Sista inlägget om skolan nu asså

 för man pallar inte bry sej, har gett upp på den dära naturkunskapsskiten nu... bryr mej inte, jag är asbra i alla andra ämnen till och med matte förutom naturkunskapen, får jag ig på den här delen nu skiter jag i. Har bara en labb kvar och det får gå som det går, jag hatar skolan, otydliga lärare, uppgifter som inte har något svar. Och man pallar inte bry sej riktigt, speciellt inte när man har hemlängtan och det finns andra viktiga saker som faktiskt är viktigare än skolan... alla ba skolan är viktigas blablabla. Jag skickar in den här uppgiften nu och får göra bättre nästa kursmoment... jag hatar naturkunskap

101031

Hejsaan :)
Har precis vaknat, nu ska jag göra den dära äckliga uppgiften jag har suttit med i en vecka sen ska jag skicka in den, vilken befrielseeeeeeeeeeee. aaaooo vi hörs när jag har gjort klar den :)


Happy without you, Better without you


(Better without you - Kelly Rowland)


blablabla

Känner för att bara skriva nåt..
Aaaa vi tittade på fyra avsnitt från grey's, gryyymt grey's är på riktigt. Men dhw är bättre, hahah. Men sen då, ska man fortsätta skriva dom dära inläggen där jag går djupare på hur det är här? Jag vet inte... känns inte riktigt som att.. asså.. hm.. jag vet inte, d är inte jag att skriva djupa inlägg helt enkelt hahah. Men vi får se :p
På lördag om en vecka åker pappa till Sverige, ORÄTTVIST!!!!!!!!!!! Jag vill oxå :( skulle va så sjuuukt grymt att få åka till Sverige till nyår, men bajsar man pengar i den här världen? nooop... så aah.. blir väll kul här med, men allt jag kommer tänka på är typ, nu räknar dom ner, nu fixar dem sej, nu dansar dem, nu täner dem fyrverkerier... jag vill ju va där. Men men, nästa år! Och jag TÅL inte den dära reklmaen på spotify typ girls1st eller varen heter, hon som kommer från karls nånging och snackar med en sjukt ful dialekt och röst om sin fotodröm.. asså uuh. Måste ta ut hörlurarna varje gång hon kommer. Men nu ska jag snart sova :)


bilder på kläderna :)

till tjejerna jag delade garderob med:



aa d rosa linnet..


mobbad bild, men nån som har den tubtoppen?? sist jag såg den lämnade jag den hos er (moa och stina) aa efter att jag hade blivit dränkt.. som på bilden, men jag vet inte.. kanske har haft den nån annan stanns men titta i alla fall :)


mina juciy mjukisaaaaar!


jag vene om jag packade ner den här tjocktröjan i en låda eftersom jag inte ville ha med så många tjocktröjor, men om nån av er har den här hemma skicka med den.


samma med den här, vene om jag packa ner den, annars skicka med den.


vallinnet typ, aa d va nog allt, eller juste amanda gråa linnet. aa

101030

men tjaaaaaaaaaaa
har inte bloggat på hela dan för jag har inte pallat.Gick runt här hemma med pyjamas hela dagen Har fortfarande plugg att göra men eftersom ingen av mina föräldrar är hemma och jag har sparat alla frågor jag inte kan till sist så äre liiiiiiiiiite svårt. Så aa... men bajs hejdå

natteeeeen

shooo.. bytte tillbax designen oxå, vill ha lite sådära grönt, somrigt, mysigt :)
är på världens blogghumör oxå, har skrivit om hur jag håller humöret uppe ni vet när man är såhär långt bort och allt... men vet inte om jag ska lägga upp det. Känner mej jätte mobbad när man sitter och skriver lite djupare texter.. hahah. Nää men ska sova nu tror jag. Är sådär trött när ögonen stänger sej av sej själva och d är då man sover som bäst så ska sova nu. Nattiiiiis :)


asså är inte bilden klockren? ser ni i vänstra hörnet? dennis som har flygit av stolen, sen jag dom dööör av garv, min överglada moster med christian i sitt knä som ser ut som han käkat en citron eller ngt...


Jag dör


chockad över smaken? JA. Ni som inte pallade kolla på hela klippet för att början va så seg, spola till 2:40

Taken

Jag vet att jag är efter, alla har sett Taken förutom jag. Eller a tills nu... och omg, det var den bästa jag någonsin sett, utan att överdriva... är helt tagen... hahahaah, nää men den va totally awesome. Nummer ett på min lista. Har du inte sett den är du en sopa som jag va innan, SE DEN!!!!!! Det är precis min filmsmak, som jag sa innan när jag snacka om the condemned, spännande, man behöver inte tänka tills hjärnarn kollapsar och man fattar ändå ingenting.. utan spännande, man hänger med, hejjar på... bästa asså.


Vattenmelon


laddat upp med vattenmelon, fetaost och coca cola, ska titta på taken tror jag. I morrn ska jag se Deja Vu, har blivit en riktig filmnörd typ. Och ändrade tillbax storleken på texten, Miss universe sa att jag va tvungen så aa.. ni vet ju hela rövslickar historien. Haha nee men hon måste ju kunna se vad jag skriver om henne alla gånger. Ah men jalla, filmen!!


Vitlöksvideon


här är den! I början äre lite drygt när vi skalar vitlöken, men sen, hahaah min min! aah bästa :)


Tvångstanke


Jag har haft en tvångstanke i några dagar, ville käka en vitlöksklyfta.. det såg så gott ut. Så jag och Dennis har precis ätit, kan lova att det INTE va gott. Vi filmade när vi åt så jag håller på att ladda upp den på youtube :D


Parapara


äre nån som driver med mej? En japansk dansstil kan d ens kallas dans? går från höger till vänster och gör krimskroms med armarna.. asså... hahaha jag dog.. d där är inte dans, d där är pajjaser

101029

Godmoorgoooon, är på ganska så bra humör. Men det kommer försvinna för just nu har jag en LABB som jag måste göra en LABBBBBBBBBBBBBBB :( man pallar ju inteeeeee, men aa, sen äre höstlov. Och alla i Märsta har redan höstlov :( men aja, njut nu. Det är erat första och sista höstlov utan mej.. Eller första för Amanda i alla fall, ganska coolt egentligen.. aah men ska snart gå upp.. dricka chai te :)

Dansstopp


yeaa.. man är ju störd som sagt.

B&J

Nä men höööörrni, vet ni vad vi har hittat? B&J!!!!!!!!!! FÖR 30 SPÄNN!!! för er som inte vet, ben&jerrys, ni vet världens bästa glass. Minns när jag och Amanda hade period och ALLTID köpte b&j. Det ska vi fortsätta med sen när jag kommer tillbaka. Plus att Christians xbox funkar igen så ska spela sönder i morrn. Sen kanske vi ska vara med gissa vem. hahah, och bajje tycker att min header ser emo ut :OOO fett taskig, gör den det???? äh skit pååååreeeeeej rajjeeeeeeeee, du kan va emo :) aah men nu ska jag krypa ner i sängen och äta min underbara b&j och titta på en riktig tjejfilm, typ wildchild :D

gryyyym basketmatch

Woooooooooooooooow, vilken basketmatch! Det var ju final och så, asså hjäääälp. I början gick det fett dåligt, dom låg efter feeett mycket så man va fett besviken ba nu förlorar dom, man såg killarna som satt på bänken va fett besvikna asså hjälp.. De va typ blodigt allvar för dem. Sen helt plötsligt i slutet från ingenstans kommer dom upp så det blir lika, sen sista sekunden typ gjorde dem mål och dom VAAAAAAAAAAANN, asså hjääälp, vi i publiken skrek hoppade va fett taggade, sen så när dom vann asså hjäääääälp.Det var PRECIS som på film, man tror laget ska förlora för dom ligger efter fett mycket, sen blir det lika och i sista sekund vinner dem. Bääääästaaaa på länge asså!








ser ni, 87-87 och 21 sekunder kvar, sen vann dom med 89 :D



Basketmatch

Heeeeej på er, har precis tittat på anaginas show asså haha bääästa jag doog av garv.
Men aa, har i alla fall vart ute och simmat, fixat mej och så nu ska vi åka och titta på larryon som ska ha basketmatch.. tror att d e final så hoppas dom vinner men jallaaaaaa ska dra nu :)


och juste mandi, råkade radera alla bilder på dej du vet dom jag tog när vi webbade så du kommer aldrig få se dom :(

irriterad

Ändrade storleken på texten, blev det för fult och för litet? Jobbigt att läsa? Ska jag ändra tillbaka?..
Aja, sitter här med en äckligt jobbig naturkunskaps uppgift. Jag längtar tills det är över, hoppas hoppas hoppas jag inte behöver läsa Naturkunskap B.. då hoppar jag av gymnasiet.. Ni anar inte hur mycket jag vill gå om nian, går hellre om nian tio gånger än det här. Jag kan bli en vampyr stanna i samma ålder, jag pallar inte lära mej nya saker längre, asså nya TRÅKIGA saker.. Kan jag inte tillräckligt?

men ska snart ta en tur hit och simma.. borde inte i alla fall idrott vara frivilligt på gymnasiet?

101028

Godmorgon, här sitter jag klockan är halv tio är tröttttttttt. Men ska i alla fall göra klart det mesta nu, sen ska jag gå och simma. Har det som idrott så jag måste ha med någon så nån kan filma oxå, hahah. Men aaooo.. vi hörs senare, ska lägga in en video från när jag, Amanda och Moa dansade danstopp i somras :)


(They don't know - Alexandra Burke)

Stomp the yard 2

Tittade på Stomp the yard 2.. asså.. fett b, eller den va helt okej bara att det var EXAKT samma story som ettan. Bara att ettan va hundra gånger bättre. Besvikelse, ja. Inte ens koregrafin var lika bra eller cool. Men men, nu har man sett den i alla fall. Och jag stör mej, på mycket just nu. Ingen bra dag med andra ord... typ. Åååååh jag vill bara slå någon nu, eller i alla fall ha någon som känner samma sak, som oftast Amanda alltid gjorde så vi kunde alltid snacka med varandra så fort någon störde sig på något, eller Th. Eller asså haha inte att vi störde oss på th utan jag kunde snacka med th oxå för vi är så lika, hahah. Men nu så kan man inte det. Minns när jag var PISSED OFF (!!!!!!!!!!!!) en dag för nåt år sen, ringde bara upp Amanda direkt och hon lyssna, prata, tyckte samma sak. Jag saknar det.. att ha en bästavän som är nära, ett telefonsamtal bort. En moppeturbort, eller bara några steg bort, bara lixom.. en tanke bort. Här hur ska jag göra? Ringa mitt i natten? Ta flyget på hundra timmar? Ni får stå ut med några klagoinlägg ibland om hur mycket jag saknar mina homies... men så äre, d är 36 veckor kvar tills allt är som vanligt igen. Men ja, jag njuter av tiden här men man saknar ju vardagliga livet som jag har levt sen flera år tillbaka så aa.. äh men pallar inte förklara mig mer, ni fattar säkert?...


this is home... fast bortsett från snön dåra, ahaha ååh saknar INTE snön!

