bli en plugghelg också.
Juste, jag spelade tennis, jag är ingen tennis människa asså, verkligen ingen sportmänniska alls. Jag förstår inte grejjen med sport, om man inte vill gå ner i vikt, man en boll bara, det är fööööör tråkigt, dans där snackar man lixom, skapa något som inte finns och det blir en cool grejj utav det hela. Men jag antar att alla får kickar utav olika grejjer, vissa knarkar ju.. haha nej blä för tennis. Jag sög. Respekt till dom som är duktiga på tennis.

haaa jag står som ett cp, men E sa att man ska stå så när man spelar tennis, ska man d?


27e April 2011

Tjaaaaa, ligger i sängen nu, ska snart gå upp. Ska spela tennis idag föe jag har det på idrotten... Blääää, det är ens inte fint väder så man kan inte hoppa i poolen efteråt. Jag förståååå inte varför kom regnperioden nu? Den ska komma i maj eller något, det ska fortfarande vara fint väder här väll? Aya... det kmr säkert vara mkt sol i sverige i sommar så blir brun där ;) men ska upp nu, vi hörs.

Q

neeheheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej nooooooo ;(
jag är fett mobbad nu,bara ni som tittar på oth kommer fatta, men jag satt och tittade på oth, sen asså jag kom på då hur mycket jag älskade Q, jag ba maaaaan, jag måste skriva om han i bloggen sådära jag var fett glad för han va feeeett skön asså... sen så ba i slutet är han på fel ställe fel tidpunkt så man fattar att nåt skulle gå snett, sen så ba får Lucas ett samtal ba Quentin Fields is dead, he got shot. Jag ba NOOOOOOOOOOOOOOOOOO, dom måste skämta, dom gör alltid så.
Så jag titta på nästa och jag svär, har aaaaldrig bölat så mycket till ett avsnitt från någon serie, inte ens när Keith dog....  åååååh det var så sorligt, jag känner mej fett töntig, eller nej egentligen inte. Ni som inte tittar på oth tycker jag är töntig nu men Q?!??! AV ALLA??? VARFÖR?

varförrrrrrrrrrrrrrr jag orkar inte, den här serien suger, det är den bästa serien jag nånsin föjt men den suger ändå, först Keith.. nu Q, och Mouth har dragit också, kommer han tillbaka? ååh...


26e April 2011

2 veckor kvar tills jag fyller år, 5 veckor kvar tills sommarlov, 9 veckor kvar tills vi kommer hem. Jag lever ju typ för att räkna ner haha.
Men har inte alls mycket att säga, finns ingeeeeeeeeeet roligt att säga, fy vad tråkigt. Inga bilder heller, ingenting.
Slänger väll in en tung låt med Slum Village som J Dilla producerat :)


asså, bara så underbaaar

Kenny Wormald

Satt och läste i mitt arkiv och så kom jag på att i julas typ sa jag att jag ska börja blogga mycket mer om dans, har helt glömt bort det. Men tror jag väntar lite, jag har bestämt att när jag kommer tillbaka ska jag börja filma och lägga ut på youtube, typ en ny varje månad eller två på en månad, så mycket man hinner, har sååå många ideèr och om jag inte börjar göra något av ideèrna kommer dom ruttna sen.

Kan väll berätta då att genom tiderna så har Kenny Wormald varit min favorit dansare och koregraf, han gör aaaaasgrymma koregrafier maaan, och han har varit dansare till Justin Timberlake's turnè förut. Ah Kenny är också Tommy på Center stage turn it up, grym dans film! Men även om man inte är into dans ska man se den, verkligen tuuung!


ska lära mej den här, kan redan början :)

Här är the final dance från center stage, Kenny är killen där, asså jag vill jag vill jag vill göra en sånhär uppvisning, jag vill satsa lite mer på modern balett och sånt, tänk vad coolt...

23.50

Har ingenting att blogga om, Amanda har tagit ifrån mej mitt liv känns det som, jag sitter här vid datorn och väntar på att någonting ska hända. Att mitt lösenord ska ramla ner från himlen eller något... får väll sätta på ett oth avsnitt, ååååååh facebook absitens, det går över snart hoppas jag. Ja men har inte så mycket mer att säga, kanke slänger in något mer inlägg... kmr bli beroende av twitter sen, kanske.. eftersom jag inte kan uppdatera på fb, jennibengtsson på twitter, följ mej :)


haha slänger in en rutten bild på mej och th frååån... 2008, eller 2009? idk.

25e April 2011

Hej på er! Har totaaaaaaaaalt glömt bort bloggen under helgen, drog till Kenyons i lördags och var där till söndagkväll, hade datorn och sånt med mej men glömde bort att blogga.
Idag då, alltså om jag har sagt någon gång under påsklovet att jag skulle plugga så har jag inte gjort det, vilket betyder att idag sitter jag med världens fetaste hög som måste bli gjord. GAAAAAAH. Fast jag chillar på, har inte panik eller något längre, när man har såhära myyyycke i huvet ska man bara säga skit i och sen så ordnar allt sej i alla fall, man behöver inte vara största kontrollfreak.
Fast Amanda bytte lösen på min fb så att jag faktiskt GÖR plugget nu, hahah, så ni kan bara nå mej här på bloggen eller på twitter som jag kmr börja använda.