Mobbad video


asså jag älskar den här videon, vi hade typ dygnat precis innan. Jag minns att Amanda, Th och Moa sov i Alicias rum och i soffan ute, sen så va jag, Rasmus och Ludde i Amandas rum och skulle typ.. vara vakna men jag somna.. som ni kanske ser i videon så ser jag lite nyvaken ut, hahha mitt hååår haha, men videon asså. 1. I början säger jag, ta bort d där röda på din mobil, vem är så dum? Fattar man inte att hon spelar in? 2. Jag hade som anteckningar på mobilen påminn sofia, så moa ba vad ska du påminna sofia? sen rajje ba berättar allt som om han vore mej typ, jag ba whattaaaa, hur vet du? hahah, 3. Amanda vill att jag ska få dampryck genom att göra det trångt i sängen, asså cp? hahah... ååh jag dog åt den här videon, d är sånna här jag tittar på när jag saknar dom.. helt meningslösa videos bara.. hahah


Dåtid

Man saknar alltid dåtid, vad man än gör. Jag och Th snackar om det ganska så ofta. Det är så sjukt, I vintras saknade man hösten och sommaren, sen när våren kom saknade man fortfarande sommaren och hösten,sen när sommaren kom så blev det att man saknade vintern och våren. Och nu när det är höst saknar jag förra hösten, vintern, våren och sommaren mer än någonting annat. Speciellt vintern asså... Och jag vet att när det blir vår kommer jag sakna hösten, när jag precis hade kommit till Panama. När jag kommer hem kommer jag sakna hela Panama och nu när jag är i Panama saknar man bara Sverige, det blir aldrig bra, man blir aldrig nöjd lixom. När det är nutid inser man inte hur bra man har det försen den tiden är över och då vill man ha dåtid. Som Th säger, man lever inte i nutiden, man lever i sina minnen. Och varje tid har sin speciella låt som man lyssnade sönder på och inte kunde lyssna mer på, men sen efter ett tag om man lyssnar på den så blir det den låten som man får minnen utav, man kan typ känna lukten av den tiden bara av att lyssna på låten.


(Sommaren 09 - Good girl gone bad)


(Hösten 09 - Change me)


(Vintern 10 - Best Girl)


(Våren 10 - Paradice)


(Sommaren 10 - California Gurls)

Bajs

Elida tyckte inte min design va fin så hon trixa ihop den här. Jag vet inte vad jag tycker... jag gillar inte det lila så jag kanske fixar det.. men gaah.. jag vet inte. Jobbigt. Någon som vågar kommentera vilken jag ska ha?
Men har i alla fall fixat med massa med videosar asså har så sjukt många d är inte saaaaaaaaant. Sen kanske jag ska tona elidas hår om jag pallar, min rygg pajjarrrrr så vi får se. Ikväll ska jag titta på stomp the yard 2.. läängtaaar

101027

Godmorgon, har precis vakna nu. Ska plugga spanska nu. Förresten såg ni att jag har flyttat alla i remember inlägg till en ny kaegori, minnen heter den. Så japp, plugg vareeeeee :(

Försvunnet Usb Minne

Hejhej, har precis kommit hem från mormor och morfar.. hände en sak jag höll på att skita på mej, inte värsta men det kunde ha hänt nåt. Berättar om det sen, nu är frågan, ska man se film eller ska man inte se film? Det blir nog inte o jag ska palla gå upp i morrn.. Aya, i morrn äre i alla fall DHW här i Panama så det är ju bra. Aaaaa vet niii!!!!!!! Amanda gav mej ett usb minne som hon hade fyllt med bilder fårn sommarlovet på flygplatsen. Så tappa jag bort den typ förra veckan och har letat som en galning efter den. Sen nu när jag kommer hem så lägger jag datorn på sängen och öppnar upp den såhär ni fattar en laptop. Sen går jag till toan tittar mej i spegeln, går tillbaka till rummet, tror ni inte att mitt usb minnet ligger på tangentbordet? Så jag sprang ner och fråga vem som hade hittat den, det va ingen som hade hittat den, coolt va! Älskar när sånt händer! :D


Elida, Christian och jag i Lördags :)


äta hos amanda


haha at jag lägger ut bilden. Men fy vad jag saknar, att äta hemma hos Amanda när vi precis vaknat runt två, tre.. Sitter mitt emot varandra som vanligt, pratar, äter.. bara är. Haha Amanda är så knääääpp, oftast när vi sitter såhär säger hon, det känns som vi är på en dejt så jag ba mm... sen hon ba, vi låtsas att vi är på en dejt! Så börjar vi prata ba, aah vad göru på fritiden hahaha, hon ba bra att öva såre inte blir pinsamt tyst när man väl är på dejt lixom. hahaha ååh, jag vill bara hem till henne, äta hennes pappas gooooda mat, och sitta där med henne framför mej... jag skulle döda för det nu asså..


jempa äter patacones


haha mobbad jag är jag vet, men tänkte att amanda kanske ville se mej äta igen, saknar att äta hemma hos henne och ha henne mitt emot mej... hahah. ursäääkta allt oljud i bakgrunden men så äre här i el valle.. :)

Ska lära mej sminka, en vacker dag


shoooo, drog till el valle. skönt att vara här en gång när det inte är fest hahah. Nää men nu äre ju bara närmsta släkten här, dom som bor här, mina två mostrar, två små kusiner och mormor och morfar så det är mysigt :) Mormor håller på att laga patacones till mej, aaaaaaasgott. På vägen hit köpte jag mitt eget smink! Det var länge sen jag gjorde det, har i typ ett år levt på Elidas för jag pallade aldrig lägga pengar på eget, men nu så.. Och jag ska bli pro på at sminka sotningar nu, jag vet vad miss universe tänker nu och att hon skrattar inombords. Ska DU lära dej coola sminkniar? lär dej att måla naglarna först!! Är det här en sån chockande nyhet så du flyger in i väggen och kissar på dej igen? Som när jag berättade om kycklingarna du vet.. haha nee men innan du vet ordet av så äre jag som kommer få sminka dej... aah.. rövslickaren som jag är. haha nee men ska äta snart. BYEBYE

Sotade ögon


Första gången som hon sotar ögon, fett duktig :)

101026

Moooorsning vaaa
Vaknade vid nio, pluggat lite, ska fortsätta plugga snart med den absolut värsta jag vet - Naturkunskap, jag äter hellre bajs än att jobba med det. Men som tur är äre bara 17 veckor av den kursen och är inne på vecka 9 nu, så det är bara 8 veckor kvar. Det går fort hoppas jag. Juste, glömde säga att igår webbade jag med amanda, va feeett skönt att garva igen. Asså det är klart jag har garvat här oxå fett mycket, men det va mer på riktigt att garva åt amanda för hon är så knäääääpp. Och det är kul för hon kör på samma rörelser äääh åpallar inte säga ni fattar ändå inte.... nu ska jag jobba... med.... na...tur...kun...sk...a....p...... :(((((((((((((

Panama vs. Sverige


Okejj vi kör en vad jag saknar från Sverige och INTE sakna från Sverige :)

Saknar
Vännerna men det är kanske ganska så självklart? Visst vänner finns överallt och blablabla. Men vännerna från Märsta är inte vilka vänner som helst lixom.

Huset är det finaste och bästaste huset hemmet som finns i hela världen, och det luktar hemma, och mitt rum, min dörr (asså inte dörren till själva rummet, utan jag har en dörr ut oxå), mina biega väggar, min säng, min blomma som dog, mitt skrivbord med min dator på asså.. aa.

Dansen saknar jag asmkt. Det är inte så kul att dansa själv, och när man bor i ett sånthär varmt land... d är svettigt asså, hahah. Nää men saknar dansen riiiiiiiktigt mycket :(

Saknar inte
Vädret i Sverige är det värsta vädret på hela jorden seriöst. Två månader på hela året får man värme på dagtid, minns när vi va ute på nätterna i somras, d va iskallt jag doog. Sen de dära äckliga täcket över himlen med gråa moln äre värsta som finns, äckligt slask på marken och sen iskall snö.. TA MEJ INTE TILLBAKA TILL DEEET

Shoppingställen vad är det i Sverige lixom? Eurostop? hahah nee men Kista? Stinsen? Stan? Asså fattigt, det skulle ta år för mej att gå igenom ett helt shoppincenter här. Men om det sen finns snyggare kläder i Sverige är en annan sak.

Frukterna haha vad dålig jag är, jag saknar sverige så mycket att jag inte hittar något bättre att klaga om än frukter? hahah, nee men seriöst. Vad finns det i Sverige, äpple och apelsiner och bananer lixom? Sånt finns här som är tusen gånger godare + alla andra frukter...

mitt soooperminne

Okeeeej, snart ska jag titta på en film, har tre att välja mellan. Killers eller Karate kid, okej d va två.
Men aa, vill ni veta mitt sjätte sinne? Det är mitt minne, mitt minne är aweeeesomeeeeee, i slutet av nian kom jag fortfarande i håg vad alla hade på sej i början av sjuan. Om nån tar upp en random händelse kan jag säga vad alla hade för kläder på sej och frisyr or whatever.. aah, nu vet ni lite mer saker om mej.


bilden jag la upp på th's blogg.. men fyyy vad man saknar asso.. dagarna på steningen som blev till kvällar och sen till nätter... eeh poet nästaa? ofc man!

Gästbloggat hos Th

Shooooo, gäst bloggade hos Miss Universe. Ni ska veta att allt är sant, bara att jag har dragit ut på sanningen lite. Haha, nee men jag längtar till i kväll, jag älskar näre är mörkt och man kan mysa. Så jag ska ta på mej min pyjamas och titta på en film sen ska jag somna tidigt. Ååh vad skööönt, spela in en video blogg också vid poolen men jag vet inte om jag pallar ladda upp den.. Vi får se helt enkelt. Vi höörs, läs Th's blogg nu för att få reda på hennes mörkaste hemligheter som jag har avslöjat :D

101025

Hejhej :)

Har börjat med mitt schema nu så jag börjar klockan nio varje dag. Jobbigt. Fast nu har jag gjort klart nästan allt för idag. Har bara en timmes matte kvar, så skulle egentligen ta rast nu och dra till poolen, men jag tror jag gör matten nu och sen blir jag klar innan tolv så drar jag till poolen och är där hela dan. Gaah, nice!
Skitbra att gå upp klockan nio asså. Tidiga mornar är bäst!.. hhahaha låter som min hjärna har bombat eller nåt men det är sant. Fast inte på sommarlovet, då ska man vakna runt tre och vara ute hela natten. Bääääst!



är inte det här bäst att jag kan sitta i pyjamas i soffan och plugga och på rasterna gå till poolen?