Ah men juste det här vädret suger apaaaaaa, eller det är skönt egentligen men jag hade tänkt gå till poolen, det är mulet och regnar. Jag som ville sola ju... får göra det i veckan istället.
OKEJOKEJOKEJ ska plugga nu, snart, ska fixa mej först... :(
66 DAGAR KVAAAARRRRR!!!

Flying Lotus beats


bara helt perfekt, speciellt den sista nån kommenterade i hope my first child is this beautiful, klockrent. Asså om jag kunde rappa skulle jag lätt vilja rappa till beats av Flying lotus, men tro mej jag kan inte rappa. Men jag vet att sånna här beats är inte till för att dansa, men jag kan inte sluta tänka på olika dans ideèr, dansstilar och koregrafi till dom här som jag har lagt upp...maan, skulle vilja se någon som gjort dans till ett flying lotus beat eller J Dilla beat. Men aaah kan sitta och lyssna på dom här FOREVER, asså seriöst, foreveeeeeeeeeeerrrrrrrrr!

Live it up - Mac Miller


Don't control youself, this your life you own it, so live it up all that matters is this moment, so whos coming dont control yourself!
Hur kan man inte bli taggad när man lyssnar på den här? Och jag vet, det är inte hans "beat", han har samplat den från kids by mgmt. Tuuuuuungt!

22a April 2011


Heey, nu är livet härligt igen! Haha vaknade upp på bra humör för himlen va feeeeett blå, så vi drog till poolen och har varit där ett tag, kommer verkligen sakna den dära poolen sen när vi drar.
Åååååh, asså liiiiiiveeeeeeeeeeet! 69 dagar kvar! Njuter nu bara, när det är 60 dagar kvar kommer det ju bara kännas som 2 månaders semester, som förra gången jag va i panama va vi här i typ 2 månader. woaaaaaaaaah this is 2 good 2 be true!! Ska slänga in låten som fick mej på bra humör sen;) det är oftast en låt som får mej på bra humör, nästan alltid, inte en film, ett avsnitt av en serie, att se någon dans på youtube, äta chokladpudding, hahah det är musiken asså.
Har jag förresten sagt att det är 69 dagar kvar? om inte DET ÄR BARA 69 DAGAR KVAAAAAR!! fattarni?? ni har snart sommar! förlåt men ni kommer höra mej tjata om hur många dagar det är kvar nu varje dag, 69 dagar kvar TAGGAAAA!!


21a April 2011

Hej på er, har inte bloggat idag för har inte varit på humör typ, och så har vi storstädat här hemma så hade inte tid, typ.. Har haft mys nu på kvällen bara, yesss... intressant? yes i know.
I alla fall så undrar jag varför ateister firar påsk? Lixom jul, okej fira det om ni vill, men påsk?? firar man att kycklingar finns då eller? bara en tanke sådära.
Men gaaaaaaah mitt liv suger nuu, för stunden, är skiiiiiiittrött och skitotaggad, och inte arg men inte glad. bläääääääääää orkar ens inte blogga, ska lyssna på musik, oth suger nu förresten, när dom har spolat fram 4 år.. aa men, hejdå. kommer ha ig i alla ämnen i skolan sen oxå. niiiice. bye.

20e April 2011


heeej, har precis tittat på oth och ätit fruktsallad. Jag älskar oth, älskar sånna hära special avsnitt, nu vare typ hur en timme förändrar ditt liv, det var fett grymt. Och jag saknar att gå i skolkorridorer, gå på lektioner, klä på sig varje dag, haha.
Men men, nu ska jag fixa mej lite sen ska jag plugga, jag MÅSTE. Ååååh, är så arg på mej själv, har inte pluggat någonting den här veckan, jag som skulle använda påsklovet för att komma ifatt!
Meneeeee, jaa... juste, mamma har dragit till Darien och tagit med sej enda ansiktstvätt och fukten här hemma, så nu var jag tvungen att använda pappas, hahaha luktar man i hela ansiktet, hoppas bara man inte får utslag eller något. Okej, men nu ska jag plugga (=om en timme eller två ska jag börja fundera på att plugga)
bye♥


02.41AM

Jaa, vad finns det att säga? Är taggad igen, lite, för i morrn äre 20e April, då är det bara 10 dagar kvar tills det är Maj, då är det bara 11 dagar kvar tills jag blir 17, samtidigt äre bara 2 månader kvar, 60 dagar.
Jag minns, förra året räknade jag inte ens tills vi skulle flytta, jag ville inte veta. Det enda jag visste var lixom månader, typ det är april, om 3 månader åker jag sådär. Sen en dag, så räkna jag ner för första gången, jag trodde det skulle va typ 30 dagar kvar eller något, så vare 19! Jag var heeeelt chockad, ville inte, det var lixom för lite. Jag ville åka, men jag ville ha mer tid i Sverige, nu känner jag bara typ, låt det vara 19 dagar kvar snaaaart.
Nej men ska se lite oth nu, eller rensa min gamla youtube.. får se :)

Hi-teknology volume 2


ALLA KLICKAR PÅ PLAY, sen lyssnar ni, sen njuter ni, sen går ni in på spotify söker på Hi-tek och lyssnar på Hi-teknology volume 2. OKEE?