I remember

I REMEMBER - NYÅR 09/10
Minns ni hur konstigt det skulle bli att gå från att säga nollnio till tio? Nu känns det helt normalt..
Men nyår 09/10 va nästan bäst. Då tyckte jag inte, men nu tycker jag det. Det slog allt, hade så grymt kul. Jag älskar nyårsfestivalen och det dödar mig att jag kommer missa den i år. Danserna som vi jobbar med och sen när man står där på scen.. Det är bäst. Men också hela stämningen, alla från hope är där från morgon till kväll plus massa annat folk. Du är med dina vänner varje dag. Övar dans, och på kvällen är bästa mötena med dans, drama, performance och allt vad det heter. Och när vi räknade ner till tolvslaget och sen hur alla dansa söööönder... asså det var seriöst bästa. Skulle kunna lägga upp bilder men jag slänger upp två videosar istället!


När vi räkna ner, asså ååh.. ta mej tillbaka

första timmen av 2010, tänk att 2010 snart är slut...

01:58 pm

Sitter och skickar in dem dära sakerna, men måste göra ett till mattetal.. orkar inte. Men måste, sen ska jag springa till poolen gaaah jag får damp.. måste..bada..nu.....
aah nästa moment i idrotten ska man typ välja en aktivitet att göra under några veckor, jag ska välja simning, så då kan jag leka i poolen på skoltid :D hhahaha inte riktigt men typ. Juste, filmade igår när dem slog piñatan, men vet inte om det är något att lägga upp. Får se, aya back to el mattematik.


101024

Godmorgooooon
Ska ner nu till köket och äta lite frukost, skicka in matteprovet och träningsdagboken till min idrottslärare, sen kanske jag drar till poolen. Det är fint väder så aa.. vi får se, annars sitter jag hemma och lodar sööönder :)


kan ni fatta att d här inte är semester för mej, utan jag bor här i ett år.. och sen ska jag lämna allt d här, poolen och hela skiten.. värmen, för äcklig höst och kall vinter?!??! jag vill inte :(

I remember...

I REMEMBER - PAJJA TH'S SOFFA
Jag tror inte jag har garvat så mycket som jag gjorde då. Asså tårarna bara sprutade, inte bara för att vi pajja th's soffa utan för massa grejjer, aa.. helt enkelt för mina kompisar är störda. Jag och Amanda satt på golvet, Isak, Rasmus och Moa satt i soffan. Så precis när Amanda ska sätta sej i soffan, tror ni inte den brakar sönder då? Det var så klockrent jag trodde jag skulle dö... Asså.. tårarna, omg.. hahahaha, ni skulle vart där. Sen Th va fett pissed och jag tror Stina fick nog lirte oxå man hör i videon.. hahah, men åååh d va så kul, vi garva så vi dog den kvällen, och jag minns simon ba: Varför är inte mina kompisar såhär roliga? hahah, aahhhhhh d va första sommarlovsdagen, den va bäääs. Tycker bara synd om th som fick sin soffa pajjad, och stina spillde cola över hela hennes säng.... en liten video från när vi lugnande ner oss

@ el valle

Hejhej. Bloggar från dennis ipod och jag är onte pro på d här Kan jag säga. Men är i alla fall o el valle. Min kusin fyller Sju så det är massa barn som springer runt men jalla ska äta bye

Alltid någon som ska fylla år

Den här dagen kan ta sej. Det började med att mitt hår va katastrof, sen blev mina kläder katastrof, sen blev mitt ansikte och sminkskiten katastrof.. Känner mej lika ful och äcklig som finnface om ni vet vem det är. Jag vill bara slänga på mig myskläder och titta på massa klipp från mitt usb minne eller en film eller något. Men nej nej, jag ska till El valle och fira min kusin som fyller år... helt ärligt så pallar jag inte. Men man måste väll.


jag just nu

Alice gästbloggar

ja vil le cka med mina barbi
fa de är rolit ok jag vil ha longt hår
/Alice


Datorer

Jag har tänkt på en sak, när jag kommer hem till Märsta kommer jag ha tre datorer. Först min underbara stationära dator, den här som jag har nu, och sen en man får från skolan! Fett grymt ju, En vanlig på rummet som man sitter vid, en dator som man bara gör skolarbeten och sånt på, sen en till som man kanske kan ha som.. bloggdator hahah nee.., men typ, "resedator"? om jag ska typ till amanda, eller th, eller var som helst så kan de va datan som alltid hänger med. Men då måste man ha mobilt bredband..
Fast tänk så säger mamma eller pappa att jag måste ge bort en till nåt syskon? Nu låter jag snål, men det vill jag inte! Jag minns, när jag var liten och ALLA mina kompisar hade en dator och en TV på sitt rum, jag hade inget. Sen fick jag en TV i julklapp nåt år och jag blev sjuk glad, men jag har inte haft min egen dator förs pappa gav mej den stationära för ett år sen. I femton år levde jag på andras datorer, nu börjar man få tillbaka... haha, nee men vi får se.. Om jag måste göra mej av med en... blir det nog den här :( Men om jag inte behöver göra mej av med en kom jag på en fett bra idè, när vi ha filmkvällar kan jag ta med mej BÅDA datorerna, då kommer alla vilja vara min kompis igen efter dom har glömt mej nu när jag varit borta i ett år! wonderful!


typ bästa bilden jag har på min dator, den här datan är bäst i love it! den är B Ä S T att titta på film på!


den jag har nu, den är väll okejj.. mysigt med en liten bebisdata + att den är vit, d gillar jag :)
aah och sen så plus den jag kommer få från skolan när jag kommer till sverige. hmm... d kanske blir att jag får ge en dator till alice.. hon är ju sju när vi kommer tillbaka?.. vi får se..


101023

Godmorgon!
Mår mycket bättre, tror jag började må sådära för jag va uppe försent. Mådde exakt som man gör när man har dygnat. Men men, idag äre ingen skola, fast måste ändå logga in och skicka lite saker till min lärare, ah och så måste jag ha koll på odlingen, jag hatar den där odlingen den kan dö. Hoppas det dör asså. Nä men people, nu ska jag chilla. Och jag har connectat (hittar inte svenska ordet så jag försvenskar engelska ordet)  min blogg till fb nu, gjorde det förut men då vare alltid nån ful visningsbild men nu har jag fixat d... lite jobbigt bara att min logg kommer bestå av massa blogginlägg, hahah. Men man märker direkt hur statistiken går uppåt. Och den där svarta ikonen till höger om rubriken, vad är deeet?!?!??

Spyfärdig

Ni anar inte hur dåligt jag mår just nu asså, jag tror på riktigt jag kommer spy. Jag har mår AAAAAAAAAASILLA, så skakar jag lite oxå.. ni vet, om man håller handen i luften kan den inte vara still.. och d är svårt att skriva, uh snälla jag har aldrig varit sådära riktigt riktig sjuk så man vill ta livet av sej, hoppas jag inte blir det nu asså! Jag har inte haft feber på hundra år, jag har inte spytt sen jag va 10 kanske, jag blir bara förkyld, ååh.. jag kommer dö om jag vaknar i morron och jag mår sämre.. åååhneeeeeej bajsaaaaa, nu ska jag FÖRSÖKA sova, hoppas det går!


när ni ser den här bilden tänker ni, jordgubbar med choklad, jag tänker jennifer och amanda.. d har varit våran grejj sen typ... början av åttan för mej, alltid har vi jordgubbar och choklad, tröttnar man? NEJ!...
fast nu blev jag ännu mer spyfärdig.

Jennifer, Amanda och Theresa ♥

Till Th och Amanda:

I början är det bara bilder, sen i slutet kommer korta små videosnuttar, aa.. d här va "överraskningen" som jag failade på.. hahah, jag saknar och älskar er! ♥

kollar igenom usbminnet

assååå hahaha jag döööööööööööööööööööööööör, jag sitter och tittar på alla videos från mitt usb tror ni inte jag hittar den när amanda får damp och isak skriker efter mej på hjälp? Jag vill sååå gärna lägga ut den, men så sitter jag och rajje och snackar om en grejj som jag inte kan lägga upp, så ni kommer inte få se videon men de va så kul, jag satt och lyssna nu på vad vi snacka om så hörde jag ba: JENNIFERRR, JEEENIFEEEEEERR, och jag brydde mej inte så sitter stina brevid hon ba KOLLA KNIVEN! hahahahaha assåååååå, jag lovar kommer börja böla snart, jag doooog av garv, trodde inte jag hade fått det på film! gaaah, men jag har hittat tuuuusen andra videos som jag ska upp med, åååh jag är så glad!:D

Buss snack typ

Vilken härlig dag, eller den hade varit komplett om jag hade dragit till poolen men det va typ moln och så regnade det en stund, och när det regnar här blir det typ fläktande. Så jag gick ut i shorts och en sor t-shirt och jag frös! Eller frös och frös men det var inte bekvämt. Är van nu vid att vinden står helt stilla och att det är kvavt. Åh jag älskar värmen. I morgon är det lördag och jag ska ha sovmorgooooon. För jag har gjort ett schema nu, börjar nio varje dag förutom på fredag där jag börjar tio. Men sen slutar jag varje dag runt ett, två som senas typ. Så det är riktigt chill, aah förutom att jag måste gå upp halv nio varje dag. Jag vet inte hur i hela världen jag ska klara det, fast jag har klarat att komma i tid i alla andra år.. eller det har jag ju i och för sej inte. Alltid smsade jag med th på morgonen så här såg våra sms konversationer ut
Jag: vaken?
Th: aa, du?
Jag: aa, men jag tror jag tar sovmorgon
Th: jag med.
eller
Th: Jag hinner inte bussen
Jag: ok, vi tar nästa
Så tog vi inte nästa, vi tog typ tredje hahah, ååh.. saknar ♥

den vackra trottaren vi gick på varje morgon, haha alltid när jag kom dit, titta på busshållsplatsen om th va där, va hon d? icke, jag väntade tills klockan blev 52, bussen går 53, skrev alltid stressaaaat du kommer missa bussen, sen kommer hon alltid ut där springande hahah, miss universe asså :)



Kiss Och Bajs Och Test

Följ min blogg med bloglovin

Eva Longoria


asså hon är bäst, bäst, bäst. Undrar om jag kommer kunna se EMA? Det lär väll visas här även fast det är i Europa? i hope so...

101022

Godmorgooon, hahaha skadegläääädje jag har nu asså. Varje blogg jag gick in på hade ett inlägg om att snön har kommit. YEEES!! äeeh... nu ska jag ner till poolen da, synd bara att att det är en liten bit att gå så man blir så svettig på den lilla sträckan. hm, får se om nån kan köra mej dit istället. Hahah neerå, ska plugga, vill ha klart allt så jag inte sitter med massa plugg ikväll för då ska vi ha mys! Lääängtar! :D

Hahaha fint hår!