19e April 2011

Shoo, seeeeeg dag, klockan är redan tjugo i fyra. Har verkligen inte gjort någonting idag, ofta det var fyra timmar sen jag vaknade? Känns som det var 10 minuter sen.
Men ska i alla fall till el valle idag tror jag, morfar fyllde år igår, yeeees...  har inte mkt att säga, inga bilder, ingenting, jag är inte taggad idag :( jag va det fett länge, inte längre, nu vill jag sova hela dagen.... :(

natti

Bääääääästa avsnittet på oth eveeeerrrr!! Maaaaaan, va helt chockad!! Stackars Alice som tittar med mej, i mitten av avsnittet börja hon somna så hon ba kan vi inte titta i morrn? Jag ba nej, så hon ba okej, men radera inte, jag vill se i morrn. Visste inte att hon var så into it, men tydligen. Så ska inte radera så hon och jag kan titta i morrn igen.
I alla fall så chillade jag och Elida och alice vid poolen idag, riktigt chill. Ska utnyttja poolen myyyycke nu, kommer ju antagligen inte bada så mkt i sverige för det är iskallt i båda sjöar och poolar där.
Åh... jag va påväg att nysa så satte jag på en låt och det var fett hög volym så jag blev skrämd så nysen försvann mitt i, hatar den känslan. På tal om låtar, dom senaste fyra låtarna, lyssnalyssnalyssna, dom är 4 andledningar till jag har varit konstant taggad i en vecka nu :)
Men i alla fallll, har inte mkt att säga, ska sova nu, godnatt<3


thespins/sofartogo/goodevening/keepmealive


18e April 2011

shooooooo
första dagen på riktiga lovet, gissa vad jag ska göra? plugga yaaaay, eller jag behöver inte plugga egentligen, ska lämna in muntliga grejjer bara så jag vet redan vad jag ska säga men jag måste säga dom, det är fett jobbigt.
bläääääääääää orkar inte blogga byebyebyebye

ABCDEFGHIKJLMNOPQRSTUVWXYZ

tjaaaaaaaaaaa, sitter hära och bara chillar, maan life is sweeeeet, köpte 3 liter rootbeer och sen vanliga rootbeer flaskor, nice, nu gör pappa hashbrowns tror jag dom hette, när han först sa skaru ha hashbrowns trodde jag han sa hashbrownies, jag ba..... eeh??? pappa?? hahha nej men typ, fast d är något annat, typ raggmunkar nästan, tydligen, jag fatta inte men jag är hungrig så jag äter vad som helst. Men juste, spotify ska ju typ lägga ner gratistjänsten ju, 10 timmar per månad kan man lyssna, det är typ 200 låtar, 20 min per dag, och man får bara lyssna på en och samma låt fem gånger max. weeeell, mer tid åt youtube! :D kanske köper premium sen i alla fall, vill ändå ha spotify på ipoden så.. yeees
"live my life right and just be happy here", han får vem som helst på bra humör

17e April 2011

WOAAAAH BAAM. Så känns det. Först man är glad sen baaaaaaaaaaaaaaam kommer man på allt man måste göra med skolan, ligger lite efter så... meeeehehehehheheeeeeeeee ;( har förresten råkat vända lite på dygnet, råkade gå och lägga mej näre va ljust, det va fett obekvämt, man ska gå och sova när det är mörkt. Ah men, lika bra att sätta igång med skolan nu faktiskt...

blaaaaa

hola, life is sweet, har huuur mycket godis som helst och huuuur mycket marabou som helst, pappa kom äntligen hem, så asså.. mmmm, mår nästan illa, ska man sova nu eller titta oth? tror d blir ett oth avsnitt till asså, yesman... aah men hejdå

16e April 2011


Haha har slutat med webcambilderna och börjat med ipod bilder ;) haha, i alla fall, gick och la mej fett sent, typ vid sex, det var nästan soluppgång. Men är uppe n vid halvtvå i alla fall. IDAG KOMMER PAPPA HEM :D Har ju berättat att han har vart borta först två veckor sen var han hemma fyra,fem dagar sen åkte han iväg i två veckor till typ. Men nu kommer han hem från Sverige, han har tydligen med sig typ 8 kg godis och typ 30 marabous, YEEEES!!!

Hallå, jag vaknade upp på fett dåligt humör, sen satte jag på mac miller best day ever albumet och nu är jag fett hypad! Åååååh, älskar när det är HELA ALBUM som får en glad och inte bara en låt på ett album, asså... maaaan, han är verkligen tung tung tung, nu sa han, no matter where life takes me find me with a smile, pursuit to be happy only laughing like a child, i never though life would be this sweet, it got me cheesing from cheek to cheek.
aaaaah, 75 dagar kvar!!