HAHAHA FETT FUUUUUUUL, läste i arkivet lite.. hittade den här bilden. Det är så här jag ser på mitt hår, för mig ser det ut såhär. Det är därför jag aldrig kan ta in komplimanger om mitt hår i huvet, jag tycker alltid det är för stort odh fult.. Här har jag ju borstat ut det och har inte produkter i men ändå.. det är så jag känner att jag har håret... i alla fall, jag vill ju se Saw 3d.. asså täääänkt fett kul! Äääääh men nu ska jag sova, är fett hungrig. Ska man gå ner och ta nåt att äta? Nää, gör en stor frukost i morrn istället. Hahaha amanda du vet vad jag kommer äta till frukost i morrn.. eller äta och äta... hahah i alla fall, Godnatt :)

Julen


FINNS JULMUST I PANAMA?!?!?!?
Annars blir det ju ingen jul, ååh... jag vill ju ha min jansons, och julskinkan och allt annat som hör till, och Kalle Anka! Assåå :( Vi kommer käka aros con pollo, den rätten du äter på ALLA ANDRA högtider, hahah. Nää men den maten är väll god, tror vi kommer fira två julaftonar, en här hemma med bara familjen där vi säkert laddar ner Kalle Anka eller något, och sen en i El valle, man vill ju ändå veta lixom hur dom firar här. Men jag kommer inte ha snö heller... Jag minns att jag alltid när jag kom hem från skolan, det var ju typ kolsvart då, jag tände ljus, drog upp persiennerna så man såg lite snö, satte på julmusik på spotify sen la mej i sängen och sov.. och NJÖT för jag visste att jag inte skulle kunna göra det nästa år.. Men men... ååh, jag vill ha julmust nu asså :(


Foxtrot

Hejhej. Har pluggat på ganska så bra idag, äntligeeeeen börjar den dära högen med saker man måste göra försvinna. Men nästa vecka kommer nytt, jag orkar inte.
Aja, ska dansa foxtrot nu snart med brorsan och spela in och skicka till min idrottslärare, tror ni inte att jag har tappat bort minneskortet till kameran? Asbra, måste först leta efter det. Sen ska jag hoppa in i duschen, städa rummet måste jag göra också. Men hoppas jag får ledig kväll som jag inte haft dom senaste dagarna på grund av plugget. I morrn ska jag vakna klockan åtta med, det va chill att ha saker gjort innan tolv! :)
Jo men leta efter minneskortet vare va!

Chris Brown - Yeah 3x MUSIC VIDEO


Asså Chris Brown äe så grym jag dör... och han är så snygg och titta när han dansar... aaaah bäst!

När man mår som bäst


(With everything - Hillsong)


101021

Godmorgon, är uppe fett tidigt. Gick upp vid åtta, och nu är klockan nio. Har inte mycket mer att göra på datan nu. Ska svara på lite mail sen börjar jag med skolan. Har ganska så mycket att göra idag + ett matteprov, men men. Och i morrn ska jag göra ett riktigt schema,hahah.
Juste, mamma och pappa drar till djungen i dag igen och kommer tillbaka på lördag. Så den här gången ska mormor komma hit och passa oss. Ehm... ya, bye :)

Amanda, Miss Universe och Rajje


assååå, ni fattar inte hur mycket jag saknar er! :(
haha jag älskar när miss universe ba: AJEEE, jag har faktiskt flip flops på mej!
Sen Thaien: hon har flip flops på sej, hahahah...

Citron

Aaaaaah Desperate Housewives är bästa!
Men nu måste jag fortsätta med plugg, det gick aaaaaaaaaassegt med plugget. Assååååååå jag pallar inte. Förresten blixtrar det asmycket här utanför, det är fett kul. typ disco nästan ;p


hahah, d här är en typiskt "hej-jag-önskar-att-jag-hade-en-systemkamera-med-eftersom-jag-inte-har-en-försöker-jag-med-en-kass-digitalkamera" bild

El Panama blogg

Aaaaah den här headern Elida gjorde tar jag lääätt!
Nu känns det lite mer som en Panama blogg va? Sådära vaaarm och fin blogg, tyckte om min förra design jätte mycket med tröttnade på vitt, det kändes så kallt och snöigt. Men nu är det mer som Panama. Hahah. Nej men ska plugga vidare tror jag. Ikväll ska vi kanske beställa pizza medans dhw är! :D

Bildbomb

Elida laddade upp dem flesta bilderna på sin fb så jag pallade inte ladda upp så många på fb, tog bara några stycken, men jag lägger upp några bilder här i bloggen i stället. Förresten håller Elida på med en header så om den blir bättre än den jag har nu tar jag den. Om jag inte kan bestämma mej lägger jag in båda i ett inlägg här så får ni kommentera vilken jag ska ha. Men men, bilderna vare va :)


han har blivit aslång, tror han står med lite böjda ben här till och med...


dennis och elida


my paradiceeeee


och så var det det här med att rotera bilderna som jag inte pallar.. så ni kommer få allt
oroterat...


väldigt, väldigt, väldigt, vacker outfit för att vara i oktober :)


la reina


haha vi skulle ta en hoppbild men det gick ju som de gick ;p


chill i skuggan :)







äh nu pallar jag inte lägga in fler, såg att det mest var bilder på mej. men hahah


Versalles


Ja, här har ni en film när vi gick till poolen, fy vad varmt det va... men chill poolen är va? :)

Vad tycker ni da?

Har fixat lite i headern, men jag tror att jag ska göra den lite mindre. Asså inte lika hög och sen så kanske jag byter bild, kanske rundar kanterna. Vi får se men nu snart måste jag plugga.
Jag och Elida va vid poolen och tog massa kort så vi filmade vägen till poolen oxå så ska upp med den på youtube.


Dagens outfit dåra, skönt att jag inte behöver skriva, baslinne från blabla, tröja från blalba, jacka från blabla, halsduk från blabla, leggins från blabla, skor från blabla... här kör jag på linne och shorts och dör av varmheten om man kan säga så? Haha, kommer älska att retas med er när det blir vinter hos er! :)

101020

Godmorgon, jag är uppe klockan nio men jag pluggar inte. Fast jag hade tänkt börja med det där schemat näsa vecka men jag vaknade helt av mej själv... I alla fall verkar det som att det blir fint väder! Så antingen går jag och plattar håret nu eller så börjar jag med plugget.. Blir nog plugget ;(
Lyssna på låten den påminner mig fett mycket om i vintras, vårerminen typ :(

(Best girl - Taio Cruz)

Jag är en liten wannabe

Ibland har jag sån gääääärna lust att bli blond. Fast jag inte kan, skulle ju se ut som en brun som vill bli vit. Men dom flesta blondinder ser så fina ut om dem har fint långt hår, och solbrända ben med ett par shorts på sommaren. Gaaah, jag vill så gärna, men skulle jag bli blond skulle jag få spruta in sprutor i hela mig för att bli blekare hahah, Annars skulle det se fail ut, jag vill så gärna att Elida ska bli blond, kanske inte platina blond men någon fin mellan blond färg, eller åtminstone ljusbrun, men hon envisas med att gå runt med sitt mörka hår :(
Och det här inlägget var kanske liiite riktat mot min soperdopervackra vän Stina.... hehehe.. JA JAG ÄR AVUNDSJUK PÅ DEJ STINA!!!! :((






Natti


äh men nu blir jag tokig, jag har ju roterat! Men det är inte hela världen, nu ska jag slänga in några inlägg tror jag, eller i alla fall göra som jag kanske publicerar i morgon. En sak som jag ska göra är att börja göra ett schema - igen... heheh, men det här schema ska vara mycket bättre. Jag ska börja skolan klockan nio varje dag, vilket betyder att jag måse gå upp vid halv nio.. Jag ryser av tanken bara, Men någon gång måste man starta.
Sen ska jag sätta ut hur länge jag ska jobba med varje kurs och vilken tid på dagen! Hoppas det blir bättre och jag kan sluta vid typ två/tre varje dag! Vore chill va. Men jag säger godnatt nu, kanske kommer upp nåt inlägg ändå, vi får se :)

Ny design

Hejhej, har inte bloggat på hela dagen för jag har haft fullt upp med plugget. Har gjort religion och matte. I morgon har jag matte prov, uh. Känns inte bra asså, första gången på ett år som.. nej förresten det ska vi inte ta upp. Men det kommer nog inte gå så bra men jag satsar ändå bara på G.
Elida har fixat lite i designen också, ska bara platta håret någon dag. Ja jag måste ha platt hår. Sen ska vi ta någon bild. Helst vill jag ha en bild när jag är ute, kanske vid poolen eller något men vi får se helt enkelt, skitful header har jag nu, den saken är klar. Men den är ju bara tillfällig. Snart ska jag sova.. Men vi hööööörs byeee :)

101019

Sitter och pluggar nu och jag ska göra asmycket idag, så vi hörs later antagligen!


bäästisar :)



Panama vs. Sweden



Blir en till ny "kategori", inte riktigt kategori, men en ny grejj lixom som kommer ligga under kategorin Panama, så jag vet egentligen inte vad jag tänkt men ni vet att typ alla bloggare gör sånna här hissar, dissar listor? Typ en sån fast ändå inte, drar upp bra saker med Panama och Sverige och sen dem dåliga, och sen kanske vad jag saknar med Sverige och inte, och vad jag tror jag kommer sakna med Panama och inte osv. Sounds good haaa? :)

How does it really feel?



Det va faktiskt inte den frågan som oroade mej mest när jag fick reda på att vi skulle flytta. Jag vet inte vad jag var orolig för jag var mest taggad på att dra lixom. Men månaderna gick ju och det blev mer och mer verkligt att vi skulle dra, och jag började ångra mej lite smått, man tänkte lixom, vad har man gett sej in på? Ett år utan vännerna kan bli ett tufft år, Men sen kom sommaren, abow.. då snackar vi att man försökte ta vara på varenda liten stund. Jag kommer ihåg när det inte var lång tid kvar alls tills vi skulle flytta och jag skjutsade hem Amanda klockan två på natten så jag lämnade av henne och hon frågade, är du säker på att du inte ska komma in en stund? Jag ville bara hem och tänka ni vet, allt va så mycket jag skulle ju dra om en vecka, så jag kom hem, och i samma stund som jag kom hem drog jag tillbaka typ. Så låg vi i henens säng och snackade så sjukt länge om hur allt skulle bli och att det skulle kännas konstigt att inte ha varandra osv. Men det var så skönt, att bara kunna sitta och snacka med sin bästa vän, så ta det aldrig för givet. Jag har inte träffat mina bästa vänner på 3, snart 4 månader. Man börjar vänja sej nu, det är inte så jobbigt som jag trodde det skulle bli. Jag tänkte att det skulle bli som på film, vi skulle skriva varje dag känslosamma mail om hur mycket vi saknar varandra osv, haha men tänkr er i huvudet en scen när man flyttar bort från allt, det blir ganska sorligt på film ochvisst har man sina dagar som allt man vill är att bara få en timme med någon vän, eller dagar, det är så varje dag... Men det är inte så att jag dör om ni förstår vad jag menar, på något sätt klarar jag mej, jag orkar fortfarande vara glad, skojja runt och sånt. Men i och med att jag är här i ett år märker man vilka som hör av sej, vilka som bara kan slänga iväg ett "Jag saknar dej" ibland är väll inte så svårt? Så man vet vilka man kommer tappa kontakten med när man blir äldre. Det kan vara bra att veta i förtid så man inte slösar sitt liv på sånna som inte bryr sej om en.