01.52AM

Hejhej, sitter här och dricker kaffe, har precis kommit hem från kenyons, d va rätt chill där. Eller precis och precis, kom hem vid elva så var dom kvar här en stund. Nu ska jag titta på one tree hill... asså jag har SÅ ont i huvet, till och med sådär ont så man mår dålig psykist oxå, är typ helt svag... aah men vi hörs.

15e April 2011



10v kvar

Åh... jag är helt slut, har målat mammas och pappas rum, fyyyy vilken hemskt färg!! Tur att vi bara ska bo här 2,5 månad till da... Har seriöst målat sammanlagt 8 väggar för man målar två lager, har blåa händer nu :(
Menmen, väntar på att Elida ska måla klart sen ska jag titta på ett oth avsnitt med en rootbeer och chokladpudding, aa som jag sa i inlägget innan. Blir en tuff dag i morrn, har målning+MASSA PLUGGA+vi ska till kenyons på kvällen... så.. "/ aaah jag är så taggad, hela tiden, varje sekund av dagen, 10 veckor kvar!!!!!!

14e April 2011


HAHA woooow, grymma bilder min ipod tar, VERKLIGENVAA
I alla fall så har jag och Dennis precis skrikit i kudden, hoppas, hoppas, hoppas jag vaknar upp med hes röst i morgon. Men i alla fall, ska måla nu, sen blire titta på one tree hill med en root beer och chokladpudding, yeeees, åkte ut, käka på subway, drog till affären.. aa. Har inte varit bra bloggning idag, har inte haft ngt att blogga om. Amanda jag förstår dej nu det dära nu om att man blir deppig av att titta i garderoben, jag vill bara börja gråta varje gång man ska bestämma vad man ska ha för kläder. uuuh... :( ayajaja, vi hörs :)


Verme Caribbean Mix


Alltså, den här låten! Man har vissa låtar som allllllltiiiiiiiiiid kommer ligga en nära hjärtat. Det spelar ingen roll vilket humör jag är på, men när jag hör den här låten så baaaaaaaam blir jag glad, helt plötsligt känns 2,5 månader som ingenting, jag är SNART hemma. Ååååh sommaren 2011 kommer bli bästa NÅGONSIN. Jag minns när jag och Th satt och lyssnade på den hära, våren 2009 typ, det var soligt och man blir ju alltid så glad när solen kommer fram efter vintern, och vi satt där på hennes rum och ÄLSKADE LIVET och lyssnade på den här låten, ska se om jag kan hitta inlägget från den dagen på Th's blogg, assååå... maaaan, d är perfekt, allt är perfekt, 2,5 månad är ingenting. 9,5 månader har inte heller varit nånting.

Jag var alltid en sån som ÄLSKADE att sova bort dagar på sommarlovet, bara sitta inne och chilla, gå ut när solen va nere, vara ute på natten komma hem, sova på dagen. Men det är såååå inte hur jag kmr spendera min sommar när jag kommer hem, ska ta vara på varje sekund, inte klaga, inte sova på dagen, ha kul, FILMA MYCKET. Året här i Panama har fått mej att inse hur mkt små videoklipp betyder, ååh... ååååååh!!

13e April 2011

Hejhejhejhejhej
Sitter och chillar bara, lyssnar på musik och sådära, har ens inte gått upp från sängen. Ska upp snart och fixa mej lite sen blir det att äta frukost och titta på one tree hill, sen blir det plugga sen blir det måla. Niceee, jag är JÄTTE sugen på marabou, svenskt godis och allt såntära just nu, tur att pappa kommer hem på lördag. Meneee eee eeeee hejdå

0239AM


Pigg och glad... såhär sent, how??? Sitter och lyssnar på musik, finns så mycket musik jag måste lägga in på ipoden, måste rensa den IGEN JU. Har rensat den fett många gånger för att bara ha haft den fyra månader. Men det finns så mycket musik och jag gillar inte att ha musik på ipoden som man ändå bara bläddrar igenom, vill bara sätta på blandat och låta låtarna gå. Gör oftast det men ibland kommer det någon och man ba VAAA ÄRE HÄR? typ, ska in och se om jag har någon lame låt... aah hitta typ ave maria med beyonce, när, hur och varför kom den in på min ipod? 

Ååh jag hittade en låt med Mac Miller där han rappa på ett J Dilla beat, han gjorde det fett bra faktiskt.
Och jag måste bara säga Alicia Keys!!!!!! Jag lyssnar INTE ofta på tjejer överhuvudtaget, men Alica Keys, maaaaan jag vill ha hennes röst... Men hallåå ska försöka sova nu, vi hörs nu, åååh jag är så glad just nu, perfect moment, 2,5 sen 2, sen 1,5 sen 1, sen 0,5, sen 0... as i said, perfect moment.


I grab your other hand and try not to step on your toes, spin you around with my eyes closed


vill ni lyssna på en BRA låt, sätt på den här, grym text, grymt sound, grym rappare, kan det bli bättre? Så fiiiin låt!

12e April 2011

Hej på er, blir ett inlägg precis som dom vanliga, ska plugga, sen blire väll chilla, fast har rätt mkt plugg så får se om jag hinner med något annat... Lika bra att sätta igång nu då. snart. nu.. snart.. snart.

nattinatt

Heeeeeeeeey
Vad hände idag Jennijenni? Ingenting, först satt jag vid datan, sen gick jag runt, sen satt jag vid datan, asså vad har jag gjort dag ens? Jag spelade lite cod, men jag har alltid kört black ops nu testa jag mw2 och det va AWESOOOOME, grymt mkt bättre! Sen har jag suttit på mitt rum, börjat på one tree hill säsong 3 nu så ska titta på ett avsnitt sen ska jag sova, ååååh vet ni, elida satt i sin säng, så jag gick fram till henne och smaskade på en klubba i hennes öra, ni vet, man måste leva upp till att vara en lillasyster, så hon va still fett länge, sen helt plötsligt fick jag väääääärldens smäll i huvet så jag flög och landa håååårt på min säng och sen ner i golvet, asså hahahah, jag trodde inte hon skulle slå mej så jag va inte beredd. Och jag är en såndära överdrivare, jag var sugen på en klubba så jag hämta sex stycken (y) life is sweeeeeeeet, 79 dagar kvar nu!! men godnattttttttttt

5 år sen nu...


11e April 2011

Helluuuu, har precis vaknat, går inte så bra att försöka komma upp i tid asså, men men, vad ska man göra? Själv ska jag äta munkar nu till frukost som jag sa, sen äre bara att plugga jääääärnet har lite saker som är försent inlämnade så måste fokusera på dom idag.... Men vi hörs väll senare :)

10e April 2011


Kul att jag kör första inlägget den tionde för mej när ni redan har börjat på elfte dagen. Eller egentligen är det inte kul...
I alla fall så har vi varit hos mormor och morfar hela dagen, fett skönt var dettttt, åt pannkakor, asså det är så gott, pannkakor med glass och sylt, fast man ska ha grädde, bananer och nutella oxå, det är kärlek, och så ska pannkakorna vara tjocka, visst. Haha att sluta äta socker har inte gått så bra för mej, när vi kom hem sen åt jag en stor god munk och ett stort glas cola, och jag funderar på att hämta en till munk och ett till glas cola, eller så sparar jag det till frukost, asså hahahahha jag äääääälskar mej själv ibland.
Meeen, vi kom hem fett sent så hann inte köra cod idag, är fett tung nu, om ett tag vill jag kanske börja köra live oxå.
Haha läste jag igenom inlägget nu låter jag som en tonårskille, älskar att äta och kör cod. Fast Elida lärde mej sminka med ögonskugga för ett tag sen, tjej poäng till mej (y)
Men nu ska jag sova, vi hörs i morgon för mej, i eftermiddag för er, och by the way är det 80 dagar kvar nu!♥


mitt i natten, som vanligt

Heeeeeeeey, sitter och lyssnar på Alicia Keys nu, alltså, av kvinnliga artirster är hon min favorit helt klart, helt lugnt. Jag tål inte kvinnliga rappare, annars hade väll någon av dom varit min favorit, men jag vet inte, det känns så fejk från deras sida och att Nicki Minaj och Lil' Kim FORTFARANDE håller på att bråka och dissa varandra i låtar gör att jag inte kan lyssna på något dom gör, så MOOBBAADEEEEE

Men men, gissa vad jag har gjort, spelat cod. Är hyffsat bra faktiskt, ska öva mer i veckan så sen kommer jag vara fett kung på det. Ska slå alla killkompisar jag känner på det.

Och sen en tredje grejj är att jag börjar nog få sömnproblem, kan inte somna tidigt. Ska sätta på one tree hill och försöka bli trött till det, annars måste jag ligga helt pigg och lyssna på instrumental låtar för att kunna somna efter typ två timmar... haha, men aa bye

 
HAHAH provade mammas glasögon, allt blev mkt klarare, kommer nog behöva linser när jag blir äldre, men for now, im fine med att inte se saker på längre avstånd :)

9e April 2011

Heej
haha det är kaos, alice har sin fest om någon timme, mamma skulle åka och hämta min moster i morse och krockade och hon är fortfarande inte hemma. Så nu är nini här och hjälper till, morfar oxå, mamma håller på nånåstanns med bilen, ja. Ska gå och hjälpa till nu, bye.

Blev ju nånting av inlägget i alla fall

whadupppppppppp
jag älskar att dra ut på konsonanter istället för vokaler, det är fett kul.

I alla fall, har jag inte ens någonting att skrva så tänkte köra ett inlägg där jag bara babblar på om ingenting, jag är rätt bra på det.