The condemned


det här är min typ av film, exakt min typ av film. Tittade på den här för ett år sen typ, så jag kom inte ihåg att den va såhär bra. Älskar sånna här filmer! Inte sånna filmer man måste tänka mycket för att hänga med, där det är lugnt och tråkigt. Det här.... m m m, har ni inte sett den så se den!

videoblogggggg


101018

Redan den 18onde? Snart får man studiebidrag igen, då ska jag ut och shoppa, är fattig på tröjor asså...
Aa men nu ska jag plugga, har matteprov på onsdag så det blir nog mest matte, och stomp the yar 2 har ju kommit ut, visste ingentiiiiiiiiing ska be elida ladda ner den, men ikväll ska vi titta på the condemt världens bästa film typ. Ah men först plugg. Vi hörs under daaooooogeeen :)

ps

i love you, haha nee skojja, skulle säga att jag hatar punkter och kommatecken och utropstecken och frågetecken det är totalt värdelös och slöseri på plats på ett tangentbord om man bara hade växt upp utan alla dess symboler hade det inte varit fel att inte ha det så ibland srejkar jag att göra punker när det skas osv aa bara så ni vet

att byta rum eller att inte byta rum

Jag känner bara för att skriva, för jag kan inte sova...

Jag funderar på att byta rum med Elida tills när vi kommer tillbaka, har jag sagt det? Men jag börjar tveka... Amanda vill absolut inte att jag ska byta rum men jag vill, fast jag och Amanda, det känns som vi är ett gift par när det gäller det här och vi måste ta det här beslutet tillsammans, hahahah. Så jag vet inte hur det blir med det, vi håller på att argumenterar om vad som är bäst hahah.
Sitter just nu och snackar med Th på fb, äre inte lite läskigt att igår titta vi båda på halva dear john stängde av efter halva och tittade på resten nästa dag, helt utan att prata om det ens? Typ som att vi har samma hjärna eller något, fett äckligt... men d är väll som vanligt då, förut brukade vi ha ont på exaaakt samma ställe, d va ju helt sjukt. Hade jag ont i knät hade hon ont i knät, hade hon ont i axeln hade jag ont i axeln.. tror att den ena hade det fysisk och den andra fick det psykiskt. Minns ni crazy penguin eller hur man stavar det? Jag spelade det här om dagen, kom att tänka på Nici, som alltid spelade det på min mobil så fort vi fick rast, Rasmus, som alltid spelade det på min mobil så fort vi va och sen ladda han ner det på sin mobil och saker, fett satsare, Amanda, som alltid spelade det på min mobil när jag låg och sov på morgonen och hon dog av svält, Mej själv, som allid spelade det till två på natten och var dödstrött i skolan.... äh nu äre sådära skitmkt text och ingen bild så nu ska jag kissa, jag är så kissnödig så jag tror jag kommer skita på mej, have a good life bye

Paperweight - Joshua Radin and Schuyler Fisk


Ena sekunden vill jag bara hem till Märsta, vara hemma med mina vänner och det vanliga livet, och den andra sekunden vill jag aldrig hem, då vill jag stanna kvar här för alltid, det är därför det är så svårt att skriva om hur det är här, för jag tycker så olika hela tiden. Jag vet liksom inte vad jag vill.


Crepes & Waffles


Larryon, jag, elida och dennis, och så christian bakom Larryon

Drog till kyrkan först sen drog vi plus larryons familj och två andra familjer som vi känner till Crepes & Waffles, det var fett gott, åt pannkaka med grädde, banan, choklad och jordgubbar, tror ni inte jag tänker på mina vänner hur mycket som helst? Ibland så kom vi till varandra på morgonen runt ett haha och gjorde pannkakor med choklad och bananer... det måste vi fortsätta med! (:

101017

Heeeej, klockan är ett och jag ligger fortfarande i sängen, idag ska jag göra den dära odlingen -.- och plugga lite matte -.- BAAAAAAAAAAAAJS MAN PALLAR INTEEEEE!!!!
Hade världens bästa dröm i natt också, och vad mer vill ni veta? Jag tittade på halva dear john igår, ska titta klart idag innan jag går och lägger mej, har gett den två chanser förut, en gång när jag och amanda tittade själva, den va fett långtråkig så vi stängde av efter halva, sen när vi va några stycken hemma hos amanda en hel natt så va jag, ludde och rasmus i hennes rum och den va på, men jag sov och dom andra spelade spel på deras ipod eller iphone, den är ju inte så bra men ska ändå titta klart bara för att..................... bye

jordens meningslösaste video


Jag, Elida, Dennis, Christian, Larryon och våra pappor i havet, haha fett meningslös video men men...

bilder












nu pallar jag ej lägga upp mer, asså bara så ni vet så är jag inte seriös när jag säger "jag pallar ej" man säger ju "jag pallar inte" men d låter mycket roligare att säga ej, d är så hära eEEEEEY fast ändå inte typ.. ahah

101017

hola.

Idag har jag inte bloggat, men jag har haft en aaasbra dag, vill ni höra? Klart ni vill, vakna vid åtta.... men så åkte vi hem till larryon och sen vidare till den dära badplatsen, asså vi hade inte tur med vädret, det regnade först men sen var det bara lite molnigt, fast det var ju varmt fortfarande såklart så det gjorde ingenting :) Men aa, vi körde en fett rolig frisbee (?) lek, och jag märkte hur sämst min kondition har blivit, sen badade vi, mamma tog några bilder men dom var ganska kassa och så filma hon lite, kan lägga upp några stycken bara på bloggen sen har jag lagt upp på min fb och jag håller på att ladda upp en liten snutt som mamma filmade när vi badade i vågorna, fast vi trodde hon tog kort så på varje våg posade vi, haha. Ah, sen drog vi hem duschade och sånt sen drog vi till larryon och åt, titta på prince of persia, spela kort. hehehehe bluff, d är fett kul, och så gjorde vi brownies och bara snacka typ, det var fett kul men nu har jag ont i huvet och lite skolångest inför i morrn.. :( aya, vi hörs peace breeeeeeeeeeeeeee


Har jag blivit tjock?

Hej på er, vi åt fett gott grillat, mmmm.. vi hade ju gäster, eller jag kanske sa det innan? Men sen så kom killarna tillbaka så va larryon oxå här ett tag, och i morgon ska vi åka och bada på stranden med hans familj och våran. Så hoppas hoppas hoppas att solen är framme och jag blir brunare, mitt ansikte är vit som en vitlök.
Vi måste gå upp ASTIDIGT i morgon, runt åtta! Hur ska man klara det? Uh, men ska ta mycket bilder! Eller jag lovar ingenting men ska försöka komma ihåg, är ju som sagt inte van än att man har en kamera.
Och Elida försöker banka i mig att jag är tjock? Asså va? Hon ba typ, du har blivit tjock du måste träna, titta på dina armar och dina lår dom är nästan lika stora som mina, asså VA?!?! Hon har inte ens stora lår? och jag är INTE tjock, kul om jag bara tror att jag inte är tjock så kommer jag hem som största fettot, jag måste bygga upp muskler det kan jag hålla med om, jag kanske inte är lika smal som jag va innan men JAG ÄR INTE TJOCK. Happ, då var det väll slut på chill livet och nu måste tänka på varenda kaloriskit vare nu heter jag stoppar i mig, sen måste springa varannan dag 5 km och sen ska jag simma varannan dag 25 längder, så inte. Jag ska fortsätta proppa i mig chips, heheheh. ah men btw så ska jag kanske göra en till sån dära grejj från Juni då jag har så sjukt många fler bilder, och sen i Juli flyttade jag ju så d är inte så mkt intressant därifrån men AYA, HEJDÅ 


gör mitt hår långt någon, NÅGON!!

Sommaren 10 - Juni

Då kör vi Juni, och låten, asså hjälp... allt jag tänker när jag hör den är sommar.


(California gurls - Katy Perry ft. Snoop Dogg)


dom sista dagarna med klassen kom, vi drog till skansen :)


Elida fixade mitt hår till balen, tänk om man hade hyffsat långt igen :(


nicipici sminkade mej :)


vi åkte taxi till balen :D


och sen kom den dagen vi slutade, det var fett sorligt men ändå fett skönt :)


vi hade dom hära dryyyyga lodardagarna då man inte gjorde ETT PISS, man typ väntade på att något skulle falla ner från himlen och något skulle börja hända.


men livet va feeett härligt ändå :D


och jag va jordens stöörsta badkruka i början av sommarn, dom fick dra mej ner i poolen med kläderna för att jag skulle bada :p


chilla måååånga kvällar hos th :)


vi myyyyste hemma hos vicki


hade många ff kvällar, åh den här dagen var när jag och amanda hade kommit hem från bio, jag, amanda, th, coco, simon och pontus drog och skulle se nån dansfilm i 3d minns inte vad den hette, men när vi va påväg dit drev coco med en polisbil och gjorde såhär pistol med handen mot dem, tror ni inte dem kommer och stoppar han och ska prata med han, asså.. som om d va en riktig pistol... fett synd ;p


och chilla mycket :))))


och sen kom dagen då jag va tvungen att säga hejdå till alla som skulle till bulgarien :(


det va fett sorligt!


och nu har jag inte träffat dem på.... pallar inte räkna haha ;p


flera lodardagar, eller egentligen inte, man drog ut, kom hem till nån, drog vidare, drog hem till nån annan, drog ut för kvällen, kom hem på natten.


haha den här dagen drog jag och amanda till våfflan på kvällen själva, några timmar innan va den dagen isak och rasmus hade våldgästat oss och vi drog och lura dom att vi va i kyrkan, assåååå... jag har såååååååååå dåligt samvete fortfarande!!! :(( och om ni läser d här, förlåt för alla gånger som ni har ringt och velat hitta på nåt och jag och amanda har sagt att vi inte pallar och ni va tvugna att tjata i åååååår, FÖÖÖRLÅÅÅÅT ni fattar inte hur dåligt samvete jag har! hahaha


vi hände vid steninge mååånga gånger :D


och vi hängde hos rajjeee, åååh den här gången va bäääst! Dom mobba amanda aaaaaasmycket så hon tog fram knivar och isak ba JENNIFER JENNIFER, haha jag ba, vad ska jag göra? han ba, du är den enda som kan lugna henne! hahaha, sen isak D O G av garv när han fick reda på vad amandas pappa hette, asså jag kommer fortfarande i håg hans min, när amanda hade gått han ba, men seriöst hette hennes pappa Master bon lord? vi ba aa, och han doooog asså bäästa! "Låter som en utomjordings galax härskare" eller vare va, sen  "Nää men din pappa är ett kylskåp" *amanda blir sur* "Nä jag skojja bara, han är modell" assåå :(


papparazzi rajje va i farteeeeeeeeeeeen, haha blev fett irriterad, han tog 123456789 sånna här bilder.