Ehm, vad kan man börja med da, jag sitter och lyssnar på biggie, 2pac, nas, big l, gang starr, mos def, common, lord finesse, eazy e och annan fett skön lite mera old school.
Det är fett skönt, ibland önskar man att dom va dom stora fortfarande, fast typ dom flesta är ju döda nu också. Dagens är typ... dom som började när tupac och deras tid slutade, typ eminem, jay-z, t.i, ludacris, lil wayne, you name it, och framtidens..... MAC MILLER, haha ne men jag är seriös, tror han kommer bli riktigt stor i framtiden, och det jag gillar med han extra mycket är att han använder vissa beat som är från old school i sina låtar för att få deras generation tillbaka på ett sätt och "visa" för generationen som är nu hur musiken var förut, lixom, han vill inte låta det gamla dö ut som han lyssnade på när han var liten, ANVÄNDER DET GAMLA MEN PÅ ETT NYTT SÄTT, där satt den.

För lyssnar man på dom hära tre generationerna, man hör FETT med skillnad. 
Åh, det är som kläder! Typ på din mormors tid va blommor fett inne (biggies) sen på din mammas tid va fult hår fett inne (eminems tid) och på våran tid som också är framtiden har vi blommor på typ kläderna fast på ett snyggt sätt (mac millers tid) haha aa ful jämförelse men ni fattar, och jag menar inte att på din biggie levde på din mormors tid typ 1950 men ni fattar generationsvinkeln... hmm.. det går runt ju överallt. djupt äre egentligen. coolt. i love it. Nej men nu blir et för sent, godnatt, elida sover med min sovtröja och säger att det är hennes bara för hon sov med den senast.... asså HHAHAHA är hon 18 på riktigt? hahahah hon är för mycke bara, godnatt!

8e April 2011

Det är RIKTIGT skönt väder idag, det regnar och det är svalt, nästan kallt asså, kan gå runt med mjukis och tjocktröja INOMHUS!!!! Det är typ 25 grader...  Ah men ska snart måla klart där nere, alice har kalas i morrn så det måste vara klart där nere.
Sen ska jag väll göra lite plugg sen ska jag ladda ner avatar och titta på den, minns när vi va på den på bio, ååh.. jag vill gå på bio med eeeeeeeeer, ååh jag drömde att jag kom hem, jag kramade alla, träffade alla, asså ååh, det var SÅ härligt, sen när jag vakna min första tanke va MEN JAG VA HEMMA JUUU, haha.

Men ja, ska titta på ett till oth avsnitt, har snart sett klart andra säsongen, yees :D

Somebody told me sleep was a cousin to death...

...så jag tänker inte sova, haha ne men sitter fortfarande uppe och ruttnar, jag är fett sugen på att dygna men jag ångrar mej alltid djupt efteråt, ååh minns ett spel när jag var liten så hon ba "hon sover djupeeeeTE"  åh, det spelet <3333
I alla fall, i morrn eller nu för er men för mej i morrn äre redan åttonde april, sen åttonde maj, sen åttonde juni, sen åttonde juli då har jag varit hemma i några dagar. dubbel v o dubbel v.

haha började skriva för typ en timme sen, fasnade på youtube... aah men nu äre väll dags att sova, har en LÅNG DAG i morrn.

 
om killar kan lägga ut bilder på sej själva utan smink kan jag med, jag kan allt. Och ja jag sover med idomin på läpparna men det vet ni redan PUSSSSSSSSSSSSSSSS

BE Ä ESS TE (bäst för er som inte förstår ;)


-

Hej på er, har inte gjort så mycket idag. Pluggat, sen var jag ute och sprang med Elida. Jag måste sluta äta så mycket socker, vi har diabetes i släkten och i familjen här är jag den som äter mest onyttiga saker, ni vet ju, jag är alltid den som handlar upp alla sötsaker i affären. Nu efter vi har sprungit har jag druckit snart två glas cola och nu snart ska jag äta min andra chokladpudding. HAHAHHAH jag låter som ett fetto, men jag är inte det, ser ut som innan, jag lovar hahhaha, men jag vill sluta äta så mycket socker för det är inte bra, vill må bra, se fräsch ut ni vet. Asså hahahahha, SÅ INTE JAG. Vem är jag nu? Okej, men det här blir min sista chokladpudding, ska inte äta mer chokladpudding förs jag kommer hem, då ska rasmus GÖRA chokladpudding som han är skyldig mej, ska bli kul att se ;) hahha... meneeee, ska se på one tree hill, bäääästa serien!!! Eller jag tycker alltid att den serien jag har maraton på är bäst för tillfället, i november när jag körde om alla greys va greys bäst, sen i januari när jag börja med dhw va dhw bäst, och sen när jag börja med pll va det bäst, nu är one tree hill bäst.


7e april 2011

Heeeeeeeeeeej, ligger fortfarande i sängen med ipoden, klockan är tolv. Så ska väll upp nu snart och börja plugga, sen ska jag och elida spela tennis, har det på idrotten (y) Så atteeeeeee vi hörs, finns d ingen blogg.se app så man kan ladda upp bilder direkt från ipoden? För man kan inte det när man bara skriver vanligt så hära på safari. Mene bye.

Hollywood tonight


Asså jag vet inte hur många gånger jag har tittat på den här musikvideon nu, jag vill va henne!!!! Hon är feeett  tung på att dansa, det hon gör på 1:54 vill jag lära mej! åååh, asså är det inte coolt att Michael Jackson dog för snart två år sen och FORTFARANDE lever han kvar typ!