här tog jag mitt första dopp för sommarn OCH DET VAR KALLT KAN JAG SÄGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! glöööööööm att jag badar när jag kommer hem asså, ser ni hur besvärad jag ser ut där invirad i filten? uuusch och fy


vi satt måånga nätter vid norrbackaskolan och bara chillade och gick hem sen tidigt på morgonen runt fem, och en gång drog jag och th hem runt fem hem till mej, gjorde te och mackor och satte oss och titta på gey's ååh....


vi va hemma hos Pontus och titta på skräck till fem, sex på morgonen, sen tog vi bussen hem medans alla va påväg till jobbet och vi skulle hem och sova, och d va så lugnt och stilla, typ inte en bil ute... näsatn läskigt :p


helt döda, och jag råka sätta min väska i spott minns jag.. ueww.


chill i sätuna :)))))))))


hade fortfarande ff helger, men vi fick alltid va på mitt rum för hela hope va hemma hos oss, fick vi plats med dom? noop, så aa, och va vi i köket där vi ändå va oftast hörde man alltid: TYYYYYYST hahah ;p man ba !"#¤%/ JAG BOR HÄR OXÅ!!!!


och vi drog till grönan och hade aaaskul, jag och th åkte insane... asså, då sa jag ALDRIG MER, men jag ska lätt åka dne när jag kommer hem, sen ska jag åka tilt oxå! jag vet inte om jag börjar banga nu asså.. jag tror d faktiskt, asså helt seriöst jag kommer skita ner mej när man är där uppe, men skiter jag i tilt åker jag vanlig fritt falt, men nej jag ska inte skita i tilt! jag ska inteeeeee


Pontus, manne och coc åker tilt, asså jag kommer seriöst skita på mej..... vågar inte :(


och vi hade gaaaaaalna kvällar hos th, de är alltid galet när coco är med ;p ska fråga om jag får lägga upp ett par bilder som jag inte har fått visa er, för tro mej jag hade gjort det för länge sen, så sjuuukt bäst! och jag har videos från när vi stretchar med coco och pontus, hahah ;D


den här bilden är klockrenast, Pontus har sminkat amanda, asså d ser ju ändå hyffsat bra ut, gissa 3 gånger vem som har sminkat mej, coco, asså vaaaaa?! hahahhaha cp!


och sen fixa dom bääääästa överraskningsfest åt mej!

videoblogg


fail att mamma kommer in men d är skitsamma, börjar bli pro på det här med videobloggar, vad säger ni om att jag och dennis börjar igen och kör en gång i veckan men kanske snackar om något då, asså något speciellt "ämne" varje vecka och sen kanske redigerar lite och så och spelar in med kameran? hmm.. får se :)))

matten är en onödig del av livet..

hej cheyer, haha nee jag skojja bara, tjejer! eller juste, det finns killar som också läser den här men jag pallar inte säga hej till dom ;p haha mobbad jag är, men jag känner bara nu att matten kan ta sej, KAN TA SEJ, pallar eeeej med matteheheheheeeeen. Eller jo jag måste palla så jag ska snart ta fram den, egentligen skulle vi ha gått på larryons basketmatch och sen hem till han och typ va, men jag har för mkt matte och annat i skolan just nu så det gick inte. Men ikväll får vi besök av mammas och pappas vänner och deras son typ, så jag måste plugga fram till dess, och juste, jag ska odla den dära skitsaken oxå. eller så tar jag det i morrrn. aah så blire!
men nu matten, eller först ska jag ladda ner musik till ipoden. BYE


hahahha, hitta den här på dennis data, sitter på hans data just nu, och asså VA?? en konstig bror man har asså... jag som trodde att han bara var för screamo musik, happ... tydligen inte.


101015

Hejsan, är inte på så bra humör idag, vill bara fortsätta sova för alltid typ, fett skönt.
Men ska plugga matte hela dan, har matte prov nästa vecka och jag kan nada..
så vi hörs sen kanske.

bugg

Idag har vi dansat bugg, haha så tråkigt men vad gör man inte för att göra gympa läraren glad? Så vi fick filma och ska snart skicka till henne, är det något att lägga upp på bloggen när jag och Dennis dansar bugg till Achy breaky heart med Elvis? Näe tror inte det va. Sen drog vi till poolen och jag fick flipp och simmade 13 längder utan stopp, duktigt. Kom in, duschade sen satte vi på film, The blind side men vi hann inte se klart så vi ska titta klart i morgon i stället.Men nu ska jag bara skicka in lite arbeten som jag har glömt skicka in sen ska jag nog sovish så länge ingen loggar in på fb och sitter i skolan haha ;p

bara för att frestas lite, hoppas dom flesta är i skolan när ni läser det här
det är då man är som mest sugen på allt som går att äta :))

Amanda 14 :')

I REMEMBER - AMANDA 14
Okej we're back med miinneeeen, ska göra en ny sån dära bild sen när jag pallar oxå. Men men, minnet för idag blir *trumvirveeeeeeeeel*
När vi firade Amanda i Mars och hon fyllde år, jag minns hela den dagen. Egentligen är det inget speciellt som ni blir värsta waow av, men jag minns hur jag och Th drog till stan för att leta efter något att köpa, och vi skulle inte ha tid att åka hem och slå in paketet så vi fick leta efter en kartong att lägga den i och sen dra till en affär och fråga efter tejp, hahah. Och jag minns när vi va på väg hem från tåget så fick vi tjaffsa aaaasmycket med Rasmus om vem som skulle betala för något, jag minns inte vad men vi tjaffsa om pengar tror jag... hahah tider. Aya, vi mötte upp han och några till sen drog vi hem till Amanda, sen hemma hos Amanda asså det här är det bästa. Rasmus är ju såååååååååååå typ.. klantig, hahah. Vet ni vad han säger? Han tittar på paketet och ba: Äre där mjukisdressen är? vi ba rasmus.............................. sen han ba: eeeh.. jag mena shampot. hahahah så dålig, så amanda ba, HAR NI KÖPT EN MJUKISDRESS? :D haha, aaah, sen gjorde vi tacos, vi flumma, vi drog ut och äggade Amanda.. ååh vi hade så grymt kul den dagen! Och jag tittade tillbaka i arkivet och jag la aldrig upp bilderna så jag gör det nu mer än ett halvår efter, men bättre sent än aldrig :D


ludde SOM VANLIGT med jackan på.. haha

isak som hackar tomater ;p

jag och rajje

den här bilden lägger jag bara ut för att reeeeeeetaaaaaaaaaas

fina :)

sen har vi rajje som alltid ska ta papparazzi bilder :p

hihihihiihihihihihihihiihihihihiihihihihihiihihihihihihiihihihihiihihihihihihihiihi

mysitttttt

osså mysitt

hahah titta ludde :D

eeh....

1.titta isak??? 2.titta fina tårtan 3.jag ska ha en video när vi sjunger

och juste, tror ni inte isak och rasmus va tvugna att försöta tårtan efter att vi hade sjungit?
hahahha, åååh, jag saknar! :(

KAAAAAKAAAAO




pluggisssssss

buhuu, har pluggat med en sak hela dagen, nu ska jag göra idrott vill ni veta vad jag ska göra? Spela in när jag dansar bugg med någon. Kul! Men jag chattade med Amanda så hon och jag kom på massor med minnen så nu har jag fett mycket att proppa med, men det är kul att jag blir fett taggad på att blogga när statistiken är som sämst, nu när jag inte har många läsare är jag typ ba: bloggaaa blogga bloggaaaaa, men när jag har många läsare känner jag bara att alla kan ta sej och gå och läas blondinbellas blogg eller något. Konstigt det dära...

Kid Cudi - Erase me


man blir fett glad av låten :D

101014

Hejhej, idag ska jag ta en heldag med massa plugg så det blir inte så bra uppdatering från mitt håll, eller jo senare ikväll men då ligger ni och sover. Hoppas också att alla dom här molnen kan försvinna så jag kan dra ner till poolen en stund också. Men men, lika bra eftersom jag måste vara inne och plugga.
Aja, ska ner och äta frukost nu så vi seeeeeeeeees :)

sommaren 10 - Maj

oki homies, let's start with may :)
slänger in en låt som jag knarkade oxå för varje månad


(Lil Wayne - Paradice)


precis som vanligt hade vi ff varje helg, elida övernåningen, jag undervåningen, livet va chill på ff tiden :)


miss universe blev till i maj, det är den här bilden jag snacka om förut när jag kom på att det där är miss universe.


vi gjorde världens grymmaste produktione med klassen, den blir svår att slå kan jag säga... synd att jg inte kommer få se niorna i år på deras produktion hade gäärna velat bevittna när dom failar sönder jämfört med oss, haha... eeh.. hoppas ingen i den klassen läser min blogg bara.. heheheh...


jag fyllder 16, bilden togs på min födelsedag så d va därför jag valde den ;)


vi hängde några gånger i sätunaparken med massa andra vänner och nytt folk:)


sätunabild, och fy vad kallt d va jag skojjar inteeeee


seetuuna, aa vissa DAGAR vare lite varmare :)


sätuna


hahah feett fula vi va, haha leker fina framför kameran, lyckas vi? BIG NO, haha men vi drog till våfflan med mositosen :)


d va ju fortfarande school, och vi hade orientering, låt bilden tala för sej själv.. oooh har ett fett roligt minne från det här men vene om jag vågar skriva om det, då man har vissa som läser min blogg som inte borde läsa min blogg. men låt bilden tala för sej själv :)


dom här två fixa så jag fick jordens bästa födelsedag, dom tog mej till lasergame :D


på väg till lasergame :D


moppen fick va med om många randomkörningar under maj, tro mej halva märsta har kört min min moppe, men inte konstigt när den oxå är märstas snyggaste ;) haha, nee men alla som kört den säger att den har den bästa acc, accer? aah men accerlation :D


jag, th och simon drog till steninge en kväll och bara chilla, huurskööööönt, och på den här bilden va inte th och simon tillsammans, dom va typ på g till att vara på g.. hahahah, och titta på dom nu, om typ två månader har dom varit tillsammans i ett halvår, och jag undrar oxå hur th kan va tillsammans med simon, titta bara på bilden vilket cp???? hahah

precis som dom senaste elva åren spendarade jag nästan varenda lediga helg och studiedagar med amanda, och vi hade våra dampstunder, hahah :D


väntade som vanligt varje morgon på miss universe, ni vet jag va hennes taxi och skjutsa henne till skolan :)


så fort solen va framme solade jag som en tooooook


skolan va FETT chill hela maj typ :D


vi såg när alla studenterna tog stundeten, sen satt vi vid bures bussplats och vänta på att dom skulle åka förbi men dom kom aldrig så precis när vi va påväg in kom dom.. d va fett kul å se :D


och sen kom man på att man bara hade några dagar kvar med världens bästa klass :(


En större inblick på hur allt är?