6e April 2011

Livet är tung, jag tog sovmorgon idag. Tror jag ska ta sovmorgon varje onsdag faktiskt. Ah men har inget att säga som vanligt, ska äta en banan som frukost och titta på oth seeeen börjar jag plugga. HEJHEJ.

1013PM

Tjaaaaa, har inte gjort mkt idag, har snackat med amanda på facetime ehum.. aa, har börjat på one tree hill säsong 2 nu. Gillar det programet fett mycket faktiskt... ah eeh, asså jag har inte ens mkt att säga, datan börjar bli fett tråkig. Det ända jag gör är att vara inne på youtube, facebook är fett tråkigt, bloggar är fett tråkiga, min blogg är fett tråkig, youtube i love you. Jaaa, men slänger väll in en HÄRLIG låt, älskar hans flow i den här låten och refrängen är bra och själva soundet är CHILL, maaaaaac my man<3

5e April

Hej, är uppe i tid idag igen, kommer inte blogga mycket resten av veckan eller nåt typ, har lixom ingeting att säga och nu kör jag ju på med plugget oxå och har inte heller några bilder. Så det blir typ bara ett sånthär inlägg varje dag, me skit iiiiiiiiiiiii, nu ska jag snart dricka kaffe sen ska jag plugga, är upp i tid igen :)

4e April 2011

I did it! Jag kom upp! Först vaknade jag sju, snooza till åtta då kom Dennis och sa att vi börjar nio så sov en timme till, nu gör jag lite saker som att titta andras bloggar och sånt så jag kan fokusera helt sen klockan tio. Och jag behöver kaffeeeee men Elida är inte vaken så hon kan inte göra åt mej och jag vet inte hur man gör själv. Men nu blir det PLUGG PLUGG PLUGG, fokuserar på Samhäll och Historia idag, kanske svenska oxå om jag hinner :)


Vackra, kära, underbara ipod

TACKKKKKKKKKK TILL DEN SOM TOG MEJ IGENOM DEN HÄR FÖRDJUPNINGSUPPGIFTEN IKVÄLL!! TACKTACKTACK!! MÅSTE VARA MIN IPOD SOM JAG SKA TACKA, TACK FÖR DU FINNS, FINASTE FINASTE FINASTE IPOD!

i morrn blir en tung dag, det är värt d, det är värt d, det är värt d, d är värt det......... ;( mitt humör i morrn kommer vara som på bilden till höger, visste ni att jag har svårt med höger och vänster? Måste ta fram handen och känna efter vilken som känns bäst att skriva med, och den som känns bäst är höger.... haah bra att man är speciell så man kan garva åt sej själv, eller borde jag gå och kolla upp om jag har problem på riktigt? Snart 17 år och har problem med höger och vänster, det är jag nog ensam om (y)


all around the world


Tur att man har nåt i alla fall som får mig på bra humör nu, ska gå ner och göra kaffe och sen ska jag ta mig igenom den här högen med saker som måste fixas... Ni anar inte, vill bara skita i skolan just nu men åh, vill gå om nian, vill gå vanlig skola, jag orkar inte med distans längre, fy vad jag längtar till jag börjar vanlig skola igen. Men ska göra det här nu, i morrn tar jag igen resten och sen äre köra aaaaaallt jag har i två veckor!

nolifer... plugglifer?

Heeeey, sitter och lyssnar på eminem jordens bästa, okej, mac miller har blivit en stor favorit, men det finns INGEN som eminem, hans texter asså... Det finns rappare som sätter rim bara för att dom rimmar, men det känns som eminem sätter inte rim för att det rimmar, utan han skriver en text som är tuung, djup, allt makear sense och sen så bara rimmar det... typ, alltså varje text han gör, om den ska vara random, djup, rolig, kaxig vad som helst så gör han det alltid till 100 procent.
I ALLA FALL så vare inte det jag skulle snacka om, jag tänkte klaga om hur myckt plugg jag har idag, men det försvinner inte bara för att jag klagar. Jag och Dennis ska köra pluggmaraton nästa vecka, varje dag, från åtta, nio på morgonen, till åtta nio på kvällen ska vi plugga KONSTANT, då får vi sommarlov mycket tidigare! Hoppar hoppas hoppas det funkar! Ska intala mej varje dag att det är värt det.

Jo men igår shoppade vi igen, köpte en ny plånbok, exakt lika dan, men ska köpa en till turkos, fett färgglad sådära, skön att ha till sommarn, men den jag har nu är TOM, inga kort, inte sparade kvitton, inga bilder, ingenting... Och sen köpte jag ett par svarta byxor, kan visa hur dom sitter på sen, det är inga jeans, mera.. aah whatever..