En sak som jag ska börja med, inte så ofta men någon gång ibland skriva om hur det är att vara borta i ett år. Jag kan tänka mej att dom flesta läser den här bloggen just för att vi flyttade, så jag ska skriva snart om hur det är att vara borta från sina vänner i ett år, sen kan jag skriva ibland bara hur det känns, hur man anpassar sej, hur hela processen var sen vi kom ner, om jag fick välja att åka tillbaka eller stanna. Men förstår ni, asså ge er mer en inblick av hur det egentligen är och inte bara om vardagen om vad jag gör. Kommer lägga dem inläggen under Panama kategorin, sen kommer jag oxå börja med minnen igen, det var ju inte så att dom tog slut jag glömde bara, men jag har fortfarande tusen videos och bilder och minnen att dela med mej så aa, och jag ska göra den hära sommarresumen oxå snart. Men låter det där med inläggen om hur man känner som en bra idè? :)


hemma i versalles

och äntligen hemma, eller jag hade gääärna stannat kvar hos mormor och morfar, älskar att va där man får god mat haha. Nä men nu ska jag plugga lite sen äre desperate housewives! Så vi hörs när jag har pluggat klart och tittat på desperate housewives. Och en sak jag har tänkt på är att när man pluggar distans får man aldrig ångest för att man lägger sig försent, det är fett bra! Jag minns hemma i Märsta när jag satt till datan till tolv och hade ångest över det, hahah. Men nu får man väll ångest att man måste plugga halva natten om man sover halva dan vilket är mindre nice.. men men, nu dhw! :D


saknar mys i amandas kök och hennes vackra luckor som dom bytte ut om jag minns rätt, eller vare bänkarna ni bytte ut medans jag va i suecia? Minns i alla fall när dom hade turkosa luckor.. liten man va då.. och amanda, minns du när jag stog och bredde mackor och du öppnade kylskåpet och sen vände jag mej om och gick rakt in i det.. ååh.


underbaraste Sam Tsui


Det bästa med Sam Tsui är att han alltid får det att låta bättra än orginalet, den enda gången som det inte låter bättre än orginalet är Michael Jackson medlyn men annars äre alltid, goooosh han är underbar

101013

Shooo, har inte hunnit blogga idag för direkt när vi vaknade drog vi till donken och käka, så det blev frukost där. Så nu kom vi hem runt tre och jag måste sätta igång med plugg... men jag ska göra en sån där sommarsak för miss universe ville det och jag är ju hennes rövslickare så aa, vi hörs :)


i miss u määääändiii

Ska jag säga vad jag stör mej på? A d ska jag

* Lärare - okej jag behöver inte ens ta den här historian jag vet att dom flesta ovuxna (kan man säga så?) håller med mej. Men Sveriges lärare behöver på riktigt hjälp under alla mina skolår har jag haft en bra lärare, och jag fick MVG i alla ämnen med henne, har man bra lärare = bra betyg, har man inte bra betyg = dålig lärare.

* Chey - Inte värsta big deal men jag tycker det är kul att alla helt plötsligt börjar säga chey? Rolig chey, cool chey, trött chey, fin chey, konstig chey osv. VEM ÄR DEN DÄR CHEY? Tjej heter det, TJEJ!

* Elida - heheheh, hon köpte en doritos påse, jag fick inte ens smaka EN CHIPS... EN CHIPS!!!! oj.. ett chips, heheh.. aah så när hon gick på toa satte jag mej och åt lite, när hon kom tillbaka fick jag stryk...

* Min blogg - jordens sämsta blogg, jag säger hela tiden jag ska göra den bra, jag ska göra bra videoinlägg, jag ska ta mycket bilder, jag ska lägga in dagens outfit osv. Men dom kommer aldrig till mej, jag måste komma till dom och jag pallar inte

* Kläder - Jag är i mycket stort behov av kläder, finns det fina kläder i Panama, svar nej.


det är dom där fem sakerna som gjort mej till den jag är idag. och vem är jag idag? aa det vet jag ju som sagt inte men ni kan ju dra era slutsatser utifrån bilden...


jennifer + amanda = mys


allt jag vill just nu är att det ska vara liiite kallt ute, jag och amanda åker mopper iskallt hem till henne och sätter direkt på oss myskläder, kokar te, tittar i kylen om det finns några rester, äter resterna, oftast köttfärs med tacochips, sen sitter vi i hennes rum och flummar tills vi somnar.. det är vad jag vill just nu :(

video


bara en liten random video där jag inte ens filmar mej själv, en vacker dag ska jag bli nya anagina som kan sitta och snacka i timmar framför kameran, haha eller inte... ;p

den dära känslan i magen som ingen vet vart den kommer ifrån

Jag hatar den där känslan man brukar i magen som om man vore nervös för något men det finns ingenting i hela världen att vara nervös för, ändå får magen ta hur mycket stryk som helst. Eller när man har gjort något i skolan och man vet att läraren har ringt hem. Man vill absolut inte hem och då har men den dära känslan i magen... jag har den nu men varför? Ingen aning...
ååh, sitter och lyssnar på min spelista "sönderlyssnat" på spotify, innan jag raderar en låt från någon av mina vanliga listor på spotify lägger jag den i sönderlyssnat, så nu sitter jag och lyssnar på massa låtar från sommaren, asså om jag saknar, kom å tänka på bara när jag, amanda, stina, th, pontus och simon drog och badade klockan sju på morgonen i steninge, eller jag och amanda badade inte, sen satt vi där och chillade bara så kom det några som skulle dyka i steninge!!! asså hahaha, dom hade våtdräkter och sånhära tank så man kan andas, och somfötter och hela kittet, sen så var det en som höll i ett snöre som den som "dök" hade på sej så att man inte skulle drukna, så dök dom längs bryggan bara. asså hahahah, så fail! Och när Sigtunahem gubben kom och börja bråka med Simon, asså hahaha minnen asså! Kanske oxå ska göra en såndära sommarskitsresume eller vare heter? ah vi får se :)


utsikten


fett sämst bild, det vita är typ egentligen lite gulaktigt i luften typ, och himmelen är blå.. men de är i alla fall ustikten jag har just nu medans jag sitter och pluggar och segt går det!

101012

Om man läser på andra randombloggar, dom alla skriver sådära fint vad dom har gjort idag, lägger ut några bilder, gör hiss och diss listor, skriver om kläder osv osv. Sen söker jag på min blogg.... och VEM ÄR JAG??? hahaha nee men asså va? jag brukar få sån här damp ibland och ba, VEM ÄR JAG? hahah typiskt mej, asså inte sådära osäker tonårings skit ba, snälla.... vem är jag?? utan mera.. VEM ÄR JAG? = HAHAHAH, typ.. aah..
asså, va.. bajs.
ähm, jag ska plugga nu sen lovar jag att skriva på ett mera seriöst sätt, ok? ;D

naturkunskap.....

Okej, nu har jag kommit ikapp nästan, ska bara hem och GÖRA EN ODLING SOM SKA PÅGÅ UNDER 3 VECKOR.................... asså gaaaah, jag valde ju sam för man inte pallar med alla dom dära kemi, biologi, fysik skit men då får man naturkunskap, vad ska jag med det till om jag ska starta eget företag, eller sitta vid kassan på ica maxi? Säg mej det kära naturlärare, och distans är inte så dåligt som jag skrev, va bara väldigt, väldigt, väldigt, arg... aya, ska plugga lite till nu så hörs vi ändå ikväll, ska slänga in massa inlägg :))))

.....

och juste glömde säga, GÅ ALDRIG PÅ DISTANS SKOLA, ALDRIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja jag är SKITSUR. hejdå


!"#¤%%&/()

AAAAAAAAAAAAAASSSSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
jag får daaamp, här sitter jag, har pluggat HELA dan, men en kurs går mej såå totaaaalt på nererna, naturkunskap. Jag har gjort allt, det är EN sak jag har missat, eller två kanske, och hon får det att låta som att jag har missat hela kursen??? Och den dära distans skolan GAV MEJ FEL KURSER och jag fick naturkunskap efter 3, 4 veckor hon ba du har varit här sen vecka två. asså vad är MÄNNISKAN PROBLEM???
jag jobbar håååårt med allt annat, jag jobbar aaaaashårt med engelskan, svenskan, samhällskunskap, historian, MATTEN, religionen, spanskan... som att jag inte har nog med saker att göra och sen äre DEN DÄRA SKOLANS FEEEEEL..
just nu, hon kan ta sej, för jag är arg....................... nu ska jag väll skicka in den dära fula uppgiften och sitta med skolan HELA KVÄLLEN
SÅ INGE MER BLOGGNING FRÅN MEJ. HEJDÅ.

101011

heeeej, sitter här och ska snart börja skolan, ska köra ashårt idag tror jag, så skönt här utan föräldrarna och killarna, ganska lugnt hahah, nää men jag gillar att vara här :))))
men nu ska jag plugga vi hörs sen!

en la casa de mis abuelos

Hej alla kattiga katter och hundiga hundar.. typ.
Sitter hemma hos mormor och morfar nu, det är så mysigt här, ganska lugnt också nu när inte killarna är här, heheh. Nä men det är skönt att jag ska va här nu i några dagar, ska försöka göra så mycket som möjligt med skolan så jag kanske till och med är ledig torsdag fredig, och sen ska jag bloggiiiish mycket också.
men CHAO


Sverigedemokraternas valfilm


Asså va? Som att alla invandrare går runt med burkor och en barnvagn? Dog av garv när jag såg den här. Sorligt är det...

101010

Kan berätta att jag håller på med en uppgift från skolan som jag inte har gjort klart som ska va klar innan klockan tolv svensk tid, alltså klockan fem för mej så jag har lite bråttom men det är ändå en G uppgift så behöver inte göra mitt bästa. Men jag skulle berätta att i kväll drar jag, Elida och Alice till mormor och morfar och ska bo där i tre dagar tror jag, för mamma, pappa, Dennis och Christian ska till el djungel i morgon. Men jag kommer nog ändå blogga som vanligt hoppas jag :)


tror på riktigt jag ska önska mej en brazilian blowout i julklapp, trivs inte alls i lockigt hår, aah.. på tal om ozånlagret asså..


old old old old videos








bilder från el valle

Jag kommer aldrig komma in i dom hära bloggrutinerna, men har i alla fall varit i El valle och firat min kusin så nu har jag några bilder att bjuda på i alla fall. Meeeeeen, jag hade ingen bra kväll kan jag säga er, på VARJE BILD ASSÅ JAG SÄGER ER VARENDA BILD, antingen ser jag ut som en pundare, en tjockis eller en... valross....hahah, asså med valross menar jag inte tjock, då ser man ut som en valross.. asså, ääh.. skitsamma, alla kan väll inte ha bra dagar hela tiden.

nu märkte jag att jag tog 123456789 bilder så jag pallar inte lägga upp alla, lägger bara upp några stycken, så långt jag pallar


jag vill bara raka av mitt hår när jag ser den här bilden, VARFÖR föddes jag inte med rakt hår? eller åtminstone vågigt?? VARFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR?????????? jag vill ha amandas hår :((((


pallar inte rotera


moster och dennis




ser ut som jag gråter, hahah







nu orkar jag inte ladda upp mer, vi hörs i morrn eller ngt, nu ska jag vara uppe tills jag blir sådära DÖDSTRÖÖÖÖÖÖTT, det är då det är skönast att gå och sova :)


101009

Goooodmorgon..
har inte mkt att säga så hejdå

skön fredagskväll

Jag är så trött så jag håller på att dö, så ska snart sova.
Men vi har i alla fall haft Larryon över så har vi tittat på pirates of the blablabla och aa, beställde hem 2 familjepizzor och så har vi suttit och pratat lite oxå, skjutsa nyss hem han, så d va en niiiiiice fredagskväll, men nu ska jag sova, i morrn ska vi till El valle och fira min kusin som fyller 21 tror jag? Ska försöka ladda kameran tills dess, kan bjuda på en bild på coola alice, hahaha igår efter att vi hade spelat in you can't take me videosarna hon ba: Ladda upp dom på youtube så th kan få se hur coolt jag har blivit ;p


hahaha cooling, hon har börjat att älska sitt affro, kul för henne :p

03:03 pm

Hejheeeej, har gjort matteuppgiften nu, skönt att ha den över, nästa vecka blire repetion och sen nästa vecka prov.... :s aja.
Har så sjukt ont i nacken och ryggen, måste vara från igår när vi spelade in videon, hahah, så jag ska stretcha ryggen snart sen lite nacken och sen ska jag fixa mej lite, plugga lite till och yaa.. vi hörs :)


(Dear Slim pt. 2 - KJ-50)

101008

hejheeej, har precis vaknat väääldigt tidigt, halv tio! ;( Det är någon jobbig byggarbetare som inte kan hålla käfften med sin borr eller något... men aa, lika bra för jag har ganska mycket plugg som jag måste göra.. så ska ner till köket käka lite frukost (grillat från igår och cola, hehehe) sen ska jag plugga AASSSSSMYCKEET, sen ikväll ska mamma och pappa bort på någon fotbollsmatch så vi har huset för oss själva så larryon ska komma så ska vi titta på pirates of the caribbeaannbnanbnaböababnan och så det blir chill :))))) seeeyaaaaaaaaa

dance or die


hahah d är inte jag som growlar, screamar eller varenu heter i slutet, d är dennis men jag mimar typ.. hahah


bajs är min rubrik

Hejhej

Jag ligger efter gaanska så hårt nu i skolan, eller egentligen inte men egentligen. Asså, svårt att förklara, jag borde ha gjort mycket mer idag helt enkelt men men. Har duschat nu, jag och dennis och alice "dansade" till you can't take me från spirit nere i köket efter att vi hade diskat, gjorde två videos håller på att ladda upp dom, asså haha så sjuuuukt oseriösa!
Men men, ska nog snart gå och lägga mej, kanske tittar lite på någon twilight film innan, det är dom enda jag har på min data så.. aa, äh.. hinner nog ladda upp ena videon ikväll. em JA, har inte mkt mer att säga, så vi hörrrrs :)


No love music video


101007

Godaaaaaaag på er, idag blire oxå en plugg dag mina tjere venner, ska skriva om buddismen, 2 timmars matte, idrott om jag hinner.. ehm aa, naturkunskap... uh. aah och en sak ajg stör mej på CHEY?!?!?!? vem är chey??? cool chey, fin chey, härlig chey, trött chey, konstig chey, chey chey chey varför skriver ALLA chey? Det heter T J E J!!!!!!!!!!! hahaha nee, men det har varit mitt störningsobjekt dom senaste veckorna.
Ehm, japp... Och stina håller i sej om att min kamera är ful????

Stina den aas grrryma
om men tja stina:
hahahah, men den ser ändå konstig ut :Ö
Th håller med mig! ha, 2 mot 1 <3

Stina, du känner mej, jag ger mej ALDRIG.
Och jag har i alla fall coolare moppe än DEJ!!!!!!!!!!!!!!!
hahahah nee, din moppe är fin ;) men, eeeeey kameran ÄR cool, ska filma den någon gång, den är inte random?? bara för att det inte är en svart eller silvrig sony eller nikon, det här är ett bevis på att ni går på utseèndet, vilket är lite konstig med tanke på hur ni två ser ut lixom............(............................................)


kante va lätt att leva så som ni ser ut va? :(((( lider med er <3333333333333333333333333333333333333


i can't stand the distance, i can't dream alone, i can't wait to see you, yes i'm on my way home


I hear the wind call my name, the sound that leads me home again, it sparks up the fire, a flame that still burns
,to you I will always return. I know the road is long but where you are is home. Wherever you stay, I'll find the way, I'll run like the river, I'll follow the sun, I'll fly like an eagle to where I belong
I can't stand the distance, I can't dream alone
I can't wait to see you,Yes I'm on my way home
Now I know it's true, my every road leads to you, and in the hour of darkness, your light gets me through
You run like the river, you shine like the sun, you fly like an eagle, you are the one, I've seen every sunset, and with all that I've learned, it's to you I will always, always return.




dhw

Har precis tittat kalrt på dhw, så gryyyyymt! :D Undrar nu bara när Grey's börjar här...
fast det kändes tomt att titta utan th :(((( Men jaa... ska kanske göra lite plugg nu eller så tar jag allt i morrn istället, annars kanske vi ska titta klart på filmen vi inte hann se med familjen, men jaaaoooo, vi hörs :))
pussssss


men tja stina

Stina den aaaas grymma !
Hahahaha, inte för att vara taskig :Ö MEn E den där bra ?
Den ser lite keff ut, eller den ser random ut :Ö


Du kan va keff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha ne, men den va skitbra faktiskt, bättre än din i alla fall, hahah, nä meneee, den e bra, och vilken keff den är skitsnygg??!?!?!?!??!?!


inte så dålig vaaaa?????? eller va sägeru stina den asgrymma?

I AM NOT A HUMAN BEING LIL WAYNE 2010


(för er med spotify, klicka på bilden)

101006

Hejjjjjjjjjjjjjjjjj, jag ba jag ska börja blogga men gör fortfarande bara ett inlägg per dag, men men.. hoppas jag kommer in i rutinerna sen då. Idag blire i alla fall plugg, ska komma ifatt nu asså! Sen aa.. de är väll de som händer, plugg och chill! NICE

101005

Hej på er.
Planerna för idag är väll egentligen inte så mycket, ska plugga nu i några timmar, sen ska jag och Elida till poolen, jag ska dit för att leka hon ska dit för att träna, nä men hon säger att det är saker med skolan hon måste göra men för några dagar sen sa hon till mamma: Om man simmar 45 minuter varje dag går man ner tio kilo på en månad!!!!!!! hon va skitglad, hahah mammas svar: 45 minuter?!?!?! Jag simmar i 5 minuter sen leker jag.

Hahah nä men yes, sen börjar DHW här klockan sex så ska in i tid för det, sen kommer jag säkert få sitta med plugget mer, han sååååå mkt muntliga övningar och man känner sej så dum ska typ ha muntlig redovisning sitter på sitt rum helt för sej själv och snackar, det är typ som att göra en videoblogg, hahah.


testa ta lite bilder med kameran igår så kunde inte riktigt inställningarna och så, men ni får en bild på min mamma som bara simmar i fem minuter och äter alla munkarna för sej själv, haha nej jag skojja bara, visst är hon vacker? :)

Kodak M350


GOOD NEWS

vi har köpt en kamera, så snart.. snart, snart börjar jag blogga som vanligt igen, typ ;p
Men medans jag skriver kan jag säga att vi va på basketmatch idag, dom förlora. Sen drog vi till Price Smart köpte en kamera för 134 dollar. Ganska så billigt, blev en Kodak, vad de nu är för märke, den verkar i alla fall helt ok mannen ;)
LATER


Dennis, Mamma, ..............(obeskrivligt ful person), Christian, Pappa, Jag och Alice ;)

Miss Universe goes 16



Idag fyller min Th år, min Miss Universe, 16 åååååååååååååår! :D
tänk th, det var ett år sen vi va och bowlade och hade skitkul och sen dygnade hemma hos dej, vi hade gryyymt kul visst! Man saknar tiderna, men egentligen varför? Vi har HELA LIVET framför oss, jag är så sjukt överklycklig att jag lärde känna dej, du är BÄST. Och nu när det är din dag tänkte jag att du ska få lite att läsa, eftersom vi inte kan sitta och snacka hemma hos dej eller mej eller på bussen eller whatever om hur lyckliga vi är att vi har varandra och äkta vänskap. Men jag vet egentligen inte vad jag ska skriva mer en ett STORT GRATTIS. Tänk jag lärde känna dej näru va en liten skitunge på 12 år.. skulle fylla 13 men ändå, hahah. Och juste, alla kan få veta hur otroligt fel jag hade om dej, när jag såg henne första dan i skolan vet ni vad jag tänkte? Jag var så hemsk, har typ fortfarande skuldkänslor för det här. Men jag tänkte att hon skulle förstöra mina skolår på ekilla, jag tänkte att hon skulle vara den där fjortisen som jag skulle hata, och vi skulle säkert bråka många gånger, jag minns hur vi satt som ett U i klassrummet, och hon satt mitt emot mej, jag brukade titta på henne och tänka vem tror hon att hon är? Tänk hur fel jag hade, under dom här åren på ekilla har hon betytt ALLT för mej, det har varit vi två, och egentligen tror jag inte att vi skulle ha kommit varandra så nära om det inte vore för att hon flyttade in i huset brevid mej och vi va tvugna att åka buss med varandra varje dag, men jag är så otroligt glad för det!
Och jag har tänkt på en sak, det här med Miss Universe, jag kom på det en dag när vi hade produktionsveckorna och du låg och sov i din säng medans vi hade lunch, som en riktig.... Miss Universe bara, det va så klockrent, och du är lite sådär.. Miss Universig av dej, men för mej betyder inte det att du är miss universig av dej, för mej betyder det att du betyder universum för mej, vad skulle jag göra utan dej? Det är därför du är min Miss Universe, min Th, min Javier, min bro', min Theresa Skaf, Grattis nu, i love u ♥


101002 - video på lillasyster


101001

Hejhej, konstigt att man inte kan se bloggar? men men, har fortfarande inte köpt någon kamera, och vi har ganska så fullt upp i helgen, igår va vi ju ch shoppade, köpte typ ett par jeans och en tröja bara, dennis gjorde sitt hår rakt! Och vi hitta ingen kamera, och idag vid sju drog vi till ett barnhem, och sen kom vi hem pluggade, mötte upp trumans som vi åkte med hem till dom så har vi varit där hela kvällen, det har varit fusion grejj så det var fett kul, i morrn ska vi fira min tia beba som fyllt 40, så det blir att dra till El valle så det blir kul, söndag... blire nog sova och plugga sen kyrka tror jag, sen börjar ännuuuuuu en låååååååååång irriterande trååååååååååååååkig skolvecka, asså jag vet ens inte varför jag bloggar, ska vänta tills vi har köpt kamera så de kommer va fett lame, kommer blogga kanske någo gång ibland tills jag har köpt kamera, men nu vet ni alla fall hure ligger till, ska starta om på nytt typ sen ;)

RSS 2.0