3e April 2011


Grattis världens bästa, älskar dej såååååå mycket! Tänk 7 år sen nu, känns som igår... ♥


Framme efter sju timmar...

heeeeeey, jag skulle ta nästna hela dagen och plugga ju, vi va vid metromall till typ sju på kvällen och nu vid åtta kom vi hem till mormor och morfar... Nu blir det säkert pluggnatt istället, och i morrn får jag plugga ASMKT. För jag ska måla klart hela huset i veckan nu, har typ en vägg i köket kvar, sen har jag och Elida vårat rum, mammas och pappas rum och christian och alice rum. Meeeen aa, istter hemma hos mormor och morfar nu och ska plugga, ska typ äta tacos oxå. I morrn fyller alice år och hejdå :)

2a April 2011

Godmorgon, gissa vem som somnade fett sent, jaag....... jag somnade vid sex typ, youtube höll mej uppe sen ladda jag ner senaste avsnittet av greys, ni vet musikalavsnittet, asså jag titta i en kvar, kunde inte titta mer för jag började ASGARVA och ville inte väcka dom andra, när alla helt plötsligt började sjunga och blev fett seriösa, i vaaarje scen vare så, hahahah jag doooooog, såhära dom pratar, ba, no she's not gonna survive this lalala, AND BREAAAAAATHE JUST BREAAATHE, så springer dom runt som på en musikal HAHAHAHHA jag dog, men det var kul för dom hade bara sånger som varit med i grey's ni vet, så jag kom ihåg dom flesta sångerna från vilket avsnitt dom va. Och Sara Ramirez, Callie Torres ni vet, hon sjunger SÅ BRA! wow... Meeeeeen i alla fall, nu är jag vaken, ska göra mej i ordning snart och börja plugga, har verkligen jätte mycket, har inte pluggat så mycket dom här två senaste dagarna så får ta ifatt allting nu, men vi ska till mormor och morfar så jag pluggar där.

Heeeee, nu vet ni hela mitt liv så HEJDÅ :)

Mac Millers nya musikvideo: Get Up


bara kom till Sverige daaa, efter juli... snälla....

Shopping dag

Ahmen tjaaaaaaaaaa, vi drog till albrook och shoppade, eller först drog vi till mina mostras salong och elida plattade håret sen drog vi till mormor och morfar en stund, sen drog i till abrook, va där FETT länge, och jag fick skavsår, skitont, sen aah.. jag hitta två par jeans, ett par mörkgråa typ med fickor ni vet sådära, sen ett par ljusblåa och sen ett linne typ. Yeeee, hittade ett par chinos liknande svarta byxor men tyget va inte samma och dem liknade liiite haremsbyxan ni vet, dom va assköna, ångrar lite att jag inte köpte dom, men vem lägger 40 dollar på en liten tygbit lixom...

Jo men hej sen drog vi till Tara och Gerritt och hämtade upp killarna sen drog vi till mormor och morfar igen så har vi varit där tills typ tolv, och nu har jag aaaaaaaaaaaaaaaaaaaasont i magen, det känns som nån sticker knivar i magen, typ som när man haft uppenatt och druckit fett många energidrickor så vill man bara hem. Så känns det, aaaa... men pallar inte lägga in bild hejdå :)

1a April 2011

YESS!! Nu är det exakt tre månader kvar, tiden går fooort! Jag är fett glad, feeeeeeeeeeett glad. Har fått studiebidrag, ska dra och shoppa, ska köpa en plånbok och ett nytt guldarmband! Haha, nej men sne ska jag väll köpa kläder och sånt man behöver, är fett sugen på ett par svarta chinos och så måste jag köpa en väska... Jo men vi hörs sen :)

Best Day Ever


Alltså, som jag sa har jag inte lyssnat på mycket annat än Mac Miller under några veckor, och jag måste nog säga att...... jag vet inte, men HAN ÄR TUNG! Älskar hans stil, alltid, alltid glad, alltid, positiv, alltid tummen upp, alltid va ett barn, han är FETT flippad. Och hans senaste, vad ska man säga... mixtape typ, "gratis album" typ, haha låter fett b ba, aa d är gratis men haha gå och ladda ner det på www.listentobestdayever.com
Jag är helt, måste hitta rätta svenska ordet, fascinerad? Låt efter låt satt jag och tänkte nu måste det väll vara en dålig låt, men ALLA 16 låtar är sånna som jag har drogat sen dom kom ut... Känns som det kommer bli många fler inlägg om Mac nu ett tag... haha, men MAC MILLER ÄR BÄST, for real...

12.49AM


Gaah, hittade den här bilden, det var så vi satt när tjuven sen kom där upp förbi mej knuffa mej tog plånboken, om Elida hade haft bättre reflexer hade hon kunnat kasta sej och stoppa han, sen sprang han vidare förbi Elida och jag sprang efter sådära, asså det är FETT SYND om han, måste baxa saker för att få livet en mening, jag kan bara köpa en ny plånbok, ta ett nytt idkort, fixa nytt bankkort på nordea, köpa nytt armband.... JAG HADE ENS INTE CASH, hahahhahaha YEEEEEEEEEES!!

Nej men jag skulle säga att nu är det april! Eller egentligen inte för jag har inte lagt mej än, men fatta vad fort tiden går, jag är så kosntig, jag ser inte fram emot att bli 15 eller 16, men fyyy vad jag vill fylla 17, och jag vill inte fylla 18. 17 är lixom sista året som a little kid. Äh imma be a kid forever.

RSS 2.0